Hur överföra filer via ftp-server med FileZilla handledning video

Denna metod är en av de mest populära sätten att överföra filer och fortfarande höra människor som inte vet detta och försöker överföra filer via Yahoo Messenger.

filöverföringar via FTP (File Transfer Protocol) sprider mycket hög, som används inom alla områden där man behöver ett sätt att överföra mer eller mindre stabil och säker.

Även när vi sätter filmer på webbservern, använda metoden för File Transfer Protocol FTP.

En installation ftp-server är inte en riktigt svår uppgift, driva och faktiskt ba.

Vänligen titta på följande video tutorial som visar att installera och använda en ftp-server, i det här fallet FileZilla Server.

av Cristian Cismaru

UPPMÄRKSAMHET

För din bekvämlighet denna tutorial video är rumänska och kan ses helskärm (fullskärm)relaterade Tutorials


Kommentarer

 1. Mircea sade han

  All respekt!
  Jag har en enorm begäran ska skickas ett e-postmeddelande när video tutorials längre visas.
  Tack!

 2. claudiu sade han

  Cool handledning som verkligen intresserade mig eftersom jag använde keylogger om det hela på en gång

  Cristi gör ett bra jobb med denna webbplats

  Brave

  Tack så mycket !!!

 3. Cristi Hej! Jag är glad tutorials som du gör, jag är en stor hjälp, jag lärde mig en hel del av dem. Jag har en ftp-server intrebare..legata: varför när någon försöker komma in i serveradressen min (ftp: // ip /) Uppmanar användarnamn och lösenord? Jag nämner att jag har en router, jag in port forwarding, som vi har lärt oss i handledningen, ställde jag en virtuell ftp-server, så jag tror att det är relaterat till router okej. Däremot kan servern inte nås av personer utanför mitt LAN-nätverk än genom registrering, som jag inte håller alls. Tack på förhand!

 4. @Adi:
  Jag förstod inte bra, din vän kan inte få tillgång till alla ftp eller inte kan komma åt DIPA än du sätter ett lösenord.
  I det första fallet måste du kontrollera överallt, om du ställer in det rätt, kontrollera på den virtuella servern att ip är den för datorn är vanligtvis: "192.168.10.101" men med dig kan det vara annorlunda.
  Firefall kontroll och hårdvara (routern) och programmet om du inaktiverar Windows-brandväggen i den och sätta den andra (Zonealarm, Comodo).
  I det andra fallet, om du har den vän att ange ett lösenord, är detta en mycket bra eftersom om din vän har åtkomst till servern innebär att vem som helst kan få tillgång till det, naturligtvis om du kan inaktivera lösenordet.

 5. Det är det andra fallet, som ni sa. Min vän kan endast komma åt servern dak ange ditt användarnamn och lösenord. Frågan är hur jag stänga av denna autentisering, pt. Jag vill kunna gå in på servern utan att veta mitt användarnamn och lösenord. Jag vill presentera ditt användarnamn och lösenord bara mig, admin-servern.

 6. @Adi:
  Ange FileZilla server kontrollpanel och se att toppen av vissa bilder med användare, ge honom första och det redigerade användare lägga till nya användare, du aktiverar inaktivera lösenord.
  Bredvid varje användare av ett avsnitt där du måste ange den mapp som användaren har tillgång till.
  Mitt råd är att låta ditt lösenord eftersom annars är mycket utsatt för faror.
  Vem som helst kan komma åt dig utan ett lösenord och kan "plantera" vad som helst i partitionen eller mappen du delar.
  Var försiktig med det här, som inte spelar.

 7. beb3_mykk sade han

  fff tutorialu bra;)

 8. Adrian sade han

  @beb3_mykk: Jag bad dig att sluta med nonsens till förmån postatul topului.Vrei att bevisa för dig att du inte är rätt? Till exempel kan du skrivit mellan 2 5 minute.un tutorials varje minut handledning och annan håller 20 30 du kommentera ala de 20 och 5 minuter över ala av 30 dig så fort du såg 2 50 tutorials totalt minuter? inget inlägg till förmån för utstationering!

 9. Andrew sade han

  Cristi verkar fortfarande ganska liten webbläsare nedladdningshastighet. Jag drog och 20 kb som jag tycker oerhört mycket som kan vara orsaken?

 10. Adrian sade han

  @Andrew: Orsakerna kan vara många ... din låga näthastighet, en rooter mellan dig och internet ...

 11. samy sade han

  io misslyckas med att göra servern synlig från utsidan Lans

  Jag har en router ASUS WL 520 gc (som inte rekommenderar det)

  Jag gjorde ... ..och DMZ-port forwarding aktiverad och nimik nat ... ..ar vara portinställningarna trigger där jag gick ....

  Hur kan jag ta reda på var jag har fel?

 12. samy sade han

  Jag löste antivirusåldern .... am kasp 7

 13. Mitus sade han

  Trendnet TEW 652 har en router BRP och misslyckas med att göra en ftp där någon utanför mitt nätverk att göra filer på min calcularetul. Jag aktiverade DMZ (192.168.10.101) .Jag gjorde en virtuell ftp-server, och ändå inte merge.Ma kan hjälpa någon med ett svar?

  Tack mycket med! :))

 14. constantin sade han

  Cristi bra,
  mycket intressant plats,
  Jag har en fråga till dig och jag,
  Jag har en hosting server och gjorde en Excel-fil i planeringstider och tillgänglig för fler människor som arbetar i ett litet företag.
  Målet är att varje person att rådfråga schemat och ändra det som han vill naturligtvis att använda en inloggning och lösenord, saken inte fungerar eller öppen och inte registrera förändringar eller inte öppna alls, blockera även datorn, men det är för tillfället mapp på hosting och förstår inte varför, kan du hjälpa mig på något sätt.
  Tack ändå.

 15. @constantin:
  Jag vet inte vad jag ska säga, eftersom jag har erbjudit några detaljer.
  Jag vet inte hur man ska genomföra allt arbete finns en MySQL-databas och alla har citera ett användarnamn och lösenord, eller vad?
  Jag vill ha mer information!
  Vilken server använder du?
  Ffolositi databasen?
  Hur har du lagt ala Exel där använder ett CMS eller helt enkelt?
  Har du provat en lösning speciellt utformad för det?

