Hur man spelar in låtar från en radiostation på din dator - videohandledning

Hej vänner, idag en handledning för att lära sig hur vi spelar i vår dator en låt som jag lyssnade på radio eller varför inte ett radioprogram. Vi radio favorit och ofta råkar vi höra en låt och uppenbarligen förmodligen inte den låten, vet inte ens vad det kallas eller som tolken men ändå vi tycker mycket, vad vi gör i detta fall ? Inget enklare, kommer det att hjälpa små program Screamer Radio som du kan installera eller använda i bärbara versionen (ingen installation krävs). Screamer Radio ger oss möjlighet att lägga till nya radiostationer i favoritlistan eller att spela in en låt som sänds från en radiostation, kan du ställa in en mapp där du vill spara posterna. Detta softulet är mycket enkel och lättanvänt gränssnitt och över är i rumänska språket. Vad jag gillar med den här programvaran maj? Det har en enorm lista över radiostationer mycket väl kategoriseras som: region, plats, genre, språk.
Som sagt jag inbjuder dig att titta på video tutorial tillsammans.
Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
njuta

adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com
 


relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Eugen sade han

  bravo.de mycket ville asta.pe jag frågade vem sa att du inte kan spela in från radio.datorita till dig jag lärt mig att det poate.multumesc av suflet.sa vara frisk och ändå göra handledning för de mindre kunniga

  • Ratzoiu sade han

   bravo.de mycket ville asta.pe jag frågade vem sa att du inte kan spela in från radio.datorita till dig jag lärt mig att det poate.multumesc av suflet.sa vara frisk och ändå göra handledning för de mindre kunniga

   Det finns många program som gör detta: AIMP, Km spelare, Gom Player, VLC, och om du vill ha en mjuk så bra med integrerade radiostationer 20.000 ser Radiosure.

 2. cornel sade han

  Readon TV Movie Radio Jag använder Player är mycket mer än en radio-spelare, nästan är en multimediaplattform. Och jag ska göra en handledning om det.

  • Ratzoiu sade han

   Readon TV Movie Radio Jag använder Player är mycket mer än en radio-spelare, nästan är en multimediaplattform. Och jag ska göra en handledning om det.

   Hornhinnan, inte värt uppmärksamhet av en stor mjuk, tung, vilket inkluderar många funktioner, särskilt om du säger att det är en multimediaplattform. Om du redan är inbäddade i en mjuk alltför många funktioner världen förlorar intresse för honom och några mega liten sak blir en mammut. Titta exempel Nero, som förlorade för marknaden och för vilka många tvekar att använda den. Från ett litet verktyg finutz princip några mega, bränna CD-skivor, gjort spår och parlea ISO-bilder, har nått en multimedia plattform som han säger du om 1.2 GB, som rör sig hårt att blocket och datorer resurser. Här är ett annat exempel Utorrent, som från ett litet verktyg som äter några kilobyte minne kom att äta 50 MB, utan att göra något extra.

 3. marius sade han

  Adriane super hårt! Kallaste låter Decca winamp! Lycka till i framtiden!

 4. adi sade han

  Tack för handledningen! Jag behövde det!

 5. Emilian sade han

  Du är fantastisk !!!!!!!!!!! från att vara en rookie i datorn (eller båda), har vi nu nått stadiet acestuia.In användningsmiljö beträffande denna handledning och inte bara OBS !!!!!!!!!!!! Jag 10 och jag frågor om Feedburner SITE, undertecknade jag men jag vet via mail när du anger handledning noi.Please förvänta sig en mild HJÄLP !!!!!!!!!!!!!!!!! den förväntade voi.Multumesc

  • Adrian sade han

   Du är fantastisk !!!!!!!!!!! från att vara en rookie i datorn (eller båda), har vi nu nått stadiet acestuia.In användningsmiljö beträffande denna handledning och inte bara OBS !!!!!!!!!!!! Jag 10 och jag frågor om Feedburner SITE, undertecknade jag men jag vet via mail när du anger handledning noi.Please förvänta sig en mild HJÄLP !!!!!!!!!!!!!!!!! den förväntade voi.Multumesc  

   Kom inte med nya tutorials postmeddelanden som du inte har validerade inskrivning. Se till att den e-postadress du prenumererar med dig har kommit en e-postbekräftelse som du har en länk som du måste klicka på för att bekräfta din registrering. Spam mapp och glömt eftersom det ibland oförskämd och kasta några Yahoo e-post från skräppost

 6. gheorghe sade han

  Dessa dagar chear tänkte detta, eftersom det kan spela in från radion, och handledning kom när vi behövde. Jag gillade det, det är enkelt och användbart, kort och lika många handledning.

