Eftersom programmet automatiskt skicka ett SMS

Hej vänner, dagens handledning kommer vi att se hur vi kan programmera automatisk sändning av ett SMS. Ofta råkar glömma en dag årsdagen av en vän eller älskad. Vi vill påminna du förmodligen av nära och kära dag men senare, efter att den har passerat redan och naturligtvis vi kommer att ha någon beklagar att jag skickade ett fint budskap för årsdagen. Hastigheten med vilken saker händer idag är fantastisk och eftersom vi är ett folk under stress problem och bekymmer, även om det kan hända att titta på vilken tid på dagen käraste vän, bror, kusin, pojkvän, flickvän.
Väl heter idag SMS Scheduler ansökan presenterade vår hjälp kommer att tillåta oss att planera eller schemalägga automatisk skicka ett SMS till en tidsram som fastställs av oss. SMS Scheduler kan användas i många situationer, att påminna om en gång en vän att inte glömma något, för att påminna sin fru att ta barnet till skolan.
För mig var det mycket användbart när jag ville skicka ett brådskande meddelande till någon, men eftersom det var en timme sent och ville inte bry personen programmerade jag SMS ska skickas automatiskt nästa morgon i den första timmen .
För alla helgdagar närmar med snabba steg, kan vi använda SMS Scheduler för Android app för att skicka meddelanden till önskar sina nära och kära för jul, nyårsafton.
Vad exakt gör SMS Scheduler?
- Du kan schemalägga sms-skivan till flera telefonnummer eller personer i adressboken samtidigt
- Att planera att skicka SMS är ganska kornigt, du kan ställa in månad, dag, timme, frekvens: var 2, 4 eller 8 timmar, varje halvtimme, varje timme, varje månad, varje helg, varje veckodag vid den angivna tiden varje år.
- de skickade sms-filerna läggs automatiskt till i konversationen från SMS-applikationen som kom förinstallerad på din enhet. (du kan eventuellt inaktivera den här funktionen)
- applikationen kommer att meddela dig när SMS har skickats och tagits emot (valfritt kan du inaktivera dessa aviseringar)
- du kan alltid se historiken för skickade meddelanden
- Du kan redigera den sändande posten för ett SMS som redan är programmerat med kort tryck (tryck) på det
- Du kan ta bort den sändande posten för ett SMS som redan är programmerat med ett långt tryck (tryck) på det
Personligen, jag gillade det faktum att denna ansökan har ett enkelt gränssnitt med en svart bakgrund, tillräckligt alternativ.


 


relaterade Tutorials


om Adrian

Flamländska information och kunskap, jag gillar allt om konst och dela min kunskap med stor glädje. De som ger sig till andra kommer att förlora sig men med fördel, lämnar något nyttigt medmänniskor. Jag njuter av denna privilegium, jag kommer aldrig att säga "vet ej" men "ännu inte vet"!

Kommentarer

 1. GO SMS används som en boom.
  5 vanligt i minuter, inte illa.
  Om man stör telefoner (fustratii att det låter och inte talar, hör de bara andas), du ger 2 100 många nätter av meddelanden och garanterad sluta ringa.
  Logiskt sett är det mycket bra att användas för den verkliga destinationen. Det är så min svärmor kommer att få meddelanden och hon säger inte att hennes svärson inte ringde henne ...

 2. Andrew sade han

  Bra, jag har en fråga och jag vet inte om något ett program som:
  exp. efter en timme fast 18: 00 som kallar mig gå nummer som läggs till sin agenda försvarar eftersom telefonen skulle vara på upptagen eller något och får ett sms med texten definieras av mig exp: hon kallade efter nedläggningar timme prova i morgon mellan tid bla bla.

  ledsen om jag skrev på fel plats! och tack på förhand för ett möjligt svar!

  • @andrei
   sök i spel "avvisa meddelandet"
   De är mer som:
   Avvisa Svar gratis
   QText: Avvisa text och svartlista
   Avvisa samtal och Påminn
   ser och se vad som passar

 3. viorelgn sade han

  Android är hatade det. Jag skulle inte låta iOS för någonting.

