Inaktivera automatisk installation av drivrutiner i Windows Vista och 7 - video tutorial

Hej vänner, kommer dagens handledning lära tillsammans hur vi kan inaktivera automatisk installation av drivrutiner i Windows Vista eller Windows 7. Varför skulle vi ha det här? Att bättre förstå du utveckla en liten situation som jag slog det. Med en Bluetooth USB-minne och har drivrutiner för Windows 7 ville jag att installera drivrutiner för Windows Vista från CD-skivan som kom med denna pinne Bletooth. Sagt och gjort. Lär arbete, installera drivrutinerna från installations-CD, starta om systemet som ger så jag ombads och vad de vill se? När jag återvände från omstarten värderade Windows 7 han stack svansen, gav mig varning som han hittat en ny enhet, och började söka automatiskt förare att hålla Bluetooth och sedan det installeras automatiskt utan att fråga mig någon bekräftelse. Således installera drivrutiner för Windows Vista visade mitt värdelös. Så föddes idén om att skapa denna tutorial. Vi vet att Windows Vista och Windows 7 har förmågan att söka och installera drivrutinerna automatiskt efter nya enheter som vi introducerar i vår dator, men detta har kantade 2 om jag får säga så.
Det är bättre att lämna det till honom att söka automatiskt efter drivrutiner och installera dem?
När vi har en enhet som vi inte har drivrutiner eller drivrutiner cd som medföljer den enheten. Om även efter en sökning på Google eller enhetstillverkarens hemsida finner vi att föraren, som det sista hoppet vi kan överklaga till Windows Vista och Windows 7 förmåga att förare som letar efter oss. Ärligt talat är inte det bästa beslutet eftersom det inte bara vår chaufför installerar och så, inte programvara som hjälper oss att hantera-Riem eller för att göra avancerade inställningar i enheten.
Ett exempel skulle kunna vara: Om du har ett ATI-grafikkort eller ljudkort Realtek och låta Windows 7 eller Vista för att installera drivrutiner som har hittats av Windows Update, kommer det inte att installera och CCC (Catalyst Control Center) eller Realtek HD Audio Manager, programvara som hjälper dig att ledande enheter och inställningar närmare på enheten.
När det inte är bra att låta Windows ser automatiskt efter oss förare och installera dem?
När vi har officiella förare av tillverkarens enheten, när vi har en original-CD som levererades med enheten. Förare som tagits direkt från tillverkaren eller befintliga CD som medföljde enheten / komponenten är definitivt mycket bättre än de som finns via Windows Update. De förutom föraren, kommer med en kontrollpanel eller typ Manager gör det möjligt Som sagt ovan, mer omfattande inställningar på komponenten / enheten.
Som sagt jag inbjuder dig att följa med denna video tutorial, där vi lär oss tillsammans åtgärder för att förhindra Windows Vista 7 eller att engagera sig i automatisk installation av drivrutiner.
Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
Mycket nöje!

adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com

Hämta Flash Player för att se videon.


relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Razvan sade han

  Mycket bra tutorial! Jag hade ingen aning om de standardinställningarna. Men automatiska uppdateringar är mycket användbar när vi har ingen officiell drivrutin för vissa enheter.
  Hur som helst, bra handledning!

  • Adrian sade han

   RazvanMycket bra tutorial! Jag hade ingen aning om de standardinställningarna. Men automatiska uppdateringar är mycket användbar när vi har ingen officiell drivrutin för vissa enheter.
   Hur som helst, bra handledning!

   Och jag vad jag sa / skriven i text ovanför handledning som du inte du läst den?

 2. jully sade han

  Jag har aldrig aldrig haft några problem med drivrutiner installeras automatiskt 3 år sedan jag använder Vista och PC / 7. Jag gillar det mer än jag installerar mig att om påsen föraren att ljudkortet jag installerat en dum system bricka sätts i uppstart och ladda mycket hårdare PC grafikkort som skrivare installerar program för foton osv ... jag fungerar mycket bra för den installerade automatiskt (även skrivare, webbkamera och telefon - används som lagring och som 3G modem).

 3. mircea sade han

  ja men i windows xp hur ser vi för Windows XP-drivrutiner automatiskt eller kan inte ... om det inte finns något program eller något att göra det ???

 4. Georgy sade han

  Adrian !! Hej. Vänligen trevligt om du kan göra en Videotutorial om automatisk installation av drivrutiner i Windows XP när jag använder formatare.In allmänhet Genius, Checher, Uniblue DriverScanner.Multumesc Magician var vacker och framgångsrik ..

