Skapa ISO-bild med Windows 7 och förinstallerade applikationer med WinPE och ImageX - videohandledning

Hej vänner, dagens handledning kommer vi att fortsätta vad vi startade för två dagar sedan. Specifikt, vi får se hur vi gör med Windows ISO bilden efter 7 7 Windows operativsystem installerat. Det betyder att vår ISO bild innehåller alla våra favoritprogram och alla inställningar.
I den första delen av detta ämne Vi kommer att visa hur man förbereder marken för att gå vidare med det vi gör i denna handledning och handledning för att följa. När erhållits startbar miljö skapas under den första handledning winpe_x86.iso bild eller bränna en CD eller winpe_x64.iso kan göra en startbar pinne som innehåller bildfiler.
Dessutom, efter att ha gjort de föredragna inställningarna i Windows 7 och efter att ha installerat alla de föredragna applikationerna, måste vi använda SysPrep för att packa allt och sedan starta från vår startbara miljö skapad enligt den första handledning. Jag valde att "ordna" en Windows 7 installerad i VMware Player virtuella maskin, jag installerade några favoritapplikationer där och jag gjorde också några inställningar i operativsystemet, inställningar som jag brukar göra varje gång jag installerar operativsystemet. Windows 7. Jag kommer att använda den här Windows 7 installerad i VMware Player för att generera den anpassade ISO-bilden med Windows 7. Det spelar ingen roll att jag använder en virtuell miljö eftersom den anpassade ISO-bilden kommer att vara universell, den kommer inte att innehålla drivrutiner utan bara min favoritprogramvara och systeminställningar, så jag kan installera den anpassade ISO-bilden på vilken dator eller bärbar dator som helst. Om du har svagare hårdvara och inte kan använda en virtuell maskin kan du använda din egen dator eller bärbar dator för att skapa en anpassad ISO-bild med Windows 7.
Nu när vi har klargjort dessa problem måste du ta hänsyn till det faktum att ju fler applikationer du har installerat i Windows 7 (från den virtuella maskinen eller det verkliga systemet), desto större blir den anpassade ISO-bilden. Kör inte bort och installera bara de strikt nödvändiga applikationerna. Vid kontrakt kan du inte bränna den anpassade ISO-bilden på en DVD eller skapa en startbar USB-pinne med en kapacitet på 4 GB. Det bör också komma ihåg att C-partitionen i systemet varefter vi gör den anpassade ISO-bilden måste ha tillräckligt med ledigt utrymme eftersom den startbara miljö som vi skapar bilden med kommer att spara den anpassade "instal.wim" -bilden i C-partitionen i Windows-operativsystemet. 7 redan installerat.
Om du startar upp från den startbara miljön (winpe_x86.iso eller winpe_x64.iso) kommer vi faktiskt att generera en fil som heter "install.wim" (Windows Imaging Format) -fil som vi hittar i alla startbara USB-stick eller ISO-bilder med Windows 7. Denna fil är en egenutvecklad bild som inställningen av windows ångrar och placerar på vår hårddisk när vi installerar operativsystemet. Filen "install.wim" kan hittas i mappen "källor" i alla officiella ISO-bilder.
När filen "install.wim" har genererats i enlighet med den här videotutorialen med den startbara miljön, hittas den i partition C i operativsystemet Windows 7 som vi har installerat och varefter vi gjorde "install.wim" -bilden. Nästa vi behöver ISO-avbildning av Windows 7 Jag använde det för att installera Windows 7 dem (i virtuell maskin eller verklig PC) som vi har satt och vi installerade favoritprogram tycke. Viktigt är ISO bild vi behöver nu nödvändigtvis vara densamma som används när jag installerade Windows 7 dem (den virtuella maskinen eller PC verklig) som vi har satt och vi installerat alla favoritprogram .
I mitt fall jag installerade Windows 7 Enterprise i virtuell maskin så jag kommer att använda ISO bild med Windows 7 Enterprise. Nästa steg är att skapa en startbar USB-minne med den med WinToFlash eller 7 Windows USB / DVD Download Tool gå sedan till mappen "källor" på den startbara pinnen, identifiera den befintliga filen som heter "install.wim", ta bort den och ersätt den med filen "install.wim" som finns i partition C i operativsystemet Windows 7 redan installerat vilket jag genererade med winpe_x86.iso startbar miljö i mitt fall.
Om filen "install.wim" som genereras med den startbara pinnen är större än 4 GB måste du använda ett USB-minne med större kapacitet.
Om filen "install.wim" som genereras med den startbara miljön är mindre än 4 GB kan du "ångra" ISO-bilden (Windows 7 Enterprise i mitt fall) med PowerISO, navigera till mappen "källor", identifiera filen "install.wim" ta bort den i mappen och ersätt den med filen "install.wim" som du genererar. Återstående i PowerISO, spara ISO-bilden och gör sedan en DVD startbart med den.
Om du inte äger en USB-enhet, en extern hårddisk eller SD-kort som passar ditt projekt eller ISO-bild finalen och personlig svindlar 4.7 GB DVD då du kommer att behöva installera Windows anpassad nätverks sak vi gör handledning för att följa.
Som sagt, jag inbjuder dig att titta på handledning för att se exakt hur vi gör ISO-bilder personifierade av en Windows 7 redan installerat, ISO bild som ger oss möjlighet att installera Windows 7 som kommer att innehålla våra applikationer favorit och inställningar i systemet drift.

Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
På lådan kommentarer försöka få något om ämnet så att andra besökare kan erbjuda en handledning + kommentarer relevanta kommentarer kan vara extra stöd för användarfel, eller lust att lära.
Innan du frågar en fråga kolla igenom kommentarerna äldsta, de flesta gånger det redan svarat på din fråga.
Använd flera kategorier på toppen av webbplatsen och sökmotorn från högra hörnet för att snabbt komma till vad du är intresserad, har vi över 900 tutorials som täcker nästan varje genre av mjukvara, har vi insett, jag du bara måste söka efter dem och titta på dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

 

Sökmotor.
Om du till exempel har problem med Yahoo Messenger, kan du skriva in i vår sökmotor termer som Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess problem budbärare, budbärare fel, etc., kommer du se att du kommer att ha ett val.

Kategorier.
Om du använder kategori rullgardins tycker de att baren i Home kategorier: Office, grafisk design, hårdvara, Internet, multimedia, säkerhet, system, lagring, backup, under dessa kategorier är organiserade underkategorier och sub-sub -categorii, det är en mer noggrann filtrering. Att hitta något samband med Yahoo Messenger med hjälp av de kategorier som du kan leda kategori:InternetDet kommer att öppna andra underkategorier där du väljer Voice-ChatDärifrån kan du gå på underkategori YahooSlutligen, med dessa filter kommer att anlända på en sida där de enda punkter i samband med Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiv.
arkiv Du hittar alla våra tutorials organiserade vackra dagar saptameni, månader och år.
Allt är logiskt, bara följa logiken.

Mycket nöje!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

 


relaterade Tutorials


om Adrian

Flamländska information och kunskap, jag gillar allt om konst och dela min kunskap med stor glädje. De som ger sig till andra kommer att förlora sig men med fördel, lämnar något nyttigt medmänniskor. Jag njuter av denna privilegium, jag kommer aldrig att säga "vet ej" men "ännu inte vet"!