 7. costel08_78 sade han

  Mycket bra om du har en begäran tutorialul.As har när du gör en handledning för att gå mjukt på fönster om du skulle kunna ge ett alternativ för Linux (även att säga vad som skulle vara likvärdiga om inte en handledning) som skulle .Cred användbar för dem som vill använda linux.Aveti programvara tutorials med många händer på fönster och att jag var van vid så när jag redigerar ett klipp eller liknande prg som ni har lagt fram år denna tutorial eller något för mig antorc alla fönster som linux inte vet vad skulle merge.Va tack.

 8. brickor sade han

  bravo kyla programmerade handledningar om programmerare som du ska vara snabbare dator

  • Ratzoiu sade han

   bravo kyla programmerade handledningar om programmerare som du ska vara snabbare dator

   Tavi kom under rubriken säkerhet som det finns titlar och länkar postat större rengöring och underhåll av programvara för PC,

 9. Bulgac sade han

  mycket högt, så jag kommer att spela alla spår.

 10. fara sade han

  Mycket bra litet program, jag behövde det.
  Ms lång och fortsatt framgång!

 11. Nelu sade han

  Det är super med denna softulet som gör att många, många tack

 12. Catalin sade han

  Ptr. registrering (något slag) kan använda Nero Wave Editor

 13. cosmin sade han

  mycket bra program

 14. Calin sade han

  f bra för tutorialu inte vet att de åtföljs av ett sådant program och ja jag vet mycket mer behöver således inte bara programvara. Några andra är mer komplicerade enklare och lite mer gratis pengar.

 15. vlad sade han

  Jag satte för att ladda ner en ISO-bild med Windows XP ??

  • Adrian sade han

   Jag satte för att ladda ner en ISO-bild med Windows XP ??  

   Inte uppmuntrar och stöder inte piratkopiering, ger vi inte seriella, sprickor eller nedladdningslänkar. Du gör vad du vet eller gå till affären och köpa Windows

  • ando sade han

   Jag satte för att ladda ner en ISO-bild med Windows XP ??  

   Hitta en torrent på google bild dorita.in vila, det är enkelt, om du stänger automatiska uppdateringar och nöja sig med vad hon fick.

  • vali sade han

   Jag satte för att ladda ner en ISO-bild med Windows XP ??  

   Om du vill ha en xp ... kan du be nästa id (eller e-post):
   .............................. ..

   Obs: Ingen administratör därför videotutorial.ro tar inget ansvar.

   • Om du vill ha en xp ... kan du be nästa id (eller e-post):
    .............................. ..Nota: Ingen administratör därför videotutorial.ro tar inget ansvar.  


    Vad är du bra pojke, du har xp fabriks platser under skrivbordet?
    Vem vill ha en xp, kan du ta den till butiken om du inte har pengar kan prova torrent.

    • vali sade han


     Vad är du bra pojke, du har xp fabriks platser under skrivbordet?
     Vem vill ha en xp, kan du ta den till butiken om du inte har pengar kan prova torrent.
       

     🙂 🙂 🙂 Jag har INTE ”xp-fabriken under skrivbordet”, jag tar inte ut någon avgift. Jag skulle förmodligen ha använt tjänsten transfer.ro för att skicka iso-bilden.
     Jag förstår dock beslutet att inte ge kontakt-e-postmeddelandet på webbplatsen ...

  • stefbabanu sade han

   Jag satte för att ladda ner en ISO-bild med Windows XP ??  

   ta mitt ID och kontakta mig så hjälper jag dig ……………….

 16. KhnumDC sade han

  Grattis handledning! Värt att försöka och Radiosure

 17. Daniel sade han

  År jag använt det här programmet och registrera ok, men ingen EQ på det och kraschar utan anledning när ditt barns värld!

