Det bästa PC i 2015

Hur ser den bäst presterande PC i 2015?
För det första är inte billig, andra summerar de senaste och hetaste komponenter och tekniker som kommer att göra skydd för några år framöver.
Med detta kraftfullt system kan du spela absolut något spel nu och över 3-5 år.
processor
Den bästa uppsättningen av ny dator har en Intel hittills i7 4790K processorn med en frekvens på 4 och 4.4 GHz infödda GHz Turbo Boost. Jag har valt eftersom det är mycket bättre än den nya Intel Broadwell, som endast 6 MB cache (jämfört med 8 mb) och mycket mindre frekvent. Confort arkitektur motsvarar Broadwell processorn är något svagare än vi väljer.
moderkort
Jag valde Asus moderkort baserat på chipset Z97 eftersom hennes 3.1 har USB-stöd för NVMe SSD.
Supersnabb SSD
Intel SSD Solid State Drive 750 är en ny generation som förbinder PCIe x4 och ger en otrolig prestanda. När de faktiska prestanda SSD knappt röra MBps 550 kan 750 Intel läsa data med en hastighet av 2200 MBps; Och för jämförelse Hard Disk kan uppnå en bra dagar 150 Mbps. Men ännu viktigare hur är operationer per sekund hastighet som Intel SSD kan uppnå. Vid 4k random read IOPS har 440.000.
Grafikkortet
Jag gå hand Nvidia och inte alls fel. Anandtech omdöme 980Ti GTX (detaljerad) är det senaste och coolaste videokortet på marknaden. Nvidia GTX 980Ti kan köras i Crysis på 4K (4 x full hd) på höga inställningar vid 40 fps och lågt vid 70 fps; Jag upprepar med 4K-upplösning, dvs 3840 × 2160 pixlar.
Källa
Många förbiser snabbt källan; De säger "Varför sir, stora trollformler källa" Kom ihåg att källan är den som levererar hela datorn och att komponenterna matas med likström som måste vara extremt stabil.
Jag kände X750 från Seasonic är tillräckligt bra för det här systemet. Dessutom är det mycket effektivt källa med 92% effektivitet vid belastningar mellan 20-50%. Dessutom Seasonic X750 fläkten inte startar om laddning override 50%; så vi har en tyst källa.
Bostäder
Jag måste erkänna att det här fallet är värt 1800 lei, men vad annat betyder, med våra pengar ...
Men Corsair Obsidian är förmodligen en av de mest mångsidiga höljen idag. Kabelhantering med en dröm och otaliga komponentmonteringsalternativ, är detta fall en bra passform för vårt system.

Guide billiga PC-konfigurationer.

Intel® Core ™ i7-4790K, 4.0GHz, Haswell, 8MB, Socket 1150, Box
Asus moderkort Z97-A / USB3.1, Socket 1150
Solid State Drive (SSD) Serie Intel 750, 400 GB PCIe x 3.0 4
Corsair kit 16GB (2 x 8GB) DDR3, 1600MHz, radiator
Asus GeForce GTX grafikkort TI 980, 6144 MB, GDDR5, 384 bit
Källa Seasonic X-750 modulär SS 750KM3, 750W, ATX 2.3, Active PFC
Corsair Obsidian 900D bostäder, Middletower utan ström, svart
Toshiba HDD MD03ACA400V 4TB, 7200rpm, 64MB, SATA 3relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Michael Stefano sade han

  Det verkar som om detta system är en liten obalanserad. Det är absolut min åsikt.

 2. Daniel sade han

  Glömde kylare för processorn.

  • Processorn har inramade svalare. Om inte tillräckligt, kan du köpa en eftermarknad svalare. Jag ska göra en handledning där man talar om system för värmeavledning från huset / komponenter.

   • adrian Gudus sade han

    Det har du redan gjort! Du pratade om kylare, värmerör ... Det finns med sökrutan uppe till höger

 3. Mirel sade han

  Det är verkligen ett ultra-mega högpresterande system, men i själva verket, vad fan kan du göra med något sådant? Jag har köpt ett system för cirka 15 miljoner (enhet + monitor asus 1600 × 900 19,5 tum + tangentbord och spelmus) och jag kör alla spel utan problem. Enheten är en kärna med två fyrhjulingar q2, 9400 GB RAM, GTX 8 oc 650 GB 1 bitars grafikkort, 128 TB hårddisk och en njoy 1 W. Det är inte vem som vet vad men något spel fungerar för mig och det är det som betyder något. Det är sant i mindre detaljer men det betyder att det fungerar 😉

 4. Dacian sade han

  Cristi, använder Windows 10 som ett huvudsakligt eller virtuell låda?