Kommentarer

 1. Ja, det fungerar och så, men jag förväntade mig något, när jag installerar windows 7 medan det är installerat när det når windows som slutförts för att starta programvaran som ska installeras, var och en säger office 2007 ... installation, cclaner .... instalering, etc. Jag ville ha något sådant, jag trodde att det skulle komma ut i den här handledningen, men 🙁 du måste installera apparna och efter mig ville jag inte, så om jag av misstag får ett virus förstörde jag allt när jag gjorde en bild på 7, så det första alternativet det var annorlunda. Jag vet inte, jag hittade en Windows 7 på nätet som efter installationen frågar mig vad jag ska installera daemon-verktyg, nero, winrar, winzip, avira, avast etc. många, många appar i en enda 4.7 GB DVD. Så jag trodde att det skulle bli

 2. ProgrameOriunde sade han

  Mycket intressant! Jag först trodde jag ser inte bra när jag såg klippet 70 minuter

 3. adrian Gudus sade han

  ASUS:
  Ja gå så, men jag hade förväntat mig något när du installerar Windows 7 medan Windows installerar den når slutföra börja installera program, var och en i sin tur att säga ... Installera 2007 kontor, cclaner .... instaling, etc. Så jag ville vad jag tänkte att han skulle få i denna tutorial, men du måste installera du appar platser och när jag inte ville så om du tar ett virus synd misstag jag blåste det när jag före 7, så den första versionen var annars. Jag vet inte jag hittade en Windows 7 nätet När du har installerat bad mig att installera daemon tools, nero, WinRAR, WinZip, Avira, Avast etc. Fler och fler appar endast i en DVD 4.7gb. Så jag tänkte att det skulle bli

  No big deal att hämta alicatiile att du måste vara i en mapp, dess netto koppla systemet installeras i den virtuella maskinen och sedan du börjar installera programvara.
  Den resulterande bilden till mig så stor eftersom Microsoft Office.
  Men jag kan garantera er att under installationen av operativsystemet anpassas på det sätt som beskrivs i handledningen kommer att bli mycket kortare än vad du vill göra.
  Om vi ​​tar det så här, kan miljön som du skapar det anpassade systemet från som du säger att du har ett infekteras och viruset kan lätt nå "projektet" tills du stänger den anpassade ISO-bilden så .... dra dina egna slutsatser.
  Den metod som presenteras av mig är inte officiell och programvara från tredje part används. är den metod som används av OEM

 4. utmärkt handledning men det kan göra samma operation och fönster 8 inte redo ännu vet bara be

 5. leyyyy sade han

  @ASUS Vad du vill göra med det http://www.almeza.com/

 6. sailorriver sade han

  Tack för handledningen och kortet för deras insatser för att uppnå lui.Merita ens försökt att tillfredsställelse att uppnå något.

 7. skulle gå en handledning och om Almeza genom att säga leyyyy

 8. Överlägset de bästa handledning er. Mycket användbart! Tack!

 9. marius sade han

  Hur man laddar ner videotutorialele på denna webbplats? Om du kan.

 10. adrian Gudus sade han

  marius:
  Hur man laddar ner videotutorialele på denna webbplats? Om du kan.

  Om du vill hämta dem innebär att man vill stjäla vårt arbete och vi håller med om det.
  Du har inget att hämta dem så länge du kan få tillgång till vår hemsida 24 timmar 24, 7 7 dagar.
  Våra tutorials och kommer att förbli gratis och kommer inte att ta betalt för tillgång till eller tittar på deras webbplats.
  Jag förstår inte varför du vill att ockupera utrymmet på hårddisken ändå om vi betalar en server för att hålla det för dig och du kan titta på när som helst.
  Försök att bli av med den mentalitet coat "vad som finns i din hand ligger inte"

  • marius sade han

   Jag vill hämta eftersom där jag tillbringar större delen av tiden jag har tillgång till internet, jag bara PC. Och dessutom, om allt är gratis på internet, varför skulle du något emot om jag hämta och lagra dem på en CD för att få tillgång till dem du bara inte har tillgång till Internet? Päls kommer inte att fungera, jag ville att de bara har tillgång till internet där jag (80% av min tid). Tyvärr du missförstås.

 11. polferis sade han

  marius:
  Hur man laddar ner videotutorialele på denna webbplats? Om du kan.

  marius:
  Hur man laddar ner videotutorialele på denna webbplats? Om du kan.

