Hur fyllning i RDS-netul startvideon

I denna video tutorial hänvisar vi inte till dem som har och använda ett nät till RDS.

De av er som har internet från rds, vet mycket väl att när du slår på din dator eller efter varje omstart kan vi inte öppna en webbläsare vare sig det är Internet Explorer, Mozilla Firefox, opera, för först måste vi ansluta manuellt och först efter att vi kan öppna en webbläsare och surfa på internet.

Om du tittar på denna videohandledning ser du hur vi automatiskt kan ansluta till internet om du har en RDS-anslutning.

av Bogdan Pelu


relaterade Tutorials


Kommentarer

 1. Adrian sade han

  Boby grattis detta överträffar dem alla Jag tycker det är den coolaste handboken jag har sett! Jag berättar varför ... Jag har velat ha det här länge, så att när jag öppnar min dator, startar den automatiskt och rent, jag sökte som ett desperat forum på webbplatser och ingen visste någonting om det, då gav jag upp ... 20 av e-postmeddelanden till RDS och jag frågade honom om det finns någon metod med vilken anslutningen kan köras automatiskt när systemet startar, och med allt insisterande fick jag inget svar. Ärligt talat gjorde du mig lycklig, jag vet att det kanske låter och det verkar barnsligt men det är väldigt stark man, Super extra bestial, jag är så dålig. Och så att dina vingar inte växer, försökte jag också den här fasen ... men jag hade inte avmarkerat de 3 rutorna, och det fungerade inte smart som jag men jag var ganska smart också jag kom på den här idén och den kom bara halvvägs 😛 😛! När det gäller rutorna som vi måste avmarkera innan vi gör anslutningsguiden, rekommenderas det att de på deras RDS-webbplats gör jobbet med egenskaper för lokalanslutningen och avmarkerar protokollet, bara för att göra anslutningsguiden. än en gång! Lycka till med flera handledning!

 2. sorinu sade han

  Jag använder detta verktyg för en lång tid: ADSLAutoconnect206F7
  Du kan i framtiden lägga till listan av tutorials

  Mycket intressant tutorials. Jag gillar mycket (särskilt de länkade webbplatser)

 3. marius sade han

  Video tutorial om hur man öppnar handledningen du har?
  pt allvar som jag inte öppna någon video

 4. Adrian sade han

  Mariu du har installerat Flash Player? att visa videor på webbplatser, youtube trilulilu, etc Videotutorial gotta installera Adobe Flash Player! du har det installerat?

 5. Marchis sade han

  Boby stöder jag ord Adrian och jag vill gratulera er och jag ser asta.Demult anläggning och en sådan sak och jag tackar er för handledningen asta.Trebuie men inte säga att bara de människor dra nytta av RDS men att alla andra som manuellt ansluta till trådlösa net.De exempel AtlasTelecom och jag hade som jag ansluter manual.Acum bine.Sa är på grund av du bor och göra bra pengar Gates.

 6. Boby än jag ms internet från ClickNet och så jag var tvungen att manuellt ansluta till oavsett deras problem, men aq är mycket enklare än ms

 7. Iulian sade han

  bravo. du är riktigt bra si .och jag slösade bort bra minuter då och då för att försöka göra den här saken och jag lyckades inte!
  Bravo och tack!

 8. Jag gjorde något på internet börjar från RDS fortsatte automat.Am avsluta denna inställning sedan starten calc., Antivirus (ESET) har några tiotals sekunder för att ställa och jag tänkte att om den ansluts till internet före utgången av inställningen är oskyddade .is vad jag trodde rätt?

 9. Adrian sade han

  Jon, vad du trodde är inte sant! När det fönstret med Eset-annonsen visas, när du öppnar datorn, startas nodmodulerna och det kritiska området och programmen som startar med Windows skannas mycket snabbt! Tänk inte att om du lämnar nätet aktiverat medan det gör den snabba genomsökningen och startar sina moduler kommer du att utsättas för virus! Du får bara virus om du öppnar en webbläsare och går på fel plats, eller om du kör något. Ett virusprogram eller jag ber ... Det är absolut inget problem om du lämnar nätet aktivt medan det fönstret visas när du öppnar datorn. Desto bättre om nätet startas med Windows kommer Nod att kunna ansluta direkt till Eset-servern för att uppdatera virussignaturerna.

