Hur man gör en DVD-video från olika videofiler med Nero

I den här guiden visar vi hur man gör en video-DVD med Nero, en DVD-video som du kan titta på en DVD-spelare, spelaren bör inte vara förenliga med DVIX.

Många av er har förutom dator och en DVD-spelare och kanske du ville titta på filmer från datorn till DVD-spelare, är detta mycket enkelt, vi behöver Nero Premium eller Ultra version Viktiga fungerar bara om vi inför en ytterligare liceenta för att arbeta med videofiler i olika format.

Vi börjar med att välja filer som kommer att utgöra innehållet på DVD, sedan välja en meny beroende på innehållet som vi kommer att få dvd, valde jag en meny som passar mycket väl med video animation.

Denna meny kan redigeras ändrade jag bara titeln och valde ett soundtrack alla teckningarna i slutändan måste välja mellan de sätt som Nero kan bygga DVD, kan du göra en virtuell bild eller så kan du bränna projektet till DVD du kan även spara den i en mapp som kör det direkt till datorn med en dedikerad spelare (Power DVD, Win DVD).

Jag önskar er en trevlig och jag inbjuder dig att titta på och handledning spelare PowerDVD DVD Cyberlik som jag gjorde för en tid sedan, kan den här guiden hjälpa dig att köra i mycket gott skick innehållet i en DVD på datorer som är utrustade med grafikkort prestanda DVD-spelaren kan köra och använda hårdvaruacceleration av GPU (grafisk databehandlingsmetod enhet), för detta behöver du: Nvidia Ren video för Nvidia och ATI Avivo grafikkort från ATI-AMD.

cristian Cismarurelaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. LucianGL sade han

  Cristi Bravo, trevlig tutorial, ju mer jag gillade hans presentation

 2. Cosmin sade han

  bravo ... .ffff intressant handledning .... att göra lika intressanta handledning

 3. danezu sade han

  hej ... Jag har messenger 8 och jag tycker alltid att jag uppdaterar den till messenger 9 och den här saken irriterar mig mycket och jag vill att den inte ska se ut som jag gör?

 4. Adrian sade han

  @danezu: Alltid när en ny handledning är bara efter ämne nonsens och bror !!! Du kan inte avstå eller ens att lämna tutorialu comentu bundna budbärare? Det finns en hel del tutorials relaterade budbärare, ta i framtiden avstå från att skicka nonsens och helt off-topic, vad ont hand för att skriva budbärare i sökandet upp till tutorialu högra stolpen med budbärare?

 5. Alin Iulian Iuga sade han

  Hej Cristi är perfekt! Tack för bra information som vi ge! eshti

 6. danezu sade han

  @ Adrian: jag lägger den senaste handledning som besvaras snabbt, till exempel om jag skicka en handledning om objekt paote månad sedan 1 inte svara mig.

 7. Viorel Tucaliuc sade han

  Hej Crist mycket bra handledning, jag skulle vilja fråga dig något om du kan förklara det för mig .... vad är skillnaderna mellan Nero Ultra och Nero
  Premie som skulle vara bättre? Jag personligen använder Nero 7 Ultra findca version 7 verkar alltmer framgångsrikt i vila senast är ganska belastade applikationer och PC svagaste förväntar sig en hel del bara öppna, men ärligt talat vet jag inte att ultra.Numai skillnader mellan premium och bättre och mer handledning.

 8. danezu sade han

  Jag vet att i USA och EU är Nero Ultra är premium. Kanske på grund av marknadsföringsproblem.

 9. Un_Tip sade han

  Salut! Mycket bra handledning, grattis! Men jag har en fråga om detta ämne. Är dessa nyare kameror som spelar in på mini-skivor, vanligen av 1,4 Gb. Frågan mig är om jag 3 mini skivor av dem (som 3 x 1,4 = 4,2 Gb, så kom på en DVD) med videoinspelning var, hur du integrerar alla 3 en DVD-video av det som Kristus gjorde? (Komplett med meny) konstaterade att posterna är 3 video i DVD-format (dvs med AUDIO_TS och VIDEO_TS), avi är * inte i denna tutorial. Så hur gör jag passar in i en video-DVD med meny med allt?