  Det kan inte, är mot platsen politik videotutorial.ro! Det är svårt att göra ett bokmärke i webbläsaren och när du vill titta på en tutorial!?

 12. Daniel sade han

  Den enklaste metoden.
  Få en DVD med original och licensierade Windows och installera den. Gå sedan till Ninite installeras automatiskt och du stänger alla program som du nevoie.Cu uppdateringar från Microsoft tar ca 45 min ... och redo! Jag tror i dag, som har en dator eller laptop, har netto.

 13. adrian Gudus sade han

  Daniel:
  Den enklaste metoden.
  Få en DVD med original och licensierade Windows och installera den. Gå sedan till Ninite installeras automatiskt och du stänger alla program som du nevoie.Cu uppdateringar från Microsoft tar ca 45 min ... och redo! Jag tror i dag, som har en dator eller laptop, har netto.

  Ja, det finns bara kommersiella applikationer som Microsoft Office-paketet, Adobe Photoshop, Autocad som webbplatser från tredje part inte erbjuder dig (Ninite ... förresten, vi har också en videohandledning om Ninite) och sedan måste du integrera dem ...

 14. Intressant handledning ... men jag tycker inte om att användarkontot finns kvar. Jag vill kunna installera den på vem som helst utan att lämna mitt "fingeravtryck". Jag trodde att något som CtrlSoft gjorde (Windows 7 med Office 2010) kom ut, det hade inget konto skapat, som om det vore originalbilden. imagex och Dism som jag använde i CMD för att integrera x64 i WIM x86 (jag håller båda varianterna på samma stick) och rumänska framför den engelska versionen (för att kunna välja vid installationen, att vissa föredrar rumänska, andra engelska och tar längre tid att ta språkpaket efter).

 15. polferis sade han

  Ja, jag gillade! Alla mina uppskattningar är framstående. För min del handledning nått sitt mål. Men jag tror inte jag skulle installera program som finns kvar i Windows-versionen sedan installationen. Så vid en viss tidsintervall måste göras annorlunda bild om jag vill vara uppdaterad med programvara.
  En fullständig anpassning "från rötterna" kan göras först med GImageX, eller RT7Lite (sämre alternativ) och fortsätt sedan som ovan. Han "accepterade" filmen, mycket bra! Adrian, förresten, med Power ISO-test, kan du hantera bilder större än 300 MB? Att Magic ISO (det är vad jag använder) låter dig inte ... Jag vet svaret ... men jag gillade "blixt" på den tiden! OK, god hälsa!

 16. En mycket lyckad handledning Tack!

 17. vlad angelo sade han

  Bebi:
  En mycket lyckad handledning Tack!

  Ja du har rätt ... självstudien är framgångsrik och mycket väl förklarad

 18. Cristi sade han

  Intressant men mer intressant var det faktum att på grund av denna videohandledning var jag tvungen att installera om mina fönster, följde jag alla steg utan att glömma någonting utan att ge mig något fel men efter "capture" -steget och omstart kommer inte in i mig i windows (istället för välkomst får jag meddelandet misslyckades med att ladda konfigurationen, starta om datorn för att återuppta konfigurationen och ge nära start om datorn och så vidare och upprepa, jag är inte medvetslös som andra som inte har någon aning och jag upprepade operationerna sig själv 3 gånger för att se till att allt kommer att bli ok och tre gånger såg jag videohandledningarna.

 19. Cristi sade han

  Att korrigera mig själv "...… att vara * ...." och för att lägga till ytterligare ett omnämnande: Jag gjorde den dumma saken att inte göra allt detta arbete i vmware men som sagt var jag 100% säker på att inget dåligt skulle hända.

 20. Cristi sade han

  hej, jag stötte nyligen på ett program som heter tweak me '... det är för Windows-optimering ...……… om du kan göra en handledning om den här lilla programvaran och bra enligt min mening :), tack!

