Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. PClaudiu sade han

  Grattis handledning! Jag verkligen behöver det!

 2. cornel sade han

  Du kan dra på dem och kombinera dem alla ut till punkt

 3. marius sade han

  Wow, när vi letar efter något.
  Tack så mycket.

 4. Intressant. När gör Cristi fortfarande hårdvaruhandledning?
  Bravo för Adriane handledning, f intressant! Håll upp det goda arbetet!

 5. rares sade han

  Hur kan vi stoppa uppkomsten av sådana "fönster"?

  Varning händelsemeddelanden

  Ledigt diskutrymme har sjunkit under minimigränsen. Frigör utrymme på hårddisken genom att:
  1. Säkerhetskopiera din tid till en bandkopia ZIP eller nätverksenhet.
  2. Radera oanvända filer.

  Varning händelsemeddelanden

  Chassiintrångs upptäckts. Vanligtvis inte anges av hårdvarufel.

  1. Kontakta din Help Desk om du inte personligen öppna chassit.

  2. Gå in i Systeminställning och chassiintrångsätt till "Rensa".

  Förekommer i ca 20 minuter, den andra jag löste det genom att göra följande steg:
  1. Starta om
  2. Ange system-BIOS genom att trycka F2 snart den första bilden visas på skrivbordet
  3. Välj System Security
  4. Här är Chassis Intrusion Notification da-i-> Disabled
  5. Spara och avsluta BIOS (mottagen iam ställer dessa steg hjälpa TPU)

 6. Daniel sade han

  4 verkade Salut.A Firefox version kan göra finala.Daca gjort en tutorial där vi presenterar funktioner, addons etc.

  • AdrianGudus sade han

   Daniel:
   4 verkade Salut.A Firefox version kan göra finala.Daca gjort en tutorial där vi presenterar funktioner, addons etc.

   Om du hade använt sökrutan längst upp till höger på den svarta kanten och skrivit Firefox 4 där och angett den, skulle du ha hittat självstudier med Firefox 4. Inte mycket har förändrats sedan handledningen gjordes och hittills ...

 7. stef sade han

  Hej! Jag vet att har något samband med denna tutorial, skulle jag vilja dela min erfarenhet, som jag ännu inte har lagt det i beaktande.
  Jag har nyligen slutat PC (dator) från vad jag misstänkte och jag gick till en tjänst som de har berättat för mig att det sursa.Apoi jag tänkt på hur viktigt ditt råd är källan till bättre kvalitet (dyrare) för min .sfatul som händer mig med en billig källa för att köpa en bättre källa.
  Jag personligen tacka er från mitt hjärta att du finns och jag är glad att vi kan lära oss mycket av dig VIDEO TUTORIAL.TINETI upp!

 8. Alex sade han

  Det är ok handledning. Tyvärr kommer inte att logotyper bokstäver sitter ihop. Jag försökte två sådana logotyper och jag lyckades hitta teckensnittet. I motsats till de flesta som Google, gå till. bokstäverna är separerade från varandra.

 9. alinfdd sade han

  super bra handledning! mer!

 10. axelluny sade han

  Jag förstod idén med handboken och eftersom det var så jag raderade ordet "Rumänien" vilket naturligtvis var ett annat typsnitt och mycket enkelt resulterade i teckensnittet som används av google. Det handlar om teckensnittet "Catull Regular" och alla dess derivat. Jag vill inte göra på "Smart" men det är bra att komma ihåg aspekten att vi måste identifiera de olika typerna av typsnitt i bilden och välja den som intresserar oss mest.
  Idén om handledningen materia och det lades fram av Adrian.

 11. Ionut sade han

  Hej, jag försökte också ta reda på vilket typsnitt en banner använder och det fungerar inte ... Det ger mig ett fel föll och säger att det inte hittades. Efter att jag provat en annan bild "google romania" och det fungerade om du kan hjälpa mig att ta reda på vilket typsnitt som använder accest benner "http://postimage.org/image/wye0ga72l/" Jag skulle vara tacksam mz :) "kan du kontakta mig på budbärar-id “[e-postskyddad]”Om dk vet cnv: D

 12. mihai sade han

  Grattis! Tack!

Tala Your Mind

*