Hur man installerar en webbserver eller http (WAMP server)?

Vi kommer att se en instruktionsvideo som lär dig hur man installerar en webbserver eller http.

Det här jobbet är inte svårt och kräver endast lite uppmärksamhet och koncentration film som detaljer operationen.

Mjukvaran hänvisar vi till handledningen är faktiskt en mini svit av program: mSQL, PHP, phpMyAdmin, SQLite chef för program som satts samman av några mycket duktiga mjukvaruutvecklare tacka dem på detta sätt.

Handledningen är en del av en serie av video tutorials längre och byggande och underhåll av webbplatser, enkla och inom räckhåll för alla.

Wamp server är också ett lättanvänt program som inte ens kan ge upphov till särskilda problem nötter nybörjare.

Mer information kan erhållas från följande handledning utan också de som kommer att följa denna fråga mycket intressant.

Handledningen sker i rumänska.

av Cristian Cismaru

UPPMÄRKSAMHET

För din visuell komfort av denna handledning video kan ses helskärm (fullskärm)


Hämta Flash Player för att se videon.


relaterade TutorialsKommentarer

 1. Laurentiu Chirnogeanu sade han

  Jag gillar!

 2. Jag vill, men var snäll och gör handledning om grafikkort och spel

 3. Fortsätt med det goda krafter bravo sal
  men var snäll och gör en handledning hur man skapar en webbplats.

 4. Min respekt Gentlemen!
  Jag tror inte länge och jag slå alla med din webbplats!
  Den första skolan jag gjorde det genom att lära sig skriva och räkna!
  En andra skola är den webbplats som är din framtid!
  Respekt!

 5. administration sade han

  Tack så mycket för bedömning.
  Comentariila din motiverar oss ... ..

 6. STECF det mycket bra ....: D
  Det är mycket informativ ... ..
  Han hjälpte mig mycket
  STECF mycket högt ......

 7. min respekt herrar hjälpte mig en hel del till din webbplats
  Vad jag vill veta om du inte kan hitta en stark dc installation eller bäst av dowload
  Tack så mycket för presentationer

 8. administration sade han

  Vi har något ännu bättre än stark DC DC eller DC ++ nämligen spetsen.
  https://www.videotutorial.ro/?p=393

 9. IIS meddela stupor att om du gör en stor prostie.dc installationer? Jag gör ett hål i 1. 2% 98.in Windows-brandväggen och du kör ut lätt mål för PC

  • Junkee sade han

   kp: IIS tillkännage förvåning som om du gör en stor prostie.dc installationer? Jag gör ett hål i 1. 2% 98.in Windows-brandväggen och är lätta mål att få slut på Windows PC 3.anumite program galen

   1. varje server är ett "hål" i brandväggen. 2. Jag vet inte vad "slut på pc", men inte säga något som är säkrast webbserver. 3.intotdeauna vissa Windows-program galen ... det är en slags lag Microsoft.

 10. administration sade han

  Höger, vi har inte rekommenderat nötter IIS (Internet Information Services) salt är en integrerad http-server i Windows XP eller mer exakt på installationsskivan.
  Tack så mycket för din kommentar och råd.

 11. administration sade han

  Om det gäller säkerhet skulle behöva varna världen och på Internet Explorer, Media Player, MSN Messenger, Outlook Express och "super-efficient" Windows-brandväggen inte bara vissa program säkra och konfidentiella, men lovar att kommer att attackera säkerhet och skydd av den registrerade med en rad tutorials.

 12. Sari inte rekommendera vb man som jag gav mig ett tips

 13. administration sade han

  Ok jag får det.
  Men du vet vilken server du vill (av nyfikenhet)?

 14. https

 15. Jag gillar många typer av servrar

 16. administration sade han

  Jag ville göra en undersökning mellan föredrar att se världen i termer av http-server.
  Nu uppgår hårt lighttpd och jag skulle vilja veta om någon använt det under en längre period och om du vill använda som är styrkor och svagheter i förhållande till Apache.

 17. mmmmm från vad jag hör att det är ganska bra lighttpd-u och används för att med hjälp av en vän till mig och jag frågar honom vad det är som apache ge min åsikt är bättre 100%

 18. Alberto sade han

  Ok, jag installerade WAMP plats, jag skapade sidan, jag vill se lucrarea.Dar vänner inte vill ge en adress som består av siffror, men jag vill ge en adress med webbplatsens namn just skapat. Vad ska jag göra?

 19. Alberto sade han

  Tyvärr hittade vi handledningen om frågan ovan .Om du skrivit och handledning för dem med dynamiska IP-adresser ger mig en länk vänligen!