 16. constantin sade han

  hej,
  Jag är glad att du svarade mig,
  I närheten av hosting ftp ger mig ett utrymme eller område där multiftp kan sätta olika filer och kan ses genom en enkel webbläsare i ftp med en inloggning och lösenord.
  Jag skapade en enkel fil i Excel och jag överförs i området.

 17. constantin sade han

  Så jag redan kontaktat chefen säger mig att servern och måste arbeta, men ingenting.

 18. @constantin:
  I det här fallet måste åtkomstbehörigheter ställas in med "chmod", dvs den som kommer in som användare måste ha rätt att ändra vad han har att skriva där.
  Gör ett testkonto och gradvis ändra privilegier och på det sättet man inser hur mycket du måste lägga för att inte äventyra någon kontohantering.
  Till exempel, jag nu dra några privilegier för webbplatsen om de inte kan titta på honom bara ett fåtal personer.
  Privilegier kan vara från "000", vilket betyder inget privilegium till "777" vilket betyder alla rättigheter för alla, på servern kan du ha vissa privilegier mindre än andra och kan därför inte göra dessa ändringar i dokumentet.
  Jag hoppas att jag kan hjälpa till.
  Ta inte för givet vad jag säger här, bara anta!

 19. constantin sade han

  ok, jag försökte redan sak men inte säker på om jag gjorde bra eller inte ändå år till maj omprövat gång, i alla fall tack för råd, men efter hur många vet du vad tycker du ska arbeta eller inte jag behöver lite dll i rymden server för att ändra eller spela in något i filen.

  ändå när jag får på webbläsar ftp hitta honom och människan möjlighet att öppna den eller att spela in den, om du spelar in den förändras och jag kan inte uttrycka det tillbaka eftersom det är en webbläsare och när du öppnar och gå så vision är i det och ändra det gjorde inga förändringar säger att det är ok när jag stänger webbläsaren och kontrollera igen med en ny återkoppling ingenting har förändrats.

  Det är i stor kontroll en gång ändå Ändring rättigheter med tanke på att jag bara försökte mitt konto ännu (bara).

  Tack ändå.

 20. @constantin:
  Ärligt talat, är min uppfattning att man bör använda en dedikerad lösning för detta.
  Den ena är när du gör några tester och den andra lever i "verkliga livet", när människor går in de beter sig annorlunda från varandra och ingen kommer att använda din lösning korrekt från början, så mer än sannolikt fel uppstår.
  När vi talar ut en grupp människor eller gods volym, vi talar om något dynamik som förändras hela tiden, vilket är varför du behöver en mycket tillförlitlig eftersom du inte har råd med ett fel.
  Jag rekommenderar att du letar efter något på "sourceforge.net" där alla har öppen källkod, vilket betyder att det inte kostar pengar och du kan hitta ett ganska stort utbud av sådana verktyg.
  Framgång och att vi har kunnat vara till nytta då väntar oss med den lösning som du genomfört det i slutändan.
  Att höra bara bra saker.

 21. constantin sade han

  är uppenbarligen inte en idealisk lösning inte hittas eller inte mam tanken på något bättre, i alla fall försöka hitta något mer pålitlig ok ,, hålla dig uppdaterad med lösningen.
  en bra kväll.

 22. shift sade han

  Hej, jag har ett problem. Jag installerade FileZilla server jag följt stegen ovan tills jag måste göra ett konto: gör ditt konto, markera och skriva lösenord lösenord lägga till mappen Delade mappar och ge OK. När du går tillbaka till Kontoinställningar f lösenord är lång. Om lösenordet var ursprungligen 4 brev nu verkar det som om det handlade om 24 `buline`. Vad att göra?

 23. Adrian sade han

  @shift: Inga problem ... så ser det ut på alla oavsett hur många prickar han visar dig där efter att du har ställt in lösenordet, du sätter lösenordet som du ställde in när du skapade kontot ... märker inte ... skriv in webbläsarens konto och lösenord .. precis som i handledningen ... vad spelar det roll hur många prickar du har där? du är toppen ... så länge det går kan den visa 50 prickar ... varför är himlen blå? kan du svaret? de vet inte ens varför det finns 24 prickar ... så här krypterar mjukvaran lösenordet ... och vid röra om du har markerat alternativet återuppta mitt ID och lösenord ... när du loggar ut trots att ditt lösenord är 6 tecken i lösenordsrutan finns det 8 tecken ... oavsett längden på ditt lösenord ... så med filezila

 24. shift sade han

  Så när jag skrev ftp: // användarnamn: /[e-postskyddad] Jag får> Kunde inte ansluta till servern med det angivna användarnamnet och lösenordet. Nedan ser jag Ftp-server: Ip; Användarnamn; Lösenord; etc. (allt detta i ett nytt fönster). Jag trodde att det skulle vara från lösenordet, på grund av detta skrev jag ovan, från vad kan det vara? Jag använder cicknet och jag har en router. Är det från IP?

 25. Tenti sade han

  Tack för handledningen förvänta sig en handledning hur man rengör en bärbar dator damm

 26. @Tenti: För att rengöra din laptop damm hur ska det öppnas, här har vi ett litet problem nämligen garanti om du inte är intresserad garanti jag ska göra en handledning om hur man rengör en dator och en bärbar dator damm och hur man undviker vinst att lämna framtid i dem.

 27. mihai sade han

  Bra, såg jag handledningen, allt gott och väl, men när jag coonectez jag säga 530 nekas tillstånd?

  vad är problemet?

  Mer ..

 28. Julian sade han

  Hej, mycket bra tutorial, jag gå vidare till men jag behöver lite hjälp, jag 652 TRENDnet router, och när du har anslutit Snap anslutning FileZilla server markör. Poängen är att det finns en handledning för router och gjorde setatrile och fortfarande inte fungerar. Jag försökte detta:
  router:
  - Åtkomst -> Virtuell server -> Jag ställer in Aktivera på protokoll 21 och LAN-server 192.168.10.101
  - DMZ -> Enabled -> DMZ Host IP 192.168.10.101
  filezilla:
  - Serveralternativ -> Inställningar för passivt läge -> Standard (om Använd följande IP: 192.168.10.101, om Använd använd anpassat portintervall: 5000 - 5100 eller 1024-5000). Jag lämnade protokollet den 21 (även om jag en gång försökte 2100, efter att ha bytt router, förstås)

  Jag nämner att jag inaktiverat: antivirala och brandvägg.

