Hur man aktiverar det rumänska språket och skriver med diakritik i Windows 8 - videohandledning

Hej vänner, i dagens handledning kommer vi att se hur man installerar det rumänska språket i operativsystemet Windows 8 så att dess gränssnitt, alternativ, funktioner, ikoner är på rumänska. även i den här tutorialen kommer vi att se hur man aktiverar skrivandet med diakritik i Windows 8. Jag bestämde mig för att göra denna självstudie eftersom jag vill att folket som passerar andra ungdomarna ska kunna använda och testa Windows 2 på rumänska. Till och med många ungdomar som känner engelska tvingas installera rumänska någon gång av det enkla skälet att de inte förstår de tekniska termerna på engelska som operativsystemet "talar" när vi har problem med det eller får en felmeddelande.
Om du har ett litet företag och har beslutat att göra uppgraderingen till den nya Windows 8 eller helt enkelt äger en blogg som används för att skriva för läsarna i rumänska språket med hjälp av diakritiska tecken, kommer vi att se hur vi arbetar och hur vi använder dem.
Jag är glad över att Microsoft beslutat att möjligheten att installera ett nytt språk som gränssnitt operativsystemet kommer att översätta, som skall utnyttjas för språkinställningar (Language). Om vi ​​ser tillbaka åtminstone Windows Vista och Windows 7 installerar ett nytt språk att översätta operativsystem gjordes och genom Windows Update, som inte bara skapar förvirring bland användarna. Många trodde att de var viktiga systemuppdateringar och installera alla språkpaket (språk förpackningar).
Som sagt, jag inbjuder dig att titta på video tutorial för att se exakt hur operativsystemet Windows interface dammen 8 i rumänska språket och hur vi arbetar med diakritiska tecken skrift.

Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
På lådan kommentarer försöka få något om ämnet så att andra besökare kan erbjuda en handledning + kommentarer relevanta kommentarer kan vara extra stöd för användarfel, eller lust att lära.
Innan du frågar en fråga kolla igenom kommentarerna äldsta, de flesta gånger det redan svarat på din fråga.
Använd flera kategorier på toppen av webbplatsen och sökmotorn från högra hörnet för att snabbt komma till vad du är intresserad, har vi över 900 tutorials som täcker nästan varje genre av mjukvara, har vi insett, jag du bara måste söka efter dem och titta på dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

 

Sökmotor.
Om du till exempel har problem med Yahoo Messenger, kan du skriva in i vår sökmotor termer som Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess problem budbärare, budbärare fel, etc., kommer du se att du kommer att ha ett val.

Kategorier.
Om du använder kategori rullgardins tycker de att baren i Home kategorier: Office, grafisk design, hårdvara, Internet, multimedia, säkerhet, system, lagring, backup, under dessa kategorier är organiserade underkategorier och sub-sub -categorii, det är en mer noggrann filtrering. Att hitta något samband med Yahoo Messenger med hjälp av de kategorier som du kan leda kategori:InternetDet kommer att öppna andra underkategorier där du väljer Voice-ChatDärifrån kan du gå på underkategori YahooSlutligen, med dessa filter kommer att anlända på en sida där de enda punkter i samband med Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiv.
arkiv Du hittar alla våra tutorials organiserade vackra dagar saptameni, månader och år.
Allt är logiskt, bara följa logiken.

Mycket nöje!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

 


relaterade Tutorials


om Adrian

Flamländska information och kunskap, jag gillar allt om konst och dela min kunskap med stor glädje. De som ger sig till andra kommer att förlora sig men med fördel, lämnar något nyttigt medmänniskor. Jag njuter av denna privilegium, jag kommer aldrig att säga "vet ej" men "ännu inte vet"!

Kommentarer

 1. vilken tutorial ... hon står i kö. ta till exempel för att göra en handledning om grafikkort. en nvidia-klassificering - amd (ati). cirka 6-stifts strömförsörjning; 8 stift, 6 + 6 .. om PCI-e 2.0-gränssnittet, 3.0-bandskillnader mellan dem. hur mycket det förbrukar ett dedikerat grafikkort med separat strömförsörjning. vilken källa vi behöver. som med bandbredden mellan GPU-minnen mätt i bit / klockmätning, desto bättre grafikprocessor ... ; det är bra att göra en handledning för att ha en man att titta på, inte en av dem som vet hur man gör allt. det är inte meningsfullt eftersom 98% vet hur man gör det.