 20. Adrian sade han

  @Alberto: Om du skriver upp rätt att söka platsannonser och handledning DynDNS dynamisk ip !!! Vänligen använda sökmotorn på webbplatsen eller filter i blått på sidan som har ett + framför Klicka Förutom att packa respektive kategori och söka efter vad du vill, har vi andra saker att göra, inte stanna för att titta på din plats ! Plus som du hade statisk IP handledning omedelbart efter handledning ändar och andra tutorials som rekommenderades i den dynamiska IP och Gud förbjude du ge trötta ögon att läsa skriften på plats !!! Här är en handledning för den dynamiska IP https://www.videotutorial.ro/?p=729

 21. Adrian sade han

  @Alberto: Eller så kan du ge bra framför allt spellistan och hade trevligt tutorials tillgängliga på denna plats fann han mycket lätt, rätt för dig är "tung skriva ett testimonal" ett tangentbord, om du inte har Mause av er dör med comput innan, behöver du inte använda tangentbordet!

 22. @Alberto:
  Do not get lata, och du söka på webbplatsen som det finns gott om tutorials om det.
  Vi gör video tutorials, men vi kan och föra dem till dig på en tallrik, använda sökmotorn på vår hemsida, för vad jag har lagt in där?
  Sök och du "dimamic IP, domän, domän dynamisk ip", ge dig själv och alla du känner om de frågar var jag länkar?
  Nästan 3000 unika besökare per dag kan vi inte tjäna länkar till besökare som inte har lust att leta efter.
  Inget brott men göra en liten ansträngning och du!
  Om vi ​​förlorar några timmar för att uppnå, redigering och optimering av video tutorials och du tror att du kan förlora några sekunder för att använda sökmotorn.
  Detta är inte att bråka med "ge mig länken" här är vi videotutorial.ro där ingen tillgänglig på obestämd tid.
  Se igår jag postat en tutorial köpa en domän, om du vill ha något och har några fria tutorials erbjuda från DynDNS för statisk IP och dynamisk IP.
  Baga sökmotor "DynDNS" och du hittar.
  Jag skriver här om hur det var lättare att ge dig en länk, men jag vill inte fan gör jag allt arbete och du ser bara.
  Ger ryggraden till det jobb som du inte bör göra stora teknik!

 23. Alberto sade han

  @Cristi tar jag criticile.Ai rätt, men vet inte var så mycket hat som svar på Mr Adrian .Efter sådana ord avser mc är svårt att skriva en testimonal "det verkar som enligt hans åsikt som är oförberedd eller mindre tjusig in direkt i "biker" eller "inte sexig" .Jag såg flera tutorials, jag tog hänsyn råd och därmed så kommer att fortsätta.

 24. Adrian sade han

  @Alberto: Jag sa ingenting om mc och Konstigt men vet att detta är deras egenskaper, att sitta och du faller, sätta dig själv i den kategorin, det är inte hata det är att jag avundas eftersom du är lat drönare ... jag vet inte hur man ska ringa dig, eftersom du kom på plats jag tror inte att det är okunskap, eller om du inte vet att titta! utan snarare lat !!! Jag är som män trots att arbeta för dig, du är alla här för dig men ingenting är någonsin tillräckligt om du inte är vaga i fickan! Jag vill ha allt på ett fat, näsa, under näsan ... för dig tangentbord? att inte använda den? Vad skulle du göra om du hoppar mauseul sårad och du inte har pengar att köpa en just nu? inte använder PC? Lär dig att använda tangentbordet, är starkare och har fler funktioner än en plats som adminu mause.In gotta står för att göra tutorials ger dig länkar till dig att du det är lättja? Hur rätt du det? Gör din egen hemsida med tusentals filter gjorda just för att få hjälp söka och dagligen ange killar till dig att be dig höra var det articolu X, Y ... även om skriv stora knappen Sök, filter och andra underverk ?

 25. bogdan sade han

  profesionisti.sa du är verkliga hälsa och handledning som är ffff bune.multumesc för alla

 26. alex sade han

  i phpMyAdmin få följande meddelanden:

  Konfiguration innehåller inställningar (root utan lösenord). MySQL-servern kan vara så sårbara. Nödvändigtvis fixa detta misstag.
  PHP MySQL bibliotek version 5.0.51 du äger skiljer sig från din MySQL serverversion 5.1.30. Denna skillnad kan orsaka oförutsett beteende.

  vad göra?

