PC konfiguration och billig Intel SSD Skylake

Hej vänner, är idag sekelskiftet en billig PC-konfigurationer och balanserad.
PC-konfiguration är baserad på Intels Skylake, som är den senaste generationen av processorer från Intel, med hjälp av teknik tillverknings 14nm. Detta innebär att processorer är mer kraftfulla och mer ekonomiskt, alltså svalare.
Vårt system kan användas för spel, om du bifoga valfria grafikkort, jag lämnade det i slutet. Jag kan inte säga det Bästa PC GamingMen säkerhet är en mycket kapabel system, särskilt med Nvidia GTX950.
Ärligt jag låg i vänta den här gången lanserade Intel intervallet Skylake mer tillgängliga; för Intel-baserade system förra SkylakeDen kom ut lite dyrt, men också extremt kraftfull.

PC konfiguration och billig Intel SSD Skylake

Vad jag används för att ställa upp systemet?
1. Intel Pentium-processor med HyperThreading G4400 är i3, men med tillräcklig kraft för alla uppgifter. Förmodligen inte en i5 eller i7, men är mycket billigare än dessa.
2. Moderkortet är Asus och är utrustad med allt han behöver användaren, opretentiös och avant-garde funktioner.
3. SSD är från San Disk, en producent som vet något om Nand flash, lagring och controller firmware, bara de mest respekterade tillverkare av minneskort.
4. Minnet kommer från Patriot, ett 4 × 2 Giga-kit, för att gå till en dubbel kanal (dubbel bandbredd).
5. Källan är från Corsair, en anständig källa och 10 gånger bättre källor än lager på färdiga system.
Valfria Gamers har lagt i en konfiguration Nvidia GTX950 platta som inte är absolut nödvändigt. Jag sade, är bara för spelentusiaster. Normalt kommer datorn att fungera utan grafikkortet, eftersom processorn har sin egen integrerad grafik.
Intel® Pentium ™ G4400, 3.30GHz, Skylake, 3MB, Socket 1151, Box
Patriot Memory Viper 3 8GB (2x4GB) DIMM, DDR3, 1600MHz, CL9, 1.5V, XMP
ASUS moderkort H110M-A D3, Socket 1151
Solid State Drive (SSD) SanDisk Z400s, 2.5 ″, 128GB, SATA III
Källa Corsair VS-serien CP-EU 9020096, 450 W, Active PFC, ATX 2.31, 12 cm fläkt, svart
Spike Cougar bostäder Black, Mini Tower, utan ström, svart
Eventuellt, för spelare:
Asus grafikkort NVIDIA GeForce GTX OC Strix 950 GAMING, 2048MB, GDDR5, 128bit, 2 x DVI, HDMI, Displayport


Videohandledning - Billig PC-installation med Intel Skylake-processor och SSD

Intels senaste system baserat på Skylake


relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. God kväll! Jag har ett förslag på övningar eller serie tutorials:

  Powers gör en serie tutorials på programmering i C / C ++ med kodblock? Eller en serie om AutoCAD 2015? Jag skulle mycket i college

  Hur som helst, grattis till arbetet så långt!

 2. Förslag handledning / artikel jämförelse mellan PC och laptop.

  • Det är svårt att göra en jämförelse som processorer, minnen och grafikkort inte är likvärdiga. Visst, det finns starka bärbara datorer som överstiger en skrivbordsmiljö. Till exempel, min laptop (Acer Aspire VN7), överträffar alla kapitel skrivbordet jag skriver nu. Men med skrivbord må lite bättre.min laptop (Acer Aspire VN7)
   Snart ska jag göra en demo, som kommer att pågå populära spelen på den bärbara datorn.
   Faktum är att de nuvarande bärbara datorer kraftigt har avancerade.

   • Jag var inte intresserad av spel, gör mig uppskatta mer pc bekvämlighet i bruk, kan du flytta tangentbord och bildskärm på bordet som du vill. I3 mig en tacka mig plus en SSD. Bra handledning föredrar N200 Cooler Master fall.

 3. Cristi Jag vill ha en handledning om bitcoin och vilken produkt är lönsam för bitcoinbrytning, vad är nu lönsamt? ...

 4. Dumitru sade han

  Hej Cristi. Jag har ett nät från 1000 mb / s. Vilken gigabit-router rekommenderar du? Om du kan, gör en handledning ofta för gigabit-routrar. Framtiden tvingar oss att hålla jämna steg med teknik och näthastigheter. tack så mycket…

 5. att vara stilla i det skede av datorkontor.
  Du kan inte spela med denna processor sista framträdanden (Full HD?). Gud förbjude
  du sätter det sista kortet från NVIDIA Jag tror att det har 10 fps.
  så högt jag fruktar dessa minnen stöds inte av moderkortet? Patriot Kristus?

