Hur man gör vårt trådlösa router från en bärbar dator med Ubuntu

Hej vänner, kommer handledning idag se hur vi kan vända en bärbar dator som kör operativsystemet Ubuntu Linux i en trådlös router, så att vi kan ansluta till Internet trådlöst med din smartphone eller surfplatta, även om du inte äger en router trådlöst.
Jag har gjort tidigare en handledning om detta precis som det var när Windows operativsystem som körs på den bärbara datorn som jag förvandlas till en router. Eftersom många av er bad om en tutorial där vi har en bärbar dator som kör Linux Ubuntu eller någon annan Linux-distribution, beslutade jag att göra denna tutorial.
Som jag sa i tidigare läraren där det var samma sak men på WindowsOch bärbar dator som kör Ubuntu den här gången bör vi redan har en fast internet eller stick Digi Net Mobil RDS.
Detta beror på att det trådlösa nätverkskortet till en bärbar dator och inte kommer att kunna ta emot och avge internet och på samma gång. Det är därför vi tar så ställa in Internet in den bärbara datorn via trådbunden eller genom stick Digi Net Mobil RDS och avger det vidare till andra trådlösa enheter via den bärbara trådlösa kortet.
Steg du behöver följa dem är mycket enkel, ännu enklare än i den tidigare läraren där bärbar dator som kör ett Windows-operativsystem.
När och till vem det ska vara användbart omvandla en kör Ubuntu laptopc en trådlös router?
De som ännu inte har en trådlös router eller överväger att spara lite pengar genom att använda och omvandla den bärbara datorn du redan äger, kan en trådlös router ge internet en smartphone eller en tablett eller någon annan enhet som kan ansluta till internet genom trådlös.
Som sagt, jag inbjuder dig att se video tutorial för att se exakt hur vi förvandlar laptop med Ubuntu i n HotSpot Trådlöst internet för att ansluta flera enheter samtidigt.


 


relaterade Tutorials


om Adrian

Flamländska information och kunskap, jag gillar allt om konst och dela min kunskap med stor glädje. De som ger sig till andra kommer att förlora sig men med fördel, lämnar något nyttigt medmänniskor. Jag njuter av denna privilegium, jag kommer aldrig att säga "vet ej" men "ännu inte vet"!

Kommentarer

 1. Alex567 sade han

  Hallå. Jag tror att jag har sagt det några gånger tidigare, men tidigare "men" sätt kommat. Jag förstår att inte alla känner till grammatikreglerna, men jag förstår inte de som inte vill korrigera sig själva. Enligt vad jag har märkt tror du att du känner till dem alla.

  • Ionut sade han

   Som du vet dem alla! Jag slår vad om du inte vet något som talar Adrian i handledning. Låt ensam varje människa inser vad han menade så stängs det här ämnet. Ms förståelse !!!

  • Duallpannel sade han

   Du alltför krävande man vara mer flexibla och du inte har ställt in tangentbordet för att göra misstag rumänska Scie tecken:! Hej. Jag tror [a] Jag sa ett par gånger, men [i] före "men" sätta kommatecken [a]. [I] n [t] förstår att [har] inte alla [det] världens kunskap [s] Jag grammatik, men inte [i] i i [t] förstå dem som inte vill [a] korrekt. Från vad jag observerade, anser jag att [a] de vet allt.
   Om detta var ett verk av kontroll du har noterat 2! Jo det är rumänska?

 2. REMI sade han

  Hej Adrian.Foarte handledning intressant och jag njuta av det faktum att du vill använda Ubuntu Linux.
  Ganska vänligen gör en handledning om hur vi kan installera Ubuntu på en mini PC Tronsmart MK908 quad core eller quad-core Android Tronsmart -T428 Rockchip RK 4.2 3188 -2G DDR3.

 3. FlorinP. sade han

  Alex567Hej. Jag tror att jag har sagt flera gånger, men innan "men" sätta ett kommatecken. Jag förstår att inte alla vet grammatiska regler, men jag förstår dem som inte vill korrigera. Från vad jag observerade, jag tror att du vet allt.

  Tack killar för att göra gratis handledning och jag får dig inte att betala för en prenumeration! Vet du hur mycket arbete pojkarna lägger ner för att göra en handledning? När björnbärsinstruktionerna erbjuds ansluter vi oss till alla möjliga så kallade "misstag".

