När vi återvänder till den gamla WhatsApp

Hej vänner, dagens handledning vi får se hur vi kan växla tillbaka WhatsApp, en som jag hade fliken Kontakter i förgrunden, i programmets gränssnitt.

Vad är skillnaden mellan den nya och gamla WhatsApp WhatsApp?

Som jag sade vid handledning och om När vi återvänder till den gamla Facebook Messenger utan My Day meddelandeapp trend är att kopiera berömda snapchat app. Eftersom WhatsApp förvärvas av Facebook och att Facebook Messenger har redan drabbats av förändringar som bekräftar denna trend, tur kom WhatsApp programmet. Det nya gränssnittet är nu 3 saker: Samtal, Status, samtal och ingen fliken Kontakter, fliken, i det förflutna, jag kunde lätt se WhatsApp kontakter och deras status hitta.
Jag hade det gamla gränssnittet Kontakter flik istället för fliken Status.

Tab för att använda det nya gränssnittet status WhatsApp?

Denna flik status i det nya gränssnittet gör det möjligt för oss att lägga upp bilder eller videoklipp från 45 sekunder visas offentligt för alla kontakter WhatsApp. När det händer med snapchat och Facebook Messenger My Day.
Vi kan skriva på bilden, vi kan lägga till klistermärken / emoticons, text, innan den skickas offentligt kontakterna WhatsApp.

Där gjorde de nya fliken Kontakter WhatsApp?

Tja, har WhatsApp kontakter inte försvunnit för alltid bara för att se dem, måste vi ge några kranar (kranar) förutom att komma åt dem. De visas endast när vi vill initiera en ny konversation med någon. Och även om vi gör det, är det inte visar deras status.

Hur återställer jag den gamla roten WhatsApp om vi inte?

För användare utan rot, är det enda sättet att avinstallera den aktuella versionen av WhatsApp och installera en äldre version av det. Innan du laddar ner och installerar den gamla versionen av WhatsApp, glöm inte att gå till Inställningar> Säkerhet> och kontrollera Okända källor. Denna inställning gör det möjligt att installera program APK hämtar från annat håll än Play Store.

Ladda ner WhatsApp gammal version

Som om vi återvänder till gamla roten WhatsApp?

För dem med rot, behöver du en filhanterare som vet hur man använder roten (jag rekommenderar ES File Explorer File Manager, hittar du det är gratis i Play Store). Använda filhanteraren som du har beviljat super navigera till platsen "/data/data/com.whatsapp/shared_prefs" och öppna filen "com.whatsapp_preferences.xml"
Sök bland filer linjen status_mode value="1" och ersätta den på "1" cu "0". Spara den modifierade filen och sedan stänga och öppna WhatsApp.

Som sagt, jag inbjuder dig att titta på video tutorial för att se exakt hur vi kan växla tillbaka WhatsApp. Kan hjälpa oss och vi förstår kommentarerna, varför är denna trend att kopiera snapchat? Om du vill använda snapchat, installera snapchat! Varför ska producenter meddelandeklienter att hålla min hals, en position han inte vill? Eller om de fortfarande genomföra det, även att förse användare med en knapp i gränssnittet för att möjliggöra denna funktion eller defekt.relaterade Tutorialsom Adrian

Flamländska information och kunskap, jag gillar allt om konst och dela min kunskap med stor glädje. De som ger sig till andra kommer att förlora sig men med fördel, lämnar något nyttigt medmänniskor. Jag njuter av denna privilegium, jag kommer aldrig att säga "vet ej" men "ännu inte vet"!

Kommentarer

 1. SEBI sade han

  Hej. Det säger mig att han inte redan, jag har en Galaxy Android S6 Edge 6.0.1. Hur kan jag lösa problemet?

 2. Foca & Mo sade han

  Hej Adriane, som vi intales Facebook köpte Instagram plats och WhatsApp plats, och hur man gör Fatza konkurrens Snapcheat har gjort något liknande för att vara lika med eller starkare på piatza ... min åsikt ... Jag håller med, det skulle vara bra att välja om det här alternativet eller inte

 3. Robert sade han

  Super rotfasen även gå

 4. marius sade han

  Hej Jag fick länken ovan beskrivna in ett område, men när jag ger nedladdningssidan säger mig att det

 5. marius sade han

  i slutändan jag lyckats hämta den för att se om det går om du försöker roten som förklaras i Videotutorial
  ms än jag hade mycket att lära från din webbplats
  Jag önskar er en god Zii

 6. Andrew sade han

  Salut! Jag vet att min kommentar har ingenting att göra med handledningen, men vet inte var jag fortsätta leta, hoppas jag här för att hitta svaret. Jag har en fråga, jag ber rami 100% utan att göra något på datorn, problemet kvarstår för omkring 2 månader 3 månader jag har det, datorn är ny, köra Windows 10 SAKAB. Jag försökte att sätta en annan antivirus, tro att Windows Defender inte göra jobbet, men det började att hänga och bara starta lösa problemet, notera att rami att återställa alla omstart siffra efter 2 eller 3 dagar ligger problemet med rami 100%. Tack så mycket!

  • adrian Gudus sade han

   Ge en skanning med en allvarlig virus, Kaspersky, Avast. Jag rekommenderar att du gör en genomsökning av bagageutrymmet. Vi har redan en handledning om hur man gör detta. Skriv upp i sökrutan längst upp till höger "Vad antivirus Offline (boot) och hur man använder Windows Defender Offline Tool" tryck enter och du hittar tutorial. Jag rekommenderar att du gör ett test av RAM. Och om detta ämne vi handledning, skriver i sökrutan "Check RAM Memtest86 (spel krasch, starta pc, överklocka)"

  • ViorelR sade han

   Efter att ha gjort vad Adrian sa, gör en fönsteroptimering, rengör Temps.

 7. Iris sade han

  Root metod du går ... Men inte länge ..ceva förändring hände .. nästa dag återvände till sitt nya gränssnitt ... utan att göra något ... .acum..Am avmarkerat automatisk uppdatering för att se vad som händer.

 8. inget namn sade han

  Salut! Smp. iPhone vad kan göras?

 9. iris sade han

  Tillbaka igen anger att det inte är Root metod (åtminstone för mig) Jag hade okontrollerad automatisk uppdatering, och alla återvände till det nya gränssnittet ... ..Nu återstår bara för mig att prova det andra alternativet.

 10. claudia Dragu sade han

  Hej, kan du installera en gammal version på Windows Phone? Tack!

 11. zocoza sade han

  Hej, jag låter andra tutorials på denna NO. Någon som vet varför? (I Realtek föraren att dag-fönster × 7 64)

 12. marius sade han

  Hej, allt gick ok med att installera version anges. Men det visade sig snart cirka två veckor meddelande meddela att du måste göra uppdateringar för den installerade versionen stöds inte längre. Jag rot.
  Så jag frågar igen om hjälp, under tiden verkade senare version som har det gamla gränssnittet?
  Tack på förhand.

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.