Inaktivera videouppspelning i HTML5 för Mozilla Firefox - video tutorial

Hej vänner, dagens handledning kommer vi att prata lite om den senaste Mozilla Firefox har blivit mycket irriterande åtminstone för mig. Jag vet inte om du har märkt, men webbläsaren Firefox försöker att rusa övergången till HTML5 för video- eller ljudklipp. I grund och botten istället för att använda plug-in Flash Player för att spela upp innehållet används mycket ofta i HTML5 uppspelning med WebM behållare och codec som öppen källkod VP8, Vorbis. Jag har absolut ingenting emot allt som är kära men öppen källkod utvecklare, denna plattform är för närvarande inte garvade, stabil och mycket viktigt, lika lätt att genomföra som en blixt. Det finns många saker som du kan göra dock fortfarande HTML5 och om det finns ett sätt att göra vad du vill göra är mycket begränsad omfattning.
Jag vet ingen Flash Player sitter inte mycket väl på säkerhetssidan och det är en hungrig konsument av resurser, men det verkar fortfarande mer stabil om du har en anständig dator och inte en av de 1999-2000.
Som du säkert vet ofta använder sociala nätverk: Facebook, Twitter, Google Plus och det är mycket frustrerande när du bädda in en video på News Feed i Facebooks fall eller i fallet med Google Plus ström och vill titta på. Även om spelaren ibland har hela skärmen knappen, när du klickar på det händer ingenting där. Du måste gå till YouTube för att titta på video i fullskärmsläge. Allt detta händer eftersom spelet är dessutom HTML5 att de flesta filmer spelas i HTML5 inte fullskärmsknappen.
Jag märkte en mycket märklig beteende och funktionalitet i webbläsaren när du spelar in ett videoklipp i HTML5 i en annan flik och läsa något eller bara vill surfa annan plats. Ett annat problem med detta spel i HTML5 är svarstiden för den spelare du passerar normalläge i fullskärmsläge och vice versa, bilden fryser, du klickar på helskärm och drygt 3-4 sekunder (kanske bättre) inträffar och handling. När slutligen blir fullskärmsbild, även om hans eget företag ljud, verkar bilden för att förbli ur synk med ljud och bra för några sekunder tills bilden synk med soundtracket, du säger att din video innan någon utvecklar.
Med andra ord, men många är små problem. Jag tror att det är skamligt att 2012 år och nådde en nivå av teknik för att förse användare med en sådan dålig erfarenhet av navigering. Har Mozilla, Google, YouTube amatörer arbetar? Även dessa företag kan inte falla till en gemensam nämnare och att avgöra vem och vad man ska använda? Jag tror inte att det är ingen hemlighet att mellan Google och Mozilla finns många ambitioner istället för att fokusera på användare, varje försök att visa sin stolthet och visa upp sin teknologiplattform och genomföra gjort. Sammanfattningsvis anser jag att HTML5 plattform är mogen nog att vara redo för genomförande för alla webbutvecklare.
Som sagt, jag inbjuder dig att titta på video läraren att se hur driver eaxact Mozilla Firefox med Flash istället för HTML5 spelare för att spela video- och ljudklipp.

Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
På lådan kommentarer försöka få något om ämnet så att andra besökare kan erbjuda en handledning + kommentarer relevanta kommentarer kan vara extra stöd för användarfel, eller lust att lära.
Innan du frågar en fråga kolla igenom kommentarerna äldsta, de flesta gånger det redan svarat på din fråga.
Använd flera kategorier på toppen av webbplatsen och sökmotorn från högra hörnet för att snabbt komma till vad du är intresserad, har vi över 900 tutorials som täcker nästan varje genre av mjukvara, har vi insett, jag du bara måste söka efter dem och titta på dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Sökmotor.
Om du till exempel har problem med Yahoo Messenger, kan du skriva in i vår sökmotor termer som Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess problem budbärare, budbärare fel, etc., kommer du se att du kommer att ha ett val.

