Hur att dölja en mapp för att visa

För dem som arbetar på datorn i en hektisk miljö, är det viktigt att filer privat / konfidentiell att hålla sig borta från nyfikna ögon.
vi metoder arkivering med lösenordmetoder datakryptering och till och med program lösenordsfiler. Tyvärr har inte alla datoranvändare på humör för äventyr eller installera andra program på datorn; Många bara inte har tillräcklig behörighet för att installera program på datorn från arbetet / skolan.

Hur att dölja en mapp för att visa

Visuell döljande metoden är den enklaste och snabbaste metoden för att gömma filer. Visst, det finns 100% anti kula, men kommer att ge en fördel redan innan nyfikenhet vänner eller kollegor.
Sedan urminnes tider illusionister gjorde sina tricks i sikte, genom distraktion. Det kommer att göra oss idag.
De bästa sätten för att dölja en mapp full av konfidentiella filer:
1. Hitta en plats så djup som möjligt på disken, till exempel “c / programfiler / adobe * / loggar.
2. Välj en mappikon för öppenhet
3. Dölja titel med: Alt (vänster) + 0160 (på knappsatsen).
4. Dessutom kan du dölja mapp Högerklicka på mappen / egenskaper / gömd / Apply


Videohandledning - Hur man döljer en synlig mapp


relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Mugurel sade han

  cristi välkomna
  en lösning är att kontrollera förare från en bärbar eller stationär
  eller kan detta göras med ett specifikt program ... som aida64 eller annat ???
  Tack.

 2. Alt (vänster) + 0160 (på knappsatsen). Jag ser ingen difereta.

 3. Costel sade han

  Hello Cristi. Har du inte tala om för oss hur vi tillgång till mappen genom att högerklicka på mappen `/ egenskaper / gömd / apply`.

  • Den här datorn (min dator) / vy (överst) / Alternativ (högst upp till höger) / fliken Visa / kryssa i "Visa dolda filer, mappar och enheter".

   • adrian Gudus sade han

    Det förvånar mig att tänka en gräns. Är det inte logiskt att tillämpa omvänd (invers) som visas, kommer att avbryta eller gå tillbaka där du startade. Det är så svårt att förstå denna teknik för att vända denna? Otroligt!

    • så Adriane.nu vet hur de har råd att ställa några frågor så :)))) Jag tror att när man träffar honom och ge honom ett huvud i gura.sau du kunde göra altceva.de exempel att sluta det jag ser att dumt att sitta nervii.cred du glömt vilket syfte har denna site.daca vi var alla så kunniga som du i datorn, vi kan inte tvingas att gå in på denna site.daca du bara du var utan Kristus, jag vet inte om du hade 20% av besökarna som förekommer på site.o jag önskar er bra dag

    • Marius L. sade han

     Adrian, stanna lite dum med logik! Om du döljer en mapp, hur tillämpar du det omvända, utan de steg som sägs med en kommentar ovan av Cristian? Det omvända skulle betyda: Högerklicka på mappen -> Egenskaper -> Avmarkera dold -> Använd. Tja, om du inte markerade "Visa dolda filer, mappar och enheter", hur i helvete högerklickar du på en dold mapp? Förklara din logik, om jag inte har rätt. "Otrolig!"

     • adrian Gudus sade han

      Med vänliga hälsningar, skriven av Cristi steg ovan, visades i handledningen men du vill ha den varva ner. Det är absolut ditt problem! Med andra ord, underkylda vi mun allmosor. Bättre inte låta våra tutorials och svara på dina individuella? Som ni så okunnig och kommer att följa sina egna intressen och har en total brist på respekt för den som har gett arbetet med att lära ceva.Sta Omu och göra tester, fångar skärm video som visar, på ett sätt lätt att smälta, ägna sin egen tid för att visa dig steg för steg och du kommer och frågar något som redan visats i klippet.
      Kom igen, jag förstod den här med "vi gillar inte att läsa texter om det inte är med trosor och spetsar". Jag tror att vi rumäner kommer att bli lyckligast när det gäller att spruta intelligens och kunskap direkt i hjärnan. Jag har en känsla av att denna "teknik" kommer att uppfinnas av oss rumäner, illamående, okunniga, själviska

     • adrian Gudus sade han

      När vi vet något som redan förklarats i videon eller texten ordet som ökar vårt hjärta, känner vi mycket respekterad, det är den största beviset på respekt från dig, uppmuntrade oss att gå vidare. Tack! (Jag hoppas du inser att jag är sarkastisk)

 4. Du kan göra en serie tutorials på programspråket C för nybörjare till avancerad? Jag behöver en hel del, och jag tror att det skulle vara en mycket bra serie speciellt för studenter, samt förklara mycket väl och kunde förstå bättre från dig än från lärare!

 5. Högerklicka - Byt namn / Högerklicka på katalognamn - sätt in unicode-kontrolltecken / välj LRM Vänster-till-höger-markering och katalognamnet har försvunnit.