 18. Julliano sade han

  Om du använder Winamp för att lyssna på radioinspelningar rekommendera för Stream för Winamp, Winamp börjar med, är mycket enklare och intuitivt.

  • Albert sade han

   Om du använder Winamp för att lyssna på radioinspelningar rekommendera för Stream för Winamp, Winamp börjar med, är mycket enklare och intuitivt.  

   Och det är mycket enkelt

 19. Gabriel sade han

  Jag satt på baren i termer kommentator men den här gången jag gratulerar er för denna tutorial.
  I det och LRE förvandla din Windows XP i sju är bäst hittills

 20. Zotank sade han

  Adrian tack för handledningen program chear gå utan probleme1

  • Adrian sade han

   Adrian tack för handledningen program chear gå utan probleme1  

   Jag tror inte videotutorial.ro någonsin skrivit eller lagt fram några program som inte fungerar eller inte är bra, och om det fortfarande hände inte gå till något fel detta hände endast för användare och inte vårt fel.

 21. Razvan sade han

  Bravo herrar ,,,, !!!

 22. DAN sade han

  Readon TV Movie Radio Player användning har tv-kanaler från alla kontinenter plus radiostationer och konvertering fel.in plus göra och om du kan få vuxna XXL och filmer med denna program.In vila alla bune.Am en fråga till er: -Lamuritima och mig som en dator inte skrika inte har antivirus EL, nämna att att PC inte är ansluten till internet.
  ROG ADMIN inte radera frågan, och om möjligt jag vill ha ett svar.

  TACK

  • Neagh sade han

   Readon TV Movie Radio Player användning har tv-kanaler från alla kontinenter plus radiostationer och konvertering fel.in plus göra och om du kan få vuxna XXL och filmer med denna program.In vila alla bune.Am en fråga till er: -Lamuritima och mig som en dator inte skrika inte har antivirus EL, nämna att att PC inte är ansluten till internet.
   ROG ADMIN inte radera frågan, och om möjligt jag vill ha ett svar.
   TACK

   Du kan inaktivera larm Bristen antivirus / brandvägg skjuta / autoupdating avbokning, säkerhet Center.Se kan välja vad man inte ska varna varje gång jag avbryta helt det efter installationen, och nu har jag gjort en CD med N- lite, där vi inaktiv Hulk plats ..

 23. stefbabanu sade han

  Jag vill göra en handledning om hur kyckling tema på windows xp ubuntu

 24. axelluny sade han

  TACK för att presentera denna programel.A fanns en tid när jag använde det mycket mult.Acum användning Screamer Radio AIMP sedan glömt.
  All respekt för ditt arbete uppgifter

 25. iulian62 sade han

  Mycket bra handledning, men det finns fler program som detta, Adrian och jag har en begäran som vi kan göra en handledning om Trillian Astra?

 26. Stefan sade han

  Mycket trevligt och användbart men ...… .. ganska dåligt tills du faktiskt famlar dem eller låter mig berätta exakt vad du gör för .. stjäl från andra och du bara postar du visste och jag säger DICTION vad fan är talterapeuter! !!

 27. Stefan sade han

  Och att säga den rätta? Jag tror att dricka alkohol innan du gör något som webbplatsen ......... jävla röra !!! "re ledsen 1 maj Moldovean ????

  • Ratzoiu sade han

   Och att säga den rätta? Jag tror att dricka alkohol innan du gör något som webbplatsen ......... jävla röra !!! "re ledsen 1 maj Moldovean ????

   Stefane ... Den som gör det här är ingen professionell filolog. E OM. Läs inte efter prompten, sms inte i förväg, det är fortfarande realtid. Ingen stjäl vänner för att stjäla, jag slår vad om att du inte hade någon aning om det och att du inte hade någon aning. Om det passar dig ser du ut så, om du inte gillar det ser du att det finns andra. Ingenting är obligatoriskt på internet, det finns tillräckligt med information och packad för alla smaker. En bra dag.

  • Adrian sade han

   Och att säga den rätta? Jag tror att dricka alkohol innan du gör något som webbplatsen ......... jävla röra !!! "re ledsen 1 maj Moldovean ????  

   Jag ser att du är min fan nummer 1. Kritiker men ändå du tittar på mina tutorials. Vad att göra med detta? Vill du göra något och du inte placera mig? Jag står i halsen? =)) Om ja, ja, jag kommer att fortsätta att göra det, bara så att du inte dö för att se hästarna när de hundar !!!

