Hur man installerar programvara för Canon-kameror utan CD - videohandledning

Hej vänner, i denna video tutorial kommer jag att visa hur du installerar drivrutiner och programvara för Canon-kameror utan att använda den ursprungliga CD som jag fick med apparaten.
Från konstig anledning inte vet det, företaget Canon ger inte hämta sofurile bunten, men endast uppdateringar, som innebär att du kan inte installera programvara för kameran om du har den ursprungliga CD eller programvara redo installerad CD. Inte alla har den ursprungliga CD eller en enhet som används helt enkelt som antingen CD skadas eller förloras, eller ens ha en optisk enhet, som om netbook eller ultrabook urior. Körbara som finns på den officiella hemsidan Canon kan inte installera i avsaknad CD eller ursprungliga softurior installerad. Även om den senare är fulla programvara, fungerar de som uppdateringar förutom huvud programvaran som ska installeras från början
Efter lite grävande hittade jag lösningen lura vi körbara, kommer vi tror att vi redan har installerat Canon programvara. Med hjälp av registernycklar kommer att bana.
Jag är säker på att de som äger Canon-kameror kommer att finna mycket användbar denna metod.
Jag förväntar kommentarfältet problem med drivrutiner och installationsprogram.

Hämta fil canon.reg (Måste packa)

Canon officiella hemsida, ladda ner drivrutiner och programvara

Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
På lådan kommentarer försöka få något om ämnet så att andra besökare kan erbjuda en handledning + kommentarer relevanta kommentarer kan vara extra stöd för användarfel, eller lust att lära.
Innan du frågar en fråga kolla igenom kommentarerna äldsta, de flesta gånger det redan svarat på din fråga.
Använd flera kategorier på toppen av webbplatsen och sökmotorn från högra hörnet för att snabbt komma till vad du är intresserad, har vi över 900 tutorials som täcker nästan varje genre av mjukvara, har vi insett, jag du bara måste söka efter dem och titta på dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

 

Sökmotor.
Om du till exempel har problem med Yahoo Messenger, kan du skriva in i vår sökmotor termer som Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess problem budbärare, budbärare fel, etc., kommer du se att du kommer att ha ett val.

Kategorier.
Om du använder kategori rullgardins tycker de att baren i Home kategorier: Office, grafisk design, hårdvara, Internet, multimedia, säkerhet, system, lagring, backup, under dessa kategorier är organiserade underkategorier och sub-sub -categorii, det är en mer noggrann filtrering. Att hitta något samband med Yahoo Messenger med hjälp av de kategorier som du kan leda kategori:InternetDet kommer att öppna andra underkategorier där du väljer Voice-ChatDärifrån kan du gå på underkategori YahooSlutligen, med dessa filter kommer att anlända på en sida där de enda punkter i samband med Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiv.
arkiv Du hittar alla våra tutorials organiserade vackra dagar saptameni, månader och år.
Allt är logiskt, bara följa logiken.

Mycket nöje!
av Cristian Cismaru


 


relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. MARIAN sade han

  Hej Cristi mycket bra handledning vänligen har en begäran om att göra en fin handledning om RAID 0. många tack

 2. Och jag köpte Canon Black Friday plats 600D (från EMAG, satsen var 2200 lei och fick gåva en fotoskrivare de säljer) och jag har samma problem jag inte har hittat CD-skivor i rutan. Likaså sa jag att du inte längre behöver skicka tillbaka för det, som jag har en ganska bra pris och en som, som ni sade förra lång detta förfarande och visste inte om du kan lösa . Men jag skickade ett meddelande, men det verkar som om de inte svara på några 2 veckor. Jag fick iso bilden av CD med all programvara (436 har Mb) och jag löst problemet. Men även så jag inte förvänta sig detta från Emag, men vem vet kanske det inte var fel plats.
  En bra kväll!

 3. Som en liten begäran, kanske du kan göra en handledning om optimala inställningar för fotografering kvalitet. Jag har försökt att få den kvalitet som vi såg i några test videos, men tyvärr har vi inte röra den (med hjälp av denna lins kit 18-55). Resten är mycket nöjda med enheten, jag tror att jag gjorde det bästa valet

 4. MARIAN:
  SalutCristi mycket bra handledning ganska vänligen har en begäran om att göra en fin handledning om RAID 0.Multumesc

  Ok, jag ska göra en video tutorial om inrättande raid 0 och 1. Problemet är att jag har flera ämnen i arbetet. Låt oss se kanske jag ska göra det snarast.

 5. flavius sade han

  Hej Cristi vaka över telefon men med den senaste telefonmodell misslyckas på grund av en flashspelare Samsung modell s3 4.1.1 kan jag vill Aiuti

 6. Daniel sade han

  Tutorialu mycket bra och användbar för de berörda. Ja vad som hände om du hade en Nikon DSLR som D5100 (jag hoppas jag inte misstar mig). Ledsen för Offtopic men jag har en fråga, något handledning för Android du tänker? God dag.

 7. Daniel:
  Tutorialu mycket bra och användbar för de berörda. Ja vad som hände om du hade en Nikon DSLR som D5100 (jag hoppas jag inte misstar mig). Ledsen för Offtopic men jag har en fråga, något handledning för Android du tänker? God dag.

  Nikons webbplats för antagande D5100 Jag arbetar nu med Canon 600D. Båda är utmärkta enheter. Nikon är den bästa foto och video Canon (det som intresserar mig). Skillnaderna mellan dem är mycket små, du måste vara galen för att säga att det ena eller det andra är inte bra.
  Om du skulle göra rekommendationer, båda är super bra, jag kunde inte luta mot ena eller det andra. Canon dem som behöver mer än video, är Nikon Jag tror att en bättre val.

 8. Andrew sade han

  hello Cristi

  How do you kommer att visa alla punkter av fokus i live view? Bara det förefaller mig mitt rum och yr och vi alla misslyckas.

  Tack så mycket.

 9. cristian sade han

  Cristi välkomna. Intressant handledning, men jag har en fråga: kan du berätta för mig hur jag ner bilder från en digitalkamera Casio Exilim EX-Z16? Jag förlorade CD med drivrutiner och jag tittade på nätet, men vi hittade (jag tror att det är samma historia). Eller om någon kan hjälpa mig skicka mig på postprogram, skulle jag vara tacksam. Tack på förhand.

Tala Your Mind

*