Systemkonfiguration baserad på den nya Intel Haswell

Det föreföll nya processorer från Intel, det handlar om Intel Haswell familj som ger en hel del av förbättringar, särskilt för mobila enheter i dag men vi pratar om stationära processorer och kommer att inrätta ett system som bygger på den senare.
Desktop vi första fas några processorer i5 och i7 mest iefine ännu inte inträffat, dessa lanserades har 2 eller 4 kärnor med Hyper-Threading eller utan, med turbo eller utan hade alla Intel Haswell VRM ingår och mycket bättre grafik än tidigare generationer.
Med en Intel Haswell kommer att behöva ta ett nytt moderkort socket 1150, 1155 socket moderkort med Sandy Bridge eller Ivy Bridge-processorer är inte kompatibla med Intel Haswell.
Nedan är konfigurerad handledning systemet.
Intel® CoreTM i5-4430, 3.0GHz, Haswell Socket 1150, Box
ASRock B85 PRO4, Socket 1150
Dual Channel Kit Kingston 8GB (2 x 4096MB) DDR3, 1600MHz
Flash SSD Kingston V300 2.5 ″, 120 GB, SATA 3
Källa Seasonic SS-S12II-620 Bronze 620GB, 620W
Genesis Housing Floston ATX Miditower utan ström, svart
Gigabyte GeForce grafikkort GTX660, 2GB, GDDR5, DVI, HDMI, PCI-E
Naturligtvis kan du använda många av de komponenter som du har: DDR3 minne, hårddisk hölje, makt, grafikkort, etc. Du bör känna till att systemet inte fungerar med DDR minnen eller DDR2.


 


relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Emi sade han

  Cristi, såg jag att stödja HTML bloggare! Till exempel kan annonser på Emag.ro tjäna pengar utan att köpa bloggare värd och domän?

 2. George sade han

  Nya generationens processorer för bärbara dator när de inträffar? Jag tänkte på att byta min laptop som har den första generationen av i3 med något nytt. Nu är jag inte säker på vad som är mer lönsamt att försöka. Jag tror att om du gjorde kommer dessa processorer generation 4 till den tidigare generationen börjar sjunka gradvis i pris.
  Värt att köpa en Haswell (valuta för pengarna)?

 3. florin sade han

  ledtider vad upplösningen för maximal spel

 4. EmiCristi, såg jag att stödja HTML bloggare! Till exempel kan annonser på Emag.ro tjäna pengar utan att köpa bloggare värd och domän?

  Kommer inte girig, om du tar en domän och en värd av tusentals gånger fler fördelar.
  Blogger är bra om du vill vinna eller inte du vill behålla en personlig blogg just där.
  Banutii tillhörighet kan vinna om du inte har många besökare.

  • Emi sade han

   Tack för svaret Cristi! Och jag ville fråga om du kan göra en handledning om att köpa platser och serverområdet, men andra än de som visas i handledningen gjorde dig!

 5. George: Nästa generations processorer för bärbara datorer när de inträffar? Jag tänkte på att byta min laptop som har den första generationen av i3 med något nytt. Nu är jag inte säker på vad som är mer lönsamt att försöka. Jag tror att om du gjorde kommer dessa processorer generation 4 till den tidigare generationen börjar sjunka gradvis i pris. Värt att köpa en Haswell (valuta för pengarna)?

  Under nästa period kommer att börja visas och bärbara enheter: ultrabook, notebook, tablet, cabriolet och kanske vissa telefoner utrustade med Intel Haswell.
  Jag ska göra en tutorial och bärbara datorer baserade på dessa nya processorer.

 6. florin: Ledtider vad upplösningen för maximal spel

  Det kör alla spel med en garanterad upplösning på 1920 × 1080, nu och ungefär 2 år framöver.
  Villkoret är att använda dedikerade grafikkort handledning rekommenderas eller något motsvarande.
  Integrerad grafik på CPU (HD 4600) kan också leda, men det går inte att jämföra med dedikerade grafikkort GTX660.

 7. Vackra Cristi du är klar jag visade barnet den här videon nu dags att köpa en dator som verkligen jag lovat att köpa, men jag trodde det skulle vara billigare i fina ens någon 5 år inte lyssna på pappa inte gå här spelet Hur som helst tack för denna tutorial.