   Avslutningsvis vill jag meddela dig att din rumänska är infekterad, jag citerar dig:

   Lest var rätt: det jävla illa en enda röra röra eller längre.

   Sammanfattningsvis ... tills en annan ser sugröret i ögat och sedan uppmärksammar andra. Titta på dig själv i spegeln, titta på ditt infekterade sätt att skriva och "berätta" dig själv om dikteringen

   Det är enkelt, inte gillar inte ser. Nu på allvar tala högljudda kommentarer Jo jag har roligt varje gång eftersom jag gillar så mycket och förbannad du bara fortsätta göra handledning. Jag hoppas inte döda dig själv på grund av det och du kan sova bättre. OK?

  • Och att säga den rätta? Jag tror att dricka alkohol innan du gör något som webbplatsen ......... jävla röra !!! "re ledsen 1 maj Moldovean ????  


   Adrian inte konsumera alkohol, vänner vet varför.
   Adrian är moldavisk, precis som du, "Stefan" från Iasi.

   • Stefan sade han

    Adrian inte konsumera alkohol, är ce.Adrian moldaviska vänner vet, som du faktiskt "Stefan" från Iasi.  cite mig Jag bor regelbundet i Iasi men det spelar ingen roll, jag gillar hur Adrian beskriver program som inte är badrum ... I stället vill jag uppmärksamma honom för att inte rusa, det är faktiskt ett råd. Annars är det riktigt trevligt med hur mycket hjälp han kommer för att stödja alla !!! Jag tänker och nu inser jag att känslor är orsaken !!! Annars mycket framgång. Något med hacket skulle vara välkommet.

   • Stefan sade han

    Adrian inte konsumera alkohol, är ce.Adrian moldaviska vänner vet, som du faktiskt "Stefan" från Iasi.  cite migJag bor regelbundet nära Iasi men det spelar ingen roll.Jag gillar hur Adrian presenterar viss programvara men är uppmärksam på bråttom ... faktiskt vill jag tro att känslorna är den som skapar denna faktor för att upprepa sig själv eller förvirra det lite! hack skulle inte skada (att skydda, att skydda, hur man undviker). God dag till hela andan!

 28. mgmp sade han

  Bai Stefan, ja jag äter dåligt !!!!!! Var är dina hundratals tutorials badrum SmartAss? Bravo vilja göra det !!!! Om du är du bättre göra en "att höra dig och du ... vad du ..desteptaciune !!!!!!  cite mig

 29. Razvanhpx sade han

  Hej, jag gillar verkligen dina handledning, jag skulle vilja fråga dig också !! HUR KAN JAG GÖRA EN POST PÅ SERVEREN !! det är "[e-postskyddad]”Eller“ .com ”etc snälla, jag ber er !!

 30. vlad Cuc sade han

  Jag tog en iso-bild med Windows XP Essential Jag har inte hört talas om den här versionen av XP ... när den är installerad skriver den Windows XP essentiell ... när jag öppnar den visas boot-skärmen för xp och logoskärmen är vista och gränssnittet är fortfarande vista men om jag högerklickar på Min dator skriver det mig Microsoft Windows XP Servie Pack 3… .GUD !!!!!!!

 31. Catalin sade han

  "Screamer Radio" är väldigt bra. Det låter väldigt bra. Bravo och jag skulle också vilja ha en tutorial om hur man gör en radiostation annorlunda än den du skapade med hjälp av winma med andra metoder, kanske? Den med winmap fungerade inte för mig, jag försökte 3 gånger, ms.

 32. Neagh sade han

  Jag motsatte sig detta ScreamRadio något vi hade situationer där vi skickade filer via Yahoo, och mottagaren inte tar emot dem, först efter det stoppade denna soft.Cred som upptar en port som används för Yahoo. tranferuri.Probabil konfigureras på något sätt inte att påverka överföringar, och kan vara för mycket för den genomsnittlige användaren nedan ..

 33. dan sade han

  Tack ptr Neagh råd men ändå inte har antivirus och skrek som CD pt.ca ingen idé att göra bara som är bunden till retea.Oricum calc.nu tack.