  • mihaela sade han

   på allvar? och det verkar enkelt för mig att ge en injektion eller att ge en infusion ... Jag slår vad om att du inte vet?

 2. adi:
  Varför handledning .. sit-n Matza svans. Ta till exempel Cristi göra en handledning om grafikkort. nvidia- klassificering amd (du). om 6 matningsstift; 8 pin 6 6 + .. om PCI-e 2.0, 3.0 band skillnader mellan dem. hur konsumerar en dedikerad grafikkort med separat strömförsörjning. vilken källa som vi behöver. hur bandbredden mellan GPU-minne mäts i bitar / mått på takt, bättre grafikprocessor .... ; Är du bra att ha en handledning hur såg Omu inte alla som vet hur. inte längre tjänar något syfte eftersom 98% vet hur man gör.

  Inte alla vet att göra det (t.ex. äldre människor, små barn)

 3. Adrian, jag vet att det är lätt positionerings diakritiska tecken utan ändringar och skiljetecken tangenterna på 1,2,3,4,5,6,7,8,9,0. Det kommer att bli lite svårare med dessa tangenter som skiljetecken, enligt min åsikt!

 4. adi:
  Varför handledning .. sit-n Matza svans. Ta till exempel Cristi göra en handledning om grafikkort. nvidia- klassificering amd (du). om 6 matningsstift; 8 pin 6 6 + .. om PCI-e 2.0, 3.0 band skillnader mellan dem. hur konsumerar en dedikerad grafikkort med separat strömförsörjning. vilken källa som vi behöver. hur bandbredden mellan GPU-minne mäts i bitar / mått på takt, bättre grafikprocessor .... ; Är du bra att ha en handledning hur såg Omu inte alla som vet hur. inte längre tjänar något syfte eftersom 98% vet hur man gör.

  Om ett grafikkort gör allt för dig, för andra betyder samma sak. Det finns saker i datorvärlden som viktig, ännu viktigare än spel. Det verkar omöjligt, men kan försäkra er om att det finns människor som inte är intresserade av spel.
  Som ni kan se här inte betala mycket uppmärksamhet videotutorial.ro spel, ibland även kallad prestanda grafikkort, men med tanke på användarnas behov parallell bearbetning, inte för spel.
  Om din gör verkar viktigt här guiden vet att det finns människor som tycker att det mycket användbart.
  Om du följer riktlinjerna toatele hårdvara som vi har här, definitivt en du svarar på dessa frågor. Vi hårdvara handledning om grafikkort, om källor om hårdvarukonfigurationer och mer. Konfigurationer på att jag inte bara enkla listor över komponenter, det finns många hårdvara detaljer (till synes obetydliga) att om du sätter ditt huvud du kommer att förstå allt mycket lättare.

 5. mörka sade han

  Endast ett fåtal tutorials med Windows 8 en tineti..adica inte göra en varandra men de gör i "kedjan" .När du inte har fortsatt allt om Bitcoin i "kedjan", men du gjorde en vecka sedan en över 1 urmatoru jag har någonsin facut..Nu inte vet vad klassificering du ... .unele dem på delar efter varandra, och några av dem alla delar men med längre tidsintervall och mellan olika övningar.

 6. adrian Gudus sade han

  mörka:
  Endast ett fåtal tutorials med Windows 8 en tineti..adica inte göra en varandra men de gör i "kedjan" .När du inte har fortsatt allt om Bitcoin i "kedjan", men du gjorde en vecka sedan en över 1 urmatoru jag har någonsin facut..Nu inte vet vad klassificering du ... .unele dem på delar efter varandra, och några av dem alla delar men med längre tidsintervall och mellan olika övningar.

