Clonezilla en mycket bra backup-program och gratis - videokurs

Clonezilla är en backup eller backup / återställningspartitionen / ledigt. I huvudsak gör samma sak som kommersiella program Norton Ghost eller Acronis True Image.
Programmet är lite svårare att använda men video läraren kommer att beskriva stegen sparande / återställa partitiilor.Marele nytta av denna live-CD Clonezilla är det faktum att vi kan återställa operativsystem Windows, Linux, Mac. Att under GPL kan användas utan problem av någon som vill sätta säker från eventuella operativsystem problem. Men för närvarande inte genomföras differentiell backup / inkrementell, den resulterande bilden inte kan utforskas, backup kan endast utföras på en CD eller DVD -Clonezilla fortfarande ett bra alternativ backup-program i dag .
Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
Mycket nöje!

Dan Constantin ...... ..tutorialegimp.blogspot.com

Hämta Flash Player för att se videon.


relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. överlevande sade han

  com tutorialu primu detta är min och jag vill säga att det är en ganska bra lösning för säkerhetskopiering och kräver ingen ytterligare programvara, god handledning som vanligt

 2. Jag bara hört talas om Clonezilla så jag inte kan säga hur bra e.dar så lätt som det verkar Macrium Reflektera har fönster peste.in kurs.

 3. chris sade han

  Salut..as och jag har ett förslag för denna typ av handledning video tutorials på webbplatser och nämligen en handledning eller en serie tutorials på bakåtlänkar uri..Ce exakt är de, hur och var ska anslås för att få de bästa resultaten, varför de hjälper oss etc.
  Jag har inte hittat någon handledning video om denna information i rumänska språket, som någon administratör för en webbplats bör du veta ännu mer eftersom webbplatsen är ett företag.

  Tack!

 4. costi sade han

  Hej! Jag har en fråga .. Varför kan jag inte se handledningen ?? Jag skriver "Servern inte found..etc, etc."

 5. Howdy! Jag skulle känna honom om du kan installera Microsoft Office och Adobe Acrobat och Reader 2007 Windows 7. Jag vet att detta ämne är inte lämplig för den här frågan, men jag hittade en session tillägnad de program du installerar på Windows 7. Tack på förhand.

  • adrian admin sade han

   gpa: Hej! Jag skulle känna honom om du kan installera Microsoft Office och Adobe Acrobat och Reader 2007 Windows 7. Jag vet att detta ämne är inte lämplig för den här frågan, men jag hittade en session tillägnad de program du installerar på Windows 7. Tack på förhand.

   Ja, gå

  • gpa: Hej! Jag skulle känna honom om du kan installera Microsoft Office och Adobe Acrobat och Reader 2007 Windows 7. Jag vet att detta ämne är inte lämplig för den här frågan, men jag hittade en session tillägnad de program du installerar på Windows 7. Tack på förhand.

   Du kan säkert installera.

 6. Stefan sade han

  Vänligen kan jag spela till Facit en handledning på hårddisken Regenarator ????? tack

 7. Varför kan jag inte se tutorialul.SERVER NOT FOUND: RTMP: //89.34.23.236....etc?

 8. Valentin sade han

  Hej Jag har en fråga som inte har något samband med föremålet tutorialuli presenteras för dig.
  Jag har en prenumeration på Clicknet 30MB / S med 1.5 MB nedladdning, men jag kan berätta eller du kan berätta för mig varför jag hastighet så liten.

  • Iulian62 sade han

   ValentinHej Jag har en fråga som inte har något samband med föremålet tutorialuli presenteras för dig.
   Jag har en prenumeration på Clicknet 30MB / S med 1.5 MB nedladdning, men jag kan berätta eller du kan berätta för mig varför jag hastighet så liten.

   gör en Speedtest och du delar resultatet 8 då ser du den verkliga hastigheten.

