om Adrian

Flamländska information och kunskap, jag gillar allt om konst och dela min kunskap med stor glädje. De som ger sig till andra kommer att förlora sig men med fördel, lämnar något nyttigt medmänniskor. Jag njuter av denna privilegium, jag kommer aldrig att säga "vet ej" men "ännu inte vet"!

Kommentarer

 1. Cosmin sade han

  Hej Jag har en rugaminte Adrian, jag vet att det är lite off-topic och jag ber om ursäkt men jag visste inte vem de ska fråga, kan jag tur och vet vad det är. Jag gjorde idag en bootbar CD med Windows 8. Allt gott och väl, jag gick in i bios jag valt allt valdes till mina sticklingar från CD, men vet inte från vilken orsak inte vill starta och det är inte bara med att CD, jag försökte en med Windows 7 någon kille vill helt enkelt ingenting händer är hans eget företag, jag kommer tillbaka i systemet. Jag kan säga att jag testade på en äldre dator och jag hade inga problem startas ok ......

 2. AdrianGudus sade han

  Cosmin:
  Hej Jag har en rugaminte Adrian, jag vet att det är lite off-topic och jag ber om ursäkt men jag visste inte vem de ska fråga, kan jag tur och vet vad det är. Jag gjorde en CD med Windows 8 idag bootabil.Toate gott och väl, jag gick in i bios jag valt allt valdes till mina sticklingar från CD, men vet inte från vilken orsak inte vill starta och det är inte bara med cD-skivan, jag försökte ett utan fönster 7 killen inte vill helt enkelt ingenting händer är hans eget företag, jag kommer tillbaka i systemet. Jag kan säga att jag testade på en äldre dator och jag hade inga problem startas ok ......

  Kanske du sparade inställningar när du har gjort. Efter att ha gjort BIOS-inställningarna och vill sluta, och tryck sedan på Y och sedan på Enter F10

  • Cosmin sade han

   Ja, jag gjorde det händer ingenting. Vi gick sedan för att se om dina inställningar har sparats och ja, fröken räddade men ingenting händer är hans eget företag, jag kommer tillbaka fönster. Jag vet inte riktigt vad som skulle kunna vara ......

 3. FaraVirusi sade han

  Jag har testat och jag har arbetat alla synkroniserings moduler. Och en med flikarna som handledningen inte fungerade.
  Det verkar som om version av Goole Chrome Portable du ger bara huvudvärk, inte den första handledning där du skapar problem, men ändå ger dig en "+" som du har listat ut varför inte era verk.

 4. AdrianGudus sade han

  Cosmin:
  Hej Jag har en rugaminte Adrian, jag vet att det är lite off-topic och jag ber om ursäkt men jag visste inte vem de ska fråga, kan jag tur och vet vad det är. Jag gjorde en CD med Windows 8 idag bootabil.Toate gott och väl, jag gick in i bios jag valt allt valdes till mina sticklingar från CD, men vet inte från vilken orsak inte vill starta och det är inte bara med cD-skivan, jag försökte ett utan fönster 7 killen inte vill helt enkelt ingenting händer är hans eget företag, jag kommer tillbaka i systemet. Jag kan säga att jag testade på en äldre dator och jag hade inga problem startas ok ......

  Hur man gör en startbar DVD med Windows 8 gjorde min kollega Cristi handledning fast för två dagar sedan, om du går till huvudsidan på webbplatsen (Hem), strax nedanför sida under kategorin "De flesta tutorials" du har hittat titeln "den nya Windows 8 Release Preview, ladda ner och bränna ISO-avbild på DVD - video tutorial" i rött. Ett klick fixa den titeln går till video tutorial där din fråga var mer lämpligt. Låt tålamod och låt oss inte smutsiga lådor kommentarer med frågor orelaterade. När vi ägna tid och tålamod att göra och handledning så att du kommer att behöva tilldela tålamod att titta på en handledning head-svans, läsa kommentarer och handledning text ovan för att leta efter det ämne som intresserar dig. Problemet är ditt Så om du vill lösa, ta den tid som krävs. Om du inte förvänta dig inte att göra oss.

 5. Calin sade han

  Gör inte en tutorial på Mozilla cums synkronisera extenstiile vad som finns i det DEFA komplicerade

 6. Nelu Gherghisan sade han

  Videotutorial.ro öppnar med en hastighet utan motstycke i det förflutna. Att det inte är en slump. Ceva.Va gratulerar du har gjort.

 7. Nelu Gherghisan:
  Videotutorial.ro öppnar med en hastighet utan motstycke i det förflutna. Att det inte är en slump. Ceva.Va gratulerar du har gjort.

  Vi har en super smart server, även vi försökt och vi är glada att du känner. Vi har en mycket stark server konfigurerad med intelligent lagring, kommer ansökningar har lägre åtkomsttid och SSD för applikationer som behöver utrymme med hårddiskar med hjälp av RAID-konfigurationer. Över alla underverk adtea vi har en Gigabit-anslutning och en http-server som smidigt kan ta över tiotusentals förfrågningar per sekund.
  Det är bäst att du inte behöver tänka på allt detta, kan du titta på handledning i gott skick, kan du köra när som helst utan väntetid.
  Vårt mål för videobufferten och pågående 0 sekunder i realtid har nåtts, vi har den mest avancerade video streaming plattform i Rumänien och även Europa.
  Nu kommer vi att fokusera mer på innehåll.

  Nelu Gherghisan:
  Videotutorial.ro öppnar med en hastighet utan motstycke i det förflutna. Att det inte är en slump. Ceva.Va gratulerar du har gjort.

  • Nelu Gherghisan sade han

   Främst tack vare förbättringar men även för snabba och detaljerade svar. För att vara helt lycklig i vad du inte vill ha problem än en ökad frekvens av artiklar som redan ägnas åt kvaliteten.
   Grattis igen.

 8. remus A sade han

  Jag vill gratulera dig på ditt material. De ständigt tittar på och även om tills nu har jag sagt det här ...
  Relaterat till detta material är tyvärr inte helt ditt fel inte fungerar korrekt. personligen jag inte har sett någon information om hur man tid då en förlängning som gör automatiskt inte synkroniserar och tro mig det finns några ...
  I ULTI medan jag har drabbats av detta problem jag sökte en lösning, men verkar vara så dum jag kunde inte hitta en. Kanske du tror mig och hjälpa mig med detta om du har någon idé. Personligen Jag försökte synkronisera tillägg direkt från AppData genom ett moln synkroniseringstjänst men jag gjorde inte ens ut. Det finns många saker som måste beaktas och tyvärr min tid är ganska begränsad.
  Med avseende Remus

 9. hej,

  När du synkronisera data och efter att du lägga till bokmärken, du lägga till lösenord, tillägg etc, hur du synkroniserar, dvs. uppdatering.

  Jag frågar detta eftersom jag patito efter att jag installerat krom igen, dök jag endast data synkroniseras till den tid som vi synkronisera alla andra uppgifter som vi har sparat efter under en period av cirka 3,4 månader inte mig längre.

  Frågan är, hur uppdaterar jag synkronisera?

 10. det blockerar alla dina spelare och misslyckas med att följa honom.

  bara bra

 11. Dull, domunle, tråkig ... ..

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.