Bästa offline navigering och kartapplikationer (för semester utomlands)

Det bästa programmet OFFLINE navigering och karta
Det bästa programmet OFFLINE navigering och karta

Vad gör offline navigering app?

Offline betyder utan nätanslutning WiFi eller mobil data.
Oftast gratis navigeringstillämpningar (Google Maps, Waze) använder internet för att hämta / uppdatera kartor, konfigurera eller omkonfigurera rutten.
Google Maps för exempel, även om du laddar ner kartorna hemma, allt du ska behöva konfigurera väg nätet eller netto vägen om du vill konfigurera rutten.

Det 100% offline navigationsprogram?

Ja det finns en hel del navigationsprogram offline, men kostnaden. De är kommersiell programvara som du måste betala i olika former.
Maps.me är gratis och använder kartor OpenStreetMap som uppdateras ofta.

Maps.me är mycket hjälpsam och mountainbike och vandring entusiaster

Även ett par dagar sedan återvände jag från en snabb tur genom bergen, där jag upptäckte hur bra är tillämpningen maps.me.
Jag var Ialomita dalen, skogen mellan två backar och hade ingen telefon signal och ingen aning om att gå och gå tillsammans med de flesta.
Vid ett tillfälle gick jag ca 30 minuter genom skogen och jag hade ingen aning om hur vi, när vi går, om vi var tvungna att klättra eller ner, är det kväll och ... berget är inte bra att förstå night speciellt i sfären av björnar.
Jag öppnade den och Maps.me överraskning jag hade när jag visade den exakta platsen där vi kan hitta, väg, som jag går, som jag var, särskilt som jag sänkte / ökat.

Information är viktig i det vilda

När du är i ett obekant område, är det bra att ha all information, så att de kan fatta välgrundade beslut. Till exempel, innan jag konsul maps.me ansökan jag vet inte hur jag gjorde leden, som om jag har tid att komma tillbaka om du bestämmer dig för att gå vidare.
I det ögonblicket, den information som maps.me, beslutade vi att vi måste återvända som skymning och natt med ledighet och fukt på stenar och trädrötter på spåret, som täpper avkastning.

Där maps.me fungerade perfekt, gjorde Google Maps inte hjälpa alls.

Google Maps och Waze apps är bra så länge du stannar på nätet och asfalt. på dessa program hör inte.
Maps.me är som en schweizisk armékniv!

Omdirigering vägen med Google Maps och Waze

Hur länge har du netto, Google Maps och Waze är en adelsman. Om du inte har nätet, kan dessa program inte Omdirigering.
Naturligtvis har idag alla mobila nät, men det finns situationer där netto lämnar dig som en semester i Grekland, Bulgarien, Turkiet, etc.
Maps.me navigation app är perfekt för semester utomlands

Mitt råd.

Håll Google Maps och / eller Waze installerat för dem att hitta flera intressanta platser, pizza butiker, bensinstationer, etc.
Vi rekommenderar dock att installera maps.me, att vara en backup i fall ... zombieapokalypset, kärnvapenkrig, faller netul, du är utom räckhåll ...
Maps.me behöver inte bara GPS (gå och den testade skogen)

plussidan Maps.me

1. 100% offline navigering
2. Route omkonfigurering offline
3. siffror gator
4. antal block
5. vandringsleder
6. Grafisk nivåskillnader spår
7. fri
8. Enkel och intuitiv

minus Maps.me

1. Rumänska saknar röst guide
2. Röstvägledning på engelska snarare rusade

Ansökan om förfalskning plats (fiktiva)

Det bästa programmet offline navigering och kartor - video tutorial

relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Ja du har rätt, så länge du har internet herre, och du inte har internet, dessa navigatörer typ Waze Maps.me är onödiga.
  Men det bästa gratis GPS-navigering Play Store är två:
  - MapFactor
  - Magiska Earth (gratisversionen)
  Dessa webbläsare har följande fördelar:
  - rumänska röstvägledning
  - rumänska meny
  - kartor kan lagras på externt minneskort
  - dessa två program fungerar offline (utan internet)
  - allt är gratis.
  Farväl.