 8. Edy sade han

  Cristi, det här systemet är för spel ... eftersom det inte kostar ett så dyrt "hemanvändningssystem" (31.000 XNUMX lei) :))

 9. Anderson sade han

  Cristi, du säger att du gillar stövlar med SSD extremt snabb, men håller jag har en SSD som din Corsair 60gb röd och tar ca 1 minuter att ladda bara säga som jag trycker på knappen STRÖM kyla är endast 10 AMI BIOS verkar torka upp (UEFI) som de säger är UEFI och vänder i 10 UEFI BIOS sek vistelse på skärmen och om du sätter en pentium AMI 3 ala stövlar snabbare och inte hålla separeras förrän 7 timmar på de detaljer BIOS. Plattan som har många buggar är ASUS p8P67 eller bara höra det, inte du drivrutiner win8, inte du startar snabbt CICA 5 sek Cristi komma på din bärbara dator uppstart ögonblick, och ett bordsställ bara 1-2 min SSD eller utan bara sitta där i bios 5-10 sek efter laddning stå tro att hon måste 7 timmar. Jag började igår min gamla dator en kärna 2 duo med hdd 500gb och jag vill säga att det startas mycket snabbare än SSD och UEFI och allt som skit, de ut mer killar plattor eftersom de har fler fel, hör 2666mhz till eller minnen pfff detta nu`s testades i en tusen år gammal hårdvara maskintillverkade från testas till benkvalitet. Så jag kommer inte att tro på 30-40 2 core duo sek laddad, och stå sandiga 7 timmar.

 10. Mossa sade han

  Vi räknar med att göra den här guiden

 11. Tekoiu sade han

  Du glömde att sätta en DVD-RW och kanske till och med en hårddisk.

 12. ADY31 sade han

  Hej Cristi inte har samband med ovanstående tutorial jag vill be för full HD videokodning det viktigaste CPU eller grafikkort
  Jag vill ta min processor Intel Core i5-3330, 4-core MHz 3000, 3200 MHz Turbo, Cache L3 6MB grafikkort Gigabyte GeForce GTX OC 650 Ti Boost 2GB DDR5 192bit
  eller den andra varianten processorn Intel® Core ™ billigare slag i3 3225, 3300MHz, 3MB, 1155 uttag, Box grafikkort Gigabyte GeForce dyraste slag GTX660, 2GB, GDDR5, DVI, HDMI, PCI-E
  Tack jag väntar svar

 13. adrian Gudus sade han

  AndersonCristi, du säger att du gillar stövlar med SSD extremt snabb, men håller jag har en SSD som din Corsair 60gb röd och tar ca 1 minuter att ladda bara säga som jag trycker på knappen STRÖM kallt bara stanna 10 sekunder tills du ser bios AMI (UEFI) som de säger är UEFI och vänder i 10 sekunder kvar på skärmen BIOS UEFI AMI och om du sätter en pentium 3 och ala stövlar snabbare, inte sitta 7 timmar tills separerade dessa uppgifter från BIOS. Plattan som har många buggar är ASUS p8P67 eller bara höra det, inte du drivrutiner win8, inte du startar snabbt CICA 5 sek Cristi komma på din bärbara dator uppstart ögonblick, och ett bordsställ bara 1-2 min SSD eller utan bara sitta där i bios 5-10 sek efter laddning stå tro att hon måste 7 timmar. Jag började igår min gamla dator en kärna 2 duo med hdd 500gb och jag vill säga att det startas mycket snabbare än SSD och UEFI och allt som skit, de ut mer killar plattor eftersom de har fler fel, hör 2666mhz till eller minnen pfff detta nu`s testades i en tusen år gammal hårdvara maskintillverkade från testas till benkvalitet. Så jag kommer inte att tro på 30-40 2 core duo sek laddad, och stå sandiga 7 timmar.

