Anslut datorn till TV, radio, Chromecast

Ibland behöver vi att ansluta din dator eller laptop till TV: n. HDMI- eller VGA-kabel version, alla vet, och på toppen är ganska obekvämt.
Anslutning trådlös lösning är den bästa och mest bekväma, men också dyrare.

Anslut datorn till TV, radio, Chromecast

Idag använder vi nya ChromecastAtt, mer nyligen, vet hur man designar hela skrivbordet på TV: n.
Naturligtvis finns alternativ till Chromecast men dessa alternativa De är inte lika flexibla som little Chromecast de kan bara göra så och spegling.
Hur du ansluter datorn till TV: n, trådlöst?
Först måste vi:
1. CHROMECAST ansluta till TV
2. Google Chrome (pc)
3. Google Cast för Chrome Beta
Förutom det är ganska enkelt. Om du inte ta itu med Chromecast konfiguration, jag inbjuder dig att titta på handledning presentation ChromecastI vilket förklarade jag vad det är och hur man använder Chromecast.
Bortsett från skärm design, Chromecast vet liksom andra trick; Det är därför den mest köpta gadget i denna tid i USA.
För att se hur man spelar filmer online med undertexter inbjuder jag dig att se handledning "Online filmer med undertexter, utan sladdar på TV", Och du kommer att förstå hur elastisk Chromecast är.
priser Chromecast
Videohandledning - Anslut datorn till TV, trådlöst med Chromecast


relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. const sade han

  Tack !!! Notera 10 +.
  God dag till dig!

 2. marius Maduta sade han

  Hej Cristi, förstår att Chromecast är en typ av Wi-Fi-dongel, jag har en LG Smart TV modell 2014 och har Wi-Fi inbyggt, kan jag ansluta med alla enheter Chromecast? Tack.

 3. Luigi sade han

  Chromecast 1 eller 2? Tack!

 4. ionutvrabie sade han

  Kodi ANDROID WINDOWS TV-filmer

 5. mörkt sade han

  Salut! Jag vill titta på något på Voyo, men när jag trycker på start ber mig att installera Widevine Media Optimizer, även om du redan har. Ladda ner, installera Firefox men för mig fryser eftersom "Filen kan vara skadad." Jag försökte alla möjliga, men ingenting, samma sak.
  Har du någon lösning på detta?

 6. dokocr sade han

  Tack Cristi.
  Chromecast med 2 när jag såg dina inlägg och är mycket nöjd.
  Jag har två Chromecast 2 ansluten till två TV-apparater i olika rum och en bärbar dator kan göra med Chrome Chromecast de TV-apparater på varje. Två flikar öppna i Chrome och ett exempel kan vi se ritningar på andra filmer. Eller vi vill.

 7. flavius sade han

  Hej!

  Adrian Cristi eller att göra en översyn på en OS från Jide Remix?
  Jag lägger den på en 32 GB-pinne, även om det står att du måste använda en 8 GB-pinne, tyvärr har jag inte den tillgänglig nu, problemet är att jag inte kan eller det kan bero på pinnen, det ger mig felet "Operativsystem saknas "Även om jag följde instruktionerna steg för steg. Du kanske kan hitta en lösning.

 8. oskyldig miclea sade han

  Tack så mycket. Allt innan åtminstone!

 9. Jag köpte också en ... f. Intressant ... men snälla kan du berätta mer om applikationer relaterade till den .... Med mer information

  • Cristian kommer inte att kunna tillfredsställa alla oavsett hur komplex den skulle göra en handledning för vissa kompletteringar där google som tar och han informationen i bulk och vi exponerar nytt i en handledning, kan han säga som ger oss ett lyft genom handledning som gör dem och vi sätter våra sinnen till den som söker ytterligare information om behoven hos alla. Tack för handledning.

 10. Hej!
  Jag köpte mig en Chromceast 2 efter att ha sett tutorials Cristi. 4k och TV är HDMI-läge är 60 Hz som standard. Låt detta vara ett problem för projektionen av Chromceast 2 enheten har en latens situation? I grund och botten, om du fånga en ström med en fotbollsmatch på laptop ser ok, men ryckig kör TV-bilden. Filmer, nyheter, inte jag obehaglig, bara matcher, förmodligen till spel, jag försökte ännu. Där dynamisk rörelse är bra, antar jag.
  Om jag vill använda Chromceast 2 någon annanstans (en annan ISP, en annan tv) hur du åter ge Chromceast? Nu är det inställt på wifi och TV hemifrån. Jag såg ingen återställningsknappen på den.
  Och en sista fråga: höra något ny generation av Chromceast kunna 4k?

