Hur man översätter och uttalar engelska korrekt - HD video tutorial

Denna video tutorial är lite ovanlig eftersom den inte utgör någon programvara eller intressant sak som gör ett program eller en annan, presenterar vi två webbplatser som hjälper oss att bättre förstå och uttala engelska.

Den första webbsidan som presenteras är Google Translate som kan översätta allt från engelska - rumänska, rumänska - engelska och inte bara, Google Translate har stöd för många främmande språk.

Den andra lösningen är en webbsida som visar hur man korrekt uttalar ord i engelska, är det HowJsay.com (som du säger, hur man uttalar), har denna webbplats en del ljud för varje ord på engelska att när rullas visar oss hur de i stavning engelska ord.

Denna video handledning kommer att hjälpa dem som inte är väl förtrogen med det engelska språket och uttal av ord i detta internationella språk.

Jag önskar er en trevlig och hoppas att hitta intressanta dessa två webbplatser.

cristian Cismaru


Hämta Flash Player för att se videon.


relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Eugen sade han

  Jag ser fram emot tutorials din Jag älskar vad du gör ganska enkel handledning men utbildning och som en Efter avslutad handledning för dem som vill översätta snabbt något ännu en webbsida i gogle översätta öppna verktyg går spalten där skriver rumänska och en med vänsterklicka tar rumänska och sätter inlägget ovan och du vill översätta en webbsida klickar du bara på den rumänska och sidan kommer att översättas automatiskt och snabbt, ursäkta mig om jag har fel med detta Slutför och inte har något emot cristi vill så många tutorials och hur många fler besökare på webbplatsen.

 2. Irinel sade han

  Jag varnar du provat tidigare Google översättare översätter inte ..och avtal varje gång de ska.

 3. Irinel sade han

  Bv handledning för ~ :)

 4. haosss sade han

  faktiskt “[...] lite förenklad denna handledning men pedagogisk [...] avEugen
  Men Irinel har också rätt .... det är inte bra om du lägger större texter .... eller faller 2,3 meningar ... helt enkelt skiba sensu med 30% till meningen …….
  BFT ytterligare

 5. Irinel sade han

  för att se hur man uttalar några ord på engelska finns det andra lösningar ... t.ex.:
  "Kontrollpanelen" -> "Tal" -> "Använd följande text för att förhandsgranska rösten" -> Skriv önskat ord -> Klicka på "Förhandsgranska röst". och nedan väljer vi den hastighet som ska uttalas! :)

 6. haosss sade han

  @IRINEL:
  poi pe c tip de windows… are aia cu ”[…]“ Kontrollpanelen ”->“ Tal ”->“ Använd följande text för att förhandsgranska rösten ”-> Scriem cuvantul dorit -> Klicka på Pe“ Förhandsgranska röst ”.... och nedan väljer vi den hastighet som ska uttalas! :) [...] ”

  Jag tittade på Windows Vista Home Premium ... det har inte. !!: ((..
  Jag tittade på en annan Windws 7 !: D
  har inte…
  vilken typ d vinna ???

 7. cornel sade han

  Grattis Videotutorial är mycket intressant men jag skulle komma upp med ett tillägg på den sida där du skriver orden du vill höra hur man uttalar det på engelska finns fonetiks.org botten en länk där du kan hitta samma trick i andra limbi.Sper du inte har något emot jag kom upp med detta tillägg men i vissa recensioner säger att det är bra att förena annan maskinvara när utelämna vissa uppgifter antingen som detta är välkända eller inte. Jag märkte det efter att ha sett din videotutorialul jag var inte så allvetande.

 8. Adrian sade han

  @cornel: Ingen blir upprörd om du kommer med några anteckningar om handledningen !!! Alla är välkomna, det är rollen av kommentarerna, som är att komplettera handledning, och Cristi sade Tutorial Kommentarer + = Perfect !!! Koppla eftersom man inte har något emot motsatsen, är detta den anda som vi vill här på hemsidan, alla ska ha något i completare.Iti Tack och förväntar dig!

 9. måsar sade han

  Ja mycket bra här Videotutorial du spika på bravo till dig är så många inte vet engelska eller åtminstone vissa villkor tinetio så också förvänta din nästa Videotutorial

 10. Irinel sade han

  @haosss
  win xp

 11. Cristi250 sade han

  ja ... den här handledningen är väldigt intressant för dem som inte kan tala engelska. Jag gör det ganska bra men det är aldrig för sent att lära sig något! Grattis till handledningen!

 12. dan sade han

  MYCKET BRA detta Tutorial.
  DIG FRÅN MIG MED GRATTIS OBS 10.
  Du är bäst !.