 10. inte cinteaza sade han
 11. den här handledningen är fortfarande bra, vi har letat efter något sådant länge ...

 12. Daniel sade han

  Jag följde alla steg i guiden (precis som Boby säger), men inte ansluts automatiskt. Jag har lagt till ett steg: Jag drog RDS anslutningsikonen i C: \ Documents and Settings \ All Users \ Start-meny \ Program \ Autostart. Nu är det bra, den ansluter vid start.

 13. Alexandru sade han

  tack mycket hård fas Jag älskar den här platsen och hjälpte mig mycket, tack existerar

  Alex

 14. cristian sade han

  Ma killar super, idag hjälpte mig med två problem

 15. carmen sade han

  Jag ville ta på torente- TuneUp Utilities och var 2008
  virused !!! Jag försökte nätverket, exakt samma problem ..
  av 5 försök fick jag 16 virus !!! ... hur är det möjligt?
  Jag tog rättegången ... men om 30 dagar, vad ska jag göra?
  Gör ett bra jobb! pupupici!

 16. Adrian sade han

  @carmen: Inget brott men jag var tvungen att lägga upp handledning om TuneUp Utilities! Få testversionen går ut och du kommer att be ankomst eller om du ger mig ett mail till [e-postskyddad] och jag erbjuder dig en serie ... som jag hade

 17. beb3_mykk sade han

  ja detta bättre kommer utan att behöva ge Addicted att ansluta är super;)

 18. Stefanhellzone sade han

  Mycket bra handledning, för dem som har netto från RDS, och jag går.

 19. boby_admin sade han

  @Stefanhellzone:
  Om du ger länken för att få dig varje kommentar spam
  När du ger en länk måste kopplas till något
  Det är din webbplats och vill marknadsföra det?

 20. alex sade han

  men jag har också problem med uppstarten ... det finns några program som startar på egen hand när datorn slår på sig själv singur och jag gav start \ startup \ tom det verkar för mig att start är tom och fortfarande startar programmet, hur kunde jag för att öppna den bara när jag vill (dubbelklicka på ikonen) ...

 21. Adrian sade han

  @alex: Klicka på Start och sedan på Kör och Kör skriver msconfig och klicka på OK i fönstret som öppnas går du till fliken Autostart och avmarkera vad du inte vill starta automatiskt då kan du gå och fliken Tjänster och inaktivera men se vad !!! Om du inte vet vad det är för en av de tjänster som skriver i google som vi finner i listan och du kommer att finna sin beskrivning, om du k du inte användbar avaktiveras Du foartemare vård medan handikappande för dig kan inaktivera saker som är avgörande för bra driften av din dator! Du kan också använda Revo Uninstaler för inaktivera startprogram, har vi en handledning om revo! Det kan också använda CCleaner för det här jobbet och som vi som en tutorial! Lycka till !!! Att hitta tutorials på att skriva sökning i det övre högra hörnet på sidan eller CCleaner och Revo vår du anger. De tjänster av en check Göm alla Microsoft-tjänster en bock för att dölja dina viktiga processer och förbli enda installerat! Du kan inaktivera Windows-brandväggen, automatiska uppdateringar, etc.

 22. broderskap sade han

  Jag kan inte hämta Adobe Flash Player, för dig är det samma?
  !!! POJKAR BRAVO !!! DU MILJONER,
  Vänligen handledning pt. XP-klon?

  Med respekt!

 23. sorin sade han

  men vista någon vet hur man gör?

 24. Vladut sade han

  m och yo-nät från rds och efter att jag gjorde det (inklusive den med Windows-inloggningsdomän och internetpotocol) gav jag rr och det öppnade new32 och när deras skräppost visade sig blockerades mitt block helt. Är det för att jag inte inaktiverade internetprotokollet innan jag gjorde anslutningen ??? Jag såg vad du gjorde i handledningen och jag skapade inte en ny anslutning av latskap så jag skulle inte titta på kontraktet efter användaren och efter passet. Jag var tvungen att installera om windows ... Jag väntar på ett meddelande från dig ...…

 25. Adrian sade han

  @Vladut: Om du följde stegen exakt som i handledningen så fungerade det och kommer att fungera som det fungerar för mig och många andra ... om det är för lat för dig att göra det andra också ... det är det ... installera fönster igen ... Det sa i handledningen att du borde att följa exakt stegen för att få dig ut !!!

