Hur man installerar en webbserver eller http (WAMP server)?

Vi kommer att se en instruktionsvideo som lär dig hur man installerar en webbserver eller http.

Det här jobbet är inte svårt och kräver endast lite uppmärksamhet och koncentration film som detaljer operationen.

Mjukvaran hänvisar vi till handledningen är faktiskt en mini svit av program: mSQL, PHP, phpMyAdmin, SQLite chef för program som satts samman av några mycket duktiga mjukvaruutvecklare tacka dem på detta sätt.

Handledningen är en del av en serie av video tutorials längre och byggande och underhåll av webbplatser, enkla och inom räckhåll för alla.

Wamp server är också ett lättanvänt program som inte ens kan ge upphov till särskilda problem nötter nybörjare.

Mer information kan erhållas från följande handledning utan också de som kommer att följa denna fråga mycket intressant.

Handledningen sker i rumänska.

av Cristian Cismaru

UPPMÄRKSAMHET

För din visuell komfort av denna handledning video kan ses helskärm (fullskärm)relaterade Tutorials


Kommentarer

 1. Laurentiu Chirnogeanu sade han

  Jag gillar!

 2. Jag vill, men var snäll och gör handledning om grafikkort och spel

 3. Fortsätt med det goda krafter bravo sal
  men var snäll och gör en handledning hur man skapar en webbplats.

 4. Min respekt Gentlemen!
  Jag tror inte länge och jag slå alla med din webbplats!
  Den första skolan jag gjorde det genom att lära sig skriva och räkna!
  En andra skola är den webbplats som är din framtid!
  Respekt!

 5. administration sade han

  Tack så mycket för bedömning.
  Din kommentar motiverar oss ... ..

 6. mycket bra webbplats ...: D
  är mycket informativ ... ..
  Han hjälpte mig mycket
  väldigt cool webbplats ...

 7. min respekt herrar hjälpte mig en hel del till din webbplats
  Vad jag vill veta om du inte kan hitta en stark dc installation eller bäst av dowload
  Tack så mycket för presentationer

 8. administration sade han

  Vi har något ännu bättre än stark DC DC eller DC ++ nämligen spetsen.
  https://www.videotutorial.ro/?p=393

 9. IIS meddela stupor att om du gör en stor prostie.dc installationer? Jag gör ett hål i 1. 2% 98.in Windows-brandväggen och du kör ut lätt mål för PC

  • Junkee sade han

   kp: IIS tillkännage förvåning som om du gör en stor prostie.dc installationer? Jag gör ett hål i 1. 2% 98.in Windows-brandväggen och är lätta mål att få slut på Windows PC 3.anumite program galen   

   1. varje server gör ett "hål" i brandväggen. 2. Jag vet inte vad "slut på PC" betyder men ingen sa att det var den säkraste webbservern. 3. alltid blir vissa program i windows galna ... det är ett slags Microsoft-lag.

 10. administration sade han

  Höger, vi har inte rekommenderat nötter IIS (Internet Information Services) salt är en integrerad http-server i Windows XP eller mer exakt på installationsskivan.
  Tack så mycket för din kommentar och råd.

 11. administration sade han

  Om det handlar om säkerhet, bör vi också varna världen för: Internet Explorer, mediaspelare, MSN Messenger, Outlook Express och den "supereffektiva" Windows-brandväggen som inte är exakt säkra och konfidentiella applikationer, men vi lovar att vi kommer att attackera föremål för datasäkerhet och sekretess med en serie handledning.

 12. Sari inte rekommendera vb man som jag gav mig ett tips

 13. administration sade han

  Ok jag får det.
  Men du vet vilken server du vill (av nyfikenhet)?

 14. https

 15. Jag gillar många typer av servrar

 16. administration sade han

  Jag ville göra en undersökning mellan föredrar att se världen i termer av http-server.
  Nu uppgår hårt lighttpd och jag skulle vilja veta om någon använt det under en längre period och om du vill använda som är styrkor och svagheter i förhållande till Apache.

 17. mmmmm från vad jag hör att det är ganska bra lighttpd-u och används för att med hjälp av en vän till mig och jag frågar honom vad det är som apache ge min åsikt är bättre 100%

 18. Alberto sade han

  Ok, jag installerade WAMP plats, jag skapade sidan, jag vill se lucrarea.Dar vänner inte vill ge en adress som består av siffror, men jag vill ge en adress med webbplatsens namn just skapat. Vad ska jag göra?

 19. Alberto sade han

  Tyvärr hittade vi handledningen om frågan ovan .Om du skrivit och handledning för dem med dynamiska IP-adresser ger mig en länk vänligen!