  Allt går. Jag kan jag ansluta min dator för att försöka men om någon från en dator från en annan del inte. Om routern går ut (med den nya IP-kurs). Jag vet inte vilka inställningar försöka.

  väntar på svar

  Tack!

 29. Julian sade han

  Vi löst.
  Framtiden för andra att skylla var kommandot ftp: // användare:[e-postskyddad]
  Jag gick till kommandot ftp: // ip . Efter att du behöver ett användarnamn och lösenord.
  Alla inställningar och om du standard routerport för att frigöra 21.

 30. Iustin sade han

  Hej killar jag gör ett bra jobb och han en fråga om någon vill ladda ner från mig skriva ftp adress som jag tilltala honom och ip ?? Tack.

 31. Seby sade han

  Intressant handledning, det gjorde jag inte räkna med att överföra filer repede.Pina nu så jag kämpat med Yahoo Messenger eller ODC-ul.Multumesc Cristi för din hjälp!

 32. Cristi Jag har ett problem! Jag har installerat FileZilla server men andra kan inte ansluta till nätet från mine.Eu jag romtelecom, dynamisk ip och jag är router, modem Speedtouch 516v6.Am Jag försökte två versioner:
  ftp: // användare:[e-postskyddad] MyIP erhållits genom webbplatsen, inte gå sedan ftp: // användare:[e-postskyddad] hem-run-cmd- erhålls genom ipconfig, så jag kunde ansluta mig till mine.In delar andra kan inte komma åt min dator, ge mig några råd, vad göra?

 33. Joseph sade han

  Fråga 1: För att ingen ska kunna komma in på servern, måste jag "server-> koppla bort" och sedan "sluta"? eller hur?
  fråga 2: Jag stängde av datorn och sedan startade jag den igen. Även om jag under installationen hade gett den att öppna den automatiskt, öppnade servern sig själv och försökte logga in bara för att det gav ett fel. Jag nämner att jag har dynamisk ip. Varför gav det mig ett anslutningsfel?

 34. Joseph sade han

  @intrebare 1: Jag vet att om jag få låset att inte tillåta alla användare att logga in. Men för dem som är aktiva? Det finns bara sparka / förbud?

 35. Joseph sade han

  @intrebare 2: Jag lyckades ta itu med det på det.
  (Du kan ta bort kommentarer från mig, inte riktigt hjälpa :))

  kan du förklara för mig vad är problemet med användargrupper? något som nav? göra en liten handledning som? thx

 36. cristi sade han

  Hej, jag har också ett problem, jag köpte en CD med anslutningar etc. el. Han förklarar väldigt bra, men han svarar inte så snabbt på meddelanden, han har många människor ... Så min fråga är ... han köpte en domän (på godaddy) + en värd (hostgator) ... men nu måste jag lägga filer på min webbplats och det visade hur man lägger till prn filezilla ... men jag vet inte vilket användarnamn och lösenord jag använder för filezilla för att ansluta ... berätta för mig att det fortfarande tar mig raspude ,,, jag försökte med värdanvändaren men det fungerar inte ... scz eftersom jag skrev så mycket

  Respekt video tutorial,
  Crist

 37. cristi sade han

  Ursäkta ..men jag scrisu av siicon nytt tangentbord och gå lite svårt, särskilt när jag Grebe

 38. mihai sade han

  Har någon provat en keylogger? Jag kan inte hitta den ...

 39. Tiberiu sade han

  Det händer mig kan inte ansluta andra till mig .. precis som com.bl Vad jag gör?

 40. Adrian sade han

  Se inte blockeras av brandväggen, lägga Filezilla som ett undantag i brandväggen eller om du har Windows-brandväggen aktiv, endast block oprestel som så konstigt och inte bra för något! du installera en separat, vi handledning om Zonealarm gratis brandvägg och fri Comodo Firewall, kan du hitta det övre högra Sök

 41. Tiberiu sade han

  Det antivirus bara brandvägg Avira och fönstren är inaktiverad

  • Adrian sade han

   installera om dina fönster ... du har förmodligen ett modifierat fönster som installerar programvara och har drivrutiner med ... leta efter en xp sp3 ren ... sätt inte alla typer av modifierade system av alla typer av jaxorei ... det är väldigt enkelt för någon att komma in i det modifierade fönster som du tar en radmin-server som inte kan upptäckas av antivirus och besöker din dator vid vilken tidpunkt den vill utan att veta att den gör det, vi har också en handledning om radmin om du inte vet vad det är, och det finns många andra metoder ... du kan titta på det genom att klicka HÄR

  • webdan sade han

   Tiberius, sätt ett allvarligt antivirusprogram för att kontrollera din brandvägg. Normalt aktiverar och kontrollerar ett korrekt installerat antivirusprogram din brandvägg. Om du inte startade och du gjorde det "alandala" -inställningar via antivirus.

   • Tiberiu sade han

    att sätta min andra antivirusprogram?
    och i så fall vilka du säger det till mig via inställningar jag gick instalezl.si

    • webdan sade han

     Bra för det första måste du vara säker på att operativsystemet har många probleme.Din du skrev jag förstår dig 7.Este Windows operativsystem fortfarande under utveckling och är inte uteslutet att vara en hit-kit med probleme.Scriu detta eftersom du inte komma ihåg att ingen antivirus fungerar inte eftersom windows-ului.Bun, rekommenderar jag att du Bitdefender webbplats (Internetsäkerhet säkerhet~~POS=HEADCOMP, total säkerhet), och jag använder BitDefender total Security 2009, och tro mig som jag har problem under operation PC-ului.Daca vill sätta BitDefender, kan den laddas ner från deras hemsida: http://www.bitdefender.ro, du går in i "test" -menyn och därifrån väljer du vilken version du vill ha. Oavsett vilken version du har valt måste du komma ihåg att du måste avinstallera din antivirusuppdatering (och jag vet vilka brandväggs- och registerprogram), för annars skapas en konflikt och datorn kommer att fungera hårt. Om du installerar bitdefender, erbjuder de som skapade detta antivirusprogram dig 30 dagars prov, under vilken tid antivirusprogrammet kommer att fungera helt, som om det var licensierat. du gillar det inte, du avinstallerar det, men jag rekommenderar att du installerar det och skannar din dator. Nej, jag säger det, men du har all rätt att göra som du vill

 42. Tiberiu sade han

  Windows 7 jag skulle sätta mina andra fönster?