 10. valydany sade han

  användbar handledning, men jag har en fråga: hur man sätter undertiteln om det inte är inkopplad i filmen? tack

 11. @Viorel TucaliucNero är en svit av applikationer, det finns flera versioner av Nero, det går från Nero Essential är en mer mager omfattar inte allt, då de är dyrare versioner Ultra och Premium som kostar en massa pengar, men en hel del de aktiva moduler som vi kan använda i olika aktiviteter.
  Många inte bara använda Nero för att bränna, men den här sviten är för närvarande mer av en multimedia svit.
  Jag gjorde en handledning och presentation av Nero mer i detalj.
  Jag inbjuder dig att titta på det.
  https://www.videotutorial.ro/?p=418

 12. @Un_Tip: O komma tillbaka med en handledning om detta ämne.

 13. andolis49 sade han

  Bra tutorial! Grattis! Nero visste inte att och göra det. Och man kunde använda för att förklara hur man sätter texter till filmer. Det finns många som har videospelare och dvd-filmer kan inte se dras torrents, särskilt i avi-format, mpg4 eller hd. Personligen rekommenderar jag starkt ConvertXtoDVD. Lycka till alla!

 14. Un_Tip sade han

  Tack Cristi.

 15. Adrian sade han

  @danezu: Du har fel pappa !!! Vi ser alla tutorials oavsett var du publicerar ... håll dig lugn ... försök att inte missa ämnet !! Även om du lägger till en äldre handledning ser vi dem alla (jag menar kommentarerna)

 16. dan Mocanu sade han

  Min respekt för vad du faceti.Sa hälsa.

 17. kata sade han

  hej lycka och vårdnadshavare fortfarande bv

 18. Fanibu sade han

  Un_Tip ... sök på nätet AVI mpeg Joyner installerar det och med det går du med i de tre filmerna på varje mini DVD (bara vad som finns i videofilen).
  Du öppnar Nero och gör vad aspi Cristi och du är redo att ha en enda DVD med
  3 filmerna i ett.

 19. danezu sade han

  ok adrian från och med nu kommer jag att posta där jag behöver scz ...

 20. rccatalin sade han

  ingen säger nimik undertext?

 21. valitza sade han

  Cristi i handledningen "Hur man skapar en video-DVD från olika videofiler med Nero" presenterade endast videoformatet men hur det gör ont med filmens soundtrack, hur den överförs för att ingå i filmen. Tack! Jag väntar på ett svar på e-postadressen.

 22. par sade han

  så hur väska texter till filmer i format som du presenterade u ??????

 23. andolis49 sade han

  Brothers ConvertXDVD sökning på Google! Gör DVD-menyn och textning och video. Se diskussionsforum är om videoDVD. Kanske förekommer här på webbplatsen om detta program eller någon annan av de tillfrågade vill använda undertexter till filmer till DVD. Lycka till!

 24. sorin sade han

  Super bra som vanligt.

 25. andrei lucian sade han

  Tack så mycket 😀 ... Jag hittade det precis när jag behövde det 😀

 26. dns sade han

  andolis49 - ConvertXDVD är ett annat program ... här är nero ..
  Jag använder också nero för dvd, men jag vet inte hur man lägger till undertexter till den .... Jag tror inte att det är möjligt via nero direkt.

  Grattis!

 27. Iustin sade han

  ioun välkomna och försökte göra videoklipp med flera filmer gjorda med en Nokia-telefon ger ger mig fel efter att ha gjort allt börjar operatilela sedan när hästarna misslyckades med att göra honom säga

 28. unbray sade han

  Jag visste inte att hon skulle kunna göra det nero är super super cool: d

  fin handledning

 29. dons sade han

  hej Kristus! grattis handledning, tyckte jag väldigt mycket, och jag försökte flera gånger för att göra DVD-skivor så men jag kom ut för k jag visste inte hur man gör, tack vare dig och din webbplats jag vet nu :) jag nyss komma ner för att göra en dvd ,,, tack så mycket igen och ser fram emot dessa tutorials

 30. mafiaa sade han

  May Valitza lärt sig att skriva efter att det gör du med handledningen.

 31. andrei lucian sade han

  Jag har ett förslag om en handledning
  "Hur man ställer in en bild som bakgrund för mappar"
  Jag hittade en handledning på nätet men jag lyckades inte, kanske du kommer att lyckas

 32. andrei lucian sade han

  Jag har ett förslag om en handledning
  "Hur man ställer in en bild som bakgrund för mappar"
  Jag hittade en handledning på nätet men jag lyckades inte: (... kanske du kommer att lyckas ... ms

 33. mihai c sade han

  Hej, jag brinner det och jag vill göra min praktik SIVECO Rumänien, jag hänvisa till vem du kan hjälpa mig adresez.Multumesc!

