Hur man ställer in och hur man installerar multi messenger - handledning

Yahoo Messenger chattprogram är mycket populärt här i Rumänien, som ligger i popularitet, före Skype som åtnjuter stor framgång i en värld närvarande.

Alltid människor som använder Yahoo Messenger och ville kunna gå online på flera ids-samtidiga, är detta omöjligt tills nyligen, då en mjuk liten och intressant och har dykt upp på marknaden, är det multi messenger .

Med denna programvara kan vi gå vidare budbärare med flera ids samtidigt.

Från och med nu kan vi gå online med mer CE id röran och vi kan helt enkelt sätta våra vänner i dimman, naturligtvis, om de inte har hört och ta många röran.

Denna video handledning visar dig hur du hämtar flera budbärare, hur man installerar och hur man ställer in flera bud budbärare, men inte mycket komplicerat.

Du kommer att kunna hämta multi messenger från vår hemsida precis från slutet av texten genom att klicka på knappen: ladda ner flera röra.                                    LADDA NER Yahoo Multi Messenger

av Cristian Cismaru

UPPMÄRKSAMHET

För din bekvämlighet denna tutorial video är rumänska och kan ses helskärm (fullskärm)relaterade Tutorials


Kommentarer

 1. en dam hur patienten Jag tackar er från mitt hjärta och jag ber att få så många besökare och vara uppriktiga gratulationer på de hetaste jag har hjälpt mig mycket f} {

 2. Jag är riktigt dum jag tar alla steg till delen med kör nästa installation Jag har inte sprickan eller vad det heter med nästa nästa ... installera 🙁 av Jag är tråkig dig :( Jag ber om ursäkt

 3. DAP gotta tror jag förstod jag söker pfff

 4. Adrian sade han

  @ioana: Rabatt maj Ioana varför du inte är försiktig? varför inte titta på alla handledningen? här på plats litet program där du går du kan hitta den? Ioana uppmärksamhet om du vill lära sig något bortglömd och litet program deasupta film är även över! DOWNLOAD skriva blå Yahoo Multi messenger.Of av vad du gör för slarv? :))

 5. men ja jag sa sit klipp att se var han är och jag har inte funnit att köra och nästa :) pfff jag glömde 10 eller så vänta och se var han är och jag gör det av någonstans jag hittade : D jag gav upprepa nedladdning sparas som ett arkiv och sedan vi drog på riktigt ännu så jag gav det för att köra och spela upp och pausa nästa :(

 6. Adrian sade han

  @ioana: låt oss ta det lugnt ... vilken version av messenger har du? i handledningen var det så eftersom Cristi avinstallerade och installerade om budbäraren och ... du borde göra detsamma !!! vi har här på sajten den riktigt bra budbäraren ... också du kan hitta den ovanför handledningen se här https://www.videotutorial.ro/?p=382. Så avinstallera Messenger att du nu har det, ladda ner det från webbplatsen här eller där du Multimessenger och Yahoo budbärare från start sus.Acum adress Multi Messenger även om du inte har installerat någon budbärare, och k kryssa i denna handledning satte honom i baren, låt honom tuleze och börja installera budbärare som du tog för att ta itu med sus.Inainte allt detta bra budbärare att avinstallera det att du skulle rekommendera att du avinstallera det med revo uninstaler att vi har en budbärare 8 tutorial.Daca kan du skriva mig på [e-postskyddad] och jag skickar den till dig eller röra till mess-idet ady_gudus. Om du vill ha den nya ... messenger 9 kan du hämta den härifrån ... gå till adressen jag gav dig ovan ... Framgång!

 7. du sa kan laddas ner från webbplatsen som är en länk för att ladda blåklint men vi gav allt och det är inte :)) och app vill du för mig, men av misstag hjälpa mig :)

 8. Adrian sade han

  @ioana: Jag skrev en kommentar, men jag ser som inte visas för det måste kontrolleras, eftersom jag sätta en länk i det, här är Ioana affären anger detta ID: ady_gudus jag kommer ge dig hjälp där som

 9. @ioana:
  Innan du installerar Multimessenger måste titta på handledningen budbäraren och efteråt handledningen Multimessenger.

 10. @admin_cristi:
  Men du verkligen behöver Multimessenger?
  Försök att installera än enkel budbärare.
  https://www.videotutorial.ro/?p=382
  Se till att och en nedladdningslänk för budbäraren hitta.