  • Denna processor, med det "valfria" GTX950-grafikkortet, kan köra alla spel i normala inställningar, utan AA, AF och andra pixelsötningsmetoder.
   En i7 är 6700 800% dyrare, men endast 50-70% bättre i spel.
   Visst, i andra uppgifter, som videoredigering, omkodning, arkivering, grafik, etc. är en i7 6700 mycket bättre, men i spel

 6. Grattis till självstudierna! Jag har följt dig länge, men jag vill fortfarande fråga vad som är meningen med sådana handledning åtminstone nuförtiden? stationära datorer ... hör till det förflutna ... eftersom vi var yngre mici vet jag inte ens vem som använder dem längre och vad är poängen med att köpa en .... nästan vilken bärbar dator som helst idag är lika kraftfull, det kostar lite , det är litet och bärbart. Jag personligen har en ASUS F550-serie på 600 euro där jag kan köra alla möjliga och omöjliga spel ..och jag är inte besviken hittills ...

  • För att vara ärlig med dig, om du inte ger några 5000 lei på en bärbar dator, använd inte grejer allvarligare eller spel; Medan en stationär till någon 2500 dig.
   Monitorerna är mycket bättre än en bärbar dator skärm: noggrannhet, upplösning och färg farbror svarstid.
   Dedikerad tangentbordet är bekvämare än en bärbar dator, plus efter en lång Leap Frog bärbara nycklar.
   Möjligheterna laptop lagring är begränsade inre utrymme. Desktop kan burduşeşti honom med HDD
   Vi bör dock inse att bärbara datorer kraftigt har avancerade. Över 4000-5000 lei tangentbord har hyggliga, något anständigt skärmar, kraftfulla processorer, etc. Men detta till ett pris något högre. Fortfarande väntade bättre ljudkort, högtalare anständiga kylsystem mer intelligent utformade, tillbaka nära pekplattknappar, bättre självständighet för kraftfulla bärbara datorer.
   Bärbara och stationära har var sin plats på skrivbordet eller handväskan. Varje använder precis vad som behövs.

 7. Dumitru sade han

  Tack både för Cristian Adrian svar, snabb och jag gigabit.adrian router gigabit nätverkskort och processor i5 som Information [ytterligare] .noapte bra alla

 8. Catalin Botezatu sade han

  Jag skulle vilja köpa dessa komponenter:
  Asrock moderkort 970 Pro3 R2.0, AM3 + uttag, AMD Chipset 970, 3.0 USB, ATX
  Kingston HyperX minne Fury Blue 8GB DDR3 1866 CL10 MHz Dual Channel Kit
  AMD FX X8 8300, AM3 + kärnor 8, 3.3 GHz, L3 8MB Cache, TDP 95W, Box
  Plus Zalman bostäder Z3
  Från min gamla dator för att hålla en bättre video 630 GeForce GT; SSD 60, 1 TB hårddisk, och en källa 420 spolar W.
  PS: Jag är en nybörjare och jag skulle tänka särskilt på moderkort kompatibilitet med RAM (Om du bor på denna frekvens)..
  Och om det är värt vad du presenteras för dig?

 9. Mugurel sade han

  välkommen
  du vet hur du återställer skype-lösenordet. Jag är fortfarande inloggad men i systemformat raderas det också om du har en lösning ... .tack.

 10. Daniel sade han

  Glömde att sätta en hårddisk till i kundvagnen tb även 1 och 950 GTX grafikkort på 128bit bättre köpa en 256biti AMD, är AMD över nvidia min åsikt.

 11. Jag i7 processor aapare s sista innan den SYLK. och basplattan asrok om jag stavade. Bottenplattan är iefitna olika portar 2 3.0 bakom och framför 3.0 1. NVIDIAs grafikkort och jag 800 gb 4s grenade och är mycket nöjd med honom. Vi testade och spel som GT 4 och anständigt drag. Jo jag inte spel jag ville se hur ledningen. PCU: s Miria lever v35

 12. Dumitrei om du hävdar att netto 1000 mb / s optisk fiber RDS som innebär att du kommer in i huset direkt.
  om det nu är ZTE epecial touter korn fiberoptisk ptr, talar om band ala know får mugg naturligt i förvar.
  Om du bor hemma och har ett modem, Köp dig en TP-LINK 300 m wifi och det är det i alla fall 1000 mb / s finns inte: det skulle vara höjden av 10G att ladda ner en fishier i 10 sekunder

  • godofpain sade han

   @Okas: 1000megabits / sekund = 125MegaBytes / sekund nedladdningshastighet. Hur 125MB / s kan uppnås i idealiska förhållanden att säga att 100MB / s skulle vara rätt hastighet. En fil hämtas 10GB vid denna hastighet i cirka 100 sekunder, inte 10.