 27. sebix sade han

  men var är episod 2

 28. Adrian sade han

  @sebix: Är du blind? under handledning av Bold svarta "liknande artiklar" och under det svart skrift som du skrev i blå värdepapper andra tutorials ... Klicka först "Installation och inställning XAMPP innehåller server apache php mysql och ftp-server - video tutorial" och du " kasta "att tutorialu att ... eller använd Sök i det övre högra hörnet skriver http-server och du hittar allt du om honom ... eller använda filtren på sidan blå ... klicka på plus framför kategorin" webben "eller" www " och du hittar guiden ... oh hur svårt det Domle att söka denna plats ... hur kom du hit?

 29. Adrian sade han

  Cristi göra en tutorial om detta ämne .. "How to Sök på webbplatsen VIDEOTUTORIAL.RO" folk "är dumma och inte vet att läsa !!"

 30. florin sade han

  Jag har en petition av dig som min radio jag sätta mig på min personliga hemsida klar med din [Apache] en plats för incepatorii.Va be så mycket att jag vet mycket multe.Sunteti vet alla de hetaste tinetio så

 31. mihai sade han

  och gå om de använder WAMP forum inte XAMPP?

 32. Radu sade han

  Jag har en fråga hur känner ingen med cunostintze informatik Kan amanuntzite, jag är intresserad om du vet binentzeles server apache har en bana och gjorde en subdominiu han sedan installeras ett skript (annan sida) webben men när du ger en subdominiu visas på min huvudsakliga sida dominiului B viktigaste.
  Så vad som intresserar mig är där jag kan schimp adress eller directzionez WebUI A subdominio att ta itu med subdominio En kyckling .När adress i din webbläsare för att WebUI inte visas subdominioa B viktigaste.

  INTE Atiu om du intzeles men jag försökte förklara för intzeles,
  Sammanfattningsvis är frågan vem är följaktligen i en webbadress (vilken mapp eller skript eller styra Panell)

  ms

 33. Andrew sade han

  Du är den bästa Cristi. Jag gillar verkligen det här med netul, men du kan göra en tutorial om programmering?

 34. gabozz sade han

  Bra jobbat om allt går inte så få på youtube,
  tittar rakt här först "att vara frisk som vi kommer att ta hand Restu"
  :))

 35. Bion sade han

  Det fungerar sällan fullskärms sak.

 36. Mihay sade han

  och om jag går jag ip dynamik?

 37. Adrian sade han

  @Mihay: Du loggar in på DynDNS vi handledning om det, skriva upp Sök höger: DynDNS ge ebter och hitta en tutorial !!! Vi handledning DynDNS för dynamisk IP och statisk ip för!

 38. elena Hlusneac sade han

  Hej! Jag red din handledning noggrant flera gånger. Allt går bra tills locahost klick får jag meddelandet "Sidan kan inte hittas". Snälla hjälp mig med råd eftersom de inte vet hur man tid!
  Tack för att du finns och jag önskar er all lycka!

 39. elena Hlusneac sade han

  Hej! Jag är mycket glad att du vet att vi har lyckats installera "WAMP server" går igenom steg för steg instruktioner för din tutorial, men först efter att jag frånkopplad budbärare och skype! Tack! Grattis till dessa tutorials mycket användbara för dem som är intresserade! Ni vet alla!

 40. Cipri sade han

  Hej

 41. unbray sade han

  Hej .. Jag gjorde allt steg för steg och jag ger "http: // localhost /" berättar tveka inte dc sidan Orea?

 42. Mycket bra tutorials om apache, hur man gör en webbadress, hur man gör en server, hur man gör en hemsida, databas, mSQL, PHP, phpMyAdmin, FTP-server, http-server, webbserver.
  Alla som vill lära sig om alla av dem kan hittas här på sajten, allt du behöver göra som jag säger och administratörer Sitel är sökningen använda sökmotorn och hittar du allt du är intresserad.

  Håll upp det goda arbetet!
  S'auzim bara bättre!
  gpa

 43. Se varje Zii dina tutorials, om jag gör min andra grad dvs informatica.Multumesc till dig för den hjälp du ger.
  Men fortfarande vet jag inte att en broblema att rezolv.Am som antivirus Kasperski som blockerade Mysql om du kan hjälpa mig i denna fråga, för att låsa upp?

 44. Adrian sade han

  Levi: Jag tittar på varje Zii dina tutorials, om jag gör min andra grad dvs informatica.Multumesc till dig för den hjälp du ger. Men fortfarande vet jag inte att en broblema att rezolv.Am som antivirus Kasperski som blockerade Mysql om du kan hjälpa mig i denna fråga, för att låsa upp?

