Hur man använder Windows 8 och vad man ska göra efter installationen - videohandledning

Hej vänner, dagens handledning vi får se några saker du kan göra när du har installerat Windows 8. Jag är säker på att många datoranvändare redan har installerat Windows 8 och lika många är inte särskilt bekant med det, jag vet inte hur man använder den, vet inte hur snabbt och enkelt de viktigaste inställningarna för operativsystemet.
Vi har läst era kommentarer och jag bestämde oss för att göra denna tutorial för att klargöra användarna svar på frågor som:
- Jag installerade Windows 8 och tiden är fel inställd, hur korrigerar jag tidszonen i Windows 8?
- hur sätter jag ikonen Min dator och kontrollpanel på skrivbordet?
- var är Start-knappen i Windows 8
- hur sätter jag ikonerna för de vanliga applikationerna i MetroUI-gränssnittet?
- hur inaktiverar jag animeringen av MetroUI-applikationer som Mail, People, Messaging, Calendar, News?
- hur kan jag göra applikationsikonerna i MetroUI-gränssnittet större eller mindre?
- hur söker jag efter applikationer och filer i Windows 8?
- hur väljer jag vilket program jag ska använda för att öppna filer i Windows 8?
- Vi pratade också om att associera filer som: musik, foton, filmer med normala applikationer eller de i MetroUI
- hur går jag från att logga in med Windows 8 med ett lokalt konto till att logga in med ett Hotmail-konto (Microsoft)?
- hur man växlar från inloggning till Windows 8 med ett Microsoft-konto till inloggning med ett lokalt konto
- hur kan jag ställa in ett foto för mitt användarkonto?
- hur stänger jag MetroUI-applikationer som körs i bakgrunden?
- hur återaktiverar jag varningsmeddelandet Papperskorgen när jag tar bort filer?
På alla dessa frågor jag försökte svara på video tutorial idag i hopp om att du kommer att bli mer bekant med Windows 8. Jag installerade operativsystemet på två netbooks, Asus Eee PC med Intel Atom R101X N450 GHz 1.67, 1 DDR2 GB RAM och en Acer Aspire One Happy Intel Atom N550 GHz 1.5, 1 DDR3 GB RAM. Båda netbooks Windows 8 beter sig mycket bra, jag hade inga problem med befintlig hårdvara för Windows 8 jag kände igen och installeras endast de drivrutiner som behövs för kortläsaren till chip grafik, kamera webb, trådlös och bluetooth. Dessutom Aero (transparent fönster) och effekterna av övergången från ett gränssnitt till en annan eller minimera / maximera fönster är fnctionale på dessa enheter.
8 installera Windows på de flesta bärbara datorer, netbooks, PC, Windows 7 märkte jag att förare kan installeras utan problem på Windows 8. När det gäller antivirus, råder jag dig att stanna för nu (tills det kommer att lugna vatten och klargöra situationen) med Windows Defender som har ett identiskt gränssnitt Microsoft Security Essetials och som vi redan har gjort en tutorial. Den har en mycket bra upptäckt och om du inte stänger av Windows Automatiska uppdateringar, du hålla dig uppdaterad med semntaruri grund för virus, Windows Defender och har realtidsskydd mot hot.
Som sagt, jag inbjuder dig att titta på video läraren att se hur man använder det nya operativsystemet Windows 8 några knep för att bli bekant med detta operativsystem.

Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
På lådan kommentarer försöka få något om ämnet så att andra besökare kan erbjuda en handledning + kommentarer relevanta kommentarer kan vara extra stöd för användarfel, eller lust att lära.
Innan du frågar en fråga kolla igenom kommentarerna äldsta, de flesta gånger det redan svarat på din fråga.
Använd flera kategorier på toppen av webbplatsen och sökmotorn från högra hörnet för att snabbt komma till vad du är intresserad, har vi över 800 tutorials som täcker nästan varje genre av mjukvara, har vi insett, jag du bara måste söka efter dem och titta på dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Sökmotor.
Om du till exempel har problem med Yahoo Messenger, kan du skriva in i vår sökmotor termer som Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess problem budbärare, budbärare fel, etc., kommer du se att du kommer att ha ett val.

