Hur man laddar ner bilder och videor Instagram på Android

Hur man laddar ner bilder och videor Instagram på Android

Hur man laddar ner bilder och videor Instagram på Android
Hur man laddar ner bilder och videor Instagram på Android
Hej vänner, kommer dagens handledning prata om OGInsta +, Instagram Android ger oss möjlighet att ladda ner bilder från din Instagram-konto till någon, video eller bilder från deras berättelser Berättelser bokförts.

Ladda ner bilder och storyes app Instagram

OGInsta + program låter oss också att se en profilbild Instagram storlek ökat, så att den officiella appen Instagram, kan vi inte göra.

Den kan användas med Instagram

Den kan användas som tillägg till den officiella Instagram app, så att du kan ha både installerad.
I grund och botten OGInsta + gränssnitt ser ut precis som den officiella Instagram app bara den menyn interaktion med inlägg in vi spara alternativ (i utlopps) för varje inlägg som vi samverkar.

Hämta OGInsta

Videohandledning - Hur man laddar ner Instagram-bilder och videor på Androidrelaterade Tutorials


om Adrian

Flamländska information och kunskap, jag gillar allt om konst och dela min kunskap med stor glädje. De som ger sig till andra kommer att förlora sig men med fördel, lämnar något nyttigt medmänniskor. Jag njuter av denna privilegium, jag kommer aldrig att säga "vet ej" men "ännu inte vet"!

Kommentarer

 1. Vad kan jag göra för att sluta ta emot skräppost

 2. Great app, men personligen jag gick framåt och OGYoutube att jag hämtat en app som den officiella, men två mycket användbara funktioner:
  1. YouTube-videor som körs i bakgrunden, särskilt med av skärmen.
  2. Nedladdning direkt från programmet.
  Du bör göra en tutorial om det för de mindre familializaţi med sådana förfaranden installation från okända källor. Respekt för allt du gör och fortsätt med det!

 3. Ranya sade han

  Bra. Mycket användbart vad du har avslöjat för oss här. Jag lyckades även ladda ner några musikvideor och skicka dem på min instagramsida. Bara några minuter får bli underrättad med jag vet inte vad Sony upphovsrätt etc. Det hände mig två videor. En med Michael J den andra med Sade. Men all instagram postar videor av genren .. Jag förstår inte ens varför det säger att de blockerade mig. Även om jag har sett dem på min sida, har du någon aning om vad du ska göra? tack

Tala Your Mind

*