 21. Bebi:
  En mycket lyckad handledning Tack!

  Ja, du har rätt ... handledningen är mycket framgångsrik och väl förklarad 🙂

 22. transsylvanska sade han

  Jag önskar bra om du kan berätta vad Sami Western Digital Hårddisk SATA-III 1TB IntelliPower Red 64MB eftersom det är en värdefull ny marknad som jag vet om jag kommer att köpa Lati recamanda sal Hälsningar

  • transsylvanska:
   Jag önskar bra om du kan berätta vad Sami Western Digital Hårddisk SATA-III 1TB IntelliPower Red 64MB eftersom det är en värdefull ny marknad som jag vet om jag kommer att köpa Lati recamanda sal Hälsningar

   För det första att HDD WDC Red 1TB är endast pt. NAS lagring, vilket innebär NAS (Network Attached Storage) hårddisk som är bra, men om du vill att din Windows på den inte prova. Han har 5400RPM pt. att vara tyst. Dessa hårddiskar är bara för lagring, kan du använda som extern hårddisk. Hårddiskar är några mycket tyst. Det beror på vad du vill göra med det

 23. Bra handledning! Detta är precis vad vi letar efter lång: iso-avbildning med allt i min Windows. Mycket bra!

 24. D Remus sade han

  hej, men om jag vill göra det bara för min laptop och jag vill ta och grafikdrivrutiner, ljud SMD Sysprep .Om du säger att kryssa generaler, plus avstängning, att ta video och ljud som du redan har installerat bör inte vara generelase tick? rasp vänta

 25. D Remus sade han

  Tack, jag kom ut exakt hur jag ville med ljud- och grafikdrivrutiner, bara för en laptop.Multumesc för handledning.

 26. marius sade han

  Och kan jag få tillgång till bokmärket utan tillgång till Internet? Du har skrivit och du är i näringslivet.

  polferis:
  Det kan inte, är mot platsen politik videotutorial.ro! Det är svårt att göra ett bokmärke i webbläsaren och när du vill titta på en tutorial!?

 27. och fönster kan 8

 28. marius sade han

  Ok, låt vara det som gör mig moralisk arrogans andra användare och andra, jag verkligen jag behöver handledning som jag har tillgång till internet än mycket liten. Hur kan jag göra? Det kan eller inte?

  adrian Gudus: Om du vill hämta dem innebär att man vill stjäla vårt arbete och vi håller med om det.
  Du har inget att hämta dem så länge du kan få tillgång till vår hemsida 24 timmar 24, 7 7 dagar.
  Våra tutorials och kommer att förbli gratis och kommer inte att ta betalt för tillgång till eller tittar på deras webbplats.
  Jag förstår inte varför du vill att ockupera utrymmet på hårddisken ändå om vi betalar en server för att hålla det för dig och du kan titta på när som helst.
  Försök att bli av med den mentalitet coat "vad som finns i din hand ligger inte"


 29. adrian Gudus sade han

  marius:
  Ok, låt vara det som gör mig moralisk arrogans andra användare och andra, jag verkligen jag behöver handledning som jag har tillgång till internet än mycket liten. Hur kan jag göra? Det kan eller inte?

  Jag vet inte vilken sida du inte förstod. Vi håller inte med om deras nedladdning och kan inte laddas ner. Det faktum att du inte har internet berör oss inte ... tyvärr kan vi inte leverera internettjänster till dig.
  Det är som att gå till affären för att köpa lite bröd och berätta för försäljaren, du vet, jag har inte pengar.
  Inga pengar, inte få bröd, det är enkelt. Det faktum att du har en ursäkt (brist på pengar) tror du kommer att vara anledningen till att du förtjänar bröd utan att betala för det?
  Nätet idag är billigt och på alla vägar ...