Kategorier.
Om du använder kategori rullgardins tycker de att baren i Home kategorier: Office, grafisk design, hårdvara, Internet, multimedia, säkerhet, system, lagring, backup, under dessa kategorier är organiserade underkategorier och sub-sub -categorii, det är en mer noggrann filtrering. Att hitta något samband med Yahoo Messenger med hjälp av de kategorier som du kan leda kategori:InternetDet kommer att öppna andra underkategorier där du väljer Voice-ChatDärifrån kan du gå på underkategori YahooSlutligen, med dessa filter kommer att anlända på en sida där de enda punkter i samband med Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiv.
arkiv Du hittar alla våra tutorials organiserade vackra dagar saptameni, månader och år.
Allt är logiskt, bara följa logiken.

Mycket nöje!

Adrian...... ..linux.videotutorial.rorelaterade Tutorials


om Adrian

Flamländska information och kunskap, jag gillar allt om konst och dela min kunskap med stor glädje. De som ger sig till andra kommer att förlora sig men med fördel, lämnar något nyttigt medmänniskor. Jag njuter av denna privilegium, jag kommer aldrig att säga "vet ej" men "ännu inte vet"!

Kommentarer

 1. ionel sade han

  Adrian göra något för att stoppa surrande ljud!
  låter hemskt

 2. sailorriver sade han

  Tack!

 3. AdrianGudus sade han

  ionel:
  Adrian göra något för att stoppa surrande ljud!
  låter hemskt

  Jag har vad jag gör är en mikrofon headset. Om du är noggrann och monopolisera information som jag förklara, ljudet av "irriterande" inte ens höra. Chichi tar onödig istället uppmärksamma huvudsak till innehåll, information ....

 4. Andrew sade han

  Jag har en nyfikenhet längre giltigt rainting till datorn delar och i så fall är den maximala grad alla 7.9?

 5. Karolin sade han

  Trevlig handledning. Cristi Adrian eller vänligen någon av er kan berätta för mig hur man installerar denna windows8 RP och jag säger att inte på grund av mig längre. Jag menar jag har en high end PC med en Intel I5 2500k och moderkort är ASRock Extreme Gen 3 3 ett moderkort med PCI framtida 3 etc.
  Hur kan jag lösa detta problem snälla hjälp mig?
  tack

 6. Salut! Jag har ett problem i ett spel som heter Metin2. När jag går och jag vill ge högerklicka för att aktivera något som kallas klick ska jag sluta kommer att göra det denna sak. Har du någon lösning?

 7. hej. applikationer i Metro UI inte att öppna. när jag klickar på alla program (mindre kartor) öppnar ~ 4-5 sekunder och stannar sedan. Jag vet inte vem som kan vara orsaken eftersom när jag installerat Windows (morgon) var alla funktionella. Jag tror att det är viktigt att säga att jag gjorde absolut ingen inställning.
  tack

 8. Laurentiu sade han

  AdrianGudus: Jag har vad jag gör är en mikrofon headset. Om du är noggrann och monopolisera information som jag förklara, ljudet av "irriterande" inte ens höra. Chichi tar onödig istället uppmärksamma huvudsak till innehåll, information ....


  Inte för att jag har någon sak att buller, men om du fortfarande retar några du kan försöka att få honom ut i Audition.

 9. Gabino sade han

  Mycket trevligt fönster 8 men tyvärr alltför komplicerat lam testade och jag 2 dagar flyttar extra men tut en gång ser jag poängen ärligt tror inte att det kommer att lyckas här Windwos nämligen 8 mest används i dagens Windwos XP som efter som vi alla vet är en windows [gamla] men fortfarande fungerar jag ska bo på win 7 bäst och stänga fönster xp gränssnitt jag menar jag säger detta eftersom så vi alla känner till många människor var ganska hårt att gå från win xp att vinna 7 8 nu [[min åsikt inte värt att vistelsen 7] PT Videotutorial all respekt NAM ord tack

 10. ady sade han

  Jag har problem med att installera drivrutinen och radeon 1600 vill inte installeras, det ger mig ett fel, jag försökte en annan 'ACCC' körbar och samma sak. Vad ska jag göra? och det är en sak efter att jag installerade Avira Internet Security inga problem installerades. Det gjorde de första uppdateringarna men när det slutade skanna blev det helt galet och det fläckades på en fil i Windows som om jag inte vet vad Trojan. Jag installerade inget annat program än Avira. En stor röra. Jag tycker att det var ett stort misstag.

