Ansluta telefonen till TV: n med en MHL-adapter eller direkt via HDMI - videohandledning

Hej vänner, handledning Idag ska jag göra vad jag lovade några tutorials sedan jag ansluta en telefon och en tablett via kabel, är detta det första steget på vägen att styra konsolspel baserade på Android, har vi fortfarande nätet bara Sixaxis controller bluetooth Dual Shock och klar.
Fram till en annan idag kommer jag att ansluta en surfplatta och en telefon till TV: n, i det första fallet är det enkelt, eftersom vi kommer att använda direkt HDMI-kabeln - mini HDMI, detta beror på att surfplattorna (de flesta av dem) har mini- eller mikro HDMI-port. När det gäller telefonen blir saker lite komplicerade, vi kommer att behöva en MHL-adapter (Mobile High-Definition Link), hjälper denna adapter oss att smyga digital HD-signal via USB-porten, mikro-USB-uttaget. Men inte alla telefoner är kompatibla MHL.
MHL telefon listaÄr Wikipedia länklista kommer att uppdateras med jämna mellanrum.
Hur är det med resten av telefoner som inte kan göra sådana kopplingar?
Förhoppningsvis snart kommer vi att ha något liknande på Android AirPlayPotentiellt det, bara lite vilja och några lysande hjärnor, om du kan skicka video från telefonen till TV 1080p av DLNA, betyder det att något kan skickas? Tyvärr handlar DLNA bara om multimedia, kanske i framtiden, vem vet ....
Vad hjälper oss att ansluta en telefon eller surfplatta till tv: n?
Om du har sett OnLive handledningFörmodligen räkna ut var jag vill kämpa, behöver vi inte är en regulator och klar, vi kommer att ha den minsta och elastiska konsolspel, vi kan spela alla spel på din telefon, även spel som FIFA, NFS eller Crysis kan lätt att spelas på en tablett eller telefon med OnLive plattform.
För att vara mer tydlig: OnLive + Android + MHL eller HDMI + TV + bluetooth controller = spelkonsol

.................................... ..

Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
På lådan kommentarer försöka få något om ämnet så att andra besökare kan erbjuda en handledning + kommentarer relevanta kommentarer kan vara extra stöd för användarfel, eller lust att lära.
Innan du frågar en fråga kolla igenom kommentarerna äldsta, de flesta gånger det redan svarat på din fråga.
Använd flera kategorier på toppen av webbplatsen och sökmotorn från högra hörnet för att snabbt komma till vad du är intresserad, har vi över 700 tutorials som täcker nästan varje genre av mjukvara, har vi insett, jag du bara måste söka efter dem och titta på dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Sökmotor.
Om du till exempel har problem med Yahoo Messenger, kan du skriva in i vår sökmotor termer som Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess problem budbärare, budbärare fel, etc., kommer du se att du kommer att ha ett val.

Kategorier.
Om du använder kategori rullgardins tycker de att baren i Home kategorier: Office, grafisk design, hårdvara, Internet, multimedia, säkerhet, system, lagring, backup, under dessa kategorier är organiserade underkategorier och sub-sub -categorii, det är en mer noggrann filtrering. Att hitta något samband med Yahoo Messenger med hjälp av de kategorier som du kan leda kategori:InternetDet kommer att öppna andra underkategorier där du väljer Voice-ChatDärifrån kan du gå på underkategori YahooSlutligen, med dessa filter kommer att anlända på en sida där de enda punkter i samband med Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiv.
arkiv Du hittar alla våra tutorials organiserade vackra dagar saptameni, månader och år.
Allt är logiskt, bara följa logiken.
Mycket nöje!
av Cristian Cismarurelaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Catalin sade han

  väldigt ok videohandledning ... Jag ska verkligen göra ett test: D

 2. Bli inte arg! Men hur gör jag ansluter laptopu kommer vänligt visa mig om du kan! Men mycket den här guiden!

 3. Daniel sade han

  Mycket interesantre handledning, som vanligt. Vad vi gör nybörjare utan dem. Lycka till!

