Hur man väljer en toppmodern prisvärd bärbar dator - videohandledning

Hej vänner, i dag jag kommer att ge användbar information om att köpa en bärbar dator, som är mer lämplig mobil processor som grafikkort, hur mycket lagringsutrymme som behövs och i synnerhet vilken typ. Under 20 minuter jag kommer att försöka ge så mycket användbar information så att du kan undvika en del dåliga affärer.
Generellt nätbutiker eller butiker försöker sälja klassiska Dacia Mercedes station, är inte något nytt marknadsföringsstrategier är tänkta att bli av med gamla lager insättningar.
Vid ungefär samma pris som du kan få en bärbar dator nästa generation, kan det ge prestanda 10-20% bättre än den bärbara datorn generationen sist eftersom butikerna har inget intresse av att lämna denna information, kan du vaknar upp att du köpte idag en bärbar dator med gammaldags 1 år 2 moralisk kurs rabatt.
Om du väljer att köpa en bärbar dator eller något annat, måste du köpa något ström, om du inte kan hitta ett mycket bra erbjudande för den sista generationen. Till exempel, om en bärbar dator processor i3 andra generationen erbjuds till ett pris 20% lägre än en med i3 tredje generationen, är det en bra affär, tyvärr de flesta butiker kommer att sätta laptop gamla med det nya ett till samma pris.
I handledningen inbillade jag att jag köper en bärbar dator för mig, det är därför även måste ta min laptop och är inte villiga att betala för mycket för honom.
Vi måste tänka på att mina behov kan vara annorlunda än din, jag är inte en gamer stället jag enheterna kan du använda den för att röra sig snabbt, mycket snabbt, för att det inte kan använda en bärbar dator svag processor (Intel Pentium, Intel Celeron, Intel Atom, AMD: s AMD C) eller att operativsystemet enheten. Det betyder inte att jag köper en bärbar dator med SSD helt enkelt eftersom bärbara datorer med SSD är mycket dyra och inte förstår varför. Jag köper en bärbar dator med HHD då en SSD kommer Cupar och att det i stället kommer att installera hårddisken.
RAM behöver inte vara bra eftersom du enkelt kan ändra eller kompletteras, är laptop RAM inte dyrt alls.
Tyvärr finns det några saker du kan inte ändra så lätt i en bärbar dator, jag menar processor, chip grafikkort, nätverkskort, moderkort. Dessa komponenter bör vara stark från början.
Jag måste säga att jag inte anser ultrabooks inte få mig fel, det är enhetens utmärkt men för mig betyder en hel del beroende på vad processorn, tyvärr ultrabooks har processorer med frekvensen minskat kraftigt, vilket innebär långsammare svarstid, tung multitasking. Fördelen är att Ultrabooks är utmärkt för dem som vill ha en enhet tunn / vacker, lång batteritid. Ultrabook är inte för mig, men för dig kan vara perfekt.

Nedan följer några rekommendationer:

Laptop balanserad affär utmärkt för kontor:

HP Laptop med Intel® Core TM 650 i3-2328M 2.20GHz, 2GB, 320GB, Intel® HD Graphics, Linux, grå Laptop Bag

Laptop konsten tillgänglig / balanserad:

Lenovo bärbar dator med Intel® Core TM B590 i3-3110M 2.40GHz, 4GB, 500GB, nVidia GeForce GT 610M 1GB, FreeDOS, svart

Mitt val för mig är perfekt:

Lenovo bärbar dator med Intel® Core TM G580 i3-3110M 2.40GHz, Ivy Bridge, 4GB, 1TB, nVidia GeForce GT 630M 2GB, FreeDOS, Mörkbrun

Att välja en spelare budget euro 900:

G46VW-W3060D Asus Laptop med Intel® Core TM-processor-5M i3210 2.50GHz, Ivy Bridge, 4GB, 500GB, nVidia GeForce GTX660M 2GB, FreeDOS, svart

PC Garage rabattkupong!

Om du är kund PC GarageDu kan använda denna kupong 88NX2AZW att få 1.00% rabatt för eventuella produkt / produkter.

Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
På lådan kommentarer försöka få något om ämnet så att andra besökare kan erbjuda en handledning + kommentarer relevanta kommentarer kan vara extra stöd för användarfel, eller lust att lära.
Innan du frågar en fråga kolla igenom kommentarerna äldsta, de flesta gånger det redan svarat på din fråga.
Använd flera kategorier på toppen av webbplatsen och sökmotorn från högra hörnet för att snabbt komma till vad du är intresserad, har vi över 900 tutorials som täcker nästan varje genre av mjukvara, har vi insett, jag du bara måste söka efter dem och titta på dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

 

Sökmotor.
Om du till exempel har problem med Yahoo Messenger, kan du skriva in i vår sökmotor termer som Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess problem budbärare, budbärare fel, etc., kommer du se att du kommer att ha ett val.

Kategorier.
Om du använder kategori rullgardins tycker de att baren i Home kategorier: Office, grafisk design, hårdvara, Internet, multimedia, säkerhet, system, lagring, backup, under dessa kategorier är organiserade underkategorier och sub-sub -categorii, det är en mer noggrann filtrering. Att hitta något samband med Yahoo Messenger med hjälp av de kategorier som du kan leda kategori:InternetDet kommer att öppna andra underkategorier där du väljer Voice-ChatDärifrån kan du gå på underkategori YahooSlutligen, med dessa filter kommer att anlända på en sida där de enda punkter i samband med Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiv.
arkiv Du hittar alla våra tutorials organiserade vackra dagar saptameni, månader och år.
Allt är logiskt, bara följa logiken.

Mycket nöje!
av Cristian Cismaru


 


relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Framtiden kan göra en tutorial om nya Internetprotokoll ipv6

 2. MARIAN sade han

  GRATTIS !!!!!

 3. adrian Gudus sade han

  För dem som förmodligen undrar "vad gör jag med den bärbara hårddisken om jag tar ut den och sätter en 60 eller 120 GB SSD?"
  Svaret är enkelt, du kan enkelt förvandla din bärbara hårddisk till en extern hårddisk genom att köpa ett rack. Det finns redan en handledning om "Hur man skapar en extern hårddisk från en gammal hårddisk med ett billigt rack" som du kan hitta med hjälp av rutan SÖK i det övre högra sidofältet.
  Så du super fart och operativsystem och mjukvara till med hjälp av SSD och lagring av filmer, musik, fotogrfii intern hårddisk med hjälp av post extern hårddisk

 4. Gott Nytt År

 5. SSD är instabila i det långa loppet är inte värt det, fel uppstår i ett par månader. inte värt det, tyvärr inte kommer att ha en framtid.

  • Jalina sade han

   ... Och de är också sura! Du får felinformation. Jag har haft SSD i över 2 år och du har ingen aning om hur perfekt det fungerar. Fortsätt i din dumhet att kodarna vill ha det här.

  • Michael N. sade han

   Jag tror att du hade otur, jag har aldrig hört talas om en sådan halv sak och mitt arbete i över ett år och utan några problem.

 6. adrian Gudus sade han

  Wayne:
  SSD är instabila i det långa loppet är inte värt det, fel uppstår i ett par månader. inte värt det, tyvärr inte kommer att ha en framtid.

  Var en gång så när tekniken bara början och det fanns lite marknaden SSD-enheter. Det finns nu något men jag kan inte se varför och varför köpte du ett dussin SSD. Om du köper en god kvalitet, kommer du inte har problem. Använd SSD mer än 1 år och vi hade inga problem och inga fel som du nämner.
  SSD-tekniken har utvecklats mycket på sistone, controllers har allt mer intelligent och tillförlitlig.

 7. Wayne:
  SSD är instabila i det långa loppet är inte värt det, fel uppstår i ett par månader. inte värt det, tyvärr inte kommer att ha en framtid.

  SSD är så instabil att ett år sedan satte vi videotutorial.ro enbart på SSD-enheter.
  Efter ett år av användning Barbara fortfarande gå parametrar för ett år sedan.
  Vi måste understryka att videotutorial.ro webbplats är ett bra ställe att trafic.ro kategori 2 datorer-internettrafik dagligen, tung, stora databaser, strömmande video.
  Men kanske du rätt du säkert har testat intensivt.

