Hur man ändrar ikoner i Windows 7, Vista och XP - video tutorial

Hej vänner, dagens handledning kommer vi att se hur vi kan ändra programikoner, ikoner för datorn, Papperskorgen och ikoner partitioner. Metoden är mycket enkel och kräver inte någon programvara. Om du vill ändra ikoner i Windows kan användas på många olika sätt med hjälp av ytterligare programvara, men jag valde att inte komplicera idag. Använda programvara för att ändra ikoner, har den nackdelen att programmet kommer att behöva gå vid start (med Windows) plus ikoner i Windows-program och kommer att förbli endast ändras så länge som programmet är installerat. Om vi ​​avinstallera program, kommer Windows ikoner återgår till det normala eller sämre visas som en fil okänd. Allt du behöver göra är att ändra på ikonerna för att vara mycket försiktiga vid video tutorial och har några praktiska ikoner i Ico format som du hittar tusentals på Google. Oss i det förflutna jag har gjort handledning om hur du anpassar specifikt om Hur kan vi ändra Orb knappen och Windows Vista 7. Jag är säker på att den här guiden kommer att vara mycket användbar för dem som älskar anpassning så jag kan bara inbjuder dig att titta på video tutorial. Nedan finns några anteckningar om du vill ändra ikoner partitioner. Titta handledning noggrant som de som anges nedan för att förstå!

Text som ska skrivas till filen "Autorun.inf" för att ändra partitions ikoner är:
[Autorun]
ICON = Driveicon.ico

När placerade ikonen med filen "Autorun.inf" partition, måste du ge starta om den ska visas i Den här datorn. Precis som gjordes för att ändra ikoner till partitioner, kan du gå vidare och ändra ikonen för ett USB-minne eller ett minneskort så att när de kommer in i pinnen eller kortets minne i en annan dator, ikonerna du har ställt in visas.

LADDA NER Förpackning med ikoner för Windows

Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
På lådan kommentarer försöka få något om ämnet så att andra besökare kan erbjuda en handledning + kommentarer relevanta kommentarer kan vara extra stöd för användarfel, eller lust att lära.
Innan du frågar en fråga kolla igenom kommentarerna äldsta, de flesta gånger det redan svarat på din fråga.
Använd flera kategorier på toppen av webbplatsen och sökmotorn från högra hörnet för att snabbt komma till vad du är intresserad, har vi över 500 tutorials som täcker nästan varje genre av mjukvara, har vi insett, jag du bara måste söka efter dem och titta på dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Sökmotor.
Om du till exempel har problem med Yahoo Messenger, kan du skriva in i vår sökmotor termer som Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess problem budbärare, budbärare fel, etc., kommer du se att du kommer att ha ett val.

Kategorier.
Om du använder kategori rullgardins tycker de att baren i Home kategorier: Office, grafisk design, hårdvara, Internet, multimedia, säkerhet, system, lagring, backup, under dessa kategorier är organiserade underkategorier och sub-sub -categorii, det är en mer noggrann filtrering. Att hitta något samband med Yahoo Messenger med hjälp av de kategorier som du kan leda kategori:InternetDet kommer att öppna andra underkategorier där du väljer Voice-ChatDärifrån kan du gå på underkategori YahooSlutligen, med dessa filter kommer att anlända på en sida där de enda punkter i samband med Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiv.
arkiv Du hittar alla våra tutorials organiserade vackra dagar saptameni, månader och år.
Allt är logiskt, bara följa logiken.
Mycket nöje!

adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro

Hämta Flash Player för att se videon.


relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. claudiu sade han

  F. Cristi bra handledning!

  Jag vet inte var du lärt, men gör de bästa tutorials!

  • AdrianGudus sade han

   claudiu:
   F. Cristi bra handledning!

   Jag vet inte var du lärt, men gör de bästa tutorials!

   Handledningen görs av Adrian. Hur kan du låta sådana kommentarer när var och en av oss, innan du börjar denna tutorial berättar hans namn och svar: "Hej vänner Jag är Adrian idag lär ..." Var har du hört det sade i denna tutorial "Hej vänner, jag är Kristus .... "???

  • claudiu:
   F. Cristi bra handledning!

   Jag vet inte var du lärt, men gör de bästa tutorials!

   Adrina Cristi är inte ... Bara berätta sitt namn i början av handledningen. Du ser att titta på mat!
   Bra handledning, hålla upp det goda Adrian!

  • cristi sade han

   claudiuF. Cristi bra tutorial! Jag vet inte var du lärt, men gör de bästa tutorials!

