Skapa ISO bild med Windows 7 och förinstallerade applikationer med ImageX och WinPE - video tutorial

Hej vänner, dagens handledning kommer vi att fortsätta vad vi startade för två dagar sedan. Specifikt, vi får se hur vi gör med Windows ISO bilden efter 7 7 Windows operativsystem installerat. Det betyder att vår ISO bild innehåller alla våra favoritprogram och alla inställningar.
I den första delen av detta ämne Vi kommer att visa hur man förbereder marken för att gå vidare med det vi gör i denna handledning och handledning för att följa. När erhållits startbar miljö skapas under den första handledning winpe_x86.iso bild eller bränna en CD eller winpe_x64.iso kan göra en startbar pinne som innehåller bildfiler.
Vidare efter att jag gjort dina favoritinställningar i Windows 7 efter att jag installerat alla favoritprogram kommer att behöva använda Sysprep att packa allt senare starta från vår startmiljön skapas under den första tutorial. Jag valde att "ordna" Windows 7 installerat virtuell maskin VMware Player, jag installerade det några föredragna utföranden och gjorde några inställningar i inställningarna för operativsystemet som tenderar att göra varje gång när du har installerat operativsystemet Windows 7. Denna Windows 7 installerad i VMware Player kommer jag att använda för att skapa personliga Windows ISO image 7. Oavsett att jag använder en personlig virtuell miljö eftersom ISO bilden blir universell, innehåller inte bara förare men min favorit program och systeminställningar så att du kan installera anpassade ISO bild från vilken dator eller laptop. Om du har en maskin svagare och du kan använda en virtuell maskin när du kan använda din egen bärbara dator eller för att generera personlig Windows ISO image 7.
Nu när vi har rensat dessa frågor måste du överväga det faktum att du har många program som är installerade på Windows 7 (den verkliga virtuella maskinen eller systemet) med både ISO bilden blir mer personlig. Det kommer att glida iväg och installera bara ansökningarna absolut nödvändigt. I annat fall kommer du inte att kunna bränna ISO bild till en DVD eller personlig för att skapa en startbar USB-minne med 4 GB kapacitet. Tänk också på att systempartitionen C, varefter vi kommer att göra en anpassad ISO bild måste ha tillräckligt med ledigt utrymme på grund av att boot som vi skapa bilden, spara bilden "instal.wim" anpassade C-partitionen till Windows 7 redan installerat.
Bootand på boot (eller winpe_x86.iso winpe_x64.iso) faktiskt generera en fil som heter "Install.wim" (Windows Imaging Format) fil som du hittar i någon USB-minne eller startbar ISO bild med Windows 7. Den här filen är en patentskyddad bild du ställa in din Windows vik den och sitta på vår hårddisk när du installerar operativsystemet. File "Install.wim" återfinns i mappen "källor" för några officiella ISO-bilder.
När genererade filen "Install.wim" under den här guiden videon med startbar miljö, kommer det att hitta i C-partitionen till Windows 7 som vi har installerat och sedan jag gjorde bilden "Install.wim". Vidare behöver vi ISO-avbildning av Windows 7 Jag använde det för att installera Windows 7 dem (i virtuell maskin eller verklig PC) som vi har satt och vi installerade favoritprogram tycke. Viktigt är ISO bild vi behöver nu nödvändigtvis vara densamma som används när jag installerade Windows 7 dem (den virtuella maskinen eller PC verklig) som vi har satt och vi installerat alla favoritprogram .
I mitt fall jag installerade Windows 7 Enterprise i virtuell maskin så jag kommer att använda ISO bild med Windows 7 Enterprise. Nästa steg är att skapa en startbar USB-minne med den med WinToFlash eller 7 Windows USB / DVD Download Tool senare att gå till mappen "källor" -knappen på minnet startbar identifiera befintlig fil som heter "Install.wim", ta bort den och ersätta den med filen "Install.wim" som finns i C-partitionen till Windows 7 redan installerat som jag genererade med hjälp av start winpe_x86.iso för mig.
Om filen "Install.wim" genereras med bootbar USB-minne är mer än 4 GB måste du använda ett USB-minne för ökad kapacitet.
Om du lämna in "Install.wim" startbar miljö genereras i 4 GB du kan "ångra" ISO bild (Windows 7 Enterprise i mitt fall) med PowerISO, navigera till mappen "källor" identifierade filen "Install.wim" hittat i mappen, ta bort och ersätta det med filen "Install.wim" genereras för dig. Att bo i PowerISO, spara ISO bild och sedan göra en DVD startbart med den.
Om du inte äger en USB-enhet, en extern hårddisk eller SD-kort som passar ditt projekt eller ISO-bild finalen och personlig svindlar 4.7 GB DVD då du kommer att behöva installera Windows anpassad nätverks sak vi gör handledning för att följa.
Som sagt, jag inbjuder dig att titta på handledning för att se exakt hur vi gör ISO-bilder personifierade av en Windows 7 redan installerat, ISO bild som ger oss möjlighet att installera Windows 7 som kommer att innehålla våra applikationer favorit och inställningar i systemet drift.

Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
På lådan kommentarer försöka få något om ämnet så att andra besökare kan erbjuda en handledning + kommentarer relevanta kommentarer kan vara extra stöd för användarfel, eller lust att lära.
Innan du frågar en fråga kolla igenom kommentarerna äldsta, de flesta gånger det redan svarat på din fråga.
Använd flera kategorier på toppen av webbplatsen och sökmotorn från högra hörnet för att snabbt komma till vad du är intresserad, har vi över 900 tutorials som täcker nästan varje genre av mjukvara, har vi insett, jag du bara måste söka efter dem och titta på dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Sökmotor.
Om du till exempel har problem med Yahoo Messenger, kan du skriva in i vår sökmotor termer som Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess problem budbärare, budbärare fel, etc., kommer du se att du kommer att ha ett val.

Kategorier.
Om du använder kategori rullgardins tycker de att baren i Home kategorier: Office, grafisk design, hårdvara, Internet, multimedia, säkerhet, system, lagring, backup, under dessa kategorier är organiserade underkategorier och sub-sub -categorii, det är en mer noggrann filtrering. Att hitta något samband med Yahoo Messenger med hjälp av de kategorier som du kan leda kategori:InternetDet kommer att öppna andra underkategorier där du väljer Voice-ChatDärifrån kan du gå på underkategori YahooSlutligen, med dessa filter kommer att anlända på en sida där de enda punkter i samband med Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiv.
arkiv Du hittar alla våra tutorials organiserade vackra dagar saptameni, månader och år.
Allt är logiskt, bara följa logiken.

Mycket nöje!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

Hämta Flash Player för att se videon.


relaterade Tutorialsom Adrian

Flamländska information och kunskap, jag gillar allt om konst och dela min kunskap med stor glädje. De som ger sig till andra kommer att förlora sig men med fördel, lämnar något nyttigt medmänniskor. Jag njuter av denna privilegium, jag kommer aldrig att säga "vet ej" men "ännu inte vet"!

Kommentarer

 1. Ja gå så, men jag hade förväntat mig något när du installerar Windows 7 medan Windows installerar den når slutföra börja installera program, var och en i sin tur att säga ... Installera 2007 kontor, cclaner .... instaling, etc. Så jag ville tro att det kommer att komma ut i den här guiden, men

 2. ProgrameOriunde sade han

  Mycket intressant! Jag först trodde jag ser inte bra när jag såg klippet 70 minuter

 3. adrian Gudus sade han

  ASUS:
  Ja gå så, men jag hade förväntat mig något när du installerar Windows 7 medan Windows installerar den når slutföra börja installera program, var och en i sin tur att säga ... Installera 2007 kontor, cclaner .... instaling, etc. Så jag ville vad jag tänkte att han skulle få i denna tutorial, men du måste installera du appar platser och när jag inte ville så om du tar ett virus synd misstag jag blåste det när jag före 7, så den första versionen var annars. Jag vet inte jag hittade en Windows 7 nätet När du har installerat bad mig att installera daemon tools, nero, WinRAR, WinZip, Avira, Avast etc. Fler och fler appar endast i en DVD 4.7gb. Så jag tänkte att det skulle bli

  No big deal att hämta alicatiile att du måste vara i en mapp, dess netto koppla systemet installeras i den virtuella maskinen och sedan du börjar installera programvara.
  Den resulterande bilden till mig så stor eftersom Microsoft Office.
  Men jag kan garantera er att under installationen av operativsystemet anpassas på det sätt som beskrivs i handledningen kommer att bli mycket kortare än vad du vill göra.
  Om vi ​​tar det, och systemet som gör kundanpassade som du säger att du en kan vara virus och kan lätt nå "projekt" tills du stänger din anpassade ISO bilden så .... slutsatser du rita din egen.
  Den metod som presenteras av mig är inte officiell och programvara från tredje part används. är den metod som används av OEM

