Hur man använder TWRP Recovery på Android

Hej vänner, i dag har vi en handledning om återhämtning på Android, nämligen Team Win Recovery Project eller TWRP återhämtning.
En anpassad återhämtning (eftermarknaden) tillåter oss att göra mycket mer, jämfört med ett lager återhämtning, även innan operativsystemet Android.
Utan en egen återhämtning, kan vi inte installera zip olika paket (kärna, rom, radio, startbild, etc.).
För ett tag sedan visade jag hur man använder ClockworkMod återhämtning, eller CWM RecoveryDet var den första egna återhämtning på marknaden.
Stock Recovery vs Custom Recovery!
En återhämtning i lager kan du installera en zip undertecknat och återställa telefonen. Normalt vill ingen telefontillverkare att snooping av någon MATZEIT telefonens programvara.
I TWRP kan installera osignerade zip platser; Du kan selektivt ta bort (Dalvik cache, data, system); Du kan göra fullständig backup och återställning; du kan montera en USB-enhet i tillfrisknandet; Du kan hantera filer med en filhanterare direkt. Plus att jag kan använda flera operativsystem Android (detaljer i nästa handledning).
UPPMÄRKSAMHET
Ta bort inte "Intern lagring" vid Wipe eftersom det är där dina foton, filmer, musik och nedladdningar är.relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. mihai sade han

  Se till att den versionen av Recovery vet att rikta flashuieasca .img bilder, dvs hämta en kärna för på nätet och om det inte är förpackat i en flashable.zip kan kopiera direkt till telefonen flashuieasca boot.img och rot återhämtning. När du installerar zip alternativknappen i det nedre högra hörnet av denna förändring för att visa dig vad, zipuri eller .img platser.

 2. Gigi sade han

  Visa bootloader låsa samt installera TWRP återhämtning och kan?

 3. Calin sade han

  Det är mycket intressant men något ytlig att du inte har angett såsom TWRP instalm låsa bootloaderu. och skulle behöva fokusera på mobile're inte den typ Allview topp och andra. inte alla har pengar för att köpa sina telefoner topp eller dyrt att säga så. och du inte sista länken till webbplatsen du angav att utvecklaren.

  • adrian Gudus sade han

   Vanligtvis beaktas inte telefoner som inte är topp och inte tillhör ett välkänt varumärke av utvecklare från tredje part! Det är inte vårt fel! Det finns många modeller som du inte hittar något på Internet relaterat till CyanogenMod eller upplåsning av bootloader. Vanligtvis är de enheter med mer exotisk, svag eller syndig hårdvara, utan för mycket flexibilitet för utvecklare och därmed bristen på intresse för dem. Om du fortfarande inte har pengar och bara tillåter dig en billigare enhet så tror jag att du inte heller borde ha några anspråk. Jag tror inte att någon som köper en Dacia skulle ha förväntningar på att den skulle "snurra" som en BMW (när jag säger "snurra" menar jag motorn)

   • adrian Gudus sade han

    Om något billigare skulle göra samma saker som något dyrare, inte skulle ha dyra saker och få billiga saker, skulle det inte finnas någon konkurrens, skillnader. Alla skulle vara så fruktansvärt och vi får uttråkad!

    • Calin sade han

     Om du har pengar för en topp telefon är perfekt. ja inte alla har pengar. och i allmänhet sa jag att jag inte säga att det var ditt fel eller hans Cristi men jag sa vad handledningen saknas svansfästet. Därför sade jag att det måste göras handledning för svagare telefoner var en parentes. och inte förvänta sig att snurra logiskt jag vet att många telefon kanske inte exotiska maj ,, ,,

 4. adrian Gudus sade han

  Också för Călin, för att komma till den webbplats som nämns av Cristi i handledningen, gå till Google och skriv "XDA Developers Forum" i sökrutan och tryck på Enter-tangenten.

 5. George sade han

  en handledning förvärv laptop? actuala.ce är suddig erbjuder den bästa Intel eller AMD APU? 1500-1600 lei budget.