  Varje grupp publikation, hemsida, media, kommer att sända nyheter post / skriv / informera allmänheten om de ämnen för tillfället, allmänt intresse och allmänintresset.
  Windows 8 är ett nytt operativsystem och folk vill lära sig hur man använder det. Vi måste prata om det så att vi inte vaknar med kommentarer som "vad är nyttan av tunnelbana?" även om frågan publicerades i en handledning som klargjorde just denna aspekt (se kommentarerna i avsnitt 4 om Windows 8)
  Människor är intresserade av detta ämne, "windows 8" är de mest sökta termerna just nu på sökmotorer så det är något för allmänhetens intresse så vi matar människor med den information som krävs.
  Tro inte att vi gör just handledning. Backstage oss göra mätningar, tittade diagram statistiken att ta reda på varför världen är intresserad av vad google söka denna tid på året, vill du veta vad för slags människor vi besöker, vilka åldrar har trenderna

 7. Dorinel Culea sade han

  Det finns många ämnen att diskutera, men just nu tror jag det här ämnet förtjänar diskuteras mer i detalj eftersom det är en win 8 MIX flera Sys Op! Jag tror att folk på Microsoft har grannarna kikar i fönster och samlade 8 något bra (navigation, layout menysystem stabilitet + grundläggande funktionerna i det gamla systemet Windows (skrivbordet) .Precizez Jag försökte ganska stor Majra PC-plattformar.

 8. Jag märkte ett problem i Windows 8 och förstår inte om det är från mig eller så har hänt med andra: jag kan inte men Skift + nyckel @ 2. Jag tycker att det är väldigt nyfiken sak. Skit bara gå cy + ". Annars är allt bra. W8 nämna att vi installerade i VMware. Jag skulle vilja veta om andra har samma problem!

 9. Jag ber om ursäkt för de misstag ovan. Jag hoppas att ni förstår vad jag menar!

 10. Iulian sade han

  Adrian Super :)
  Jag skulle vilja göra en tutorial eller dess aktiveringen spricka bn uirea sa det :)
  Tack!

 11. George sade han

  Jag uppskattar handledning, men eftersom det presenteras inte lösa problemet helt. Det finns en liten olägenhet som jag har när du skriver på rumänska reverseras z y och fästen flyttas till (du måste trycka * och) måste tryckas (I Windows XP detta är problemet med ett litet program.. KBDRO_2.2 för Windows 8 ingen lösning?

  Tota känsla!

 12. babarezu sade han

  Jag har en bra miam frågor sätta win8 spel är stor men jag kallar metin2 förenade som går lam dualboot med xp installerat på XP Metin gå och vinna 8 ger mig detta meddelande METIN2 _NO_ kan du hjälpa mig på något sätt APROPIATE_DEVICE

 13. yonut sade han

  Jag vet inte vad som inte övertygar de kedjor som du har med Windows 8, det är ett mycket bra ämne där du på andra webbplatser inte kan hitta mycket självstudier om detta operativsystem! och jag frågade tidigare att göra en handledning om möjliga bilvägar .. nu måste jag börja svära också !! Jag har följt den här sidan länge, och det finns också människor som köpte en dator idag han vet inte hur man slår på sin dator eller den musen ... etc inte alla är födda födda lära sig! eller vad man ska lära sig håller ni ett öga, det vill säga jobbet är stulen !! operatör som fungerar mycket bra.

 14. Jag skulle vilja veta om det är värt att byta från Windows till Windows 7 8?
  tack

 15. maximum sade han

  RETEX:
  Jag märkte ett problem i Windows 8 och förstår inte om det är från mig eller så har hänt med andra: jag kan inte men Skift + nyckel @ 2. Jag tycker att det är väldigt nyfiken sak. Skit bara gå cy + ". Annars är allt bra. W8 nämna att vi installerade i VMware. Jag skulle vilja veta om andra har samma problem!

  Jag tror att jag vet varför du har det problemet (vilket inte är ett ... problem).
  Windows-installation (bara början) du lämnade valda tangentbords språk English (UK).
  Det måste ändras till engelska (USA). Storbritannien har 2 @ nyckel.

 16. maximum: Jag tror jag vet varför du har detta problem (som inte är ett problem ...).
  Windows-installation (bara början) du lämnade valda tangentbords språk English (UK).
  Det måste ändras till engelska (USA). Storbritannien har 2 @ nyckel.

  Tack för svaret. Jag visste inte hur man installerar det här jobbet men jag ska kolla när jag startat den virtuella maskinen.

 17. elvis Dinica sade han

  Tack, din handledning hjälpte mig verkligen ... ..