 4. utmärkt handledning men det kan göra samma operation och fönster 8 inte redo ännu vet bara be

 5. leyyyy sade han

  @ASUS Vad du vill göra med det http://www.almeza.com/

 6. sailorriver sade han

  Tack för handledningen och kortet för deras insatser för att uppnå lui.Merita ens försökt att tillfredsställelse att uppnå något.

 7. skulle gå en handledning och om Almeza genom att säga leyyyy

 8. Överlägset de bästa handledning er. Mycket användbart! Tack!

 9. marius sade han

  Hur man laddar ner videotutorialele på denna webbplats? Om du kan.

 10. adrian Gudus sade han

  marius:
  Hur man laddar ner videotutorialele på denna webbplats? Om du kan.

  Om du vill hämta dem innebär att man vill stjäla vårt arbete och vi håller med om det.
  Du har inget att hämta dem så länge du kan få tillgång till vår hemsida 24 timmar 24, 7 7 dagar.
  Våra tutorials och kommer att förbli gratis och kommer inte att ta betalt för tillgång till eller tittar på deras webbplats.
  Jag förstår inte varför du vill att ockupera utrymmet på hårddisken ändå om vi betalar en server för att hålla det för dig och du kan titta på när som helst.
  Försök att bli av med den mentalitet coat "vad som finns i din hand ligger inte"

  • marius sade han

   Jag vill hämta eftersom där jag tillbringar större delen av tiden jag har tillgång till internet, jag bara PC. Och dessutom, om allt är gratis på internet, varför skulle du något emot om jag hämta och lagra dem på en CD för att få tillgång till dem du bara inte har tillgång till Internet? Päls kommer inte att fungera, jag ville att de bara har tillgång till internet där jag (80% av min tid). Tyvärr du missförstås.

 11. polferis sade han

  marius:
  Hur man laddar ner videotutorialele på denna webbplats? Om du kan.

  marius:
  Hur man laddar ner videotutorialele på denna webbplats? Om du kan.

  Det kan inte, är mot platsen politik videotutorial.ro! Det är svårt att göra ett bokmärke i webbläsaren och när du vill titta på en tutorial!?

 12. Daniel sade han

  Den enklaste metoden.
  Få en DVD med original och licensierade Windows och installera den. Gå sedan till Ninite installeras automatiskt och du stänger alla program som du nevoie.Cu uppdateringar från Microsoft tar ca 45 min ... och redo! Jag tror i dag, som har en dator eller laptop, har netto.

 13. adrian Gudus sade han

  Daniel:
  Den enklaste metoden.
  Få en DVD med original och licensierade Windows och installera den. Gå sedan till Ninite installeras automatiskt och du stänger alla program som du nevoie.Cu uppdateringar från Microsoft tar ca 45 min ... och redo! Jag tror i dag, som har en dator eller laptop, har netto.

  Ja, precis som det finns kommersiella tillämpningar som Microsoft Office, Adobe Photoshop, Autocad att du inte de erbjuder tredjepartssajter (Ninite ... på tal om det, har vi om Ninite en video tutorial) och sedan tvingas att integrera dem ...

 14. Intressant handledning ... men inte så förblir användarkontot. Jag kan installera det utan att någon att lämna min "fotavtryck". Jag trodde att något liknande vad de gjorde från CtrlSoft (Windows med Office 7 2010) hade något konto hos oss, som om det vore den ursprungliga bilden. ImageX och dyster jag använde CMD att integrera x64 WIM x86 (hålla båda versionerna på samma pinne) och rumänska över den engelska versionen (du kan välja att installera att vissa föredrar rumänska, lite engelska och tar längre tid att ta språkpaket efter).

