Hur knäcka någon lösenord Wi-Fi, supersnabb, med hjälp av social ingenjörskonst

Hur knäcka någon lösenord Wi-Fi använda sociala ingenjörskonst.

Social engineering är den teknik som individer eller grupper manipuleras för att uppnå något. Det senaste socialtekniska systemet är "olycksmetoden", där angriparen utnyttjar vård av offret för sina nära och kära för att få otillbörliga förmåner "ost".

Social ingenjörskonst i hacking.

Ofta tillskrivs berömda hackares färdigheter datorupplevelsen, men det är inte känt att de flesta "framsteg" tillämpar socialteknik.
Läsa social ingenjörskonst:
Hej, jag är din nya chef, berätta. (bossig)
Hej, din chef bad mig göra det. (fullmakt)
Jag är Cristi från IT, installera det jag skickar dig nu ... (tekniker)
Hej, jag är innehavaren av kontraktet, ge mig ... (efterbehandling)
Socialteknik som används tillsammans med test- och penetreringsverktyg kan göra underverk.

Social ingenjörskonst i verkliga livet.

Varje dag vi attackeras av experter på sociala ingenjörskonst som mer eller mindre geniala.
1. I politik - rösta på oss om du vill ...
2. Vid reklam - köp, blir vår produkt av med ...
3. I familjen - om du inte köper mig som upprör mig ...

Vid social ingenjörskonst har jag tänkte just nu

Ett telefonsamtal från grannar, själv ut som en ingenjör på nätet och be personen att trycka på bakåtknappen på routern (WPS-knappen), och du behöver bara vara inom räckhåll för routern med telefonen inställd på att skapa en förbindelse WPS).

Tillämpning av handledning jag hittade lösenord.

Det kallas Fluxion och är en automatiserad applikation som vet att göra många saker, bland annat denna typ av attack.
Jag rekommenderar inte att använda appen än att testa ditt personliga nätverk. Det är olagligt att inleda attacker som detta på offentliga och privata WLAN.
Wi-Fi-adapter i monitorläge och handledning kan göra injektion, det är TP-Link TL-WN722N, som jag presenterade för er efter några dagar. Det är en mycket foglig adapter, in genom nätverk som osten.
Andra tutorials förstå bryta lösenord och lösenord:
Lastpass Password Manager en lysande bekväm och mycket säker
Skydda och hantera dina lösenord med KeePass mjukvaran gratis
Säkerhet i webbläsaren, kan vi se tecken i lösenord stjärnor
Hur får vi in ​​Windows utan lösenord
Säkerhet, skapa och ändra användarkonton i Windows
Hur knäcka lösenord Wi-Fi WEP, WPA och WPA 2

Handledning - Hur du bryter alla Wi-Fi-lösenord

relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Tack igen för den information som du hittar i din tutorials och uppriktigt sagt vi kom fram till att de flesta friska är att stoppa trådlösa nätverk, måste vi gå på kabel som är så mycket högre hastighet. Övervakar alla ackumulerade uppsättning kurs med allt från antivirus och andra. Att vara frisk och inte sluta för vana att skicka handledning.

  • Achim Moga sade han

   Hälsningar Cristi Jag kommer inte att använda, men när jag ser något misstänkt måste du logga im mig att inse de farliga Tack så mycket på vallmo kan ändras efter ett användarnätverk

 2. Ändå filtrering av MAC inte skydda mig från sådana angrepp?

 3. En mycket bra handledning kopplad till RADIUS-servern, hade jag flera försök med RouterOS MikroTik och pfSense

 4. Jag skulle vilja göra en anslutning radie server. och du kan inte dölja nätverk om du vill åtföljas av en sådan angrepp. och en osynlig ansikte.

  • Fel, det finns en massa program som du kan upptäcka dolda nätverk.
   Baskiska scanning se alla nät, och visar dem på den dolda

   • informerar. UPC router ändå jag från vad jag läst bra ef (Mediabox) plus du kan ställa in nätverksanslutningen 2 etc.

 5. bogdan sade han

  om jag "döljer" mitt nätverksnamn och sedan anger det trådlösa lösenordet, skulle det då vara en lösning?