 26. annie sade han

  välkommen
  Det är super tutorialul.O bara förvirring am.Spre processen, måste vi ta vänsterklicka på ikonen nätet, la vista jag inte permite.Si då, hur kunde jag sätta honom i startup?
  ms till hjälp

 27. Dorina sade han

  Bogdan, förklarar mycket väl, precis som jag har Windows Vista, en stor röra, och inte gå! Jag kan inte hitta någonstans i någon ikon på datorn eller något liknande RDS lokalt nätverk som du kan kopiera den till skrivbordet. En manuell sväng till honom för ett tag.

 28. Dorina sade han

  Det verkar som om det inte finns någon föreställning av nätverksanslutning vista i den här skiten !!!

 29. Adrian sade han

  @Dorina: Det finns en bättre sökning !!! Jag minns mycket väl att jag också testade vista en gång och jag lyckades konfigurera RDS med vista !!! Men jag gjorde det bara en gång och jag vet inte exakt vart jag gick ...

 30. danutzz sade han

  :))) =)) Att visas automatiskt i start min

 31. Joker sade han

  mycket användbar och bra handledning.

  Många hälsa!

 32. kan och lättare
  du måste sätta i en start bat-fil med följande kommando:
  rasdial RDS användarlösenord
  RDS = George Sucaru där, i ditt exempel :))
  användarnamn och lösenord är kontraktet

 33. marina sade han

  ms fungerar bra.

 34. allt som jag lärt mig från att gå super bra, tack

 35. bandi: Allt som jag lärde mig från att gå super bra, tack

  Asta pentru ca noi testam bine orice inainte de a realiza un tutorial, sintem foarte meticulosi, mai avem si unele scapari dar in general facem treaba cit putem de bine.

 36. marcelsimion sade han

  Är du hård bro! Kortet för mig är att hjälpa mig.
  tack

 37. Jag är väldigt nyfiken, att ta reda på hur du kan titta på den här guiden ... "Hur fyllning i RDS-netul startvideon" ... mig och berätta snälla, hur man slår på den. Mersi

 38. dumitru32 sade han

  ando: Jag är väldigt nyfiken, att ta reda på hur du kan titta på den här guiden ... "Hur fyllning i RDS-netul startvideon" ... mig och berätta snälla, hur man slår på den. Mersi

  ??? !!!! Tja, klicka på SPELA .... (Clik vänster)

 39. alex_steaua sade han

  Jag har ett problem som jag inte kan titta på handledning Adobe Flash Player erroare ja jag avinstallerade det och jag har installerat det igen och fortfarande kan inte se vad jag kan göra för nimik att titta ?????????? ??

 40. alex_steaua: Jag har ett problem som jag inte kan titta på handledning Adobe Flash Player erroare ja jag avinstallerade det och jag har installerat det igen och fortfarande kan inte se vad jag kan göra för nimik att titta ????????? ???

  Tutorials fungerar perfekt med både Internet Explorer och Firefox och opera.Drept erroarea bevis är på dig

 41. Jag hälsar dig, jag använde riktlinjer du och är mycket användbara, särskilt med XPantispy är super, jag har en fråga, hur kan omdirigera e-post från en e-postadress till en annan utan avbeställa ett mail och prenumerera på en annan om du kan, eller kanske redan har gjort en tutorial och jag har inte hittat mig, sorry!

 42. dumitru32:
  ??? !!!! Tja, klicka på SPELA .... (Clik vänster)

  Jag hittade denna webbplats i november 2008, och såg många handledning, under vilken tacka dem som gör dem, men problemet är att när jag skrev det meddelande som du inte har vad jag ska ge spela helt enkelt inte där än beskrivningen, och ge andra tutorials fungerade perfekt under den tiden de hittade inte bara i detta.