 4. Grattis till den här videon. Det är bra att veta att veta vad kablar att ta. Bravo CRIS.

 5. Vad tablett är att om du inte har något emot? Och jag är intresserad av att köpa en tablett;) Jag såg och inköps tablett användare på webbplatsen;)

  • sorin:
   Vad tablett är att om du inte har något emot? Och jag är intresserad av att köpa en tablett;) Jag såg och inköps tablett användare på webbplatsen;)

   Det är en Asus Trans tablett TF101 är äldre nu dykt upp Transformer Prime med SOC (på chip) Tegra3 jämfört med Tegra2 mig.
   En super tablett är närvarande lönsamt Huawei Media Pad har 3G och kostar en hel del.

   • Cristi-admin: Det är en tablett Asus Trans TF101 är äldre nu dykt upp Transformer Prime med SOC (på chip) Tegra3, jämfört med mine.O Tegra2 närvarande lönsam super tablett är Huawei Media Pad har 3G och kostnad ganska lite.

    Tack för ditt svar;) Alla bune.Sunt ett stort fan av låt oss säga din webbplats och spåra defiecare datum handledning och Adrian med en önskan att lära imensa.Va att tacka dig på uppdrag av allt du gör och i -Bra dag och jag hoppas att jag gör du inte ens på din webbplats Videotutorial.

 6. Denna produkt är kompatibel med Samsung Galaxy S GT-i9000 ???

 7. Andrew sade han

  Mycket bra handledning. Jag testade det också på min surfplatta (jag nämner att det är en ganska dålig surfplatta :))) som har HDMI-utgång. Jag kopplade den till en TV med HDMI-ingång men när den måste anslutas säger frånkopplad och efter en sekund står det att den har anslutit. Och sedan säger TV: n "Ingen signal"
  Snälla hjälp mig.
  Tack på förhand.

 8. Claudiu Nicolae, sade han

  Det skulle vara trevligt att existera som ett alternativ till HDMI-kabel, Bluetooth eller WiFi-versionen att spela samma kvalitet. Inte den andra men vem skulle veta om fördelarna. Tja, ignorera Kies luft eller Allshare som är begränsade i funktion.
  Men med en minitangentbord bluetooth ansluten, för att underlätta Messenger-konversation eller navigera genom webbläsare. Du sa väl, en mini-blåst konsol.

 9. Citron sade han

  hej,
  fråga:
  Berätta om den metod som anges i Videotutorial jag skulle kunna använda mobiltelefonen som en övervakningskamera? Jag menar, att se på TV-skärmen på telefonen upp och fortsätta inspelningen slutar batteri.
  Eller ännu bättre, hur kan du ansluta en enkel mobiltelefon med en videokamera direkt till TV: n - som en övervakningskamera?
  Tack.

 10. Clau sade han

  Det fungerar med alla smartphone?

 11. Gabriel sade han

  Jag intrebare.LG L7 kan ansluta en TV med MHL-adapter? Ingen kan ge mig detta svar, inte heller de från LG

 12. kittycat sade han

  Hej. Jag vill köpa en present I9070 Samsung (Galaxy S Advance). Jag är intresserad av om du kan ansluta på något sätt till TV: n, så att de kan spela spel direkt på TV, men genom en enkel, utan kablar. Det är något annorlunda version än den som visas i handledningen? Via Bluetooth eller Wi-Fi, kanske? Om ja, vad jag behöver för att lyckas? LED-TV är en enkel, gratis wi-fi eller Bluetooth-port, och om denna fråga. Tack på förhand. en vacker dag!

 13. adrian Gudus sade han

  kittycat:
  Hej. Jag vill köpa en present I9070 Samsung (Galaxy S Advance). Jag är intresserad av om du kan ansluta på något sätt till TV: n, så att de kan spela spel direkt på TV, men genom en enkel, utan kablar. Det är något annorlunda version än den som visas i handledningen? Via Bluetooth eller Wi-Fi, kanske? Om ja, vad jag behöver för att lyckas? LED-TV är en enkel, gratis wi-fi eller Bluetooth-port, och om denna fråga. Tack på förhand. en vacker dag!

  Och om TV: n inte har WiFi och Bluetooth, hur tror du att du kan ansluta en smartphone till den utan att använda en kabel ...? 🙂
  Jag vill flyga utan vingar, kan det?