 30. Apollo sade han

  Jag har en lösning för hur Marius internet. Du kan använda en portabel USB-modem. Orange och Vodafone i förväg om du har ett mobilabonnemang. Eller Cosmote eller Digi (RDS) endast bulletin kontaktlös hem och har tidigare utan en röst abonnemang. Den billigaste är 9 euro inklusive moms och säkerställer att du får upp farten 2Gb 21Mbs sedan sjunker till 128 Kbps hastighet. Alla är gratis. Jag håller mig till Vodafone internet och kan titta på handledning från hemmet.

 31. .Ceva Vän helt enkelt för komplicerat det? Förresten några tutorials är för gamla, många applikationer skiljer sig från vad ereau 2,3.4 år sedan så dessa tutorials inte överensstämmer med verkligheten är jag tror att en uppdatera dem vid behov.

  • och ... om de har förändrats, fångar du verkligen öronen i dem och misslyckas med att använda dem efter att ha tittat på handledningen? eller så är du bara för lat för att tänka lite och du vill att allt ska dö i munnen!? ... ..

 32. och jag kommer att bry sig om en fråga:
  Jag satte CD med 140 mb resultatet av den första handledning i enheten och fick har kryssat rutan sysprep generalisera kommando, gav kommandot shutdown och ok 10 sekunder efter att jag gav FEL FATALA.aveti aning varför inte gå ?? men det var tvungen att hålla CD-skivan i enheten tills efter målgång operationen ??? ??? sysprep hur gör ??? vänligen ajutati.va Tack.

 33. adrian Gudus sade han

  marian:
  och jag kommer att bry sig om en fråga:
  Jag satte CD med 140 mb resultatet av den första handledning i enheten och fick har kryssat rutan sysprep generalisera kommando, gav kommandot shutdown och ok 10 sekunder efter att jag gav FEL FATALA.aveti aning varför inte gå ?? men det var tvungen att hålla CD-skivan i enheten tills efter målgång operationen ??? ??? sysprep hur gör ??? vänligen ajutati.va Tack.

  Allt du behöver göra i videohandledningen har redan förklarats. Du har förmodligen problem med Windows eftersom din "förberedelse" av SysPrep inte fungerar

 34. Frågan var enkel: Jag ger sysprep tr CD med ImageX i enhet ???

 35. da SU inte? Det är svårt att skriva eller inte ???

 36. för mig når det sysprep och därifrån ger det mig "Ett dödligt fel uppstod när jag försökte sysprep maskinen" dc gav mig detta fel, hittills gick det perfekt

 37. Viorel sade han

  Jag 7 har Windows X32
  AAM lyckades alla steg handledning NR1 som skapar WINPEX32
  När du kör Sysprep berättar ,, allvarligt fel när man försöker Sysprep VERKSTÄLLIGHET I DATOR ,,
  Någon har EN LÖSNING ??

 38. johnny_computers sade han

  Lösa problemet "Ett allvarligt fel uppstod vid försök att sysprep maskinen"
  Ctrl + Skift + Esc -> tjänster
  sök efter WMPNetworkSvc -> högerklicka -> stoppa tjänster

  Som Adrian sade i handledning, det finns en bugg i Windows Media Player.
  Videotutorial Grattis!

 39. Hej Jag har mitt operativsystem installerat Windows 7 starter sp1 inte vet var man kan ladda ner en ISO-bild kan hjälpa mig voi.Si fortfarande har en begäran: hur serie vet vad jag har fönster 7 startnyckeln (den i aktivering Windows ?) tack på förhand

 40. Vasile Gavriluta sade han

  Grattis till denna handledning. Totorialul är mycket bra och mycket intressant. Snälla säg att du överskrider storleken på 4,7 GB DVD aska 8,5GB kan använda en DVD och USB-minne när vinna 4GB varför vi inte kan använda en pinne 8,18 GB ?. Varför måste nödvändigtvis 32GB?
  Vänligen svara mig, kan Toturialul gäller Windows 8.1 Enterprise?

  Tack,

 41. johnny sade han

  Det var ett tag sedan vi skapade den första segern 7 förinstallerat på instruktioner från 2 handledning och tacka dig på detta sätt.
  fortfarande slår mig .. skulle tanken inte fungerar för xp .. en liknande metod?
  Tack!