  LYCKA.

 13. Ionut sade han

  Sal min ajutatima på den snälla, vill jag öppna mig en flik arkiveras och inte äpplen till se bs Playeru, berätta för mig och jag en bra DSCH DVD-spelare plsssss

 14. Adrian sade han

  @Ionut: Om filmen arkiveras packas upp, för det kan använda WinRAR, om du inte kan se att vi använder WinRAR handledning, skriva upp sökandet WinRAR du anger och du hittar guiden!

 15. paul sade han

  Jag gillar att göra en enorm, Miami och jag gjorde en blogg med video tutorials
  om du klickar på länken för att besöka mil http://fileextra09.wordpress.com.

 16. paul sade han

  Meddela comentari om min hemsida

 17. Fanibu sade han

  Kära Paul ... allt skulle vara OK med det du publicerade på din blogg, om du hade skrivit och korrekt på rumänska.
  Ovanför dig skrev du så här ... "Jag gillar verkligen den här webbplatsen, jag har också skapat en blogg med videohandledning om du vill besöka den här länken"
  Om du skrev så här, tycker jag att det låter mer korrekt ... "Jag gillar verkligen den här webbplatsen. Jag skapade också en blogg där jag publicerade några videohandledning. Om du vill titta på dessa videohandledning, klicka här ...!
  De finns på din webbplats.

 18. Adrian sade han

  @paul: Vän, jag ger dig några råd, om du vill att någon ska besöka din webbplats, gör självstudierna med ljud, prata i mikrofonen för att höra dig, förklara, jag kom ut i andra 3 efter att jag spelade när jag såg dig öppna min anteckningsbok Jag insåg vilket manteljobb du gör och jag kom ut direkt ... det är inte så här tutorials görs!

 19. happyday sade han

  Grattis Paul! Ditt initiativ är prisvärt, men jag tror att du saknade några små detaljer (förresten, obetydlig, genre ... ljud, bildkvalitet etc.). Personligen för närvarande föredrar jag att följa handledningarna på den här webbplatsen, men bara tills du utvecklar din behärskning när det gäller tutorials (jag lovar att ha allt tålamod när jag går i pension). Annars kanske du lägger en fil på läraren av rumänska och tar dig till liman med grammatik (det är inte nödvändigtvis nödvändigt ... vissa förstår till och med vad du säger där ...).
  Bästa hälsningar!

 20. dany sade han

  super ... Mersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  Cristi = =

 21. Ionut sade han

  sal Jag läste vad du sagt ja till dezarhives förefaller mig inte som jag vet det, jag känner som jag vill öppna ett program med filmer på DVD. ms kan hjälpa mig och mn

 22. Adrian sade han

  @Ionut: Jag förstår inte vad du vill, anger vad gör du? som isncer inte förstår någonting !!! Du filma i PC eller DVD? Ge mer detaljer!

 23. Fanibu sade han

  @Ionut: installera Micro DVD Player pe från Softpedia ... och du är klar

 24. Irinel sade han

  @ionut: ta din Winrar..det är också en tutorial..och högerklicka på filmen och EXTRAKT HÄR ... och lägg den i BSPlayer :)

 25. dyaa sade han

  Cristi ge den killen samtal fokus på brittisk eller kanadensisk plats

 26. dyaa sade han

  NUMA skvaller VET ::::::::::

 27. razvanstyle sade han

  bra
  PTR att automatiskt översätta en film på engelska från datorn jag insåg att jag måste använda google språk, men hur kan automatiskt konvertera talade ord till engelska ord skrivs på engelska ??
  PS Jag kan inte hitta undertexten i filmen och jag skulle vilja göra det ... Tack

 28. Eugen sade han

  Jag anpassade Windows XP så jag kan installera från huvud till stjärt utan att ge någon klick, är mitt problem att jag inte kan installera det på en virtuell maskin så jag kan prova att se vad fasa vi gjorde i stället lam instaleazaun XP installerat som vanligt och gå, min fråga är, varför kan inte installera det på en maskin virtuala.Mi've gjort ett uSB-minne med XP virtuell maskin men noll ser som start, och kan inte prova.
  Jag kan svara på mig eller någon jag postat fel om så förlåt mig för misstaget

 29. Adrian sade han

  @Eugen: Virtuell bil dyker upp mycket resurser !!! När du startar den virtuella maskinen och du vill arbeta med den, stäng allt och lämna bara den virtuella maskinen !!! Stäng röra, webbläsare och vad mer har du öppet eftersom den virtuella maskinen behöver resurser ... Ge tillräckligt med ram till den virtuella maskinen minst 512 Jag vet inte vad jag ska säga ... kanske du inte har ett högpresterande system ... eftersom den virtuella rutan inte fungerar på någon dator ... Du måste ha minst 1G ram en bra processor ... du berättade inget för oss ... varför fungerar det inte ... vilket meddelande ger den virtuella bilen dig när du vill starta den, ge mig mer information!