 43. Aura Radulescu sade han

  God kväll! Väl här jag vet inte om jag lägger mitt problem
  (Om nu..imi ursäkt ...) .I RDS internet som fungerat mycket bra hittills den bärbara datorn (Vista Basic är SO) ,, ett tag men kan inte komma på Internet eller, om slutligen misslyckas, i "ge ut" mycket des.totusi med samma kabel kan använda internet till en annan dator (Windows explorer).
  Kan du berätta vad som händer ?? Tack så mycket! Aura R.

 44. Aura Radulescu: God kväll! Väl här jag vet inte om jag lägger mitt problem
  (Om nu..imi ursäkt ...) .I RDS internet som fungerat mycket bra hittills den bärbara datorn (Vista Basic är SO) ,, ett tag men kan inte komma på Internet eller, om slutligen misslyckas, i "ge ut" mycket des.totusi med samma kabel kan använda internet till en annan dator (Windows explorer).
  Kan du berätta vad som händer ?? Tack så mycket! Aura R.

  Skulle du skanna dig själv med ett antivirusprogram, med superantispyware, malwarebits, web dr? allt detta är gratis !!! du har antagligen ett virus eller någon kommer fjärråtkomst till dig och kopplar bort dig ... installera om windows, om du inte vet hur vi redan har en tutorial om hur du installerar Windows Vista, för att hitta allt du behöver göra är att skriva längst upp till höger i rutan "Sök på videotutorial.ro ..." installera windows vista ge enter och du hittar självstudien!

 45. Jag har ett problem med anslutningen RDS.Atunci startas om när spårning. anslutningen bryts helt enkelt, som försvinner varje gång någon måste creez.Stie varför? PLS.

 46. Doru: Jag har ett problem med anslutningen RDS.Atunci startas om när spårning. anslutningen bryts helt enkelt, som försvinner varje gång någon måste creez.Stie varför? PLS.

  Doru, vem vet vad som hände med dig där, försökte du ta bort den nuvarande anslutningen och återskapa den? ... Det kan finnas olika orsaker till detta problem och jag tror att om du inte kan lösa det på något sätt skulle bara ominstallera Windows vara den mest användbara lösningen!

 47. Hej, Adrian! Tack för tipset! Jag installerade ett AVG-GRATIS antivirusprogram från dig och nu kan jag använda internet ... för tillfället. Men efter installationen uppstod ett Resident Shield-varningsfönster som berättade att jag har upptäckt några virus ... i programfiler \Saving Internet Optimizer Jag försökte, från sitt fönster ... Resident alert för att ta bort dem (jag använde knapparna i fönstret), men det säger att de inte kan vara läkt. Jag har ingen aning om vad väsen är allt detta för. Jag är inte bra på calculatoare.Până Slutligen, efter jag hade kontrollerat rutan Fjärrström användare .. Jag passerade dem i Virus Vault. Jag gick bara på och fann att AVG Anti-Virus och Anti-Spyware Database inte aktiv outdated.Ce att göra? Tack på förhand (om du hade tålamod att läsa hela meddelandet) .Aura R.

 48. Aura: Hej, Adrian! Tack för råd! Jag har installerat från dig. Gratis AVG Antivirus och nu kan jag använda internet ... deocamdată.Dar efter installationen tycktes mig ett fönster Resident Shield alert som säger att jag har något ... virus upptäcks i Program Files \Saving Internet Optimizer Jag försökte, från sitt fönster ... Resident alert för att ta bort dem (jag använde knapparna i fönstret), men det säger att de inte kan vara läkt. Jag har ingen aning om vad väsen är allt detta för. Jag är inte bra på calculatoare.Până Slutligen, efter jag hade kontrollerat rutan Fjärrström användare .. Jag passerade dem i Virus Vault. Jag gick bara på och fann att AVG Anti-Virus och Anti-Spyware Database inte aktiv outdated.Ce att göra? Tack på förhand (om du hade tålamod att läsa hela meddelandet) .Aura R.