 13. Dumitru sade han

  Jag Okas verkligen att ZTE modem via en router, men du inte ladda ner filer 25 mb / s men med 10 mb / S.de dem jag frågade en router gigabit.intra på webbplatsen för RCS-RDS, och se de har hastigheter mellan 300-1000 MB / s. Nu med kabeln ansluten till de nedladdade filerna PC 25-30 mb / s.si uppladdning det är bättre nu jämfört med när vi var anslutna genom att routern som ett team 300mb.Sper rensas.

 14. Ovidiu sade han

  Bra 500 euro i Italien konfiguration som kostar över 1000 euro

 15. Det kan tyckas dum fråga, har handledningen 2 Trådar processor och denna processor uppenbarligen äldre och svagare, har Intels 6300 ingen. Innebära att denna handledning processor och den senaste -22nm- även om de bara 2 4 s slags kärnor kärnor? särskilt om du vill göra luckor tung, som du nämnde, menar jag kraft, prestanda och vill göra 4-5 luckor när han till exempel titta på youtube, facebook, ladda ner något, installera något, så småningom kommer du har en audio-videochatt. eller ta en kyckling på en pinne, uppenbarligen inte göra detta kontinuerligt men vill veta om vad kan inte i verkliga tester.

 16. Uttaget konfiguration som är bäst att köpa nu eller 1150 1151? Jag syftar inte strikt till denna konfiguration, men i allmänhet så. 1150 eller 1151?

  • Den senaste generationen av Intel sockel Skylake kom igen 1151. Den sista generationen, är det förståeligt att de är de mest högpresterande processorer och styrkretsar.
   Det betyder inte att den förra generationens Intel Haswell inte längre är lönsamt. Du kan hitta de bästa processorerna pris och moderkort till ett bättre pris.
   Intel Skylake är Merie med 5-15% högre prestanda än motsvarande Intel Haswell.

 17. Solid State Drive (SSD) OCZ ARC 100, 2.5 ″, 120 GB, SATA III, av nyfikenhet, den här SSD är inte bättre än den i handledningen?

 18. Hej cristi, jag skulle också ha en fråga om du kan hjälpa mig, jag har en bärbar dator hp pavilion g6 Jag skulle vilja ändra sitt RAM-minne till 8 GB. Min fråga skulle vara: kan jag sätta något annat 8 GB minne eller behöver jag ett kompatibelt minne från samma tillverkare ... Tack och väntar på svar

  • Teoretiskt kan du ersätta nuvarande minne med något minne på samma frekvens. I praktiken kan det finnas vissa problem. Bäst, gå till forum och se vad minnen har monterat andra användare på samma dator.

  • 1 Om du inte hittar exakt vilket minne du har i det kan du helt ta bort det du har och sätta ett kit (2 ramkort) eller direkt ett 8 GB. Sök på den bärbara datortillverkarens webbplats och ark.intel.com för vilket minne den stöder och försök att få den så hög som möjligt, särskilt om du litar på den integrerade grafiken i processorn. 3 se att minnet du redan har kan tas bort. 4 om plattan du har inte kan tas bort, ta något som liknar den du har från samma tillverkare, dvs frekvens, spänning ... Kanske kan de från pcgarage eller emag förbeställas eller kanske du känner till en annan butik. Det är inte vem som vet vad men du ser att minnena är kompatibla, ta inte ddr4 om det stöder ddr3, lägg inte mer än det stöder, sätt operativsystemet på 64 bitar, om jag tror bättre måste du veta något om inte mer väl vänd dig till en man som känner eller till och med en onlinebutik

 19. hondan sade han

  salut.pt för att användas som mediefilmer, musik, net är en tillräcklig, optimal enhet? skulle du rekommendera något annat? använd som en tv-skärm. det skulle vara ett intressant ämne ... vilken gadget man kan använda för media, så att säga, dvs. stationär, bärbar dator eller mini-pc

  • Jag dokumenterade själv, det är en bra processor, och jag tvivlade själv först, se vilka program som använder och se om det går på denna processor eftersom det självklart att gå upp till en gräns

 20. Iulian sade han

  Hej Cristi! Det här är konfigurationen på min hemdator ... det är en mycket gammal och svag konfiguration från 2006 eller 2005, jag vet inte exakt. Jag har en fråga vilka bättre komponenter som kan användas med detta moderkort (jag vill byta processor, ramar, grafikkort, bildskärm, förmodligen källan) Jag hoppas att du får lite tid att svara på min fråga. förstod vad jag menade Jag vill ha de bästa komponenterna som är kompatibla med detta moderkort. Tack på förhand och nedan har du länken till de tekniska specifikationerna för datorn (eller "mill" just nu som du vill kalla det) .
  ...... ..