 34. En bra handledning skulle också handla om "dvdflick", särskilt eftersom den är gratis och lägger till undertexter. Vackra handledning, tack

 35. Cosmin cj sade han

  Bra inlägg men jag tror inte att ett annat sätt att dela inte vet att komma i kontakt med administratörer. Jag har bara varit förbjudna och är omedvetna om orsaken. Jag tror inte att jag brutit mot någon regel eller åtminstone jag gjorde det motvilligt. Jag är bakom en router och jag båda datorerna förmodligen öppna fler handledning. Jag vet inte varför annars förbjudas. Nedladdningen kan inte vara det.
  Med all respekt för ert arbete skulle jag vilja ta ut pengar från mitt ip *****. Jag skickar honom hur snabbt få ett svar per post. Tack så mycket att lära av dig

 36. Cosmin cj sade han

  Jag såg att ni har gett och accepterar kommentaren jag lägger ip:
  188.24.0.xx Jag ber om ursäkt om jag bröt några regler som jag skrev i tidigare inlägg. Ta ut pengar för mig att komma in på sajten.

 37. @Cosmin cj: Du hade en trafik på nästan 1.5 gigabyte, och du tror vad som skulle hända om alla våra besökare, skulle det en enda dag 3500 1.5 citera Giga nedladdning.
  För att få en uppfattning om hur mycket det kostar att ny server, att veta att för 200 euro per månad vi tilldelas en trafik 1 terabyte.
  Om alla skulle someday din trafik i 8 timmar skulle övervinna trafik tilldelas för en hel månad, naturligtvis måste vi betala övervinna.
  Om du betalar hyra till servern, Data Center och ytterligare trafik Banama inte någon.
  Och vi måste skydda oss mot överdrifter Unil besökare.

 38. @Cosmin cjVem gör ett misstag måste betala!
  En betalningsmetod förbud!
  Kanske det finns andra sätt, men vi tillämpar förbudet.

 39. Ionut Sandu sade han

  Hej killar ... vet att jag är väldigt glad att det finns en webbplats som din och att du hittar många intressanta saker. PROBLEMET jag har är: berätta för mig hur kan jag bränna en light-scribe dvd med en Asus DRW-2014L1 optisk enhet, eller om jag behöver något annat att lägga till det här?
  Tack

 40. Ionut sade han

  hej killar .. än en gång tack för allt du gör och vet att jag varje dag tittar på tutorials som är användbara för mig ... nu vill jag veta om någon kan hjälpa mig att skapa en DVD med meny (undertexter, scener, spela osv) hur är en original så att säga..Jag fortsatte att se men jag kan inte hitta den ... Jag förstod att det är lite komplicerat men jag vill lära mig..Jag nämner att filmerna jag har är i avi-format och härifrån vill jag sätta var och en på en dvd där du kan välja undertexter, scener osv. tack igen och du är riktigt stark

 41. inis maj sade han

  välkommen
  säg vilket program är bäst Roxio och Nero.

 42. cata sade han

  varför valde du inte några filmer med titrering ……. eftersom det finns några DVD-enheter som inte tar titreringen när du tittar på en DVD

 43. haosss sade han

  mamaaa… .. catzi bani platitzi …… ..200 €… ..ffffff… ..
  och mer beundrad ...
  plus eftersom de med:
  Cosmin cj [...] varför skulle jag kunna förbjudas. Det kan inte ens laddas ner. [...], tro inte den sista p * o * t, med 1,5 GB trafik ... :))

 44. Alin Iulian Iuga sade han

  Jag hoppas att ni inte har något emot om jag sätter mig på din webbadress i min blogg adresserna av stort intresse! Jag hoppas att ni inte har något emot Cristi ~ Ok!

 45. bv ... .super fain
  tack .......

 46. michel sade han

  AM ladda ner en film FORMAT DVD.ACUM bara vill bränna den med Nero och få honom att se CINEMA.PLAYER HOME SYSTEM INTE VÄNLIGEN LÄS DVX.MA hjälp?