  • 10 installeras som en Windows-baserade system. Det är mycket stabil, hade vi inga problem alls under de senaste månaderna eftersom det är nära till den slutliga versionen.

   • George sade han

    Cristi Jag har installerat Windows 10, och jag känner inte igen grafikkortet, installera CD-enheten, men efter att ha gett mig ett fel starta någon instal grafikkort kan göra det?

 5. tomi sade han

  För att nämna i framtiden handledning och om fläktar / kylare Noctua.

  • Noctua är några av de bästa fläktar och kylare. Även jag använde en Noctua fan av någon 6 år, rakhyvlar går nu kommer jag inte visa och handledning.

 6. och övervaka 4k? :)) Vad gör man med att video 1080p ombord? eller 50% no go. sanningen är att .. eller am plånbok helpension jag skulle köpa den videon. Jag hörde att det används i medicin för monitorer 4k i labotaroare inte vet vad Tomografer (eller inte vet hur exakt kallas) på mycket höga upplösningar.
  Jag tror att jag skulle orientera processorn och utan K hur stark han är jag skulle behöva överklocka och jag skulle spara lite pengar. K gratis versionen ska vara ett par hundra billigare.
  Nu skulle det vara intressant handledning om måner för kylsystem så kraftfull processor.
  Jag skulle inte veta vad jag skulle välja; de med fläkten verkar för tunga för mig och de med (jag tror att vattnet är) ... Jag skulle vara rädd för att en slang skulle spricka på något sätt ... Jag vet verkligen inte.
  och om den modulära källan visste jag att det skulle vara bra att ha fixat 20 + 4 och 4/8 cpu. på dem skulle det vara mycket hög förbrukning och med tiden skulle det finnas några defekter (ofullkomliga kontakter) mellan ledningarna och källan. speciellt vid en maximal förbrukning på 62 ampere på 12 v….
  Cristi innebär att du Gyp grafikkortet du behöver så kraftfull källa.

  • Problem med modularkontakter källor uppstå när producenterna sparar material och metallbeläggning.
   Seasonic är inte en tillverkare att göra besparingar i kritiska områden.
   Om kylare kommer att göra en handledning som kommer att förklara fördelarna och nackdelarna med kylsystem.

 7. Daniel sade han

  En videohandledning gjord för 1 april 2016! Mycket olycka med dessa priser. Jag arbetar ett år för det här beloppet. Jag vet inte vad jag ska tro; antingen gav de dig något från e-mag för att annonsera dem på den SSD, eller så köper folk inte dyra komponenter eller ens datorer eller så går de inte till den dyra avdelningen, eller så vill du stänga dem munnen på dem som bad om något annat än hur man skulle öka ljudet på telefoner. Synd för den här videon. Jag kände dig mer allvarligt !!! Hur många av dem som tittar på denna videohandledning kommer att springa till butiken för att få den här "tanken" att spela 4-5 spel om året. Du specificerade inte hur mycket ström en sådan hårddie förbrukar.

  • Om du följer denna guide noggrant och mestadels lugn, kommer du lära dig många nya saker: 3.1 USB, SATA Express, AHCI, NVMe cykel tillverkning Intel (tick) och mycket mer.
   Vem har budgeten kan köpa den här datorn, som inte kan använda andra guider tillgängliga förvärvssystem.
   Ni vet att i den här världen finns det människor som använder datorer intensivt och behöver datorkraft. Ett företag kan köpa den här datorn till exempel, sedan släppa honom i redovisningen.
   De som gör mjukvaruutveckling, grafiska simuleringar, design 3D, media redigering, etc., behöver kraftfulla arbetsstationer. Datorer är inte bara för spel och facebook.
   Förbrukning Utrop:
   Denna dator förbrukar runt 100w-150w i viloläge och ladda 300w-400w i spel. Källa fungerar i tyst läge 90% av tiden.

  • adrian Gudus sade han

   Den information du kan samla är viktig! Vi får ingen att köpa någonting. Jag "gillar" tänkandet hos vissa som tror att om de inte har pengar eller inte har råd, måste alla sluta för dem, för att sluta utveckla det utseendet, har gigel inte råd.
   Vad handeln så mycket sir? Gör dig redo, inte längre har något till någon, inte växa, inte förnya eftersom titta, människor har pengar.

