Hur man enkelt och snabbt importerar filer, dokument, e-postmeddelanden och inställningar från Windows XP till Windows 7 - videohandledning

Hej vänner, i dagens tutorial kommer vi att lära oss hur vi enkelt kan överföra vår favoritprogramvara, system- och applikationsinställningar, filer från Mina dokument, Mina bilder, Mina videor plus många andra, till ett annat operativsystem snabbt och utan Huvudvärk. Anta att vi använder Windows XP och vi beslutade äntligen att migrera till det nya operativsystemet Windows 7 men vi får "glädje" när vi tänker på hur många filer, mappar, applikationer och inställningar som kommer att gå förlorade i det här fallet. Naturligtvis, om vi har tillräckligt med tid för staten och att välja hundratals bilder, filmer, dokument för att spara dem på en extern hårddisk, USB-stick eller DVD, kan vi göra det men om tiden är begränsad kan vi ta till oss en snabbare metod. och enklare.
Idag kommer vi att se hur man använder Easy File Transfer som förinstalleras på Windows XP, Vista och Windows 7 för att göra vårt arbete enklare och snabbt överföra alla filer som är viktiga för oss, i det nya operativsystemet vi vill installera. Allt vi behöver är en rekommenderad 4 GB USB-stick eller en extern hårddisk och ett Windows 7-operativsystem för att skapa "maskinen" som kommer att automatisera och göra det enklare att välja, kopiera och flytta viktiga filer i det nya operativsystemet på som vi vill installera.
Jag rekommenderar att du stänger av antivirus så länge du förbereda USB-minne eller extern hårddisk och stänga program som körs i bakgrunden (bakgrunden). rekommenderar också stoppa alla arbeten på mjukvara och dator när du importerar inställningar och viktiga filer från USB-enhet eller en extern hårddisk i det nya operativsystemet.
Som sagt jag inbjuder dig att titta på video tutorial för att se exakt hur man använder Easy File Transfer att migrera enkelt från en Windows-dator till en annan.

Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
På lådan kommentarer försöka få något om ämnet så att andra besökare kan erbjuda en handledning + kommentarer relevanta kommentarer kan vara extra stöd för användarfel, eller lust att lära.
Innan du frågar en fråga kolla igenom kommentarerna äldsta, de flesta gånger det redan svarat på din fråga.
Använd flera kategorier på toppen av webbplatsen och sökmotorn från högra hörnet för att snabbt komma till vad du är intresserad, har vi över 500 tutorials som täcker nästan varje genre av mjukvara, har vi insett, jag du bara måste söka efter dem och titta på dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Sökmotor.
Om du till exempel har problem med Yahoo Messenger, kan du skriva in i vår sökmotor termer som Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess problem budbärare, budbärare fel, etc., kommer du se att du kommer att ha ett val.

Kategorier.
Om du använder kategori rullgardins tycker de att baren i Home kategorier: Office, grafisk design, hårdvara, Internet, multimedia, säkerhet, system, lagring, backup, under dessa kategorier är organiserade underkategorier och sub-sub -categorii, det är en mer noggrann filtrering. Att hitta något samband med Yahoo Messenger med hjälp av de kategorier som du kan leda kategori:InternetDet kommer att öppna andra underkategorier där du väljer Voice-ChatDärifrån kan du gå på underkategori YahooSlutligen, med dessa filter kommer att anlända på en sida där de enda punkter i samband med Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiv.
arkiv Du hittar alla våra tutorials organiserade vackra dagar saptameni, månader och år.
Allt är logiskt, bara följa logiken.
Mycket nöje!

adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.rorelaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. onormal sade han

  Kom med handledning: skillnaden 64 / 32 bit

 2. pc204060 sade han

  Bröder, om du använder en dator med Windows XP pc204060 Jag rekommenderar att du inte migrera till Windows 7 och vänta ÅR Två fönster och hoppa till 8.