  • kittycat sade han

   Japp. Red Bull! Det är inte debiteras som sådan replik är bara i ande skämt.
   Eventuellt med en trådlös adapter? Rolig sak, är usb tv ul
   Jag frågade bara om det till exempel skulle fungera trådlöst, men jag vet inte vilka program som skulle behövas och om det skulle vara ett bra alternativ. I mina tankar är det bara smarttelefonsmart TV-version som fungerar på det här sättet och tänker logiskt på det faktum att vissa program måste installeras på båda enheterna, men jag frågar ... för jag vet inte hur och det verkar som att jag blev kvar med tekniken.
   Hur som helst, tack för svaret, jag hoppas jag har inte störa en bra dag och Happy Holidays.

 14. George sade han

  Salut! Jag har en TV GRUNDIG med RCA-uttag och två scartuttag. Normalt det inte har wifi eller bluetooth.
  Det finns möjlighet att ansluta en mottagare scart-scart wifi eller bluetooth. det vill säga om det finns en sådan cv och om ja, skulle fungera?

 15. cristian Marian sade han

  säg mig var jag kan köpa en mini hdmi-HDMI-kabel version 1.4 .Multumesc

 16. Cristian Silviu sade han

  Sall och jag är Fonepad Asus tablett har micro usb 2.0 att om du inte gör något MHL MHL adapter kan ansluta till en kompatibel TV eller inte? Snälla svara mig inte att ge pengar för ingenting på kabel

 17. Bra.
  Jag har en Samsung tablett 2 och ess vill ansluta till en TV men no go.
  Jag köpte adapter och HDMI-kabel och kan inte ansluta!
  Jag Trebe mig ett särskilt program eller program?
  Kan någon hjälpa mig snälla!

 18. Valentin sade han

  Hej. Jag har en tablett Allview alldro3speed duo som har HDMI-utgång och installeras när jag köpte den ansökan. Men jag har en televizot med RCA och SCART. Man kan ansluta till TV: n via RCA eller SCART. ms

 19. Jag vill köpa en HDMI-kabel. Nu vet jag inte om EXST någon skillnad mellan dem. I specialaffärer har hittat en dyrare pris i stället att Internet är mer prisvärd (PMA kommer att köpa något). När allt kommer omkring har samma uttag, har ingen anledning att inte vara rätt.

 20. Stoica sade han

  Jag har 2 tel allview p5 quad och allview v1..Jag skulle vara intresserad om det finns en kabel för att ansluta tel till tv samsung ledde fullhd ... tack så mycket ...

 21. marius sade han

  God kväll har jag en fråga också, jag försökte ansluta en s4 till en större skärm och jag har ett problem ... på skärmen visar det mig att på hdmi 1 har vi anslutit en spelare 1 (mhl-enhet) men det visar mig inte inget annat på skärmen .... Jag försökte med flera billigare kablar och jag förstod att jag inte kommer att kunna ansluta till dem men nu fick jag en original mhl från samsung och jag förstår inte var problemet är ... om du kan hjälp ... tack.

 22. victor sade han

  Jag vill veta om jag kan ansluta en flik tablett samsung t 3 211 en modell AKAI HD-TV med HDMI-uttag, mini USB-kabel och hdmi.multumesc

 23. , Starta om telefonen och gå.

 24. brutto Zoltan sade han

  Hej, kan någon hjälpa mig och jag med en kabel och en adapter så att jag kan se videon på din LG Optimus Max 3D P720 TV LG 42LM 640S 3D 107cm ,, 42. Asi vänner, tacka den person som skulle kunna göra detta sammanhang. Hälsningar.

 25. bogdan sade han

  Hej ASI veta mig om smartphone SERIOUX S-X551 ANSLUTEN att gå igenom MHL HDMI-TV?

