Clonezilla ett mycket bra och gratis reservprogram - videohandledning

Clonezilla är en backup eller backup / återställningspartitionen / ledigt. I huvudsak gör samma sak som kommersiella program Norton Ghost eller Acronis True Image.
Programmet är lite svårare att använda men videohandledningen beskriver stegen för att spara / återställa partitioner.Den stora fördelen med denna live-cd Clonezilla är det faktum att vi kan återställa operativsystemen Windows, Linux, Mac. Eftersom den är under LPG-licensen kan den användas utan problem av alla som vill skydda sig mot eventuella problem i operativsystemet. Även om den differentiella / inkrementella säkerhetskopian inte för närvarande är implementerad kan den resulterande bilden inte utforskas, säkerhetskopieringen kan bara göras från en CD eller DVD - Clonezilla är fortfarande ett mycket bra alternativ till dagens backupprogram .
Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
Mycket nöje!

av Dan Constantin …… ..tutorialegimp.blogspot.com

 

 


relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. överlevande sade han

  com tutorialu primu detta är min och jag vill säga att det är en ganska bra lösning för säkerhetskopiering och kräver ingen ytterligare programvara, god handledning som vanligt

 2. Jag bara hört talas om Clonezilla så jag inte kan säga hur bra e.dar så lätt som det verkar Macrium Reflektera har fönster peste.in kurs.

 3. chris sade han

  Salut..as och jag har ett förslag för denna typ av handledning video tutorials på webbplatser och nämligen en handledning eller en serie tutorials på bakåtlänkar uri..Ce exakt är de, hur och var ska anslås för att få de bästa resultaten, varför de hjälper oss etc.
  Jag har inte hittat någon handledning video om denna information i rumänska språket, som någon administratör för en webbplats bör du veta ännu mer eftersom webbplatsen är ett företag.

  Tack!

 4. costi sade han

  Hallå ! Jag har också en fråga .. Varför kan jag inte se handledningen ?? Han skriver till mig "Servern hittades inte ... osv."

 5. Hej! Jag skulle också vilja veta om Microsoft office 2007 och Adobe Acrobat & Reader kan installeras på Windows 7. Jag vet att detta inte är rätt ämne för denna fråga men jag har inte hittat en session tillägnad program som är installerade på Windows 7. Tack på förhand.

  • adrian admin sade han

   gpa: Hur! Jag skulle också vilja veta om Microsoft office 2007 och Adobe Acrobat & Reader kan installeras på Windows 7. Jag vet att detta inte är rätt ämne för den här frågan men jag har inte hittat en session tillägnad program som är installerade på Windows 7. Tack på förhand.  

   Ja, gå

  • gpa: Hur! Jag skulle också vilja veta om Microsoft office 2007 och Adobe Acrobat & Reader kan installeras på Windows 7. Jag vet att detta inte är rätt ämne för den här frågan men jag har inte hittat en session tillägnad program som är installerade på Windows 7. Tack på förhand.  

   Du kan säkert installera.

 6. Stefan sade han

  Vänligen kan jag spela till Facit en handledning på hårddisken Regenarator ????? tack

 7. varför kan jag inte se handledningen.SERVER HITTAR INTE: rtmpe: //89.34.23.236….etc?

 8. Valentin sade han

  Hej Jag har en fråga som inte har något samband med föremålet tutorialuli presenteras för dig.
  Jag har en prenumeration på Clicknet 30MB / S med 1.5 MB nedladdning, men jag kan berätta eller du kan berätta för mig varför jag hastighet så liten.

  • Iulian62 sade han

   ValentinHej Jag har en fråga som inte har något samband med föremålet tutorialuli presenteras för dig.
   Jag har en prenumeration på Clicknet 30MB / S med 1.5 MB nedladdning, men jag kan berätta eller du kan berätta för mig varför jag hastighet så liten.  

   gör en Speedtest och du delar resultatet 8 då ser du den verkliga hastigheten.