   Adrian handledning sker. du är mycket "försiktig" när du tittar på

 2. madutz sade han

  adrian mycket trevlig tutorial. på något sätt har idéer hur man ändrar en fil ikon på Windows 7, exempelvis en flik ikonen för Winamp.

 3. florin sade han

  Howdy! Jag gör pt. Mappar en liknande metod. Jag kommer att installera Windows-mappen ikoner i sistem32 och jag ändra alla mappar som jag hade tidigare [vinsten automatiskt. gamla] schimbata.Evident ikon, var ikonen ändå växlingsanordning på detta sätt som Adrian presenteras, men som alltid inte upprepa operationen att installera vinna. gå vacker mapp i Windows => sistem32 och vi pastezi.Repet bara pt. foldere.Salutare och framgångar!

 4. radu sade han

  När jag hämtade ikoner ikoner Iphone jag inte gå (inte sett), varför?

 5. costel08_78 sade han

  Mycket intressant tutorial.
  Vi hoppas att när den nya versionen av Ubuntu enastående 11.04 du gör en tutorial.E fortfarande möjligt att göra en tutorial? Även sant f nyfiken på att se vad du tycker.

  • AdrianGudus sade han

   costel08_78:
   Mycket intressant tutorial.
   Vi hoppas att när den nya versionen av Ubuntu enastående 11.04 du gör en tutorial.E fortfarande möjligt att göra en tutorial? Även sant f nyfiken på att se vad du tycker.

   Unity gränssnitt körs inte (inte visas korrekt) i VirtualBox så Sammanfattningsvis kan vi inte presentera Ubuntu 11.04. Och för att installera den verkliga och göra presentation om det är knepigt eftersom fånga programvara för Linux är inte upp till de standarder som vi fångar för Windows

   • Laurentiu sade han

    AdrianGudus: Unity gränssnitt körs inte (inte visas korrekt) i VirtualBox så Sammanfattningsvis kan vi inte presentera Ubuntu 11.04. Och för att installera den verkliga och göra presentation om det är knepigt eftersom fånga programvara för Linux är inte upp till de standarder som vi fångar för Windows

    Du kan gå i VMware Player

   • sorin 00098 sade han

    AdrianGudus: Unity gränssnitt körs inte (inte visas korrekt) i VirtualBox så Sammanfattningsvis kan vi inte presentera Ubuntu 11.04. Och för att installera den verkliga och göra presentation om det är knepigt eftersom fånga programvara för Linux är inte upp till de standarder som vi fångar för Windows

    Jag installerade Ubuntu 11.04.Din Tyvärr en stor dezamagire.In av enhet inte komma ut med något again.If till andra versioner när en förbipasserande till en nyare version du bara fortsätta att lägga uppdateringar huvud filer för att ta bort hela systemet 11.04 drift och förlora alla data som de har salvat.Si gränssnitt verkar trevligare min .Parerea 10.10 inte vara alltför förtjänar att 11.04 .Vi trodde folk på Canonical tar Microsot framför, men jag jag inselat.Asta det !!

   • costel08_78 sade han

    AdrianGudus: Unity gränssnitt körs inte (inte visas korrekt) i VirtualBox så Sammanfattningsvis kan vi inte presentera Ubuntu 11.04. Och för att installera den verkliga och göra presentation om det är knepigt eftersom fånga programvara för Linux är inte upp till de standarder som vi fångar för Windows

    Tack för svar

    AdrianGudus: Unity gränssnitt körs inte (inte visas korrekt) i VirtualBox så Sammanfattningsvis kan vi inte presentera Ubuntu 11.04. Och för att installera den verkliga och göra presentation om det är knepigt eftersom fånga programvara för Linux är inte upp till de standarder som vi fångar för Windows

    Tack för svar

 6. mittnamn sade han

  Mycket hårt, ms. Med Drive icon registret är en metod som jag använde det, men er ii enklare. tack

 7. fotbollsspelare sade han

  adrian hälsning mycket trevlig tutorial jag vill veta hur man ändrar ikoner messenger jag såg det! ms Ceao mer!

 8. SideBySide sade han

  Enligt min mening är det lättare att Icon Pack. Hämta en förpackning satte honom i programmet, programikoner ändras efter du inte längre arbeta med honom. Det är inte hur du säger det kvar i facket, och äter resurser.

 9. sailorriver sade han

  Tack för handledningen och ikoner.

 10. je_bogdan sade han

  Min handledning mycket användbart för att hjälpa mig göra mina fönster till ikoner som ul.Treaba kände, visste inte hur man ändrar ikon i stället för partitioner och enheter.
  För att göra så många tutoriale.Bafta !!!