 26. sorin tudor sade han

  Hej.
  Hur ansluter jag en TV till en P6LIfe Alview? Kabel gaseac inte för något, men jag tror att någon kan hjälpa mig med några idéer.
  Help.pp

 27. Adrian Popa sade han

  Hej, jag har en Samsung fliken tablett 3, en Samsung HD Ready TV med HDMI-uttag, HDMI-kabel och en adapter för Samsung HML. Jag kopplade alla dessa men jag har inget svar. Kan du hjälpa mig med en idé tack.
  Tack,
  Adrian

 28. vlad sade han

  Hello Cristi. Mitt namn är Vlad, jag är här där jag bor i Tyskland och jag tyvärr inte kan montera en parabol på grund av läget. Jag har en Android-telefon Wiko 9411 Rainbow 4G LTE smartphone (12,7 cm (5 Zoll) HD IPS-skärm. På telefon TV-kanaler och jag vill sätta på TV: n. Vad och hur kan jag göra? Jag köpte när jag såg den här guiden och en MHL men jag gjorde nimic.Te om möjligt hjälpa mig med korrekt information om vad man ska köpa och hur man gör det. Tack.

  • Telefonen måste ha stöd för MHL annars inte fungerar.
   Om telefonen har stöd för MHL, så snart den är ansluten till en TV, kommer den att visa bilden utan ytterligare inställning.

 29. vlad sade han

  Förutom god och MHL-kabel som har gjort en inställning i telefonen?

 30. vlad sade han

  Ok Cristi. Tack för snabbhet med vilken du svarade mig. Och om inte stöder MHL sedan hur är ännu inte se det på TV? Jag gav det första inlägget din telefonmodell. tanken att du kommer att vilja se exakt vad som är vb tel. Tack igen.

 31. vlad sade han

  Och ledsen att backa, men jag inser hur det har eller inte stöder ptr. MHL?

 32. mircea sade han

  Jag HDMI-adapterkabel jag 2 TV på båda berättar lipza kontrollera signalinställning enhetens inställningar behöver göra vad? HELLP!

 33. Daniel sade han

  Hej alla! Jag har en fråga. Jag har en tablett med mikro-USB-uttag som jag vill ansluta till en TV. Hdmi-go micro USB-kabel eller nätadapter jag verkligen behöver? Tack på förhand!

 34. adrian Gudus sade han

  Som framgår av handledning, måste du ha din surfplatta stöder MHL. Du behöver inte extra kraft

 35. Razvan sade han

  Samsung s3 Salutare.Am en mini vet om jag kan ansluta till någon adapter tv.cu hdtv.Nu veta om det är förenligt MHL.

 36. Iancsi Brasov sade han

  Hej! Jag har en Lenovo telefon A5000 jag såg filmen och vill veta om han och MHL och var kan jag få det adaptor..Va tack.

 37. andreea sade han

  Jag har en samsung anteckning 3 och vill ansluta till TV: n med en microUSB till HDMI-adapter köpt från EMAG inte en billig en deloc.si canlu är hög hastighet, men ingenting visas på min TV än ett bekräftelsemeddelande med strömförsörjningen eller val av källa .cablu är bra jag försökte den bärbara datorn och adaptern går perfect.sa vara problemet? note3 vet som stöder MHL

 38. andreea sade han

  Vänligen om du kan ge mig ett svar varför inte gå

 39. andrey sade han

  Jag har en s5 när du använder MHL 1080 60 fps filmer från sacadeaza jag skulle vara på TV-kabel eller telefon. Mhl på cblu skriver att 1.0 jag går chear och 4k även tv är bara FullHD (samsung td24) MHL är Manhatten

 40. George sade han

  Rugaminte !! Jag behöver ansluta en anteckning till en videoprojektorer 4, vi försökte med den metod som visas i video tutorial och fungerar inte !! Som beror ?? Tack på förhand !!

 41. kamelia sade han

  Salut! Jag köpte bara för HDTV. Samsung S3, l.am omedelbart ansluten med en HDMI-kabel (HDMI-kabel nämna att det är PS4), men inte contecteaza. Nu.mi erkänner något sätt, och genom att ställa en smula sätta m.am sa.i erkännande aktivera USB och fortfarande ingenting. Väntar på svar. Tack!

 42. Petrut sade han

  Salut!
  Jag ifrågasätter om de smarta TV-apparater som kan ansluta flera styrenheter? Jag menar 2-3 barn att spela ett visst spel?
  Om det finns en sådan TV, det finns lösningar (tillbehör) som gör detta möjligt?
  Tack på förhand!