 43. Tiberiu sade han

  tack för svar! Jag ska göra vad jag har rekommenderat.
  och jag sa att jag hade ingen brandvägg installerad endast antivirus Avira am

 44. Hej..Jag vill ha lite hjälp också tills jag hade fiber och allt var bra men nu har jag en dynamisk ip och en router och min DC ++ fungerar inte längre och mina vänner kan inte ansluta via Filezilla ... kan någon ge mig några råd?

 45. Adrian sade han

  mihai: Buna..vreu och jag ajutor..pina minst nu hade vi fiber och allt gick bra, men nu har vi en dynamisk IP-router och jag inte gå någon DC ++ eller vänner kan inte ansluta via FileZilla ... jag kan ge någon råd ?

  Ja du måste göra portformulering så att rootern vet vilken port som ska öppnas för respektive applikation och vet vad de ska göra och till vem de ska skicka paketen !! vi har redan två handledning om detta ämne skriv längst upp till höger i rutan "Sök på Videotutorial.ro ..." så här: "Ställa in en trådlös router för nätet av nätområdet från romtelecom och för nätet från rds" eller "Ställa in trendnet-router för port vidarebefordra med virtuell server och dmz "(utan offerten) och ange. Även om det inte är din modell är inställningarna ungefär desamma förutom att de är placerade lite annorlunda !! Följ deras svans om du vill förstå något !!!

 46. mult..acus tack titta på!

 47. Hej, alla!
  Jag följde den här guiden och jag vill gratulera dig för det extraordinära arbete som utförts och exemplarisk tålamod. Jag hoppas att ni har tålamod att ge mig ett rapsuns till nästa fråga:
  Jag har skapat ett FTP-konto (som du beskrev i handledningen), men fungerar inte på något sätt att komma åt adressen "ftp: // användare:[e-postskyddad]_de_iesire /". (Ip lokal go men har ingen relevans, eftersom det bara kan komma åt värddatorn). Internet från Romtelecom och v516 Speedtouch modem. (Dynamisk IP I)
  Tack!

 48. Doru: Hej, alla!
  Jag följde den här guiden och jag vill gratulera dig för det extraordinära arbete som utförts och exemplarisk tålamod. Jag hoppas att ni har tålamod att ge mig ett rapsuns till nästa fråga:
  Jag har skapat ett FTP-konto (som du beskrev i handledningen), men fungerar inte på något sätt att komma åt adressen "ftp: // användare:[e-postskyddad]_de_iesire /". (Ip lokal go men har ingen relevans, eftersom det bara kan komma åt värddatorn). Internet från Romtelecom och v516 Speedtouch modem. (Dynamisk IP I)
  Tack!

  Trebuie sa faci un Port Forwarding "virtual server" pentru portul 21 "ftp" acest port forwarding este ca o punt prin modemul tau, setarea asta face legatura intre ip-ul extern pe care il ai de la Romtelecom si ip-ul intern pe care il ai acordat de catre router.
  Vezi ca avem noi un tutorial despre Port Forwarding, din pacate nu avem cu modemul tau, avem cu un trend net, poate iti dai seama totusi cam ce trebuie sa-i faci modem-ului tau daca urmaresti acel tutorial.
  Scrie si tu in motorul de cautare al site-ului "port forwarding" , deasemenea ar fi bine sa citesti si comentariile, de multe ori gasesti lucruri foarte interesante in comentarii.

 49. Tack, Kristus, snabbt men inte lösa någonting. Jag gjorde port-forwarding på port 21 (CMF. Dokumentation finns på Internet), så jag inaktiverat antivirus och brandvägg och löser inte någonting. Vad kan vara förklaringen?

 50. hej Cristi tack för sauitu ista super ja eftersom jag tror att alla program på datorn med ajutoru din talet gjorde rätt och bra, men jag har fortfarande min fråga om transferu fil Zimi till mig om du var att hitta ip svarade en pec tack och jag tackar er igen för ajutoru ge människor "

 51. hej jag vet inte om du fick crisi kommentar men jag ber dig en gång där jag kunde Casi ip lycka och tack för en dator du hjälpa många människor

 52. gabiHälsnings crisi stiudac inte du skaffa dig comentariudar Jag undrar var asputeacasiip plats en gång pcbafta och mersipt du hjälpa många människor

  Skriv din egen IP på google och klicka på det första resultatet, det kommer din IP.

 53. Jag har problem med min ip, nämligen att jag inte kan skapa en direkt anslutning via min ip till FileZilla eller webben, bara via localhost (127.0.0.1). Vad kan jag göra åt det? Jag försökte ip som nu visar mig ex: 79.32.123.137 och den jag hittar i körning - ipconfig, och ingen fungerar .... Brandvägg använder jag COMODO
  tack

 54. studsande sade han

  Jag har en nelamurire.Daca använda den servern måste installeras Linux? Tack

  • Adrian sade han

   studsandeJag har en nelamurire.Daca du använder Linux-server måste installeras? Tack  

   Även Filezilla, skriv på google: filezilla, ja skriv in och klicka sedan på det första resultatet, du kommer till deras officiella sida, till vänster kommer du att ha avsnittet "Ladda ner" klicka på det och du kommer att ha en nedladdningslänk för Linux, eller il du kan installera med linuxfunktionen "Lägg till / ta bort program" eller så kan du också ladda ner och installera den med "Synaptic Package Manager" eller med kommandot i terminalen: sudo apt-get install filezilla.