 11. Denis sade han

  Windows XP jag inte gå Jag försökte göra autorun vi följde alla råd men ändå inte fungerar .... Jag måste ha ett program som kan öppna filen "ICO? som om jag dubbelklicka på ikonen inte öppna

 12. Matthew sade han

  hej trevlig handledning baietzy inte haft en nyligen och jag var orolig :)) Jag hör inte mig gå göra mitt autorun gör det hela txt. och efter honom att skriva text i det och min hjälp mig snälla?

  • je_bogdan sade han

   Matthew:
   hej trevlig handledning baietzy inte haft en nyligen och jag var orolig) Jag hör inte mig gå göra mitt autorun gör det hela txt. och efter honom att skriva text i det och min hjälp mig snälla?

   Gör all text när du sparar eftersom du inte har satt tillägget ".inf" och namnet "Autorun", så hans titel är "Autorun.inf" och vi behöver se dig starta om datorn för att ändra ikon partitioner.

 13. Vildare sade han

  Cool handledning. Tror du att du skulle kunna göra en om Unity Web Player?

 14. Razvan sade han

  Hej bra handledning.
  Om jag har någon affiliate frågor där en äldre handledning till handledning inlägg i maj att svara det eller ge mig en e-postadress för att skicka ett e-postmeddelande.

  • AdrianGudus sade han

   Razvan:
   Hej bra handledning.
   Om jag har någon affiliate frågor där en äldre handledning till handledning inlägg i maj att svara det eller ge mig en e-postadress för att skicka ett e-postmeddelande.

   Sattes handledning respektive. Vi kommer att se dina kommentarer på vad handledning du postar. Det är därför vi är förvaltare, eller hur?

 15. mircea85 sade han

  Hej, jag ville jag hade vetat hur man ändrar ikoner i Windows XP partition .I hämtade ikoner som jag vill sätta det autorun precis som vi gjorde i handledning, då vet jag inte vad jag ska göra. Skrivbordet (Yahoo! Messenger, min dator, papperskorgen, etc ...) men du kan ändra partitionerna i .Multumesc inte vet hur vacker du är bra.

  • AdrianGudus sade han

   Ovidiu:
   Jag gjorde samma sak som i handledning men jag inte gå. :(

   mircea85:
   Hej, jag hade vetat vad jag ville ändra partitioner i Windows XP iconitelede hämtade .Jag vill sätta dem iconitelecare jag gjorde exakt som autorun handledning cain, så är det bara vad jag ska göra. Skrivbordet (Yahoo! Messenger, min dator, papperskorgen, etc ...) men du kan ändra partitionerna i .Multumesc inte vet hur vacker du är bra.

   Läs texten ovan videon. För det är skrivet och placeras där att läsa!

 16. Ovidiu sade han

  Jag gjorde samma sak som i handledning men jag inte gå. :(

 17. kristaller sade han

  God morgon, jag har en fråga, hur gör jag lägga min hårt på en win7 vara förinstallerat?

 18. Gherghişan Nelu sade han

  Tack för handledningen.
  Jag är också intresserad av en ersättningsmetod till bildmappar.
  ... Den andra metoden än med Ager.

 19. TEODOROVICI sade han

  Super tutorialul.Le tittar med stor interes.Eram alla mycket nyfiken på att se hur de kan ändra ikon till cdrom eller kan flopy.Se? Eller hur kan jag ändra ikoner med temat i 7 windows2.Astept handledningen förändring i windows7.Oricum teman är mycket användbara och jag är tacksam för din personliga handledning du inser.

 20. Valentin sade han

  Jag hälsar er och alla de bästa. Jag har ett litet problem, nämligen när de lämnar dubbelklicka på partitionen c eller d maicomputer byta till sökningen är något oroande. Om du klickar med höger visas i sökandet ordning explorare.Cred öppna den någonstans kan du ändra denna inställning Oden och lösa problemet. Om du kan hjälpa mig med några råd eller idé. Många tack och lika många videotutoriale.Numai också.

  • AdrianGudus sade han

   Valentin:
   Jag hälsar er och alla de bästa. Jag har ett litet problem, nämligen när de lämnar dubbelklicka på partitionen c eller d maicomputer byta till sökningen är något oroande. Om du klickar med höger visas i sökandet ordning explorare.Cred öppna den någonstans kan du ändra denna inställning Oden och lösa problemet. Om du kan hjälpa mig med några råd eller idé. Många tack och lika många videotutoriale.Numai också.