  Tack på förhand och grattis Cristi handledning och Adrian!

  • Tappa inte bort det faktum att Chromecast behöver bra trådlös anslutning. Idealt Wireless AC 802.11. Alternativt kan du se till att routern är nära Chromecast gemenskap.

   • För mig är det fibern i huset och med de trådlösa problem jag hade innan, även om jag har router nere och TV i vardagsrummet på övervåningen. Det trådlösa signalen i hela huset och parkeringsplats framför huset, men din TV är ansluten via Ethernet-kabel, men jag testade och trådlös och fungerade perfekt.
    Jag tänkte att det kan vara svår uppgift för Chromecast 2 när signalen har utformat panel med 4k, undrar om det är därför du hör något någon ny modell Chromecast ledande 4k.

    • Chromecast är 1080 inte stödja 4k. Med 4k plats i streaming på trådlös, är det svårt utan att se problem. Datorer inte kan hämta / åter 4k kabel, för att inte tala trådlöst.
     Från vad jag förstår från dina ord, men är routern för långt. Nu roll och källa streaming, bandbreddsallokering vid källan och lasten på servern.
     Det är bra att du har gigabit, men servern som kan göra videotagande, är inte tillräckligt med bandbredd.

     I strömmande har vi fler variabler.
     1. lokal bandbredd
     2. latens
     3. jitter
     4. Bandbredd vid källan
     5. Lokal processorkraft
     6. Hastigheten på lagringskällan
     7. Hastighet lokal lagring
     8. Över videoformat.
     Vissa format är lättare att glömma än andra ström. Bäst att streaming codec är MP4 h264. En MKV eller AVI är besvärliga streaming.

     Ps inte släkt.
     Har du övervåningen vardagsrum?

     • Tack för det detaljerade svar. Jag ska göra ett test kommer att försöka skicka en videofil typ fotbollsmatch direkt från laptop Chromecast orelaterade till Internet för att se om det finns någon skillnad. Således utesluter allt som har med Internet streaming och Wireless.

      När det gäller levande, är svaret ja. Norge bor i ett område med utsikt över fjorden och fjorden golvet sett bättre än på första våningen, där utsikten är delvis blockerad av grannarnas hus i den främre raden.

     • Norge ... fjord ... panorama, jag gråter av medlidande 🙂
      Få bättre här, där, från fönstret, ser du på din granne argumenterar med sin fru.

 11. Stefan sade han

  Digi kan titta på online-tv på telefon chromecat 2. Digi nätet programmet är installerat på din telefon och din telefon går ok. Tack.

 12. maximal Vasile sade han

  Angry Birds går vidare. Varför?

 13. Omeo Huţanu sade han

  Chromecast med 2 ansluten till ett lokalt WiFi-nätverk.
  Jag 1 One + VPN-anslutning. Tyvärr misslyckas med att utforma telefonens skärm på ChrCast i denna kombination. Såvida de är anslutna till samma nätverk. Bara på grund av restriktioner geolokalisering inte kan komma åt dessa sidor juridiska filmer etc.
  Kanske de kommer att göra något från GGL detta ändamål.

 14. Constantin Necula sade han

  Herr Christian, jag följer dina publicerade handledning med intresse. Jag har använt Chromecast 1 sedan oktober 2015 och det fungerade perfekt fram till för en vecka sedan (ungefär fram till 20.01.2016) med alla de faciliteter du presenterade (ett litet förslag: det är mycket användbart Googles applikation - "Videostream för Google Chromecast" - som tillåter projicering på TV av vilken film som helst, av vilket format som helst från den bärbara datorn). Men i en vecka känns chromecast inte längre av TV: n som "Chromecast" på HDMI-ingången och startar inte längre Stby-TV: n byter bara TV-källan från tunern till HDMI, bara när TV: n är på!
  Jag tror att det är en uppgradering komma på och gjorde en! Jag tror att det beror 1 och annan Chromecast visar återigen fel.Poate hitta ett sätt att återgå till det gamla firmware och uppgradera till det nya blocket.
  Jag vet inte om det påverkar liknande Chromecast 2.
  tack

 15. Cristas sade han

  Hej!

  Om du vill göra strömmande från en dator som är ansluten till routern via kabel, som är ansluten till en TV Chromecast kommer att gå 1?

