Hur man byter ikoner i Windows 7, Vista och XP - videohandledning

Hej vänner, dagens handledning kommer vi att se hur vi kan ändra programikoner, ikoner för datorn, Papperskorgen och ikoner partitioner. Metoden är mycket enkel och kräver inte någon programvara. Om du vill ändra ikoner i Windows kan användas på många olika sätt med hjälp av ytterligare programvara, men jag valde att inte komplicera idag. Använda programvara för att ändra ikoner, har den nackdelen att programmet kommer att behöva gå vid start (med Windows) plus ikoner i Windows-program och kommer att förbli endast ändras så länge som programmet är installerat. Om vi ​​avinstallera program, kommer Windows ikoner återgår till det normala eller sämre visas som en fil okänd. Allt du behöver göra är att ändra på ikonerna för att vara mycket försiktiga vid video tutorial och har några praktiska ikoner i Ico format som du hittar tusentals på Google. Oss i det förflutna jag har gjort handledning om hur du anpassar specifikt om Hur kan vi ändra Orb knappen och Windows Vista 7. Jag är säker på att den här guiden kommer att vara mycket användbar för dem som älskar anpassning så jag kan bara inbjuder dig att titta på video tutorial. Nedan finns några anteckningar om du vill ändra ikoner partitioner. Titta handledning noggrant som de som anges nedan för att förstå!

Texten som måste skrivas i filen "Autorun.inf" för att ändra partitionsikonerna är:
[Autorun]
ICON = Driveicon.ico

När ikonen har placerats tillsammans med filen "Autorun.inf" i partitionen måste du starta om den för att visas i Min dator. Precis som du gjorde för att ändra ikonerna på partitionerna, kan du också ändra ikonen på ett USB-minne eller ett minneskort så att när du sätter in pinnen eller minneskortet i en annan dator så kan ikonerna på som du ställer in visas.

LADDA NER Förpackning med ikoner för Windows

Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
På lådan kommentarer försöka få något om ämnet så att andra besökare kan erbjuda en handledning + kommentarer relevanta kommentarer kan vara extra stöd för användarfel, eller lust att lära.
Innan du frågar en fråga kolla igenom kommentarerna äldsta, de flesta gånger det redan svarat på din fråga.
Använd flera kategorier på toppen av webbplatsen och sökmotorn från högra hörnet för att snabbt komma till vad du är intresserad, har vi över 500 tutorials som täcker nästan varje genre av mjukvara, har vi insett, jag du bara måste söka efter dem och titta på dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Sökmotor.
Om du till exempel har problem med Yahoo Messenger, kan du skriva in i vår sökmotor termer som Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess problem budbärare, budbärare fel, etc., kommer du se att du kommer att ha ett val.

Kategorier.
Om du använder kategori rullgardins tycker de att baren i Home kategorier: Office, grafisk design, hårdvara, Internet, multimedia, säkerhet, system, lagring, backup, under dessa kategorier är organiserade underkategorier och sub-sub -categorii, det är en mer noggrann filtrering. Att hitta något samband med Yahoo Messenger med hjälp av de kategorier som du kan leda kategori:InternetDet kommer att öppna andra underkategorier där du väljer Voice-ChatDärifrån kan du gå på underkategori YahooSlutligen, med dessa filter kommer att anlända på en sida där de enda punkter i samband med Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiv.
arkiv Du hittar alla våra tutorials organiserade vackra dagar saptameni, månader och år.
Allt är logiskt, bara följa logiken.
Mycket nöje!

adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.rorelaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. claudiu sade han

  F. Cristi bra handledning!

  Jag vet inte var du lärt, men gör de bästa tutorials!

  • AdrianGudus sade han

   claudiu:
   F. Cristi bra handledning!

   Jag vet inte var du lärt, men gör de bästa tutorials!

   Handledningen är gjord av Adrian. Hur kan du lämna sådana kommentarer när var och en av oss, innan du börjar guiden säger sitt namn och svarar: "Hej vänner, jag är Adrian och idag lär vi oss ..." Var hörde du säga i den här guiden "Hej vänner, jag är Cristi .... "???

  • claudiu:
   F. Cristi bra handledning!

   Jag vet inte var du lärt, men gör de bästa tutorials!

   Det är Adrina inte Cristi ... Säg bara hennes namn i början av handledningen. Det kan ses att du tittar på disken!
   Bra handledning, hålla upp det goda Adrian!

  • cristi sade han

   claudiuF. Cristi bra tutorial! Jag vet inte var du lärt, men gör de bästa tutorials!

   handledningen är gjord av Adrian. du är väldigt "försiktig" när du följer dem

 2. madutz sade han

  adrian mycket trevlig tutorial. på något sätt har idéer hur man ändrar en fil ikon på Windows 7, exempelvis en flik ikonen för Winamp.