   Gör så DETTA video (klicka på ordet i rött)

 21. Valentin sade han

  Tack Mr AdrianGudus. När du får på Buzau göra äran. Det fungerade perfekt. God hälsa och lycka

 22. Laurn sade han

  Jag har inte kommenterat mycket men jag är glad att nu kan jag ha ikoner på enheter, inklusive externa, eftersom en bild säger mer än tusen ord och jag klickar glider lättare. Men ett litet problem uppstod från en dator som jag har tillgång (konto aministrator) säkras genom Avira, salt helt enkelt autorun.inf filen och blockera den. Jag hade och befrielse och så vidare. Andra antivirus har behandlat honom och lämnade honom ensam.

 23. Adrian sade han

  um kan inte ändra mappikonen .. till exempel om jag vill göra en ny mapp med en ikon som uppstår till mig ..

 24. andrei Razvan sade han

  Bra ziua.Invatati mig vilket program och var du kan få det, ett program skrivet texter, för Microsoft 2007 windows7.

  • AdrianGudus sade han

   andrei Razvan:
   Bra ziua.Invatati mig vilket program och var du kan få det, ett program skrivet texter, för Microsoft 2007 windows7.

   Skriv upp i sökrutan till höger på den svarta kanten: Microsoft Word kontor eller kontor 2007 eller 2010, tryck enter och du hittar handledning. Vi handledning på båda versionerna av Office och Office 2007 2010

  • andrei Razvan:
   Bra ziua.Invatati mig vilket program och var du kan få det, ett program skrivet texter, för Microsoft 2007 windows7.

   Skriva text du egentligen inte behöver Office, kan du använda Wordpad mycket trevligt som redan är installerat på Windows 7, Vista, XP.
   Det finns en slags kontor maj ljus.
   Jag är säker på att du vill ha mer än kontoret eftersom det är enklare och går snabbare.
   C: \ Program Files \ Windows NT \ tillbehör \ Wordpad.exe
   Kopiera och placera länken i adressfältet i Windows Explorer (My Computer) sedan tryck enter eller bättre på jakt pasteaza den under startmenyn och tryck på enter.

 25. andrei Razvan sade han

  Tack suflet.Totdeauna ajutati.Sanatate mig!

 26. radu sade han

  I Windows XP varför inte gå?

 27. robert sade han

  Soper gratulationer och handledning kan du berätta hur man gör hdd k ledigt utrymme visas mig som jag k att 7 mitt id e xp [E skyddas] vänligen ajutatima

 28. nicu banditu sade han

  denna metod är mycket enkel, men om du gillar Avira antivirus konflikt med autorun.inf filen så jag har gjort och jag tappade det enklare metod är registret, åtminstone för mig som jag lärde handledning och o.bun ser så lära sig nya saker.

 29. Jag gjorde precis som i 7 Enterprise Windows handledning si..nu merge..am x86, jag sätter ikonen jag gjorde autorun-filen, starta om och jag gjorde ingenting ... varken visar de framträdde inför ... inga problem, ta bort autorun-filen, starta figur och antar att någon som vet revine..dar bero på fel ?: s

 30. Många tack jag behövde det

 31. Maryan sade han

  Sall
  Jag har XP partition och jag vill visa att det finns några mjuka cv 7 fönster så att det ser ut som Windows 7 ... Jag sökte på nätet men vi hittade nimik .. Jag menar inte bara ikonerna i Windows 7
  Jag vill visa dessa indrag i att visa hur mycket minne har gratis ...

  • AdrianGudus sade han

   Maryan:
   Sall
   Jag har XP partition och jag vill visa att det finns några mjuka cv 7 fönster så att det ser ut som Windows 7 ... Jag sökte på nätet hittade jag darnu nimik .. Jag menar inte bara ikonerna i Windows 7
   Jag vill visa dessa indrag i att visa hur mycket minne har gratis ...

   Håll ett öga på blog.videotutorial.ro kommer att lägga en artikel där om sådan programvara!

 32. Maryan sade han

  ..pe av att jag ... Jag ville att han skulle veta att det finns fönster DAK 7 men Kredi ...
  oriqm ms Mer ..

 33. florin sade han

  Så hur förklarar du mig !! huvudvärk om titeln säger "hur man ändrar ikoner i Windows" Jag förstår inte hur ni måste titta dölja en mapp och där vi satt visa / hide..ar vara bra att gå rakt på sak utan att behöva förlänga så att det blir irriterande, jag tror att alla vet hur man döljer en mapp !!!!