 9. axelluny sade han

  Presentationen av programmet är perfekt, men för närvarande inte är fallet programmet tills det ögonblick då man var tvungen att söka alternativa inte clonezila förväntar sig av mig personligen att jag hittat helt värdelös och nepractic.De Jag säger detta eftersom vi alla vet att alternativ backupfönster, eller snarare till NTFS-partitioner haft många och ett mycket användarvänligt gränssnitt program.Cand inte så här kommer att linux-partitioner igen vi alla vet att nyare inte längre används som partitioner ext3 men ext4 där handledning detta program är svag, det är därför vi har valt ext3.Pentru fann att de som såg som kommer backup och linux partitioner snarare att ext4 kan göra med Acronis 14 andra versioner inte erkänner denna typ av partition Har fördelen av en god kompressioner, med tanke på att en del 10.10 ubuntu-6G, varvid stöd räckvidd 2,4G.Acestea sa att jag önskar dig fortsatt inspiration.

  • adrian admin sade han

   axellunyFramläggande av programmet är perfekt, men för närvarande inte är fallet programmet tills det ögonblick då man var tvungen att söka alternativa inte clonezila förväntar sig av mig personligen att jag hittat helt värdelös och nepractic.De Jag säger detta eftersom vi alla vet att alternativ för backupfönster, eller snarare till NTFS-partitioner haft många och ett mycket användarvänligt gränssnitt program.Cand inte så här kommer att linux-partitioner igen vi alla vet att nyare inte längre används som partitioner där ext3 men ext4 denna handledning program är svag, det är därför vi har valt ext3.Pentru fann att de som såg som kommer backup och linux partitioner snarare att ext4 kan göra med Acronis 14 andra versioner inte erkänner denna typ av partitie.Are nytta av en god kompressioner, med tanke på att en del 10.10 ubuntu-6G, varvid stöd räckvidd 2,4G.Acestea sa att jag önskar dig fortsatt inspiration. cite mig

   I går kväll gjorde jag en backup rotpartition med Ubuntu 4 10.04 ext. Partition har 10G och upptagen just 5G. Backup gjordes i 7 minuter. Jag installerade Ubuntu 10.10 ändå eftersom jag ville testa den verkliga. Då jag återställd säkerhetskopia. Restaureringen varade 2 minuter
   Jag har inte stött på några problem eller återställa och skapa ingen backup
   Sluta döma av programvara GUI. Gör ett stort misstag. Det finns hundratals program interface "sexy" det, men lägga alla dåliga (Go Forum Acronis och läst många klagomål har programvara Acronis True Image) ser från ett program för att vara användbar, titta och titta på kraft och potential inte hur det ser ut.
   Du bunden förgäves grafiskt gränssnitt som är mycket tydlig (Det finns ingen att skylla om du inte vet eller vill lära sig ett främmande språk som kallas engelska utan som du är död om du vill vara något bättre i datorn ) om vi så, censure hitta alla program.

 10. Xantes sade han

  Jag prenumererar och de som avses av axelluny: Clonezilla är en Linux-program som innebär en högre än genomsnittet. Lämnar denna utvikning, är den största nackdelen att bilden av den del resulterar i en stor fil. Och sedan, med tanke på både stora brister, är Clonezilla överlägset en ansökan ovänliga, vilket är anledningen till att jag kommer aldrig att använda efter tester som gjorts efter den här guiden.
  Mycket mindre eftersom det redan finns applikationer mer vänliga tillsammans med vad som är känt som "GUI" för drift mycket lättare!

 11. daniyl sade han

  Eftersom jag förvänta sig en sådan handledning vi såg för ett år sedan en handledning skapar vi att galna MA innebär att Clonezilla är den bästa programvara som jag använder backuppentru ubuntu linux.pe .Nu jag vet hur man använder det, men hur cunostintele.Tutorialul slutföra denna handledning är det väl realizat.As jag vill be om ubnutu vad partitioner bör göra back-up på alla dvs / home och swap eller bara root / home och rot som inte har problem tacka sistem.VA vid problem.