 3. florin sade han

  Hej! Jag fortsätter för mappar en liknande metod. När jag installerar om Windows tar jag min mapp med ikoner till system32 och alla mappar som jag tidigare haft på ändras automatiskt [on win. gamla] -ikonen ändrades. Naturligtvis ändrades ikonen på samma sätt som Adrian presenterade, men inte för att alltid upprepa operationen för att installera om win. du tar den vackra mappen i windows => sistem32 och klistrar in den. Jag upprepar bara för. mappar hälsningar och framgångar!

 4. radu sade han

  När jag hämtade ikoner ikoner Iphone jag inte gå (inte sett), varför?

 5. costel08_78 sade han

  Mycket intressant tutorial.
  Vi hoppas att när den nya versionen av Ubuntu enastående 11.04 du gör en tutorial.E fortfarande möjligt att göra en tutorial? Även sant f nyfiken på att se vad du tycker.

  • AdrianGudus sade han

   costel08_78:
   Mycket intressant tutorial.
   Vi hoppas att när den nya versionen av Ubuntu enastående 11.04 du gör en tutorial.E fortfarande möjligt att göra en tutorial? Även sant f nyfiken på att se vad du tycker.

   Unity gränssnitt körs inte (inte visas korrekt) i VirtualBox så Sammanfattningsvis kan vi inte presentera Ubuntu 11.04. Och för att installera den verkliga och göra presentation om det är knepigt eftersom fånga programvara för Linux är inte upp till de standarder som vi fångar för Windows

   • Laurentiu sade han

    AdrianGudus: Unity gränssnitt körs inte (inte visas korrekt) i VirtualBox så Sammanfattningsvis kan vi inte presentera Ubuntu 11.04. Och för att installera den verkliga och göra presentation om det är knepigt eftersom fånga programvara för Linux är inte upp till de standarder som vi fångar för Windows

    Du kan gå i VMware Player

   • sorin 00098 sade han

    AdrianGudus: Unity gränssnitt körs inte (inte visas korrekt) i VirtualBox så Sammanfattningsvis kan vi inte presentera Ubuntu 11.04. Och för att installera den verkliga och göra presentation om det är knepigt eftersom fånga programvara för Linux är inte upp till de standarder som vi fångar för Windows

    Jag installerade Ubuntu 11.04.Din Tyvärr en stor dezamagire.In av enhet inte komma ut med något again.If till andra versioner när en förbipasserande till en nyare version du bara fortsätta att lägga uppdateringar huvud filer för att ta bort hela systemet 11.04 drift och förlora alla data som de har salvat.Si gränssnitt verkar trevligare min .Parerea 10.10 inte vara alltför förtjänar att 11.04 .Vi trodde folk på Canonical tar Microsot framför, men jag jag inselat.Asta det !!

   • costel08_78 sade han

    AdrianGudus: Unity gränssnitt körs inte (inte visas korrekt) i VirtualBox så Sammanfattningsvis kan vi inte presentera Ubuntu 11.04. Och för att installera den verkliga och göra presentation om det är knepigt eftersom fånga programvara för Linux är inte upp till de standarder som vi fångar för Windows

    Tack för svar

    AdrianGudus: Unity gränssnitt körs inte (inte visas korrekt) i VirtualBox så Sammanfattningsvis kan vi inte presentera Ubuntu 11.04. Och för att installera den verkliga och göra presentation om det är knepigt eftersom fånga programvara för Linux är inte upp till de standarder som vi fångar för Windows

    Tack för svar

 6. mittnamn sade han

  Mycket hårt, ms. Med Drive icon registret är en metod som jag använde det, men er ii enklare. tack

 7. fotbollsspelare sade han

  adrian hälsning mycket trevlig tutorial jag vill veta hur man ändrar ikoner messenger jag såg det! ms Ceao mer!

 8. SideBySide sade han

  Enligt min mening är det lättare att Icon Pack. Hämta en förpackning satte honom i programmet, programikoner ändras efter du inte längre arbeta med honom. Det är inte hur du säger det kvar i facket, och äter resurser.

 9. sailorriver sade han

  Tack för handledningen och ikoner.

 10. je_bogdan sade han

  Min handledning mycket användbart för att hjälpa mig göra mina fönster till ikoner som ul.Treaba kände, visste inte hur man ändrar ikon i stället för partitioner och enheter.
  För att göra så många tutoriale.Bafta !!!