  • Neagh sade han

   Tack ptr Neagh råd men ändå inte har antivirus och skrek som CD pt.ca ingen idé att göra bara som är bunden till retea.Oricum calc.nu tack.

   Ärligt talat kan jag inte tro att han skriker om du gör exakt rätt.
   Stegen att följa är: Start -> Alla program -> Tillbehör -> Systemverktyg -> Säkerhetscenter. På vänster sida leta efter "Ändra hur Säkerhetscenter varnar mig", det är det sista alternativet och i fönstret som öppnas har du 3 rutor kryssat, pt. antivirus, brandvägg och automatiska uppdateringar. DEBIFEZI, rutan med antivirusprogrammet (sista), ge ok, och det är det ... det kan inte skrika längre ..
   När det gäller CD: n, eftersom jag är så många steg att göra, inaktiverade jag den från början, eftersom jag inaktiverade specialeffekterna, Systemåterställning och nästan allt jag inaktiverade efter en installation, och jag slösade bort tid med dem efter dupa

 34. robertzica sade han

  Hej alla, vill jag säga att länderna i det du gör och jag gratulerar er och jag skulle veta och jag ceva.intr en ny handledning handledning som inte behålla rätt nära klockan senast tusen namn och vilka åtgärder administratorului.spunetimi att följa för att få det, och om fönstren 7.multumesc SiO gå och titta raspuns.salutare

  • Adrian sade han

   Hej alla, vill jag säga att länderna i det du gör och jag gratulerar er och jag skulle veta och jag ceva.intr en ny handledning handledning som inte behålla rätt nära klockan senast tusen namn och vilka åtgärder administratorului.spunetimi att följa för att få det, och om fönstren 7.multumesc SiO gå och titta raspuns.salutare  

   Det var en handledning gjort av mig, men jag ska göra en tutorial och köra.

 35. RED X sade han

  Vilken typ av fönster du ultimata 7 Home Basic eller har du använt ett tema ptogram som sati förändring ????

 36. Adrian sade han

  Använd Windows 7 enterpries fick gratis från Microsofts webbplats (se DETTA artikel för detaljer) och ett tema som jag presenterade i en handledning om: "Hur man anpassar och installerar teman på Windows 7" som du kan hitta genom att skriva vad som står i citat ovan i sökrutan till höger på den svarta kanten och och gå in. Du kan valfritt också titta DETTA handledning. Nästa gång använd sökrutan och sedan ställa frågor.

 37. lindra sade han

  vad jag ska säga, verkligen fångade min uppmärksamhet på denna webbplats, jag gillar det. Jag lärde mig en hel del !! BAFTA ytterligare och fler tutorials! :)

 38. valy1977 sade han

  Det är en lösning (Radiosure) ett program ungefär samma sätt men inte behöver lägga till radiokanaler, sant redan lagts och dike hela världen och spelar automatiskt filen med stationsnamnet och de låtar du gör inspelningar för varje låt med deras namn

  Bravo till er och till så många videotutoriale
  Det hjälpte mig mycket din webbplats

 39. Mycket interesant.Am program installerat och jag har ett problem, men inte låt mig tillägga radiostationer och kan inte spela, ger eroare.Ma mig lite mer erfaren hjälp?

  • adrian admin sade han

   ellaMycket interesant.Am program installerat och jag har ett problem, men inte låt mig tillägga radiostationer och kan inte spela, ger eroare.Ma mig lite mer erfaren hjälp?  

   Om du vill att någon ska hjälpa dig måste ge detaljer. Du använder Windows får du erroare meddelande, du skriver i brevet?

  • ellaMycket interesant.Am program installerat och jag har ett problem, men inte låt mig tillägga radiostationer och kan inte spela, ger eroare.Ma mig lite mer erfaren hjälp?  

   Lista till standard, många stationer är gamla och som sagt i handledning. Jag har lagt en ny och fungerade perfekt, men följ anvisningarna i guiden.