 6. Daniel sade han

  Hej, det är en fråga skillnaden dintrun 5.0.2 och CyanogenMod Android?
  Jag har Sony Xperia z2 med android 5.0.2 och är mycket nöjd med honom och en sak jag märkte i Sony som 3-4 veckor får förbättringar telefonen säger att lösas inte vet vilka fel han förinställning Jag hade samsung Nokia och Allview men ingen tillhandahålls så mycket stöd som Sony, men först var jag skeptisk till Sony recunsc, ha en bra dag incontnuare. pa

  • adrian Gudus sade han

   CyanogenMod är en anpassad rom, eftermarknad, tredje eller vad du vill kalla det.
   Den levereras med Android rent gränssnitt, det gränssnitt som har Android programvaran på enheter Nexus, utan grafiskt gränssnitt läggs till produkter som TouchWiz (Samsung), Optimus (LG), HTC Sense (HTC)
   Även i systemet opeare har många funktioner och alternativ som Android ändrade producent (i ditt fall av Sony) har inte ens Android ren, det befintliga sortimentet Nexus inte har de alternativ som du hittar i CyanogenMod.
   Fördelarna med att använda CyanogenMod är mycket små fotavtryck lagring (tar upp lite utrymme på din telefon), snabb användning på grund av bristande gränssnitt som alla tillverkare ett tillägg över OS för att peersonaliza och (påstådda) förbättra (men värre de gör, hindrar det och erbjudanden Intuit fungerar ibland du inte använder någonsin, jag tänker naturligtvis till Samsung)
   CyanogenMod kommer inte med Google-program, Google Apps paketet flash-uiesti det separat om du vill Play Store.
   Om du vill ta reda på vad dessa extra funktioner du inte hittar i lager ROM, har vi redan presenterat CyanogenMod ROM som du hittar med hjälp av sökrutan uppe till höger. Observera att sedan saker har förändrats, utvecklats CyanogenMod (finns nya versioner baserade på Android Lollipop) och nya funktioner tillsattes.

   • Ett litet tillägg stimulans

    Cyanogen levereras med grundläggande tjänster och tillämpningar och certifierat google stabila versionen.
    På natt verkligen inte komma med Google-program och tjänster som natt versionerna inte är certifierade av Google. Alla rom Google behöver certifiering innan de levereras gapps. Se kinesiska, som levererar de flesta telefoner jämfört med Googles certifiering, det är därför inte ha Google Play Store, Gmail, Kalender, tillhåll synkroniseringstjänst konton, etc.

    • adrian Gudus sade han

     Det kan vara ett avtal mellan Google och laget CyanogenMod ROM OnePlus Man kommer innehålla gapps och få certifiering för detta. Jag säger detta eftersom jag installerade CyanogenMod officiella versionen och stabil på andra modeller och hade inga appar från Google du är klar tittar den slutliga versionen av Flash. Flash-uiam gapps manuellt varje gång

 7. Dragos sade han

  Cristi Hej, kan du berätta vänligen vad OnePlus OS med en eller OS är bäst för denna telefon.Multumesc.

  • Franco CM12 använder lager kärnan. Franco kärnpatchen har sista touch och har stöd Multirom (kommer att vara i nästa handledning) också.
   Batteri med den här konfigurationen dig hela dagen, fram till nästa dag på 1: 00 när du gör incatcat. Att en begagnad aggressivt och 6-7 timmar SOT.
   Om du använder mindre, jag tror att du är lös batteri 2 dagar.

   • Dragos sade han

    Tack Cristi, nu hoppas jag inte att vara oförskämd, men du kan göra en handledning steg för steg hur du ändrar Kernel_ul och rom på OnePlus (tror inte att det är någonsin en handledning på rumänska, skulle vara det första inte att jag inte vet engelska, men du du har ett bättre sätt att göra världen förstå) .Multumesc.

 8. marian sade han

  Android igen? (X (X (X tror att de gör nerver :)))))))))))))))

 9. Costi sade han

  hej Cristi. Fram till för ett år sedan hade jag en xperia neo-v, som jag vände på alla sidor (rotad, blinkad rom osv.), varefter jag köpte en xperia z c6603. allt bra och vackert ca 2 dagar , när jag ville låsa upp bootloader. när det ... vad man ska se :) låsa upp bootloader tillåtet: nej. inget svar osv. Och nu kommer frågan: kan verkligen inte låsa upp bootloadern på min z? Jag rotade den, jag lade xposed, många moduler, men det är långt ifrån vad jag vill ha från en telefon.