 8. Andrew sade han

  En snabb SSD är utmärkt men kostnaden fortfarande kostar en hel del tyvärr. Jag vet inte när de kommer att inträffa 500 1 GB och TB skulle helst ske nödvändigtvis anges. I grund och botten måste det defragmenteras en SSD. Det kostar för dyrt och alltför liten kapacitet. Om kostnaden som en normal Svårt att vara säker på att de såldes framgångsrikt punkt.

  • Förmodligen ett alternativ som är värt att utforska är hybridskivor - med en SSD-del för operativsystemet och programvaran och en hårddiskdel för lagring.

 9. sorin Chiran sade han

  Grattis på födelsedagen!

 10. ASUS sade han

  Romaniaaaaa Grattis på födelsedagen, Grattis på födelsedagen !!!! 2013

 11. Valentin sade han

  Cristi Bravo!
  En annan värdefull handledning som vanligt annars.
  Gott Nytt År!

 12. Iron Maiden sade han

  Sal, hur kan jag byta ut en bärbar dator HDD HP ProBook 4530s med en SSD?

 13. adrian Gudus sade han

  Iron Maiden:
  Sal, hur kan jag byta ut en bärbar dator HDD HP ProBook 4530s med en SSD?

  Det finns redan en handledning om detta. Skriv in SÖK-rutan i det övre högra sidofältet: "Hur man byter hårddisk på netbook och laptop" tryck på Enter-tangenten så hittar du guiden.
  Innan du ställer frågor, inte ont att använda sökrutan. Vi har över 1000 tutorials på webbplatsen

  • Iron Maiden sade han

   Tack trevlig, hittade jag handledningen, men om den bärbara hårddisken så jag vet att det är 5400rpm och är på sata, men angav inte om det finns ingenstans SATA II eller III. Nu vet jag inte vad som skulle gå SSD, SATA II eller III?

 14. cristi sade han

  "HAPPY BIRTHDAY" hälsa och allt du vill ha. gott nytt år. lycka till vidare

 15. adrian sade han

  Wayne:
  SSD är instabila i det långa loppet är inte värt det, fel uppstår i ett par månader. inte värt det, tyvärr inte kommer att ha en framtid.

  där du scoso detta? du hör du talar?

 16. George sade han

  Hej, om samma fråga, kan jag har inuti laptop HP ProBook 4540s förutom hårddisken och en SSD som är att sätta OS?

 17. Grattis på födelsedagen !!

  Jag såg igår en granne till mig och en Alienware ärlig jag älskar det, synd att det är dyrt. Det är en bra bärbar dator för spel.

 18. Hello Cristi, varför 32nm processorer är dyrare än de på 22nm? Och ett problem ben. Min grundläggande moderkort ASUS p8P67 på win8 jag bara beta drivrutiner för, och för resten. ASUS AI Suite bryta jag inte har någonting om det innebär att min styrelse är redan gammal, vad vi gör i detta fall endast förare BETA: (((((?

 19. 4520s ProBook har ett första generationens processor i3 efter att jag lagt ssd flyttar bättre än en bärbar dator med i7 med HDD (testad) Quick Start (ca. 10 komma och röra sekund, uTorrent avast)

 20. Och om du verkligen behöver hdd kan monteras i stället hittade dvd rack (100ron) personligen inte använder dvd 1an (endast pinnar och extern hårddisk)

  dany:
  4520s ProBook har ett första generationens processor i3 efter att jag lagt ssd flyttar bättre decatun i7 med laptop HDD (testad) Quick Start (ca. 10 secintra och röra, utorrentavast)

 21. Klippig sade han

  Jag såg en med 900 euro och säger att det är prestanda men jag hittade Lenga mig en butik med 69 euro dyrare, men jag vill veta vad du tycker förtjänar att köpa denna laptop eller inte? Jag måste säga att jag behöver fotoframkallning det för något som är så kraftfull.

 22. Klippig sade han

  Tusen benådning glömde att sätta adressen http://www.fnac.com/HP-Envy-dv7-7290sf-17-3-LED/a4647805/w-4#ficheDt

 23. cristi sade han

  Andrew:
  En snabb SSD är utmärkt men kostnaden fortfarande kostar en hel del tyvärr. Jag vet inte när de kommer att inträffa 500 1 GB och TB skulle helst ske nödvändigtvis anges. I grund och botten måste det defragmenteras en SSD. Det kostar för dyrt och alltför liten kapacitet. Om kostnaden som en normal Svårt att vara säker på att de såldes framgångsrikt punkt.