  • iulian62 sade han

   daniyl: Eftersom jag förvänta sig en sådan handledning vi såg för ett år sedan en handledning skapar vi att galna MA innebär att Clonezilla är den bästa programvara som jag använder backuppentru ubuntu linux.pe .Nu vet hur hur man använder det men detta avslutar min tutorial är väl realizat.As cunostintele.Tutorialul vill be om ubnutu vad partitioner bör göra back-up på alla dvs / home, och swap eller bara root / home och rot som inte har problem vid problem sistem.VA tack.

   Väl i fall systemet går sönder på grund av udda / home plats och roten (/) till detta har att göra backup.

 12. daniyl sade han

  Så det är nog att göra back-up bara in / rot och recomandsti tillräckligt eller vad man ska göra och / home jag möjligen .sa och alla program jag hade installerat när backup form på det

  • adrian admin sade han

   daniyl: Så det är tillräckligt för att göra back-up bara in / rot och recomandsti tillräckligt eller vad man ska göra och / home jag möjligen .sa och alla program jag hade installerat när backup form på det

   Om du vill ha allt som det var, måste du säkerhetskopiera och / home eftersom det hålls några konfigurationsinställningar som gjorts för vissa program. Partitionen / home, som vi har visat i handledningen "Introduktion till terminal 1" har några dolda mappar du synliggöra eller tillgång till Home sedan trycka CTRL + H eller genom att gå till Visa> Visa dolda filer. Dolda mappar i Linux har en "" framför dem. Dessa mappar vars namn börjar med "" Till exempel ".gnome2" innehåller inställningar i allmänhet kommer att hitta mappar med samma namn på den programvara som du har installerat, till exempel .opera .firefox och så vidare.

 13. Jag är en man, äldre och jag gillar mig för mycket IT kan lära mig hur och var apuc.Am och jag upplevde denna programvara och jag kan säga att jag inte var nöjd med det .i äger en matris SATA / RAID och jag kan säga att han inte visste vad recunoasca.De? Här erkänner jag att jag inte är bra. Jag använder Hirens'Boot backup CD med 9.3 och 11 Ghost (vet hur man känner igen och matris SATA / RAID), som rekommenderas av några vänner som lärde mig att arbeta med honom till säkerhetskopior och jag kan säga att det fungerar felfritt .Detta Hiren 's Boot CD är gratis varför jag frågade "mästare" på denna webbplats att göra några lektioner på denna CD. Kanske jag kommer att förstå och kommer att göra dig ärligt säga att merita.Multumesc för att förstå! Gigel (jag hoppas inte att vara arg på någon.)

  • adrian admin sade han

   Gigel: Jag är en person av ålderdom och jag gillar mig för mycket IT kan lära mig hur och var apuc.Am och jag upplevde denna programvara och jag kan säga att jag inte var nöjd med det .i äger en matris SATA / RAID och jag kan säga att han inte visste vad recunoasca.De? Här erkänner jag att jag inte är bra. Jag använder Hirens'Boot backup CD med 9.3 och 11 Ghost (vet hur man känner igen och matris SATA / RAID), som rekommenderas av några vänner som lärde mig att arbeta med honom till säkerhetskopior och jag kan säga att det fungerar felfritt .Detta Hiren 's Boot CD är gratis varför jag frågade "ägare" av denna webbplats är att göra några lektioner på denna CD. Kanske jag kommer att förstå och kommer att göra dig ärligt säga att merita.Multumesc för att förstå! Gigel (jag hoppas inte att vara arg på någon.)

