konfiguration PC-spel till bra pris

konfiguration PC-spel till bra pris

Gaming är mer aktuell än någonsin, och de flesta av oss vill ha ett system som kan spela nya spel; Eftersom ingenting är mer frustrerande när spelet inte vill köra eller körs konstant.
Nedan har vi samlat de bästa komponenterna på marknaden för en anständig budget. Till det priset jag undrar även när jag lyckats skrapa ihop ett bra system för spel.
Processorn är en Haswell, för Skylake Det är för dyrt för de flesta spelare. Även hace del av den senaste generationen, är Intel-3 i4170 en mästare.
Är den nya generationens grafikkort, Nvidia GTX 960 förra generation verktyg.
Som ni redan vet, valde jag en SSD för lagring i GB Kingston 128. Men du kan montera en hårddisk i detta system, som det kommer att använda för lagring. Jag rekommenderar en av 7200 rpm.
Källan är från Corsair och har 450W tillräckligt för detta system, även med några extra kraftreserver.
Billig PC-spelkonfiguration - Begagnade komponenter:
Intel® Core ™ i3-4170, 3.70GHz, Haswell, 3MB, Socket 1150, Box
Asus moderkort H81M-A, socket 1150
Kingston HyperX minne 4GB Red Fury, DDR3, 1600MHz, CL10, 1.5V
Gigabyte NVIDIA GeForce GTX grafikkort 960, 2048MB, GDDR5, 128bit, HDMI, DVI, Displayport
Flash SSD Kingston V300 2.5 ″, 120 GB, SATA 3
Källa Corsair VS450 450W, Active PFC
Segotep bostäder SG-CL, ATX Miditower utan ström, svart
Tillval-hårddisklagring
Seagate Barracuda hårddisk 2TB, 7200rpm, 64MB, SATA 3relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. flo13 sade han

  grattis till handledning, ja till en bra dator är en mycket lockande pris.

 2. Grattis handledning, Cristi ber om ursäkt för korrigering, du menar 7200 rpm hårddisk.

 3. Adrian sade han

  Vänligen rekommendera ett tangentbord och mus kit eller separat.

  • Microsoft Desktop tangentbord och mus Kit 3000, Wireless, Blue Track, svart, USB
   Det är ett anständigt pris för mus och tangentbord kvalitet.
   Tangentbord är bara bäst mekanisk, från 100 euro uppåt. Mus Logitech hitta bättre modeller (MX Master, prestanda, var som helst). kostar över 300 lei varje.
   Jag säger ovanstående kit är det bästa valet.

   • Adrian sade han

    Jag tänkte på något sådant och jag köpte Logitech MK330-satsen. Men då tänkte jag på trådlös teknik om det skulle vara kvalitet för en intensiv användning av datorn. Rekommenderas ett trådlöst kit för datorn? Här menar jag svarstid på trådlös teknik och batterier. Kanske har jag fördröjning, min mus kraschar eller något fungerar inte som ett trådbundet tangentbord? Jag skulle vilja använda tangentbordet och musen för redigering, programmering ( kontor / hem), då mindre för spel men när jag säger mindre menar jag inte en timme / två om dagen, det kan vara en hel dag (antar jag) att spela några matcher med vänner ... Jag hörde från någon att möss är mycket svag vid rullning, det är faktiskt vad jag ser i mig. Då skulle mössen med lasersensor vara av dålig kvalitet, men jag hittade bara i beskrivningarna på Logitech att de hade en lasersensor. Finns det en annan sensor? mekaniska, upplysta och möss med ljus Jag skulle inte ens tänka att spendera så mycket pengar på dem eftersom n u hjälper mig inte alls. Nu vet jag inte vad jag ska göra, skulle jag beställa det kit från Microsoft eller skulle det vara den bästa musen för Logitech MK330-satsen och välja det kit?

 4. LucianGL sade han

  Hur något Cristi SSD till 7200 rotationer? : D Jag säger att göra om handledningen du bör nämna 3 eller SSD istället för hårddisk, inte andra men vissa bara inte vet och tar för givet vad du hör eller säger.

  Det var bra om du nämner den nya trenden nämligen eGPU som kan fästas på datorer eller bärbara datorer äldsta och därmed undantagna för att köpa en ny, praktiskt taget vilken plats du 2500 1000 och kör samma spel.
  Jag specificerade sak i en tidigare kommentar, men du inte var försiktig.

