Högprestanda PC-spelkonfiguration på AMD - max FPS på LEU

Kraftfull PC-spelkonfiguration på AMD
Kraftfull PC-spelkonfiguration på AMD

Vad handlar om “High-performance PC Gaming Configuration on AMD” om?

I denna videodutorial kommer jag att konfigurera ett spelsystem baserat på AMD, med vilket du kan spela de senaste titlarna med höga inställningar. Med start från Ryzen 5 3600-processor kommer jag att göra en kraftfull PC Gaming-konfiguration på AMD.

Ryzen 5 3600 är en helt ny processor som är fantastiskt med sitt pris och prestanda.

Jag valde för denna build, en CPU från AMD, eftersom många av er har begärt detta. Tidigare har vi gjort PC-konfigurationsguider mer om plattformen Intel, men nu tror jag AMD med de nya Ryzen-processorerna gjorde ett utmärkt jobb och det förtjänar verkligen uppmärksamhet.

Varför valde jag inte Ryzen 5 3600X? Kraftfull PC-spelkonfiguration på AMD

Ryzen 5 3600x är samma processor som 5 3600, förutom att den har en högre frekvens och en något större kylare i lådan.

Tyvärr är det inte värt det, eftersom det erbjuder 5% mer prestanda till ett pris med 20% högre.

Med skillnaden i pengar köper du en svalare bättre än den som kommer med 5 3600X, vilket hjälper dig att höja frekvensen ännu snabbare, och med samma pengar som du var tvungen att betala på en X får du ännu bättre prestanda.

Moderkort för Ryzen 5 3600?

Vi valde ett ganska enkelt Gigabyte-ingångskort med B450-chipset, som ger oss allt vi behöver för en felfri processordrift.

Vi har inte lyxfaciliteter, men vi behöver inte heller, vår huvudsakliga oro är budgeten.

Videokortet är en RX580 med 8GB och en bra svalare.

Det är viktigt att veta att för närvarande, även om vi också har RX590, förblir RX580 det bästa köpet när det gäller AMD-grafikkort. Men RX590 är nästan samma videokort, skillnaden är bara en högre frekvens på RX590 utan RX580.

Adata XPG-minne.

Jag valde Adata eftersom det erbjuder bra prestanda, RGB och anständigt pris.

SSD?

Jag rekommenderar Adata XPG SX8200 PRO som erbjuder bästa prestanda till ett super anständigt pris. Oavsett hur du tar det, med denna SSD kan du inte gå fel.

Jag använder personligen denna SSD och den uppträder bra, även om den är laddad känns den knappt. Han tar alla dem utan att andas.

Källa och bostäder?

Som vanligt är källan Seasonic med bronscertifiering, även för budgeten, och fallet är ett generiskt med att sätta ner källan och “luftflödet” tillräckligt; Men jag är säker på att några av er kommer att välja ärendet enligt dina preferenser.

Lista över komponenter som används i AMD Performance PC Gaming Configuration tutorial:

 1. AMD Ryzen ™ 5 3600, 35MB, 4.2 GHz-processor med Wraith Stealth-svalare
 2. GIGABYTE B450M S2H Moderkort AM4, 2 x DDR4, rev. 1.0
 3. ADATA minne XPG Spectrix D41, 8GB DDR4, 3000MHz, CL16, RGB
 4. MSI Radeon RX 580 Armor OC-videokort, 8GB DDR5, 256-bit
 5. ADATA XPG SSD SX8200 PRO 512GB PCI Express 3.0 x4 M.2 2280 NVME
 6. Källa Seasonic S12II-520 Brons, ATX12V, 520W
 7. PC Serioux MAKENNA-fodral, utan källa, Middle Tower, ATX

Uppdatera Bios för Ryzen 3000-support

För tillfället är alla dessa kort baserade på F40, som är kompatibel med Ryzen 3000-serien processorer. Det kan dock vara en äldre kartong, slut i lager eller används om du har en äldre bios som inte stöder Ryzen 3000-processorer.
Om du inte har den senaste versionen måste du göra en Bios flashback, och den minst svåra delen är att du måste göra detta utan en processor, minne, videokort, bildskärm etc.


Här är en flashback bios tutorial för Asus. Och det liknar Gigabyte (se nedan).