 9. axelluny sade han

  Presentationen av programmet är perfekt, men för närvarande inte är fallet programmet tills det ögonblick då man var tvungen att söka alternativa inte clonezila förväntar sig av mig personligen att jag hittat helt värdelös och nepractic.De Jag säger detta eftersom vi alla vet att alternativ backupfönster, eller snarare till NTFS-partitioner haft många och ett mycket användarvänligt gränssnitt program.Cand inte så här kommer att linux-partitioner igen vi alla vet att nyare inte längre används som partitioner ext3 men ext4 där handledning detta program är svag, det är därför vi har valt ext3.Pentru fann att de som såg som kommer backup och linux partitioner snarare att ext4 kan göra med Acronis 14 andra versioner inte erkänner denna typ av partition Har fördelen av en god kompressioner, med tanke på att en del 10.10 ubuntu-6G, varvid stöd räckvidd 2,4G.Acestea sa att jag önskar dig fortsatt inspiration.

  • adrian admin sade han

   axellunyFramläggande av programmet är perfekt, men för närvarande inte är fallet programmet tills det ögonblick då man var tvungen att söka alternativa inte clonezila förväntar sig av mig personligen att jag hittat helt värdelös och nepractic.De Jag säger detta eftersom vi alla vet att alternativ för backupfönster, eller snarare till NTFS-partitioner haft många och ett mycket användarvänligt gränssnitt program.Cand inte så här kommer att linux-partitioner igen vi alla vet att nyare inte längre används som partitioner där ext3 men ext4 denna handledning program är svag, det är därför vi har valt ext3.Pentru fann att de som såg som kommer backup och linux partitioner snarare att ext4 kan göra med Acronis 14 andra versioner inte erkänner denna typ av partitie.Are nytta av en god kompressioner, med tanke på att en del 10.10 ubuntu-6G, varvid stöd räckvidd 2,4G.Acestea sa att jag önskar dig fortsatt inspiration.  cite mig

   I går kväll gjorde jag en backup rotpartition med Ubuntu 4 10.04 ext. Partition har 10G och upptagen just 5G. Backup gjordes i 7 minuter. Jag installerade Ubuntu 10.10 ändå eftersom jag ville testa den verkliga. Då jag återställd säkerhetskopia. Restaureringen varade 2 minuter
   Jag har inte stött på några problem eller återställa och skapa ingen backup
   Sluta bedöma programvara efter grafiskt gränssnitt. GÖR EN STOR FEL. Det finns hundratals program med ett "sexigt" gränssnitt som gör det svårt (Gå till Acronis-forumet och läs hur många klagomål Acronis True Image-programvaran har) Leta efter en applikation som är användbar, sök och titta på dess kraft och potential inte som det ser ut.
   Du bunden förgäves grafiskt gränssnitt som är mycket tydlig (Det finns ingen att skylla om du inte vet eller vill lära sig ett främmande språk som kallas engelska utan som du är död om du vill vara något bättre i datorn ) om vi så, censure hitta alla program.

 10. Xantes sade han

  Jag prenumererar och de som avses av axelluny: Clonezilla är en Linux-program som innebär en högre än genomsnittet. Lämnar denna utvikning, är den största nackdelen att bilden av den del resulterar i en stor fil. Och sedan, med tanke på både stora brister, är Clonezilla överlägset en ansökan ovänliga, vilket är anledningen till att jag kommer aldrig att använda efter tester som gjorts efter den här guiden.
  Speciellt eftersom det redan finns mycket mer användarvänliga applikationer med det som kallas "GUI" för en mycket enklare användning!

 11. daniyl sade han

  Eftersom jag förvänta sig en sådan handledning vi såg för ett år sedan en handledning skapar vi att galna MA innebär att Clonezilla är den bästa programvara som jag använder backuppentru ubuntu linux.pe .Nu jag vet hur man använder det, men hur cunostintele.Tutorialul slutföra denna handledning är det väl realizat.As jag vill be om ubnutu vad partitioner bör göra back-up på alla dvs / home och swap eller bara root / home och rot som inte har problem tacka sistem.VA vid problem.