  Det är marknads 512 GB SSD platser men priset startar från 2000ron fortfarande inte värt det

 24. bogdan sade han

  Det finns några skärmar på marknaden med IPS-panel, S-IPS, MVA, etc. ... Jag skulle vilja se en handledning för att bättre förstå fördelarna och nackdelarna med varje teknik (speciellt för att jag vill få en ny bildskärm ).
  Vad sägs om Cristi, kommer du att göra mindre tid för det?

 25. augustin sade han

  Jag har en fråga till Mr Adrian efter ett tag om orörd datorskärmen stänger men inte köra, och om du flyttar musen vänder sig till mig om du flyttar musen visas på skärmen ingen ingång signal.Mentionez Vänligen e tv.Va och kan ha ett svar.

 26. Videotutorial.ro lag, din kunde göra en handledning om hur du skapar en DVD-rip av x264, eftersom vi sökt information på nätet men vi hittade inte; filmer i DVD-format upptar mycket utrymme, men kan passa och 264 x3 format filmer på en skiva; (En sådan metod är mycket användbar när du måste gå någonstans och inte av hade 10 filmskivor i stället för 2)
  Om du kan, skulle jag vara glad att också presentera en handledning ...

 27. mihai sade han

  Urmaresv videotutorial.ro sedan han släpptes från 2009 mening och jag vill säga att jag är djupt imponerad av mucna en insättning och passion du har för handledning. Gör tutorials väl dokumenterade i de flesta områden. Jag måste säga, att ta hänsyn till återföring av besökare och fortsätter med handledning. Det är viktigt att ta hänsyn återkoppling konto från besökare av denna stora webbplats. Jag tycker mycket Videotutorial, gå till denna webbplats 5-6 gånger om dagen. Jag tror att vi sett om alla dina handledning. Jag önskar er lycka till, grattis Cristi Adrian för allt:

 28. Viorel sade han

  Jag gillade specifikationerna för en bärbar dator bara för att den har Linux-operativsystemet ... Kan jag köpa den och sedan ha Windows 8 installerat?

 29. adrian Gudus sade han

  cr:
  Videotutorial.ro lag, din kunde göra en handledning om hur du skapar en DVD-rip av x264, eftersom vi sökt information på nätet men vi hittade inte; filmer i DVD-format upptar mycket utrymme, men kan passa och 264 x3 format filmer på en skiva; (En sådan metod är mycket användbar när du måste gå någonstans och inte av hade 10 filmskivor i stället för 2)
  Om du kan, skulle jag vara glad att också presentera en handledning ...

  Det finns redan en handledning om ämnet för detta ämne. Skriv in SÖK-rutan i det övre högra sidofältet: "Hur man kopierar en original-DVD med filmer i mycket bra kvalitet" tryck på Enter-tangenten så hittar du självstudien.

 30. adrian Gudus sade han

  Iron Maiden:
  Tack trevlig, hittade jag handledningen, men om den bärbara hårddisken så jag vet att det är 5400rpm och är på sata, men angav inte om det finns ingenstans SATA II eller III. Nu vet jag inte vad som skulle gå SSD, SATA II eller III?

  SATA-kortplats om du kan få en SATA 2 3 kommer att fungera men kommer inte att använda SATA hastighet 3.

 31. Costelina sade han

  tacka Cristi

 32. Adrian sade han

  Som vanligt den extremt användbara handledningen: D Tack Cristi. Jag har en förfrågan! När du har köpt den bärbara datorn kan du packa upp den ... eller åtminstone en kort beskrivning för att se vad du fick: D som med videokamerorna använder du handledningarna ... videon och jag blev förvånad :) Resten Grattis på födelsedagen Videohandledning och allt !: D