  • adrian Gudus sade han

   Inte riktigt så lätt med eGPU webbplats. Inte alls bekväm att använda den på en bärbar dator portabilitet kommer till helvetet över

   • LucianGL sade han

    Om du sätter i balans enorm mängd pengar du kan spara, jag tror värt ansträngningen och en bärbar dator, du är inte spelar på den bärbara datorn medan du kör med laptop i sin ryggsäck som du förvirrad om eGPU-ul.Hai att vara allvarlig. Det finns några eGPU formade rutor som är ganska liten portabile.Acum upprepa fördel är enorm jämfört med vissa dejavantaj.
    Kopplat överföringshastighet pinne och sa, jag tror att en WinXP hade visat mig galen över 1GB / s, gjorde vi flera överföringar och USB-anslutning 3.1 gick drygt 300MB / s.

  • octavian sade han

   Hej killar hjälpa mig du köpa mig ett grafikkort kompatibelt med moderkortet. Jag Moderkort: Hewlett-Packard HP Compaq Convertible Minitower dc7600. Vad skulle matcha?

 5. LucianGL sade han

  En annan sak, jag nyligen köpte Kingston Datatraveler HyperX 3.0 256GB ( http://www.hyperxgaming.com/en/usb/dthx30 ) Är blå svart, mitten, och genom att ansluta USB-överförings 3.0 jag gjorde på SSD stick och gick över 1GB / s, skriver på det var ~ 120MB / s
  Jag har sett som har version (USB minne) 1TB på plats, det är som vill köpa.
  Inga officiella uppgifter:
  USB 3.0: 225MB / s läs och 135MB / s skriv
  USB 2.0: 30 MB / s läs och 30MB / s skriv

 6. visan sade han

  Hälsa vänner! Windows och nyligen jag 10 startknappen inte längre svarar på högerklicka på den, eftersom jag inte har tillgång till funktioner där. Jag vet inte varför detta hände och snälla hjälp mig. Tack.

 7. Ovidiu sade han

  Cristi Scusi hälsning mig men hur mycket du och mil mil om det sänts till Italien?

  • Jag är säker på att du kan hitta en butik i Italien. Om inte, jag gör en väg där uppe, kan jag inte neka.

   • Ovidiu sade han

    Detta är bra, men inte skickas till Italien EMAG k på Amazon är dyrare hälsning

    • Sergio sade han

     Italien Jag fick själv på eprice.it kan också betala kontant till kuriren anländer ganska snabbt och de är allvarliga. Bafta

   • florin31 sade han

    Naturligtvis kan du inte hitta en i Italien och när du åker till sjukhuset hittar du alltid något billigare eller dyrare ... .. hur många är onlinebutiker i Italien !!!

 8. Konfiguration något intressant men inte riktigt värt i3 eftersom allt har en dual core och sedan bättre få en Pentium GHz över 3 men det är halva priset eller bättre du lägga lite pengar och ta i5.
  SSD är ok som alla ssd känns konfiguration och vivta en levande i dag inte too'll se skillnaderna mellan en SSD billig och dyr men att Kingston inte förtjänar eftersom de ändrade minnen av honom och nu har jag ganska svaga och hitta bättre alternativ på marknaden från andra tillverkare.
  Som källa görs av CWT väljarna och har inte ens Bronze certifiering så att du kan gå till andra versioner .Till exempel på en SIRTEC W 500 ärlig, till ett rimligt pris och allvarlig säljare.
  PS: Pröva även när systemkonfigurationer är du rikta och andra butiker eftersom de har ett bredare utbud av produkter.

 9. Hej Videotutorial hela laget.
  Tittar med intresse under en längre tid och är glada handledning din information som erhållits.
  Hjälpte ofta ackumuleras ny information för att lösa vissa tekniska problem.
  Även 2 veckor sedan hjälpte jag en vän att göra en Gaming PC baserad på information som finns här.
  Jag gick på en Intel-plattform med i5 CPU. Många vänner sa till mig att jag skulle ha blivit billigare om jag hade valt AMD och att jag skulle ha "mer prestanda".
  Jag studerade problemet lite tidigare och kom fram till att det för närvarande inte finns någon så stor skillnad mellan de två företagen när det gäller spel, åtminstone för ett system på upp till ca. 2 - 3000 lei
  Från vad jag såg på din webbplats under de senaste ~ 2 åren, var de flesta spelsystem som presenterades på Intel-plattformen.
  Förr i tiden var det något regel vilja gå på AMD Gaming.
  Jag ser fram emot ett yttrande och en handledning system AMD Gaming
  Grattis till vad du gör.