 4. Alex567Hej. Jag tror att jag har sagt flera gånger, men innan "men" sätta ett kommatecken. Jag förstår att inte alla vet grammatiska regler, men jag förstår dem som inte vill korrigera. Från vad jag observerade, jag tror att du vet allt.

  Jag rekommenderar "jävla gurka", lukt inte köttbullarna i sängen!

 5. steli sade han

  och vad ska du göra? En repeater att låta honom göra vad hennes bror och ge hacka Gå någon annanstans

 6. Alex567Hej. Jag tror att jag har sagt flera gånger, men innan "men" sätta ett kommatecken. Jag förstår att inte alla vet grammatiska regler, men jag förstår dem som inte vill korrigera. Från vad jag observerade, jag tror att du vet allt.

  Det är okej att korrigera någon men inte i den ton du gör, av den '' supersmarta ''.

 7. Marian sade han

  Vad göra om vi vill använda med en trådlös adapter som är ansluten till en dator?

 8. Valentin sade han

  Jag vill inte berätta för någon att de är 100% håller med Alex567, men förstår inte hur Adrian förbisett något, att han vet allt som en stor man och mycket sura att kommentera alls.
  Jag tror att vi alla måste lära hela livet, även du, Adrian!

 9. Alex567 sade han

  Det gäller dina svar, bra eller dåliga. Normalt har varje sina fel, men problemet är att en del av oss att kommentera någon hänsyn till Facebook av misstag dum, analfabeter eller på annat sätt sina författare (föll Adrian). Därför hade jag en reaktion inte alltför trevliga.

 10. Kan Jelly Bean verkar Gaxaly Mini 2?

 11. Linux sade han

  Gratis trådlöst modem kallas, inte utan trådlös router

 12. Alex567 sade han

  Så länge Adrian gör alla idioter, dårar eller på annat sätt från de minsta misstag, jag tror att det skulle behöva vara perfekt.

 13. adrian Gudus sade han

  Marian: Vad gör vi om vi vill använda med en trådlös adapter som är ansluten till en dator?

  På samma sätt som handledningen. Och jag använde en trådlös adapter allt i den här guiden!

 14. Linux: Gratis trådlöst modem kallas, inte utan trådlös router :)

  Inte sant!
  En router kan också vara trådlös och trådbunden (ej trådlös)
  Modemet är något annat, är en enhet för att ansluta till en viss typ av nät (ADSL, 3g, satellit, etc.)

 15. Stelica sade han

  Adriane Nea när vi gör nya konfigurations och systemkomponenter baserade stationära Linux som stöder bäst som var lu Cristi (Hackintosh projektet, 1, hårdvara rekommenderas)

 16. Alex567: Så länge Adrian gör alla idioter, dårar eller på annat sätt från de minsta misstag, jag tror att det skulle behöva vara perfekt.

  Alex567: Angående ditt svar, bra eller dåliga. Normalt har varje sina fel, men problemet är att en del av oss att kommentera någon hänsyn till Facebook av misstag dum, analfabeter eller på annat sätt sina författare (föll Adrian). Därför hade jag en reaktion inte alltför trevliga.

  Vän, här är vi inte ens på dagis och grammatik, har vi ett ämne och det är bra för att hålla oss från det.
  Har du en fråga, säger du rutan och vi kommer att hjälpa dig eller andra besökare.
  Vi inte hämnas varandra, inte betala politik, försökte kort att stanna kvar inom IT-området.
  Vad du måste dela på "facebook" är ditt problem, jag tror inte Adrian diskuterar på uppdrag av videotutorial.ro-webbplatsen på sitt personliga konto.
  Om du har någon invändning om ämnet handledningen du lyssnar, om ni hålla dig i framtiden.

 17. adrian Gudus sade han

  StelicaNea Adriane när vi gör nya konfigurations och systemkomponenter baserade stationära Linux som stöder bäst som var lu Cristi (Hackintosh projektet, 1, hårdvara rekommenderas)

  Det finns redan marknadsföring datorer, bärbara datorer och allt i ett-datorer med operativsystemet förinstallerat. Om det finns tillräckligt med förfrågningar, kommer jag att göra och en sådan handledning.

 18. Alex567 sade han

  cristian CismaruVän, här är vi inte ens på dagis och grammatik, har vi ett ämne och det är bra för att hålla oss från det. Har du en fråga, säger du rutan och vi kommer att hjälpa dig eller andra besökare. Vi inte hämnas varandra, inte betala politik, försökte kort att stanna kvar inom IT-området. Jag gjorde splittringen på "feisbuc" det är ditt problem, jag tror att Adrian diskutera webbplatsens namn videotutorial.ro personliga konto. Om du har någon invändning om ämnet handledningen du lyssnar, om ni hålla dig i framtiden.