  • iulian62 sade han

   daniyl: Eftersom jag förvänta sig en sådan handledning vi såg för ett år sedan en handledning skapar vi att galna MA innebär att Clonezilla är den bästa programvara som jag använder backuppentru ubuntu linux.pe .Nu vet hur hur man använder det men detta avslutar min tutorial är väl realizat.As cunostintele.Tutorialul vill be om ubnutu vad partitioner bör göra back-up på alla dvs / home, och swap eller bara root / home och rot som inte har problem vid problem sistem.VA tack.  

   Väl i fall systemet går sönder på grund av udda / home plats och roten (/) till detta har att göra backup.

 12. daniyl sade han

  Så det är nog att göra back-up bara in / rot och recomandsti tillräckligt eller vad man ska göra och / home jag möjligen .sa och alla program jag hade installerat när backup form på det

  • adrian admin sade han

   daniyl: Så det är tillräckligt för att göra back-up bara in / rot och recomandsti tillräckligt eller vad man ska göra och / home jag möjligen .sa och alla program jag hade installerat när backup form på det  

   Om du vill ha allt som det var måste du säkerhetskopiera till / hem eftersom det finns inställningar och vissa konfigurationer för vissa programvaror. I / home-partitionen, som vi visade i handledningen "infoga del 1 i terminalen", har du några dolda mappar, som du gör synlig antingen genom att öppna Home och sedan trycka på CTRL + H-tangenterna eller gå till Visa> Visa dolda filer. Dolda mappar i Linux har ett "." framför dem. De mappar vars namn börjar med "." till exempel “.gnome2” innehåller inställningar så hittar du i allmänhet mappar med samma namn på programvaran som du installerade, till exempel: .operera .firefox och så vidare.

 13. Jag är senior och jag gillar också IT mycket, jag lär mig också så mycket jag kan och var jag börjar. Jag har också upplevt denna programvara och jag kan säga att jag inte var nöjd med den. Jag har en SATA / RAID-array och jag kan säga att han inte vet hur man känner igen henne. Varför? här erkänner jag att jag inte vet det. Jag använder Hirens'Boot CD 9.3 för säkerhetskopiering, som också innehåller Ghost 11 (den vet också hur man känner igen SATA / RAID-arrayen), rekommenderas av några vänner, som lärde mig att arbeta med den på säkerhetskopior och jag kan säga att den fungerar felfritt .Denna Hirens Boot Cd är gratis anledning till varför jag bad "ägare" av denna webbplats att göra några lektioner på denna CD. Kanske kommer de att förstå mig och de kommer att göra det för att jag ärligt kan säga att det är värt det. Tack för din förståelse! Gigel (jag hoppas att du inte gjorde någon upprörd.)

  • adrian admin sade han

   Gigel: Jag är en person av ålderdom och jag gillar mig för mycket IT kan lära mig hur och var apuc.Am och jag upplevde denna programvara och jag kan säga att jag inte var nöjd med det .i äger en matris SATA / RAID och jag kan säga att han inte visste vad recunoasca.De? Här erkänner jag att jag inte är bra. Jag använder Hirens'Boot backup CD med 9.3 och 11 Ghost (vet hur man känner igen och matris SATA / RAID), som rekommenderas av några vänner som lärde mig att arbeta med honom till säkerhetskopior och jag kan säga att det fungerar felfritt .Detta Hiren 's Boot CD är gratis varför jag frågade "ägare" av denna webbplats är att göra några lektioner på denna CD. Kanske jag kommer att förstå och kommer att göra dig ärligt säga att merita.Multumesc för att förstå! Gigel (jag hoppas inte att vara arg på någon.)  