 8. misu sade han

  Cristi kan välja ett moderkort och DDR uttag 2011 4, och processorer är kraftfulla
  15MB cache, 20MB detta uttag.

 9. Calin sade han

  Jag behöver en åsikt om detta skrivbordet http://www.altex.ro/sistem-it-myria-live-v35-intel-core-i7-4790-pana-la-4-0ghz-4gb-1tb-nvidia-geforce-gt-740-2gb-gddr5-linux-intel-gaming-bundle#additional (ej annonsörer) Jag tror att det är samma konfiguration som i handledningen förutom att den inte har 3.0 SSD och USB-grafikkort. Cristi några åsikter? (Ingen spelare eller något)

  • Minus!
   1. Säkerligen den billigaste moderkortet.
   2. SSD utan att flytta patienten död.
   3. Grafikkort 100 gånger svagare. Vad spel på GT740?
   4. Definitivt en dålig källa.
   5. Billiga bostäder, metall tunn, men ser bra ut på bilden.

   I detta system att sätta en bra processor och andra komponenter är av högsta kvalitet och dålig prestanda.
   Tänk på det, bara processorn är 1500 lei ... så resten av komponenterna kostar ....

   • Calin sade han

    Ja eftersom jag inte är en gamer. Jag sade att en sådan vy som har en vän och för att göra osv och vi spelade några spel på skrivbordet och gå ganska bra. och jag tänkte för mig själv att jag inte tar spelet. Jag för min del är reserverad om SSD som Modu skriva är som en stik genom flash. uppgifter om SSD kan försvinna utan att ta bort dem eller något. HARDI drag inte känner sig som hårt eller något. och fallet inte intresserar mig för mycket. och temeperatura intern processor och inte överstiger 34 38 grader även när det är varmt ute och inne. eller vad du föreslår att plocka upp i 3000 lejon? Jag upprepar inte för spel

    • SSD är USB-minne är en enorm skillnad. Det handlar inte om hastighet, pinnar är ganska snabb, men om IOPS; Möjligheten att få tillgång till flera controller nand-adress samtidigt (parallellt), felkorrigering, datasäkerhet, städning loppa (trim) och många andra viktiga funktioner som pinnar inte. I andra nyheter, flash-minnen var mycket långsammare och inte motstå upprepad skrifter över tiden.
     Om du inte är intresserad av spel mindre, kan du dra nytta av de konfigurationer som de har gjort under tiden, i år.
     Men glöm inte är SSD, kommer du att tacka mig.

    • lucian sade han

     GT 740 är jämförbar med GTS 450, med några extra tekniker. Intel HD 4600 integrerad i processorn erbjuder samma tillfredsställelse i spel, med lägre upplösning, som GT 740-kortet som kostar cirka 400 lei, i ditt fall 500 lei eftersom det har GDDR5, för 100 lei mer kan du ha GTX 750 ti med 1Gb GDDR5 med ytterligare 80 lei med 2 GB dedikerat minne och du kan spela nästan vad som helst (om du inte är en spelare kan du ge upp det dedikerade grafikkortet, så mindre med 500 lei). För en sådan processor, med en hel del inbyggda Intel-tekniker, är det att ha ett moderkort som inte har H97-chipsetet, eller Z97, nästan ett sakrilege, där man kan säga att det bara har två minnesplatser! Moderkortet som systemet har kostar inte mer än 2 lei, för ytterligare 270 lei har du ett H100-chipset, till och med Z97-kampanjer. På vilket grafikkort de smällde in i systemet är jag säker på att de sätter en källslang för att bli av med den; för en uppgradering till grafikkortet måste du köpa en ny källa. Har du inte två 97 Gb ramminnen för att dra nytta av dubbelkanal?! ... För 4 ~ 100 lei! Om det är Zalman-fallet äter jag det utan att använda batteriet ... det är Cooltek X130 på 2 lei och med en 130 W-källa gör det inte mer än 500 lei. Priset för vad kompisen tog systemet är korrekt, men för ett belopp på 200 extra skulle du ha haft samma processor en källa på 650 W certifierad 500+ brons (om ett år amorteras 80 lei, hur mycket ger du utöver en källa “Two lei”), 150 Gb ram med cl 8 och dual chanel, moderkort med H9 97 minnesplatser och möjligheten att använda från Intel-teknologier inbyggda i processorn, ett GTX 4 ti-grafikkort med 750 Gb GDDR2 att täcka nästan hela utbudet av nya spel, samma fodral och DVD rw x5. Om du valde en i24 istället för en i7 kan du få ett pris som liknar det du visade, men med kvalitetskomponenter och du skulle inte förlora något i spelen. I förmonterade system förlorar du alltid eftersom de är obalanserade och med billiga komponenter som säljer produkten till vilket pris som helst. Och glöm inte SSD: på H5, H87, Z97, Z87 chipset kan du använda Intel® Smart Response Technology med en SSD-partition som en hårddiskcache som hjälper dig att öppna dina favoritapplikationer mycket snabbt. Det finns mycket att säga, det skulle inte vara dåligt att ta sig tid att titta på de äldre handledningarna med PC-konfigurationer på den här webbplatsen, de är intressanta och lärorika.