 20. Adrian sade han

  @Alberto: Om du skriver upp rätt att söka platsannonser och handledning DynDNS dynamisk ip !!! Vänligen använda sökmotorn på webbplatsen eller filter i blått på sidan som har ett + framför Klicka Förutom att packa respektive kategori och söka efter vad du vill, har vi andra saker att göra, inte stanna för att titta på din plats ! Plus som du hade statisk IP handledning omedelbart efter handledning ändar och andra tutorials som rekommenderades i den dynamiska IP och Gud förbjude du ge trötta ögon att läsa skriften på plats !!! Här är en handledning för den dynamiska IP https://www.videotutorial.ro/?p=729

 21. Adrian sade han

  @Alberto: Eller så kan du ge en trevlig topp till spellistan och du hade alla tutorials tillgängliga på den här webbplatsen, du tyckte det var väldigt enkelt, men för dig är det "svårt att skriva" något på tangentbordet, om du inte hade en mus att dö med din dator framåt har du ingen aning om hur du använder tangentbordet!

 22. @Alberto:
  Do not get lata, och du söka på webbplatsen som det finns gott om tutorials om det.
  Vi gör video tutorials, men vi kan och föra dem till dig på en tallrik, använda sökmotorn på vår hemsida, för vad jag har lagt in där?
  Du letar också efter "dynamisk ip, domän, dynamisk ip-domän", inser du om alla skulle be om länkar var skulle vi hamna?
  Nästan 3000 unika besökare per dag kan vi inte tjäna länkar till besökare som inte har lust att leta efter.
  Inget brott men göra en liten ansträngning och du!
  Om vi ​​förlorar några timmar för att uppnå, redigering och optimering av video tutorials och du tror att du kan förlora några sekunder för att använda sökmotorn.
  Här är vi inte i röran med "ge mig länken" här är vi på videotutorial.ro där vi inte har obegränsad tid.
  Se igår jag postat en tutorial köpa en domän, om du vill ha något och har några fria tutorials erbjuda från DynDNS för statisk IP och dynamisk IP.
  Lägg det i sökmotorn "Dyndns" så hittar du det.
  Jag skriver här om hur det var lättare att ge dig en länk, men jag vill inte fan gör jag allt arbete och du ser bara.
  Ger ryggraden till det jobb som du inte bör göra stora teknik!

 23. Alberto sade han

  @Cristi, jag tar min kritik. Du har rätt, men jag vet inte var så mycket hat är i herr Adrians svar. Eftersom han hänvisar till cocalarens ord "det är svårt att skriva" verkar det enligt hans åsikt vem som är mer oförberedd eller lite stinkande Jag går direkt in i kategorin "cocalar" eller "pitipoanca". Jag följde flera tutorials, jag noterade rekommendationerna och följaktligen kommer jag att göra det.

 24. Adrian sade han

  @Alberto: Jag sa inget om kackerlackor och dvärgar, men du borde veta att detta är deras drag, att sitta och falla för dem, du placerar dig själv i den kategorin, det handlar inte om hat, det handlar om mig, jag är ledsen att du är lat, berusad ... Jag vet inte ens vad jag ska ringa dig, eftersom du anlände till sajten tror jag inte att det handlar om inkompetens eller att du inte vet hur du ska söka! men ganska lat !!! Jag är ledsen att vissa människor arbetar för dig, du har allt här men för dig räcker ingenting om du inte vandrar i fickan! du vill ha allt på brickan, på näsan, under näsan ... varför har du tangentbordet? att inte använda den? vad skulle du göra om musen gick sönder och du inte hade pengar för att köpa en just nu? använder du inte din dator längre? Lär dig att använda tangentbordet, det är kraftfullare och har fler funktioner än en mus.I stället för att fortsätta göra självstudier, bör han sluta ge dig länkar för att du är lat? Hur rättvist tycker du att det är? Gör dig själv till en webbplats med tusentals filter gjorda bara för att hjälpa sökningen och dagligen att komma in från dessa av dig för att be dig höra var artikeln X, Y ... även om det står stor knapp Sök, filter och andra underverk ?

 25. bogdan sade han

  profesionisti.sa du är verkliga hälsa och handledning som är ffff bune.multumesc för alla

 26. alex sade han

  i phpMyAdmin få följande meddelanden:

  Konfiguration innehåller inställningar (root utan lösenord). MySQL-servern kan vara så sårbara. Nödvändigtvis fixa detta misstag.
  PHP MySQL bibliotek version 5.0.51 du äger skiljer sig från din MySQL serverversion 5.1.30. Denna skillnad kan orsaka oförutsett beteende.

  vad göra?