   Har raid att se och om du vet att använda den
   Här är vad deras hemsida säger oicial:
   Clonezilla stöder hårdvaru-RAID, om din RAID-enhet ses som / dev / sda, / dev / sdb, / dev / hda, / dev / hdb, / dev / cciss / c0d0 ... på GNU / Linux. Clonezilla stöder detta.
   Å andra sidan, om det är Linux-programvara RAID, nej, stöder Clonezilla inte det.
   I översättning stöder hårdvaru raid, men å andra sidan, ironiskt nog, vet hur man arbetar med Linux mjukvaru-RAID

  • Gigel: Jag är en person av ålderdom och jag gillar mig för mycket IT kan lära mig hur och var apuc.Am och jag upplevde denna programvara och jag kan säga att jag inte var nöjd med det .i äger en matris SATA / RAID och jag kan säga att han inte visste vad recunoasca.De? Här erkänner jag att jag inte är bra. Jag använder Hirens'Boot backup CD med 9.3 och 11 Ghost (vet hur man känner igen och matris SATA / RAID), som rekommenderas av några vänner som lärde mig att arbeta med honom till säkerhetskopior och jag kan säga att det fungerar felfritt .Detta Hiren 's Boot CD är gratis varför jag frågade "ägare" av denna webbplats är att göra några lektioner på denna CD. Kanske jag kommer att förstå och kommer att göra dig ärligt säga att merita.Multumesc för att förstå! Gigel (jag hoppas inte att vara arg på någon.)  

   Det kan hjälpa till att besvara den här; / a.

 14. Vi valde för att presentera denna programvara förverkligandet av back-up, eftersom det är den enda hållbara lösningen för miljön samtidigt kommersiella, privata och akademiska all befintlig programvara på marknaden nu.

  • adrian admin sade han

   danJag har valt att presentera detta program förverkligandet av back-up, eftersom det är den enda hållbara lösningen för miljön samtidigt kommersiella, privata och akademiska all befintlig programvara på marknaden nu.  

   Dane, inte bry sig om att upplysa dem, so'm romarna, bara tänka ur sitt eget perspektiv, om det är bra för dem båda dessa punkter, inte tänka helhet är inte intresserad av andras behov, laglighet eller olaglighet. Om du går till dem och om det har fönster glosy så är det bra, om inte gränssnittet och ingen GUI suger då, inte bra Domle ... Nyligen har en mjuk ciumete och mycket bra, har en diamant i det högra hörnet av fönstret, inte du vet det?

   • Aberluscoaiei sade han

    adrian admin:
    Dane, inte bry sig om att upplysa dem, so'm romarna, bara tänka ur sitt eget perspektiv, om det är bra för dem båda dessa punkter, inte tänka helhet är inte intresserad av andras behov, laglighet eller olaglighet. Om du går till dem och om det har fönster glosy så är det bra, om inte gränssnittet och ingen GUI suger då, inte bra Domle ... Nyligen har en mjuk ciumete och mycket bra, har en diamant i det högra hörnet av fönstret, inte du vet det?  

    Nyfiken synvinkel! Vi har kommit att kritisera alla rumäner eftersom vissa av oss inte gillar Clonezilla och vi tänker bara ur ett personligt perspektiv och inte, obligatoriskt, som en helhet ... Jag ser att den kollektivistiska andan ännu inte har försvunnit. Clonezilla är en programvara med ett ovänligt gränssnitt, men med vissa fördelar men också med nackdelar, som alla program, ledda av Windows och hela Linux-sviten. Det är mänsklig natur att vara mycket nöjd med en sak du har vant dig vid och att avvisa en annan, kanske bättre, men nyare. Detta påminner mig om en annons på de engelska motorvägarna för några år sedan: "Jag gillar inte Guinness-öl för jag har aldrig smakat det." Skillnaderna mellan människor manifesteras också av den grad av konservatism som varje individ har. För hur tutorialen tillåter några av kommentatorerna, skulle jag föreslå dem att göra ett psykologiskt test. Det är inte något stötande för dem, men med tanke på att de hanterar över 10 10 besökare på webbplatsen krävs en psykologisk "handledning". Åtminstone för respekten för de XNUMX XNUMX besökare som betygsätter dem. Någon sa i en kommentar, god ost i en hunds bälg. Förändring, pojkar, bälgen!

