Hur man ställer favoritprogram automatiskt körs vid start - video tutorial

Hej vänner, idag en handledning för att lära tillsammans om en mycket intressant softulet vi kommer att göra det möjligt att återupptagandet av program för automatiserad vi hade öppna förra gången jag stängde min dator. Det är vår ytterst hjälpsamt när vår dator startar utan förvarning och utan att kräva en bekräftelse från användaren. Jag är säker på att var och en av oss när vi är på datorn, öppnar vi skrivbordet eller annan programvara som fungerade. Och du inser att en omstart omedelbart, eller en kraft förstör vårt jobb arbetade vid den tidpunkten. Väl presenteras i handledning programvara i dag har vi för avsikt att automatiskt öppna program som fungerar eller där jag arbetade förra gången. Denna programvara kan öppna våra senaste applikationer även om datorn inte av misstag stängda eller startas om. Cache Mitt arbete är mycket användbart när vi kör för sent och / eller när vi vill sätta vår dator vi börjar arbeta omedelbart utan att behöva sitta oss till Descida manuellt varje program som vi vill arbeta.

VARNING: För dem med Windows XP måste du ha .NET Framework installerat 2.0 men om du har ett ATI-grafikkort nyare generation du säkert redan installerat .NET Framework installerat, var det installerat med ATI grafikkort drivrutin.

Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
Mycket nöje!

adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com

Hämta Flash Player för att se videon.


relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Alina Cojocaru sade han

  mycket hjälpsam :)
  men om du säger arbete på ett dokument misslyckades nuvarande världs och se vad jag hade skrivit maj?
  Tack.

 2. Alina Cojocaru sade han

  du kan göra handledning om hur man konfigurerar ett PC-system med hög kvalitet delar på lite pengar?
  Jag tror att de är bland de mest intressanta tillhörande hårdvara
  Jag säger inte, och tillhörande programvara är mycket intressant och mycket användbar, men jag sa att jag skulle vilja se.

  • Adrian sade han

   Alina Cojocaru: Du kan göra handledning om hur man konfigurerar ett PC-system med hög kvalitet delar på lite pengar?
   Jag tror att de är bland de mest intressanta tillhörande hårdvara
   Jag säger inte, och tillhörande programvara är mycket intressant och mycket användbar, men jag sa att jag skulle vilja se.

   På hårdvaru vi redan har om du såg? Om du inte skriver i sökrutan till höger på den svarta kanten: systemkonfiguration eller ATI eller SSD eller förvärva bildskärmen eller styrInköpsGuiden minneskort, ange ja och du hittar handledningar. Du sis på hans svart kant Hardware kategori, en kategori där du enkelt kan hitta tutorials relaterad hårdvara. TEXT detta här är tänkt att läsas, vad jag arbetade på plats och filter, det är allt detta sökrutan som du använder dem

 3. Gepeto sade han

  Mycket intressant detta program.
  Exakt vad jag tänkte som sagt Adrian skulle inte veta när man ska börja ta Likström softuletu :))

 4. Alex sade han

  GepetoMycket intressant detta program.
  Exakt vad jag tänkte som sagt Adrian skulle inte veta när man ska börja ta Likström softuletu)

  Om du inte vet när strömmen är verkligen trevligt när du öppnar datorn för att välja önskade program.

 5. marian sade han

  Jag spuso i kommentarerna på handledning inaktivera fönstren och säga här; Jag kan kalla mig tips om hur du använder Windows 7? Eller ladda upp det någonstans (sorry jag skrev på båda ställena, men det har inte besvarats). Grattis till Adrian handledning.

 6. egasus08 sade han

  Användbar ändå något damm. Eftersom du inte har manuellt valda program och väljer automatiskt dem är värdelös. Hur skulle jag kunna veta när strömmen är? Ii samtal som företag som sysslar med strömtillförsel och ström pica ber jag er? Fanns det en varning att berätta när strömmen är? Ansökan skulle vara lysande för detta alternativ skulle vara avgörande jag skulle säga nej

  • Adrian sade han

   egasus08: Användbar och ännu något damm. Eftersom du inte har manuellt valda program och väljer automatiskt dem är värdelös. Hur skulle jag kunna veta när strömmen är? Ii samtal som företag som sysslar med strömtillförsel och ström pica ber jag er? Fanns det en varning att berätta när strömmen är? Ansökan skulle vara lysande för detta alternativ skulle vara avgörande jag skulle säga nej

   När du har börjat ganska trevlig öppen alla program går CacheMyWork och kryssa applikationer och om strömmen är du. Du måste göra detta en gång ... nästa omstart efter det CacheMyWork till du öppnar dem ...

  • Bulgac sade han

   egasus08: Användbar och ännu något damm. Eftersom du inte har manuellt valda program och väljer automatiskt dem är värdelös. Hur skulle jag kunna veta när strömmen är? Ii samtal som företag som sysslar med strömtillförsel och ström pica ber jag er? Fanns det en varning att berätta när strömmen är? Ansökan skulle vara lysande för detta alternativ skulle vara avgörande jag skulle säga nej

   Mjukvaran är fortfarande under utveckling, kommer att förstå dem som gör nedladdningar, och det kommer optiune.Doamne, vi är lata att kryssa och vi vill öppna fönstren du väntar droppen "bär i munnen," Jag vet inte inte plaese ladda ner det .Adrian lärt oss och fortfarande kommer att komma med något nytt och användbart för oss att veta mycket multe.BRAVO VIDEOTUTORIAL.RO !!!