  Varför du får antivirus som inte vet hur man använder dem? Vi ser att Kaspersky tutorial, skriver upp i rutan "med videotutorial.ro ..." Kaspersky tryck enter och du hittar guiden! Det måste läggas till som ett undantag! Det kommer att sätta programvara eller säkerhetssvit som inte vet hur man konfigurerar dem! Förgäves har de bästa antivirus om du inte vet vad du ska göra med den, hur man går med det och hur man ställer!

 45. marius sade han

  cristi
  Jag har ett problem :(
  fel

  MySQL säger: Dokumentation
  #1045 - Åtkomst nekad för användaren "root" @ "localhost" (Använda lösenord: NO)
  phpMyAdmin försökte ansluta till MySQL-servern, men det förkastade anslutningen. Det bör kontrollera att din config.inc.php är korrekta.
  Vad gör det mig? ((

 46. hello cristi..ma heter Remus ... Jag har installerat ett program WampServer gjorde platser kallas maker.Am webbsida som skapats all plats när jag ger allmänheten WAMP server var inte mig att vit sida visas med allt jag satte i "WWW.cum" gör mig verkar direkt hemsida på webbplatsen?

 47. hej ... .as vill veta hur man gör den sidan inte längre vit med svart skrift varje gång localfostul falla öppna ... jag skulle vilja direkt komma in på sajten

 48. Jag har ett problem som jag gjorde det och det fungerar inte på IP handledning, du skriver lokala värden går bra men om du sätter ip inte fungerar, dynamisk IP-router är det ett problem?

 49. Catalin sade han

  Jag köpte en domän och hosting. Jag kopierade Joomla i public_html men vet inte hur man installerar. Joomla hantera datorns konfiguration med WampServer. Vad ska jag göra? Så jag kan göra hemsidan arbete

 50. Doru sade han

  Jag hälsar er alla! Jag är glad att jag gav dig, du är riktigt bra på figurat.Va bokstavligt och gratulerar och önskar er fortsatt lycka till !!!

 51. Sal u .pot att uppdatera och handledning. PTR dig att göra och en eller flera för nyare versioner

 52. Vasile sade han

  hej,

  Jag gratulerar er för ert initiativ att sätta handledning i rumänska. Jag är glad att du finns.
  framgång ....

 53. Adrian sade han

  Howdy!
  I och jag behöver din hjälp! Jag har en Sun Fire-server v210 och vet inte hur man installerar Windows på den. kan du ge mig mer information om hur kan jag ta den i drift? Tack.

 54. Cohn adrian sade han

  bravo "re bra men vänligen sätta bilder för att känna världen, inte bara röst. Cristii ??? , Adyy ???

  • AdrianGudus sade han

   Cohn adrian:
   bravo "re bra men vänligen sätta bilder för att känna världen, inte bara röst. Cristii ??? , Adyy ???

   Bilder på oss på den officiella Google Plus sidor Videotutorial

   • iulian1976 sade han

    Hej Jag beklagar att detta inlägg inte kan vara här, men jag har tålamod att leta efter ett måste.

    Först vill jag säga att du är den hetaste bröder bv och som säger att du inte vet att tala engelska att gå att tala engelska där de vill, och vi fortfarande med att det du lärt oss ... med några engelska .ASA vi vet det.

    Vilket problem har jag?

    Jag installerade Wamp inställningar etc..merge allt från min dator till prornes lokal värd platsen styrning och http://ip men när jag ge någon annan kan komma att få tillgång till webbplatsen.

    Netul jag ganska smal men det är på den trådlösa men jag dra mina curand.Situl RDS är liten men har bara 3 dessa sidor och att göra det mycket nakna vreaus filmer på nätet och ladda ner och m-skapade Web Builder 8 .
    V vänligen berätta för mig och jag om du kan vilken bransch eller kristaller och andra administratörer om du kan göra en tutorila det problemet eftersom många välkomnar detta problem.

    Tack så mycket och respekt för alla och alla bv admins gör ett bra jobb ... färre människor som du

 55. Andrew sade han

  Jag installerade men inte vill vara med localhost, men vill "www.xxxxx.org" hur man gör det?

 56. bogdan sade han

  Salu och jag skulle vilja ett telefonnummer för kontaktinformation jag behöver något särskilt om du kan

 57. bogdan sade han

  Jag önskar att jag hyllar och ett kontaktnummer för en viss informations

 58. alexandru sade han

  hur tar jag bort wamp-servern från min dator som ja?

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.