Så här återställer du en avsmalnande video på din telefon

Så här återställer du en avsmalnande video på din telefon
Vad är handledning om "Hur man returnerar en vältenvänt video på telefonen"?
Ibland är filmen på telefonen eller annan videokamera felaktig, det vill säga omkastad. Om i sportkameraerna (GoPro) resulterar fel orientering från att kamrarna monteras i vissa konstiga, avsiktliga positioner (under ramen, på maskinfältet, etc); På telefon har vi ett problem med återkomsten av telefonen från reflexen, från stående orientering till landskapet.

Hur ofta gör vi en vilseledande video
Personligen har jag bara två eller tre skott gjorda i fel riktning. I andra har jag emellertid sett många omslagna skott i telefonen.
Min bror visade mig för en tid sedan en film med sitt nya staket. Självklart gjordes skottet i fel riktning. Jag kommer ihåg att jag ville se arbetet med staketet (som jag vill ha) och jag lyckades inte, för videon märktes oavsett hur jag behöll telefonen.
Varför aktiveras filmen på telefonen?
Det är enkelt. Generellt när vi tar bort telefonen från fickan för att låsa upp den är det ett porträttläge. Om vi ​​bråttom att skjuta något snabbt, och trycker på REC-knappen när telefonen är en porträttläge, fotograferingsläge hänger porträttet skytte. Efter att ha startat skytte, utan att inse det, vrid telefonen till liggande läge, och här finns det kaos, att vi återvänder telefonen, men inspelningen är låst i stående läge.

Varför returnerar hon inte automatiskt under filmning?
När jag trycker på REC-knappen sätter telefonen ett videoformat. Antingen porträtt eller landskap. Och detta format kan inte ändras under filmning.

När vi vill titta på filmen fyller vi våra nerver.
Det är normalt att bli arg, eftersom vi vill titta på filmen och telefonen visar oss inte videon bra, oavsett hur vi håller telefonen. Accelerometern verkar vara motsatt, när vi vänder på telefonen blir videon på och det är över, men han gör rätt.

Räknar vi den valda videon?
Med Rotate Video FX!
Vi har följande alternativ på plats:
1. Vrid video vid 90 grader åt vänster eller höger
2. Klipp ut video från början eller slutet (fungerar bara i ”Normal Method”)
3. Snabbmetodläge för snabb omvänd video (fungerar inte på någon telefon)
4. "Normal metod" -läge för maximal kompatibilitet och videoklippning

Hämta Rotate Video FX (Play Store)

Relaterade handledning:

 • Tutorial Power Director, Android videoredigerare
 • AZ Android skärmen inspelning Screen Recoreder
 • Att göra en Video Wallpaper Android
 • Utgångs automatisk avstängning av applikationer på Android
 • Förstora Android hörlurar eller högtalarvolymen

 • Hur du returnerar en vältenvänt video på din telefon - videohandledning

  relaterade Tutorials


  Om Cristian Cismaru

  Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
  Lära sig så du lär!

  Kommentarer

  1. billy sade han

   väldigt användbar handledning, men jag vill ha en lösning för en återställd video och laddad ner till datorn, något som ska köras under Windows. Tack.

  2. Sergiu sade han

   Berätta för mig varför en videokamera inte spelar in när jag trycker på REC?

  Tala Your Mind

  *