  • Razvan sade han

   Även om det var helt klart att Maps.me (ansökan) INTE kräver internet? Antingen måste vi nämna (MapFactor Magic Earth (gratisversionen)) Internet har bara behöver installera det och ge tidningarna bort. Samma Maps.me ... installation (med internet) och pappersarbete ner dig - du vill - alla med internet och sedan offline.

  • roflorin sade han

   Maps.me inte kräver internet under användning. Först när du ladda ner kartan du behöver. Det gjordes detta uttalande flera gånger i videon. Och det är gratis.
   Waze är inte absolut nödvändigt att internet under användning. Men om du är frånkopplad kommer att ge detaljerad information om de faror som de kan stöta på vägen (hål, polis, organ från djur, ...) kan du konfigurera om vägen om det finns trafikstockningar på vägen ... Jag säger att det är en stor fördel med det program som vet hur man gör det. Och allt det kanon med hjälp av Waze kommer du att vara en del av en högre nivå av livet som kommer att ge trafikinformation ... och om du använder internet du kommer att förbruka flera MB (1-2) varje 100 km.
   Sammanfattningsvis använder jag dagligen och Maps Waze är det för att han känner mig hitta nycklarna flod kaskader genom skogen ... och gå fot, till sökvägen dit.
   Alla de bästa!

 2. Cristi sade han

  Här WEGO ansökan och arbeta offline och tar även sång guide på Rumänska! På vandringsleder vet inte om det är bra.

  • Bekräfta Kristi ord. HÄR använda minst 5 år. Jag var aldrig besviken antingen land eller utanför (Europa). Är inte uppkopplad reconfigureza snabbt och viktigast "talar ramâneşte"!

  • Whybal sade han

   Här Maps / WEGO här fungerar perfekt utan internet / offline. Är gamla eller gamla kartor från Nokia Maps Nokia ansökan Simbyan
   Du kan ladda ner nästan någon karta / land i världen. Samma språk / röstguidning. Vill till exempel. Turkiska? Inga problem!
   Problemet är där vandringsleder som "dum" som Google och POI är mycket sämre än Google / waze. Men antalet gatan är mycket bra, bättre än Google eller waze.

  • Whybal FEL !!! Nu kommer jag från en resa Serbien, Montenegro, Albanien, Grekland, Makedonien och jag litade på offline Här är WEGO att jag var förra året i Ungern och skryta sin verksamhet. Årets väg gav misständning och var tvungen att gå som i år 90 kartan och skyltar. Det var inte roligt alls. Jag träffade andra människor som blev besvikna med denna ansökan. Jag kan använda kartan bara för att titta på vad som händer platser. Av den anledningen öppnade jag den här guiden för att hitta en annan offline program som verkligen fungerar. Det har roligt som alla deltar tycka vårt land. Bara leta efter en linje som fungerar offline.

  • Rahan sade han

   Med tanke på att det inte alltid fungerar off-line, det här är det stora minus här, medan det på resten av linjen är det mest exakta antalet hus, uppmärksamhet, inte gator!

 3. adrian Gudus sade han

  Jag vet inte vad alla säger några rumänska språket, men för mig är programmenyn i rumänska. Endast röstvägledning är på engelska. Onödigt att mig, även om de har haft och rumänska, använd "gångtrafik" att ta reda på var är företagets X, Y butik eller annan byggnad. Jag har inget emot ibland kasta ett öga på displayen för att se när höger, vänster, etc. Röstvägledning irriterar mig verkligen och de nära, jag hör konstiga blickar.

 4. adrian Gudus sade han

  Jag glömde att nämna, jag använder en Android Nougat 7.1.1, 3 enhet OnePlus

 5. costi D sade han

  mi.a mig problem kartor gjorda i Danmark

 6. coco Moll sade han

  iGo. Det bästa. Resten är skvaller.

 7. Zebastian sade han

  Hello. Jag går ut och ganska mycket min favorit navigering app som Navigon. Det bästa av denna ansökan förutom att gå offline är som talar om var fasta kameror (något helt värdelös för Rumänien).