 16. Grigor Danut sade han

  Hej Cristi. Jag har en smart tv och för att ansluta trådlöst från min bärbara dator eller telefon använder jag "Pair" -anslutningen och det fungerar ganska bra, särskilt på "youtube". Berätta för mig om det är någon skillnad mellan "Chromecast" och "Pair" -anslutning.
  Tack på förhand

 17. crim69 sade han

  Du kan se videofiler från datorn med Chromecast Videostream förlängning för Google Chromecast. I Windows fungerar perfekt efter att han installerat en fix. I Ubuntu inte kan projiceras vissa videofiler

 18. vali cebotari sade han

  Hello Mr Cristian. Jag har en fråga, kanske jag kan klargöra. Om detta ämne jag hittade motstridiga uppgifter. Jag skulle vilja
  från en bärbar dator att göra strömmande från 3 TV. Jag önskar alla TV 3 samma information skickas ut. Lösningen kan fungera med
  3 Chromecast platser (1 per tv) i krom av den bärbara datorn är 3 fönster / sessioner med samma information? tack

  • Jag skulle kunna berätta exakt. Teoretiskt bör det fungera om vi talar om YouTube eller annan online-plattform. För lokalt innehåll jag tror inte att det kommer att fungera.

 19. Cosmin sade han

  Hallå! Snälla hjälp mig med ett problem .... Jag försöker ansluta min bärbara dator till en TV, men jag kan inte, den söker i mitt nätverk och ingenting händer (den hittar inte). hur kan jag gå vidare

 20. dokocr sade han

  Hej Cristi, nyligen i Cromcast 2 när jag vill skicka helskärmen från PC till Smart TV bara strömma video utan ljud går. Streama bara video och ljud med alternativet "Designa den här fliken".
  För en tid sedan gick det smidigt att skicka ljud och video med alternativet "Designskärm / fönster".
  Jag försökte alla variationer vi återställa datorn Cromcast 2.
  Det kan vara ett problem i Google Chrome uppgradering eller Cromcast 2?
  Har någon stött på detta problem?

 21. dokocr sade han

  Hej Cristi, nyligen i Cromcast 2 när jag vill skicka helskärmen från PC till Smart TV bara strömma video utan ljud går. Streama bara video och ljud med alternativet "Designa den här fliken".
  För en tid sedan gick det smidigt att skicka ljud och video med alternativet "Designskärm / fönster".
  Jag försökte alla variationer vi återställa datorn Cromcast 2.
  Det kan vara ett problem i Google Chrome uppgradering eller Cromcast 2?
  Har någon stött på detta problem?

 22. romulus Albichei sade han

  Din videotutorialele spår och hade svar på många av mina frågor!
  För närvarande skulle jag vara intresserad av Chromecast 2 (som jag äger) i min bil! S100-multimediasystemet som jag har i min bil tillåter mig inte tillgång till Internet via Wifi (DET HAR INTE)! Och hotspot med Samsung Note 2 GT-N7100 gör det inte via USB i systemutrustningen (telefonen startar om)! USB-pinnar KOMPATIBLA MED WIN CE 6 var R3-SYSTEMET där systemet fungerar är kompatibelt med vissa - men äldre modeller men som inte garanterar min kompatibilitet med det Digi-nätverk jag använder på min mobil! Det skulle fortfarande finnas lösningen på en MiraCast Airlay wifi men de är dyra! Och eftersom jag redan har Chrome cast 2 vill jag använda den! Jag publicerade nedan en videohandledning "HUR DU INSTALLERAR CHROMECAST I DIN BIL / ANDROID AUTO ALTERNATIVE"! Jag tycker att det är en bra och billigare lösning, vad tycker du, herr Cristi?

 23. romulus Albichei sade han

  Jag glömde HDMI Auto i system! Mrrge skulle endast version radio -as i videouttag ?!

 24. constantin Baiculescu sade han

  Hej, Cristian. Jag uppskattar dig att "du lär dig!" (Se, jag lärde mig med diakritiker) och för oss. Jag har Dell810Latitude och en TV. Skarp AQUOS-YOUTUBE att använda, jag har chanser?!

 25. par Daniel sade han

  Hej! Jag köpte nyligen chromecast 2 och skulle vilja projicera cooltv online från laptop på tv men problemet är att cooltv online bara fungerar genom explorer inte genom chrome ... .. det finns någon möjlighet att se igenom i explorer med chrome cast 🙂 ??? Jag försökte också titta på filmer online men det rycker på TV ... inte på min bärbara dator ... specifikt är jag inte i landet ... är det möjligt att nätet är svagt eller har den här kromgjutningen problem?