  Uppdatera antivirusprogrammet och skanna, det säger att du inte har antivirusprogrammet med uppdateringarna för databasen med underskrifterna för virus uppdaterade, jag rekommenderar att du använder det jag sa ovan eller kaspersky trail version ... installera det, naturligtvis avinstallera avg först sedan installerar du kaspersky du skannar med kaspersky och kanske "rensar" det dig från virus, jag är säker på att det kommer att rensa dig men du måste ställa in det ordentligt ... Det finns mycket att säga, bättre installera om windows, för att förklara hur du devirus du får ingen kommentar här, det finns mycket att prata om, du bryr dig mycket om vilken typ av virus du har etc etc

 49. Tack! Den typ av virus som upptäcks är GENERIC ADWARE 4.HMB ... detta visas i varningsfönstret för Resident Shield. Att installera Vista ... är en lång väg att gå, för att jag aldrig har gjort något sådant ... Jag vet att du har en tutorial för att installera Vista, jag kommer att titta på det och jag kommer att ha modet att installera det.

 50. Ciprian sade han

  Hej !!! ... Jag har också problem med internet från RDS. I en vecka nu har jag haft två datorer med ett gult utropstecken som säger ”BEGRÄNSAD ELLER INGEN ANSLUTNING i bottenfältet bredvid klockan. Det är därför mitt internet fungerar så dåligt !!! vet du inte vad problemet är ?? Adjö

 51. Adrian sade han

  CiprianHej !!! ... Jag har ett problem med Internet från RDS. För en vecka det fortfarande verkar 2 datorer med ett gult utropstecken som säger "ingen anslutning Limited eller i botten bar nära klockan. Det är därför mitt internet går mycket dåligt !!! Du vet inte vad problemet är ?? adjö

  Du specificerade inte vilket operativsystem du har, i alla fall även om du har xp vista eller vinner 7 ... Jag antar att du har xp så säger jag dig stegen:

  du går till "start"
  sedan på "kontrollpanelen"
  klicka på “Networck och internetanslutningar”
  sedan på "nätverksanslutningar"
  du går till nätverkskortet, högerklickar på det och "egenskaper" (var försiktig så att du inte högerklickar på pppoe-anslutningen, den från RDS)
  avmarkera alla rutor i listan och avmarkera rutorna längst ner till vänster "Meddela mig när denna bla bla bla"
  Ok och starta om datorn

  Det visade sig i denna handledning arbete, titta på alla huvud svans handledning !!

 52. Ciprian sade han

  Tack så mycket !!! Du har varit en stor hjälp. Tack !! så mycket igen Lycka

 53. florin sade han

  Brothers merci !!!!!!!!

  Jag vet inte vad jag skulle göra utan din indikator.

 54. Alex sade han

  Du är stoft, du upptäckte Amerika med shortcutu` inloggning .... Brand siteu` ger detta trött!

  • Adrian sade han

   Alex: Du är damm, upptäckte du Amerika med shortcutu` inloggning .... Brand siteu` ger detta trött!  

   Har du tittat? när den var till hjälp. Du tycker inte om inte ser, det är enkelt, inte sätta någon att besöka oss !!! Ofticatule =)) Vad vi har i stället? Där gör BDD? Internet är bra, det finns plats för alla !!!

  • Adrian sade han

   Alex: Du är damm, upptäckte du Amerika med shortcutu` inloggning .... Brand siteu` ger detta trött!  

   Den som just upptäckte "Amerika" är du ... om du inte var en idiot och du tittade på datumet för inlägget skulle du ha sett att handledningen är över 1 år gammal, bara att du precis stött på den. Poängen är gammal men dum är ny ... (Under titeln skriv datumet då artikeln publicerades och året)

  • Alex: Du är damm, upptäckte du Amerika med shortcutu` inloggning .... Brand siteu` ger detta trött!  

   bror handledning är inte för dig att veta, för det är först nu de petade netto från RDS och inte vet.

  • Andrew sade han

   Alex:
   Du är stoft, du upptäckte Amerika med shortcutu` inloggning .... Brand siteu` ger detta trött!

   Gå fan ba. Du Älä lärt sig att du vet allt.
   Ms Bobi. Mycket jag ville göra det här jobbet utan att behöva ge mig lösenord och användarnamn OK.

