Hur man kan bli av med sidofältet och bakgrunden i Google - videohandledning

Hej vänner, till dagens handledning lära tillsammans hur en sido ut och hur vi eliminera tapet från sökmotorn google. För vissa har Google börjat bli allt mer irriterande och varje dag kommer med något nytt, i själva verket vi sätta ett sidofält, ba vi sätta en bakgrundsbild och vem vet hur många andra nyheter ännu inte kommit in nästa gång, bortsett från allt detta, är tapeten laddad hårdare sökmotor. Sökmotor Bing från Microsoft, har nyligen genomfört möjligheten att ändra bakgrunds från Bing söksida. För er som föredrar enkelhet Jag har visat i denna handledning 2 trick vi kan bli av tapeten i google utan att använda någon add-on som jag har sett alla typer av platser och ett trick du vi kan använda för att bli av med sidofältet i Googles sökmotor. För några dagar sedan min kollega Cristi presenteras även Sidebar funktionerna i Google och hur det kan användas för att effektivisera så mycket som vi söker på Google och alla på en gång för att spara tid. Men för de mest krävande denna sidofältet kan tas bort mycket enkelt. Den metod som presenteras i handledningen fungerar både Mozilla Firefox och Google Chrome eller Chromium. Men låt oss följa med bättre video tutorial och se exakt hur det fungerar! Som sagt jag önskar er en trevlig visning!
Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
Mycket nöje!

adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com

Länk där du kan ladda ner skriptet att blockera sidofältet på sökmotorn Google är här: http://userscripts.org/scripts/show/76162


Hämta Flash Player för att se videon.


relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Bulgac sade han

  Intressant, men det känns inte bra att eliminera de sido bar, för mig är det mycket användbart.

 2. stefbabanu sade han

  side-bar som är mycket ffolositot jag skulle inte ta bort Jag recumanda bra avtal denna handledning handledning Cristi som några stjärnor ??

  • Adrian sade han

   side-bar som är mycket ffolositot jag skulle inte ta bort Jag recumanda bra avtal denna handledning handledning Cristi som några stjärnor ??  

   Ovanför titeln har du några stjärnor, klicka på 5: e stjärnan om du vill ge 5 stjärnor eller på 4: e om du vill ge 4 stjärnor och så vidare ...

 3. Någon som vet varför jag få en fel ”Skype” Avslutad tagg: b och under OK

  • Rino sade han

   Det är förmodligen ett fel i Skype-programmet för det rumänska språket. På engelska tror jag att meddelandet inte visas, vilket inte är farligt i alla fall.

 4. jully sade han

  Användbar för alla som använder Google ... Jag föredrar Bing.

 5. florin sade han

  Tack för allt ni före handledning, hjälpa många människor.
  Jag har en förfrågan, vänligen tutorials och om 3D MAX.
  Tack igen för din hjälp.

 6. Calin sade han

  dc mig undrar hjul tycks inte ge Cuatia cv ger dig undrar hjulet och förblir en vit utrymme? använda Mozilla

  • Adrian sade han

   dc apareroata inte konstigt för mig jag ge för att ge Wonder Wheel cuatcv och förblir en blank? använda Mozzila  

   Mmmm undrar varför ??? Nåväl låt oss se ... ta en logisk och veta att Google använder waaaay alla java script inte installera Java Runtime Inviorment. Kort sagt inte installera java plugin som du har det om du installerar Java Runtime.

   • Calin sade han

    Mmmm undrar varför ??? Nåväl låt oss se ... ta en logisk och veta att Google använder waaaay alla java script inte installera Java Runtime Inviorment. Kort sagt inte installera java plugin som du har det om du installerar Java Runtime.  

    Jag är helt java problemet jag hittade var Flashblock förlängning blocket visade ingen ge den knappen visas spela (flash) och fick lämna så se och synas vitt. Som jag går ut. inte nybörjare till dator och titta på handledning från huvud till stjärt.

 7. stefbabanu sade han

  bra handledning

 8. slalom sade han

  Det kan vara en tutorial Skapa Multi-OS DVD

 9. mircea sade han

  Hej Jag har en fråga: det fanns ingen mini fönster 7 eller något som visar att Windows har inte ens 7 och alla dess funktioner (och förbrukar mindre rami) ?????

 10. Pato sade han

  Bra tutorial. Får jag fråga hur du gör i VirtualBox Adrian helskärm?

 11. Ilie sade han

  Hej killar när jag bort att handledning format MKV?
  tack

 12. Katalin sade han

  biatze snälla hjälp mig med något :) några dagar har jag varit desperat efter detta fel => http://img2.pict.com/3e/ff/6f/3643080/0/screenshot2b29.png Jag vet inte hur man kan bli av det ... det är skyldig aska om du hjälper mig !!! och ledsen för kommentaren som inte är relaterad till handledning http://img2.pict.com/fb/02/10/3648646/0/screenshot2b30.png si http://img2.pict.com/03/0b/5e/3648649/0/screenshot2b31.png 🙂

 13. lilia sade han

  Hallå! mycket bra dina tutorials, jag lärde mig många saker som ingen var tvungen att förklara för mig ... Jag vet inte mycket men som en nyfikenhet kommer jag att fråga om skjutfältet kan tas bort för dem som inte använder Mozilla Firefox, Google Chrome eller Chromium ... Tack så mycket och lycka till !!

  • Adrian sade han

   Hej! Foartebune dina tutorials, lärde jag mig multelucruripecarenuaveacinesami leexplice ... numa pricepfoarte multdarca sicuriozitatevaintreb dacaslidebar webbplats poateelimina och ceicare inte använder Mozilla Firefox, Google Chrome eller Chromium ... mersimultsimultsucces !!  

   Inte en chans. Men jag kan inte se varför inte använda en av de webbläsare som nämns även du? Vi handledning om var och en och mycket detaljerad. Du tror att om du surfar med Internet Explorer're säkert? Du skojar !!! Internet Explorer är den mest osäkra webbläsare, riskerar du mycket när du navigerar med honom. Valet är ditt !! Om du vill söka efter och visa våra handledning i samband med en viss webbläsare skriva i sökrutan till höger: Firefox eller Google Chrome eller Opera eller Safari (inte rekommendera) du anger och du hittar handledning. Om allt man 2 eller 3 handledning. De flesta tutorials relaterade webbläsare hänvisar vi till / Firefox

 14. Cristy sade han

  Hur kan jag tillbaka igen sidebar?

 15. X-Ghost sade han

  Jag skulle vilja veta var kan hämta krom.

Returlänkar

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.