 15. @gigel: Jag antar att du hänvisar till Linux 4 Ghost och Norton Ghost är inte en kommersiell programvara.Hiren s BootCD 11.1 Norton Ghost innehåller inte.

  • Jag arbetar med Norton Ghost 11.1 som finns på Hirens Boot Cd och CD: n är gratis.

   dan: @Gigel: Jag antar att du hänvisar till Linux 4 Ghost och Norton Ghost är inte en kommersiell programvara.Hiren s BootCD 11.1 Norton Ghost innehåller inte.  cite mig

   adrian admin: Han vet hur man ser och raid om du vet hur man använder det ser säger deras hemsida oicial: Clonezilla gör hårdvarustöd RAID, om RAID-enheten ses som / dev / sda, / dev / sdb, / dev / hda, / dev / hdb, / dev / cciss / c0d0 ... på GNU / Linux. Clonezilla stöder this.On den andra sidan, om det är Linux programvaru-RAID, nej, Clonezilla stöder inte that.In översätta det stöder hårdvaru raid, men å andra sidan, ironiskt nog, vet hur man arbetar med raid Linux programvara   cite mig

   matt: Ok, tack för svaret jag förstod  cite mig

   adrian admin: Han vet hur man ser och raid om du vet hur man använder det ser säger deras hemsida oicial: Clonezilla gör hårdvarustöd RAID, om RAID-enheten ses som / dev / sda, / dev / sdb, / dev / hda, / dev / hdb, / dev / cciss / c0d0 ... på GNU / Linux. Clonezilla stöder this.On den andra sidan, om det är Linux programvaru-RAID, nej, Clonezilla stöder inte that.In översätta det stöder hårdvaru raid, men å andra sidan, ironiskt nog, vet hur man arbetar med raid Linux programvara   cite mig

  • Jag sa att jag använder Hirens Boor CD 9.3 som också innehåller Norton Ghost 11.1.

   dan: @Gigel: Jag antar att du hänvisar till Linux 4 Ghost och Norton Ghost är inte en kommersiell programvara.Hiren s BootCD 11.1 Norton Ghost innehåller inte.  cite mig

 16. varför inte gå tutorialu? Servern hittades inte: RTMP: //89.34.23.236....etc?

  • matt: Varför inte gå tutorialu? Servern hittades inte: RTMP: //89.34.23.236....etc?  

   Töm webbläsarens cache och försöka igen, allt går normalt för oss.
   Det fanns problem med att ladda DNS-servrar genom Rumänien men det här är inte vårt jobb, till exempel kunde jag inte komma åt "protv.ro" tidigare.
   Med oss ​​allt går rätt.

 17. ok, förstod jag tack för svaret

 18. daniyl sade han

  Jag gjorde en back-up partitioner / home och root på en ubuntu distribution och Clonezilla har löst alla mycket ok och mycket snabbt, det är bra handledning program och precis som jag sa tack så mycket .Vi som guidade oss till denna webbplats .

 19. costel08_78 sade han

  Intressant handledning än väntat och en backuplösning för Linux och numai.Am inte sett anainte som om någon antreba att säkerhetskopiera och partition rot för hemmet men också att ha alla inställningar som vad jag läst erau.Din du sa ja det skulle vara bättre att göra säkerhets båda områdena (root / home) min .Antrebarea Antai skulle behöva göra en backup för root och sedan en annan för hem ??? restaurering måste Antai rotpartition att renovera och att återställa partition anseamna hem ??? som hade att göra 2 säkerhetskopior ??? Eller man kan göra för root och hem ??? Anca år medan jag hade ett problem bakupul kan göra en linux-partition på en windows-partition tack ???