 5. Du bör göra en handledning om Double Driver (http://www.boozet.org/dd.htm) Ett program som gör säkerhetskopiering och återställning backup förare att göra bra att köra och installera Windows efter återställning sparar tid och nerver

 6. Driver Genius Professional (http://www.driver-soft.com/INDEX.html) Har automatisk installation av drivrutiner och många andra (Drivrutiner säkerhetskopiering, återställning drivrutiner, Uppdatera drivrutiner, drivrutiner UNINST, Liveupdate, apparatdiagnostik, drivrutiner Databas, Drivers Download Manager)

 7. Det diskuterades också på bekostnad av installation av programvara eller uppdatering av förare som förare geni, trollkarl dykare, etc ... .Dessa programvara bör användas som en sista utväg för dem kommer att ge de oftast en del så kallade universella förare, en gång utan chefer pt inställningar. Det har sagts många gånger att det bästa sättet att skaffa förare är manualen på produktens tillverkarens webbplats för förare som söker ... att utan tvekan kommer aldrig att låta dig ner!

  • Adrian sade han

   ylye: Det diskuterades på bekostnad av installation av programvara eller uppdatering av förare som förare geni, trollkarl dykare, etc ... .Dessa programvara bör användas som en sista utväg för dem kommer att ge de oftast en del så kallade universella förare, en gång utan chefer för inställningar. Det har sagts många gånger att det bästa sättet att skaffa förare är manualen på produktens tillverkarens webbplats för förare som söker ... att utan tvekan kommer aldrig att låta dig ner!

   Ylye gjorde mycket bra, tack för att fylla! Vad du säger är mycket sant och jag har sagt det många gånger ba ba chattar på kommentarerna. Det rekommenderas att använda dessa program endast i extrema fall även när du inte har något att göra eller inte kan hitta något.

 8. axelluny sade han

  Det är mycket lärorikt handledning, men i mitt fall även om vi CD-skivor med drivrutiner från ASUS vi slutsatsen att tillräcklig Microsoft.Sunt är precis den situation som du har nämnt det till ATI och installera Realteck.Daca dessa drivrutiner även uppdateras hela Avivo omvandlare är inte installerat så jag verkligen inte se varför jag skulle installera CCC HD audio föraren och installera det om jag stänger PC-högtalare punch sista hal.Fara de inte har problem av något slag .Asta inte innebära att andra måste fortsätta asa.Fiecare finna det mer bine.Ceeace fortsätta som ni föreslår i d-kurs handledning är det första som måste beaktas när du har installerat systemet.
  Mr Adrian Offtopic jag hade ett problem: han vill inte alls att installera Google OS USB-minne är skriva och ge meu.Ii INGENTING vede.Imaginea även om det är bra, om det var en ISO gör en Linux utan består IMG OCH inte erkänts av nimic.Ce så jag kunde prova?

  • Adrian sade han

   axelluny: Det är mycket lärorikt handledning, men i mitt fall även om vi CD-skivor med drivrutiner från ASUS vi slutsatsen att tillräcklig Microsoft.Sunt är precis den situation som du har nämnt det till ATI och Realteck.Daca installera dessa drivrutiner även uppdateras hela Avivo omvandlare är inte installerat så jag verkligen inte se varför jag skulle installera CCC HD audio föraren och installera det om jag stänger PC-högtalare punch sista hal.Fara de har inga problem fel.Asta inte innebära att andra måste fortsätta asa.Fiecare finna det mer bine.Ceeace fortsätta som ni föreslår i d-kurs handledning är det första som måste beaktas när du har installerat systemet. Mr Adrian Offtopic jag hade ett problem: han vill inte alls att installera Google OS USB-minne är skriva och ge meu.Ii INGENTING vede.Imaginea även om det är bra, om det var en ISO gör en Linux utan består IMG OCH inte erkänts av nimic.Ce så jag kunde prova?

   Prova innan du sätter bild stick med det lilla verktyg som jag har visat i handledningen. Manuell pinne för att formatera i FAT eller FAT32, och sedan använder softuletul att sätta bilden på minnet ...

   • axelluny sade han

    Adrian:
    Prova innan du sätter bild stick med det lilla verktyg som jag har visat i handledningen. Manuell pinne för att formatera i FAT eller FAT32, och sedan använder softuletul att sätta bilden på minnet ...

    Tack så mycket ptr indicatii.A promenad småningom efter ca 3 incercari.Sincer Jag känner mig hedrad att vara du svarade mig.