 47. Jonel sade han

  Jag hämtade en video från TABE DU och skriver på en DVD med Nero när jag sätter i DVD-spelaren startar inte skriva på skärmen UNSUPORTED

 48. Adrian sade han

  @michel: Du måste konvertera formatet i AVI eller DVD honom tau.Noi vi vet mer om att konvertera video tutorials, skriva upp sökandet höger: Any Video Converter och Xilisoft

 49. Adrian sade han

  @Jonel: Videoklippen på youtube är i .flv-format (flashvideo) och DVD-spelaren vet inte hur man läser sådana format, det betyder att det UNSUPPORTED (det vet inte hur man läser ... det har inte förmågan att spela .flv-filer) Så du måste du konverterar den till avi (avi jag läste de flesta DVD-skivor) Skriv upp sökningen på samma sätt: vilken videoomvandlare som helst eller Xilisoft ger enter så hittar du självstudien!

 50. Ionel sade han

  Hej, jag kopierade några DVD-skivor i datorn och nu vill jag skriva tillbaka dem på andra DVD-skivor. Frågan är hur man gör ... Jag går in i Nero på Make Your One Dvd Video ??? ... och hur lägger jag båda mapparna där am si audiots si videots ... ???

  Tack på förhand !!!

 51. Adrian sade han

  @Ionel: Ja du lägger dem båda

 52. inter84 sade han

  Hej alla! Först och främst vill jag tacka dig för vad du gör här och för den stora hjälp du ger oss genom handledning och många andra användbara tips !! eftersom det är ett ord som är känt av en "sjöman" önskar jag dig LIVE VÄL !!!
  Jag har en liten fråga: Varför i nero 7 premie när jag följde exakt stegen i guiden när jag ville göra min DVD RW med fler filmer efter den första filmen 700 mb berättar k dvd är full, sedan efter jag lägga till en annan film som berättar att det finns k daka utrymme och vill sänka kvaliteten på projektet för integration i befintliga utrymmet !?

  Sådan information är VISAS VID NERO IMI:
  Vissa Överskrider närvarande projektets storlek gränserna för typ målskivan.
  Vill du ha projektkvaliteten automatiskt Reducerad att det kommer projektet passar in i det tillgängliga utrymmet?

  Och sedan efter VISAS ge IMI JA
  Projektet Kvaliteten automatiskt Minskad Super Long Play (2537 kbps).
  Tack på förhand, en bra dag!

 53. Ionut Gurgu sade han

  Hej! Tack för denna tutorial, att jag verkligen divx dvd-spelare som inte har ett problem men jag kan inte hjälpa till att sätta subtitrarea.va början-ma.multumesc

  • Daniel sade han

   Ionut Gurgu: Hej Tack för denna tutorial jag verkligen divx dvd-spelare som inte har ett problem men jag kan inte låta bli att sätta subtitrarea.va början-ma.multumesc  

   samma problem ... Jag vill titta på filmer till telefonen och jag vill veta om det finns ett program för att sätta undertexter i filmen ... tack

   • vanessa sade han

    Daniel:
    samma problem ... Jag vill titta på filmer till telefonen och jag vill veta om det finns ett program för att sätta undertexter i filmen ... tack  

    för Ionut Gurgu ... Om din DVD-spelare kan inte läsa DivX-filmer platser måste omvandlas Total Video Converter i format VCD eller MEPg att se dem och panelen längst ner till vänster på obtiunea att ladda undertexter direkt på film ...
    klicka här för en liten demo

    För den andra personen som vill lägga filmer med undertexter på sin mobiltelefon använder han också Total Video Converter, men du letar efter alternativet för telefoner i panelen där du väljer videoformatklicka här för en liten demo ...
    .......

 54. saki Dennis sade han

  Super Hot stuff
  Jag gillar den här mor situ
  likaledes

 55. Viorel sade han

  Tack för denna tutorial mycket hjälpsam.

 56. Viorel sade han

  Tack för denna tutorial mycket hjälpsam. Kanske kan du lägga till olika typer av filer, FLV, .mpg, .avi, .wmv ,? och i allt detta visar att dvd?

 57. dan sade han

  Hur kan jag lägga till en ny mapp till DVD Nero redan märkt med 8

 58. florina sade han

  Varför tar det 4 timmar att göra en video dvd från avi filmer som totalt 5-800 har Mb? Det är normalt?