  • adrian admin sade han

   costel08_78Intressant handledning än väntat och en backuplösning för Linux och numai.Am inte sett anainte som om någon antreba att säkerhetskopiera och partition rot för hemmet men också att ha alla inställningar såvitt jag erau.Din läs du sa ja det skulle vara bättre att göra säkerhets båda områdena (root / home) min .Antrebarea Antai skulle behöva göra en backup för root och sedan en annan för hem ??? restaurering måste rotpartitionen och återställa Antai sedan återställa partition anseamna hem ??? som hade att göra 2 säkerhetskopior ??? Eller man kan göra för root och hem ??? Anca år medan jag hade ett problem bakupul kan sätta en partition linux på en partition tacka fönster ???  cite mig

   Oavsett i vilken ordning du säkerhetskopiera och återställa alla för att ni och ja, du kan sätta var du vill och säkerhetskopiera alla partition du vill eftersom det är bara en mapp som innehåller vissa arkiv och så.

   OBS: Oavsett återställa ordningen så länge du gör dem en efter en utan att starta i OS i 2 återställa platser. Speciellt inte återställa roten då du startar, du komma in Linux och sedan starta om för att återställa partition hem. Och sedan återställa roten och återställa ditt hem. Låt det är enkelt.

 20. Ionut sade han

  Jag föredrar Clonezilla. Det bästa! Och gratis!

 21. Visoiu florin sade han

  start bar nära klockan varken visar en ikon vänligen tacka ajutatima

 22. polferis sade han

  Hej! Idag har jag försökt Acronis som Clonezilla som jag har under en längre tid ger mig fel varje gång alltid. Men Clonezilla gånger säger att det kan hända något "konstig" eller säkerhetskopierar jag bara partition 100MB s w7. Jag skriver i rött som spara partitionen backup är ogiltigt, inte utrymme, och jag 40GB och jag w7 32GB affär. Någon som vet vad som kan vara? All hjälp är välkommen! Tack.

  • AdrianGudus sade han

   polferis:
   Hej! Idag har jag försökt Acronis som Clonezilla som jag har under en längre tid ger mig fel varje gång alltid. Men Clonezilla gånger säger att det kan hända något "konstig" eller säkerhetskopierar jag bara partition 100MB s w7. Jag skriver i rött som spara partitionen backup är ogiltigt, inte utrymme, och jag 40GB och jag w7 32GB affär. Någon som vet vad som kan vara? All hjälp är välkommen! Tack.

   Installera Windows-partition utan 7MB 100. Vi handledning om hur man gör detta, du hittar sökrutan längst upp till höger. Försök sedan att göra backup igen.

  • dan sade han

   polferis:
   Hej! Idag har jag försökt Acronis som Clonezilla som jag har under en längre tid ger mig fel varje gång alltid. Men Clonezilla gånger säger att det kan hända något "konstig" eller säkerhetskopierar jag bara partition 100MB s w7. Jag skriver i rött som spara partitionen backup är ogiltigt, inte utrymme, och jag 40GB och jag w7 32GB affär. Någon som vet vad som kan vara? All hjälp är välkommen! Tack.

   Vi testade Clonezilla nu och jag lyckades göra utan problem backup C-partitionen innehåller Windows 7.Cand Jag valde alternativet att spara partition, de visat 3 partitioner C, D, E utan partition med 100M bok Windows 7.Det är viktigt att detta steg väljer det andra eller tredje partition, där det finns mer ledigt utrymme och partitionen inte den första partitionen som innehåller operativsystemet.Partitia Vald nu blir skiljesäkerhetskopior sparas ul.Ulterior nästa steg du tillfrågas vilken partition du vill få dem tillbaka upp ul.Acum välja den första partitionen innehåller Windows 7.Daca du inte göra backup med Clonezilla jag rekommenderar
   Backup & Recovery 2011 (Advanced) Gratis
   .För Detaljer om detta program syftar handledning här.