  • Razvan sade han

   Calin .. Jag berätta och jag är bara skrivbordet och är mycket nöjda med det!
   Istället .. .. Cristian springa och gömma grafikkort GT740 av 2 gb ee GDDR5 utan Pc igen mig som 3752 Mb. GTA V med alla mina körningar på mycket höga inställningar utan jag släppa min ram och utan ryckiga alls !! Och mycket BNE 3 driver och Crysis vid maximal detalj! ! I samband Rami tror jag att du ringer .. .. och jag ska handla du kvar efter garantitiden med 2 8 trevlig Gb 2800 eller 3200 frekvens och lägger till en SSD. Men om du inte har dator att det är meningslöst att säga saker som inte är sanna

   • mihai sade han

    GTA 5 med mycket höga inställningar på grafikkortet 740 Gt ??? Vad upplösning pixlar ecran2x4 ??
    Det är omöjligt vad du säger där gta 5 ... mycket höga inställningar på gt 740 fick mig att skratta ....

 10. GEORGE Bartha sade han

  Jag är nyfiken! Alla komponenter listade och monteras som kostnad? Kanske jag plötsligt arg och köpa ett mirakel att du vet?

 11. sorin sade han

  När jag såg titeln förväntade jag mig en DDR4, för vem som säger att det är för mycket ... du vet att det inte är det. Beroende på vad du använder den till har jag en vän som tog 4 GB DDR32 den här veckan, det är inte för spel 🙂

 12. Robert burk sade han

  Cristi, såg jag att en del tror att USB-minnet är som en SSD.
  Jag vill tala om för alla att jag har en SSD billig, inte dyra ca. en månad och jag kan inte återvända till hårt.
  Man blir beroende av det.
  Alla rör ögonblick. När du öppnar din dator, internet någon !! Om jag har en annan dator, men faktiskt bara tog en SSD enligt 300 lei.

 13. cojocariu sade han

  Jag önskar Logitech webbkamera programvara för c170, att gå med linux-ubuntu 14.10. Tack på förhand

 14. Razvan sade han

  Cristi bra, det är sant vad de säger om följande grafikkort integrerade i Intel-processor som kommer att kunna gå parallellt med en video Palca?

 15. alex567 sade han

  Om Mac OS hörs något? Det var en period (2-3 år sedan) när du startar en serie tutorials på Hackintosh. De kommer sannolikt att fortsätta på detta ämne?

  • Det finns vissa problem med ljuddrivrutiner. Så fort du gör handledning kommer att lösa problemet. Allt är bra att gå smidigt, särskilt som vi alla har olika hårdvara.

 16. Cosmin Radu sade han

  Cristi säger att jag kunde köra FIFA 15 följande konfiguration: Intel Core i3 4170, B85M bulk ASRock moderkort, minne Kingston HyperX Fury DDR3 8GB källa 450W Corsair, Western Digital hårddisk VS-serien och 320 GB SATA II.Apreciez arbete att insättning

 17. Sandel sade han

  Cristi verkar vara ett dåligt skämt att rekommendera ett grafikkort 3800 lei i Rumänien att om jag ser att i 2 år du inte kan spela som inte stödjer Direct X 13 eller vad som verkar också att ge på en SSD 400 giga ron har 2100 bara inte vet vad den hastigheten ändå SF du inte behöver använda den. Svårt att inte nämna Toshiba
  Sant är helt överens med vad Daniel skrev ovan

 18. vali sade han

  Det är mer som en dator på en konceptuell nivå, rent teoretiskt, en handledning beströdda med lite mer allmän kulturinformation. I princip, om man tittar mycket mer pengar och inte har användning för dem, köpa denna konfiguration. Det är idealiskt PC. Ideal, alla vill men ingen kan köpa;)).

