Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. SideBySide sade han

  Supeeeeeeer Supeeeeeer Jag har inte ens sett handledning ge det supeeer jag ville ha det. Cristi Bra jobb !!!

 2. Intressant handledning ... Alla typer av saker som detta skulle vara intressanta för Yahoo Messenger. Och fråga: Är det sant vad ryktas på nätet om att yahoo skulle vilja ge upp gratis konton?

  • SnakeDoc sade han

   BGDIntressant ... Det skulle vara intressant tutuorialul alla typer av frågor som det för Yahoo Messenger. Och frågan: Är det sant att nätet ryktas att Yahoo skulle vilja ge upp gratis konton?  

 3. Jag klickade på "nyckel" -alternativen, men jag ser inte inställningsavsnittet till vänster där det är under huven. Vad måste göras?

 4. Cristian-Nicolae sade han

  SUUUUUUPEEEERRRR !!!!

  TACK !!!

 5. Dragos sade han

  Sal Cristi
  Jag vill fråga dig en sak som inte är relaterad till fatza.Asta tutotrialui om du vet och du dragutz ett svar.
  Hur inse administaratorii Trakai när du använder RotioMaster och ladda upp falska? Det finns ingen annan mer effektiv metod för att inte inse detta?
  Jag vet att det inte är rätt, men jag är intresserad.

  tack

  • AdrianGudus sade han

   DragosSal Cristi
   Jag vill fråga dig en sak som inte är relaterad till fatza.Asta tutotrialui om du vet och du dragutz ett svar.
   Hur inse administaratorii Trakai när du använder RotioMaster och ladda upp falska? Det finns ingen annan mer effektiv metod för att inte inse detta?
   Jag vet att det inte är rätt, men jag intereseaza.Multumesc  

   All programvara som autentiseras till internet har en användaragent med vilken den identifierar den part den vill ansluta till, och det är så de får reda på vad eller genom vad du anslöt. Jag förstår inte varför du "misshandlar" dig själv i händerna på en privat tracker när det finns många offentliga trackers som fröet inte är obligatoriskt för och tror på det, du kan hitta allt du vill, tänk inte som en admin på fillistan eller någon annan -En uppladdare därifrån lägger sin hud och pengar för att köpa DVD-skivor eller spel bara för att ladda upp dem dit. Allt du hittar där kan du hitta på offentliga spårare.
   Ett annat skäl sedan inser är uppladdning som slår ögat, de vet sina gränser och det är lätt att inse när du klättrat ovanpå så mycket på så kort tid
   Om det finns några regler, respekt, om du inte vill sitta ett frö, så varför inte använda privata trackers och allmänheten?

 6. Hallå. Jag följde handledning mot svans, jag gjorde de inställningar som Cristi visade dem, men .... Han vill inte att meddelandet ska fungera. Jag skickade ett test-e-postmeddelande från mitt yahoo-konto, men han vill inte meddela mig det och jag vet inte varför. Annars är dina självstudier mycket hjälpsamma. Tack.

 7. pc1990 sade han

  Jag tycker inte om Google Chrome

 8. augustin sade han

  Jag har också en fråga. Vilken version av Google Chrome presenteras i denna handledning eftersom jag såg att när jag öppnade menyn "Alternativ" öppnades en ny inställningsflik. För Google Chrome som jag använde öppnas ett POP-fönster. -UP, och jag gillar näckrosor, kanske kan du förklara för mig hur jag kan öppna den i en ny flik.

  • AdrianGudus sade han

   augustin: Jag har en version av Google Chrome intrebare.Ce visas i denna tutorial eftersom jag såg att få tillgång till menyn "Alternativ" öppnar en ny flik i Google Chrome setarile.La använde mig öppnar ett fönster typ POP-UP, och nuprea place.Poate kan du förklara hur jag kan göra för att öppna en ny flik.  

   Cristi glömde nog att nämna att han visade det gäller betaversionen av Google Chrome och inte stabil version av det. Skriv i Google: Google Chrome beta anger ja och du hittar betaversionen av webbläsaren.

 9. AdrianGudus sade han

  Korrigering, inställningarna i handledningen är tillgängliga och stabila versionen av webbläsarens inställningar endast visas som pop-up och inte fliken.

  • augustin sade han

   AdrianGudus: Korrigering, inställningarna i handledningen är tillgängliga och stabila versionen av webbläsarens inställningar endast visas som pop-up och inte fliken.  