 55. Viorel sade han

  Det är mycket användbart denna tutorial, jag är glad att du finns och hjälpa oss med dessa tutorials. Tack så mycket, hälsa och mer handledning.

 56. Vlady sade han

  Tack så mycket för mig att ändå ge irritera mig att logga in varje gång du startar datorn

 57. Vladut sade han

  problemet är att jag inte har den start vad?

 58. Gabriel sade han

  Kom säga hej, kan jag hjälpa mig? när jag igång när jag trycker på Windows-ikonen i RDS och inte visas, och sitter om 1 2 minuter, först då det verkar så jag kan ansluta.
  Innan vi går in först, vad kan jag göra? och mmine hjälpa mig snälla.

 59. Ovidiu sade han

  Bv Very Strong 😛 ms…. du är den starkaste 😀

 60. cristian sade han

  Jag försvann aktivitetsfältet, skrivbordet efter jag avinstalle antivirusul.Cand tur på datorns skrivbord -men inte öppnat sidiga dokument öppnas direkt MELE.ce att göra? Ms

 61. luca steli sade han

  Hej Jag kommer att följa ett år i stånd att ånga mover programmet för att kopiera FIFA har 10 från 7 30 d c i min giga det gav mig ett fel nivå 4 och de säger att jag kopierat alla men null öppen och försökte fler spel

 62. Julius sade han

  Jag investerade i start netul av RDS är ok. Men förutom det fanns ett problem, jag öppnar Outlook kopplar mitt internet och uppringd ikon visas conection att den frågar återanslutning. Det pisses mig åsen måste du ge nou.Unii säga ansluter skulden skulle vara två fästingar från Obtions / Conection / uppringd men för mig rensas och fortfarande har problem. Tack.

 63. cristi sade han

  buna.am gjort att ställa in RDS och vi bagato i start och startar inte, jag gick för att se om han är okontrollerat i msconfig och bifat.ce att göra? Jag xp.multumesc fönster.

 64. Marius_33 sade han

  hej,
  i inloggningsfönstret, som visas användarnamn och lösenord, hur kan jag göra lösenordet synlig eller hur kan jag ta reda på? Tack

 65. Julian sade han

  det stör mig mest att när jag öppnade datorn tog det ungefär en minut - två tills jag kunde dubbelklicka på rds-ikonen.
  så det är bra Välja bort fas TCP / IP. Tack!

 66. rares sade han

  Jag använder Windows XP SP3 och när jag avmarkerar Internetprotokoll (TCP / IP) och ger "OK" avmarkerar jag också Client för Microsoft Networks (jag har inte Kaspersky Anti-Virus NDIS-filter men jag har Client för Microsoft Networks) och File and Printer Shering för Microsoft Nätverk förblir bara kontrollerade QoS Packet Scheduler, kan det vara ett problem? Jag använder inte nät från rds men jag vill veta för dem som använder.

 67. Jag kan inte välja alternativet med anslutning med ett bredband ... ... kan inte välja

 68. Vad ska jag göra?

 69. Alida sade han

  hur man gör detta fönster 7?

 70. Hur cool handledning. Men jag har en fråga: om jag genväg plats med en ikon för anslutning på skrivbordet (du vet att när du ansluter) behöver ta bort och 1 maj skapa en gång precis som du gjorde eller passera Loa nästa steg med att avmarkera rutorna mutareiconitei i satrtup sedan högerklicka och redo? När jag såg att någon skrev här inte bara gjort och jag var tvungen att installera om Windows.

 71. alexandra sade han

  Det är mycket bra tutorial verkligen hjälpt mig. Tack så mycket !!

 72. LUCIUS sade han

  I Anteckningar exakt SKRIV
  rasdial RDS användarlösenord
  I kyckling och IL
  användarnamn \ AppData \ Roaming \ Microsoft \ Windows \ Start Menu (startmeny) \ Program (Program) \ Startup (Start)
  Spara den RDS.BAT
  OBLIGATORISK BAT

 73. Exakt tankanslutning handledning om att sätta i uppstartsfasen och i synnerhet med öppen tunga Min dator att rds sa att jag inte ser virus och virus.
  Tack!

Tala Your Mind

*