 11. Adrian he he Tack så mycket jag kom att prisa dig nu vill du verkligen verkligen verkligen trevligt och tack för all hjälp som ges från hjärtat och för dem som kommer att sluta :( post ofog att du inte har förstått något

 12. Adrian sade han

  @ioana: Mai Ioana, vad kan jag säga, du gav mig vingar! Du borde inte ha tackat mig här! Vad gör du för att annonsera mig gratis? =)) Du tackade mig nog, vi kom överens ... Hur som helst, beröm är välkommet, åtminstone berömde jag inte mig själv, men någon annan berömde mig! Tack så mycket och du vet att du fick mig att rodna, om du behöver något annat vet du var du hittar mig! Puss!

 13. beb3_mykk sade han

  PCU gå w smula fyllda med mer Mesure: D

 14. Viorel sade han

  Ja, bra handledning, visste jag att vi först måste avinstallera Messe, tack hjälpa. Förresten, inte det?, Att den rumänska versionen var 8. Jag önskar er all lycka.

 15. Frank sade han

  kyla handledning, jag har avinstallerat någon budbärare och går perfekt, som den här pojken gjorde och om spel, lycka

 16. Frank sade han

  kyla handledning, jag har avinstallerat någon budbärare och går perfekt, som den här pojken gjorde och spel, lycka

 17. Alyss sade han

  God kväll där du kan spara multimesu ??? Jag knuffade en man multimess och jag tror att det var ett program och jag raderade av misstag och vet inte hur jag sa snälla hjälp komma på mer idiuri inte reusescccc

 18. dj_nelutu sade han

  Jag håller undrar krävs för att avinstallera Windows som ger mig fel? butons rave något liknande komponent, OCX eller inte en av STI beroenden KORREKT leg; en fil saknas eller är ogiltig. Jag installerade ett antivirus Bitdefender total säkerhet, e och fayrweal göra en massa saker jag skulle vilja sal och inte dezinstalez.ce ska jag göra?

 19. ok69 sade han

  Tack så mycket ... det går bra!

 20. Tack och jag önskar er allt gott du räddade min dator (inte bara i denna video)

 21. Hello baietzii. först vill jag gratulera dig på ett jobb som facetzi dessa är exceptionella handledning som hjälper dramatiskt oss att förstå vilka vi verkligen så bra.
  Jag installerade 2 dagar multimess och varje gång jag får min ul.Intrebarea brandvägg varnar mig är: Hur kan avbryta denna dialog som alltid för rätten endast visas när jag loggar in.
  Att jag har antivirus och brandvägg är Avira är ett av fönstren.
  Tack Gigel

  • Adrian sade han

   GigelHi baietzii. först vill jag gratulera dig på ett jobb som facetzi med den här guiden är exceptionella och vi hjälpa oss som bara så inte bra bine.Am installerat 2 dagar multimess och varje gång jag går varna ul.Intrebarea brandvägg min fråga är: Hur kan avbryta denna dialog som alltid för rätten endast visas när jag loggar in.
   Att jag har antivirus och brandvägg är Avira är en av windows.Va Tack Gigel  

   Sätt Yahoo Messenger som ett undantag i brandväggen, gå till Undantag och lägg till Yahoo Messenger där, jag råder dig inte att använda Windows-brandväggen, använda en gratis brandvägg och mycket bättre larm eller praktiska områden, vi har handledning om båda, du kan hitta dem genom att skriva högst upp i rutan "sök på videotutorial.ro ..." uppe till höger: larm eller bekväma zoner och ge enter.

 22. MoKaDa sade han

  Hälsningar till alla. Du är supercool. I handledningen om yahoo multi mess vill jag berätta att du fortfarande kan få multi mess att fungera utan att installera andra program. Den installerar normal yahoo (8,9 eller 10) vilken variant som helst , varefter du går in i registerredigeraren och därifrån kan du ändra vissa data som gör att Yahoo-programmet, normalt installerat, för att öppna flera mess-sidor. Om du är intresserad av någon kan jag förklara hur man gör det ...

 23. frumushyk shi ionutzelu sade han

  Pojkar suntetzi länder mam fick super efter all information leatzi gjort i handledning och lyckades tusen jobb q multi-MESS kommer bajsa pa

 24. mer MOKADA p mn Jag är intresserad ………… ..qm får mig att öppna fler sidor d mess ...… snälla hjälp mig …………… app …… .bv du gör ett superljudt trb …… grattis

 25. varor är bröder

 26. yoooooooo sade han

  mhai mokada ...…… p min intresserar mig

 27. MoKaDa sade han

  hej. öppna "kör" eller "kör". skriv "regedit", ge ok. skriv vidare "hkey_current_user" - "programvara" - "yahoo" - "personsökare" - "test". högerklicka på "datum" , ange "nytt" - "strängvärde", under "(standard)" du ser "nytt värde", du måste ge det ett namn, lämna det inte så. skriv "plural". efter att du har namngett det ange den med högerklick, du kommer att se "modifiera ...", normalt klicka på "modifiera ..." och vid värdedatumet ange siffran "1", ge ok och du är klar. en viktig sak du behöver veta "" "... av yahoo kryssat av när man kommer ihåg lösenordet och id: t, för när man öppnar flera yahoo-sidor kommer de att "stöta på varandras" och det fungerar inte. , annars fungerar det på alla varianter av yahoo (8,9,10), windows xp och vista, på windows 7 försökte jag inte det.