 6. florin sade han

  Och återvända efter texten doldes tangentkombination, hur är det?

 7. florin sade han

  En handledning Cisco Packet Tracer kan göra. Jag skulle behöva för förvaltnings nätverk.

 8. Wolfwarine sade han

  Hej Cristi..din Tyvärr fönstren 7 jag inte har hittat de transparenta ikon (är transparenta men visas svart när du kryssa, precis som du sa och du) ..eller är giltig enda som 8 10 vind?

 9. Cristi sade han

  Dude, du är stark, men det är komplicerat. Jag är intresserad av att dölja en partition på den hårda, att spara alla där och när någon kommer starain att dölja den helt och hållet. Du kan inte sätta en hel del information i en mapp, det kommer att öka storleken och kommer att upptäckas och blir irriterande för dig att ge vika alltid gå dit för att spara något .. Så hur dölja D: CPC och sedan göra den igen utan att förstöra något?

  • Du kan använda ett verktyg uppdelning av hårdvara, som EASEUS gratis. Jag gör det för år. Jag skapade en partition med honom, jag sätter i det alla personliga filer (bilder, filmer) som jag besöker bara ibland, då jag gav hela partitionen HIDE. När jag behöver det, EASEUS öppen, välja och ge visa dold partition. Vi har också säkerhetskopian och gjort partitionen, ifall jag inte skulle vara så tillgängliga; Emellertid skedde detta aldrig in över 10 år av när man använder den metod som beskrivs ovan.

  • laurentiu sade han

   Hej Cristi. En enklare metod för vad du vill skulle vara att placera alla dina konfidentiella data i en extern hårddisk med USB-anslutning, som du kan lösenord när du ansluter. När du inte använder den kan du hålla den borta från nyfikna ögon. Cristi gjorde en handledning med bra extern hårddisk och det finns tillräckligt på marknaden till acceptabla priser. Jag tror att det komplicerar dig att dölja en hel partition, och om dina "vänner" har tid att sitta vid din dator kan de säkert hitta ett sätt att se den partitionen med vetskap om att du har gömt något konfidentiellt där. Respekt och framgång.

   • Jag tror inte att du gömmer medbrottslingar partition, tvärtom. Om du har en stor hård, är en partition 100GB ok för detta. Verktyget är gratis, du betalar för en mobil hårddisk, behöver du inte ett lösenord, plus att du alltid partition i den bärbara datorn / calc. Och du behöver inte uttala vänster och höger har en dold partition på hårddisken.
    Om du sällan använder din sida och ange USB-hårddisk, en gång i en blå måne, gör du glömmer bort lösenordet för hårt? Då även som blev hans sanna!

 10. adrian Stoica sade han

  Det är en bra idé, men jag vet efter detta Foder dölja hur man hittar det jag kan se hur den mappen eller avmarkera där det står gömd

 11. adrian Stoica sade han

  Jag kan inte uttrycka ordentligt hur kan jag se vad jag gömde efter ingreppet följde dig! Jag kollade och dolda då hur jag se innehållet i mappen dolda !!!

 12. cristian Costache sade han

  Cristi hej Jag har en fråga som jag vet som inte är relaterade till den här guiden, gjorde du några cumpataturi ansökningsdatum eller Android nörd http://www.wish.com/geek finns alla typer av intressanta saker med låga priser, vill veta om de är tillförlitliga eller Tepe, som stjäl pengar från kortet, och du kastar ett öga på det och berätta en återkoppling till mig vid första anblicken mig det verkade lite skumt.

 13. cleric sade han

  Hallå! För alla de pretentiösa människorna här. Om du vill spara dina bilder och mer, spara dem i ett molnkonto (eller mer än ett gäng) ...

 14. Använd securefolders program ,, ,, är mer användbar än en dold partition.

 15. Ovidiu sade han

  JA MEN FORTFARANDE tid du Creato

 16. växthus sade han

  Cristi, du har rätt i vad du sa i videon, för jag försökte detta tidigare (på en annan dator) (någon annan hade lärt mig tidigare). Jag vill säga att jag för närvarande har Windows 7 Ultimate på min dator. Problemet är detta: det faktum att min gamla dator gick sönder bestämde mig för att byta till en bärbar dator. Tja, den här tekniken fungerar inte här, vilket fick mig att titta på den här videon. Och med den anger du egenskaperna etc. Jag kan inte för att jag inte har den högsta menyn på w7u. andra idéer ???. ????

  • växthus sade han

   Det är det, jag har löst den här också. Nu, för alla som har en bärbar dator, om du vill att tricket ska fungera, anslut ett externt tangentbord och inaktivera num lock och tryck sedan på en annan vänster + 0160 på torget med siffrorna till höger.

 17. växthus sade han

  För dem som har 7 win: lämplig transparent ikon är den andra på den första kolumnen!

 18. Hur som helst är 2.33-minuten gömda där, men datumet för att skapa mappen visas på höger sida.

Tala Your Mind

*