 3. Windows 7 har många intressanta verktyg och vi vet inte ele.Un handledning nyttig och intressant mine.Poate fortsätter som innehåller tutorials på Windows 7 att om vreţi.Ştiu att vi inte får be dig walpaperele, reglagen och teman som du kan använda, men jag gör ett litet undantag: jag vill veta vad den heter Windows tema du hade när du gjort den här guiden "https://www.videotutorial.ro/?p=5665" jag sökte jag på google men hittade inget liknande.

  • AdrianGudus sade han

   dan:
   Windows 7 har många intressanta verktyg och vi vet inte ele.Un handledning nyttig och intressant mine.Poate fortsätter som innehåller tutorials på Windows 7 att om vreţi.Ştiu att vi inte får be dig walpaperele, reglagen och teman som du kan använda, men jag gör ett litet undantag: jag vill veta vad den heter Windows tema du hade när du gjort den här guiden "https://www.videotutorial.ro/?p=5665" jag sökte jag på google men hittade inget liknande.

   Det är inte att du inte får, annars fungerar du slösa din tid med sådana frågor / kommentarer, helt enkelt ignorera dem

  • dan:
   Windows 7 har många intressanta verktyg och vi vet inte ele.Un handledning nyttig och intressant mine.Poate fortsätter som innehåller tutorials på Windows 7 att om vreţi.Ştiu att vi inte får be dig walpaperele, reglagen och teman som du kan använda, men jag gör ett litet undantag: jag vill veta vad den heter Windows tema du hade när du gjort den här guiden "https://www.videotutorial.ro/?p=5665" jag sökte jag på google men hittade inget liknande.

   Adrian kommer inte aldrig att ge läxor och använder det

 4. ionutcazanesti sade han

  Hej fin handledning: P, jag och ett missförstånd mina lås pc av bron du ger återstart sker men inte lysa upp bildskärmen, du tar bort p-piller en påse och gå dinou, jag tror är på [processor tomgång 60 grader platta grundläggande 30 grader grafikkort 40] är en färg ny klistra ny tror att det är inte bra vård coleru har en fläkt 90 mm längre har en Coller tillbaka som drar in luft och en flicka som han bort areul sidled nära på utsidan av astep mycket skratt ms

  • ionutcazanesti:
   Hej fin handledning: P, jag och ett missförstånd mina lås pc av bron du ger återstart sker men inte lysa upp bildskärmen, du tar bort p-piller en påse och gå dinou, jag tror är på [processor tomgång 60 grader platta grundläggande 30 grader grafikkort 40] är en färg ny klistra ny tror att det är inte bra vård coleru har en fläkt 90 mm längre har en Coller tillbaka som drar in luft och en flicka som han bort areul sidled nära på utsidan av astep mycket skratt ms

   Tja, om den når 60 grader renare, dammkylaren med en borste, även kallad "ekorrhårborste", men vilken processor är det? att kanske stryksulan från kylaren inte går bra på processorn och då är det normalt att värma upp. Ta följande tester för att se till att du är i ordning: 1. (RAM) - MemTest, 2. (HDD) - med HDTune PRO. Men jag kan med säkerhet säga att det från processorn är om det från bios har funktionen ”Avstängningstemperatur: 60 grader, 65 grader är det normalt att stoppa om det finns.

 5. Adrian pleass göra en liten undantag och berätta hur kallas Windows XP tema och tapeter

  • ALIN:
   Adrian pleass göra en liten undantag och berätta hur kallas Windows XP tema och tapeter

   Xp tema kallas Slan Få deviantart.com

 6. ionutcazanesti:
  Hej fin handledning: P, jag och ett missförstånd mina lås pc av bron du ger återstart sker men inte lysa upp bildskärmen, du tar bort p-piller en påse och gå dinou, jag tror är på [processor tomgång 60 grader platta grundläggande 30 grader grafikkort 40] är en färg ny klistra ny tror att det är inte bra vård coleru har en fläkt 90 mm längre har en Coller tillbaka som drar in luft och en flicka som han bort areul sidled nära på utsidan av astep mycket skratt ms

  Försök att ändra RAM, letar efter en vän en minnesmodul och prova.
  Processorn i allmänhet alla PC startas om när han går 130 grader, låser den.
  Du kan kontrollera källan, och som kan skapa flaskhalsar om inte levereras på rätt sätt.