 26. Hello Cristi,
  Rekommendera en nål Chromecast 2 eller router är ok och som presenteras för dig i tidigare tutorials från TP-LINK Wireless N med? Jag vill på något sätt minska fördröjning när spegeln ge alla PC skärm. Med tanke på att jag inte vill investera mycket i en utrustning av så här, tänk på denna version: http://www.emag.ro/router-wireless-tp-link-archer-c20-dual-band-ac750-433-300mbps-archer-c20/pd/DJ9GDYBBM/

  Tack och hålla upp tutorials!

 27. adrian sade han

  god kväll
  Jag köpte en Chromecast men jag kan inte installera eftersom den är ansluten router ser det anslutna bärbara datorer och andra trådlösa enheter, och du inte har internet ansluta Chromecast wireless.Trebuie gjort några speciella inställningar?
  tack

 28. brickor sade han

  Salut.te vänligen hjälpa mig och mine.am hade Chromecast installerat och ville installera det när de börjar installationen nou.in inte låta mig logga in på mitt hem wifi WiFi automatiskt in chromecast 8093.de Varför? Vad ska jag göra?

 29. Det finns de som tar Chromecast på AMAZON.COM, som jag gjorde.
  Som standard, de kommer med 60Hz set.
  Europa måste 60Hz.Mai mycket datainställningar, ansluter trådlöst Chromecast du varnas att enheten inte köptes från Rumänien, liksom vissa trådlösa kanaler som du inte kan gå (se vilka kanaler får wifi i USA och som är de Ro).
  Det är viktigt att bra trådlös signal i huset, om du inte får med Ookla testspeed 20mbps täcke, då situationen är ledsen. Chromecast är ganska okänsliga saker på radio, är det bra att vara ansluten router närmare. Jag har en billig router norm N 150mbps teoretiskt praktiskt 92mbps nedladdning, ladda upp 96mbps.
  Förgäves du köper en standard AC router i hemmet, som Chromecast i 1080 för alla 12mbps kommer att behöva ta bort deras internet / lokal.
  Vi källor på Internet där vackra klocka i 1080, utan stamning, men mer tillgängliga och ibland filmeonline2013.biz, där sacadeaza av er känner som att kasta din TV ut genom fönstret.
  Om du vet hur man använder det, är Chromecast plats ett ovärderligt verktyg.

 30. Retificare: Du behöver data från 60 inställningar på 50 Hz för Europa.

 31. marius Cirjan sade han

  Jag har nu gett kommando av en krom gjuten och förmodligen har honom i morgon eftermiddag. Hjälp mig optimera det?

 32. Hej. Jag har också en Samsung smart tv och en dator som jag har wind xp finns det en lösning för att ansluta via trådlöst eftersom jag försökte allt ... men det fungerade inte.ms

 33. Alexsan sade han

  Hej Cristi, tittar med intresse dina tutorials och installerat en Chromecast på TV men jag kan inte ansluta din bärbara dator till TV: n, jag sökte på Google Store och Google Cast inte hitta !!!!

 34. Secman sade han

  Hej Jag har ett problem, inte ansluta till internet.L jag skrev för en tid sedan gick efter några månader som jag aldrig har använt inte längre är ansluten till Internet, jag noterade att vi förändra något internet även parola.Ma kan någon hjälpa?

 35. anonym sade han

  Fain, du måste ha Intel-utrustning, processor, video och trådlöst kort. Motstå krom och klicka på den trådlösa ikonen i din webbläsare och redo

 36. Petrescu silviu sade han

  Hallå. Jag har en Chromecast 2 och jag vill ansluta den till min telefon men jag har problem. Jag har inte wifi, så jag kan på något sätt ansluta till telefonens internet med chromecast, som naturligtvis finns på TV. Tack…

 37. Catalin sade han

  Hur kan jag springa igenom chromecast-filmer som lagras på en extern hårddisk?

 38. Hej! Missad googlecast-förlängning? Jag kan inte få det på min dator Tack

 39. Marian sade han

  God kväll. Grattis på födelsedagen. Kan jag ansluta en dator med Windows 7 till en chromecast 3 installerad på en tv med en Bluetooth-USB-enhet? Tack.

 40. Baron Culai sade han

  välkommen
  Jag installerade en Chromecast 2 med ett wifi-nätverk
  Nu har jag ett annat nätverk och jag kan inte installera om Chromecast.
  eftersom han ber mig om sin gamla wifi.
  Hur installerar jag chromecast?
  Tack.

Tala Your Mind

*