 15. polferis sade han

  Ja, jag gillade! Alla mina uppskattningar är framstående. För min del handledning nått sitt mål. Men jag tror inte jag skulle installera program som finns kvar i Windows-versionen sedan installationen. Så vid en viss tidsintervall måste göras annorlunda bild om jag vill vara uppdaterad med programvara.
  En fullständig anpassning "med rötterna" skulle vara först till GImageX eller RT7Lite (sämre alternativ) fortsatte sedan enligt ovan. I "äger bra" film, mycket bra! Adrian, förresten 'med Power ISO rättegång kan hantera bilder som är större än 300MB? Som Magic ISO (jag använder det) inte ger dig tillstånd ... Jag vet svaret ... men jag gillade "flash" på den tiden! OK, mer hälsa!

 16. En mycket lyckad handledning Tack!

 17. vlad angelo sade han

  Bebi:
  En mycket lyckad handledning Tack!

  Ja du rätt ... handledning hanteras och väl förklaras

 18. Cristi sade han

  Intressant men mer intressant var att eftersom detta Videotutorial hade mig installera Windows, följde jag alla steg utan ser någonting utan att ge mig ett fel, men efter scenen "fånga" och starta sedan om jag inte längre gå Windows (i stället för välkommen jag får meddelandet inte ladda konfigurationen starta om datorn för att återuppta installationen och ger nära omstarter PC och så och jag upprepar, inte en omedveten som andra som inte har en aning och jag upprepade operationer sig av med 3 gånger för att vara säker på att allt kommer att vara ok och jag såg Videotutoriales 3 gånger.

 19. Cristi sade han

  För att rätta till det "...... att vara * ...." och även lägga en varning: Jag gjorde inte alla dumt i VMware men som sagt var jag säker 100% kommer inte att ske något fel.

 20. Cristi sade han

  hej, kom jag nyligen över ett program som kallas tweak mig "... .it är för att optimera Windows ............ om du kan göra en handledning om denna lilla mjuk och bra i min mening :) tack!

 21. Bebi:
  En mycket lyckad handledning Tack!

  Ja, du har rätt ... handledning är mycket framgångsrik och väl förklaras

 22. transsylvanska sade han

  Jag önskar bra om du kan berätta vad Sami Western Digital Hårddisk SATA-III 1TB IntelliPower Red 64MB eftersom det är en värdefull ny marknad som jag vet om jag kommer att köpa Lati recamanda sal Hälsningar

  • transsylvanska:
   Jag önskar bra om du kan berätta vad Sami Western Digital Hårddisk SATA-III 1TB IntelliPower Red 64MB eftersom det är en värdefull ny marknad som jag vet om jag kommer att köpa Lati recamanda sal Hälsningar

   För det första att HDD WDC Red 1TB är endast pt. NAS lagring, vilket innebär NAS (Network Attached Storage) hårddisk som är bra, men om du vill att din Windows på den inte prova. Han har 5400RPM pt. att vara tyst. Dessa hårddiskar är bara för lagring, kan du använda som extern hårddisk. Hårddiskar är några mycket tyst. Det beror på vad du vill göra med det

 23. Bra handledning! Detta är precis vad vi letar efter lång: iso-avbildning med allt i min Windows. Mycket bra!

 24. D Remus sade han

  hej, men om jag vill göra det bara för min laptop och jag vill ta och grafikdrivrutiner, ljud SMD Sysprep .Om du säger att kryssa generaler, plus avstängning, att ta video och ljud som du redan har installerat bör inte vara generelase tick? rasp vänta

 25. D Remus sade han

  Tack, jag kom ut exakt hur jag ville med ljud- och grafikdrivrutiner, bara för en laptop.Multumesc för handledning.

 26. marius sade han

  Och kan jag få tillgång till bokmärket utan tillgång till Internet? Du har skrivit och du är i näringslivet.

  polferis:
  Det kan inte, är mot platsen politik videotutorial.ro! Det är svårt att göra ett bokmärke i webbläsaren och när du vill titta på en tutorial!?

 27. och fönster kan 8

 28. marius sade han

  Ok, låt vara det som gör mig moralisk arrogans andra användare och andra, jag verkligen jag behöver handledning som jag har tillgång till internet än mycket liten. Hur kan jag göra? Det kan eller inte?

  adrian Gudus: Om du vill hämta dem innebär att man vill stjäla vårt arbete och vi håller med om det.
  Du har inget att hämta dem så länge du kan få tillgång till vår hemsida 24 timmar 24, 7 7 dagar.
  Våra tutorials och kommer att förbli gratis och kommer inte att ta betalt för tillgång till eller tittar på deras webbplats.
  Jag förstår inte varför du vill att ockupera utrymmet på hårddisken ändå om vi betalar en server för att hålla det för dig och du kan titta på när som helst.
  Försök att bli av med den mentalitet coat "vad som finns i din hand ligger inte"


 29. adrian Gudus sade han

  marius:
  Ok, låt vara det som gör mig moralisk arrogans andra användare och andra, jag verkligen jag behöver handledning som jag har tillgång till internet än mycket liten. Hur kan jag göra? Det kan eller inte?