  • Ioneltaiefrunze sade han

   studsandeJag har en nelamurire.Daca du använder Linux-server måste installeras? Tack  

   Personligen rekommenderar jag dem för. en nybörjare ftp-server som heter Proftpd tillsammans med det grafiska gränssnittet Gadmin-Proftpd. Deras installation både server- och ftp-serveradministrationsgränssnitt kan utföras från Synaptic Package Manager (System> Administration> Synaptic-package manager-skriv lösenord- och sök efter “proftpd” och “gproftpd”, klicka och välj “mark för installation” från snabbmenyn).
   En annan lösning som jag anser vara enklare är att använda terminalen / konsolen (applikationer> tillbehör> terminal) där skriver du snyggt "sudo apt-get install proftpd gproftpd"> ange> sudo-lösenord> se hur det är installerat (så småningom kommer det att be dig att acceptera det genom den här installationen tar det lite plats på din hårddisk, tryck på "Y" vilket betyder -Ja- och titta längre).
   Efter installationen kan du komma åt administrationsgränssnittet för din ftp-server under Program> Systemhjälpmedel> Gadmin-proftp. Därifrån kan du ställa in användare, deras rättigheter och de filer de har tillgång till.
   Om du har problem med inlägg. Framgång.

   • Ioneltaiefrunze:
    Personligen rekommenderar jag dem för. en nybörjare ftp-server som heter Proftpd tillsammans med det grafiska gränssnittet Gadmin-Proftpd. Deras installation både server- och ftp-serveradministrationsgränssnitt kan utföras från Synaptic Package Manager (System> Administration> Synaptic-package manager-skriv lösenord- och sök efter “proftpd” och “gproftpd”, klicka och välj “mark för installation” från snabbmenyn).
    En annan lösning som jag anser vara enklare är att använda terminalen / konsolen (applikationer> tillbehör> terminal) där skriver du snyggt "sudo apt-get install proftpd gproftpd"> ange> sudo-lösenord> se hur det är installerat (så småningom kommer det att be dig att acceptera det genom den här installationen tar det lite plats på din hårddisk, tryck på "Y" vilket betyder -Ja- och titta längre).
    Efter installationen kan du komma åt administrationsgränssnittet för din ftp-server under Program> Systemhjälpmedel> Gadmin-proftp. Därifrån kan du ställa in användare, deras rättigheter och de filer de har tillgång till.
    Om du har problem med inlägg. Framgång.  

    Obs 10 Ionele en liten ändring är den bästa proftpd FTP-servern det kan rekommenderas till alla, inte bara för nybörjare.

   • Dumitru sade han

    Ioneltaiefrunze: Om du har problem inlägg.

    Hur gjorde inställningar, eller ge någon en Linck, eftersom jag inte jag ansluta till servern tar emot.

 55. studsande sade han

  Tack alla för svar nu söker en tutorial med proftpd

 56. cosmin sade han

  Super cool handledning och filezilla är lätt att använda ...
  thx ... högre ...

 57. Zerocool sade han

  mycket högt

 58. Jag försökte enligt handledningen och misslyckas en som vill ladda ner det från mig att ansluta. Jag har ingen router, men som vill ansluta till mig har. Är detta ett problem? Port Forwarding har att göra och som vill ansluta till mig?

  • Adrian sade han

   gpaJag försöker som visas i handledningen och misslyckas en som vill ladda ner det från mig att ansluta. Jag har ingen router, men som vill ansluta till mig har. Är detta ett problem? Port Forwarding har att göra och som vill ansluta till mig?  

   Kanske du har en brandvägg, brandväggen slutar

 59. AdrianR sade han

  Tack Cristi, var det mycket bra! Går perfekt, jag gjorde ett forum för en kompis som har en server Counter-Strike, och jag behövde en bra FTP-klient, tack! Nu jobbar jag på platsen baserat på Joomla, vi efter handledning, jag lärde mig mycket av dig, du är den hetaste tutorials i Rumänien!

  Tutorial SmartFTP vänta. Lycka och god hälsa!

 60. Corneliu sade han

  Hej, jag installerade också filezilla och jag lade det som du sa i den videon och om jag lägger till “ftp: // test:[e-postskyddad] min / ”Jag kan komma åt men bara från min dator. Från ett annat hörn av världen ska samma länk sättas eller något? Jag försökte med den här länken men ingenting ger fel säger något diagnostiskt. Det bör nämnas att jag är ansluten till ett grannskapsnätverk där nätverket är anslutet till UPC. Behöver andra inställningar göras i servern eller klientfilen? Tack

 61. AdrianR sade han

  Och jag UPC fortfarande! Du kan inte göra något åt ​​det, du kommer inte att finnas tillgänglig på din IP av andra. Det är galet att tänka CPU att ge upp honom som Internet går dåligt, säger du som kommer från viramaskin, och ingen modemförbindelse du inte behöver göra en portforwarding eller avblockera portar totalt.

 62. virginia fingerborg sade han

  Hur man aktiverar WAMPSERVER 2,0 APACHE-servern. Jag installerade den men jag kan inte arbeta med den. När jag öppnar PHPMyadmin-rutan ser jag "Den begärda URL / phpmyadmin / hittades inte på den här servern". Vad ska man göra?

 63. Laurentiu sade han

  Jag hade ftp 2 år sedan, men nu dir jag vill ansluta min dator ger mig ett fel

 64. elyxir sade han

  Hej, jag gjorde men när jag ger servern webbläsaren ftp: // användare:[e-postskyddad] Jag får ett litet fönster som talar måste logga in! Jag skriver användarnamn och lösenord och inte ger sitt avaktivera en siduppdatering och jag kräver ett användarnamn och lösenord och vad kan jag göra?

 65. Jag hälsar dig ..

  Jag har en fråga: Jag har ett webbhotell från ett företag som sysslar med något och inte förstår en sak (nämna att företaget är i Sverige) ..in kan jag skapa användarmeny sida som jag vill med ett program för deras som inte behöver använda HTML utan att helt enkelt skriva och direkt belastning. Problemet är att de alternativ som du kan göra med deras program är inte heller så komplicerat, ja till och med en liten begränsad (jag tror för marknadsföring), nämligen att köpa bilder, logotyp etc. Jag är intresserad kan jag ladda upp till min sida som jag skapade i HTML eller jag skriver HTML-koden direkt och överföra den till servern. Jag försökte Fillezila men misslyckas med att räkna ut hur får jag tillgång till min server som är värd pagina.Ce kan jag göra för mig själv jag skapa och skicka HTML direkt på servern och inte tillgripa deras program?

