Counter Strike 1.6 på Android, det ursprungliga spelet på datorn till telefonen

Counter Strike Android portning 1.6

1.6 att spela Counter Strike för Android, precis som vi har massor av spel? Svaret är enkelt: Counter Strike har en stor samling av spelare som vill ta spelet med dem överallt.

Varför behöver vi att köra Counter Strike 1.6 Android?

1. Counter Strike 1.6 installerat på datorn
2. Xash3D (Android APK installations)
3. CS16Client (Android APK installations)

Hur man installerar Android 1.6 Counter Strike?

1. Vi i mappen med namnet "PC Desktopxash"
2. Kopiera mappen apk platser "xash"Desktop
3. Counter strike spel mapp kopiera mapparna "cstrike"Och"ventil"Och fastnar dem i mappen"xash"Desktop
4. Kopiera mappen "xash"Desktop roten lagring i telefonen.
5. Telefonen, inställnings / säkerhet, aktivera "okända källor"
6. Installera APK: s "CS16Client"Och"Xash3D".
7. lanseringen ansökan CS16Client och tryck på botten "CS16-Client Launch"
8. Ökning av spel!


... Berätta hur du skriver rutan körs på dig och din telefon ...

Tutorial - Counter Strike Android 1.6

relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Mihnea sade han

  hej,
  Om vi ​​svarar kan inte installera deirect ånga ånga på telefonen ... Jag köpte alla webbplatser Counter Strike ???

 2. Jag trodde även med makt. ja undra på att dessa killar inte gjorde cs, cs gå för telefonen som spelar mycket

 3. adrian Iulian sade han

  Där påsen xash fil? i Android obb eller datum?

  • adrian Gudus sade han

   Det nämndes i video tutorial och noterade i texten ovan videon. Inte längre köra handledning och du kommer att förstå vad de ska göra.

 4. Mihnea sade han

  Kunde gå installerad: Condition Zero, Källa och Global Offensive?

 5. Jag kan inte ansluta att ansluta sig till server.Dupa ge serverkonsolen öppnas och bland annat skriver att Spooting demo header. och det inte händer någonting.

 6. Mihnea sade han

  Cristi,
  Du måste förändras med en ny version CS16Client v1.3 CS16Client v1.31 kan lasta här -> https://github.com/FWGS/cs16-client/releases/tag/v1.31

 7. Mihnea sade han

  Steam Counter Strike Global Offensive och jag mappen Valve ...
  Hur man installerar på dessa två?

 8. LucianGL sade han

  Något rekommendationer för en bärbar dator grafikkort 1080 8VRAM, intel i7 minimi 2.7 GHz, dubbla SSD och en hårddisk, men hårddisken skulle föredra version tjockare där jag kan sätta en HDD (laptop 2.5) av 3TB vad lite en tjockare än normalt, 32 rAM minimum, jag bryr mig inte Windows.
  Om det finns någon med något liknande, be honom att säga något åsikter om vad som gör buller, hur många domkrafter eller USB usb3 kan 3.1 har andra intressanta detaljer.

  • Mihnea sade han

   Ja du gör med denna laptop ... tekniska ritningar i AutoCAD ... Således tilldelade budgeten för en bärbar dator ???

   • LucianGL sade han

    Budget misstänker att salt 2000 €, men det är inte viktigt, vad man ska ha i sina uppgifter som nämns och om någon har något, eller en bärbar dator med 1080 nvidia be honom att berätta hur tyst det är, den version som är kylvattnet är inte och för 1080, menar jag att ASUS ROG, men det finns andra företag / som inte vet mycket. På grund av detta och ställa några yttranden.

 9. Cristi och jag är ditt problem med ditt ljudkort integrerat på moderkortet, kommunicera med vänner via Skype mikrofon höra att buller (surr) am.instalat sista förare efter tillverkarens webbplats 7 x64 Peter fönster. Jag har Asus moderkort p8h67-m.pro: https://www.asus.com/ro/Motherboards/P8H67M_PRO/

  • luciangl sade han

   Något som jag hade en gång någon post eller om du inte använder mikrofonen kunde höra ett surrande, något efter att jag satte två skydd svamp för mikrofon minskat ljud men ändå lät långsammare, mest lämpligt att ersätta med en extern ljudkort.

 10. Påminner mig om de gamla dagarna i gymnasiet när vi skulle samlas på internetkaféer och domino spelar cs 1.6. Nu Jag har egentligen inte tid för spel, tiderna har förändrats ...
  Att sätta nostalgi åt sidan, satte jag mig på telefonen spelet. Det verkar vara igång ok. Bara för att jag har svårt att Counter Strike spel på telefonen eftersom det är ett spel som har utformats för mus och tangentbord. Jag flyttar som om jag var ögonbindel med pekplatta display ... och jag sköt nästan alla

  Säkert många kommer att sätta cs1.6 telefon med sportlov. Tack för handledningen.

 11. Robert sade han

  Cristi Hej! Du kan göra en Google Play-tjänster tutprial om att stoppa körs kontinuerligt i bakgrunden och automatiskt startar omedelbart om du slutar, kan stoppa utan att avinstallera Google Play och Google nu?

  • adrian Gudus sade han

   Google Play-tjänster är viktiga appar från Google fungerar, kan agenda, kalender och andra applikationer synkroniseras med Google-konto.
   3 tusen i de sista timmarna av den senaste lasten använt min 148 MB RAM och batteri 0%.

 12. florin sade han

  Jag har installerat spelet och visas flera Internet-servrar som jag ansluter. Jag 1.6 cs men min server och jag kan inte ansluta till det. Har jag fel eller något du inte kan ansluta servrar cs 1.6 riktigt?

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.