Om Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. PClaudiu sade han

  Grattis handledning! Jag verkligen behöver det!

 2. cornel sade han

  Du kan dra på dem och kombinera dem alla ut till punkt

 3. marius sade han

  Wow, när vi letar efter något.
  Tack så mycket.

 4. Intressant. När gör Cristi tutorials på hårdvara ...?
  Bravo för Adriane handledning, f intressant! Håll upp det goda arbetet!

 5. rares sade han

  Hur kan vi stoppa uppkomsten av "fönster" av detta slag?

  Varning händelsemeddelanden

  Ledigt diskutrymme har sjunkit under minimigränsen. Frigör utrymme på hårddisken genom att:
  1. Säkerhetskopiera din tid till en bandkopia ZIP eller nätverksenhet.
  2. Radera oanvända filer.

  Varning händelsemeddelanden

  Chassiintrångs upptäckts. Vanligtvis inte anges av hårdvarufel.

  1. Kontakta din Help Desk om du inte personligen öppna chassit.

  2. Ange Systeminställningar Chassiintrång & Ställ in "Clear".

  Förekommer i ca 20 minuter, den andra jag löste det genom att göra följande steg:
  1. Starta om
  2. Ange system-BIOS genom att trycka F2 snart den första bilden visas på skrivbordet
  3. Välj System Security
  4. Anmälan Chassiintrång här för att ge i-> funktionshindrade
  5. Spara och avsluta BIOS (mottagen iam ställer dessa steg hjälpa TPU)

 6. Daniel sade han

  4 verkade Salut.A Firefox version kan göra finala.Daca gjort en tutorial där vi presenterar funktioner, addons etc.

  • AdrianGudus sade han

   Daniel:
   4 verkade Salut.A Firefox version kan göra finala.Daca gjort en tutorial där vi presenterar funktioner, addons etc.

   Om du skulle ha använt sökrutan uppe till höger svart kant och du har skrivit det och du har gett Firefox 4 in, har du hittat handledning firefox 4. Inte mycket har förändrats sedan handledning har gjorts hittills ...

 7. stef sade han

  Hej! Jag vet att har något samband med denna tutorial, skulle jag vilja dela min erfarenhet, som jag ännu inte har lagt det i beaktande.
  Jag har nyligen slutat PC (dator) från vad jag misstänkte och jag gick till en tjänst som de har berättat för mig att det sursa.Apoi jag tänkt på hur viktigt ditt råd är källan till bättre kvalitet (dyrare) för min .sfatul som händer mig med en billig källa för att köpa en bättre källa.
  Jag personligen tacka er från mitt hjärta att du finns och jag är glad att vi kan lära oss mycket av dig VIDEO TUTORIAL.TINETI upp!

 8. Alex sade han

  Det är ok handledning. Tyvärr kommer inte att logotyper bokstäver sitter ihop. Jag försökte två sådana logotyper och jag lyckades hitta teckensnittet. I motsats till de flesta som Google, gå till. bokstäverna är separerade från varandra.

 9. alinfdd sade han

  super bra handledning! mer!

 10. axelluny sade han

  Jag fick idén för handledningen och så var jag tog bort ordet "Rumänien", vilket naturligtvis var annorlunda typsnitt och resulterade lätt google.Este används om typsnitt "Catull Regular" och samtliga derivat acestuia.Nu vill göra "smart", men det är bra att komma ihåg att vi måste leta efter olika typer av teckensnitt identifierade exakt bilden och välj en som intresserar oss i synnerhet.
  Idén om handledningen materia och det lades fram av Adrian.

 11. Ionut sade han

  Hej Jag försökte ta reda på vad font använder Benner och går ... .imi föll ge ett fel och säger att han inte har hittats. Efter att jag försökte en annan bild "google Rumänien" och gå om du kan hjälpa mig att ta reda på vad teckensnitt använder accest Benner "http://postimage.org/image/wye0ga72l/" Jag har vänner, tack :) mz "kan kontakta mig på id budbärare "[E skyddas]"Om dk CNV veta: D

 12. mihai sade han

  Grattis! Tack!

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.