  • AdrianGudus sade han

   florin:
   Så hur kan du förklara för mig huvudvärk !! tar titeln om du skriver "hur man ändrar ikoner på fönster" inte förstår hur du måste visa och dölja en mapp där vi satt showen / hide..ar vara bra att gå rakt på sak utan att behöva förlänga det blir så irriterande, jag tror att alla vet hur man döljer en mapp !!!!

   Inte alla gjorde så håll fakultets datorer.
   Egentligen var de mappar som automatiskt döljer dem i systemet, jag höll mig någonting. Vi har visat precis hur vi vill se mappar som operativsystem avsikt gömmer att undvika skador på operativsystemet och behöver inte ta bort viktiga systemmappar.
   Om jag inte hade visat att som någon som kom att tala om för mig / det är förebråelse verkar inte den mappen och inte veta vad man ska göra
   Så jag försökte att upplysa alla
   du är så expert och så skicklig att du vet hur synlig mappar vet inte hur man ger förändring ett tema som du behöver den här guiden.
   I ditt ställe skulle jag inte ha haft modet att kommentera ... åtminstone inte på det sätt du kommenterade men något "böjd" aste ... expertule.

 34. florin sade han

  bra! Grattis !! ... göra tutorials mycket utile.bravo

  Jag kan inte ändra ikoner från valfri mapp på en extern hårddisk. Applicera ge och gör ingenting ... några idéer?
  Tack.

 35. MEFISTOFELES sade han

  Mycket användbart video tutorial och tack så mycket för din input, men ikoner från "Enheter med flyttbara lagringsmedia" och ikoner från "Mina dokument" hur man gör för att förändra dem?

 36. MEFISTOFELES sade han

  Icon`urile att ändra Mina dokument och flyttbara lagringsmedia hur man gör?

  Tutorial användbar, tack!

 37. Bebeto sade han

  Hej, jag försökte de förhandsvisningen fönstren 8 relationer och jag kan inte gå. Någon som försökte win8?

 38. Efter ett tag vissa ikoner inte längre förändras och ser mycket ful, jag tror att det hände när vi försöker valutaikonen USB-kort?

  http://photobase.ro/di-BU0V.png

  Det kan återgå till det normala utan att installera w7? Igår gav jag backup Paragon 30 minuter, men i dag ser vi att uppdateringen avinstalleras uppdateringar enbart verkade instaling uppdatering 1-93 varade i en timme ...

 39. camicarmella sade han

  Användbar handledning, men jag har ett problem. Jag installerade min Win7 och PDF-filer visas med den klassiska ikonen. Innan min första Padina visas i dokumentet. så hur kan jag ändra ikon? tack

 40. alla sade han

  Om det kan vara en handledning om hur man ändra ikonen från Windows monteringssats.
  Grattis till handledning

 41. Adrian sade han

  Jag förstår inte var nedladdning, men är länkade ovan ger mig något ilivid, PLS HJÄLP

 42. FlorinX sade han

  hej, det fungerar på Windows XP? Varför det än jag eftersom jag inte ser detta trick fungerar.

  • Mie Jag fungerar bra på XP. Jag testade inte bara ikoner och tillämpningen av systemet (dator, papperskorgen, etc.) eller partitioner, men går bra. Vad det inte fungerar? Bilderna du har i ICO-format? Ser du något fel? Om så är fallet, vad? Ge mer information.

 43. Leontina sade han

  Bra ziua.Va snälla om du kan hjälpa mig och jag själv, jag skulle vilja se meddelandena på ett ID, det senaste året, men var inte salvate.Ce åtgärder bör vidtas?

 44. Epicu sade han

  Vad ska jag göra för att ändra ikoner i alla mappar på samma gång?
  Tack!

 45. alexandru sade han

  välkommen
  Istället ikonen mappar jag bosätta sig permanent till varje som du skapar?

 46. Hälsningar! Tack för att du är där och för att du har gjort så många användbara tutorials för oss, de utan eller med minimal kunskap inom IT-området. Jag har lärt mig många användbara saker, inklusive hur man gör en startbar pinne med windows, utan programvara installerad, med bara några få kommandon i cmd ...
  Nu, jag vet att det kan vara ett röran, men jag tröttnar på att ikonen för papperskorgen ändras efter metoden som presenterats ovan, inte uppdateras fullständigt / tomt förrän efter manuell uppdatering, jämfört med fönstren, som uppdateras automatiskt när du tar bort något eller ger "tom papperskorg" .... hur kan jag fixa det här?
  tack så mycket !!

Returlänkar

 1. [...] Any2Ico och vi kan hjälpa till i olika situationer. Till exempel: när vi vill ändra ikon partitioner eller tilldela en annan genvägar ikon, skrivbordsprogram pågår. Jag personligen [...]

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.