   Har raid att se och om du vet att använda den
   Här är vad deras hemsida säger oicial:
   Clonezilla gör hårdvarustöd RAID, RAID om enheten ses som / dev / sda, / dev / sdb, / dev / hda, / dev / hdb, / dev / cciss / c0d0 ... på GNU / Linux. Clonezilla gör stöder detta.
   Å andra sidan, om det är Linux programvaru-RAID, nej, Clonezilla inte stödja detta.
   I översättning stöder hårdvaru raid, men å andra sidan, ironiskt nog, vet hur man arbetar med Linux mjukvaru-RAID

  • Gigel: Jag är en person av ålderdom och jag gillar mig för mycket IT kan lära mig hur och var apuc.Am och jag upplevde denna programvara och jag kan säga att jag inte var nöjd med det .i äger en matris SATA / RAID och jag kan säga att han inte visste vad recunoasca.De? Här erkänner jag att jag inte är bra. Jag använder Hirens'Boot backup CD med 9.3 och 11 Ghost (vet hur man känner igen och matris SATA / RAID), som rekommenderas av några vänner som lärde mig att arbeta med honom till säkerhetskopior och jag kan säga att det fungerar felfritt .Detta Hiren 's Boot CD är gratis varför jag frågade "ägare" av denna webbplats är att göra några lektioner på denna CD. Kanske jag kommer att förstå och kommer att göra dig ärligt säga att merita.Multumesc för att förstå! Gigel (jag hoppas inte att vara arg på någon.)

   Det kan hjälpa till att besvara den här; / a.

 14. Vi valde för att presentera denna programvara förverkligandet av back-up, eftersom det är den enda hållbara lösningen för miljön samtidigt kommersiella, privata och akademiska all befintlig programvara på marknaden nu.

  • adrian admin sade han

   danJag har valt att presentera detta program förverkligandet av back-up, eftersom det är den enda hållbara lösningen för miljön samtidigt kommersiella, privata och akademiska all befintlig programvara på marknaden nu.

   Dane, inte bry sig om att upplysa dem, so'm romarna, bara tänka ur sitt eget perspektiv, om det är bra för dem båda dessa punkter, inte tänka helhet är inte intresserad av andras behov, laglighet eller olaglighet. Om du går till dem och om det har fönster glosy så är det bra, om inte gränssnittet och ingen GUI suger då, inte bra Domle ... Nyligen har en mjuk ciumete och mycket bra, har en diamant i det högra hörnet av fönstret, inte du vet det?

   • Aberluscoaiei sade han

    adrian admin:
    Dane, inte bry sig om att upplysa dem, so'm romarna, bara tänka ur sitt eget perspektiv, om det är bra för dem båda dessa punkter, inte tänka helhet är inte intresserad av andras behov, laglighet eller olaglighet. Om du går till dem och om det har fönster glosy så är det bra, om inte gränssnittet och ingen GUI suger då, inte bra Domle ... Nyligen har en mjuk ciumete och mycket bra, har en diamant i det högra hörnet av fönstret, inte du vet det?

    Nyfiken utsikt! Vi kom att kritisera alla rumäner bestämma att vissa av oss inte gillar Clonezilla och inte bara tänka i termer av personlig och inte bindande för hela ... Jag ser inte försvunnit ännu kollektivistiska anda. Clonezilla är ett programgränssnitt ovänliga, men vissa tydliga fördelar och nackdelar, eftersom alla program som leds av Windowsurile och alla suite Linuxuri. Det är människans natur att vara mycket nöjda med något som man vänjer sig och förkasta en annan, kanske bättre, men nyare. Detta påminner mig om en annons på brittiska motorvägar nu några år sedan: "Jag tycker inte om Guinness öl för jag har aldrig smakade det." Skillnaderna mellan män inträffar och graden av konservatism som vi har varje individ. Hur administratörer handledning behandlar några av de kommentatorer föreslår jag dem ess för att göra ett psykologiskt test. Det är något stötande för dem, men eftersom de har att göra med över 10mii besökare till webbplatser, som kräver en "handledning" psykologiska. 10mii respekt även för de besökare som gör betyg. Någon sade i en kommentar, en grov hund. Omvänt pojkarna starta!