  • adrian Gudus sade han

   Andra är mycket prålig men jag undvek dem eftersom de är alltför pompösa närvarande och har alltför många onödiga funktioner (för mig) förutom funktionen för att skicka ett automatiskt SMS.
   En är Go SMS Pro kan visa att iOS-program från 6: http://cl.ly/SB4T
   eller iOS 7: http://cl.ly/SAGV
   Jag vet att många är frustrerad över att iPhone-användare kan göra så många saker och lätt som du kan göra på en Android. Även iOS där en sådan ansökan som liknar den som visas i handledningen kallas Txtot, inte automatiskt skicka meddelandet. När det är dags att skicka meddelandet, meddela dig och du måste ge tillåtelse att byta till manuell SMS-sändning.
   Men vad gör du om du sover eller dusch eller inte hör anmälan?
   Skit närvarande! Android har ställt meddelandet tiden och det är det, resten tar vård ensam utan att behöva bekräftelse att vidta åtgärder.
   Som framgår av handledningen finns hundratals app i Play Store, men också ser ut och fungerar förutom onödigt att skicka ett sms automatiskt.

   • Wayne sade han

    Hej. Jag har en fråga Offtopic, jag hoppas inte alltför stora problem; Jag har en Android-telefon med Jellybean 4.1.1, och när du gör en videoinspelning, hör knappt något du ger uppspelning. Vad trick eller inställning jag kunde öka volymen av ljud videoinspelningar? Jag hoppas någon hjälpa mig. Tack.

 4. Varför kan jag inte se inlägg på samsung.S4

 5. andi Turcu sade han

  Adrian en Huawei Ascend Y300 som inte stöder skrivläge Svep med hjälp SwiftKey app, kan du använda det här sättet?

 6. flavius sade han

  Off topic: Någon tog med mig en Asus x55a-bärbar dator för att formatera den, och nu, som tidigare formatering, fungerar vissa knappar inte när jag trycker på “k”, till exempel “11:55 PM 7/26 / 20138k” visas för mig. åtminstone tangentkombinationer som "fn + num lk" eller "fn + f2" fungerar inte, inte ens i bios när du trycker på "del" kommer det inte in. Jag installerade alla drivrutiner från den inklusive drivrutinen "ATKACPI-drivrutin och snabbtangentrelaterade verktyg" som att arbeta dessa tangentkombinationer mellan FN och F1, F2, F5 och så vidare men fungerar fortfarande inte. Vad verkar vara problemet?

 7. Vänligen videotutoriale Jag kanaliseras mycket som de tidigare (1-2 år) dvs om prog, hemsidor etc på PC (inte den andra, men detta utlänning videotutorialele om Android etc) sedan titta på varje handledning .Sincer den jag finner jag det mycket intressant

 8. andrey sade han

  Hej, jag har en fråga som inte är relaterad till självstudien> om jag håller en spelserver i molnet kan den förbli öppen 24/24
  och i så fall hur kan jag göra / om inte hur kan frigöra server hosta tack thx

 9. Var hittar jag att Play Store för att få SMS Scheduler ansökan?
  Tack!

 10. Hej, ett program som hjälper mig att automatiskt skicka ett meddelande till alla dem som kallar mig under en period då tillgänglig, kan det? Tack.

 11. hej jag inte hittar ett problem och lösa
  Jag vill att automatiskt skicka sms som kallar mig
  Kön automatiskt svara med budskap

 12. Hej, Det vreao program som i stället jag skriva ett brev, för att importera en .txt-fil från telefonen i notped runda, denna ansökan eller på något annat (i korthet, att notped förvandla det till meddelande) ???? Väntar på ditt svar

 13. Madalina-Andreea sade han

  Du kan blockera någon, som var udda vrida upp meddelanden om du använder denna app?

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.