Kategorier.
Om du använder kategori rullgardins tycker de att baren i Home kategorier: Office, grafisk design, hårdvara, Internet, multimedia, säkerhet, system, lagring, backup, under dessa kategorier är organiserade underkategorier och sub-sub -categorii, det är en mer noggrann filtrering. Att hitta något samband med Yahoo Messenger med hjälp av de kategorier som du kan leda kategori:InternetDet kommer att öppna andra underkategorier där du väljer Voice-ChatDärifrån kan du gå på underkategori YahooSlutligen, med dessa filter kommer att anlända på en sida där de enda punkter i samband med Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiv.
arkiv Du hittar alla våra tutorials organiserade vackra dagar saptameni, månader och år.
Allt är logiskt, bara följa logiken.

Mycket nöje!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

Hämta Flash Player för att se videon.


relaterade Tutorialsom Adrian

Flamländska information och kunskap, jag gillar allt om konst och dela min kunskap med stor glädje. De som ger sig till andra kommer att förlora sig men med fördel, lämnar något nyttigt medmänniskor. Jag njuter av denna privilegium, jag kommer aldrig att säga "vet ej" men "ännu inte vet"!

Kommentarer

 1. DjKeopss sade han

  Grattis tutorials som du gör det här problemet ens titta på Mozilla Fire Fox och glömma att jag hittade.

 2. För att inte nämna att de med låg processorkraft går mycket ryckig video i HTML spelare 5.

 3. dyrbar sade han

  Tack adrian denna HTML 5 irritera även mig, ja ni har rätt och alla vill se ut är det bästa ... men faktiskt vi lider användare i November

 4. Hatman Alexander-St. sade han

  Det är mest användbar handledning på webbplatsen.

  🙂

 5. ADRIAN jag installerat mig virtuell maskin med XP och efter buteaza display är i delar i två, vänster windows xp Dr. IE ANVÄNDAR jag bad om lösenord, satte jag alla typer av lösenord ingenting jag loggade heter PC allt förgäves, jag måste gjort? tack.

  cite mig

 6. florin:
  ADRIAN jag installerat mig virtuell maskin med XP och efter buteaza display är i delar i två, vänster windows xp Dr. IE ANVÄNDAR jag bad om lösenord, satte jag alla typer av lösenord ingenting jag loggade heter PC allt förgäves, jag måste gjort? tack.

  cite mig

  New to this site? Du vet inte att du måste hålla en kommentarfältet ren? Din fråga har något samband med denna handledning ...

 7. Du kan inte intrebi.Cauta i handledning sedan 2008 tills nu och du hittar.

 8. Hatman Alexander-St. sade han

  Jag kan titta på tutorials på Asus Nexus Tablet 7?

 9. florin sade han

  Hatman Alexander-St.:
  Jag kan titta på tutorials på Asus Nexus Tablet 7?

  Handledning kan spåra enheter som stöder Flash player. Asus Nexus Tablet 7 stöder Flash Player för Android 4.x

 10. Hej, jag använder Firefox 16.0.2 och jag hade detta "problem" med HTML 5, jag spelar i Flash Player utan att behöva göra ändringar.

 11. cristi r sade han

  -Jag Själv ett problem när jag ladda ner torrents uTorrent och Vuze har använt (azuresus) - under urladdning, BSOD synes mig, jag skannade datorn efter virus, skadlig kod, så jag har inga problem, även f jag går all mjukvara bra, så det är en drivrutin eller något men när jag ladda ner torrents Blåskärm visas; Jag råda mig att göra?

 12. Manole sade han

  Hej, mycket användbar handledning men tyvärr för. Jag använder Opera själv 95%. Kanske om du kan göra något liknande och den här webbläsaren. Tack för. handledning och vara hälsosamt att göra så mycket!

 13. Manole sade han

  Jag hittade också pt. Opera, jag löst, tack i alla fall, jag bättre gå just nu klipp!

 14. abel oförskämd sade han

  Opera är på samma sak som operan åtgärda detta?