 59. lucian sade han

  Jag har spenderat min tid med den här handledningen i nästan en vecka, jag gratulerar dig och tackar för informationen (väldigt mycket) som ibland är viktig för mig åtminstone. Jag gillar hus som talar till allas förståelse, även om jag inte är nybörjare. dessutom på jobbet, hemma ... där han lämnar mig.
  Med vänliga hälsningar,
  lucian
  framgång och tack

 60. Daniel Vornicu sade han

  Bra, faktiskt de stora förklaringarna, skulle jag vilja om du kan vända {video) pt.echipa Videotutorial, jag tror kommer att hjälpa oss alla på en gång, så sent hopp, men det är bra att se vad vi har att göra inte det är en annons flisa är ingenstans, men överallt och det skulle vara bra om vi lär oss att hålla sig borta om möjligt, betala med kort eller intereseazapaypol} else {mig, det är det säkraste alternativen och så vidare avantaje.scuze om jag har fel, jag tog ett kort och måste betala internationella godstransporter och inte vill ha en flisa.

 61. dudu-dudu2008 sade han

  länder är fortfarande .bafta

 62. Cristi Jag skulle vilja fråga hur jag kan göra för att försvara min Smart3D flera menyer bara för att jag är en med flera 3D cubul.La Animerade menyer för jag har hämtat och installerat NV4content, men vet inte hur smart 3D jag gör. Obs 10 för denna tutorial.

 63. coss_35 sade han

  Du är din super svårt att milioane.Nota 10!

 64. papratzy30 sade han

  Sal och jag har en fråga att göra en dvd som har upphovsrätten som inte är alltför kan kopieras till andra datorer.
  Tack så mycket

 65. Jag vet inte hur du kom på idén att skapa detta forum, men du är fantastisk ... Jag annonserar dig överallt! Du är bra! Grattis till dig!

 66. mario27 sade han

  Hej vänner, jag har en fråga om hur man rättar till en dvd exakt mitt block under några sekunder bild- och jag vill veta vad programmet kan reparera denna defekt för k Jag förstår att det är en fysisk defekt orsakade skapandet av iso eller DVD-kopia gjordes efter acre var repad, ska jag vara mycket tacksam om du berätta hur du fixa och vad exakt, tack så mycket

 67. adrian sade han

  Hej, gör ett superhårt jobb. Jag har också ett problem, det handlar om handledning om hur man skapar en garanterad domän. Jag följde alla steg i handledningen men när jag skriver skiffer öppnar min sida med: värdnamn ...… är blockerad i din försvarsplan. Snälla berätta vad jag ska göra. Tack så mycket.

 68. Catalin sade han

  Jag vill ha mer information om skapandet av en DVD-video om det är möjligt att jag inte förstod det ovan, var snällare om det är möjligt ...!

  • papratzy30 sade han

   Hej för att skapa en DVD-video berätta hur, men det är vanlig DVD video
   9 nero kan användas för som har många effekter och är ett program nämligen CONVERTxTO Xilisoft DVD är vid eller över VSO-omvandlare är mycket vänlig.

   Catalin: Sal vill ha mer information när det gäller att skapa en DVD-video om möjligt som i ovanstående vänligen inte jag får alltför populär ... om poa!  

 69. Jag hälsar och tackar tutorials som jag skickar min adress. du är artig och tack så mycket, jag lärde mig mycket med dig .SARBATORI glad.

 70. Costel sade han

  Jag följde stegen Videotutorial jag inte förstod en dvd, men det är bra att mappen sparas på hård VIDEO_TS jag bara rabatten press och AUDIO .Jag hade några filmer i WMV-format och vi har arbetat med Cyberlink Powerdirector i MPEG efter jag gjorde DVD med NERO .dvd körs normalt med ljud [jag försökte bara på PC] men jag vill veta varför och jag tackar er för allt .Vi ljudfolder.