 10. Anderson sade han

  Bra spelsystem, att pengar snabbare eller gå på en 260x 380 från AMD med lite mer. Vem vill köpa HDD, Blue WD eller Seagate Jag rekommenderar både.
  Tips !!! Köp inte Hitachi eller Toshiba hårddiskar är det värsta, för mig de har delat efter halv 1 vid olika tidsintervall. Seek Deras problem är att du gör på standby så uzand och skålen och huvud läs / skriv.
  Seagate är ett mycket stort problem, nämligen att APM är fabriksinställd på 128 254 och inte av denna anledning tycks vi leds till 10 sekunder om det behövs.

  • Om du hade problem med dessa företag betyder inte att alla deras produkter är helt enkelt probleme.Pur du hade otur.

   • Anderson sade han

    Du tester på utsidan eller om du bara lagra den på nätet än WD och Seagate rekommenderar inte det. Om du vill ha problem med uppgifter om Toshiba eller Hitachi du behöver göra. Plus vad är de SMART fel Läs Seek felprocenten och felprocent finns en hel del jämfört med WD som är ren. Varje köpa deras produkter på egen risk.

 11. bogdan sade han

  Vad rekommenderar ni att övervaka detta system?

 12. hej. hur man sätta rekord i flera rum på NAS IP för att gå? Cristi dig om du har både till hands. alla är lokala. på samma router.

 13. Jag hälsar dig, jag har en tablett med Windows 8.1 full (alwiev Impera i8) och om du kan ge mig några råd hur kan jag installera en Linux-distribution på det, eftersom det inte är så bärbar eller stationär, är annorlunda. Metoderna för att installera Linux på bärbara och stationära datorer som vi försökt på denna tabletten, men inte gå, jag känner inte igen och inte startat stik Linux, och BIOS inte hitta inställningarna i detta (jag gav bios att starta stik primu webbplats, men ingenting). tack

 14. Cosmin petre sade han

  Cristi Hej, jag har en rugaminte, kan du berätta hur jag drivrutiner för den sammansatta PC?

 15. Laurentiu sade han

  Hej grabbar! Jag har problem med datorn, jag vet inte om du vet hur du gör det, men jag försöker förklara. Även om jag har en något högpresterande dator och ett spel som borde passa utan problem i dess krav (fifa 16- original), har det stunder i spelet (lag, ryck). Jag vet inte vad jag ska göra mer med dem. Jag minskade inställningarna från hög till låg, jag gick tillbaka till win7 från 10 och trodde att detta kan vara en orsak, men ingen förändring, det gör detsamma. Märkligt nog arbetar en vän felfritt med en svagare dator än min. För mig fungerar det felfritt fram till slutet av första halvåret, sedan börjar det med fördröjningen ... Några detaljer om min dator: (cpu amd fx 8320 octa core; video du har radeon R9 200 ddr5, 2 GB RAM, 256 bitar, 8 GB RAM-minne.Klassisk 500 GB hårddisk Jag nämner att drivrutinerna är uppdaterade.Spelet är original, köpt genom det ursprungliga programmet.Jag försökte alla typer av inställningar från grafikkortet, ingen förändring.Ett tydligt problem är, men jag kan inte- "Jag vet vad det är. Har du en lösning, en idé? Tack på förhand."

 16. mosu67 sade han

  Vänligen snäll mot mig vet att det är affärs latens minne jag såg CL10-CL9-CL11-Vad är skillnaden mellan dem och vad dessa latency som skulle vara bättre? Tack så mycket, jag erkänner att jag inte bra och lite hjälp Miar inte ont.

 17. Kort sagt, är latens RAM väntetiden för lastning mindre den här gången, desto bättre, latency mäts i nanosekunder (ns).