  Om du har detta problem, betyder inte att alla de som har en ssd har. Det finns ingen skuld och ingen SSD processor som du kommer att starta datorn hårt.
  Den enda fel är din eftersom du bör veta om moderkortet före köp. Det diskuteras en hel del forum, hitta recensioner det och var tvungen att ta reda på om ett moderkort problem eller en enkel sökning på Internet. Du kan även gå till webbplatsen för att ta reda på vad oficoficial Asus drivrutiner finns och vad som inte, för att se hur bra sport erbjuds för detta moderkort. Till dig att gråta när du köper den utan att du är värdelös informera plus kasta skulden på andra ställen och på andra produkter när i själva verket endast att skylla är dig.

 14. Duallpannel sade han

  Båda! Inklusive kvalitet omvandlare använder GPU kodning processorn fortfarande baserad video.De [CPU] och en mer kraftfull processor ger snabbare kodning.

  • ADY31 sade han

   Hej tack så mycket för råd Duallpannel, så jag tänker alla processorn som jag sa till andra på ett annat forum skulle baserad processor så processorn att ta bättre

 15. radu sade han

  Många tack Cristi du gjorde den här guiden.

 16. B85 chipset stöder inte Intel Rapid Storage Technology.

 17. radu sade han

  Jag har en fråga: denna konfiguration kan användas för Hackintosh projekt eftersom jag gillar det mer än grafikkortet men vet inte om andra komponenter är kompatibla. tack

  • Apple borde lansera några nya dag MacBook och Mac Pro och vi kan lära en ny konfiguration med Intel Haswell.

 18. Anderson sade han

  Tja, Adrian, jag har forskat tidigare, men jag visste inte att det startar på det sättet på bios, du hör när det piper, det förblir möjligt i 10 sekunder, och en Pentium 3 stövlar efter pipet snabbare, istället snabbar de också upp, mer det onda saktar ner. Jag vet att en gammal dator trycker på POWER och stövlar visas omedelbart i bios. Och jag ska berätta en sak till innan jag startar mina Windows XP SP3 på 20-30 sekunder med en vanlig HDD och på IDE nu efter att ha gjort alla dessa uppdateringar redo dödar det honom hur man sätter nätram 3.5 sp1 uppdatering pfff vänta 2 minuter tills det laddar nätverket LAN, och innan min mamma flög med 512 MB RAM-minne, nu även med 1 GB, klarar hon bara, om du lägger in dem och MSE dödar honom, allt hdd är på sitt maximala, det är svårt. Ja, det handlar om det tidigare, jag vet inte vad det var, men det fungerade, nu med övergången från andra teknologier till andra är det svårt att få uppdateringar optimerade för dubbel kärna. Tidigare körde Adrian XP och med 512MB eller 256MB, nu tvingar han dig att ändra din PC helt för att sälja sina varor. Hör Microsoft citera "alla XP-användare på svag hårdvara, för att sätta Windows 7 pfff är det möjligt, ja dak Jag har 512 MB hur jag kör win7 dessa tror inte" vet inte vad jag ska ta för att ta pengar.

 19. vlad Puscasu sade han

  Jag såg några artiklar säger att moderkort med z87 har en bugg med USB3.0. När datorn vaknar från viloläge anslutningen bryts enhet.

 20. bogdan sade han

  Hej! att göra en video på bärbara datorer!

 21. marius sade han

  Vi rekommenderar en bildskärm någon?

 22. andy sade han

  Ledsen utanför ämnet: AOC-företaget är pålitligt, vad vet du om det, att jag vill få en AOC-skärm ...

 23. darius sade han

  Cristi, från vilket företag har du internet (RDS, RomTelecom etc ...) och vilken prenumeration har du ??

 24. Nicollet sade han

  Cristi, säg vad jag har en chans att gå vidare uttaget 1156 har måste gå till något annat? .Vad Händer det Intel-plattformen har inte funnit någon förklaring prins.Nu betong (trolig) .Multumesc väntat.

 25. Ett bra system ==> mycket bra gjort för 5 år sedan när hdd ersattes med en sdd är fortfarande BRA. Så var uppmärksam på att byta ut systemen eftersom det ibland inte är värt det. Vi har 6.6 Win.Exp.Index med den nya datorn Jag har 7.1 Är det värt nästan 4000 lei? Det gamla systemet gavs som en gåva och eftersom det fanns några problem med källan togs det att reparera där felsökarna blev förvånade över hur stark det är !!! Källan var under garanti (5 års garanti) och allt Jag ordnade med utbytet.