 71. adrian det sade han

  Du bravo och hålla hans / säga att det inte är första handledning som jag hör och jag lärde mig bra för dig bro

 72. handledning är stor hjälp för mig men stannade halvvägs
  men jag har en begäran om att göra en DVD handledning eller lab t.ex. prog på styler dvd, hur man gör en CD autorun med Catec prigrame

 73. Razvan sade han

  ajutatitma kan inte sätta undertexter plssssssssss

 74. Razvan sade han

  Jag frågade någon ovan och IATI inte svarat bra att svara att du inte vet inte inte svara på kommentarer tutorials DCA

 75. victorstocescu sade han

  jag hälsar
  använda DVD Flick och gå k
  Jag gjorde 3 DVD-filmer med undertexter, menyer, etc.
  ett problem: en del av dem vacklade undertext AOAR även om jag var ok innan (avi, BSPlayer att gå under i Rom k) men inte synkronisera med sub dvd
  Någon som vet vad problemet är?
  tack

 76. snakealex sade han

  Jag har en fråga, hur gör jag sätta mig undertexter till en video-DVD med Nero 7 göra det?

 77. Hälsning alla besökare till Videotutorial!
  Adrian efter några dagar jag såg din handledning om hur man bränner en DVD med flera videofiler. Jag följde skrivprocessen med Nero steg för steg och till slut gav jag det för att rädda mitt innehåll (ISO) HDD efter 2 dag att sätta honom på en DVD. Nu vill jag bränna DVD men vet inte vilka åtgärder måste följa, vad vi gjorde hittills var att förstöra 2 DVD-skivor. Plz hjälp!

  • Adrian sade han

   Hälsning alla besökare till Videotutorial!
   Adrian efter några dagar jag såg din handledning om hur man bränner en DVD med flera videofiler. Jag följde skrivprocessen med Nero steg för steg och till slut gav jag det för att rädda mitt innehåll (ISO) HDD efter 2 dag att sätta honom på en DVD. Nu vill jag bränna DVD men vet inte vilka åtgärder måste följa, vad vi gjorde hittills var att förstöra 2 DVD-skivor. Plz hjälp!  

   Bränn bild till disk i Nero alternativ, bläddra dig genom ISO bild från datorn och klicka på bränn

 78. yob sade han

  Adrian Jag är ledsen att bry dig igen, jag gjorde ett misstag vid den föregående kommentaren. Efter att vi laddade filmerna jag gav HDD att spara genom att välja Skriv till hårddiskmapp och därmed spara dem i en mapp på hårddisken VIDEO_TS och filer av typen VIDEO_TS.BUP, VIDEO_TS.IFO och VIDEO_TS.VOB.
  Tala om för mig i detta fall bränna DVD.

  • ypohs sade han

   yobAdrian Jag är ledsen att bry dig igen, jag gjorde ett misstag vid den föregående kommentaren. Efter att vi laddade filmerna jag gav HDD att spara genom att välja Skriv till hårddiskmapp och därmed spara dem i en mapp på hårddisken VIDEO_TS och filer av typen VIDEO_TS.BUP, VIDEO_TS.IFO och VIDEO_TS.VOB.
   Tala om för mig i detta fall bränna DVD.  

   om du upptäcker snälla berätta hur du gjorde mot mig, men vänligen steg för steg eftersom jag är ganska dum. Tack.

   • ypohs sade han

    ypohs:
    om du upptäcker snälla berätta hur du gjorde mot mig, men vänligen steg för steg eftersom jag är ganska dum. Tack.  

 79. liviu sade han

  Sall mycket intressant !! 1 videtutoriale, men jag har en crontab om filmu har undertexter, kommer den att köra automatiskt filmu, eller ska vi göra något?

 80. Mircea Nistor sade han

  Jag vet inte var jag ska titta i handboken om möjligheten att bränna en stor fil (8.4 G-film) på två DVD-skivor ... så att jag har kontinuitet, det vill säga den andra, för att börja från var den första slutar.

  • vanessa sade han

   Om du har en video (AVI, etc.) av 8,4 G och vill bränna den till två DVD-skivor kommer att skäras i lika stora delar .Detta 2 du kan göra med Boilsoft Video Splitter ... Här är en liten demo klicka här

 81. ypohs sade han

  Tack så mycket, du är hård maestro!