 18. MihAiFCUCRAIOVA sade han

  Jag hälsar dig vänligt hjälpa mig och jag med ett problem, jag har installerat Windows 3zile Jag satte en Windows Ultimate 7 på 64biti. Och när ljuset dator till en minut att ladda processorn till 80 90 och något%. Utan att gå in i något, har jag inte hänt hittills https://www.technibble.com/how-to-fix-svchost-using-100-cpu-memory-leak/ eller https://www.technibble.com/how-to-fix-svchost-using-100-cpu-memory-leak/ förbrukar systemets registerfil svchost.exe jag 7 fönster.

  Min CPU: http://www.cel.ro/procesoare/procesor-amd-fx_6300-x6-6_core-socket-am3plus-l/

  Vad är förklaringen till vad man ska vara? att processorn går?
  Snälla hjälp mig mycket

  • Installera om operativsystemet, original, inte pirat en ny hårddisk.

  • Ditt problem kan vara från ett virus
   Omedelbart efter vidarebosättning installera ett antivirusprogram?
   Det är möjligt att ditt vinnarsats inte är exakt "rent" eller att du har installerat ett problematiskt program eller plockat upp ett virus från nätet.

 19. MihAiFCUCRAIOVA sade han

  Ok tack så mycket Cristi, ni klippa !! Håll upp det goda arbetet !!! ;-)))

 20. mosu67 sade han

  MISU mnultumesc trevligt om jag förstår väl för responslatens är hastigheten på svar memoriei.Ar vara en fråga en Nvidia GTX Mb minne 2000 125 samma bitar och nVidia GTX minne 2000 256 Mb och med samma bit .Placa vad är skillnaden-bitarsfunktioner till 125 256? många tack

 21. Avser vägen mellan CPU och minnesbandbredden (bus) berättar hur många bitar kan cirkulera i en mening samtidigt många stigar är fysiska data mellan minne och processor.
  På lite BUS 128 128 köras samtidigt varje bit, och ju mer det är mer än 256, 384 eller 512 bit med de bättre, passerar flera bitar samtidigt.

 22. mosu67 sade han

  MISU Tack så mycket, om jag förstår det handlar om information som flödar mellan minne och processor grafikkort

 23. Ja, minne, grafikkort och grafikkort processor.

 24. Khalimdutz sade han

  Jag vill ändra mitt grafikkort GTX GTX 560 i970 5k 2500.Am processor och moderkort Asus P8Z68-V LX med en Corsair TX-effekt 650W och 16 GB RAM installerat GTX3 DDR970.Oare jag gå? Tack för alla svar !

 25. Leica Dan sade han

  Jag undrar vad som skulle ha gjort slutar att producera tutorials system och konfigurationer att allt som nämns ovan, jag tror att det skulle vara mer fördelaktigt för alla! Jag kommer att gå vidare på sin hand Crtisti.

 26. Catalin Botezatu sade han

  Jag skulle vilja köpa dessa komponenter:
  Asrock moderkort 970 Pro3 R2.0, AM3 + uttag, AMD Chipset 970, 3.0 USB, ATX
  Kingston HyperX minne Fury Blue 8GB DDR3 1866 CL10 MHz Dual Channel Kit
  AMD FX X8 8300, AM3 + kärnor 8, 3.3 GHz, L3 8MB Cache, TDP 95W, Box
  Plus Zalman bostäder Z3
  PS: Jag är en nybörjare och jag skulle tänka särskilt på moderkort kompatibilitet med RAM (Om du bor på denna frekvens)..

 27. Laurentiu Sirbu sade han

  Hallå. Jag är Laurentiu, pojken som hade problem med fifa 16-spelet, med förseningen ... Vet du hur jag löste det? Jag gick till en mer professionell service och de började ta ner varje komponent och ersatte den med deras. De bytte ram, ingen förändring, de tog ut processorn, samma, de satte ett annat grafikkort, detsamma. När de torkade bort den gamla termiska pastaen från processorn och applicerade en annan, vad kan du se, det skakar inte alls. Det flyter flytande huvud-till-svans. Vem skulle ha trott att en enkel pasta kan vara så viktig. Bra att jag löste det "stora problemet".