 23. polferis sade han

  Tack Dan! Men vet att jag gjorde rätt inställningar för säkerhetskopiering. När det gäller hennes destination vet jag inte vad jag ska sätta på C: Jag lägger den på en annan partition med 40 GB gratis. PARAGON Jag tycker är bra, men jag är fast besluten att använda ett reservprogram som fungerar som en live-cd (HIREN) eller stå fristående. Det är snabbare och säkrare - det ger inte fel att windows fungerar. Jag kommer att prova Gudus råd, att installera w7 utan 100 MB partition. Jag tror att detta är bristen med CLONEZILLA, DRIVE IMAGE XML, NORTON GHOST från HIREN. Men om du känner till något program som jag förklarade ovan ... Tack!

 24. polferis sade han

  Tyvärr ptr dubbel post, men du måste fråga Adrian Gudus om du kan göra en startbar SD-kort LEXAR med Clonezilla. Jag skulle vara intresserad. Jag använder detta program och backup ptr skulle vara något annat än bra CD. Jag försökte handledningen ptr Hiren USB-minne och Cristi version och version på den officiella hemsidan, men inte gå till SD-kortet. Vad om Adrian denna utmaning, är du mer erfarna, jag är säker på! Tack.

  • AdrianGudus sade han

   polferis:
   Tyvärr ptr dubbel post, men du måste fråga Adrian Gudus om du kan göra en startbar SD-kort LEXAR med Clonezilla. Jag skulle vara intresserad. Jag använder detta program och backup ptr skulle vara något annat än bra CD. Jag försökte handledningen ptr Hiren USB-minne och Cristi version och version på den officiella hemsidan, men inte gå till SD-kortet. Vad om Adrian denna utmaning, är du mer erfarna, jag är säker på! Tack.

   Vad fungerar inte, vad betyder "det fungerar inte"? Vad gjorde du exakt och det fungerade inte? Jag kan inte svara på frågor utan detaljer!

 25. polferis sade han

  Adrian Gudus, försökte jag installera syslinux på SD-kortet och berättar:
  http://i1237.photobucket.com/albums/ff467/polferis/ip.png
  Jag följde alla steg precis som i videotutorialul Cristi Hiren Boot CD för att installera på USB-minne
  Jag försökte version på den officiella webbplatsen för grub för DOS, men det står: grub saknas. Och jag vet inte hur det skulle kunna kopiera in SD-kortet rot Hiren att GRLDR. Vad sägs om, kan du hjälpa mig? Tack.

 26. polferis sade han

  Jag var fel länk, tusentals ursäkter Adrian:
  http://i1237.photobucket.com/albums/ff467/polferis/syslinux.png

 27. polferis sade han

  Vid installation syslinux ger mig här:
  http://i1237.photobucket.com/albums/ff467/polferis/syslinux2.png
  nämna:
  SD LEXAR 976MB
  http://i1237.photobucket.com/albums/ff467/polferis/format.png
  Jag försökte alla möjliga formatering installeras syslinux här:
  http://i1237.photobucket.com/albums/ff467/polferis/syslinux3.png
  Jag kunde inte hämta samma version av Hiren-12.0 eller 13.0 endast 14.0.
  Då jag monterade bilden med Daemon Tools och jag kopierade hela innehållet på SD LEXAR:
  http://i1237.photobucket.com/albums/ff467/polferis/hiren.png.
  Efter omstarten jag startmenyn visas med:
  -boot från hårddisk
  -load mini Windows XP
  -load mini linux, och har avancerade alternativ nedan.
  Båda alternativen automatiskt kasta mig gå först, inga avancerade alternativ är inte tillgängliga, samma sak, så än en gång: vad du än väljer alternativet fortfarande att startmenyn. Vad tror du Adrian, där fel? Vad ska jag göra?
  Kan ni hjälpa mig? Tack.

 28. Istrate C. sade han

  Clonezilla kan återställa data som en partition om partition tagits bort?
  Jag försökte återställa alternativet för att skapa partition men vi gjorde inte.
  Snälla hjälp mig mycket!
  Cristian.

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.