Hur vi arbetar rumänska och skrift accent Windows 8 - video tutorial

Hej vänner, i dagens handledning kommer vi att se hur det rumänska språket installera Windows 8 som dess gränssnitt, optioner, funktioner, ikoner vara på rumänska. all den här guiden kommer att visa dig hur man skriver accent aktivera Windows 8. Jag bestämde mig för att göra denna tutorial eftersom människor vill det förflutna för att 2 ungdomar kan använda och testa Windows 8 på rumänska. Även många unga människor som känner engelska tvingas vid något tillfälle att installera language Rumänska bara för att de inte kommer att förstå tekniska termer på engelska som "prata" operativsystemet när du har problem med det eller få en felmeddelande.
Om du har ett litet företag och har beslutat att göra uppgraderingen till den nya Windows 8 eller helt enkelt äger en blogg som används för att skriva för läsarna i rumänska språket med hjälp av diakritiska tecken, kommer vi att se hur vi arbetar och hur vi använder dem.
Jag är glad över att Microsoft beslutat att möjligheten att installera ett nytt språk som gränssnitt operativsystemet kommer att översätta, som skall utnyttjas för språkinställningar (Language). Om vi ​​ser tillbaka åtminstone Windows Vista och Windows 7 installerar ett nytt språk att översätta operativsystem gjordes och genom Windows Update, som inte bara skapar förvirring bland användarna. Många trodde att de var viktiga systemuppdateringar och installera alla språkpaket (språk förpackningar).
Som sagt, jag inbjuder dig att titta på video tutorial för att se exakt hur operativsystemet Windows interface dammen 8 i rumänska språket och hur vi arbetar med diakritiska tecken skrift.

Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
På lådan kommentarer försöka få något om ämnet så att andra besökare kan erbjuda en handledning + kommentarer relevanta kommentarer kan vara extra stöd för användarfel, eller lust att lära.
Innan du frågar en fråga kolla igenom kommentarerna äldsta, de flesta gånger det redan svarat på din fråga.
Använd flera kategorier på toppen av webbplatsen och sökmotorn från högra hörnet för att snabbt komma till vad du är intresserad, har vi över 900 tutorials som täcker nästan varje genre av mjukvara, har vi insett, jag du bara måste söka efter dem och titta på dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Sökmotor.
Om du till exempel har problem med Yahoo Messenger, kan du skriva in i vår sökmotor termer som Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess problem budbärare, budbärare fel, etc., kommer du se att du kommer att ha ett val.

Kategorier.
Om du använder kategori rullgardins tycker de att baren i Home kategorier: Office, grafisk design, hårdvara, Internet, multimedia, säkerhet, system, lagring, backup, under dessa kategorier är organiserade underkategorier och sub-sub -categorii, det är en mer noggrann filtrering. Att hitta något samband med Yahoo Messenger med hjälp av de kategorier som du kan leda kategori:InternetDet kommer att öppna andra underkategorier där du väljer Voice-ChatDärifrån kan du gå på underkategori YahooSlutligen, med dessa filter kommer att anlända på en sida där de enda punkter i samband med Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiv.
arkiv Du hittar alla våra tutorials organiserade vackra dagar saptameni, månader och år.
Allt är logiskt, bara följa logiken.

Mycket nöje!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

Hämta Flash Player för att se videon.


relaterade Tutorialsom Adrian

Flamländska information och kunskap, jag gillar allt om konst och dela min kunskap med stor glädje. De som ger sig till andra kommer att förlora sig men med fördel, lämnar något nyttigt medmänniskor. Jag njuter av denna privilegium, jag kommer aldrig att säga "vet ej" men "ännu inte vet"!

Kommentarer

 1. Varför handledning .. sit-n Matza svans. Ta till exempel Cristi göra en handledning om grafikkort. nvidia klassificering - AMD (du). om 6 matningsstift; 8 pin 6 6 + .. om PCI-e 2.0, 3.0 band skillnader mellan dem. hur konsumerar en dedikerad grafikkort med separat strömförsörjning. vilken källa som vi behöver. hur bandbredden mellan GPU-minne mäts i bitar / mått på takt, bättre grafikprocessor .... ; Hur många är ni bra att ha en tutorial OMU vad som såg ut att inte alla som vet hur. inte längre tjänar något syfte eftersom 98% vet hur man gör.