 11. Denis sade han

  på windows xp fungerar det inte för mig jag försökte göra autorun jag följde alla tips men det fungerar fortfarande inte .... behöver jag ha programvara för att öppna min ico-fil? att om jag dubbelklickar på ikonen så öppnar den inte för mig

 12. Matthew sade han

  hej trevlig handledning baietzy inte haft en nyligen och jag var orolig :)) Jag hör inte mig gå göra mitt autorun gör det hela txt. och efter honom att skriva text i det och min hjälp mig snälla?

  • je_bogdan sade han

   Matthew:
   hej trevlig handledning baietzy inte haft en nyligen och jag var orolig) Jag hör inte mig gå göra mitt autorun gör det hela txt. och efter honom att skriva text i det och min hjälp mig snälla?

   Den gör all text för att när du sparar den lade du inte tillägget ".inf" och namnet "Autorun", så titeln är "Autorun.inf" och du ser att du måste starta om datorn för att ändra din ikon partitioner.

 13. Vildare sade han

  Cool handledning. Tror du att du skulle kunna göra en om Unity Web Player?

 14. Razvan sade han

  Hej bra handledning.
  Om jag har någon affiliate frågor där en äldre handledning till handledning inlägg i maj att svara det eller ge mig en e-postadress för att skicka ett e-postmeddelande.

  • AdrianGudus sade han

   Razvan:
   Hej bra handledning.
   Om jag har någon affiliate frågor där en äldre handledning till handledning inlägg i maj att svara det eller ge mig en e-postadress för att skicka ett e-postmeddelande.

   Sattes handledning respektive. Vi kommer att se dina kommentarer på vad handledning du postar. Det är därför vi är förvaltare, eller hur?

 15. mircea85 sade han

  Hej, jag ville att du skulle veta hur man ändrar ikonerna från partitionerna i windows xp. Jag laddade ner ikonerna jag vill sätta, jag gjorde den autokörningen precis som i handledningen, efter det vet jag inte vad jag ska göra. De på skrivbordet (yahoo messenger, min dator, papperskorgen etc. potten) kan jag ändra men för de på partitionerna vet jag inte hur. Tack så mycket, du är fantastisk.

  • AdrianGudus sade han

   Ovidiu:
   Jag gjorde samma sak som i handledning men jag inte gå. :(

   mircea85:
   Hej, jag hade vetat vad jag ville ändra partitioner i Windows XP iconitelede hämtade .Jag vill sätta dem iconitelecare jag gjorde exakt som autorun handledning cain, så är det bara vad jag ska göra. Skrivbordet (Yahoo! Messenger, min dator, papperskorgen, etc ...) men du kan ändra partitionerna i .Multumesc inte vet hur vacker du är bra.

   Läs texten ovan videon. För det är skrivet och placeras där att läsa!

 16. Ovidiu sade han

  Jag gjorde samma sak som i handledning men jag inte gå. :(

 17. kristaller sade han

  God morgon, jag har en fråga, hur gör jag lägga min hårt på en win7 vara förinstallerat?

 18. Gherghişan Nelu sade han

  Tack för handledningen.
  Jag är också intresserad av en ersättningsmetod till bildmappar.
  ... Annan metod än IconPackager.

 19. TEODOROVICI sade han

  Super tutorialul.Le tittar med stor interes.Eram alla mycket nyfiken på att se hur de kan ändra ikon till cdrom eller kan flopy.Se? Eller hur kan jag ändra ikoner med temat i 7 windows2.Astept handledningen förändring i windows7.Oricum teman är mycket användbara och jag är tacksam för din personliga handledning du inser.

 20. Valentin sade han

  Jag hälsar er och alla de bästa. Jag har ett litet problem, nämligen när de lämnar dubbelklicka på partitionen c eller d maicomputer byta till sökningen är något oroande. Om du klickar med höger visas i sökandet ordning explorare.Cred öppna den någonstans kan du ändra denna inställning Oden och lösa problemet. Om du kan hjälpa mig med några råd eller idé. Många tack och lika många videotutoriale.Numai också.

  • AdrianGudus sade han

   Valentin:
   Jag hälsar er och alla de bästa. Jag har ett litet problem, nämligen när de lämnar dubbelklicka på partitionen c eller d maicomputer byta till sökningen är något oroande. Om du klickar med höger visas i sökandet ordning explorare.Cred öppna den någonstans kan du ändra denna inställning Oden och lösa problemet. Om du kan hjälpa mig med några råd eller idé. Många tack och lika många videotutoriale.Numai också.