 30. Eugen sade han

  Jag 2G ramma procesoru intel e7400 2,8gh installerar kan installera den virtuella maskinen eller vad XP eller Vista, men jag kan inte installeras när anpassas med nLite inte gå på virtuell maskin, börjar som en normal installation är att ta draivere och den når det stadium då man måste ange att starta stoppen och så normalt men om du installerar datorn gå

 31. adi sade han

  vet bättre eng2ro.ro har fonetisk stavning och engelska Romina

 32. lacra sade han

  Bra ziua.Inainte att lansera en rugaminte av PTR Jag tackar er alla gör stor nytta för dem som mig som vet mindre i detta område och nu vädjar kan göra en tutorial program stilyst virtuella hår? dvs att sätta bilden av ditt ansikte och se hur du skulle se med vissa frisyrer, hittade jag ett program men vi gjorde inte snäll att använda den så jag kunde sätta bildytan mele.In hoppas att du inte kommer att misogynistic vänta fram till detta program som skulle få fler doamne.Va tacka er för tuturor.Sa bli älskad.

 33. @lacra: En intressant och vi lovar att vi kommer att göra något liknande fram till varandra och berätta ny man, för att se vad det är vilken programvara du hittar.
  Hur cool idé!

 34. lacra sade han

  MAGGI-frisyrer och kosmetikprogramvara

  från: http://www.idownload.ro/modules/wfdownloads/singlefile.php?cid=162&lid=3164 - 54k Jag är ledsen att jag inte riktigt vet vad jag har att skicka till dig, jag skrev vad han heter och varifrån jag fick det. Tack så mycket, du är trevlig.

 35. Wolfyz sade han

  Kål är grammatiskt

 36. @Wolfyz: Kan du utveckla lite mening
  Vad är kål?

 37. Lucia sade han

  waaaaaw! Lacra! Hur underbart det skulle vara jag! Säker på att många kvinnor skulle vilja ceva.Si så jag letade efter något, men till ingen nytta :(
  Och eftersom vi in ​​kommentarer, vill jag tacka er för en gång. du gör, baieti.Invat f. mer från dig.
  kyssar

 38. mari sade han

  Jag gillar verkligen den här handledningen. Det var mycket användbart för mig, det är sant att jag inte visste att det kan vara så enkelt att översätta ett ganska stort material från engelska till rumänska. Det är sant att inte alla meningar passar men det hjälper dig mycket bi du byter några ord och ... redo ... Finns det en teknisk ordbok? ... Jag arbetar med tekniska termer och jag skulle vara intresserad om den finns ... hur känner du dem på alla ... Jag väntar på ett svar ... om du har tid ...
  Du är väldigt talangfull :). :)

 39. Sergiu sade han

  Felicitatari
  en enkel men utmärkt handledning!

 40. önskar sade han

  Cristi-admin varför du tog bort från platsreglerna

 41. Cristi-admin sade han

  Normalt skulle behöva regler om folk skulle vara människor, tyvärr maj är besökare som inte respekterar någon regel.
  Vi har ändrat layout och ergonomi på webbplatsen och måste göra en förordning trevligt att alla älskar honom.
  Du återställa förordning (Vi kommer att omformulera) och du lägger det, har du skrivit några uttryckliga regler eftersom jag fick alla typer av e-post från människor som berättade att de inte förstår reglerna och varför de -de kränks.
  Jag tror att man lever i allmänhet att bryta reglerna, men hoppas att en dag kommer det att finnas något behov av någon regel videotutorial.ro, hoppas jag att jag inte dö tänka på den dagen.
  För bara 5 minuter sedan förbjöd jag cirka två besökare som inte gjorde sitt jobb, kanske kommer du att fråga mig "Vad menar du att de inte gjorde sitt jobb?" .
  En besökare kommer videotutorial.ro att följa tutorials, normalt en människa kan inte spåra mer än en handledning samtidigt, dessa användare skulle öppna fler tutorials och hastighet medan de tittade var mycket mer än hastighet lastning.
  Vad tyckte du dessa användare?