 11. augustin sade han

  2 8 fönster är problem, först komma in cmd och det stängt den andra datorn startas om inte hitta tillbehör, instrumentsystem och vad som fanns i hemmet.

 12. augustin sade han

  Efter att ha sett den tutorial jag hittade alla tillämpningar, men problemet kvarstår med cmd

 13. ASUS sade han

  Kan jag förklara för mig någon: Jag har en PC varumärke och har en konfiguration chipset i865G med Intel Pentium 4 till 2,8ghz, RAM 512mb, hdd 80gb Seagate Barracuda V, som har jag lagt fönster ursprungliga xp på DVD efter påsen Intel Chipset arbetar mycket hårt svara ge IE och hårdare fortfarande öppen, och jag ger du efter något hårdare visar google och skriva sent och hDD är max och processor och iAM gav omstart tror 5-10 minuter som jag stod upp till hård omstart. Vad vad kan vara? Som iam knuffade och föga originella fönster och allt går lite snabbare. Vad kan vara orsaken? Jag har ett annat kort som alla i865G som xp romp och har lagt Intel chipset. Konstigt boo?

  • polferis sade han

   Lägg några grenar i ...

   • ASUS sade han

    Jag satte 2x512mb I tvåkanals och förgäves om och sp2 Dabei Open underliggande Välkommen 5 min öppnar en annan visas Välkommen och efter bakgrunds Bliss utan ikoner och efter en stund visas ikoner, hårda och fönster i det ursprungliga brunn inte original när den rör sig. Auslogics Boost Hastighet och knuffade Iam Dabei Dabei med det går lite repejor. Min dator stå när jag kommer in i facklan verkar som visar sökning genom skiljeväggar, vilket ger D och Everest där tror jag ge ikonen stå efter monter där. Jag testade allt, allt OK. Vad ska jag inte känner mig förtvivlan

 14. ASUS sade han

  Moderkortet är en D1567 att gå hårt och andra ASROCK som stoja

 15. andrei sade han

  mycket bra handledning men jag har ett problem som jag installerade Windows 8rp i VMware Player och jag låter dece.poate mig att hjälpa mig och någon varog

 16. Nico sade han

  Ja Al det låter ganska skit för mig, ser ut som att Windows 8 inte är något för mig heller.

 17. Abel sade han

  Tack Adrian! Mycket bra tutorialul.Dar Jag har en intrebare.Am installerat Windows på VMware och jag 8 internet.

 18. Karolin sade han

  Adrian och jag kan svara på frågan tack?

 19. ion sade han

  Synd för förlorad tid med mig tills jag hittade vad som ser levande i 30 minuter tutorial.Noroc för dem som nu installerar W8.Am löst efter handledning, men något logarea.Am skapat ett nytt konto som jag logga utan mig logam e-post och lösenord som tidigare.
  Grattis till arbetet.

 20. knopp sade han

  Hur nära eller hur ge omstart?

 21. Calin sade han

  Intressant handledning och användbar, jag har "prenumererat" länge och jag tittar nästan varje gång med nöje, jag såg på "skrivbordet", igår var "födelsedag", att det finns en annan som jag, med exakt samma namn (CS), jag hoppas Jag klonade inte ... :))

 22. chris sade han

  Mycket bra handledning (och ful från de som tar bakgrunden) ja, det finns många bra saker att lära sig här. Adrian, jag kommer att fråga dig så länge du har tid att studera problemet med Mail-applikationen i Metro UI. Det är så vi användare kan se e-postmeddelanden från Gmail-kontot där. Jag tvingades och tvingades som att skapa ett konto på Hotmail för att öppna applikationen. För närvarande ser jag bara Hotmail-kontot i applikationen men jag skulle verkligen vilja se mina Gmail-e-postmeddelanden där. Jag sökte också efter lösningar på nätet och jag såg att många rekommenderar att du installerar Google-kontot senare i ett Konto-avsnitt i PC-inställningen (dvs. charmsfält -> PC-inställningar -> Konto) bara att de här kontona inte visas där för mig (det var inte före och efter registrerade jag mig för Hotmail, även om jag inte ville). Snälla om vi kan analysera detta problem! Tack!