  • Marian sade han

   Hej, Cristi!
   Jag är ny här och jag vill be er att hjälpa mig att besluta vilka komponenter till PC för cumpar.Ma intresserade i allmänhet, moderkort, processor, Rami, bostäder, kylare CPU.Atat nu, resten senare.

   • cristi sade han

    och vad gör du med honom? att spela patiens? Hitta snabbköpet enheten 800 ron. Det är bra? fråga dig själv hur så den svarar. inga andra detaljer. lycka till

    • marian sade han

     cristiOch vad gör du med honom? att spela patiens? Hitta snabbköpet enheten 800 ron. Det är bra? fråga dig själv hur så den svarar. inga andra detaljer. lycka till

     Hej, Cristi!
     Du menar ..? Jag vill fråga dig något annat, jag behöver din hjälp och de här.

 26. andrei sade han

  pls göra en tutorial där du monterar

 27. marian sade han

  …… .. någon hjälper mig inte också ... ..? Jag behöver din hjälp. Eller bara de som är gamla får hjälp, de nya… .. nej? Jag skulle vara tacksam om du också skulle hjälpa mig .

  • Vad använder du din dator? Vad är det högsta belopp som du kan investera? Utan att svara på dessa frågor kan inte besvaras.

 28. Ionut sade han

  Det skulle vara bra handledning "vs. Intel Haswell AMD Richland ". Det är mer för alla PC-användare som inte vill (eller inte har råd) att köpa ett grafikkort för systemet (en bra styrelse börjar 600 miljoner). Grafik från 2 processorerna är mer än tillfredsställande. Jag nämner att jag äger en Intel Sandy Bridge 2500k (2011) och jag spelade så långt alla nya spel verkade (2011-2013) på låg till medelhög och jag hade absolut inga problem. Alla spel har flyttat mig kursiv, slät. Endast cirka 2 jag inte gick som efterfrågas DirectX11 (2500K har endast DX10).
  Återigen: Jag tror att det skulle vara bra handledning som "kontra".
  Tack.

 29. bacila sade han

  Jag har en mer gammal och äntligen har pengar för en ny :)) Kan du hjälpa mig att besluta om moderkort, jag personligen valt: http://www.asrock.com/mb/Intel/Fatal1ty%20H87%20Performance/ eller http://www.asus.com/Motherboards/H87PRO/
  Jag kan inte avgöra vilken en att beställa och vet inte om det skulle vara mer praktiskt och annan kvalitet / pris. Ge mig några råd vänligen. Ms mycket!

 30. bacilaJag har en mer gammal och äntligen har pengar för en ny :) ) Kan ni hjälpa mig att besluta om moderkort, valde jag personligen för: http://www.asrock.com/mb/Intel/Fatal1ty%20H87%20Performance/ eller http://www.asus.com/Motherboards/H87PRO/ Jag kan inte avgöra vilken en att beställa och vet inte om det skulle vara mer praktiskt och annan kvalitet / pris. Ge mig några råd vänligen. Ms mycket!

  Asrock webbplats har Gigabit Intel chipset och en avancerad ljud. Värt vartenda öre!

 31. PalAlexander sade han

  En trevlig ddr2 är kompatibel med mobo som säger ddr3

 32. adrian Gudus sade han

  PalAlexander: En trevlig ddr2 är kompatibel med mobo som säger ddr3

  Inte för att slots är olika. trevlig DDR2 kommer inte ens komma in i minnesplatsen på moderkortet DDR3existent.

 33. marius sade han

  Salut! Denna fråga tillhör inte handledningen, men jag vill att du intreb..merge ändras till en bärbar dator grafikkort? (NVidia eller AMD)

Returlänkar

 1. [...] Nytt från Nvidia. För två veckor sedan gjorde jag en hårdvaruhandbok där jag rekommenderade några komponenter för ett haswell-baserat system, för bärbara datorer fick vi vänta eftersom de vid den tiden inte fanns i lager alls av [...]

Tala Your Mind

*