 42. önskar sade han

  Jag tror dawnloadau tutorials på videotutorial.ro

  • Cristi-admin sade han

   Såg du att du vet bör inte vara expert för att hantera en server för att räkna ut ett par saker enkelt, bara att gå till huvudet.
   Jag förstår inte varför vissa vill hämta, när dessa tutorials kan komma när som helst utan att betala några pengar.
   Om du vill göra något är enkel, titta på handledningen, du tar anteckningar om de viktigaste stegen som du såg i handledning och du börjar arbeta.
   När du tittar på en tutorial, du redan förstår hur man gör det där, varför måste det och ladda?
   Många människor inser inte att vi lägger upp nya månatliga faktura för internet som vi använder servern.
   Internetanslutningar till servrar är mycket dyra, är någon allvarlig trafik mäts och betalat Mega konsumeras dessutom begränsar vi 5 terabyte som äter i 2-3 dagar kvar 28 dagar betala hur vi äter, något webbhotell det finns gränser, inte bara för oss utan i hela världen, netul från vår server kan jämföras med netto av ditt hem, måste vi konstant hastighet. På en vanlig dag har vi stadig trafik på ca 70-80 Megabites per sekund, fick du bra 80 av Mb i fiering sekund, inser du vad pressa den utsätts för den här servern, vi 400 besökare per timme som vill följa video tutorials , försöker du öppna två filmer till datorn och sedan försöka göra något, jag försäkra er att ni kommer att vara ganska hårt och sedan tänker vad det skulle vara 400 filmer.
   Det fanns månader när räkningen för servern närmade sig och euro 450, som betalar dessa pengar?
   Varför ingen ingenting gratis i Rumänien, att göra något av kvalitet, kostar mycket (se upplösningen och kvaliteten på våra tutorials), ingen gör något större, alla har hemsidor med text och några bilder och vill dra mer pengar på detta, de som har videosajter föredrar att sätta videoklipp på YouTube eller andra webbplatser, här naturligtvis menar jag inte allvarliga platser, är och några kraftfulla webbplatser för video och i Rumänien , betala dessa enorma räkningar varje månad för att erbjuda tjänster av hög kvalitet.
   Det är svårt för alla under denna period, det är väldigt svårt för IT-sektorn, men folk bryr sig inte, de säger "vad i helvete satte jag dig för att göra din webbplats", uppenbarligen inte, men om inte det gör vi, gör inte det, vem ska då göra det.
   Jag vill inte att rumäner att titta bara på platser utanför vad fan vi inte kan göra vad de gör det ???
   Låt c've tagit plöjning !!!
   Sluta vänta på oss dyrt.

   • Costel sade han

    Hej Cristi Jag har en Lenovo telefonsignalen fortsätter S850c och jag kan göra, men jag teckning digi signal och jag kan inte tala om att avbryta alla utom Orenge jag kan gå göra något inställningar tack mult..Va följa alla tutorials är starka tinetio och så vidare.

 43. Calin Gavril sade han

  uppriktig??????? till en sådan presentation av situationen ……………… Jag hänvisar till vad som sagts av cristi-admin (vb om de som publicerades den 4 augusti), jag kommer att försöka under de kommande månaderna att kunna göra en donation också! tack så mycket för vad du gör!

 44. Jag kan bilda mina fönster?

 45. marius512 sade han

  Jag hittade ett litet program som kan göra ditt liv mycket enklare. Dex kallas klick och efter installation behöver bara hålla Ctrl-tangenten och högerklicka på ett ord för. explicatiile.E har visat sant om du är i ett dokument eller Mozilla. Sant ord på engelska och för rumänska. Liten och effektiv, testa den.

 46. Som ram... Han översätter inte förkortningar ... ram är dechiffreras Random Access Memory

 47. carmen sade han

  inte ta emot offline-meddelanden på Yahoo Messenger, hur kan jag åtgärda detta?

 48. anonym sade han

  Google är en stor facatura.Nu Translete har ingenting att göra med översättningen av enegleza rumänska, franska, tyska och andra lb. invers.La Jag har ingen aning, men det är verkligen inte rättvist!
  Det är bäst att lära sig och använda lexikon!

 49. hydroxi sade han

  Varför ser jag en triangel med ett utropstecken i mitten i mitten av spelarfönstret när jag klickar på spela?
  Jag försökte flera gånger och flera tutorials och så min triangel med ett utropstecken visas i mitten och inte starta spelare.

 50. Verkade Google Translate och stavning

 51. radu Florin sade han

  Mycket folositor.Felicitari!

 52. Jag rekommenderar att du besöker och http://www.translatoare.ro. Du kommer att dra nytta av översättning, online-korrigering uttalande och i stora internationella språk. Verktyget använder Google Translate teknik och Microsoft Bing Translator. Inhemska online är ett program värt att försöka!

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.