  • marius Raducu sade han

   Jag gjorde det, de människor du ansluter nytt konto och du Google, Facebook, etc, kan du välja och vad du vill synkronisera jag så vi gjorde och ta emot e-post på Gmail och Yahoo utan nytt konto hotmail, hoppas jag att jag var bra

 23. AdrianGudus sade han

  knopp:
  Hur nära eller hur ge omstart?

  augustin:
  Efter att ha sett den tutorial jag hittade alla tillämpningar, men problemet kvarstår med cmd

  Aktivera rätt Charms bar genom att trycka på Windows + C tangentkombination eller genom att placera muspekaren i det nedre högra hörnet på skärmen. Vänster Klicka på Inställningar och sedan vänsterklicka på Power of Sleep, stänga av och starta.
  Jag trodde att du redan vet detta från tidigare tutorials som du fortfarande har om Windows 8.

 24. Karolin sade han

  Adrian ställde frågan 3 tid och jag ser att du inte har någon aning om en bit till mitt svar på frågan ovan
  varför säga att om du inte hjälper oss att besvara en fråga som har 3 insisterar tiden. Och det är en stor fråga. Du fråga ovan. Kan du ge mig ett svar om du inte gör handledning och lär först gjorde innan du skickar tutorials

 25. AdrianGudus sade han

  Karolin:
  Trevlig handledning. Cristi Adrian eller vänligen någon av er kan berätta för mig hur man installerar denna windows8 RP och jag säger att inte på grund av mig längre. Jag menar jag har en high end PC med en Intel I5 2500k och moderkort är ASRock Extreme Gen 3 3 ett moderkort med PCI framtida 3 etc.
  Hur kan jag lösa detta problem snälla hjälp mig?
  tack


  För att vara ärlig förstod jag inte någonting av din fråga, du var för vag eller om du inte spenderar tillräckligt med tid på att beskriva problemet, varför skulle jag spendera tid på att försöka få min mammas larv att gissa vilket problem du har. Vem säger att det inte kan stå, hur insåg du att det inte kan stå, vad betyder det att det inte kan stå? Vilket "tål inte" -meddelandet får du och var, när vill du göra vad? Vad exakt är meddelandet som dyker upp för dig ... Jag förstår inte var du fick det här "tål inte" ...
  Om du vill ha svar, vara detaljerad, tid som behövs för att fördela uppgifter om problem, som kanske din tid är begränsad, så är vår. Förutom webbplatsen vi har också familj och annat. Ingen timmars vistelse på plats för att svara på frågor, det har inte tid

  • Lorand sade han

   Jag tror att problemet med säkerhetsinställningar i bios !!!

   Om du vill installera Windows på datorn 8 Release Preview processorn (CPU) GMT måste stödja funktioner: Physical Address Extension (PAE), NX och SSE2. De flesta processorer har stöd för dessa funktioner, så om du får detta fel, är det troligt Eftersom NX-funktionen inte är aktiverad på datorn.
   För att lösa problemet genom att följa tillverkarens riktlinjer för att NX ( "Nej Utför bit"), eller motsvarande XD (exekvera "Disabled") funktionen Inom inställningarna BIOS säkerhets.

 26. Cosmin sade han

  Windows 7 eller 8? Har buggar? (Tyvärr har jag inte sett hela videon)

 27. robert Stefanescu sade han

  Jag gratulerar er för allt arbete de lämnar på grund av att jag lärt en hel del användbara saker. Fortsätt med det goda arbetet. GRATTIS

 28. Nelu Gherghisan sade han

  Tack så mycket. Extremt uitil. Jag väntar med stort intresse dessa tutorials på Windows 8.