   Gör så DETTA video (klicka på ordet i rött)

 21. Valentin sade han

  Tack Mr AdrianGudus. När du får på Buzau göra äran. Det fungerade perfekt. God hälsa och lycka

 22. Laurn sade han

  Jag har inte kommenterat mycket men jag är glad att nu kan jag ha ikoner på enheter, inklusive externa, eftersom en bild säger mer än tusen ord och jag klickar glider lättare. Men ett litet problem uppstod från en dator som jag har tillgång (konto aministrator) säkras genom Avira, salt helt enkelt autorun.inf filen och blockera den. Jag hade och befrielse och så vidare. Andra antivirus har behandlat honom och lämnade honom ensam.

 23. Adrian sade han

  um kan inte ändra mappikonen .. till exempel om jag vill göra en ny mapp med en ikon som uppstår till mig ..

 24. andrei Razvan sade han

  Bra ziua.Invatati mig vilket program och var du kan få det, ett program skrivet texter, för Microsoft 2007 windows7.

  • AdrianGudus sade han

   andrei Razvan:
   Bra ziua.Invatati mig vilket program och var du kan få det, ett program skrivet texter, för Microsoft 2007 windows7.

   Skriv upp i sökrutan till höger på den svarta kanten: Microsoft Word kontor eller kontor 2007 eller 2010, tryck enter och du hittar handledning. Vi handledning på båda versionerna av Office och Office 2007 2010

  • andrei Razvan:
   Bra ziua.Invatati mig vilket program och var du kan få det, ett program skrivet texter, för Microsoft 2007 windows7.

   Skriva text du egentligen inte behöver Office, kan du använda Wordpad mycket trevligt som redan är installerat på Windows 7, Vista, XP.
   Det finns en slags kontor maj ljus.
   Jag är säker på att du vill ha mer än kontoret eftersom det är enklare och går snabbare.
   C: \ Program Files \ Windows NT \ tillbehör \ Wordpad.exe
   Kopiera och placera länken i adressfältet i Windows Explorer (My Computer) sedan tryck enter eller bättre på jakt pasteaza den under startmenyn och tryck på enter.

 25. andrei Razvan sade han

  Tack suflet.Totdeauna ajutati.Sanatate mig!

 26. radu sade han

  I Windows XP varför inte gå?

 27. robert sade han

  Soper gratulationer och handledning kan du berätta hur man gör hdd k ledigt utrymme visas mig som jag k att 7 mitt id e xp [e-postskyddad] vänligen ajutatima

 28. nicu banditu sade han

  denna metod är mycket enkel, men om du gillar Avira antivirus konflikt med autorun.inf filen så jag har gjort och jag tappade det enklare metod är registret, åtminstone för mig som jag lärde handledning och o.bun ser så lära sig nya saker.

 29. Jag gjorde precis som i självstudien och..det fungerar inte..Jag har Windows 7 Enterprise x86, jag satte ikonen, jag skapade autorun-filen, jag startade om den förgäves ... den ser inte ut som den verkade tidigare ... inget problem, jag tar bort autorun-filen, Jag startar om och antar att den återvänder ... men vet någon vad som är orsaken till att det inte fungerar ?: s

 30. Många tack jag behövde det

 31. Maryan sade han

  Sall
  Jag har xp och jag skulle vilja visa partitionerna att det i Windows 7 finns en viss mjukvara för att få det att se ut som Windows 7 ... Jag sökte på nätet men jag hittade ingenting .. Jag menar inte bara ikonerna från Windows 7
  Jag vill visa dessa indrag i att visa hur mycket minne har gratis ...

  • AdrianGudus sade han

   Maryan:
   Sall
   Jag har XP partition och jag vill visa att det finns några mjuka cv 7 fönster så att det ser ut som Windows 7 ... Jag sökte på nätet hittade jag darnu nimik .. Jag menar inte bara ikonerna i Windows 7
   Jag vill visa dessa indrag i att visa hur mycket minne har gratis ...

   Håll ett öga på blog.videotutorial.ro kommer att lägga en artikel där om sådan programvara!

 32. Maryan sade han

  av .. Jag har det här ... Jag ville veta om det finns Windows 7 men jag tror inte det ...
  oriqm ms Mer ..

 33. florin sade han

  Så hur kan du förklara för mig huvudvärk !! tar titeln om du skriver "hur man ändrar ikoner på fönster" inte förstår hur du måste visa och dölja en mapp där vi satt showen / hide..ar vara bra att gå rakt på sak utan att behöva förlänga det blir så irriterande, jag tror att alla vet hur man döljer en mapp !!!!