 15. @gigel: Jag antar att du hänvisar till Linux 4 Ghost och Norton Ghost är inte en kommersiell programvara.Hiren s BootCD 11.1 Norton Ghost innehåller inte.

  • Jag arbetar med Norton Ghost 11.1 som är på Hiren Boot CD och CD är gratis.

   dan: @Gigel: Jag antar att du hänvisar till Linux 4 Ghost och Norton Ghost är inte en kommersiell programvara.Hiren s BootCD 11.1 Norton Ghost innehåller inte. cite mig

   adrian admin: Han vet hur man ser och raid om du vet hur man använder det ser säger deras hemsida oicial: Clonezilla gör hårdvarustöd RAID, om RAID-enheten ses som / dev / sda, / dev / sdb, / dev / hda, / dev / hdb, / dev / cciss / c0d0 ... på GNU / Linux. Clonezilla stöder this.On den andra sidan, om det är Linux programvaru-RAID, nej, Clonezilla stöder inte that.In översätta det stöder hårdvaru raid, men å andra sidan, ironiskt nog, vet hur man arbetar med raid Linux programvara cite mig

   matt: Ok, tack för svaret jag förstod cite mig

   adrian admin: Han vet hur man ser och raid om du vet hur man använder det ser säger deras hemsida oicial: Clonezilla gör hårdvarustöd RAID, om RAID-enheten ses som / dev / sda, / dev / sdb, / dev / hda, / dev / hdb, / dev / cciss / c0d0 ... på GNU / Linux. Clonezilla stöder this.On den andra sidan, om det är Linux programvaru-RAID, nej, Clonezilla stöder inte that.In översätta det stöder hårdvaru raid, men å andra sidan, ironiskt nog, vet hur man arbetar med raid Linux programvara cite mig

  • Jag sa att jag använder Hiren s Boor CD som är 9.3 och 11.1 Norton Ghost.

   dan: @Gigel: Jag antar att du hänvisar till Linux 4 Ghost och Norton Ghost är inte en kommersiell programvara.Hiren s BootCD 11.1 Norton Ghost innehåller inte. cite mig

 16. varför inte gå tutorialu? Servern hittades inte: RTMP: //89.34.23.236....etc?

  • matt: Varför inte gå tutorialu? Servern hittades inte: RTMP: //89.34.23.236....etc?

   Töm webbläsarens cache och försöka igen, allt går normalt för oss.
   Det fanns problem med lastning av DNS-servrar i Rumänien men det är inte vårt jobb, till exempel, jag kunde inte komma tidigare "protv.ro".
   Med oss ​​allt går rätt.

 17. ok, förstod jag tack för svaret

 18. daniyl sade han

  Jag gjorde en back-up partitioner / home och root på en ubuntu distribution och Clonezilla har löst alla mycket ok och mycket snabbt, det är bra handledning program och precis som jag sa tack så mycket .Vi som guidade oss till denna webbplats .

 19. costel08_78 sade han

  Intressant handledning än väntat och en backuplösning för Linux och numai.Am inte sett anainte som om någon antreba att säkerhetskopiera och partition rot för hemmet men också att ha alla inställningar som vad jag läst erau.Din du sa ja det skulle vara bättre att göra säkerhets båda områdena (root / home) min .Antrebarea Antai skulle behöva göra en backup för root och sedan en annan för hem ??? restaurering måste Antai rotpartition att renovera och att återställa partition anseamna hem ??? som hade att göra 2 säkerhetskopior ??? Eller man kan göra för root och hem ??? Anca år medan jag hade ett problem bakupul kan göra en linux-partition på en windows-partition tack ???