 29. bobby Bogdan sade han

  Mycket trevlig handledning som förklarar hur framtiden kommer att rekommenderas att ta en extern USB-ljudkort och en mikrofon.
  Jag hade själv en fråga: i tidigare tutorials instruerar dig att hämta och installera 64-bitarsversion av operativsystemet, men jag är intresserad av att veta om de program som är 32 bit kommer att köras på 64.

 30. AdrianGudus sade han

  bobby Bogdan:
  Mycket trevlig handledning som förklarar hur framtiden kommer att rekommenderas att ta en extern USB-ljudkort och en mikrofon.
  Jag hade själv en fråga: i tidigare tutorials instruerar dig att hämta och installera 64-bitarsversion av operativsystemet, men jag är intresserad av att veta om de program som är 32 bit kommer att köras på 64.

  Jag rekommenderar att du tittar på vår guide om detta ämne. Skriv sökrutan i det övre högra sidofältet: Vad är skillnaden mellan systemen 32 64 bitar och dessa bitar, tryck på Enter och du hittar handledning

 31. vlad sade han

  om alla stolta över det, varför inte installera den på det verkliga systemet? Jag har installerat själv, varför? Rädsla tie?

 32. Nicolas sade han

  Adrian hur du har du kommer att visa e-postmeddelanden från Gmail-konto i Metro UI gränssnitt? Jag lyckas inte. tack

 33. Vicentiu sade han

  Salut.Vroiam att säga att det finns andra små program som MB, vilket i nedre vänstra hörnet, kommer start.Si knapp har nästan samma gränssnitt som Windows-utgåva Orce under Windows 8, att det var hemma ,,, osv ,,, kontrollpanel.

  • polferis sade han

   Det du säger är giltigt för versionen av konsumentförhandsgranskningen, inte för förhandsgranskningen av release. Men om du hittade sådana program, varför inte lägga länken här ?? Att kunna ta andra ...

 34. Vincent sade han

  Så att programmet hade på rymmen utan på Consumer Preview Release preview.Acum nu att se och sätta en adress eller namn prog.classicShellSetup_3_5_0 (så att programmet kallas, och efter lanseringen och installation i ett hörn för att ha den knappen i vänstra hörnet.http://sourceforge.net/projects/classicshell/files/latest/download eller skriva till dig på Goolge.
  Tecknet är en runda som har inne 4 färger, rött, grönt och blått gul,

 35. Csabaxb sade han

  Jag gjorde en ren installation levande, ersätter min ursprungliga Ultimate W7, bara för att se hur det går 8 webbplats. Går bra!. Efter mig kommer att vara det bästa operativsystemet. Nu skriva på det och göra allt som du och Adrian visade. Samma program som används som 7 och 2 dagarna går snabbare än 7. Att se fram. Bra tutorial. Mer.

 36. Vincent sade han

  Ptr. Polferis.Ai fann att litet program som gör att du verkar nedre vänstra hörnet startknappen med alla dess funktioner.

  • polferis sade han

   Jag hittade, men för närvarande kör Windows 7. Jag gjorde en säkerhetskopia med Windows 8 när vi ser tid och återställa den. För att vara säker, det programmet ClassicShellSetup, sätta dig på startknappen i Windows aktivitetsfält som 7? Har du provat? Tack.

 37. Vincent sade han

  I grund och botten til avkastningen i det nedre vänstra hörnet av inlägget hem, vad som är rätt är en annan form knapp (cirkel) är annars fullt fungerande.

 38. zingzing sade han

  HELLO, jag installerade det, allt bra och vackert, inga problem, jag installerade drivrutinerna, uppdateringar sa att jag inte är ännu, jag installerar NCSOFT och när jag ska starta AION: "AION build klienten inte svarar inte ”och erbjuder att kontrollera en online-lösning, men ingenting. Resultatet är detsamma, det startar inte!
  Jag vet inte om andra spel eftersom jag inte ville prova längre, så för tillfället håller jag fast vid "gamla 7 ultimata", jag väntar på den slutliga versionen !! Tyvärr, avinstallerat, ser ut och rör sig bra !!!