 18. undervisa Ionut sade han

  Denna handledning hjälpte mig mycket tack

 19. Jag förstår inte varför jag inte kan ändra språket på rumänska på min bärbara dator, jag följde stegen ovan och det fungerar inte ... det visar mig när det laddar ner när det närmar sig slutet skriver det till mig att det inte har installerat

 20. laure_94lm sade han

  gick för att ladda ner språket ... men gick inte för att installera det ... skrev något som det inte kunde installeras aste .. Jag väntar på din hjälp tack! PS Jag har original Windows

  • Costelina sade han

   inte bry dig så gå inte
   Säg att du ursprungliga fönster, sedan se Windows Update kontrollpanelen för att välja språkpaketet
   rumänska men se att det är kryssat bara för att inte installera allt där (var noga med att bara kryssa för en—–
   Rumänska språket)
   sedan vänta för att hämta för att installera och ställa en restart.dupa omstart av rumänska språket

 21. bra! Jag fick en gåva från England och har fönster laptop 8, alla program är engleza..am försökte sätta det rumänska språket kontrollpanel skriver i det nedre högra när jag satt rom, och när du stänger och öppnar det verkar eng höger och placerade acolo..plus att medan rumänska språkprogram är alla på engelska, tot..nu veta vad man ska göra! kan någon hjälpa mig med råd? hur kan jag göra det i rumänska?

 22. Mirela sade han

  Hej, Adrian! Jag såg med stort intresse handledningen presenteras för dig, verkade det som kan vara användbar och bra gjort. Jag använde och jag har nyligen köpt laptop gränssnitt som kommer med Windows 8 på tyska. När du har följt stegen angivna gjordes ändringar i rumänska språket endast ikoner, förblev resten i tyska. Jag menar, när du kommer in i din laptop-menyn är allt skrivet på tyska. Kanske jag missat något? Jag vet inte vad mer jag kan ge extra, men jag skulle vara mer än tacksam om ni kunde hjälpa mig. Tack på förhand!

 23. Michael G. Tanase sade han

  Sir Adrian, kort, tydlig och rakt på sak. Som alltid på hög höjd. Tack och grattis!

 24. Dude, du är den coolaste personen i denna värld! Det hjälpte en hel del, även om jag windiws 8.1

 25. Valen sade han

  Jag följde anvisningarna exakt. Jag passerade på knappsatsen automatiskt i rumänska språket, men jag slog nästa problem. Jag saknar ikon i det nedre högra kan växla tangentbordet från rom.in engelska och vice versa. Jag fastnade på tangentbordet på engelska som inte hittar alla skiljetecken. Hur kan jag ta baren ner Möjlighet att byta från ett språk till ett annat? Kan du hjälpa till?
  tack

 26. mihaela nedea sade han

  du är den bästa av de bästa! kou än så mycket

 27. Alias_2032 sade han

  Merci fin handledning.

 28. mihaela sade han

  Tack! För dem som inte vet är riktigt bra! Hjälpte mig!

 29. ileana Pentia sade han

  och han hjälpte mig och jag lyckades installera diakritiska tecken (du bevis!)! Tack mycket! Jag är fortfarande att hitta och hur man skriver ett kolon, semikolon och resten!
  Trots den service du har gjort mig tillåter jag mig fortfarande att inte dela din åsikt att de som ger sig själva till andra förlorar sig själva. att vara med i taggan för dem som ger sig själva, under denna process förlorade jag inte bara mig själv, dessutom upptäckte / insåg jag mig själv, en handling som troligen fortfarande är oavslutad. så oroa dig inte - fortsätt att ge andra vad du vet, älskar och brinner för både att hjälpa dina medtroende som kommer att vara tacksamma för dig och att växa själv.
  framgång och återigen tack!

 30. ileana Pentia sade han

  ps1 Jag har upptäckt hur man skriver; Och allt det andra.
  ps2 har inget emot negativa kommentarer! oavsett vad vi gör kommer vi fortfarande inte att kunna behaga alla, så lägg dem framåt och arbeta med principen "hundar skäller, husvagnen passerar!"

 31. iulia sade han

  Bra. Jag har en fråga. Vilka inställningar ska jag göra när jag har sidnumrering att ha följande struktur: längst ned till höger och längst ner till vänster för udda sidor numrerade sidor? tack

 32. Netutorial sade han

  Okej, men berätta och där försvinner skiljetecken. Vi har accenter, men för nötter skiljetecken.

Tala Your Mind

*