  • Du kan hålla och under täcket, ingenting!

   • George sade han

    men begränsar nr.de anslutningar hjälp? 2 tel.şi att säga att jag ställer min laptop och router anslutningar inom 3.

    • Ja så kan inte anslutningsmetod, men lösenordet alla en paus och en gång brutit förväntar dig att koppla en Instrument och porm är mycket lätt att 1 klon mac adrees 2 in i routern och lägga till en annan för enheten 3 bort alla inställningar .

 6. Bra tutorial, tack.
  Obs 10.super! 10000000000000000 år att leva

 7. hej,

  Jag handledning om säkerhet genom RADIUS-server.

  Tack,

 8. lucian sade han

  ni ziso mars att säkerhetsintresse att skydda min Calum ruteru

  • Det kommer inte att hjälpa något, och radie är så lätt att bryta, jag föreslår att du lägger ett mellanslag efter lösenord och angriparens dumhet att inte inse att det finns ett utrymme efter lösenordet

 9. Hej herr Cristi Jag vill säga att wifislax också har något som "Linset" Jag försökte dekryptera mitt eget wifi-nätverk. Jag misslyckades vid den tiden jag använde bruteforce-metoden för att injicera stiftet sa till mig att upptäcka apphastighetsbegränsning 60 sekunder
  eller i vissa fall nådde 99.0% och förblev så inte injicera någon tall tror WiFi-nätverk är sårbara.

  • Fluxion är en ättling till Linset. För att gå bra jobb, måste du ha en bra övervakning och injektion adapter.
   Brute force inte gå online, direkt rourer som genomfördes skyddsmetoder över tiden, och nu nästan alla tillverkare skydd mot brute force och komma med WPS inaktiverat på din routers.
   Brute force är offline, och kontrollera med handskakning.

  • Innan en attack sudo macchanger 00: 11: 22: 33: 44: 55 och sedan styrelsen ändras automatiskt wifi mac och router adrees offret inte kommer att kunna blockera framgång.

   60 sekunder appen detektera hastighetsbegränsande eftersom det känns router och förbjuder vallmo adrees attack.

 10. Hej! En länk där jag kunde hämta Fluxion är poate.Multumesc

 11. Rösta på. en handledning Radius server. Tack!

 12. om du fortfarande väckte "skit" står det också var och hur det är installerat för att veta att allt är dumt. "Https://github.com/deltaxflux/fluxion"

  • adrian Gudus sade han

   Om du hade tittat på självstudierna utan att bläddra, skulle du ha hört när det sägs att handledningen är för utbildningsändamål. Det fanns helt enkelt en metod genom vilken någon kan "knäcka" ditt WiFi-lösenord. Vi lär inte världen att stjäla, men vi presenterar de befintliga stöldmetoderna så att du kan vara på vakt, veta hur du kan få slut på data och vara på vakt, för att vara mer försiktig.
   Handledningen, översatt för dig, är: "Broder, se till att ..." och NEJ "För att stjäla gör du följande och gör det"

 13. Gelulache sade han

  Radius förväntar sig en handledning.
  Tack på förhand.

 14. Cristi säga hej!, Du och andra besökare. Och jag brinner för allt som har med IT och teknik och jag hade alltid något att lära från dina tutorials. Jag är intresserad av att presentera säkerhetsstandard RADIUS och eventuellt på vilken typ av routrar kan köra det. Jag har personligen en Asus AC66U. Alla de bästa!

 15. misuion sade han

  och jag vill handledning om säkerhet genom RADIUS-server.

  Tack,

 16. Grönt ljus för mig för en handledning Radius och andra.

 17. Dragos i Iasi sade han

  Och jag är intresserad av att säkra en handledning med Radius-servern
  Tack. Glad helg!

 18. Vasile sade han

  Radius vänta och handledning

 19. Jag tycker att de flesta av dem som har skrivit har uttryckt en önskan om att titta på en handledning om att säkra wifi är med Radius, än de som vill ha en nedladdningslänk för Fluxion (eller annan information).
  Därför Syftet med denna handledning är nådd. Dvs utbildning.
  Jag handledning som jag inte göra en säker online-betalning till wifi.
  Videotutorial.ro Grattis på födelsedagen!

  ps
  Men om du är en gäst WiFi-nätverk, mobil trafik endast från hem och vila en nära WiFi-nätverk. Jag skulle skydda det interna nätverket, med tanke på att jag inte betalar (och alla ingångar paypall, etc.) i din telefon som är på wifi?