 39. Silviu sade han

  Några av de Metro UI applikationer som behöver min internetuppkoppling fungerar inte. Exempel: väder, idrottsgrenar, Video. Även om internet jag började när jag åt en av ansökningarna nämnde jag ett meddelande om att jag ansluter till Internet för att få tillgång till dem.

  Väntar på ett meddelande tack? !!!

 40. AdrianGudus sade han

  Silviu:
  Några av de Metro UI applikationer som behöver min internetuppkoppling fungerar inte. Exempel: väder, idrottsgrenar, Video. Även om internet jag började när jag åt en av ansökningarna nämnde jag ett meddelande om att jag ansluter till Internet för att få tillgång till dem.

  Väntar på ett meddelande tack? !!!

  Inaktivera brandväggen och verkar i UPNP router (om du har)

 41. marius Raducu sade han

  Hej Jag har en fråga, jag installerade vinna 8, fungerar bra, är problemet att spel som jag gick på segern 7 alla möjligheter till maximal, så jag har och vinna 8 har bara stunder när klängande hopp är förstå, hjälp

  • Vi måste ha lite tålamod, video förare är fortfarande inte så mogen på Windows 8. Kanske om några veckor allt kommer att vara ok, AMD och NVIDIA drivrutiner arbetar hårt för att optimera för det nya operativsystemet.
   Jag har inte stött på sådana problem, jag kände även en snabbare respons från systemet.

 42. Ionut sade han

  hej, jag behöver hjälpa mig när jag försöker ansluta till peopple eller e-post eller nyheter eller väder från tunnelbane gränssnitt Wi säga att de inte är anslutna till nätet även om netto anslutning görs. vad är problemet?

 43. polferis sade han

  Ionut:
  hej, jag behöver hjälpa mig när jag försöker ansluta till peopple eller e-post eller nyheter eller väder från tunnelbane gränssnitt Wi säga att de inte är anslutna till nätet även om netto anslutning görs. vad är problemet?

  Du måste vara inloggad för att redogöra Microsoft Windows 8. I Metro UI, klicka på bilden fanns en ändringsloggen med hotmail adress. Då dessa inställningar kommer att finnas tillgängliga.

 44. danny sade han

  Hallå! Kan någon hjälpa mig att berätta hur du tar bort inloggningslösenordet från kontot ... plssss. När jag installerade win 8 skapade jag ett hotmail-konto och lösenord, och nu frågar det mig om lösenordet när jag öppnar datorn ... hur får jag lösenordet?

  • polferis sade han

   Metro-gränssnittet, klicka på ditt foto, ändra kontobilden, Användare Logga in wiyh lokalt konto och inte sätta något lösenord.

 45. Hi Adrian! Jag nyligen lagt fönster 8 och e ff bra i hastighet och etc., men jag vill sastiu om cv om du har en dator med 1Gb rulz Ram? Och jag hade ett problem varje gång jag är i Windows XP SP 2 går sp3 eller Internet. Jag försökte en styrenhet för Windows XP Internet förgäves. (Min pension: CMX 45) Oj!

 46. AdrianGudus sade han

  Ionut:
  Hi Adrian! Jag nyligen lagt fönster 8 och e ff bra i hastighet och etc., men jag vill sastiu om cv om du har en dator med 1Gb rulz Ram? Och jag hade ett problem varje gång jag är i Windows XP SP 2 går sp3 eller Internet. Jag försökte en styrenhet för Windows XP Internet förgäves. (Min pension: CMX 45) Oj!

  Gå till Internet måste du installera drivrutinen för nätverkskortet och gör din Internet-anslutning.

 47. adrian Gudus sade han

  Ionut:
  Och um göra det exakt? :)

  Du tittar med Everest eller Speccy vilket moderkort du har, vilken revision, vem som är tillverkaren av ditt moderkort, gå till webbplatsen för tillverkaren av ditt moderkort och där kommer du att ha de nödvändiga drivrutinerna (om du inte har ett moderkort inget namn ... .gjord med fartyg)
  Everest och Speccy finns redan handledning på vår sida. Du hittar skriva namnet på en av dem upp i rutan och tryck på Enter SEARCH.