  "De pengar du kan köpa en bil, men vem bryr sig när du kan spela NFS köra eller leka med bilar." Jag måste erkänna att Mr Cristi har humor.

 19. gabi sade han

  Hej .. kan någon hjälpa mig?
  Titta, för en tid sedan satte jag Linux på min bärbara dator ... och jag vill sätta in windows igen, men jag kan inte !! Jag satte windows på pinnen. Jag modifierade bios för att starta från pinnen för första gången, men det startar inte, det går in i min Linux direkt, jag har ubuntu linux nu på det. Och om jag försöker sätta windows på UEFI-startläge upptäcker det inte och min bärbara dator har ingen CD-ROM! VAD Ska jag göra>? ? HJÄLP !

 20. gabi sade han

  Och varför inte göra ett ämne för. ..ar frågor hjälpa mer än du ber i kommentarer ..

 21. victor sade han

  Cristi, du gjort delar och du bevisat?
  eller bara från "ord"?
  tack

 22. radu sade han

  Ssdul har en gräns och om du hardiscuri hög kapacitet och full ssdul inte längre reagerar omedelbart, kvarstår som snabbt startat WinXP annat är lat.

 23. Roland sade han
  • Skillnaden i prestanda mellan GTX 980Ti och TitanX är mycket liten, även obetydligt, och prisskillnaden är stor.
   TitanX är en del av en äldre generation.

 24. cosmin sade han

  Kan Cristi, vänligen inte misslyckas på något sätt att göra min OnePlus En CPC / 64 Gb super jag försökte och sett alla tutorials om, jag såg och andra. Lolipop har v5.0.2 vara ett problem? Jag ville bara ändra min volymen på högtalare / hörlurar när du gjorde handledningen med root webbläsare kan inte ändra något värde det om vi som root.
  Vad rekommenderar du mig att titta på, vilken handledning, vad gjorde jag inte bra? ... Missa inte !!!!
  Tack för ett möjligt svar!

 25. Horia sade han

  Det är alldeles för överdrivet. Du har inget att göra med en sådan raket, eventuellt grafisk programmering. Jag har på min skärm ett Intel i5 4460, 2 hyperx-raseri på 4 GB, ASrock Hi18MS-moderkort (jag är inte säker här) och gigabyte GeForce GTX 750 Ti. Det är sant att jag borde skaffa en SSD, men annars i spel och allt du vill ska vara rakhyvlar. Det är dumt att ta något sådant + att 100% konsumerar din marshmallow. Enligt min åsikt.

 26. cosmin sade han

  "Tack" för svaret Cristi, jag hittade också lösningen, om någon är intresserad, följ och gör EXAKT som här https://www.youtube.com/watch?v=x7C9Rmk2RxQ och sedan (de vet inte vad felet / Bugg är det här?) titta https://www.youtube.com/watch?v=OVxa53jvWpw Och lösa problemet!
  Bara bra ~!

 27. Alberto sade han

  Cristi men han satte dem övervaka e ville ha en kraftfull dator so'm nyfiken på vad bildskärm rekommenderas

 28. Viorel sade han

  den x99 är mycket bättre, du vet, x79 kan installera SSD, OCZ RevoDrive 3 nu har en x2 min aktning

 29. Lesan Constantin sade han

  Cristi, säg pa slot M.2 SSD är bootable.Mersi cool.

 30. costi sade han

  Du kan välja en processor från Xeon hanswel e3-1200-serien till exempel e3 1276v3 i spel och prestandan slår den processorn du väljer (utan att 4790k är överklockad) källan är verkligen "Jmechera"
  rami är bättre att vara en trevlig 4 16 gb gb Chanell dubbla slot minnes rami är mer praktisk än 24, 32,64. i princip du gjorde den här videon bara för SSD? sista gneratie

 31. marius sade han

  Och du skrev ingenting om RAM .... ?

 32. George Circiumaru sade han

  ja Jag P8Z77-V moderkort kan sätta sin processor och dess i7 delar och hårdvara du en handledning presenteras ssdcare Lati serie intel pci express kön 750gb 400 3 x4

Tala Your Mind

*