Hur man öppnar ett hotell säkert om du har glömt

Hur man öppnar ett säkert hotell
Hur man öppnar ett säkert hotell
Hej vänner, idag har vi något speciellt. Under de senaste jag har beskrivit: hur man knäcka en Wi-Fi-nätverk , hur du anger någon annans WhatsApp konto, Som ni kan se lösenord, bilder och sidor till andraNu visar hur öppna ett elektroniskt kassaskåp i dessa hotell, mycket enkelt, utan verktyg och på bara 5 sekunder.

Varför skulle du vill öppna ett kassaskåp?

Jag ville öppna säker eftersom jag hade glömt koden. Du kanske vill öppna det av andra skäl.
Oavsett vad du vill öppna, ska du veta att det är mycket lätt att öppna utan rätt lösenord och utan återställningsknappen.

Varför kan så lätt att öppna kassaskåp på hotellet?

Om du bott på ett hotell med fler stjärnor har märkt att i rummet, någonstans i garderoben, du hade ett värdeskåp.
Valvet är utformad för att hålla varor säkra.
Tyvärr är dessa kassaskåp har en gemensam kod reset (alla valv), som inte förändras med installationen på hotellrummet.
Kanske vet inte dessa hotell att känna och ignorera situationen. Koden för att återställa valvet ändras inte och att många kassaskåp är sårbara.

Kan vi lita på kassaskåp på hotell?

Ur min synvinkel kan vi inte lita på kassaskåp på hotell.
Varför det?
Kommer att ge tre enkla anledningar:

1. Vi återställer denna kod syndare som öppnar nästan alla säkert.
2. Kassaskåp kan återställas med en nyckel, kan tjuvarna ha.
3. Vault kan lätt avlägsnas i garderoben, eftersom du är den enda 2 träskruvar.

Hur jag upptäckte att säkra kan öppnas med den universella koden?

Min dotter spela säkert, satte kod efter koden tills den glömda. Jag istället ringa receptionen, jag började titta på nätet och hittade en artikel om detta kod universella öppnings kassaskåp.
Första gången jag säger att det är dumt att det finns inget sätt du kan få det. Jag trodde att hotell är allvarligt. Hur? Kod som gick först, och vad som är intressant sida som jag läste var utomlands på engelska. Slutsatsen är ett internationellt problem, inte bara i vårt land som hände.

Så var försiktig, inte lämna hotellet säker Mer än tuggummi!

Hur man öppnar ett säkert hotell - video tutorial

relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. 1qlee sade han

  Du sätter skräck i mig ...: D
  Inte jag heller promenader med 6 noll eller någon av 5 4 etc.
  Det är all elektronisk, så ufff ...
  ps
  I säker är bara fungerar.

 2. Walla sade han

  Är det sant att universella koden valv enda hotellet? ... och framför allt ... här är det främlingskap som du märkt henne ... det skulle vara ett internationellt problem ... Jag menar hur? ... tiotusentals hotell i världen att använda samma typ säkert? ... eller om samma modell konstruktivt allt arbete med samma elektronik, logik ... etc med samma programvara? ... vid de som finns i olika butiker i Rumänien (olika modeller och priser) det kommer att fungera denna universella koden ?. Be någon som har något köpt från Rumänien och monterade hem check.

  • Jag tror inte att alla hotell har samma typ säker, men säkert detta mönster återfinns på många ställen.
   Du inser att dessa killar hotellen köpa billigare kassaskåp.

 3. is alinutza sade han

  Bra artikel! Kanske folk kommer att bli misstänksam mot "alla falska" och mer försiktig med var och skänka värdesaker !!! Problemet-och vad händer med dem som inte prenumererar på denna webbplats ???

  • adrian Gudus sade han

   Han varnade dig, våra besökare. Ge dem en andel på Facebook denna tutorial, skicka dem länken Messenger, e-post, vet alla

 4. Nel Nelutu sade han

  Jag har en något intrebare.Stiti Geekbuyng webbplats? Om så är fallet, är det värt att köpa telefoner på honom? Google serviciiele har installerat och träffas och telenät i Rumänien?

 5. Mitt Dedemans hemskyddade märke låser inte upp med genkoder. Jag försökte bara

 6. Varga sade han

  Bra. Och jag har en genre säker bara att varumärket är Hartmann Tresores. Jag glömde koden och jag har inte nyckeln längre. Acceptera 4 eller prova koden Efter att 5-minuters paus måste jag vänta ... och försök inte 000000. Cinévé kan hjälpa mig? Tack trevligt.

 7. Boby sade han

  ARBETA ENDAST MED ATT ADMINISTRATÖREN HAR ÄNDRAT MASTERKODEN!

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.