  • mihaela sade han

   allvar? och jag tycker att det är lätt att göra en injektion eller infusions kyckling ... Jag slår vad om att du inte vet?

 2. adi:
  Varför handledning .. sit-n Matza svans. Ta till exempel Cristi göra en handledning om grafikkort. nvidia- klassificering amd (du). om 6 matningsstift; 8 pin 6 6 + .. om PCI-e 2.0, 3.0 band skillnader mellan dem. hur konsumerar en dedikerad grafikkort med separat strömförsörjning. vilken källa som vi behöver. hur bandbredden mellan GPU-minne mäts i bitar / mått på takt, bättre grafikprocessor .... ; Är du bra att ha en handledning hur såg Omu inte alla som vet hur. inte längre tjänar något syfte eftersom 98% vet hur man gör.

  Inte alla vet att göra det (t.ex. äldre människor, små barn)

 3. Adrian, jag vet att det är lätt positionerings diakritiska tecken utan ändringar och skiljetecken tangenterna på 1,2,3,4,5,6,7,8,9,0. Det kommer att bli lite svårare med dessa tangenter som skiljetecken, enligt min åsikt!

 4. adi:
  Varför handledning .. sit-n Matza svans. Ta till exempel Cristi göra en handledning om grafikkort. nvidia- klassificering amd (du). om 6 matningsstift; 8 pin 6 6 + .. om PCI-e 2.0, 3.0 band skillnader mellan dem. hur konsumerar en dedikerad grafikkort med separat strömförsörjning. vilken källa som vi behöver. hur bandbredden mellan GPU-minne mäts i bitar / mått på takt, bättre grafikprocessor .... ; Är du bra att ha en handledning hur såg Omu inte alla som vet hur. inte längre tjänar något syfte eftersom 98% vet hur man gör.

  Om ett grafikkort gör allt för dig, för andra betyder samma sak. Det finns saker i datorvärlden som viktig, ännu viktigare än spel. Det verkar omöjligt, men kan försäkra er om att det finns människor som inte är intresserade av spel.
  Som ni kan se här inte betala mycket uppmärksamhet videotutorial.ro spel, ibland även kallad prestanda grafikkort, men med tanke på användarnas behov parallell bearbetning, inte för spel.
  Om din gör verkar viktigt här guiden vet att det finns människor som tycker att det mycket användbart.
  Om du följer riktlinjerna toatele hårdvara som vi har här, definitivt en du svarar på dessa frågor. Vi hårdvara handledning om grafikkort, om källor om hårdvarukonfigurationer och mer. Konfigurationer på att jag inte bara enkla listor över komponenter, det finns många hårdvara detaljer (till synes obetydliga) att om du sätter ditt huvud du kommer att förstå allt mycket lättare.

 5. mörka sade han

  Flera tutorials endast Windows 8 en tineti..adica inte göra en varandra men de gör i "kedjan" .När du gjort om Bitcoin har inte hållit alla "kedjan", men du gjorde en vecka sedan en över 1 urmatoru jag har någonsin facut..Nu vet inte vad klassificering du kommer ... .unele gör delarna en efter en, och en del av dem alla delar men med längre tidsintervall mellan olika tutorials.

 6. adrian Gudus sade han

  mörka:
  Endast ett fåtal tutorials med Windows 8 en tineti..adica inte göra en varandra men de gör i "kedjan" .När du inte har fortsatt allt om Bitcoin i "kedjan", men du gjorde en vecka sedan en över 1 urmatoru jag har någonsin facut..Nu inte vet vad klassificering du ... .unele dem på delar efter varandra, och några av dem alla delar men med längre tidsintervall och mellan olika övningar.