  • vlad_c sade han

   MoKaDa: hej.öppna "kör" eller "kör". skriv "regedit", ge ok. skriv vidare "hkey_current_user" - "programvara" - "yahoo" - "personsökare" - "test". högerklicka på datumet ", Ange" nytt "-" strängvärde ", under" (standard) "ser du" nytt värde ", du måste ge det ett namn, lämna det inte så. Skriv" plural ". När du har det kallas ange det med högerklick, du ser "modifiera ...", normalt klicka på "modifiera ..." och vid värdedata anger du siffran "1 8,9,10, ge ok och du är klar. en viktig sak du behöver veta" "" ... (låt inte yahoo-sida är markerad för att komma ihåg lösenord och id, för när du öppnar fler yahoo-sidor kommer de att stöta på varandra och det fungerar inte. och när du ändrar "regirty" för att stängas med yahoo ... "" " ), annars fungerar det på alla varianter av yahoo (7), windows xp och vista, på windows XNUMX försökte jag inte det.  

   MoKaDa: hej.öppna "kör" eller "kör". skriv "regedit", ge ok. skriv vidare "hkey_current_user" - "programvara" - "yahoo" - "personsökare" - "test". högerklicka på datumet ", Ange" nytt "-" strängvärde ", under" (standard) "ser du" nytt värde ", du måste ge det ett namn, lämna det inte så. Skriv" plural ". När du har det kallas ange det med högerklick, du ser "modifiera ...", normalt klicka på "modifiera ..." och vid värdedata anger du siffran "1 8,9,10, ge ok och du är klar. en viktig sak du behöver veta" "" ... (låt inte yahoo-sida är markerad för att komma ihåg lösenord och id, för när du öppnar fler yahoo-sidor kommer de att stöta på varandra och det fungerar inte. och när du ändrar "regirty" för att stängas med yahoo ... "" " ), annars fungerar det på alla varianter av yahoo (7), windows xp och vista, på windows XNUMX försökte jag inte det.  

   Denna metod för användning och jag aprox.3 år

 28. mörk sade han

  Var är bror ala länk ???

 29. tol-de-rol sade han

  bröder Jag har ett problem. Jag ger mig fel när jag skickade eller sänder en enda röra och kan inte ladda ner. Jag installerade förstöra Acun 10 varianter och allt för ingenting. Hjälp mig ROGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG

  • Adrian sade han

   bröder Jag har ett problem. Jag ger mig fel när jag skickade eller sänder en enda röra och kan inte ladda ner. Jag installerade förstöra Acun 10 varianter och allt för ingenting. Hjälp mig ROGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG  

   Jag vill meddela dig att ingen av oss är en trollkarl och ännu mindre en spåkvinna i stjärnorna .... Så kom tillbaka till mig med detaljer och det exakta meddelandet om felet. Jag föreslår att du installerar om Windows.

 30. tol-de-rol sade han

  som jag trodde och jag

 31. underhållning Duca sade han

  Tala om för mig och mig var att hämta och installera en Windows Media Player 11. Jag försökte ladda ner på Google och jag kan inte inte validera Windows installerat. Tack så mycket!

  • vali sade han

   Tala om för mig och mig var att hämta och installera en Windows Media Player 11. Jag försökte ladda ner på Google och jag kan inte inte validera Windows installerat. Tack så mycket!  

   Ja starta och sedan jag försökte igen. Se till att du kopplar från Internet när du installerar WMP 11.

 32. gå multzumesc

 33. yuki2009 sade han

  med vilka programmet kan vända MP4 palyer i MP3 tacka palyer

 34. ronad2010 sade han

  aham då ,, =)) multimess men alla vill denna sak kan göras manuellt ,, orkm bv!

 35. Bv ... det var väldigt användbart ... Grattis till råd och tålamod

 36. Petruta sade han

  bra, snälla hjälp mig och mer mig
  Jag installerade Linux ubuntum inte vet hur man installerar
  en ny budbärare skrivbord (Linux ubuntum).
  Tack.