 27. sebix sade han

  men var är episod 2

 28. Adrian sade han

  @sebix: du är blind? under handledningen skrev du fetstil i svart "Liknande artiklar" och under den svarta skrivningen skrev du i blått. Titlarna på andra självstudier ... klicka på den första "Installera och ställ in xampp som innehåller apache php mysql-server och ftp-server - videohandledning" så kommer du kasta ”till respektive handledning ... eller använd sökningen längst upp till höger, skriv http-server så hittar du allt som är relaterat till den ... eller använd filtren till höger på sidan i blått ... klicka på plus framför kategorin“ webb ”eller“ www ” och du hittar självstudien ... hur svårt det är att söka på den här webbplatsen ... hur kom du hit?

 29. Adrian sade han

  Cristi gör en handledning tillägnad detta ämne .. "SÅ SÖKER DU PÅ VIDEOTUTORIAL.RO-WEBBPLATSEN" att människor "är misshandlade i huvudet och kan inte läsa !!"

 30. florin sade han

  Jag har en petition av dig som min radio jag sätta mig på min personliga hemsida klar med din [Apache] en plats för incepatorii.Va be så mycket att jag vet mycket multe.Sunteti vet alla de hetaste tinetio så

 31. mihai sade han

  och gå om de använder WAMP forum inte XAMPP?

 32. Radu sade han

  Jag har en fråga hur känner ingen med cunostintze informatik Kan amanuntzite, jag är intresserad om du vet binentzeles server apache har en bana och gjorde en subdominiu han sedan installeras ett skript (annan sida) webben men när du ger en subdominiu visas på min huvudsakliga sida dominiului B viktigaste.
  Så vad som intresserar mig är där jag kan schimp adress eller directzionez WebUI A subdominio att ta itu med subdominio En kyckling .När adress i din webbläsare för att WebUI inte visas subdominioa B viktigaste.

  INTE Atiu om du intzeles men jag försökte förklara för intzeles,
  Sammanfattningsvis är frågan vem är följaktligen i en webbadress (vilken mapp eller skript eller styra Panell)

  ms

 33. Andrew sade han

  Du är den bästa Cristi. Jag gillar verkligen det här med netul, men du kan göra en tutorial om programmering?

 34. gabozz sade han

  Bra jobbat om allt går inte så få på youtube,
  direkt här letar jag för första gången, "att vara frisk när vi tar hand om resten"
  :))

 35. Bion sade han

  Det fungerar sällan fullskärms sak.

 36. Mihay sade han

  och om jag går jag ip dynamik?

 37. Adrian sade han

  @Mihay: Du loggar in på DynDNS vi handledning om det, skriva upp Sök höger: DynDNS ge ebter och hitta en tutorial !!! Vi handledning DynDNS för dynamisk IP och statisk ip för!

 38. elena Hlusneac sade han

  Hej! Jag har läst din handledning mycket noggrant, flera gånger. Allt går väldigt bra tills du klickar på locahost när jag får meddelandet "Sidan kan inte hittas". Snälla hjälp mig med några råd eftersom jag inte vet hur jag ska tid!
  Tack för att du finns och jag önskar er all lycka!

 39. elena Hlusneac sade han

  Hallå! Jag är väldigt glad att meddela dig att jag lyckades installera "wamp-servern" genom att gå steg för steg igenom instruktionerna i din handledning, men först efter att jag kopplade bort från messenger och skype! Tack! Grattis till dessa handledning särskilt användbart för intresserade! Med all respekt!

 40. Cipri sade han

  Hej

 41. unbray sade han

  hej! .. Jag gjorde allt steg för steg och när jag ger "http: // localhost /" säger det mig att sidan inte finns i timmar?

 42. Mycket bra tutorials om apache, hur man gör en webbadress, hur man gör en server, hur man gör en hemsida, databas, mSQL, PHP, phpMyAdmin, FTP-server, http-server, webbserver.
  Alla som vill lära sig om alla av dem kan hittas här på sajten, allt du behöver göra som jag säger och administratörer Sitel är sökningen använda sökmotorn och hittar du allt du är intresserad.

  Håll upp det goda arbetet!
  Låt oss bara höra bra!
  gpa

 43. Se varje Zii dina tutorials, om jag gör min andra grad dvs informatica.Multumesc till dig för den hjälp du ger.
  Men fortfarande vet jag inte att en broblema att rezolv.Am som antivirus Kasperski som blockerade Mysql om du kan hjälpa mig i denna fråga, för att låsa upp?

 44. Adrian sade han

  Levi: Jag tittar på varje Zii dina tutorials, om jag gör min andra grad dvs informatica.Multumesc till dig för den hjälp du ger. Men fortfarande vet jag inte att en broblema att rezolv.Am som antivirus Kasperski som blockerade Mysql om du kan hjälpa mig i denna fråga, för att låsa upp?