  Varje grupp publikation, hemsida, media, kommer att sända nyheter post / skriv / informera allmänheten om de ämnen för tillfället, allmänt intresse och allmänintresset.
  Windows 8 är ett nytt operativsystem och folk vill lära sig att använda den. Du har talat om det inte längre vakna upp med kommentarer som "vad som är nyttigt Metro-gränssnittet?" Även om frågan ades till en tutorial klargöra denna aspekt (se kommentarer om Windows 4 8 episod)
  Människor är intresserade av ämnet, "8 fönster" är söktermer för närvarande på sökmotorerna så det är något för det allmänna intresset så mata folk med den information som krävs.
  Tro inte att vi gör just handledning. Backstage oss göra mätningar, tittade diagram statistiken att ta reda på varför världen är intresserad av vad google söka denna tid på året, vill du veta vad för slags människor vi besöker, vilka åldrar har trenderna

 7. Dorinel Culea sade han

  Det finns många ämnen att diskutera, men just nu tror jag det här ämnet förtjänar diskuteras mer i detalj eftersom det är en win 8 MIX flera Sys Op! Jag tror att folk på Microsoft har grannarna kikar i fönster och samlade 8 något bra (navigation, layout menysystem stabilitet + grundläggande funktionerna i det gamla systemet Windows (skrivbordet) .Precizez Jag försökte ganska stor Majra PC-plattformar.

 8. Jag märkte ett problem i Windows 8 och förstår inte om det är från mig eller så har hänt med andra: jag kan inte men Skift + nyckel @ 2. Jag tycker att det är väldigt nyfiken sak. Skit bara gå cy + ". Annars är allt bra. W8 nämna att vi installerade i VMware. Jag skulle vilja veta om andra har samma problem!

 9. Jag ber om ursäkt för de misstag ovan. Jag hoppas att ni förstår vad jag menar!

 10. Iulian sade han

  Adrian Super :)
  Jag skulle vilja göra en tutorial eller dess aktiveringen spricka bn uirea sa det :)
  Tack!

 11. George sade han

  Jag uppskattar handledning, men eftersom det presenteras inte lösa problemet helt. Det finns en liten olägenhet som jag har när du skriver på rumänska reverseras z y och fästen flyttas till (du måste trycka * och) måste tryckas (I Windows XP detta är problemet med ett litet program.. KBDRO_2.2 för Windows 8 ingen lösning?

  Tota känsla!

 12. babarezu sade han

  Jag har en bra miam frågor sätta win8 spel är stor men jag kallar metin2 förenade som går lam dualboot med xp installerat på XP Metin gå och vinna 8 ger mig detta meddelande METIN2 _NO_ kan du hjälpa mig på något sätt APROPIATE_DEVICE

 13. yonut sade han

  Varför comtari här, kan nam rakkniv! Jag vet inte vad den kedjan inte övertyga dig med Windows 8 är ett bra ämne foate där andra webbplatser inte riktigt hitta tutorials på detta operativsystem! och jag frågade för en tid sedan att göra en tutorial om du kan själv rutter ..acum att få ner till det !! Jag svär och titta på det under en lång situ, och det finns människor i dag som ingen SiO köpte calculatro vet inte hur killen tänder sin calculatrou eller mus ... etc inte alla födda syster lära! gånger att när du lär alltså stjäla kikar jobb !! så många tutorials som möjligt om 8 windows är det bästa systemet OS som fungerar mycket bra.

 14. Jag skulle vilja veta om det är värt att byta från Windows till Windows 7 8?
  tack

 15. maximum sade han

  RETEX:
  Jag märkte ett problem i Windows 8 och förstår inte om det är från mig eller så har hänt med andra: jag kan inte men Skift + nyckel @ 2. Jag tycker att det är väldigt nyfiken sak. Skit bara gå cy + ". Annars är allt bra. W8 nämna att vi installerade i VMware. Jag skulle vilja veta om andra har samma problem!

  Jag tror jag vet varför du har detta problem (som inte är ett problem ...).
  Windows-installation (bara början) du lämnade valda tangentbords språk English (UK).
  Det måste ändras till engelska (USA). Storbritannien har 2 @ nyckel.

 16. maximum: Jag tror jag vet varför du har detta problem (som inte är ett problem ...).
  Windows-installation (bara början) du lämnade valda tangentbords språk English (UK).
  Det måste ändras till engelska (USA). Storbritannien har 2 @ nyckel.

  Tack för svaret. Jag visste inte hur man installerar det här jobbet men jag ska kolla när jag startat den virtuella maskinen.

 17. elvis Dinica sade han

  Tack, jag var verkligen bra handledning du ... ..