 48. Salut!
  Jag har ett problem med Windows 8. Metro UI program inte öppnas. När jag klickar på det händer ingenting. Jag bara gå Desktop, IE och Store. Till exempel, om jag klickade att öppna kalender, foton och musik inte öppna. Jag gick inställningen och du inte hittar något att "låsa upp". När jag installerade Windows gick. Om någon vet en lösning som jag ber för det och berätta.
  Tack!

 49. polferis sade han

  marius:
  Salut!
  Jag har ett problem med Windows 8. Metro UI program inte öppnas. När jag klickar på det händer ingenting. Jag bara gå Desktop, IE och Store. Till exempel, om jag klickade att öppna kalender, foton och musik inte öppna. Jag gick inställningen och du inte hittar något att "låsa upp". När jag installerade Windows gick. Om någon vet en lösning som jag ber för det och berätta.
  Tack!

  Du måste logga in med ett Microsoft-konto att gå.

  • Det är vad jag tänkte också. Jag gjorde ett Microsoft-konto, jag loggade in med honom, men förgäves. Tack ändå!

 50. lucian sade han

  Salut!
  Jag vill säga något om Windows 8, kanske andra kommer att gå igenom den här situationen. Jag installerade ett program och en fil (finns på nätet) att göra gränssnittsmenyn på rumänska. Problemet är att om du vill komma i registret ger fel (0xc0000142), och om du vill verksamhetsområdet visas en hel del fönster, men om du klickar på OK för alla så småningom att du kan komma in. Om du låter Windows 8 på engelska eller återhämta sig från rumänska till engelska, är det inga problem. Jag vet inte om det allmänna fallet, men för mig detta hände och tog tid att förverkliga. Och en observation, om du vill försvara din Välkommen Välkommen stället (inte längre visas på skärmen Metro) inte längre är öppen Windows, så jag tror att det är något om alla programgränssnittet förändring. Tack.

 51. Agache sade han

  Vänligen gör en handledning om hur du spelar spel som kräver DirectX 8 fönster (som: fifa 12, etc.), eller att förklara för mig, tack!

 52. anton44 sade han

  Explorer kan ställas in så att anpassa en mapp på skrivbordet inte påverkar
  Explorer parametrar?
  Ex. Jag ställer in panelen mappen ligger över Navigation och ikoner endast visas.
  Men storleken på den mapp som överförs och Explorer.
  Jag skulle vilja att arbeta självständigt.
  Burk, eller be det omöjliga?

 53. Dragomir sade han

  Jag har installerat Windows förhandsversion och jag 8 förare (nätverksstyrenhet) någon vet var du kan ladda ner?
  Hans schema defragmentering på var de är?

 54. adrian Gudus sade han

  Dragomir:
  Jag har installerat Windows förhandsversion och jag 8 förare (nätverksstyrenhet) någon vet var du kan ladda ner?
  Hans schema defragmentering på var de är?

  Du är efter, varför inte använda den slutliga versionen av Windows 8 Enterprise som är tillgänglig och gratis att ladda ner lagligt. Se hela vår serie handledning relaterade till Windows 8. Skriv in SÖK-rutan i övre högra sidofältet "Ladda ner och skapa ett USB-minne med Windows 8 utan ytterligare programvara (del 1)" och tryck på Enter-tangenten för att hitta avsnitt 1. Det finns 6 avsnitt just nu och kommer att fortsätta.
  För att hitta de andra avsnitten, under självstudien har du avsnittet "Liknande artiklar" där du hittar titlarna på andra självstudier relaterade till det ämnet. Ett enda klick på en av titlarna skrivna i rött kommer att kasta dig direkt till respektive handledning. Eller så kan du använda SÖK-rutan med termerna: "windows 8 part 2" sedan "windows 8 part 3" och så vidare upp till 6

 55. WINDOWS 8 och jag och jag vill titta på bilder och jag öppnar en bild går inte till nästa bild Pilarna flyttar från tastatura.ce har att göra för att se nästa bild?