 43. Robert sade han

  Jag köpte en MHL-adapter och tyvärr inte se något med honom. Jag köpte faktiskt två. Jag har en Panasonic Vierra Full HD med två HDMI-ingångar. Jag förstår inte vad som inte är. Jag har mycket bra HDMI-kabel. Sätta adapter, ansluta telefonen och HDMI. Har jag missat något? Jag måste säga att Smart TV är inte. Tack.

 44. Salut..am köpte en stik evolveo xtracast ser ingen TV och ingen TV Samsung.Am functioneaza.Ce provat andra märken och kan göra vem som helst kan se hdmi? Om du vill ändra något i servicemenyn för TV?

 45. Calin Gabriel sade han

  Hej Cristi, jag har också ett problem, en Note 3 N900A AT & T-version med trasig display och kod på skärmen ... en ljudinspelning måste tas bort från telefonen ... och jag skulle vilja ansluta den till TV: n via MHL ... så att jag kan hantera Recovery Läge att inte blinka som en persienn ... fungerar det om jag ansluter det när det är i återställningsläge? Signalerar den på TV via MHL om den är i återställningsläge?

 46. Segrare sade han

  Sall note3 samsung 9005 när du gör en film på nätet frågar mig att stänga av skärmen vad man ska göra Jag har en LG LED-TV

 47. Sony Xperia z5 dc att inte gå? göra allt i video, men ingenting

 48. Viorel sade han

  Hej. Tel LG G 4 är kompatibel !!!

 49. Viorel sade han

  Hej, tel kabel LG G4 mrege hml !!!

 50. marius sade han

  Sal Cristi och jag försökte ansluta telefonen till TV: n via HDMI-kabel € 15 har gett honom och jag kan fortfarande inte gå. Vad ska jag göra?

 51. Hej!
  ... Mellan en Huawei S10-231L-surfplatta (som bara har mikro-USB), kan en MHL användas för anslutning till en TV? Jag frågar eftersom många av dessa adaptrar är dedikerade.
  Tack på förhand!

 52. Tatiana sade han

  Howdy! Jag ringer Iphone 6s men inte gå genom HDMI-kabeln. Vad kan vara problemet

 53. comstantin sade han

  Huawei Salutare.cu y530 jag kan ansluta till TV: n?

 54. florin sade han

  Cristi Hej! Jag har en Samsung J5 2016 jag kan ansluta via MHL TV? Mesi trevlig

 55. Tomasso sade han

  Min 7:35 säger du "låt oss slå på strömmen" och vi har en bakre TV-skärm ... Min fråga är konkret: den här mhl-adaptern spelar upp det som finns på telefonen (strömmande bilder, filmer, applikationer, etc.) medan telefonen laddas SAMTIDIG ???. Finns det sådana adaptrar som har USB-moderingångar, där du kan sätta in till exempel det trådbundna tangentbordet eller musen eller Bluetooth-USB-adaptrarna ????… ..

 56. Änka Bogdan sade han

  Hej, jag skulle vilja köpa en mhl-kontakt (mobil HD-länk) och jag vet inte om den är kompatibel med min telefon (Samsung Galaxy J5 2016). Jag fortsatte att leta efter mhl-uttaget för samsung för att inte köpa något "nonsens", något som skulle garantera mig en video men också ljudkvalitet enligt min telefons högsta standard och tyvärr såg jag det inte skrivet på något j5-uttag 2016 ″ ... Kan du berätta för mig om det är en mhl-kontakt kompatibel med j5 2016 och jag har oklanderlig video- och ljudkvalitet och den går bra utan avbrott eller fördröjningar i bild och ljud? Något bra och kompatibelt med samsung galaxy j5 2016 som jag inte hittade ...

 57. Änka Bogdan sade han

  Jag ber om ursäkt för den tidigare kommentaren, nu såg jag att j5 2016 inte har stöd för mhl ... Jag skulle vilja veta om jag har ett annat sätt att ansluta telefonen till TV: n .. en annan kontakt eller adapter som stöder den och erbjuder bra video- och ljudkvalitet ?

Tala Your Mind

*