 7. ionutcazanesti sade han

  Tack vare att veta att du är rätt jag har ett minne ston 2 gb 1066 radiator, min styrelse stöd basfrekvens att ramma 533 och lam gav mig bios mindre så jag kan köra med det jag tror väduren dra mig tänka och jag var inte säker på att tacka för råd

 8. Costelus sade han

  Ruper-hårt! Jag ville mycket, kan du överföra installerade program, ett system som arbetar i en annan. Jag har provat Acronis men det fungerade inte. snarare, jag visste inte jag använde den.
  Backup systemet, jag assimilera. visar oss hur man gör och backup-program med Acronis?
  Relaterat: tutorials om 64 lite om Adobe Premiere Pro, nariga om hårddiskar (vad det innebär och om det kan repareras), professionella videoredigeringsprogram, etc.
  Tack!

 9. Cristi är det bra källa för att köpa mig http://www.marketonline.ro/surse/sursa-chieftec-550w-gps-550a ? Elektronik inuti henne skriva DELTA vad sägs om en promenad, en vara bra?
  Jag vill inte ta smällare backen utan PFC, som så var att förstöra en hdd med det som inte startar hdd kämpade för att inavarta motorn och kunde inte kvitt en Seagate st380018as verkar som om vi ändrade källan fick det rätt, det var något Daia dör hDD inte gå förstöra och visa tillverkade i Kina.

 10. balansera sade han

  Arian, om du handlar din vocea.sau förefaller mig .. :))

 11. Så ja, är handledningen bra.

 12. Jag hälsar dig! Bra handledning! Kan du hjälpa mig med mediaspelaren och windows7 när jag startar det ber mig att välja rekommenderade inställningarna eller anpassa acestora.Ce ska jag välja?

  • Cosmin sade han

   andy:
   Jag hälsar dig! Bra handledning! Kan du hjälpa mig med mediaspelaren och windows7 när jag startar det ber mig att välja rekommenderade inställningarna eller anpassa acestora.Ce ska jag välja?

   Jag försäkrar er att oavsett alternativ du inte väljer explodera PC.

 13. hej, mycket användbar handledning. Adrian, kommer du fortsätta serie tutorials optimus en, speciellt med installationen av rom och kärn platser platser?

 14. andrey sade han

  Salut! Tutorialul.Adrian du kan berätta hur användbar kallas ett tema som tillfogades på Windows XP är alltför merchandise D.Daca vill ms.

  • Cosmin sade han

   andrey:
   Salut! Tutorialul.Adrian du kan berätta hur användbar kallas ett tema som tillfogades på Windows XP också .Om du vill ms merchandise.

   Adrian tema som används i handledningen kallas SlanXP (2.0).

 15. Bättre inte fråga något jag ser att komma och frågade feber teman från tine.Pana när jag hittade henne ensam på avvika konst, Adrian tack ändå, men jag har upptäckt att inte passar.

 16. Cristy sade han

  BickHej, mycket användbar handledning. Adrian, kommer du fortsätta serie tutorials optimus en, speciellt med installationen av rom och kärn platser platser?
  Du kommer att fortsätta serie tutorials som ni sa, inte optimus, men även med rom?

 17. Mycket användbart den här handledningen Adriane ... Klass 10+

 18. Hej. Jag tror att vi med detta program kan få och enkel överföring program som är installerade på Windows XP direkt till Windows 7 utan att installera dem. Det vill säga ta dina skrivbordsikoner i Windows XP utan att behöva installera Windows 7. Och gå som program i Windows XP. Men inte förstår varför fönstren 7 tusen verkade inte som ikoner i Windows XP. Antingen jag inte förstå hur detta program installeras alltid, Orin jag gjorde fel. Tala om för mig om jag har gjort rätt ???.

 19. Två förslag handledning:
  1. Win 7 migrering från Windows XP, ett nätverk med server 2003 / 2007 använder USMT;
  2. samma sak men med hjälp av Windows Filöverföring.

 20. Nelu Mirea sade han

  Super UVI. Tack för handledningen. Som många av agest slag.

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.