 21. Ciprian sade han

  Cristi hej, jag coonfigurarea, men jag tappade hårddisken. Jag monterade moderkort Processor och RAMI.
  hardu ser överraskning när jag vill bara inte se Windows® installerar Particle. Jag hörde att de går till SATA AHCI scrimb men kan inte hitta hur man gör ???

 22. gabriel Georgescu sade han

  Hej Cristi, prestandafördelar om jag stannar i3 sk 2100 1155 2011 år. Om så är fallet hur många procent. tack

 23. Marian sade han

  Cristi Hej, jag skulle vilja ha några råd om det är möjligt. Jag äger en äldre dator (moderkort Gigabyte GA-vm900m, Intel Core Duo-processor buss e4400 2ghz s.800 775 2 mb minne elixir × 2 512 5300 pc667 mb grafikkort ATI Radeon minne x1550 512), gör den här historien en RAM och grafikkort för att knäcka varje 2 dagar. Från början ville jag köpa detta system, men använder det bara för att surfa, filmer, tänkte jag byta grafikkort och RAM. Safir AMD Radeon HD grafikkort 5450, 1024MB, DDR3, 64bit, HDMI, DVI, VGA, tyst och kyla Corsair RAM 2048MB DDR2, 667MHz värt att uppgraderingen eller systemet i stället? tack

 24. DOREL Dumitru sade han

  Hej Cristi, intrebare.Am bry med ett rekommenderat system byggt i handledning med små skillnader (bostäder och Source) utan grafikkort, men jag lagt till en SanDisk SSD hdd 1TB.Amvrificat z400s och hårddisk med HD Tune och märkte temperaturer ssd olika C = 40 30 C.Intrebarea och min hdd är huruvida, och om du ge mig råd. Med känsla och respekt

 25. rares sade han

  Jag säger det inte trots, men du väljer det så i fallet ... om det händer för ssd är det bra om det inte är bra igen, om du måste ta på dig handskar för att gå i fodralet inte klippa dig igen är det bra och jag skojar men du förstår, du säger det det är bra med källan nere men igen väljer du slumpmässigt etc. En budget på cirka 200RON är anständig. Låt oss säga att du får ett 90RON-fodral där du måste köpa support för SSD istället för att välja ett direkt utrustat. Cooler Master N200 är ett plussexempel att om du tar bort frontpanelen kommer den trådbundna delen inte ut

 26. cristi699 sade han

  Hej Cristi, vänligen rekommendera mig till mig en bra CPU-kylare FX8350 eftersom beståndet är alltför bullriga och processorn är ganska varm.

 27. bogdan sade han

  Hej Cristi! Jag stör dig med en fråga. Jag köpte det system som jag har gjort video utan grafikkort. Tänk källa och andra komponenter stödja ett ASUS grafikkort NVIDIA GTX 1070, 8GB, GDDR5, 256bit? Eller måste jag byta något?

 28. bogdan sade han

  Tack så mycket! Några vänner jag frågade sa att ingen chans skulle fungera och att jag behöver en 7-800W-källa ... Tack så mycket för ditt arbete och för ditt tålamod att förklara det för oss. Vacker dag!

 29. Alexander Trofin sade han

  hej,
  Jag har följande skrivbord: HP Pro 3400 (i3-2120 3.3 GHz H61 Express chipset, HP moderkort kompatibelt med LGA1155 proc. Socket, 2x2GB DDR3-1333 RAM och Hitachi 0.5Tb 7200 rpm SATA HDD, mitt torn med klassisk 450W källa tror jag HP-modell)

  Jag skulle vilja göra några förbättringar, nämligen att lägga till en 240 GB SSD (Kingston A400, 240 GB SATA3), 1x8GB RAM DDR3-1866 (HyperX FURY Black 8GB, DDR3,1866MHz, CL10,1.5V) + xI16 PCIe-videokort utöver det integrerade ett HD 2000 (Gigabyte GeForce GT710, 2GB, GDDR5, 64-bitars). Dessa nya delar är kompatibla och du kan använda dem säkert för uppgradering eller vad skulle du annars rekommendera? och jag skulle vilja lägga till ytterligare en pålitlig 550W-källa tror jag, vad kan du rekommendera till mitt nuvarande system efter uppgraderingen?

  Tack så mycket och ledsen för det långa meddelandet.
  Alex

Tala Your Mind

*