Hur man spelar video- eller ljudfiler med en lägre eller snabbare hastighet - videohandledning

Hej vänner, handledning i dag kommer vi att se hur vi kan spela upp videoklipp eller ljudfiler snabbare eller långsammare som de mest använda videospelare på marknaden, till exempel Windows Media Player, Media Player Classic, KMP-spelare eller VLC spelare.
Om du frågar varför jag vill göra detta, här är svaren:
- förutsatt att vi spelar en video där en scen inträffar mycket snabbt och vi inte får se detaljerna eller helt enkelt vill "fånga" trollkarlen, kan vi spela upp videon långsammare än normal hastighet så att sekvenserna kommer att flytta i långsam rörelse och vi kommer att kunna ägna mer uppmärksamhet åt detaljer eller saker som normalt går obemärkt på grund av den hastighet som de händer i klippet.
- Vi kan göra samma sak för ljudfiler. Till exempel spelar jag ljudfiler långsammare när jag var på Kulturcentret och jag lär mig spela det elektroniska orgel eller dragspel. Jag gillade (och fortfarande gillar) rumänsk folkmusik och jag ville lära mig nya musikstycken. Jag skulle ta den låten jag ville lära mig, spela den i Windows Media Player och sedan spela de delar jag var intresserad av mycket långsammare för att förstå tekniken och de "strykade" tangenterna när musikerna trilla låten. På detta sätt kunde jag lättare ta reda på hur många tangenter som trycks in, i vilken ordning, deras längd. Det hjälper mig i princip att förstå den stil som musikerna utövar i den del som intresserade mig.
Du kommer att märka vad som anges i instruktionsvideo som vissa videoformat kan inte spelas långsammare eller snabbare med vissa videospelare men vi kan prova en annan spelare.
Som sagt jag inbjuder dig att titta på video tutorial för att se exakt hur vi kan spela en video eller en ljudfil långsammare eller snabbare än normal hastighet med hjälp av de vanligaste videospelare.

Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
På lådan kommentarer försöka få något om ämnet så att andra besökare kan erbjuda en handledning + kommentarer relevanta kommentarer kan vara extra stöd för användarfel, eller lust att lära.
Innan du frågar en fråga kolla igenom kommentarerna äldsta, de flesta gånger det redan svarat på din fråga.
Använd flera kategorier på toppen av webbplatsen och sökmotorn från högra hörnet för att snabbt komma till vad du är intresserad, har vi över 800 tutorials som täcker nästan varje genre av mjukvara, har vi insett, jag du bara måste söka efter dem och titta på dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

 

Sökmotor.
Om du till exempel har problem med Yahoo Messenger, kan du skriva in i vår sökmotor termer som Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess problem budbärare, budbärare fel, etc., kommer du se att du kommer att ha ett val.

Kategorier.
Om du använder kategori rullgardins tycker de att baren i Home kategorier: Office, grafisk design, hårdvara, Internet, multimedia, säkerhet, system, lagring, backup, under dessa kategorier är organiserade underkategorier och sub-sub -categorii, det är en mer noggrann filtrering. Att hitta något samband med Yahoo Messenger med hjälp av de kategorier som du kan leda kategori:InternetDet kommer att öppna andra underkategorier där du väljer Voice-ChatDärifrån kan du gå på underkategori YahooSlutligen, med dessa filter kommer att anlända på en sida där de enda punkter i samband med Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiv.
arkiv Du hittar alla våra tutorials organiserade vackra dagar saptameni, månader och år.
Allt är logiskt, bara följa logiken.

Mycket nöje!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

 


relaterade Tutorials


om Adrian

Flamländska information och kunskap, jag gillar allt om konst och dela min kunskap med stor glädje. De som ger sig till andra kommer att förlora sig men med fördel, lämnar något nyttigt medmänniskor. Jag njuter av denna privilegium, jag kommer aldrig att säga "vet ej" men "ännu inte vet"!

Kommentarer

 1. Dato post totorialul dig med detta. Ni något intressant barndom inte gillar att

 2. AdrianGudus sade han

  eu:
  Dato post totorialul dig med detta. Ni något intressant barndom inte gillar att

  Vi ber om ursäkt värderade expert men bland 15000 användare som tittar längre och folk skulle 50-60 år, barn, eller personer som inte 24 från 24 PC och inte vet hur man spelar det på fingrarna som ni säkert gör du.
  Handledningen är inte särskilt. Endast titeln handledningen redan säga vad det kommer att vara i handledning beskrev även handledning text. Varför du har sett handledning?