  • adrian admin sade han

   costel08_78Intressant handledning än väntat och en backuplösning för Linux och numai.Am inte sett anainte som om någon antreba att säkerhetskopiera och partition rot för hemmet men också att ha alla inställningar såvitt jag erau.Din läs du sa ja det skulle vara bättre att göra säkerhets båda områdena (root / home) min .Antrebarea Antai skulle behöva göra en backup för root och sedan en annan för hem ??? restaurering måste rotpartitionen och återställa Antai sedan återställa partition anseamna hem ??? som hade att göra 2 säkerhetskopior ??? Eller man kan göra för root och hem ??? Anca år medan jag hade ett problem bakupul kan sätta en partition linux på en partition tacka fönster ??? cite mig

   Oavsett i vilken ordning du säkerhetskopiera och återställa alla för att ni och ja, du kan sätta var du vill och säkerhetskopiera alla partition du vill eftersom det är bara en mapp som innehåller vissa arkiv och så.

   OBS: Oavsett återställa ordningen så länge du gör dem en efter en utan att starta i OS i 2 återställa platser. Speciellt inte återställa roten då du startar, du komma in Linux och sedan starta om för att återställa partition hem. Och sedan återställa roten och återställa ditt hem. Låt det är enkelt.

 20. Ionut sade han

  Jag föredrar Clonezilla. Det bästa! Och gratis!

 21. Visoiu florin sade han

  start bar nära klockan varken visar en ikon vänligen tacka ajutatima

 22. polferis sade han

  Hej! Idag har jag försökt Clonezilla som Acronis att jag har under en längre tid ger mig fel varje gång alltid. Men Clonezilla gånger berättar som kan hända något "konstig" eller jag backup bara partition 100MB s w7. Jag skriver i rött när du sparar partition backup är ogiltigt, inte utrymme, och jag 40GB och jag w7 32GB affär. Någon som vet vad som kan vara? Någon hjälp är välkommen! Tack.

  • AdrianGudus sade han

   polferis:
   Hej! Idag har jag försökt Acronis som Clonezilla som jag har under en längre tid ger mig fel varje gång alltid. Men Clonezilla gånger säger att det kan hända något "konstig" eller säkerhetskopierar jag bara partition 100MB s w7. Jag skriver i rött som spara partitionen backup är ogiltigt, inte utrymme, och jag 40GB och jag w7 32GB affär. Någon som vet vad som kan vara? All hjälp är välkommen! Tack.

   Installera Windows-partition utan 7MB 100. Vi handledning om hur man gör detta, du hittar sökrutan längst upp till höger. Försök sedan att göra backup igen.

  • dan sade han

   polferis:
   Hej! Idag har jag försökt Acronis som Clonezilla som jag har under en längre tid ger mig fel varje gång alltid. Men Clonezilla gånger säger att det kan hända något "konstig" eller säkerhetskopierar jag bara partition 100MB s w7. Jag skriver i rött som spara partitionen backup är ogiltigt, inte utrymme, och jag 40GB och jag w7 32GB affär. Någon som vet vad som kan vara? All hjälp är välkommen! Tack.

   Vi testade Clonezilla nu och jag lyckades göra utan problem backup C-partitionen innehåller Windows 7.Cand Jag valde alternativet att spara partition, de visat 3 partitioner C, D, E utan partition med 100M bok Windows 7.Det är viktigt att detta steg väljer det andra eller tredje partition, där det finns mer ledigt utrymme och partitionen inte den första partitionen som innehåller operativsystemet.Partitia Vald nu blir skiljesäkerhetskopior sparas ul.Ulterior nästa steg du tillfrågas vilken partition du vill få dem tillbaka upp ul.Acum välja den första partitionen innehåller Windows 7.Daca du inte göra backup med Clonezilla jag rekommenderar
   2011 Backup & Recovery (Advanced) gratis
   .För Detaljer om detta program syftar handledning här.