  Och det finns en sak, sida efter att du har skapat så banan är preliminära, men inte på Google eller annan sökmotor även om jag skickade webbadressen till ei..poate uppstå efter en lång tid eller ? Tack på förhand ..

  • Adrian sade han

   DoruKommer salut..Am har en fråga: Jag har ett webbhotell från ett företag som sysslar med något och inte förstår en sak (nämna att företaget är i Sverige) ..in användarmenyn hur kan jag skapa min sida jag med deras program inte behöver använda HTML utan att helt enkelt skriva och direkt belastning. Problemet är att de alternativ som du kan göra med deras program är inte heller så komplicerat, ja till och med en liten begränsad (jag tror för marknadsföring), nämligen att köpa bilder, logotyp etc. Jag är intresserad kan jag ladda upp till min sida som jag skapade i HTML eller jag skriver HTML-koden direkt och överföra den till servern. Jag försökte Fillezila men misslyckas med att räkna ut hur får jag tillgång till min server som är värd pagina.Ce kan jag göra för mig själv jag skapa och skicka HTML direkt på servern och inte tillgripa deras program?
   Och det finns en sak, sida efter att du har skapat så banan är preliminära, men inte på Google eller annan sökmotor även om jag skickade URL visas ei..poate av tiden eller efter en lång period? Tack på förhand ..  

   Vad fattas du säkerligen är en gratistjänst som WordPress.com En plattform där du kan göra din egen blogg, se 50M lagringsutrymme och en underdomän. Bara om du använder hela paketet från dem och använda och erbjöd dem utrymme och (siteultau.wordpress.com) än inte har tillgång till backend gränssnitt där placera inlägg / artiklar på din webbplats. Du kan inte ändra CSS på ett tema om du betalar, och du inte har tillgång till lagringsutrymmet via FTP (än administrationsgränssnittet på en knapp ladda upp en bild, så att du kan klättra en video bara måste betala) än På samma sätt, om du betalar ett webbhotell som erbjuds av dem. Höger och du säkerligen. Lösningen är att köpa din du din egen värd som kommer att kosta dig ett par dollar per månad eller år (du väljer olika betalningssätt och det belopp som betalas kommer att variera beroende på det utrymme som krävs, trafiken gjorde ... etc) din egen domän, nedladdning plattform Wordpress är gratis, du får på ett lagringsutrymme och du gör webbplats. 5 vi har en serie tutorials på att skapa en webbplats från grunden, den första episoden du HÄR du hittar resten av episoderna under videoklippet i avsnittet Liknande artiklar, där du har titlar skrivna i rött till andra självstudier relaterade till respektive ämne, genom att klicka på en av dessa titlar går du direkt till respektive handledning. Eller så kan du hitta de andra avsnitten mycket lättare genom att använda sökrutan längst upp till höger på den svarta marginalen där du kommer att skriva: skapa webbplats del 2, eller skapa webbplats del 3 och så vidare tills del 5. kommer in ...

  • Adrian sade han

   DoruKommer salut..Am har en fråga: Jag har ett webbhotell från ett företag som sysslar med något och inte förstår en sak (nämna att företaget är i Sverige) ..in användarmenyn hur kan jag skapa min sida jag med deras program inte behöver använda HTML utan att helt enkelt skriva och direkt belastning. Problemet är att de alternativ som du kan göra med deras program är inte heller så komplicerat, ja till och med en liten begränsad (jag tror för marknadsföring), nämligen att köpa bilder, logotyp etc. Jag är intresserad kan jag ladda upp till min sida som jag skapade i HTML eller jag skriver HTML-koden direkt och överföra den till servern. Jag försökte Fillezila men misslyckas med att räkna ut hur får jag tillgång till min server som är värd pagina.Ce kan jag göra för mig själv jag skapa och skicka HTML direkt på servern och inte tillgripa deras program?
   Och det finns en sak, sida efter att du har skapat så banan är preliminära, men inte på Google eller annan sökmotor även om jag skickade URL visas ei..poate av tiden eller efter en lång period? Tack på förhand ..  

   Vad fattas du säkerligen är en gratistjänst som WordPress.com En plattform där du kan göra din egen blogg, se 50M lagringsutrymme och en underdomän. Bara om du använder hela paketet från dem och använda och erbjöd dem utrymme och (siteultau.wordpress.com) än inte har tillgång till backend gränssnitt där placera inlägg / artiklar på din webbplats. Du kan inte ändra CSS på ett tema om du betalar, och du inte har tillgång till lagringsutrymmet via FTP (än administrationsgränssnittet på en knapp ladda upp en bild, så att du kan klättra en video bara måste betala) än På samma sätt, om du betalar ett webbhotell som erbjuds av dem. Höger och du säkerligen. Lösningen är att köpa din du din egen värd som kommer att kosta dig ett par dollar per månad eller år (du väljer olika betalningssätt och det belopp som betalas kommer att variera beroende på det utrymme som krävs, trafiken gjorde ... etc) din egen domän, nedladdning plattform Wordpress är gratis, du får på ett lagringsutrymme och du gör webbplats. 5 vi har en serie tutorials på att skapa en webbplats från grunden, den första episoden du HÄR (Klicka på ordet här i rött) de återstående avsnitten hittar dem under videosektionen som, där du titlar skrivet i rött till andra tutorials anknytning till det ämnet genom att klicka på en av dessa titlar, gå direkt till handledning respektive. Du kan hitta andra episoder eller enklare genom att använda sökrutan uppe till höger på den svarta kanten där du skriver: skapa webbplats 2 eller 3 den webbsidor och så vidare upp till sidan av 5. Jag planerar att gå in ...