 7. raul sade han

  Hej kan du säga med det program gör videotutorialele? Jag menar vad gör skärmen Recorder?

  • Adrian sade han

   raulKära kan du säga med det program gör videotutorialele? Jag menar vad gör skärmen Recorder?

   Skriv upp i sökrutan till höger på den svarta kanten: CamStudio, tryck enter och du hittar handledning.

   • raul sade han

    Adrian:
    Skriv upp i sökrutan till höger på den svarta kanten: CamStudio, tryck enter och du hittar handledning.

    tack Adrian

 8. Andu sade han

  genom (kommatecken) gör Camtasia Studio skärm inspelning. Åtminstone vad jag såg i många tutorials ... Jag menar ikonen i facket.

 9. florin sade han

  Jag behöver inte det här programmet, mer och retar mig, varför behöver jag det till mig jag öppnar när jag öppnar dem jag kan spela när jag behöver dem

 10. gabi sade han

  Adrian en tutorial på mIRC vill göra?

  • Adrian sade han

   gabiAdrian en tutorial på mIRC vill göra?

   Jag tror inte, mIRC mycket farligt, det är en miljö där de som stannar längre ... men bättre inte säga att inte förolämpa någon. Du är mycket sårbara när du använder mIRC. MIRC nu jagar IP "pojkar" happy hantera nonsens

 11. dany sade han

  Cool handledning .imi som du komma med något nytt. Ändå hålla det

 12. ADINA sade han

  SUPER !!! allt du gör för oss här är bra, även om inte alla vet att uppskatta INFO !!! Jag tackar dig !!!
  Något Offtopic, är denna programvara ett slags tillbaka up.ACUM men jag vill IMI klar 2 frågor om säkerhetskopiera alla, om du har någon kunskap och tid, Tack på förhand !!! e vb av Acronis True Image.
  1 ..daca ...... jag backa upp en hand och tvingade situationen av en slump eller ändra storlek på partition ... kan återställa Acronis där?
  2 ...... ..pe en annan dator eller en annan hårddisk tillbaka upp känga med Acronis True Image träder i kraft om en tidigare gjort backup system i en annan konformation eller en hård ex som under tiden har blåst? NORMAL CA DÅ ... Kontrollera och byt 2 3 specifik ny förare av EX PC.
  Mycket tack vare dem som kan hjälpa dessa MA 2 INFORMATION!
  Fortsätt med det !!!

  • Adrian sade han

   ADINASUPER !!! allt du gör för oss här är bra, även om inte alla vet att uppskatta INFO !!! Jag thankyou !!! Något Offtopic, är denna programvara ett slags tillbaka up.ACUM men jag vill IMI klar 2 frågor om säkerhetskopiera alla, om du har någon kunskap och tid, Tack på förhand !!! e vb Acronis True ...... IMAGE.1 ..daca jag gjorde ett parti tillbaka och tvingade situationen av en slump eller ändra storlek på partition ... kan återställa Acronis det? ...... 2 ..pe en annan dator eller en annan hårddisk tillbaka BOOTABILcu Acronis True Image träder i kraft i händelse av en tidigare gjort backup-system i en annan konformation eller en hård ex som under tiden har blåst? NORMAL sedan kontrollera och ersätta 2 3 ... förare av specifik ny eX PC. Mycket tack vare dem som kan hjälpa dessa MA 2 INFORMATION! Keep it up !!!

   R1: Ja, det kan återställa om ändra storlek, ändra storlek men försiktigt, inte partition där du vill återställa säkerhetskopian, mindre än "volym" till följd av att återställa platsen
   R2: Om du återställa säkerhetskopian till en annan hårt än efter säkerhetskopieringen gjordes, du kommer att gå under förutsättning att hårdvara som kommer att återställa datorn till vara densamma och det var efter det gjorde säkerhetskopieringen. och även så, det finns ingen garanti för att en framgångsrik åter 100%. Men chanserna att backup görs på en dator och återställas på annat hårt som är i en annan dator, är extremt små alls, beroende mycket på skillnaden mellan hårdvarukonfigurationer 2 att du har både PC. Sammanfattningsvis, chanserna rstaurarii en säkerhetskopia görs på en dator till en annan är minimala. Och om att ändra den enhet som man vill återställa gör, bör inte välja Öppna i nog att inte ha utrymme för att lagra innehåll bakupului.

 13. ADINA sade han

  Tack igen !!! flesta länder, mer hälsa och allt du vill!

Returlänkar

 1. [...] Det här inlägget nämndes på Twitter genom Ady, VIDEOTUTORIAL.RO. Sade VIDEOTUTORIAL.RO: Köra program automatiskt vid start | Videotutorial.ro http://bit.ly/bS2kXy [...]

 2. [...] Så ställer du in favoritprogram körs automatiskt vid start - video tutorial Taggad som: I öppnas, möjliggör, lära-tillsammans, maj startas, [...]

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.