 33. Hej videotutorial.ro, och jag vill ha lite råd från dig, det är ett snabbt beslut om TRB att göra.
  Jag tog en Asus bärbar dator 18 miljoner, är det denna modell nu tagit 2 vecka.
  http://www.emag.ro/laptop-asus-cu-procesor-intel-174-pentium-174-b980-2-40ghz-4gb-500gb-nvidia-geforce-610m-1gb-freedos-matt-blue-x55vd-sx089d/pd/EQ1ZKBBBM/

  och jag ser att folk från EMAG jag vill göra trots sedan, satte de ett erbjudande om en acer, innebär denna modell
  http://www.emag.ro/laptop-acer-aspire-e1-571g-32324g50mnks-cu-procesor-intel-174-core-small-sup-tm-sup-small-i3-2328m-2-20ghz-4gb-500gb-nvidia-geforce-gt-620m-1gb-linux-black-nx-m0dex-078/pd/E67XKBBBM/

  Fråga: Det lönar sig att ge tillbaka och lägga mer asusu 150 lei och få min aceru? Tänk på alla detaljer (asusu har 3.0 USB), etc.
  Jag skulle uppskatta om du skulle svara snabbt hamnar inte erbjuda produkten eller returnera period (dagar 30 - 2 spottade)

 34. Viorel sade han

  Hej, jag är en fiol, någon hjälper mig också. Hur kan jag ändra mitt användarnamn och lösenord i routern? är de "admin admin" Jag har en d-länk 2640r, jag tittade på flera tutorials men denna information
  Som användarnamn och lösenord i stället fann vi ,, tack

 35. Hallå! I erbjudandet från emag har de inte längre den här modellen. Jag hittade det på en annan webbplats, men jag vet inte om det är samma modell. Jag vet inte vad ideapad betyder ... Berätta om det är samma modell. http://www.cel.ro/laptop-notebook/laptop-lenovo-ideapad-g580ah-i3_3110m-1tb-8gb-gt630m-2gb-l/
  Tack!

 36. adrian Gudus sade han

  Ionut:
  Hej videotutorial.ro, och jag vill ha lite råd från dig, det är ett snabbt beslut om TRB att göra.
  Jag tog en Asus bärbar dator 18 miljoner, är det denna modell nu tagit 2 vecka.

  och jag ser att folk från EMAG jag vill göra trots sedan, satte de ett erbjudande om en acer, innebär denna modell

  Fråga: Det lönar sig att ge tillbaka och lägga mer asusu 150 lei och få min aceru? Tänk på alla detaljer (asusu har 3.0 USB), etc.
  Jag skulle uppskatta om du skulle svara snabbt hamnar inte erbjuda produkten eller returnera period (dagar 30 - 2 spottade)

  Värt!

 37. EdKode sade han

  Bra tutorial, och jag rekommenderar denna laptop: Lenovo bärbar dator med Intel® Core TM G580 i3-3110M 2.40GHz.

 38. Cristi sade han

  Hej, du verkar veta bärbara datorer kan uppgradera idrottsverksamheten grafikkortet?

 39. DacitT sade han

  Varför ska vi komma ihåg att en bärbar dator inte är en dammsugare, damm? att vara grå för att inte vara matt ...

 40. Kady sade han

  Jag ber om ursäkt att jag är i, men jag istället för att laptop särskilt om det skulle användas för spel jag köper en stationär som kostar ca 1000 lei, en processor med dubbla kärnor 3,4 gh, 4 GB RAM och HDD 500 gb plus ett integrerat grafikkort som kan bytas ut lätt, det är sant att en bärbar dator är bärbar men skrivbordet är mycket billigare och mer kostnadseffektivt, kan ett sådant system lätt tål upp till 10-15 år om inte mer, beroende på användning, lycka vänner.

 41. Hello laget Videotutorial.ro
  Svara på e-postmeddelandet som jag lämnade för två dagar sedan för att välja en bärbar dator.
  tack

 42. Gabitzu Gabitzu sade han

  Howdy! Jag vill ha en bärbar dator att använda program Corel Draw, Photoshop och liknande detta, men vet inte vilket skulle vara bäst. Vissa recomnadari från EMAG men jag hade inte övertygat mig. Jag vill ha en slags upp till maximalt Ron 2500 eftersom jag inte har råd decoamndata en prestanda men det kan användas för arbete ACET. Väntar på ett svar. Tack!

Returlänkar

 1. [...] Tid med högpresterande komponenter, det handlar om Lenovo G580, en hem- och kontorsdator som jag rekommenderade i en hårdvaruhandbok för inte så länge sedan. Lenovo G580 är en del av hemmet, det är en vanlig bärbar dator med finish [...]

Tala Your Mind

*