om Adrian

Flamländska information och kunskap, jag gillar allt om konst och dela min kunskap med stor glädje. De som ger sig till andra kommer att förlora sig men med fördel, lämnar något nyttigt medmänniskor. Jag njuter av denna privilegium, jag kommer aldrig att säga "vet ej" men "ännu inte vet"!

Kommentarer

 1. Cosmin sade han

  Hej Adrian, jag har också en förfrågan, jag vet att det är lite av ämnet och jag ber om ursäkt men jag visste inte vem jag skulle fråga, jag kanske har tur och du vet vad det handlar om. Jag gjorde en startbar Windows 8 cd idag. Allt bra och vackert, jag gick in i bios, jag valde allt som skulle väljas för att starta från min CD, men jag vet inte varför det inte vill starta längre och det är inte bara med den CD: n, jag försökte en annan med Windows 7 han vill inte heller, ingenting händer bara han ser sitt jobb, han går in i mitt system tillbaka. Jag vill nämna att jag också testade det på en äldre dator och att jag inte hade problemet, det visade sig okej ...

 2. AdrianGudus sade han

  Cosmin:
  Hej Jag har en rugaminte Adrian, jag vet att det är lite off-topic och jag ber om ursäkt men jag visste inte vem de ska fråga, kan jag tur och vet vad det är. Jag gjorde en CD med Windows 8 idag bootabil.Toate gott och väl, jag gick in i bios jag valt allt valdes till mina sticklingar från CD, men vet inte från vilken orsak inte vill starta och det är inte bara med cD-skivan, jag försökte ett utan fönster 7 killen inte vill helt enkelt ingenting händer är hans eget företag, jag kommer tillbaka i systemet. Jag kan säga att jag testade på en äldre dator och jag hade inga problem startas ok ......

  Kanske du sparade inställningar när du har gjort. Efter att ha gjort BIOS-inställningarna och vill sluta, och tryck sedan på Y och sedan på Enter F10

  • Cosmin sade han

   Ja, det gjorde jag också, ingenting händer. Jag gick sedan in för att se om de inställningar som gjordes sparades och ja, det sparades men ingenting händer, det gör sitt jobb, jag går tillbaka till windows. Jag vet inte riktigt vad det kan vara från ...

 3. FaraVirusi sade han

  Jag har testat och jag har arbetat alla synkroniserings moduler. Och en med flikarna som handledningen inte fungerade.
  Det verkar som om den versionen av Goole Chrome bärbar som du bara skulle ge dig själv huvudvärk, inte är den första självstudien som orsakar problem, men ändå ger jag dig ett "+" eftersom du insåg varför det fungerar för dig.

 4. AdrianGudus sade han

  Cosmin:
  Hej Jag har en rugaminte Adrian, jag vet att det är lite off-topic och jag ber om ursäkt men jag visste inte vem de ska fråga, kan jag tur och vet vad det är. Jag gjorde en CD med Windows 8 idag bootabil.Toate gott och väl, jag gick in i bios jag valt allt valdes till mina sticklingar från CD, men vet inte från vilken orsak inte vill starta och det är inte bara med cD-skivan, jag försökte ett utan fönster 7 killen inte vill helt enkelt ingenting händer är hans eget företag, jag kommer tillbaka i systemet. Jag kan säga att jag testade på en äldre dator och jag hade inga problem startas ok ......

  Om hur man gör en startbar DVD med Windows 8 gjorde min kollega Cristi en fast handledning för två dagar sedan, om du går till huvudsidan på webbplatsen (Hem), lite längre ner på sidan under kategorin "Senaste handledning" skulle du ha hittat titeln "Den nya versionen av Windows 8 Release Preview, ladda ner och bränn ISO-avbildningen till DVD - videohandledning" skrivet i rött. Ett enda klick på titeln tog dig till videohandledningen där din fråga var mer lämplig. Tilldela nödvändigt tålamod och låt oss inte förorena kommentarrutorna med orelaterade frågor. När vi ägnar vårt tålamod och tid åt att göra tutorials som denna och du måste lägga ner ditt tålamod för att titta på en head-to-tail-tutorial, för att läsa kommentarerna och texten ovanför tutorial, för att söka efter det ämne som intresserar dig. Problemet är ditt, så om du vill lösa det, avsätt nödvändig tid. Om du inte gör det, förvänta dig inte att vi gör det.

