Bekräftelse kort med PayPal - Betala säkert

Idag ska jag visa dig hur du sätter eller hur man ändrar ett kort till ditt PayPal-konto för att kunna fortsätta att göra betalningar online.

Online betalningar inte fungerar!
Ett tag min utgånget kort och glömde att ändra det - när det är dags betalningar online, började flöda och e-postmeddelanden från Google, från värd från CloudFlare, etc., att håret Inga utbetalningar gjordes. Dessa betalningar programmeras automatiskt, och betalades via PayPal.

Betalkort löpt ut?
Jag kom in i ditt PayPal-konto och jag insåg genast att inga betalningar gjordes ström. Jag checkas in där och märkte hans kort hade löpt ut.

Betalkort igen!
Jag sprang till banken och jag fick det nya kortet och gyllene (vet inte vem är haken). Jag kom hem och började göra betalningar. Överraskning, går kortet. Vad nu?

Det nya kortet fungerar inte för online-betalningar?
Jag tog kuvertet och märkte att kortet han skrev att "vi måste använda kortet i en bankomat eller en POS för att aktivera kortet och kontakt.
Jag klättrar in i bilen, jag stannar vid ATM-kort påsen och ta bort minimibelopp, och komma tillbaka hem igen. Lycka till!

För första gången har aktiverat Secure 3D. (Update)
För dem som inte har aktiverat 3D säker (det första kortet), måste du kontakta din bank för att möjliggöra säker 3D, som är ett skydd mot obehöriga betalningar på nätet. Utan 3D Secure aktiverat kan du inte betala online-företag eller tjänsteleverantörer.

Bekräftelse av betalkort konto Paypal
Vissa betalningar vi direkt med kortet, men för att göra andra betalningar, måste jag ha ett PayPal-konto funktionell och jag tog det. Jag tog bort det gamla kortet och jag satte kortet igen, överraskning, måste du kontrollera kortet. Lyckligtvis jag kontohantering som sparar mig en resa till kontoutdrag som fattigdom förs fyrsiffrig kod. Om jag inte har online kontohantering?

Vad som är bra för PayPals detta?
PayPal är en online-betalning plattform som ger säkerhet och komfort vid användning snabbt. Är ett slags buffert mellan säljaren och dig, skydda dig och mot betalning men efter, när du kan återställa dina pengar om du har tagit någon flisa. Varning dock, PayPal, ur min synvinkel är bra bara för betalningar eftersom mottagande av pengar debiteras vissa avgifter. Men lägenheten är super hårt. Jag rekommenderar!

Tutorial PayPal-konto skapas (Äldsta)
PayPal donationer knapp Creation Tutorial (Äldsta)

relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Och om vi sätter upp ditt paypal tillhörande kort, hur mycket pengar jag har att många som många har och Paypal, eller måste jag för att överföra?

  • adrian Gudus sade han

   Du behöver inte överföra. Betala med PayPal och han drar kortet exakt mängden / värdet av produkten / tjänsten du köper, även om du kort du 1 miljoner PayPal dra sig tillbaka från kontot endast värdet av produkten / tjänsten köpt och skicka detta belopp dras kortet, säljaren.
   Förklarade detta i videon tutorial, ingen rulla, handledning look från topp till tå. PayPal är bara en mellanhand.
   På så sätt undvika säljaren att se din personliga information.

 2. cristi sade han

  Vilka inställningar ska göras i PayPal-konto, eftersom växelkursen vara fördelaktigt för köparen?

 3. Hej Cristi reuserc jag inte vill köpa appen från Google Play Store paypal konto är paypal betalning begränsas medborgare i Rumänien eller någonstans jag fel?

  • adrian Gudus sade han

   Vi har redan en handledning om detta hittar du använda sökrutan uppe till höger. Skriva det "handledning om hur man köper program från Google Play Store" trycker på Enter och hitta handledning. Från vad jag minns, Rumänien, men du kan inte köpa med kreditkort eller (Orange)

 4. Andi s ^ sade han

  De tjänar något i lön, eller hur?

  • PayPal tjäna säljaren - du som köpare betala $ 10 på produkten kostar $ 10.
   Ofördelaktigt för dig är när du vill få pengar i ditt PayPal-konto och vill ta ut ditt bankkonto - betalar sedan 2 $ - Om det är stora mängder inga problem, men om du bunden 10 $ mer bo med $ 8.

   • is alinutza sade han

    Är du säker på att endast säljaren betalar provision? Jag gick ett Visa-kort i lei och jag betalade honom olika förvärv i euro eller dollar och betalat avgiften, förutom att han blev sin valuta omvandlingsfrekvens. Var provision för valuta?

 5. Calin sade han

  vadca nyaste alla kort inte accepteras. Jag har vista elektron från Banca Transilvania avvisas. 10 100 jag hade och han bara lei

 6. mörka sade han

  Jag har ett Visa Electron-kort från Banca Transilvania, kan sådana kontroller ta som kodar för fri att gå till ATM?

  • adrian Gudus sade han

   Du kan inte gratis, måste du gå till banken och be om ett kontoutdrag konsult på kortet när du lägger PayPal.
   Om du har valt e-förvaltning. När du gjorde ditt kort, får du en token som du kan logga in på din banks hemsida, ditt kontoutdrag och se så gå ut och transaktionskod

   • mörka sade han

    Så om jag går mer än ett par dagar bör kräva ett kontoutdrag på dagen jag lagt till PayPal-kortet? Jag fortfarande inte har tryckt på den knappen som säger att jag måste ta ut en viss summa på ditt konto; Jag kan därför tas bort med en kod som utvinns ur bankomaten? Jag menar, innan jag gick till ATM och tryck sedan på checkkonto, kan du?

    • adrian Gudus sade han

     Jag vet inte att ATM kommer att ge dig ett kontoutdrag. Ju mer du kan ge information om kort balans, ger dig ett kvitto som säger hur mycket pengar på kontot genom att besöka balansförfrågan eller något.
     Kontoutdraget är mer detaljerad och visar information om transaktionen som ägde rum på önskat datum. Jag förstår inte vad alla skjuta ATM. Är du rädd för att gå in i banken? Har du förbud, stal du något?

     • mörka sade han

      Jag har ingen av dem som nämns av dig, förutom att den närmaste banken Transilvania är 10 km mot mig.

 7. ARTHUR sade han

  I kort om bekräftade PayPal-konto kan betala med kortet direkt till butiken POS PIN bildar?
  eller direkt med olika verktyg som kort (överbrygga paypal)?
  tack

 8. Alex sade han

  Om du vill ta ut pengar från paypal e neeaparat jag kommer att lägga bara ett bankkonto eller kreditkort?

 9. nicu Bordânc sade han

  MS handledning, lyckades vi bekräfta mitt kort, CEC Bank var tillräckligt för att kalla dem, och jag har gett token.
  Grattis tutorials!

 10. Fungerar det också med Skrills MasterCard?

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.