  • Denna handledning riktar sig till mig och ge mig mer är Pustan som sitter på datorn.
   Jag skrev även en kommentar i en Videotutorial att få folk på en astafel video Videotutorial laget.
   Tro det och vet mer än du om datorn, men det visste inte jag har något emot.
   ...............

  • Adrian Jag har en fråga.
   Jag använder kmplayer programmet. Men hur kan jag spara genom att inte göra snabbare eller långsammare.
   Och när du öppnar det antingen snabbt som jag gjorde.
   Tack för Videotutorial

 3. adrian sal göra en handledning om ett program för större och mindre ljud till ett ljudspår!
  ms Ceao!

  • stefan sade han

   du kan använda Camtasia Studio 8 och gå till Ljud och simlu stone ge grönt nedan! Jag gör spel videoklipp på YouTube-kanal och i fall jag talade för långsamt betala ut!

 4. George sade han

  intressant, men du kan göra en handledning om hur vi kan förminska eller förstora en mp3 i mb.am förstås som en mp3 att höras väl och tydligt måste ha fler Kbps och upptar mer mb.dar att höra bra upptar mindre utrymme som det borde göra?

 5. DavidT sade han

  Handledningsförslag - varför vi måste ta hänsyn till när vi köper ett pc-fodral: dammfilter; om en fläktregulator behövs, om en enda fläkt behövs; placera såsen eller saftkällan.

 6. Ni sal tutorials lite mer professionell och mer avancerade killar för oss

 7. AdrianGudus sade han

  Jeo:
  Ni sal tutorials lite mer professionell och mer avancerade killar för oss

  Vi har över 900 handledning på den här webbplatsen, jag tror inte att du har tittat på dem alla och att allt på den här webbplatsen endast är för nybörjare. Vi har videohandledning för alla kategorier, nybörjare, mellanliggande eller avancerade. Använd bara SÖK-rutan längst upp till höger för att söka efter det som intresserar dig. Du kan också gå till avsnittet Användbar> Arkiv där du kommer att ha tillgång till absolut alla självstudier sedan vi skapade videotutorial.ro fram till nu.

 8. vsdfane sade han

  god kväll
  Alltid gått ÄR MÖJLIGHETEN MARE.AM att ansluta till NET, jag önskar jag följer på rumänska TV DIRECT TRÄDEN särskilt när det gäller en tutorial ERA FOTBAL.ACUM lite tid med det, men konstaterar att följande inte längre DISPONIBIL.PRIN min fråga är: Hur kunde jag därför RUMÄNSK tv NET ???
  Tack på förhand

 9. vsdfane:
  BRA kvällen är alltid lämna möjligheten MARE.AM att ansluta till NET, jag önskar jag följer på rumänska TV DIRECT SPECIELLT matcher En handledning ERA FOTBAL.ACUM lite tid med det, men noterar inte längre tillgänglig. Så min fråga är: Hur kunde jag därför RUMÄNSK tv NET ??? Tack på förhand

  Det enklaste och konsumera minst resurser och Sopcast band är att du kan ladda ner det härifrån: http://www.softpedia.com/get/Internet/Internet-Radio-TV-Player/SopCast.shtml
  Se hur man använder YouTube.
  Om informationen från mig var användbar för dig, var snäll och ta med mig en sjöjungfru! ... Ånga. Jag skojade, förstås

 10. FlorinP. sade han

  Hej!

  Jag vill köra video på en webbsida värd HTML på din egen dator:
  1. Behöver FCC platsen med en annan plats eller mapp är nog att ha honom installerat i datorn?
  2. Hur man kan integrera i html inlägg?

  Tack.

 11. hej, men hur man kan spara låten du vill spela flyttas varför inte du säga i videon som du har gjort ??? Jag skulle vilja att ni tala om för mig hur man sparar honom.
  tack så mycket

 12. spara som videouppspelning med högre hastighet?

 13. Toader sade han

  Salut.Unde s handledning?

 14. tack

 15. Ioan Danila sade han

  Videor körs med snabbare hastighet än normalt. Hur återställer jag uppspelningshastigheten? På bildskärmen i datorn

Tala Your Mind

*