  Jag vet inte vilken del du inte förstår det. Vi håller inte med deras hemsida och Ladda hem kan inte ladda ner. Det faktum att du inte har internet, inte berör oss ... tyvärr vi inte kan leverera de tjänster och internet.
  Det är som du gå till affären för att köpa ditt bröd och berätta butiken, du vet ... Jag har inga pengar.
  Inga pengar, inte få bröd, det är enkelt. Det faktum att du har en ursäkt (brist på pengar) tror du kommer att vara anledningen till att du förtjänar bröd utan att betala för det?
  Net idag är billigt och av vägar ...

 30. Apollo sade han

  Jag har en lösning för hur Marius internet. Du kan använda en portabel USB-modem. Orange och Vodafone i förväg om du har ett mobilabonnemang. Eller Cosmote eller Digi (RDS) endast bulletin kontaktlös hem och har tidigare utan en röst abonnemang. Den billigaste är 9 euro inklusive moms och säkerställer att du får upp farten 2Gb 21Mbs sedan sjunker till 128 Kbps hastighet. Alla är gratis. Jag håller mig till Vodafone internet och kan titta på handledning från hemmet.

 31. .Ceva Vän helt enkelt för komplicerat det? Förresten några tutorials är för gamla, många applikationer skiljer sig från vad ereau 2,3.4 år sedan så dessa tutorials inte överensstämmer med verkligheten är jag tror att en uppdatera dem vid behov.

  • och ... .Om har förändrats, även i öronen fånga dem och inte använda dem när du tittar på handledning? eller helt enkelt är för lat för att tänka mindre och göra allt mura-n mun? ... ..

 32. och jag kommer att bry sig om en fråga:
  Jag satte CD med 140 mb resultatet av den första handledning i enheten och fick har kryssat rutan sysprep generalisera kommando, gav kommandot shutdown och ok 10 sekunder efter att jag gav FEL FATALA.aveti aning varför inte gå ?? men det var tvungen att hålla CD-skivan i enheten tills efter målgång operationen ??? ??? sysprep hur gör ??? vänligen ajutati.va Tack.

 33. adrian Gudus sade han

  marian:
  och jag kommer att bry sig om en fråga:
  Jag satte CD med 140 mb resultatet av den första handledning i enheten och fick har kryssat rutan sysprep generalisera kommando, gav kommandot shutdown och ok 10 sekunder efter att jag gav FEL FATALA.aveti aning varför inte gå ?? men det var tvungen att hålla CD-skivan i enheten tills efter målgång operationen ??? ??? sysprep hur gör ??? vänligen ajutati.va Tack.

  Redan förklarat allt du behöver göra i videon tutorial. Kanske du har problem med Windows för dig inte "beredning" av Sysprep

 34. Frågan var enkel: Jag ger sysprep tr CD med ImageX i enhet ???

 35. da SU inte? Det är svårt att skriva eller inte ???

 36. sysprep nå mig där och jag ger "Ett allvarligt fel uppstod vid försök att sysprep maskinen" dc gav mig detta fel upp här mia fungerade perfekt

 37. Viorel sade han

  Jag 7 har Windows X32
  AAM lyckades alla steg handledning NR1 som skapar WINPEX32
  När du kör Sysprep berättar ,, allvarligt fel när man försöker Sysprep VERKSTÄLLIGHET I DATOR ,,
  Någon har EN LÖSNING ??

 38. johnny_computers sade han

  Lösa problemet "Ett allvarligt fel uppstod vid försök att sysprep maskinen"
  Ctrl + Skift + Esc -> tjänster
  ser WMPNetworkSvc -> högerklicka -> stop-flygningar

  Som Adrian sade i handledning, det finns en bugg i Windows Media Player.
  Videotutorial Grattis!