 82. Eugeniu sade han

  hur jag kan bränna DVD-skivor Nero på 2 7 film gb

  • vali sade han

   EugeniuHur kan bränna DVD-skivor Nero på 2 7 film gb  

   Om det är en DVD-videofilm (från vilken det finns en mapp som heter VIDEO_TS) kan du använda DVD-krympning för att komprimera filmen och lägga den på en vanlig DVD. Enligt vad jag har märkt finns det inte många kvalitetsförluster ... eller i alla fall kan de inte observeras med blotta ögat. Således kan du spela den skivan på vilken dator eller dvd-spelare som helst.
   Om det finns en DVD-film video, kan du göra en WinRAR arkivering volymer (split volymer). Sedan lägga bucatzelele matcher på flera DVD-skivor. Du måste komponera film av alla bucatzelele (allt eller inget)

 83. Daniel sade han

  vanessa:
  för Ionut Gurgu ... Om din DVD-spelare kan inte läsa DivX-filmer platser måste omvandlas Total Video Converter i format VCD eller MEPg att se dem och panelen längst ner till vänster på obtiunea att ladda undertexter direkt på film ...
  klicka här för en liten demoPentru annan person som vill lägga alla filmer med undertexter på alla mobiltelefonen använder Total Video Converter men obtiunea söka efter telefoner att välja panel videoformat ...klicka här för en liten demo ...
  .......  

  Jag laddade ner programmet ... Jag gjorde allt där på demonstrationen ... och jag konverterar ... när det är klart fungerar inte undertexten ... dc? jag vet inte

  Vanessa ge mig din e-post för att prata? (bara om du vill….

 84. Daniel sade han

  Jag laddade ner programmet ... Jag gjorde allt där på demonstrationen ... och jag konverterar ... när det är klart fungerar inte undertexten ... dc? jag vet inte

  Vanessa e u ge mig ditt tal? (Endast om du vill

 85. Daniel sade han

  Jag är klar! Tack så mycket Vanessa

 86. marius sade han

  God kväll.
  Jag såg med intresse en hel del tutorials presenteras för dig och tack men jag har en fråga.
  Jag installerade Nero Ultra Edition och premium 7 flera versioner och alla får samma fel Det går inte att infoga när jag vill infoga en video med nero vision-alternativet som presenteras av dig. Jag använde flera typer av filer - avi.mpg.wmv. De får alla samma fel och jag förstår inte varför. Jag använde också verktyget Allmänt för att installera allt rent och ingenting, kanske du kan hjälpa mig. Tack.

 87. Otilia sade han

  Bra första vill tacka dig för allt du gör för din noi.sunt mycket användbara tutorials men jag har ett litet problem jag sätter en tecknad serie som fördubblas i rumänska på DVD och när de sätts in i dvd det inte skulle gå dublajul.ce jag måste göra? tack

  • adrian admin sade han

   Otilia: Jag vill först tacka er för allt ni gör för noi.sunt mycket användbara tutorials men jag har ett litet problem jag sätter en tecknad serie som fördubblas i rumänska på DVD och när de sätts in i dvd går dublajul.ce jag ska göra? tack  

   Bränna filmer på följande sätt:
   Ta textning och ändra sitt namn (högerklicka på filen och välj Byt namn innehåller titrering) så att de har samma namn som filmen. Till exempel:
   Tom & Jerry.avi
   Tom & Jerry.srt eller .sub (beroende på utvidgningen av din underrubrik, vad det än är, tillägget ska inte ändras!)
   Då filerna 2 foldr sätta dem i en mapp och sedan bränna den på en CD / DVD
   Om det fortfarande inte går att se att vi har en handledning om hur man kan leva textning introduceras i filmen. Skriva i sökrutan till höger på den svarta kanten: hur man sätter texter i en film, du anger och du hittar handledning

 88. Terog kan överföra inte bara alla letar efter någonstans Nero netto drivor överallt bara ge fin terog

 89. distrugtot sade han

  Varför redigerar vissa picasa-bilder dem tvättade 3 i XNUMX färger .. blå, gul, rosa ... och inte normalt ???

 90. distrugtot sade han

  Varför vissa picasa-bilder redigerar dem tvättade i 3 färger
  ???

 91. Jag hittade 7 land nero ultra nero dvd ovn göra din vision är äldre version kan inte bara redigera dvd cd inte vet var kan jag få hjälp ta.Ma version terog

 92. sabina p sade han

  Hej! Jag skulle också vara intresserad av att göra en DVD med liten videoformat .avi men jag kan inte. am nero 7.10.1.0. Jag har inte menyn "skapa egen dvd-video". vad kan jag göra? behöver jag en annan nero snälla hjälp mig också. tack!