 8. Ja MapFactor och jord Magi är bra berg rutten inte vet om det fungerar. Det finns andra ganska bra gratis bara testat och varje måste välja vad som är bäst. Här WEGO Som jag har testat utan internet kan inte välja destination. Med WEGO här om du aktiverar Internet kan du välja destinationen och sedan du slutar netul och gå offline. Alla program som detta, även om de är fria för första gången måste du använda Internet för att ladda ner kartor som du vill kan du använda offline. För att uppdatera kartor och även ansökan och har gjort det möjligt för Internet att leta efter nya uppdateringar. Med ett ord, är bra, men enligt min åsikt som vill ha en GPS hittar du EMAG eller på en annan webbplats eller i butiker ganska bra och kartuppdateringar för livet. Men alla väljer vad han vill, och killar gör dessa tutorials på PC, mobil, etc. är bra för att se så lära sig något

 9. I I tog hetsade artiklar läser här, en OnePlus 3t. Jag menar att GPS fungerar mycket bra, utan connexin nätet, förutsatt att du laddar upp från tid till annan ränta på Google Maps. Jag testade i Rumänien och utanför på flera ställen. ur min synvinkel är en dröm jämfört med vad vi har framför ...

 10. florian sade han

  Jag ser att du blir alltmer upp idéer för handledning. Jag ska ge er ett: Till exempel var jag tittar på en bärbar dator med integrerad grafikkortet. Det många alternativ Intel-grafik 500, 510, 520 etc. skillnaden mellan dem? Fördelar vs. nackdelar. God dag.

 11. Mihnea sade han

  Hello Cristi,
  Jag fick ombedd att göra en tutorial för bästa brandvägg för innevarande år, många gånger, förstår vi att är beroende på din tid till förfogande, ge mina meddelanden var förgäves och obesvarade ... som jag plåga och inte du vill röra ...: ((
  Kanske du vill göra en tutorial med extern uppgradering grafikkortet och ramma en äldre bärbar dator?
  Jag uppskattar något svar av er!
  Tack.
  Uppriktigt Mihnea.

 12. Mihnea sade han

  Hej igen
  Det verkar som om de allra preucupare är för telefon ... glöm inte var du startade ... inget brott (och andra synpunkter från ... Jag vill inte komma in i debatt) ... Enligt min mening en enkel anonym när du tittar och njuta av handledning i ... jag skulle säga 2010 50% gör handledning för 50% för mobil och pc ... hur gör man (utan att höra kritik för vad de säger) ...
  Med vänliga hälsningar,
  Mihnea Popa.

  • Hello. Du har rätt när du säger som började med PC, men tiderna har förändrats, människor tillbringar mer på mobil än på PC och det är normalt att bli fler tutorials för mobilen. Problemet skulle vara om en användare vill tutorials på iOS-enheter med iOS :). fred

 13. Dumitru sade han

  Hello. Mycket användbart videotutoriale.multumim

 14. Jag installerade och jag blev förvånad över att se att Jvocea romana.Probabil erea språk med TTS-röst i iGO primo automatiskt android gå på turlista utan några inställningar.

 15. Costel sade han

  För offline-kartor använde jag osmand, det har också bergsrutter för kartan över Rumänien, vet också att routera offline. Det är baserat på openstreetmap kartor. Den fria versionen låter dig ladda ner ett begränsat antal kartor (max 10 hård), kartorna är väl uppdaterade.

 16. Ciprian B. sade han

  Låt oss se hur det är vattenförsörjning och slutar i bergen, har du fortfarande två - tre dagar gå utanför leden växer upp till och titta på showen du Maps.ME och två fjädrar i ditt område. DA ser ännu fjädrar i bergen, inte alla. Eller kvällen, att vara i skogen och inte vet var de ska inopta - Maps.ME visar refuger, stînele, hytter, avståndet till dem om du har att gå om du behöver för att få ut ... Jag rekommenderar av erfarenhet Maps.ME .

 17. För Ukraina och
  Offline kartor rekommenderar mig?
  Tack på förhand

  • för att se att hela kål är den rekommenderade placeringen för Berca mai vb platsen efter att du hittar sin plats ligger i buzau på mässingsvägen

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.