  Som du märkt, jag inte argumentera eftersom jag respekterar dig. Adrian kan prata om i timmar, men jag föredrar att avsluta här.
  PS. Gå vidare med handledning på Mac OS? (Jag lyckats installera det, men jag vill njuta av och de som besöker webbplatsen för detta ändamål).

 19. Cristi, berätta för oss som förväntar sig att projektet Hackintosh, kommer du göras!
  Tack på förhand!

 20. mörkt sade han

  Cristi, du har inte rätt. Jag såg Adrian lägga upp bilder på "Facebook" med kommentarer från vissa på videohandledningen. Det verkar för "allvarligt" ... varje man har fel, även han som var perfekt. att du inte uppmärksammar vad han gjorde och vad han gjorde fel).

 21. adrian Gudus sade han

  mörktCristi, inte mycket dreptate.L jag såg som Adrian sätta på "feisbuc" bilder med några kommentarer om videotutorial.parca för "svåra" ... alla fel, även han som var perfekt. (Bättre jag betalar inte uppmärksamhet till varje vad han gjorde och vad som var fel).

  Är du förvirrad!
  Du vet att skilja mellan att uttrycka mina egna åsikter fritt (och personliga) om något och tala i namn av någon i vårt fall på uppdrag videotutorial.ro?
  Avstå jobbet är det inte.
  Det är ingen av någon vad jag gör utanför området, vad jag gör, hur jag klär, hur de talar, vem du pratar med och om vad.
  Varför inte komma till Facebook för att klaga, varför inte förhandla direkt med mig dit eller Facebook chatt?
  Endast barn barnträdgårdslärare fru ropa!

 22. adrian Gudus sade han

  Linux: Gratis trådlöst modem kallas, inte utan trådlös router

  Ladda ner den här bilden: http://cl.ly/Phqk
  Gör en zoom och läsa vad som skrivs i vit logotyp

 23. Hej, vem gör en handledning om hur man "flyttar" från inspelning på skrivbordet (med CamTasia 7 eller 8) till en digitalkamera för att filma?
  Jag tror Andreas och Alex, de är mycket bra på fotoredigering och video

 24. Alex567 sade han

  Jag ville prata med dig på Facebook, men jag kunde inte säga att du använde ordet "skrivet" i självstudierna (jag gav också en länk) och du föredrog att ta bort mig från listan. Jag lovar att det är den sista kommentaren om detta ämne.

 25. mörkt sade han

  adrian Gudus: Är du förvirrad! Du vet att skilja mellan att uttrycka mina egna åsikter fritt (och personliga) om något och tala i namn av någon i vårt fall på uppdrag videotutorial.ro? Avstå jobbet är det inte. Det är ingen av någon vad jag gör utanför området, vad jag gör, hur jag klär, hur de talar, vem du pratar med och om vad. Varför inte komma till Facebook för att klaga, varför inte förhandla direkt med mig dit eller Facebook chatt? Endast barn barnträdgårdslärare fru ropa!

  Han vill inte kommentera längre ai du "upprörde" mig inte med någonting..så jag behöver inte säga något mer.

 26. Du har all min aktning för det arbete du gör, och respekt för ditt lag och för dem som inte håller situationen, ser till andra webbplatser med handledning för att se hur du är dottore, lycka alls.

 27. Cosmin sade han

  På tal om detta, kan förvandla en router till en trådlös mottagarantennen?

 28. Cosmin: På tal om detta, kan förvandla en router till en trådlös mottagarantennen?

  Se relaterade artiklar nedan handledning.
  Detta kallas åtkomstpunkt eller broförbindelse, har du fler tutorials på vår hemsida om böcker.

 29. Om du har en trådlös adapter som är ansluten till ett trådlöst nätverk med netto Naturligtvis kan ge internet via den bärbara trådlösa kortet? och i så fall hur?

 30. Daniel sade han

  välkommen
  Men det kan skapa en förbindelse mellan nätverkskortet och wirless?
  Jag leptopu wirless nätverk som är anslutet till Internet och vill ge NIC

 31. hej,
  Jag vill göra med din bärbara hotspot trådlösa två brädor. på Internet och en av dem jag vill göra andra hotspot. kan med ubuntu? men jag vill vinna gå med Linux. Tack!

Tala Your Mind

*