  • I allmänhet är gästnätverket isolerat från standardnätverk och är "något" säkrare, i den meningen att det är i ett separat plan.
   Du kan bara använda en vanlig nätverksadministration, betala online (endast när du gör) och gästnätverket för surfning och mediekonsumtion.

 20. Jag äger redan wifi-adapter, men vad som är intressant, kan jag använda den bärbara datorn och wifi-kort samt en adapter TP-link.detin b560 lenovo laptop.

 21. Grattis till denna handledning.
  Och jag skulle vilja veta mer om säkerhet genom RADIUS-server.

 22. BRA handledning.
  Tack.
  Jag visste att du inte kan vara säker på 100% att göra betalningar eller handla på nätet, men jag bort på toppen för över 12 år.
  Jag är intresserad av en handledning om Radius-servern.
  Jag är nyfiken om du går med ONT Huawei HG8245H RDS?

 23. totjealex sade han

  Vi Radius server handledning!

 24. florin MILO sade han

  Jag handledning om säkerhet genom RADIUS-server

 25. caisindonici sade han

  Hallå! Jag installerade den senaste versionen "wifislax" och där kommer den med förinstallerad ström men det rumänska språket är inte men i kali linux inte alls, det måste installeras. Jag använde samma nätverkskort som presenterades i handledningen, allt gick bra "tyvärr"

 26. caisindonici sade han

  gemenis revisor metropol, goy skript är bra verktyg för WPS paus på jobbet !!!

 27. Håll upp det goda arbetet

 28. om alla kapitel kali, visa dem pojkar och Fatra i kali, en att vilja

 29. Mihnea sade han

  Tack Cristi, förväntar sig att se Radius server handledning!

 30. Mircea Caramidaru sade han

  Dessa program (Fluxion och Linset) och några bug-uri.Se har fokuserat enbart på kanalen när du hittar handskakning ul.Cand du inser att du attackeras byta kanal på routern, och detta kommer att tvinga angriparen att scanna retelele.Faceti tills parlitul kommer att inse att du har och lämna i fred.

  • Det låter inte säkerhetsstrategin. Ring katt och mus.
   Jag tror inte ägarens Wi-Fi-kanaler kommer att förändras som du säger. De flesta av dem har glömt ditt lösenord för att logga in på routern.

 31. Mircea Caramidaru sade han

  Naturligtvis är det ingen säkerhetsstrategi men det är det enklaste (om du inte har glömt ditt inloggningslösenord). För det mesta har angriparen inte omfattande kunskap om nätverkande, han hörde helt enkelt att nätverk kan brytas med X- eller Y-program, och vi antyder att vi vet vad han vill göra och vi inymmer hans rädsla för att han kommer att fångas och fördömas, eller så är det inte meningsfullt att slösa bort tid med vårt nätverk. Jag försökte alltid bryta mitt nätverk genom socialtekniska metoder och vet du vad jag gjorde? Jag ändrade lösenordet med "teamprinsboule", jag gav det till honom och sedan ändrade jag det igen. Han lugnade omedelbart.

 32. Daniel sade han

  Wow. Hur enkelt det verkar för någon som är god och mer "ond" av naturen!
  Vänligen håll dig till ämnet, jag är intresserad.
  Hur många wifi-routrar finns det i Romanica, det är bra att veta vilka motåtgärder du kan vidta vid ...

 33. Hej, ja jag vill ha en handledning om Radius-server, och jag har en fråga med olika radie pfSense? Tack!

 34. Vill du göra fler tutorials om VPN, RADIUS-servern, om du kan även Raspberry PI och mer utvecklad (dvs varianter och varianter). Personligen tycker jag detta mest intressanta tutroiale.

  Tack och njut!