 5. Calin sade han

  Gör inte en tutorial på Mozilla cums synkronisera extenstiile vad som finns i det DEFA komplicerade

 6. Nelu Gherghisan sade han

  Videotutorial.ro öppnar med en hastighet utan motstycke i det förflutna. Att det inte är en slump. Ceva.Va gratulerar du har gjort.

 7. Nelu Gherghisan:
  Videotutorial.ro öppnar med en hastighet utan motstycke i det förflutna. Att det inte är en slump. Ceva.Va gratulerar du har gjort.

  Vi har en super smart server, även vi försökt och vi är glada att du känner. Vi har en mycket stark server konfigurerad med intelligent lagring, kommer ansökningar har lägre åtkomsttid och SSD för applikationer som behöver utrymme med hårddiskar med hjälp av RAID-konfigurationer. Över alla underverk adtea vi har en Gigabit-anslutning och en http-server som smidigt kan ta över tiotusentals förfrågningar per sekund.
  Det är bäst att du inte behöver tänka på allt detta, kan du titta på handledning i gott skick, kan du köra när som helst utan väntetid.
  Vårt mål för videobufferten och pågående 0 sekunder i realtid har nåtts, vi har den mest avancerade video streaming plattform i Rumänien och även Europa.
  Nu kommer vi att fokusera mer på innehåll.

  Nelu Gherghisan:
  Videotutorial.ro öppnar med en hastighet utan motstycke i det förflutna. Att det inte är en slump. Ceva.Va gratulerar du har gjort.

  • Nelu Gherghisan sade han

   Främst tack vare förbättringar men även för snabba och detaljerade svar. För att vara helt lycklig i vad du inte vill ha problem än en ökad frekvens av artiklar som redan ägnas åt kvaliteten.
   Grattis igen.

 8. remus A sade han

  Jag vill gratulera dig till ditt material. Jag följer dig hela tiden och även om jag inte har sagt det än så är jag här ...
  Relaterat till detta material tyvärr och det är inte ditt fel att det inte fungerar helt korrekt. personligen har jag inte sett någonstans där information om hur man synkroniserar tillägg som inte synkroniseras automatiskt och tro mig det finns några ...
  I ULTI medan jag har drabbats av detta problem jag sökte en lösning, men verkar vara så dum jag kunde inte hitta en. Kanske du tror mig och hjälpa mig med detta om du har någon idé. Personligen Jag försökte synkronisera tillägg direkt från AppData genom ett moln synkroniseringstjänst men jag gjorde inte ens ut. Det finns många saker som måste beaktas och tyvärr min tid är ganska begränsad.
  Med avseende Remus

 9. hej,

  När du synkronisera data och efter att du lägga till bokmärken, du lägga till lösenord, tillägg etc, hur du synkroniserar, dvs. uppdatering.

  Jag frågar detta eftersom jag patito efter att jag installerat krom igen, dök jag endast data synkroniseras till den tid som vi synkronisera alla andra uppgifter som vi har sparat efter under en period av cirka 3,4 månader inte mig längre.

  Frågan är, hur uppdaterar jag synkronisera?

 10. det blockerar alla dina spelare och misslyckas med att följa honom.

  bara bra

 11. Plicticos, domunle, plicticos ... ..

 12. Catalin Radulescu sade han

  Hur gör vi att de som tas bort från bokmärket inte visas igen?
  Jag tar alltid bort dem och de dyker upp igen!

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.