 56. adrian Gudus sade han

  Madalin:
  WINDOWS 8 och jag och jag vill titta på bilder och jag öppnar en bild går inte till nästa bild Pilarna flyttar från tastatura.ce har att göra för att se nästa bild?

  Högerklicka på bilden, flytta musen och välj Öppna med Windows fotovisare
  Är detta eftersom du inte associera bilder med Windows fotovisare fotoprogrammet men med Metro-gränssnittet som är annorlunda än Windows fotovisare

  • Madalin sade han

   WORKS.
   Jag har en fråga.
   Varför när jag lägga in en bild i AVATAR till Yahoo Massanger sätta min bild sätta åt sidan eller culcata.nu en normal, Hulk sätter i jos.De introparte eller vad?

 57. Petre sade han

  AM TOUCHPADU inaktiverats av misstag och kan inte kontrollera det, aktivera hur du placerar?

 58. Petre:
  AM TOUCHPADU inaktiverats av misstag och kan inte kontrollera det, aktivera hur du placerar?

  Titta längst ner till vänster på tangentbordet, du kommer att se en "Fn" -tangent, med den här tangenten kan du använda funktionerna på den översta raden, en tuchpad måste ritas någonstans, tryck på Fn-tangenten och tangenten med pekplattan samtidigt.
  Vissa bärbara datorer har dedikerade knappar för att stänga-av pekplattan.

 59. Man lägger också in en handledning om hur man installerar om Windows ... .. Jag har ärligt talat ingen aning om hur ,,; D..A ... och ge mig lägga till: [e-postskyddad] (Messenger)

 60. nirodel sade han

  Hej, en enorm begäran, efter att jag installerat win8 företag vill ansluta till Internet med ditt användarnamn och lösenord från RDS är restareaza, vad kan jag göra för att anslutningen? Och drivrutiner från plattan är inte kompatibla med vinna 8, kanske du kan hjälpa mig ? tack

 61. Alexandru sade han

  Cristi mig förtvivlan Windows® 8 vad jag i5 och rör sig mycket hårt i min dator Öppna mappar flyttar återupptas tänka svårt det verkar inte svara i Windows 7 gick perfekt utan liten fördröjning Jag inaktiv typ mappen för det insåg jag att försöka identifiera vilka typer av filer, men fortfarande hårt arbete om att lyssna på musik på youtube och komma in i min dator avbryter musiken går ram.

 62. Adrian sade han

  En handledning med många rekommendationer, råd felaktig och felaktiga referenser osv!

  • AdrianGudus sade han

   Vilka bevis kan du? Rate! Annars din kommentar är ignorable. Vi gillar att bli motsagd, att vara rättvis, men när du har argument, behöver du inte peka exakt vad du menar, då är det meningslöst att slösa din tid med sådana kommentarer vaga, skadliga,

 63. Lavinia sade han

  Jag försökte få mitt lösenord men jag lyckades dölja mitt konto och jag bo precis där jag gues alla program. Om du vill ändra Windows-konto för att skicka mig sis32. Hur ska du gå tillbaka?

 64. maddy83 sade han

  Hej, jag har ett problem med den bärbara datorn som jag installerade Windows 8: när jag vill byta namn på en fil stänger alla mappar eller allt jag öppnade och returnerar det till skrivbordet, och det händer bara när jag högerklickar på en fil, om jag vill ge högerklicka refresh på skrivbordet gå, men om du vill byta namn på eller göra något annat på den fil eller mapp merge.Va inte tigga hjälp mig! Tack

 65. super hårt bro :)

 66. marius sade han
 67. bogdan sade han

  Hej, jag har också en htc-önskan hd a9191, det är ett märke jag glömde orange uk, det är fritt från nätverket, jag har ingen aning om hur jag köpte den, Android-versionen är 2.2. Kan jag ta med den till en nyare version ??? I så fall hur kan jag göra det ??? Jag vill göra detta för att jag fastnar mycket ofta ... jag väntar på ett svar ms mycket

 68. bogdan sade han

  Jag postade i fel domän eftersom jag inte klarar den här telefonen tel Det gör många ansikten 🙂

Tala Your Mind

*