  Men nu har jag en annan, nämligen svart fredag ​​strategi och föra en SSD för att hålla OS, jag slutade på det http://www.emag.ro/solid-state-drive-ssd-samsung-850-evo-2-5-120gb-sata-iii-mz-75e120b-eu/pd/D4J9BMBBM/ Att efter kommentarer som du har skulle vara bra. Det återstår att se om det kommer att sätta på försäljning men ändå även om han eller kommer att påbörjas köpa den. Problemet är att den nuvarande ASRock moderkort nämligen VGS960 3GM-FX (CPUSocket) stöder endast SATA och SSD 2 önskan kommer sata 3. Och från vad jag förstår kommer det att finnas kompatibilitetsproblem, men hastigheten på läs / skriv blir bara 50%. Och nu vill jag få ett moderkort som stödjer SATA 3, men vara hög kvalitet, stabil, och att jag skulle kunna använda i framtiden, om det finns en nyare grafikkort är kompatibla.

  Just nu mina komponenter är:
  - moderkort - ASRock 960GM-VGS3 FX (CPUSocket) Jag tvingades för ett år sedan att ta detta moderkort av emag för efter några tester för att upptäcka några "gamla källfel", jag -de satte en lite svagare källa och brände mitt gamla moderkort, en msi G45 som stöder sata3, och istället gav de mig den från Asrock som är miniAtx, staplad, utan för många alternativ ugrade men jag hade inga problem med det.) Jag vill bara ha något mer komplext, för mitt system om det är rätt term ...

  - processor - AMD FX-8320 Vishera Socket AM3 + (942) 32nm åttakärnig processor
  - video - AMD Radeon R9 200-serien, Sapphire, DDR5, 256 iti, Minne 2048 MB
  - ram - 2 × 4 GB, hyper x, kingston 1600
  - källa - Källa Inter-Tech Energon 550W

  Jag vill att du rekommenderar ett moderkort på mitt am3 + -uttag, som stöder min nuvarande processor, att ha sata3, men att om möjligt vara något "framtida" för en möjlig uppgradering, om jag köper ett grafikkort bättre prestanda för att passa, att inte behöva köpa en annan. Som en maximal budget 450 lei. Jag hoppas att jag inte har skrivit mycket, och du kommer att ha tålamod att läsa dessa rader. Med vänliga hälsningar, Laurentiu.

  • Evo 850 Samsung SSD är mycket bra, men ännu bättre vore en pro 850, om du hittar det bästa priset. Prestanda, pro evo och är mycket på samma plats, i stället kommer att behålla den pro-tid prestanda.

 28. Laurentiu Sirbu sade han

  Tack för svaret, vad sägs om ett moderkort med bättre prestanda om det kan kallas så i priset 450 lei ...? Om jag tar ssd kommer det på sata 3 och det nuvarande moderkortet har sata 2 och jag skulle inte vilja hindra dem från att utföra ssd ...

  • Tyvärr har jag inte har testat plattor på AM3 + till din råd jag kan ge.
   Om du har begränsad budget, försök att köpa din tallrik kommer till budgeten. Det måste absolut ha och SATA3.
   Anledningen till att jag rekommenderar Intel är enkel och USB3 flytta SATA3.0 bäst på Intel chipset, eftersom de har inbyggt stöd direkt i chipset.

 29. Cabron2433 sade han

  Hej cristi..ce jag skulle kunna förbättra på detta system:
  GHz Intel Pentium-processor g2030 3.0 4gb RAM, NVIDIA GeForce 210. Tack.

 30. Cristy sade han

  Cristi hälsning,
  1) AMD A6 X2 6400K, 3.90GHz, Socket FM2, Box, Black Edition (Dual Core) är bra för spel? Närvarande X2 jag AMD Athlon Dual Core 340Ghz 3.2. Du kommer att veta skillnaden? Värt att förändras?
  2) SATA I SSD Kingston 120GB 3. Och har speciell SATA-datakabel och SATA-kabel går 3 eller vanlig?
  3) 8 DDR3 GB RAM är tillräckligt för spel? 16GB förtjänar att göra?

 31. Hej ..! Vi minskade budgeten snarare än ånger, är mycket Ok .. Intel Haswell Refresh, Core i3 box = 4170 3.7 559,49GHz lei HyperX Memory Savage 8GB DDR3 1600MHz CL9 Dual Channel Kit lei = 203,59 GIGABYTE GA-H81M-H Kingston HyperX SSD 205,78lei FURY 120GB tums SATA-III 2.5 lei = 227,48 Asus Radeon grafikkort R7 250GB DDR1 5 128-bitars [R7250-1GD5] = 350,20 750 lei källa w hårddiskkabinett 500 och det gamla systemet ..

Tala Your Mind

*