Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Mycket användbart handledning. BAFTA-n vidare !!!

 2. Min gissning att avsätta en Google + facebook, inga villkor för jämförelser video chat.Probabil att Facebook måste gå snabbare.
  @Adrian Jag har ett förslag till handledning i samband med ooVoo är en tjänst som jag använder för två år och uppriktigt sagt jag var imponerad av både kvaliteten på ljud och videofönster och android.Mi hitta ett jobb och mer än Yahoo skype på spelservrar android.Cred de är förmodligen inte så bra och så aglomerate.Cei som inte redan använder det värt att försöka.
  God dag ...

  • vasman71 sade han

   Radu:
   Min gissning att avsätta en Google + facebook, inga villkor för jämförelser video chat.Probabil att Facebook måste gå snabbare.
   @Adrian Jag har ett förslag till handledning i samband med ooVoo är en tjänst som jag använder för två år och uppriktigt sagt jag var imponerad av både kvaliteten på ljud och videofönster och android.Mi hitta en tjänst på mer än Yahoo och Skype android.Cred mycket bra spelservrar och de är förmodligen inte så aglomerate.Cei som inte redan använder det värt att försöka.
   God dag ...

   Du har rätt i OOVOO-tjänsten, den är väldigt bra, men den används inte av rumäner, även om den har möjlighet att använda på rumänska så vitt jag vet ... det är detsamma med ALONIA-tjänsten, 100% rumänsk, men också oanvänd ... Vad vill du Jag föreslår för administratörerna Videotutorial är en presentation av HaBi Page Social Network, ett nytt nätverk, gjort av rumäner. I samband med dagens ämne har HaBi Page en oklanderlig videochatt baserad på den banala och oumbärliga flash-spelaren från Adobe. Prova och du kommer att bli övertygad om att ...

 3. Högkvalitativa bilder spelas upp på Logitech Rätt Sound C270 och funktion är OK höra rakkniv Dasta är och jag gav det 99 RON

 4. Mircea sade han

  Kan du berätta för mig vad jag ska göra? Jag installerade wordpress på min webbplats precis som i självstudien "Hur man skapar en webbplats, del 3, WordPress, eller hur man skapar en webbplats på 5 minuter?" .Efter att jag installerat den gick jag in på webbplatsen och inget konfigurationsfönster uppstod, ingenting. Kan du berätta vad jag kan göra?

 5. Hej. Jag svara mig någon i detta dilemma? (Jag placerade den och tutorialu med Pay Pal och ändå förväntar ett svar) Jag 3 euro i Pay Pal kontotransaktioner och resterande från övriga 150 dollar som iam stowed nyligen, liksom hans 3 som omvandlar euron i dollar?

  • georgekent sade han

   Alex:
   Hej. Jag svara mig någon i detta dilemma? (Jag placerade den och tutorialu med Pay Pal och ändå förväntar ett svar) Jag 3 euro i Pay Pal kontotransaktioner och resterande från övriga 150 dollar som iam stowed nyligen, liksom hans 3 som omvandlar euron i dollar?

   Om du vill få någonstans efter stickning skicka en e-postadress som i Acol euro dollar chear dig om du håller k automatiskt för att nå destinationen euro.

 6. önskar sade han

  hej jag heter Adrian och jag vill önska dig en tutorial där vi Areti hur man installerar Linux på facebook tack videocall

Returlänkar

 1. […] Från dem eller varför inte, att organisera evenemang. Allt detta kan hända genom Hangouten som förblir tillgänglig för sidor och inte bara för enskilda. Om du vill skapa [...]

 2. […] Om Google Plus nämligen: Sekretessinställningar för Google Plus presenteras i detalj eller jämförelse mellan Facebook Video Call och Google Plus Hangout Extra Ett kraftfullt verktyg i Google Pls är den mycket kraftfulla fotoredigeraren, en kostnadsfri tjänst för [...]

Tala Your Mind

*