 66. Tack för svaret, kan du rätt jag vill bara betala bara att de gav mig 100 dagar fria och sedan betala, vad man ska göra för att ge upp och betala dem direkt? Och då kan jag få tillgång till en server och allt du behöver? tack

  • Adrian sade han

   Doru: Tack för svaret, kan du rätt jag vill bara betala bara att de gav mig 100 dagar fria och sedan betala, vad man ska göra för att ge upp och betala dem direkt? Och då kan jag få tillgång till en server och allt du behöver? tack  

   Jag vet inte vad jag ska säga, jag har ingen aning om tjänsten du använder, du borde veta bättre vad och hur, läs villkoren, de produkter som erbjuds ... mer än sannolikt har en officiell kontaktsida där den presenterar produkterna, vad exakt du har tillgång till och hur (gratis eller betalt) Jag vet hur Gud tillhandahåller ett företag som inte ens vet namnet från Sverige.

 67. criss_123 sade han

  gratulationer inte bara för ftp VT men för alla VT.tineti det goda arbetet

 68. ronad2010 sade han

  Sall .. men hur den ansluter mig att dra filer ala ?? mig när jag är ansluten webbläsaren .. mia bad användarnamn och lösenord från servern när jag satte

  lu .. ala som ger det frågar också FTP användarnamn och lösenord ?? (

  • adrian admin sade han

   ronad2010: Sal .. men hur den ansluter mig att dra filer ala ?? mig när jag är ansluten webbläsaren .. mia bad användarnamn och lösenord från servern när jag puslu ge det en som frågar också .. FTP användarnamn och lösenord ?? (  

   Jag säger titta på handledningen och huvud-svans inte att rulla, att om du vill veta svaret. Det gjordes klart att vi måste göra ett konto med användarnamn och pass. Titta på handledningen och vara mer försiktig

 69. moldaviska Andrew sade han

  Hej, jag köpte domänen och hosting, jag ta itu med, jag användarnamn och lösenord från dem jag, naturligtvis, och de vet att jag använder denna inloggning i fillezilla bör ändra mitt lösenord?

 70. anDrey907 sade han

  Jag har också en fråga och jag skulle vilja veta om du kan hjälpa mig. Jag har en webbplats där jag måste ladda upp några videor. Jag försökte med filezilla, det verkar för mig att den laddades upp, men på webbplatsen finns inget på domänen. Det .Hur kunde jag ladda upp dessa videor så att de kan ses på webbplatsen. Tack på förhand och gör ett utmärkt jobb här!

 71. sorinincepator sade han

  Hej, jag har en fråga, jag köpte en domän och hosting från redhost, och nu vill jag veta hur jag arbetar på ett säkert sätt med FileZilla, att du måste gå till värd, användarnamn och lösenord från FileZilla header. Hur som helst, jag vill tacka teamet VIDEOTUTORIAL.ro, lärde jag mig många saker genom enorma tutorials postat, jag även gjort en webbplats från grunden, men totalt i träd i detta område. Jag är intresserad av detta eftersom jag vill prova Google AdSense. Slutligen skulle det inte vara dåligt om du bara har hunnit med en handledning för dem som har köpt domänen och hosting och vill göra en webbplats och lägga det på nätet.
  Tack för att förstå och framgång i framtiden. Jag kommer att rekommendera till alla som är intresserade.

  • AdrianGudus sade han

   sorinincepator: Hej, jag har en fråga, jag köpte en domän och hosting från redhost, och nu vill jag veta hur jag arbetar på ett säkert sätt med FileZilla, att du måste gå till värd, användarnamn och lösenord från FileZilla header. Hur som helst, jag vill tacka teamet VIDEOTUTORIAL.ro, lärde jag mig många saker genom enorma tutorials postat, jag även gjort en webbplats från grunden, men totalt i träd i detta område. Jag är intresserad av detta eftersom jag vill prova Google AdSense. Slutligen skulle det inte vara dåligt om du bara har hunnit med en handledning för dem som har köpt domänen och hosting och vill göra en webbplats och lägga det på nätet. Tack för att förstå och framgång i framtiden. Jag kommer att rekommendera till alla som är intresserade.  

   Du har vetat detta om du tittat alla episoder (6 i antal) serie webbsidor. Du hittar sökrutan längst upp till höger, skriver du: webbsidor från 1, du anger och du hittar handledning, sedan att hitta 2 skriva allt i sökrutan uppe till höger: webbsidor från 2, du anger och du tutorialulm hitta, och så vidare tills episoden 6.

 72. Xantes sade han

  låter Det är under kritik! Båda.

  • AdrianGudus sade han

   Xantes: låter Det är under kritik! Båda.  

   Om vi ​​tittar på datumet då denna handledning publicerades kommer vi att märka att den är från: "4 november 2008 av Cristi"
   Detta är det första året som videotutorial.ro föddes, var jag börjar, jag tror att det är ganska ursäktligt, vet inte vem på den tiden hade en webbplats video tutorials i rumänska, värd på din egen server (inte YouTube)

 73. RoCoFeLu sade han

  Jag gör precis som du säger. Bag Ip, port och lösenord precis exakt som du sa och jag skriver detta:
  Anslutning till servern ...
  Fel, kunde inte ansluta till servern
  Försöker att återansluta i 5 sekunder
  Återansluter till server ...
  Fel, kunde inte ansluta till servern
  Försöker att återansluta i 5 sekunder
  Återansluter till server ...

  • RoCoFeLu: Du gör precis som du säger. Bag Ip, port och lösenord precis exakt som du sa och jag skriver detta:
   Anslutning till servern ...
   Fel, kunde inte ansluta till servern
   Försöker att återansluta i 5 sekunder
   Återansluter till server ...
   Fel, kunde inte ansluta till servern
   Försöker att återansluta i 5 sekunder
   Återansluter till server ...  