  • AdrianGudus sade han

   florin:
   Så hur kan du förklara för mig huvudvärk !! tar titeln om du skriver "hur man ändrar ikoner på fönster" inte förstår hur du måste visa och dölja en mapp där vi satt showen / hide..ar vara bra att gå rakt på sak utan att behöva förlänga det blir så irriterande, jag tror att alla vet hur man döljer en mapp !!!!

   Inte alla gjorde så håll fakultets datorer.
   Egentligen var de mappar som automatiskt döljer dem i systemet, jag höll mig någonting. Vi har visat precis hur vi vill se mappar som operativsystem avsikt gömmer att undvika skador på operativsystemet och behöver inte ta bort viktiga systemmappar.
   Om jag inte hade visat att som någon som kom att tala om för mig / det är förebråelse verkar inte den mappen och inte veta vad man ska göra
   Så jag försökte att upplysa alla
   du är så expert och så skicklig att du vet hur synlig mappar vet inte hur man ger förändring ett tema som du behöver den här guiden.
   I din plats skulle jag inte ha haft modet att kommentera ... inte minst på det sätt du kommenterade utan lite mer "böjd" mer ödmjuk ... expert.

 34. florin sade han

  hej! Grattis ... gör mycket användbara tutorials. bravo !!

  Jag kan inte ändra ikonerna från någon mapp på en extern hårddisk. ge tillämpa och gör ingenting ... någon idé?
  Tack.

 35. MEFISTOFELES sade han

  Mycket användbar videohandledning och tack så mycket för informationen men för ikonerna från "Enheter med flyttbar lagring" och för ikonerna från "Mina dokument" hur man ändrar dem?

 36. MEFISTOFELES sade han

  Icon`urile att ändra Mina dokument och flyttbara lagringsmedia hur man gör?

  Tutorial användbar, tack!

 37. Bebeto sade han

  Hej, jag försökte de förhandsvisningen fönstren 8 relationer och jag kan inte gå. Någon som försökte win8?

 38. Efter ett tag vissa ikoner inte längre förändras och ser mycket ful, jag tror att det hände när vi försöker valutaikonen USB-kort?

  http://photobase.ro/di-BU0V.png

  Kan jag gå tillbaka till det normala utan att installera om w7? igår säkerhetskopierade jag med paragon 30 min, idag trots att jag avinstallerade uppdateringen ser jag att den uppdaterar sig själv, det verkade installera uppdatering 1-93 tog en timme ...

 39. camicarmella sade han

  Användbar handledning, men jag har ett problem. Jag installerade min Win7 och PDF-filer visas med den klassiska ikonen. Innan min första Padina visas i dokumentet. så hur kan jag ändra ikon? tack

 40. alla sade han

  Om det kan vara en handledning om hur man ändra ikonen från Windows monteringssats.
  Grattis till handledning

 41. Adrian sade han

  Jag förstår inte var nedladdning, men är länkade ovan ger mig något ilivid, PLS HJÄLP

 42. FlorinX sade han

  hej, det fungerar på Windows XP? Varför det än jag eftersom jag inte ser detta trick fungerar.

  • Mie Jag fungerar bra på XP. Jag testade inte bara ikoner och tillämpningen av systemet (dator, papperskorgen, etc.) eller partitioner, men går bra. Vad det inte fungerar? Bilderna du har i ICO-format? Ser du något fel? Om så är fallet, vad? Ge mer information.

 43. Leontina sade han

  Bra ziua.Va snälla om du kan hjälpa mig och jag själv, jag skulle vilja se meddelandena på ett ID, det senaste året, men var inte salvate.Ce åtgärder bör vidtas?

 44. Epicu sade han

  Vad ska jag göra för att ändra ikoner i alla mappar på samma gång?
  Tack!

 45. alexandru sade han

  välkommen
  Istället ikonen mappar jag bosätta sig permanent till varje som du skapar?

 46. Hej! Tack för att du har existerat och gjort så många användbara handledning för oss, de utan eller med minimal kunskap inom IT-området. Jag lärde mig många användbara saker, inklusive hur man gör en startbar pinne med Windows, utan programvara installerad, med bara några kommandon i cmd ...
  Nu vet jag att det kan vara en modefluga, men jag är irriterad över att papperskorgsikonen som ändrats med metoden som visas ovan inte uppdateras full / tom förrän efter att jag ger manuell uppdatering, jämfört med de för Windows, som uppdateras automatiskt när du tar bort något eller ger ett "tomt papperskorg". hur kan jag fixa det här?
  tack så mycket !!

Returlänkar

 1. […] Any2Ico och kan vara användbart i olika situationer. Till exempel: när vi vill ändra partitionsikonen eller tilldela en annan ikon till genvägar, skrivbordsapplikationer. Jag har personligen [...]

Tala Your Mind

*