 37. Petruta sade han

  vem vet om någon noggrant
  om Linux ubuntum, snälla hjälp
  vet att det är svårt f Linux ubuntum 10.4
  men jag vet inte synd
  mycket om honom.

 38. Petruta sade han

  Mokada bra, såg jag några tutorials görs av dig
  f du är stark pojke
  om du känner och hjälpa mig om Linux
  kanske du kan göra en handledning om det

  • MoKaDa sade han

   Petruta: Bra Mokada, vi såg några tutorials gjorda av en stark f tineesti baietedaca veta om Linux och hjälpa Mapo göra en handledning om det  cite mig

   Kära Petrie inte linux, jag installerade Windows 7, 32 bitarna, så att du inte kan säga något om frågan ta.Chiar ledsen att jag inte kan ajuta.Nu Jag hade aldrig installerat Linux.

 39. Petruta sade han

  och sätt att
  I menyn på engelska
  linux ubuntum 10.4
  tack

 40. DoubleG sade han

  ALOOO ... VAD ÄR SÅ MÅNGA INSTÄLLNINGAR FÖR MULTIMESS ???? JAG HAR FIL FÖR MIG I .REG SOM JAG KONTROLLERAR .. JAG GÖR EN OK OCH KLAR ... MULTIMESS ... .. ÖVER KOMPLICERAD VAD DU FÖRKLARAR HÄR. FILEN SKAPAD AV MIG HAS HAR SAMMANSÄTTNING FÖLJANDE RADER

  REGEDIT4

  [HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Yahoo \ sökare \ Test]
  "Plural" = dword: 00000001

  SPARA I .REG är KLAR !!! FUNGERAR PÅ NÅGOT MESSENGERVARIANT, 6,7,8,9,10 BETA OCH 10 FINAL. KÖR DEN CREEAT-FILEN (ENDAST ENDAST FÖR evigt!), GE OK OCH ... DET ÄR DET! LYCKA TILL!

 41. cristi sade han

  mina bröder jag vill säga att du är den starkaste ... klass 10 för dig ... men jag skulle vilja ha en begäran till dig jag använder windows 7pe 64b och jag har ett problem..Jag kan inte installera många mess ... jag använder version 10 mess ... om du kan hjälp ge mig ett mail ... .ms fortsätt det

  • MoKaDa sade han

   cristi: Sal bröder vill säga att ni rock ... 10 notering för dig ... men jag skulle ha en begäran till dig med Windows 7pe problema..nu 64b och jag kan installera en multi 10 version av MESS ... använda ... om jag mess du kan hjälpa datimi post ett meddelande ... hålla upp det goda MS  cite mig

   salut.si I 7 fönster men 32b.la mig gå över min sida, så försöker, utan att behöva installera flera röran, yahooo normal installera någon version och ställa in den som sagt ovan .incearca asa.bafta.

 42. Kan panorera efter min id som ioana_delia1996

 43. mar9u5 sade han

  Tack Jag förstår: The Best Dsunteti;)!

 44. tack sade han

  tack

 45. ghita sade han

  bunaziua
  multimesul äpplen på windows7 inte, kan du inte göra en videotutoreal inte vet hur man gör.
  larevedere

  • MoKaDa sade han

   ghita: Bunaziuape windows7 inte multimesul äpplen, du kan inte göra en videotutoreal inte vet hur man fac.larevedere

   Och jag har Windows Me går 7 professionell och som sagt sus.Nu behöver installera något extra, bara yahoo normal vila ställa upp som jag har sagt ovan.

   • MoKaDa sade han

    MoKaDaOch jag har Windows Me går 7 professionell och som sagt sus.Nu behöver installera något extra, bara yahoo normal vila ställa upp som jag har sagt ovan.

    Du behöver inget ytterligare yahoo-program. Installera bara yahoo, version 8,9,10, vanlig, inte multimess-u, du behöver inte något extra. Efter installationen ställer du in som jag förklarade i en annan kommentar, ovan ... .öppna "kör" eller "kör". där skriv "regedit", klicka ok. ange "hkey_current_user" - "programvara" - "yahoo" - "personsökare" - "test". högerklicka på "datum", ange "nytt" - "strängvärde", under "(standard)" du ser "nytt värde", du måste ge det ett namn, lämna det inte så. skriv "plural". efter att du har namngett det ange i den med högerklick kommer du att se “modifiera iti”, normalt klicka på “modifiera ...” och vid värdedata anger du siffran “1 ″, ge ok och du är klar. en viktig sak du behöver veta” ”” ... (lämna inte sidan yahoo kryssade för när man kom ihåg lösenordet och id: t, för när man öppnar flera yahoo-sidor kommer de att stöta på varandra och det fungerar inte. och när man ändrar "regirty" för att stängas med Yahoo ... annars fungerar det på alla varianter av Yahoo (8,9,10), Windows XP, Vista, Windows 7 Professional (den jag har har På vilket sätt).