 15. adrian Gudus sade han

  Oavsett din webbläsare YouTube bestämmer sig för att sätta alla användare i "HTML5 rättegång" utan att fråga dem om de vill det eller inte.
  Ändå kan avsluta programmet genom att gå till följande adress: http://www.youtube.com/html5
  Oavsett webbläsaren, gå till ovanstående adress längst ner och klicka på "Lämna HTML5 Trial"
  OBS: Om du efter att du har valt att inte delta i katastrof som kallas HTML5 du tömma cache eller coockie platser webbläsare, måste du besöka sidan igen enligt ovan och klicka på "Lämna HTML5 Trial"
  Du måste göra det för varje webbläsare för sig och glöm inte att komma tillbaka i nämnda sida för att inaktivera katastrofala HTML5 varje gång du installerar om Windows eller när tömma cache och cookies.
  Jag anser orättvist och trotsig som YouTube ber användarna inte medge att ange eller inte i HTML5 program. Jag skulle vilja föreslå att hålla rättegången i laboratorium utvecklingsprogram och erbjuda den till allmänheten när den är färdig och klar. Eller ens att be om tillstånd från användaren att delta i den.

  • Jag tror dock inte att använda sociala nätverk, inte ens vara inloggad på Google (jag sällan log ... bara för att se brevlådan eller att sätta en fil i Google Drive).
   Logga in på kontot och Google-konto och Google Plus har, kan du få olika coockieuri webbläsare som gör att du automatiskt i html5 test.

 16. Från vad jag ser, YouTube sticker automatiskt alla användare i testprogrammet html5, det är mer en fråga probabilistisk. Ibland hände mig att köra mitt klipp html5 läge. Att åka på "youtube.com/html5" Jag insåg att jag var testprogrammet utan html 5 jag har kommit överens om.
  Men ibland Jag upprepar ... bara hände. Till exempel om jag kör ccleanner (för mig bort alla coockieurile alla cacheul webbläsare eller blixt), automatiskt av html5 program.

 17. cristian Zarafin sade han

  Hur kommer jag kan inte se några videos på YT, även om vi Flash Player? ... Jag såg Adrian och du har stött på samma problem i den här guiden

 18. n3xus.bat sade han

  cristian Zarafin:
  Hur kommer jag kan inte se några videos på YT, även om vi Flash Player? ... Jag såg Adrian och du har stött på samma problem i den här guiden

  Det verkar som Mozilla Firefox och nya gränssnittet ver 17.0.1 YoutubeInte bara vill öppna några videoklipp om du har inaktiverat HTML5 något, genom det lilla trick, visade Adrian.
  Aktivera och nya HTML5Precis som du såg i videoturorialul Adrian, men gör det motsatta, i stället för false </ b. måste vara sant.
  Skriv i adressfältet i Mozilla: about: config> Skriv på jakt> WebM> och måste försvara din falska media.webm.enabled ___ > Dubbelklicka på falsk och du får se hur det förändras över sann > Nu startar Mozilla och problemet är löst.

 19. Marian sade han

  För dem som är intresserade, kan samma göras med HTML webbläsaren Opera 5 outliner.

 20. Marian sade han

  abel oförskämd:
  Opera är på samma sak som operan åtgärda detta?

  "Meny" (överst till vänster eller "ALT + F11) - ->" Tillägg "->" Get Extensions "skriver i sökandet Asuta höger sua" 5 HTML Outliner "och installera den.

 21. Tack. Du är lysande !!!!

 22. Cosmin sade han

  Med mig fungerar inte. Vi Firefox version 38.0.1, gjorde jag gillar videon, jag stängt min webbläsare, jag igen och när jag högerklicka på spelarens HTML5 alla.

 23. alex sade han

  video går

 24. Hej Adrian.
  Som vi diskuterade i dag i Juru tid 16: 30 och jag är emot YouTube men Maare dock, och inte strikt eftersom YouTube, effektivt blockerar sunetu videor vs avbrytas och höra sacadeaza och listan fortsätter.
  Allt detta för ungefär två veckor / 3 händer .......... Herre, jag har ingen aning om, vad ska jag göra för att stoppa html5 spåra sin kurs och riktning genom flashplayer webbläsare.
  Jag använder webbläsaren Opera och tillämpas i webbläsaren vissa tillägg som enligt uppgift skulle blockera eller avinstallera html5 men inte Boo ger något resultat och dessutom Näe hitta alla utlopp genom vilket html5 kom in min webbläsare arbete (hm).
  Så hur får vi ut biine kära?

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.