   Tack ändå killar från Google går tillräckligt snabbt för att version 9 förra gången jag var på google installerad version 6.

 10. Valentin sade han

  Mycket användbart handledning idag.
  Men jag har en fråga som inte är relaterad till frågan om handledningen presenteras för dig. Min fråga är följande jag köpte ett grafikkort HIS Radeon HD 5450 processor från ATI och 1 GB RAM och efter att jag installerat drivrutinen märkt att man kan använda som ljudkortet (7.1) så hur kan jag ansluta ljudet till det ? En VGA och HDMI och DVI är.

 11. Radius32 sade han

  Vilken är den bästa webbläsaren för svagare och äldre system? Ointresserad personalizarea.Vreau du rekommendera en webbläsare för att öppna sidor snabbt, ingen fördröjning när du ger rullnings och vänliga resurser. Jag tror att det skulle kunna vara om jag ASI krom minst setarile.Voi ändra vad du tycker?
  PSExista en webbplats som gör ett test av webbläsare installerade i datorn och berätta vilket är bäst?

 12. AJUTORRRRRR sade han

  Jag laddade ner den senaste versionen BETA och DEGEABA När jag klickar på "Alternativ" visas det inte för mig som det visas i en ny TAB. Ett litet fönster visas med inställningar. hur mår jag att det inte fungerar alls? HJÄLP Cristi

 13. SideBySide sade han

  De som har inställningarna i Google Chrome typ PopUp, borde veta att det fungerar så. Gå till Nyckel, till alternativ (alternativ), Backstage (Under huven), upp till sekretess har du alternativet "Innehållsinställningar", klicka på det, en ny popup dyker upp, i den popupen för funktioner gå till "aviseringar" och välj "Tillåt att alla webbplatser visar skrivbordsaviseringar."
  Dati och nära och nära och klar. För dem som inte förstår den engelska versionen och installera version inte bara i rumänska. (Varför hålla honom på engelska om du inte vet engelska?

 14. Jag löste tack vare SideBySide Merci ..

 15. På mig allt inte merge.Merge och 7 vinna, för mig denna användning.

 16. Jag testade, och jag märker bara om sidan gmail.

 17. Paullik83 sade han

  Jag tror att en handledning om POP Peeper. det är mer intressant. FRI

  Auto Check Mail - Yahoo, Live, Gmail etc .......

 18. AdrianGudus sade han

  Paullik83Jag tror att en handledning om POP Peeper. det är mer intressant. FRI
  Auto Check Mail - Yahoo, Live, Gmail etc .......  

  POP Peeper är en e-postklient är verkligen inte en enkel anmälare!

 19. Dragos sade han

  Tack för ditt svar, jag vet vad ni säger om privat trakerele, du talade om dem i en handledning, men detta TRAK verkar mycket ok.
  Den ena är C-zonen och har mycket vigilenţi.Spre administratörer ex. Jag ville bara ladda upp falska 4GB och i en timme så jag stängde contul.Nu RatioMaster använder endast inom gränserna för sunt förnuft.

  Än en gång tack och jag uppskattar ert arbete där jag lärde mig mycket multe.Te överväga de bästa

  HEJ DÅ

 20. För dem som inte vill att Google Chrome eller annat jag använder en Gmail Sidebar prylar // \\ Counter såg efter mitt bästa, märker jag att du fick e-post och webbläsare när du loggade ut och inte i resultaträkningen email.Mergeti här http://www.wincustomize.com/explore/sidebar_gadgets#/page/3 yl nedladdning installera det ta sido lägga den på skrivbordet och göra små inställningar för att meddela inklusive ljud. Jag önskar er lycka till.

 21. Gepeto sade han

  Jag föredrar Firefox sångare och det verkar lätt att installera en addon Adika:
  WebMail Notifier
  och kan sätta Orce konto Meil ​​jag hade något 6:
  3 konton Yahoo, Gmail 1, 1 Hotmail och AOL 1
  Jag tror att det här tillägget är bättre ... Jag vet inte vad jag ska säga.
  Orcum bra handledning !!!
  BAFTA fortfarande förväntar sig och handledning Ashampoo

 22. claudiu sade han

 23. vasicucu sade han

  naaais! Grattis! Jag läste Gmail i enkel html. Inte har aviseringsinställningarna. Jag gav och jag kollade standard. Jag använder fortfarande enkel html allt beroende på anslutningshastighet. Frågan är om du får meddelanden i den här versionen?

Tala Your Mind

*