 35. axelluny sade han

  Jag hyllar dessa tutorials domnilor.Văd antända passioner och förtvivlan men också utilizatorilor.Nu oroa dig att du kommer att vara "trängt" eftersom de stora tillverkarna av routrar vet alla brister så att TP-LINK har blivit ännu anses impenetrabilă.Trebuie inställningar du gör dem manuellt, det glider greşelile.Cine försökte presenteras metoder för att hitta lösenord är helt säker på att lyckats uppnå vad de har satt protecţie.Nu vet radien server för att dölja det, men nätet kan vara f lätt och Dlink meny och en MAC-adressfiltrering på routern medgav att det kommer att bli några problem även om du har något lösenord. Finns det ett sätt att motverka det och Reaver men varför inte avslöja.

 36. lucian sade han

  Jag antar och MAC-filtrering kan passera.

  • axelluny sade han

   Det kan inte passera eftersom angriparen inte kan se adresserna redan accepterat dem clona.Pentru router för att acceptera en MAC-adress ska vara synkronisering eller parning mellan routern och enheten genom att trycka på den knappen med två pilar (fallet D Link) .Cei också tilldelas tillräckligt med tid att studera frågan ur synvinkel angriparen och attacke kommer att märka att det är inte så illa och genomföringar är endast giltiga undantag för föråldrad programvara.

 37. Kritiska kommentarer du godkänner?

  • adrian Gudus sade han

   Vi godkänner dem bara när du behåller ett anständigt språk och inte kränker. När du inte "kastar" länkar i kommentaren till vänster. Kritik är bra så länge den är konstruktiv och du attackerar inte personen med förolämpningar

 38. salut.cum Jag kan lösa felet i kali linux: Det går inte att hitta paketet isc-dhcp-server?

 39. Cosmin sade han

  Om du konfigurerar routern att bara acceptera vissa Mac, och på något sätt inte lösa problemet med hög säkerhet du här?

 40. Hej. Den senaste versionen av kali Linux kan inte aktivera det trådlösa kortet. Acer Aspire v nitro platta Qualcomm Atheros Wireless Network Adapter QCA61x4A.
  Hur kan jag lösa problemet?

 41. hej,
  Jag följde alla steg, men efter att ha valt språk (3-rumänska) ger det mig felet: "inget nätverkskort, utdata"?!
  Jag använde adapter TL-WN722N (kali-linux-2016.2 / 0.24 Fluxion)
  I VMware-spelare (v.12.5.2-4638234) / virtual machine setitngs / nätverksadapter - bridget (automatisk)!
  Vad kan jag göra?
  tack

 42. gheorghe sade han

  / Hi Cristi denna adapter går TP-Link TL-WN821N?

 43. bruhet sade han

  Hej, har någon hämtat programmet fuxion? miljoner att ge mig snälla? postadressen är [e-postskyddad] , nu kan jag inte ladda ner någonstans ...………… .., tack

 44. gabi sade han

  Cristi hälsning kan göra en tutorial Fluxion i Windows

 45. Andrew sade han

  En varning vet inte om diskuteras:
  när du skapar den "nätfiske-WiFi" -sidan blir ditt nätverkskort en åtkomstpunkt!
  Med andra ord, om du fånga nätverks vän från ett angränsande blocket och börja göra alla förfaranden som anges ovan, och få i steg skapas nya öppna nätverk är det nya nätverket utan säkerhet som utfärdats av din nätverksstyrenheten (och inte router offer) så att din vän från ett angränsande blocket inte fånga alltid wifi signal från ditt kort i din bärbara dator, AP-läge nu.

  • Andrew sade han

   Annars din version vi testat, och det fungerar felfritt!
   Grattis på alla dina hårt arbete

 46. Jag har flödesproblemet
  Jag kan inte hålla någon isc-dhp-server, dhcpd och jag är
  2
  Jag gav apt-get installera php-cgi
  Jag ger webbfejl som jag inte kan ansluta till http.kali.org / kal
  Ge mig feild [e-postskyddad]
  Jag tittar på många klipp och de gick men det är min huvudvärk jag vet inte vad jag har fel med
  Jag gillar dina videoklipp
  Du har på något sätt ett flöde ok

 47. Om du har något på programvaran, njut av det
  Ms för förståelse

 48. Boris Aurelian sade han

  Jag är mm

Tala Your Mind

*