om Adrian

Flamländska information och kunskap, jag gillar allt om konst och dela min kunskap med stor glädje. De som ger sig till andra kommer att förlora sig men med fördel, lämnar något nyttigt medmänniskor. Jag njuter av denna privilegium, jag kommer aldrig att säga "vet ej" men "ännu inte vet"!

Kommentarer

 1. Andrew sade han

  Adrian, kan du göra en handledning om hur man gör en mer kraftfull LG Optimus One P500 även om ett batteri för att gå fort?

  eller

  En handledning om den nya CM9 utvecklade hephappy ...

 2. ASUS sade han

  Intressant nog har du skrivit in i hjärtat Adrian webbläsaren

 3. AdrianGudus sade han

  Andrew:
  Adrian safaci en handledning om hur man gör en mer kraftfull LG Optimus One P500 även om ett batteri för att gå fort?

  eller

  En handledning om den nya CM9 utvecklade hephappy ...

  Använd inte längre. Jag är trött på honom och gav mig uttråkad prylar och passionerad som alltid vill ha vad som är nytt. LG Optimus One är en super-enhet, men tyvärr måste man gå vidare. Oavsett hur du försöker göra 600 MHz processor bättre att inte lyckas, programvarukrav växa men hårdvaran förblir densamma.

 4. iCristi sade han

  Cristi-admin:
  Mer specifikt tjocktarmen!
  Därifrån hämtar sin webbläsarens cache, precis som vatten i kroppen ....

  Om du har några 15-20 flikar öppna i webbläsaren mamma som du vill hämta något från cachen du måste du upptäcker att du Matze på det sätt som beskrivs i handledningen :))

 5. Bogdan C. sade han

  Ärligt jag ville säga i vilket område exakt men jag trodde som härrör från handledningen och ge biologi.

  Cristi-admin:
  Mer specifikt tjocktarmen!
  Därifrån hämtar sin webbläsarens cache, precis som vatten i kroppen ....

 6. neomorphy sade han

  Hej. Jag vill informera er om att jag i går skickade begäran om att ta bort Facebook-konto, och idag såg jag e-post som de försökte komma in min e-postadress (jag hade samma lösenord i e-post och Facebook-konto). Har du någonsin hänt det?

 7. Hej. Som backup calculatoru honom?
  antivirus sin väska på en stik?

  • polferis sade han

   Sätt på en CD eller en ISO-avbild pinne med Kaspersky, DrWeb CureIt, Comodo eller vad du vill, starta upp din dator med virus och rengöras det. De bilder som du kan ta på Google.

  • Bogdan C. sade han

   Off-topic fråga om dig, men kan du ge en sökning i sökrutan på webbplatsen för att se om du hittar något. se Jag hittade massor av tutorials om vad du behöver!

 8. marius sade han

  Hej killar,

  Jag själv följande fråga:
  - när jag vill skicka ett e-postmeddelande (nytt e-postmeddelande), med min e-postadress i eller cc får jag bara ett e-postmeddelande, och när jag svarar eller vidarebefordrar får jag ett e-postmeddelande utan att läggas till i någon ruta. Vad kan jag göra för att lösa problemet?

  Väntar på svar.

  Med vänliga hälsningar,
  marius

 9. Claudiu sade han

  Hej. Och ni gör en handledning om hur man raderar alla meddelanden i arkivet facebook. Tack.

 10. hej,
  Första handledning och jag vill tacka för att ni kom och jag med några små IEEDI att tala, till exempel att jag ändrat mig några minuter efter att jag bort bilden. När vi kom fram till listan Jag tryckte på Ctrl + F och jag skrev datum och tid det skrevs bredvid varje resultat i samma format och ett utrymme mellan datum och tid genom att ersätta endast minut approximeras som jag raderade bilden, sedan går jag hela listan medan vara uppmärksam och storlek, som efter flera försök jag insåg att en bild av normal har över 80 90 tusen byte skulle en annan metod vara om du kommer ihåg bildupplösningen som skickas i länken till några bilder. Lycka till!

 11. Yoana sade han

  Hur anger jag adressen "om: cache" om jag tog bort dem från Android? Jag tror att jag har Internet Explorer på det ... och jag kan inte göra det alls.

 12. Hanibal sade han

  hur lyckas jag komma åt cachen på en Samsung-telefon ... .. Jag tog bort bilderna från Facebook från min telefon: ((

 13. Hej, kan facebook arkiv återställas om den togs bort?

 14. och om vi utplånas från Nokia Lumia i Internet Explorer, kan det återhämta mia?

 15. corina sade han

  Hur kan jag se kommentarerna raderas från bilden? tack

 16. hur kan återvinna en kommentar från en annan person på ett inlägg av mig som jag bort? Jag verkligen behöver det! tack

 17. Edward Manea Manescu sade han

  Hur kan jag kontakta någon som har blockerat mig.

 18. Felice sade han

  Hur återställer jag mitt album från facebook? Felaktigt raderad från Mobil? ?

Tala Your Mind

*