  Varför sätter du antivirusprogram som du inte vet hur du använder? Se att vi har en handledning om kaspersky, skriv upp i rutan "sök på videotutorial.ro ..." Kaspersky går in så hittar du guiden! Det måste läggas till som ett undantag! Sluta använda säkerhetsprogram eller sviter som du inte vet hur du konfigurerar! Förgäves har du det bästa antivirusprogrammet om du inte vet vad du ska göra med det, hur du ska göra det och hur du ställer in det!

 45. marius sade han

  cristi
  Jag har ett problem :(
  fel

  MySQL säger: Dokumentation
  # 1045 - Åtkomst nekad för användaren 'root' @ 'localhost' (med lösenord: NO)
  phpMyAdmin försökte ansluta till MySQL-servern, men det förkastade anslutningen. Det bör kontrollera att din config.inc.php är korrekta.
  Vad gör det mig? ((

 46. hej cristi..mitt namn är en remus ... jag installerade wampserver och ett webbplatsprogram som heter web page maker. Jag skapade hela sajten och när jag ger den att publicera på wamp server ser jag inte den vita sidan med allt jag lägger i “WWW.cum” visas webbplatsens hemsida direkt för mig?

 47. hej .... Jag skulle vilja veta hur man får den vita sidan med svart skrift att försvinna varje gång jag öppnar den tidigare lokala ... Jag skulle vilja gå direkt in på webbplatsen

 48. Jag har ett problem som jag gjorde det och det fungerar inte på IP handledning, du skriver lokala värden går bra men om du sätter ip inte fungerar, dynamisk IP-router är det ett problem?

 49. Catalin sade han

  Jag köpte en domän och hosting. Jag kopierade Joomla i public_html men vet inte hur man installerar. Joomla hantera datorns konfiguration med WampServer. Vad ska jag göra? Så jag kan göra hemsidan arbete

 50. Doru sade han

  Jag hälsar er alla! Jag är glad att jag gav dig, du är riktigt bra på figurat.Va bokstavligt och gratulerar och önskar er fortsatt lycka till !!!

 51. Sal u .pot att uppdatera och handledning. PTR dig att göra och en eller flera för nyare versioner

 52. Vasile sade han

  hej,

  Jag gratulerar er för ert initiativ att sätta handledning i rumänska. Jag är glad att du finns.
  lycka till….

 53. Adrian sade han

  Howdy!
  I och jag behöver din hjälp! Jag har en Sun Fire-server v210 och vet inte hur man installerar Windows på den. kan du ge mig mer information om hur kan jag ta den i drift? Tack.

 54. Cohn adrian sade han

  bravo "re bra men vänligen sätta bilder för att känna världen, inte bara röst. Cristii ??? , Adyy ???

  • AdrianGudus sade han

   Cohn adrian:
   bravo "re bra men vänligen sätta bilder för att känna världen, inte bara röst. Cristii ??? , Adyy ???

   Bilder på oss på den officiella Google Plus sidor Videotutorial

   • iulian1976 sade han

    Hej Jag beklagar att detta inlägg inte kan vara här, men jag har tålamod att leta efter ett måste.

    Först och främst vill jag berätta att du är de starkaste bröderna bv och som säger att du inte vet hur man talar engelska, låt dem gå och prata engelska vart de vill, det är vad vi har kvar med det du lär oss. Så med lite engelska som vi känner till.

    Vilket problem har jag?

    Jag installerade Wamp inställningar etc..merge allt från min dator till prornes lokal värd platsen styrning och http://ip men när jag ge någon annan kan komma att få tillgång till webbplatsen.

    Netul jag ganska smal men det är på den trådlösa men jag dra mina curand.Situl RDS är liten men har bara 3 dessa sidor och att göra det mycket nakna vreaus filmer på nätet och ladda ner och m-skapade Web Builder 8 .
    V vänligen berätta för mig och jag om du kan vilken bransch eller kristaller och andra administratörer om du kan göra en tutorila det problemet eftersom många välkomnar detta problem.

    Tack så mycket och respekt för alla och alla administratörer, gör ett bra jobb ... mindre ofta människor som du

 55. Andrew sade han

  Jag installerade men jag vill inte att det ska vara hos localhost, men jag vill göra det med "www.xxxxx.org"?

 56. bogdan sade han

  Salu och jag skulle vilja ett telefonnummer för kontaktinformation jag behöver något särskilt om du kan

 57. bogdan sade han

  Jag önskar att jag hyllar och ett kontaktnummer för en viss informations

 58. alexandru sade han

  hur tar jag bort wamp-servern från min dator som ja?

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.