 23. polferis sade han

  Tack Dan! Men jag visste bästa inställningarna för säkerhetskopiering. Som destination de inte vet vem som sätter den på C: Jag satte den på en annan partition med 40GB gratis. PARAGON tycker är bra, men bestämde sig för att använda ett program för säkerhetskopiering som fungerar som en live-cd (Hiren) eller fristående. Det är snabbare och säkrare, inte fler fel som kör Windows. Jag kommer att försöka Gudus hans råd, utan partition att installera w7 100MB. Jag tror att det är glitch med Clonezilla, Drive Image XML, Norton Ghost av Hiren. Men om du vet något program som förklarats ovan ... ..Multumesc!

 24. polferis sade han

  Tyvärr ptr dubbel post, men du måste fråga Adrian Gudus om du kan göra en startbar SD-kort LEXAR med Clonezilla. Jag skulle vara intresserad. Jag använder detta program och backup ptr skulle vara något annat än bra CD. Jag försökte handledningen ptr Hiren USB-minne och Cristi version och version på den officiella hemsidan, men inte gå till SD-kortet. Vad om Adrian denna utmaning, är du mer erfarna, jag är säker på! Tack.

  • AdrianGudus sade han

   polferis:
   Tyvärr ptr dubbel post, men du måste fråga Adrian Gudus om du kan göra en startbar SD-kort LEXAR med Clonezilla. Jag skulle vara intresserad. Jag använder detta program och backup ptr skulle vara något annat än bra CD. Jag försökte handledningen ptr Hiren USB-minne och Cristi version och version på den officiella hemsidan, men inte gå till SD-kortet. Vad om Adrian denna utmaning, är du mer erfarna, jag är säker på! Tack.

   Vad som är fel, vad "går"? Vad du just gjorde och inte fungerade? Jag kan inte svara på frågor utan detaljer!

 25. polferis sade han

  Adrian Gudus, försökte jag installera syslinux på SD-kortet och berättar:
  http://i1237.photobucket.com/albums/ff467/polferis/ip.png
  Jag följde alla steg precis som i videotutorialul Cristi Hiren Boot CD för att installera på USB-minne
  Jag försökte version på den officiella webbplatsen för grub för DOS, men det står: grub saknas. Och jag vet inte hur det skulle kunna kopiera in SD-kortet rot Hiren att GRLDR. Vad sägs om, kan du hjälpa mig? Tack.

 26. polferis sade han

  Jag var fel länk, tusentals ursäkter Adrian:
  http://i1237.photobucket.com/albums/ff467/polferis/syslinux.png

 27. polferis sade han

  Vid installation syslinux ger mig här:
  http://i1237.photobucket.com/albums/ff467/polferis/syslinux2.png
  nämna:
  SD LEXAR 976MB
  http://i1237.photobucket.com/albums/ff467/polferis/format.png
  Jag försökte alla möjliga formatering installeras syslinux här:
  http://i1237.photobucket.com/albums/ff467/polferis/syslinux3.png
  Jag kunde inte hämta samma version av Hiren-12.0 eller 13.0 endast 14.0.
  Då jag monterade bilden med Daemon Tools och jag kopierade hela innehållet på SD LEXAR:
  http://i1237.photobucket.com/albums/ff467/polferis/hiren.png.
  Efter omstarten jag startmenyn visas med:
  -boot från hårddisk
  -load mini Windows XP
  -load mini linux, och har avancerade alternativ nedan.
  Båda alternativen automatiskt kasta mig gå först, inga avancerade alternativ är inte tillgängliga, samma sak, så än en gång: vad du än väljer alternativet fortfarande att startmenyn. Vad tror du Adrian, där fel? Vad ska jag göra?
  Kan ni hjälpa mig? Tack.

 28. Istrate C. sade han

  Clonezilla kan återställa data som en partition om partition tagits bort?
  Jag försökte återställa alternativet för att skapa partition men vi gjorde inte.
  Snälla hjälp mig mycket!
  Cristian.

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.