Hur man gör bios till flashback till Asus (från 8 minut: 12

Här är processen för Gigabyte:
https://www.gigabyte.com/in/MicroSite/372/images/safe.htmlogillande

Relaterade handledning:

 1. Billigt spelsystem för 2020
 2. 2019 Prisvärd Spelräknare
 3. LAPTOP MED STRICT SCREEN (svart) - problemlösning
 4. PC-konfiguration med ny Intel i3 med 4 NUCLEE Coffe Lake
 5. Prisvärd och tyst spelkalkylator - Små budgetspel
 6. Åtkomlig datorns prestanda och tyst

Videohandledning - Högpresterande PC-spelkonfiguration på AMD

relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Nancy sade han

  Ja. Tack för handledning. Även om jag har uppnått spelåldern och jag verkligen inte kommer att ta ett sådant system, lyssnar jag alltid med nöje till dina videor eftersom de extraherar användbar information från dem. Från diskussioner med vänner som är bra på IT drar jag slutsatsen att AMD erbjuder det bästa valuta för pengarna, vilket du bekräftar. Intel är mycket bra bara om poängen är högre.

 2. För att det valda moderkortet ska stödja tredje generationens Ryzen-processor måste en BIOS-uppdatering göras. Om du inte har en AM4-uttagsprocessor kan du inte göra det. Levereras med F1 måste uppdatera till F40.

 3. Daniel sade han

  Jag rekommenderar inte det grafikkortet men min radeon rx 580 rustning oc 8gb, för mig efter ett års användning började redan figurera plattan (skärmen gick av i några sekunder och återhämtade sig, en annan gång gick på och skärmen stängdes av) Jag bytte brädet med en ny saprhire radeon rx 5700 xt nitro + blir vit för nu.

 4. Daniel sade han

  Jag vill ha en rekommendation för nätverkskortet, jag släpar i spel den stora pingen 140-360 ping Jag netto från fiberlink digi 1000, moderkortet är och b450 tomahawk, och jag inser inte vad det är att jag har en så stor ping.

 5. Daniel sade han

  Jag vill ha en rekommendation för nätverkskortet, jag släpar i spel den stora pingen 140-360 ping Jag netto från fiberlink digi 1000, moderkortet är och b450 tomahawk, och jag inser inte vad det är att jag har en så stor ping.

 6. Daniel sade han

  Det är inte nödvändigtvis det. Vad som är bättre än en Intel eller AMD är lite som en bensin- eller dieselbil. Var och en har plussmål och minus.
  Jag föredrog personligen en i5-9400F kontra en annan AMD. Denna processor är bra (och) för spel och kostar runt 600 lei. AMD är på 1.000.
  Det jag sparade från processorn satte jag på grafikkortet. RTX 2060 är mycket mer än en RX 580. Eller till och med över en GTX 1660 TI.
  Jag fick BF-systemet nedan på 3.950 lei.
  https://www.pcgarage.ro/sisteme-brand/lenovo/gaming-legion-t530-tower-procesor-intel-core-i5-9400f-29ghz-coffee-lake-16gb-ddr4-512gb-ssd-plus-1tb-hdd-geforce-rtx-2060-6gb-freedos/
  PS: Jag är inte en dålig spelare. Men ett spelsystem är en annan liga än de klassiska stationära datorerna.
  Typ av som bilar ... en slags sportbil :))

 7. marius sade han

  Hello Cristi.
  Jag vill köpa ett gammingsystem, men jag är väldigt obeslutsam, så en åsikt från dig skulle vara välkommen.
  1. Med en budget på 4500 lei kan en spelbärbar dator klara några år? Eller kan det undvikas och insistera på en stationär dator?
  2. Vad gäller smarta processorer, är den märkbara skillnaden mellan en smartare i5 och en i7? Vad rekommenderar du för en bärbar dator. . . .Jag vill ha något med bra pris / prestanda.
  3. När det gäller nvidia-videokortet är det värt att köpa en gtx1060ti till ett anständigt pris. . . .eller göra en ansträngning för den nya rtx2060? Ser du en stor skillnad mellan dem som ska användas under de kommande 3-4 åren?

  Tack så mycket och jag väntar på svar.

 8. marius sade han

  Jag har fortfarande en fråga. . för att ingen berättade för mig.
  Till exempel, om jag vill köpa en Asus-bärbar dator, har tillverkaren flera nivåer av teknisk utrustning på webbplatsen. Men i de fysiska / onlinebutikerna i Rumänien presenteras bara några konfigurationer för varje bärbar datormodell.
  Så kan jag välja den konfiguration jag vill ha från tillverkarens webbplats och sedan den fysiska / onlinebutik för att leverera min bärbara dator? Eller ska jag bara begränsa mig till vad butiken har på lager?

  Tack.

 9. Videokort 01.11.2019 = 949 lei
  Videokort 18.12.2019 = 2300 lei

  Emag folk :)))
  till någon annan distributör som hittar minst 1000 lei.

Tala Your Mind

*