  • Alsina sade han

   ghita:
   bunaziuape windows7 inte multimesul äpplen, kan du inte göra en videotutoreal inte vet hur man gör.
   larevedere

   Använd Pidgin. Se denna handledning: “Multiprotocol Pidgin"
   "Eftersom du föds tills du dör, alltid ha minst två möjligheter!"

 46. cri sade han

  mergeeeeeeeeeeeeeeee !!!

 47. miam windovsul inte mycket förändrats och jag hoppar att du aviam?

 48. aura Dumitrascu sade han

  Hej, jag är en datorkunnig och nu har jag ett väldigt konstigt och svårt problem att logga in på röra och mejl i en vecka. Jag kan inte logga in längre och det säger till mig att jag har fastnat och att komma tillbaka nästa dag och svara på hemliga frågor, jag svarar till dem och tillåter mig fortfarande inte, säger till mig att jag är blockerad av säkerhetsskäl ... paradoxen och konstigheten är att jag kan gå in i röra och e-post ENDAST EFTER MIN MOBILTELEFON, var som helst annars jag inte kan komma in ... på det här sättet kan jag se e-postmeddelandena som jag fortfarande får, även de från yahoo där han informerar mig om att jag är blockerad .... Jag anger att varje gång jag lämnar röra eller e-post på min mobiltelefon lämnar jag med aut-tecken och jag kan logga sedan in igen så många gånger som jag vill på min mobil .... på min dator eller på någon annan dator kan jag inte logga in ... ... Jag skulle mycket gärna vilja att du skulle ge mig ett svar om du kan, för jag skulle inte vilja förlora den adressen mail ... .. Jag vill säga att allt började söndag 24.03 och som jag sa till con Jag vill kunna komma in via e-post men bara från min mobiltelefon och där bland andra e-postmeddelanden som tagits emot och skickats av mig under denna period när jag teoretiskt och praktiskt sett är blockerad, på torsdagen fick jag ett e-postmeddelande där han igen säger att jag är blockerad och att Jag ska bara återvända torsdagen den 5 april, när den säkerhetsperioden löper ut och jag inte lägger min hemliga utbildning längre ... ... ärligt talat, då vet jag inte om jag kommer att kunna ... ... konstighet för mig och för alla, det är som på min mobiltelefon för komma in och inte någon annanstans ??? nu .. Jag väntar på ett svar på mitt problem om möjligt, tack på förhand ...…. om du vill ha mer information fråga mig

 49. aura Dumitrascu sade han

  aura Dumitrascu:
  bra, jag är en slöfock i datorer och nu har jag ett problem mycket märkligt och svårt att loggas röran och posta en vecka jag kan inte logga in och säger att jag är fast och komma tillbaka nästa dag och besvara den hemliga frågan och svaret dem och fortfarande inte tillåter mig, berättade att är låsta av säkerhetsskäl ... .paradoxul och främling är att jag kan få på röran och e-post endast efter min TEL MOBILE någon annanstans kan inte komma någonstans ...... så jag kan se e-post de får ännu längre från yahoo i talar om för mig som är låsta ...... .precizez mig varje gång jag lämnar röran eller post på mobiltelefonen med och jag kan skriva aut sedan logga in igen när jag vill ... .i min dator mobil eller någon annan dator kan jag inte logga in ff ...... jag skulle vilja ge mig ett svar än om burken eftersom jag inte vill förlora den adressen post ... jag ..doresc säga det hela började förra söndagen 24.03 och som sagt jag fortsätter att komma in i e-post men bara på min mobiltelefon och andra acoloprintre post emot och skickas med mig under denna period den teoretiska och praktiska jag fastnat på torsdag jag fick ett mail som berättar mig igen att de är låsta och som endast bör avkastningen på torsdag April 5 när denna period löper säkerhet och jag inte längre sätta intrenarile .sincer Nicu hemlighet ...... då vet inte om jag kan ...... främling och pt.toata värld för mig är hur mobben för min telefon och gå någon annanstans ??? ...... ..astept inte ett svar på mitt problem om möjligt, tack på förhand ... ... .Om du vill ha mer information, kontakta mig ......

Returlänkar

 1. [...] -Hur man ställer in och installerar multi messenger [...]

Tala Your Mind

*