 10. sappy sade han

  Mycket användbart, och jag kommer att passera TWRP, särskilt som slutade Philz utveckling för återvinning!

 11. Costi sade han

  Adrian, tack för snabbt men länkarna är att låsa upp bootloader status tillåtna: yes.pe när jag tittar på min bootloader låsa tillåtet. Nej, så jag inte gå till den officiella versionen låsa bootloaderului.asa som jag tyvärr äger en telefon som nu är begränsad till dem från sony.este en metod att blinka TWRP med låst bootloader, men det är fullt av buggar, så vänta tills smarta killarna hitta ett sätt att låsa upp bootloader låsa upp och tillåtna: no.totusi tack för förlorad tid mine.multa känsla.

 12. Costi sade han

  och en sak till ... mutirom för mig är bara en vacker dröm :))) bara om jag inte blir upprörd och ändrar mitt mål

 13. mihai sade han

  Samsung-enheter för marknaden i Europa måste låsas upp bootloader nunna. Installera en anpassad återhämtning sker med Oden! Jag gjorde några tutorials på forumet för mer funktionen telefoner, Samsung och om Adrian instämmer Cristi och jag kan ge dem att lägga dem!

 14. marius sade han

  Jag tror att Samsung telefoner kommer redan med upplåst bootloader.

 15. mihai sade han

  Ada har kommit med olåst bootloader. Men om jag inte misstar mig låst bootloader versioner America.

 16. Ionut sade han

  Hej Cristi kan vara otrevlig mot en ZTE Blade A470 TWRP gå på google hittade jag ingen big deal, tack på förhand.

 17. Gabriel sade han

  Hej. O-förfrågan. Hur installerar jag kön vagn sätt kg g4 c? Jag redan 6.0 i Android. Men jag kan inte aktivera ITU och vertikala applikationer rullning skärmen. Tack på förhand.

 18. lindra sade han

  Bra! Jag har ett problem tills jag gick för att se din site.ul tabletten i TWRP återhämtning och jag tror som tid utplånade systemet utan jag inser nu när ljuset tänds och förblir blockerad tablett med logotypen. Tala om för mig varför jag kan hjälpa ..daca. tack

 19. mikhail sade han

  Hej, jag kan avinstallera TWRP? Med TWRP kan ta bort ett program?

  • mikhail sade han

   En annan fråga, hur kan starta upp TWRP att komma in direkt, om det är möjligt? HTC Desire jag 610. Multumsc väntat.

   • adrian Gudus sade han

    Du kan starta direkt i återhämtningen på följande sätt:
    - Stäng av mobilen
    - håll ned volym- och strömbrytarna
    Recovery är inte avinstalleras utan ersätts. Uieşti flash återhämtning av beståndet (även om jag inte vet vad du vill göra det) eller flash-uieşti annan som ClockworkMod återvinning om tillgängliga för enheten som en
    Du kan ta bort ett program eller en mapp (vilken filtyp som helst) av TWRP Recovery

    • mikhail sade han

     Återhämtning vet hur jag passa in, men frågan var om min telefon direkt kan komma in TWRP. När du anger startalternativ visas vita till den andra, och bör gå ned med volymknappen i Recovere efter att ha kommit in TWRP.

 20. Robert sade han

  Hälsningar 🙂 Jag kan inte installera TWRP på Galaxy S6 Europa-versionen med android 6.0.1 🙁 !! Jag försökte installera med Odin men min installation kraschar: …………. här är bilden, vad ska jag göra? tack 🙂

 21. Tutul Cristian sade han

  Hallå. Jag köpte en telefon med en låst IMEI. Hur kan jag svartlista IMEI från en Galaxy G930f. Tack för ditt svar….

  • adrian Gudus sade han

   Du kan inte, prova en GSM-tjänst. Mest sannolikt är den stulen eller förlorad, så IMEI är blockerad

 22. Antonio Gabriel sade han

  Hej! Vad kan jag göra om jag har tagit bort systemet och datumet?
  Jag startar inte längre systemet, vilket betyder att det förblir oändligt vid telefonens logotyp
  Efter ett tag packade jag det men ingenting. det startar inte alls (telefonen är i gott skick, jag raderade bara data och system)
  Jag skulle vilja hitta en metod med vilken jag kan starta en annan Android

Tala Your Mind

*