   Firefall plats avbryts på båda sidor och försök igen

 74. AdrianGudus sade han

  Om jag minns är bara en av de handledningar som publicerades i den första månaden av inrättandet av webbplatsen

 75. andrei sade han

  Jag följde självstudien, jag skapade servern, jag installerade också klientfilen efter en självstudie som gjordes av dig. Allt gick bra men då tror jag att jag gjorde något fel ... Jag öppnade filezilla-servergränssnittet, jag kopplade upp sedan öppnade jag filezilla-klienten och jag anslöt det också (jag kommer inte ihåg exakt om det här var ordningen eller jag gjorde motsatsen ) och nu när jag öppnar filezilla-server ansluter den mig, men då verkar det för mig:

  - (Ej inloggad) ANVÄNDARE Anonym
  - (ej inloggad) 331 Lösenord krävs för anonym
  - (ej inloggad) PASS *****
  - (ej inloggad) 530 Inloggning eller lösenord felaktigt!
  - (ej inloggad) 421 Inloggningstiden har överskridits. Stänger kontrollanslutningen.
  - (inte inloggad) frånkopplad.

  Borde jag inte ansluta båda sidor samtidigt? eller vad jag gjorde fel, jag vet inte ens inser.
  Tack för handledningen är mycket användbart!

 76. andrei sade han

  Hjälper du inte mig också? Även nu har jag inte löst ... och jag vet inte vad jag ska göra.

 77. tibyarad sade han

  Mycket intressant tutorial, jag försökte se om jag itu med en vän i Italien till exempel för att se om det går att ansluta och gå.
  Förresten hade jag problem i början, det gick inte eftersom jag hade en kontroll verksamhetsplan panelar dator, ett filter som blockerar obscent vulgärt innehåll etc. Om du har sådana program kommer inte rekommendera att ta bort.
  Cristi Tack för ditt hårda arbete.
  känsla

 78. bra ..
  Om du kan hjälpa mig med ett problem .... efter att jag har skrivit ftp: // namn:[e-postskyddad]/ ger mig felet ”windows kan inte komma åt den här mappen. Se till att du skrev filnamnet korrekt och att du har behörighet att komma åt mappen ”Jag anger att jag har inaktiverat antivirusprogrammet och brandväggen .. Jag har internet från romtelecom, dynamisk ip.

  Tack på förhand

 79. Tack för allt ert stöd, de okunniga. Gode ​​Gud ge er all lycka.

 80. Tyvärr, tack vare hela teamet. Hatten av. Tack existerar.

 81. Vill du ladda ner TILL en tutorial och INTE LADDA NER MERGE.VREAU att gå ÄR DU SOM I NÄTET 5 TUBE.AM ranson GB och om jag inte förstår första gången och vill ge A-2-A Tiden slutar ransoner .ASA FAC IL DOWNLOAD och se SVAR DUMNEAVOASTRA.CU 10 ORI.ASPET mer respekt DIN PT.

 82. adrian Gudus sade han

  marius_yo74:
  Vill du ladda ner TILL en tutorial och INTE LADDA NER MERGE.VREAU att gå ÄR DU SOM I NÄTET 5 TUBE.AM ranson GB och om jag inte förstår första gången och vill ge A-2-A Tiden slutar ransoner .ASA FAC IL DOWNLOAD och se SVAR DUMNEAVOASTRA.CU 10 ORI.ASPET mer respekt DIN PT.

  Jag håller inte med nedladdnings tutorials på vår hemsida. YouTube YouTube ese, vi använder vi olika metoder för strömmande video.
  Du har inget att hämta, våra tutorials är och förblir gratis. Du kan komma åt vår hemsida när som helst och var som helst du har internet. Om du inte har internet, inte för oss, inte vårt problem!
  I alla våra handledning börjar vi med "öppna en webbläsare och få åtkomst till ...". så du måste öppna en webbläsare ändå om du följer och följer stegen med handboken så att du inte har någon anledning att ladda ner dem.
  Spelaren av alla knappar som du behöver, kan du vända upp långsammare, du kan även pausa, du kan köra, du kan göra video helskärm. Om vi ​​betala för att hålla denna server på nätet handledning för alla, vad är det utrymme du upptar på hårddisken.
  Var inte rädd! Inte springa iväg någonstans!

 83. Adryan sade han

  Hej, jag inställningar precis som videon om du går på ftp på den dator där uppgifterna går, om du går på en annan dator, t.ex. bärbar dator med internet stick RDS inte fungerar och varken det lokala nätverket inte fungerar, jag jag RDS internet via en rooter 2 exakt rot enkel 4 acestesta portar in i en annan rooter som har wirless, vad ska jag göra för att gå denna filezilla?

 84. Ciprian Scrobanita sade han

  Hallå! Jag stötte också på ett problem med FileZilla Server. Jag gjorde inställningarna precis som i videohandledningen, jag lägger till den mapp som jag kan komma åt, jag lade till mitt konto och när jag ville ansluta från en vän fungerade det inte. Jag nämner att jag har PPPoE-nät och att jag har en direktanslutning (utan router eller brandvägg). Kan du berätta var jag gjorde fel? Tack…

 85. Jag kunde sätta saker SVR men hur kan jag ta bort?

 86. dc när jag försöker ansluta webbläsaren frågar mig användarnamn och passera?

 87. Hej, jag har problem med att installera filezilla, servern ansluter inte när jag installerar den, jag får ett anslutningsfel Fel: Anslutning till server förlorad ... Jag stängde också av brandväggen på datorn och modemet och allt förgäves. Jag har ett Easybox 904-modem från vodafon Deutschland .. Du kan hjälpa mig att ställa in det på något sätt för att kunna få FTP-servern att fungera tack ...

 88. Vasile sade han

  Hej Jag gjorde en ftp-server och önskar att jag kunde lägga till användare med olika lösenord inte att få alla samma lösenord som du kan ge tillgång till redigera / visa vem jag vill, de är inte i mitt nätverk, routing-m konfigurerad kan nås från var som helst. Vänligen om du kan för att göra en tutorial.
  Hälsningar och mycket Peter respekterar vad du gör.

 89. Radu sade han

  Cristi Hej!
  tala om för mig om det är fullt handledning i mamma. Från vad jag ser direkt efter mamma avslutar FileZilla Server installation. Jag ville fråga om konfigurationsproblem på både server och klient är intuitiva och var inte necasar beskriva dem inom räckhåll för handledning?
  Ms förhand!

Returlänkar

 1. [...] Du måste ha ett minimum av kunskap om: skapa databaser i Cpanel och Mysql, överföra filer till FTP (video), redigera filer [...]

Tala Your Mind

*