 40. Återigen tackar jag dig för allt jag lär mig härifrån! Jag satte denna Screamer-radio och idag lyckades jag den första mer seriösa inspelningen, även om det fortfarande är ett test. Det gav mig också lite huvudvärk men bara för att radiostationerna jag letade efter inte hade webbadresserna som beskrivs i handledningen. Jag gjorde några manövrer med Winamp, jag skrev dem manuellt och det är det. Jag blev kanske komplicerad, men jag erkänner att jag inte visste något annat. Förresten börjar registreringen när jag öppnar programmet och inte när jag ger "registrering". Om jag stoppar och startar om inspelningen är det bra. Eftersom jag bara använder allt för mitt personliga bruk stör det mig inte, men jag undrar om jag inte har fel.

 41. knopp sade han

  Jag hälsar er alla, jag är ny här,
  mycket starkt program, och jag frågade många människor om du kan spela in från radion och sade att de inte nu på grund av att du är entusiastiska över denna program.FELICITARI!
  Snälla hjälp mig på följande problem: Jag kan inte lägga till webbadressen Screamer program som du ofta lyssna; FM-radio Ibiza 97.3 Neapel.
  Kan ni hjälpa mig är mycket viktigt!
  Tack.

 42. alex sade han

  många tack

 43. sab sade han

  superprogram. Synd att det inte fångar vibe fm ...

 44. Iulian sade han

  Du kan göra en videohandledning om "Hur får jag ett team att tala server?"
  Tack så mycket!

 45. hovmannen Florin sade han

  Jag lärde mig mycket från dig tinetio att göra det på! Lycka till!

 46. hej, trevlig tusen registrerade dupera radioprogram, men nu har du något att dela dem i spåren av (jag spelade 70mb) hälsningar

 47. Hur jag kan dela 70MB MUSIC (ÄR ETT SPÅR) SAL vill göra mer spår

  • AdrianGudus sade han

   Ovidiu:
   Hur jag kan dela 70MB MUSIC (ÄR ETT SPÅR) SAL vill göra mer spår

   Skriv upp i sökrutan längst upp till höger på den svarta kanten: Hur skära en bit av en låt för att göra ringsignal till din telefon, du anger och du hittar handledning.

 48. Gabriel Lungu sade han

  Adrian Först vill jag tacka er för allt stöd vi erbjuder det gratis! Jag lyssnade och använt många av dina videohandledningar. Du är super. förklara rumänska

 49. VALI sade han

  SALL JAG HAR OCH ETT PROBLEM MED TEAMSPEAK3-SERVEREN, SERVEREN VISAR SVENSKA OCH INTE RUMÄNIEN KAN NÅGON HJÄLPA MIG FÖR ATT ÄNDRA FÖR ATT VISA MITT RUMÄNIEN I SERVICEFÖRTECKNINGEN MYCKET ULT ELLER JAG ADMINERA ATT DET KAN HJÄLPA MIG MED EN TUTORIAL ELLER ,, ,, RÅD

 50. dsvsvdsv sade han

  tack

 51. cristi sade han

  tack

 52. George sade han

  Tack kommer att göra jobbet i en nära perfektion.

 53. macao sade han

  Buna, nu för Linux-användare som också vill!

 54. AdrianGudus sade han

  macao:
  Buna, nu för Linux-användare som också vill!

  Linuxistii, användning Sökning sidofältet längst upp till höger (för det är till för att användas) och skriver där: Mjuka inspelning radiostationer, TV-stationer, soundtrack YouTube-videor eller spel på Ubuntu Linux, att trycka på enter och hittar handledning.

 55. macao sade han

  Jag hittade ubuntu forumet

 56. De goda när en handledning om RARMA RADIO?

 57. Tack!

 58. tibi sade han

  tack

 59. ms

 60. Hej!
  Om det finns andra möjligheter att finna url till andra stationer.

 61. Catalin sade han

  Jag har ett problem när de får fokus fm går inaktiv säger att skulle vara problemet? kyssen fm gå.

 62. Anda sade han

  hjälp, jag måste spara en inspelad sändning av en radiostation och kan inte hämta manager.ce att göra?

 63. Hej, jag har en fråga jag tidigare hade ett program som heter jag vet inte hur den posten, men om jag separat.adica registrering och lämna 30 minuter jag spelade in alla låtar impreuna.nu ingen möjlighet registreras inte med låtar. . ??

 64. Joseph sade han

  Hur kan jag spela in musik från Focus FM-radion?

 65. Hej, hur kan du schemalägga tiden när inspelningen startar och när den slutar!
  Tack!

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.