 93. Nico sade han

  Hej Jag Nero 10 och jag vill göra en DVD med tecknad film för min lilla brorson, jag har alla AVI och MPEG, med Nero Vison himmel och det kommer inte att låta mig lägga dem

  • AdrianGudus sade han

   Nico:
   Hej Jag Nero 10 och jag vill göra en DVD med tecknad film för min lilla brorson, jag har alla AVI och MPEG himmel med Nero Vision och inte låta mig vara jag tillägga jag har allt i en matta måste göra något eller ändra dem? tack

   Det sades i video tutorial ovanför du måste göra. Du gav spela, du tittat på videon ovan?

 94. paula sade han

  först vill jag gratulera dig för vad du gör.
  Jag försöker att sätta ett par filmer på DVD-enhet fotografiat.aceste filmer görs (om uttrycka mig väl) är att i 3 .mov.problema DVD-spelare DVD jag inte läst någon mine.care gjort problemet?
  och ändå något i den mappen jag har bara ts videofil audio.multumesc förväntas inte för att få hjälp

 95. Och som sådan vi?

 96. Hej! Snälla hjälp mig från mitt hjärta. Jag stötte på din handledning av en slump och jag är tveksam. Jag försöker också skapa en DVD med videor som också har en meny. Jag följer samma steg som i din handledning men jag kan inte lägg till bakgrundssången, och min dvd är utan ljud. har du någon aning varför? kanske jag inte gör något rätt? tack så mycket

 97. Hej Cristi! Hjälp mig från mitt hjärta. Jag stötte på din handledning av en slump och jag har en fråga. Jag försöker också skapa en DVD med videor som också har en meny. Jag följer exakt samma steg som i handledningen men nej Jag kan lägga till en bakgrundssång och min färdiga DVD har inget ljud. Kan du hjälpa mig? Jag kanske inte gör något rätt?

 98. alexandru sade han

  hej kan du berätta var tusen och nedladdning

 99. marina prodoiu sade han

  hej Jag vill göra en VCD till DVD-spelare med video tagen från youtube Jag ger inte finner lägga video hämtat från YouTube än året pc kopierade från cd hur?

 100. Adrian:
  @Ionel: Ja du lägger dem båda

 101. Robert sade han

  Bra. Jag har ett problem när jag lägger en större film (500 mb) stänger min Nero Vision, vet du varför?

 102. vulkan sade han

  Jag gjorde, en DVD med videor, allt gott och väl, men jag kan inte bredvid en annan låt.
  Om jag försöker sätta fler klipp 18-20 lås (jag lämnade och hela natten)

 103. marilena27 sade han

  Jag gör allt i slutet när jag bränner (skriver) får det här: "Det går inte att förbereda data för inspelning: Förbereda session misslyckades: transkondiering av video misslyckades!"

 104. marilena27 sade han

  Vi svarar också på frågor någon ny? Tack

 105. marcel sade han

  salut..am en probelma med nero..fac formatu skriva exakt hur aicea som du gör när slutet för att se att jag ISES S på min skärm ut ..adica inte exakt den bild som jag sätter ut min smort På ett sätt ..och inte ..filmul intleg av vad som är bra och när du sätter i Nero filmu att se hopa förändring från vad?

 106. dany sade han

  hej jag kan inte odödlig alla videoformat. Mjuk 7 använda en Nero Ultra Edition
  När jag ger jag ger lägga videofil rättshjälp av misstag; Det går inte att infoga D: \ Dany Video \ Black Church \ Untitled.mp4. mig och berätta varför?

 107. Buna.M skulle vara intresserade med vad programmet kan göra en DVD-meny, meny start med en kort video och följ sedan kapitel menyn, lek, etc., liksom filmer från Adevarul.Multumesc samling.

 108. paul sade han

  Hej gubben, men inte säga något textnings nämligen som försvinner (ta bort) när du trecuto att stolen presenteras i tutorialu. I det här fallet inte ens vet om det är bra att hålla i minnet.

 109. Eugen sade han

  Men eftersom de sätter texter?

Returlänkar

 1. [...] För DVD-spelare, PlayStation och Xbox Min kollega Cristi har tidigare gjort en tutorial om hur man skapar en DVD-video från olika videofiler med Nero När det gäller ISO-bilder (ISO-bilder med olika operativsystem) kan BurnAware : - […]

Tala Your Mind

*