 39. Hej Jag har mitt operativsystem installerat Windows 7 starter sp1 inte vet var man kan ladda ner en ISO-bild kan hjälpa mig voi.Si fortfarande har en begäran: hur serie vet vad jag har fönster 7 startnyckeln (den i aktivering Windows ?) tack på förhand

 40. Vasile Gavriluta sade han

  Grattis till denna handledning. Totorialul är mycket bra och mycket intressant. Snälla säg att du överskrider storleken på 4,7 GB DVD aska 8,5GB kan använda en DVD och USB-minne när vinna 4GB varför vi inte kan använda en pinne 8,18 GB ?. Varför måste nödvändigtvis 32GB?
  Vänligen svara mig, kan Toturialul gäller Windows 8.1 Enterprise?

  Tack,

 41. johnny sade han

  Det var ett tag sedan vi skapade den första segern 7 förinstallerat på instruktioner från 2 handledning och tacka dig på detta sätt.
  fortfarande slår mig .. skulle tanken inte fungerar för xp .. en liknande metod?
  Tack!

 42. dani sade han

  Processen att skapa Install.wim mig sista 3 sista sekunder och inte filen i partition C. För processen bildskapandet måste ges möjlighet att fungera installerat Windows AIK? Jag upprepade processen flera gånger och varje gång jag lyckats få wim fil. Någon idé är välkomna.
  Tack.

 43. dani sade han

  Mycket bra handledning. Först det inte fungerade eftersom vi inte har korrekt identifierats med Windows-partition. Det fungerar, modifieras OS testas och funktionella resultatet.

 44. Jag försökte den några veckor efter att du har infört tutorial (November 2012) och jag lämnade förlorare. När du kör Sysprep bild visas ofereastra "" allvarligt fel när man försöker köra Sysprep dator ISTRUMENTOS ""
  du började första delen på VirtualBox och andra på vmplayer och bör fortsätta eftersom det är av intresse och det är det enda sättet att "" klon operativsystem "" om någon har träffat en sådan situation att skriva på platsen ___va tack med avseende DAN

 45. gnista sade han

  vill inte starta från WinPE börjar direkt förstöra MBR operativsystemet inte kan användas, vi lastade i VBOX 6 operativsystem (win7) alla samma problem, jag bort en "winpe_x86" jag hade två filer i BOOT en var inom parentes än 0KB
  Du tog en bild (WinPE) som skapats på ett annat operativsystem i en annan virtuell maskin (vbox), och du har använt en annan virtuell maskin (VMPlayer)
  Vet inte hur TI: s ut TIE men något är inte OK, hur i all världen

 46. gnista sade han

  Jag hittade folk redo Bele
  Virtual boxning "min dator" operativsystem partition (C :), men i verkligheten (D :) __ så
  D: \> ImageX / capture d: \ d: \ install.wim "Win 7 Custom" / verifiera ENTER
  Jag fann mig själv för virtuella maskiner i VirtualBox
  och optisk enhet (CD-enhet) är (E :)
  Det föreföll mig snabbare än VBOX VMPlayer
  Om du vill effekter Aero virtuellt box minne i 128 mb och när du installerar gäst tillägg kryssa rutan 3D visas ett fönster, välj nej sedan en annan fönster och kontrollera ja, efter installationen OS kontrollpanelen väljer du Felsökning och gå effekt aero och nästa nästa _____ bla bla-bla -__ voala
  här är mina tips om du inte har något emot administratörer __o trevlig dag

 47. Catalin sade han

  Hej!
  Vid uppstart från startmiljö (winpe_x86.iso), pt. Fil generation "Install.wim" (Windows Imaging Format), ett fel: Fel vid öppning av fil [d: \ föreställa \ data.wim]. Snälla hjälp mig.
  Tack.

 48. Jag försökte göra allt gick ok men när jag ajunsla utbildningssystem ger mig ett fel {Roar totalprestanda för att försöka DATOR Sysprep} Vad vänta på ett svar för att hantera Mayle [E skyddas] Tack på förhand

 49. gnista sade han

  Pai gav dig sysprep fel för denna manöver redan gjort minst 3 gånger
  innebär att dina fönster är inte ren innan du __cineva till skräddarsydda och gjort download__
  Om du vill återställa värdet av en förändring Sysprep-versioner registru__doua
  v1-run_slmgr.vbs / DLV__enter
  v2-run__regedit__enter__ välja HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ Setup \ Sysprep status \ sanering === tillstånd sätts till värdet 2

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.