 18. undervisa Ionut sade han

  Denna handledning hjälpte mig mycket tack

 19. Jag förstår inte varför i min laptop inte byta språk på rumänska, följde jag stegen ovan och fungerar inte ... Jag ser KND KND släpps till slut jag inte skriva att instalat.Am laptop i italienska

 20. laure_94lm sade han

  gick för att hämta språket ... men jag gick att installera ... skrev något sådant inte kan installeras ..astept din hjälp ... tack! PS Jag har äkta Windows

  • Costelina sade han

   inte bry dig så gå inte
   Säg att du ursprungliga fönster, sedan se Windows Update kontrollpanelen för att välja språkpaketet
   Rumänska som skall kontrolleras, men se inte bara att installera allt som finns (noggrant kontrolleras endast una--
   Rumänska språket)
   sedan vänta för att hämta för att installera och ställa en restart.dupa omstart av rumänska språket

 21. bra! Jag fick en gåva från England och har fönster laptop 8, alla program är engleza..am försökte sätta det rumänska språket kontrollpanel skriver i det nedre högra när jag satt rom, och när du stänger och öppnar det verkar eng höger och placerade acolo..plus att medan rumänska språkprogram är alla på engelska, tot..nu veta vad man ska göra! kan någon hjälpa mig med råd? hur kan jag göra det i rumänska?

 22. Mirela sade han

  Hej, Adrian! Jag såg med stort intresse handledningen presenteras för dig, verkade det som kan vara användbar och bra gjort. Jag använde och jag har nyligen köpt laptop gränssnitt som kommer med Windows 8 på tyska. När du har följt stegen angivna gjordes ändringar i rumänska språket endast ikoner, förblev resten i tyska. Jag menar, när du kommer in i din laptop-menyn är allt skrivet på tyska. Kanske jag missat något? Jag vet inte vad mer jag kan ge extra, men jag skulle vara mer än tacksam om ni kunde hjälpa mig. Tack på förhand!

 23. Michael G. Tanase sade han

  Sir Adrian, kort, tydlig och rakt på sak. Som alltid på hög höjd. Tack och grattis!

 24. Dude, du är den coolaste personen i denna värld! Det hjälpte en hel del, även om jag windiws 8.1

 25. Valen sade han

  Jag följde anvisningarna exakt. Jag passerade på knappsatsen automatiskt i rumänska språket, men jag slog nästa problem. Jag saknar ikon i det nedre högra kan växla tangentbordet från rom.in engelska och vice versa. Jag fastnade på tangentbordet på engelska som inte hittar alla skiljetecken. Hur kan jag ta baren ner Möjlighet att byta från ett språk till ett annat? Kan du hjälpa till?
  tack

 26. mihaela nedea sade han

  du är den bästa av de bästa! kou än så mycket

 27. Alias_2032 sade han

  Merci fin handledning.

 28. mihaela sade han

  Tack! För dem som inte vet är riktigt bra! Hjälpte mig!

 29. ileana Pentia sade han

  och han hjälpte mig och jag lyckades installera diakritiska tecken (du bevis!)! Tack mycket! Jag är fortfarande att hitta och hur man skriver ett kolon, semikolon och resten!
  Trots den tjänst som jag har gjort, tillåt mig att inte dela varan fortfarande tror att de som ägnar sig åt andra försvinner. Jag var i kast med dem som ger, inte bara under denna process som jag förlorade mig själv, ju mer jag upptäckte / insåg, troligtvis åtgärder kvarstår. så var inte berörda - fortsätta att ge till andra vad du vet, och älskar dig så passionerad att hjälpa grannar i nöd som kommer att vara tacksamma och att växa själv.
  framgång och återigen tack!

 30. ileana Pentia sade han

  ps1 Jag har upptäckt hur man skriver; Och allt det andra.
  ps2 inte gå till hjärtat de negativa kommentarerna! oavsett vad vi gör, allt vi inte kommer att vara till allas belåtenhet andra, så gå vidare, som arbetar på principen om "hundarna skäller, karavanen passerar!"

 31. iulia sade han

  Bra. Jag har en fråga. Vilka inställningar ska jag göra när jag har sidnumrering att ha följande struktur: längst ned till höger och längst ner till vänster för udda sidor numrerade sidor? tack

 32. Netutorial sade han

  Okej, men berätta och där försvinner skiljetecken. Vi har accenter, men för nötter skiljetecken.

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.