 9. "Acid_burn" sade han

  Hej Videotutorial Jag vill lägga till något till nämnda Adrian: Det helt rätt det har hänt mig, men att installera drivrutiner genom automatisk uppdatering är inte en dålig sak, till exempel, vi kan installera drivrutiner som vi ger honom sedan in i Enhetshanteraren klicka på föraren att installera och ge uppdatera drivrutin, verkar det 2 möjligheter en att söka den bästa föraren efter nätet och sedan titta igenom datorn väljer 2 varianten fyllning cd med den aktuella drivrutinen och sedan ge söka CD-skivan och sedan han vi kommer att installera drivrutinen från CD utan problema.Eu hade hänt så att föraren från grafikkortet, så jag löst problemet ändå Grattis tutorials du gör !! BAFTA

 10. Men om du fortfarande har uppdateringen installerade drivrutiner vinna 7..cum kan avinstallera dem och väska dem på cd?

  • Adrian sade han

   sebi: Men om du fortfarande har uppdateringen installerade drivrutiner vinna 7..cum kan avinstallera dem och väska dem på cd?

   Avinstallera inte! Enkelt dezavtivezi som visas i handledningen fann att förare automatisk installation av Windows via Windows Update (företrädesvis är att starta om den efter att ha installerat automatiskt stopp) sedan lägga CD med drivrutiner och installera från cd-skivan.

 11. Någon som vet varför inte visa draivere ami från CD-skivor>? till mig Asita ,, kan vem som helst installera pliss

 12. danyxp sade han

  Ja är det bästa och säkraste mod.Bravo Ady.!

 13. cipryan sade han

  miam nyligen installerat Windows 7 och ville spela ett spel till exempel fisk 2011 ger inte mitt äpple jag inte spelar in eller ortce större spel NUMA spel Dinal små I äpplen som Mario hur gör mig installera draiverele för ombord bas för grafikkort, etc. jag har CD med draivere men bara för XP.cum draiver att ta reda på vad jag downlad

  • lucian sade han

   Varken mig fungerar inte, jag försökte flera gånger men precis som ni alla är instaelaza ensam förare. Jag gav starta men ingenting ...... .Vad kan

 14. vlad sade han

  Jag gjorde precis som jag visar i videon men alla drivrutiner installerade efter omstart

 15. Madalin sade han

  Vlad, du är inte bara samma sak till mig händer mig, jag gav 3 gånger starta med de nya inställningarna och allt för ingenting. Jag installera drivrutinen för ditt grafikkort ensam, vände jag på internet och allt för ingenting, jag tror att det hämtas till datorn, men vet inte var han hämtat, kan det ta bort huset. Jag undrar om hon vet någon

 16. Jag köpte en dator som inte har ett år sedan mia inte floppy.Si enhet aldrig dök upp i min floppy-ikon att computer.Acum ett halvår jag uppdatera bios från fönster och sedan disketten förefaller mig i min dator . (som retar mig) .Jag försökte bli av med det i Enhetshanteraren avinstall lam försvann men efter en omstart allt verkar loc kan jag göra för att bli av med det?

  • vanessa sade han

   niko:
   Jag köpte en dator som inte har ett år sedan mia inte floppy.Si enhet aldrig dök upp i min floppy-ikon att computer.Acum ett halvår jag uppdatera bios från fönster och sedan disketten förefaller mig i min dator . (som retar mig) .Jag försökte bli av med det i Enhetshanteraren avinstall lam försvann men efter en omstart allt verkar loc kan jag göra för att bli av med det?
   ...................................................
   Det mest praktiska är att gå i BIOS och välj "Ingen" la Diskettenhet A ... Klicka här ... När du har angett diskettenhet "Ingen" tryck F10 nyckel att spara inställningarna [Save & Exit Setup] då nyckeln Y Ja. Calculatoru startar, vänta tills Windows laddas
   ...................................................

 17. Jag såg vista handledning men saknas vissa order är inte precis som Windows 7 och jag hänvisar här. 7 har fönster http://imageshack.us/photo/my-images/94/83596456.jpg/ och Vista bara så http://imageshack.us/photo/my-images/85/88115555.jpg/ . Så hur gör jag inaktiverar automatisk installation av Vista till drivelor?

 18. Vasile sade han

  Hej, jag skulle vilja fråga dig en sak, om du kan hjälpa mig förstås! Windows XP är för mig, och jag sätter ett ljudkort Creative SB Live! men när jag vill installera Windows 7 gjorde förarna inte låter detta forum! Jag har bara XP, kan du berätta för mig var jag kan hitta, eller vad man ska göra? Tack!

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.