 42. dani sade han

  Processen att skapa Install.wim mig sista 3 sista sekunder och inte filen i partition C. För processen bildskapandet måste ges möjlighet att fungera installerat Windows AIK? Jag upprepade processen flera gånger och varje gång jag lyckats få wim fil. Någon idé är välkomna.
  Tack.

 43. dani sade han

  Mycket bra handledning. Först det inte fungerade eftersom vi inte har korrekt identifierats med Windows-partition. Det fungerar, modifieras OS testas och funktionella resultatet.

 44. Jag försökte också några veckor efter att du presenterade handledningen (november 2012) och jag blev skadad. När jag kör sysprep visas "" dödligt felfel när jag försöker köra Sysprep-verktyget på datorn ""
  du startade den första delen på virtualbox och den andra delen på vmplayer och du bör fortsätta eftersom det är av intresse och det är det enda sättet att "klona operativsystemet" "om någon har stött på en sådan situation att skriva på webbplatsen ___tack med respekt DAN

 45. gnista sade han

  vill inte starta från winpe, startar direkt, förstör operativsystemet mbr, kan inte längre användas, jag laddade i VBox 6-operativsystem (win7) till alla samma problem, jag demonterade en "winpe_x86" Jag hade två BOOT-filer inuti, en var innesluten i stora parenteser på 0KB
  Du tog en bild (WinPE) som skapats på ett annat operativsystem i en annan virtuell maskin (vbox), och du har använt en annan virtuell maskin (VMPlayer)
  Vet inte hur TI: s ut TIE men något är inte OK, hur i all världen

 46. gnista sade han

  Jag hittade folk redo Bele
  i den virtuella rutan på “min dator” är operativsystemets partition (C :), men i verkligheten är det (D :) __ så
  D: \> imagex / capture d: \ d: \ install.wim “Win ​​7 Custom” / verifiera ENTER
  Jag fann mig själv för virtuella maskiner i VirtualBox
  och optisk enhet (CD-enhet) är (E :)
  Det föreföll mig snabbare än VBOX VMPlayer
  Om du vill effekter Aero virtuellt box minne i 128 mb och när du installerar gäst tillägg kryssa rutan 3D visas ett fönster, välj nej sedan en annan fönster och kontrollera ja, efter installationen OS kontrollpanelen väljer du Felsökning och gå effekt aero och nästa nästa _____ bla bla-bla -__ voala
  här är mina tips om du inte har något emot administratörer __o trevlig dag

 47. Catalin sade han

  Hej!
  Vid uppstart från startmiljö (winpe_x86.iso), pt. Fil generation "Install.wim" (Windows Imaging Format), ett fel: Fel vid öppning av fil [d: \ föreställa \ data.wim]. Snälla hjälp mig.
  Tack.

 48. Jag försökte göra allt gick ok men när jag ajunsla utbildningssystem ger mig ett fel {Roar totalprestanda för att försöka DATOR Sysprep} Vad vänta på ett svar för att hantera Mayle [e-postskyddad] Tack på förhand

 49. gnista sade han

  Pai gav dig sysprep fel för denna manöver redan gjort minst 3 gånger
  innebär att dina fönster är inte ren innan du __cineva till skräddarsydda och gjort download__
  Om du vill återställa värdet av en förändring Sysprep-versioner registru__doua
  v1-run_slmgr.vbs / DLV__enter
  v2-run__regedit__enter__ välja HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ Setup \ Sysprep status \ sanering === tillstånd sätts till värdet 2

 50. Sebastian sade han

  Salut!
  Även om det har gått länge sedan denna självstudie gjordes, men jag vill fråga er, finns det någon möjlighet för Windows 10?
  Jag sökte på internet men hittade ingenting. Kanske finns det något annat namn.
  Jag väntar på ett svar ....
  Tack så mycket!

Tala Your Mind

*