Bästa offline navigering och kartapplikationer (för semester utomlands)

Det bästa programmet OFFLINE navigering och karta
Det bästa programmet OFFLINE navigering och karta

Vad gör offline navigering app?

Offline betyder utan nätanslutning WiFi eller mobil data.
Oftast gratis navigeringstillämpningar (Google Maps, Waze) använder internet för att hämta / uppdatera kartor, konfigurera eller omkonfigurera rutten.
Google Maps för exempel, även om du laddar ner kartorna hemma, allt du ska behöva konfigurera väg nätet eller netto vägen om du vill konfigurera rutten.

Det 100% offline navigationsprogram?

Ja det finns en hel del navigationsprogram offline, men kostnaden. De är kommersiell programvara som du måste betala i olika former.
Maps.me är gratis och använder kartor OpenStreetMap som uppdateras ofta.

Maps.me är mycket hjälpsam och mountainbike och vandring entusiaster

Även ett par dagar sedan återvände jag från en snabb tur genom bergen, där jag upptäckte hur bra är tillämpningen maps.me.
Jag var Ialomita dalen, skogen mellan två backar och hade ingen telefon signal och ingen aning om att gå och gå tillsammans med de flesta.
Vid en tidpunkt gick jag genom skogen i cirka 30 minuter och jag hade ingen aning om hur länge vi hade, hur länge vi var tvungna att gå, om vi fortfarande var tvungna att gå upp eller ner, att det var natt och ... på berget är det inte bra att fånga dig på natten , särskilt när det gäller björnen.
Jag öppnade den och Maps.me överraskning jag hade när jag visade den exakta platsen där vi kan hitta, väg, som jag går, som jag var, särskilt som jag sänkte / ökat.

Information är viktig i det vilda

När du är i ett obekant område, är det bra att ha all information, så att de kan fatta välgrundade beslut. Till exempel, innan jag konsul maps.me ansökan jag vet inte hur jag gjorde leden, som om jag har tid att komma tillbaka om du bestämmer dig för att gå vidare.
I det ögonblicket, den information som maps.me, beslutade vi att vi måste återvända som skymning och natt med ledighet och fukt på stenar och trädrötter på spåret, som täpper avkastning.

Där maps.me fungerade perfekt, gjorde Google Maps inte hjälpa alls.

Google Maps och Waze apps är bra så länge du stannar på nätet och asfalt. på dessa program hör inte.
Maps.me är som en schweizisk armékniv!

Omdirigering vägen med Google Maps och Waze

Hur länge har du netto, Google Maps och Waze är en adelsman. Om du inte har nätet, kan dessa program inte Omdirigering.
Naturligtvis har idag alla mobila nät, men det finns situationer där netto lämnar dig som en semester i Grekland, Bulgarien, Turkiet, etc.
Maps.me navigation app är perfekt för semester utomlands

Mitt råd.

Håll Google Maps och / eller Waze installerat för dem att hitta flera intressanta platser, pizza butiker, bensinstationer, etc.
Men jag rekommenderar att du också installerar maps.me, som en säkerhetskopia, i fall ... zombie-apokalyps, kärnkrig, nätet faller, du är ur området ...
Maps.me behöver inte bara GPS (gå och den testade skogen)

plussidan Maps.me

1. 100% offline navigering
2. Route omkonfigurering offline
3. siffror gator
4. antal block
5. vandringsleder
6. Grafisk nivåskillnader spår
7. fri
8. Enkel och intuitiv

minus Maps.me

1. Rumänska saknar röst guide
2. Röstvägledning på engelska snarare rusade

Ansökan om förfalskning plats (fiktiva)

Den bästa OFFLINE navigations- och kartapplikationen - videohandledning

relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Ja du har rätt, så länge du har internet herre, och du inte har internet, dessa navigatörer typ Waze Maps.me är onödiga.
  Men det bästa gratis GPS-navigering Play Store är två:
  - MapFactor
  - Magic Earth (gratis version)
  Dessa webbläsare har följande fördelar:
  - Rumänsk röstvägledning
  - meny på rumänska
  - Kartor kan lagras på det externa minneskortet
  - dessa två program fungerar offline (utan internet)
  - allt är gratis.
  Farväl.

  • Razvan sade han

   Var det inte så tydligt att Maps.me (applikationen som visas) INTE kräver internet? NÅGON av de du nämnde (MapFactor, Magic Earth (gratisversion)) behöver också internet tills du installerar det och laddar ner papper. Så är Maps.me ... Du installerar det (med internet) och laddar ner papper - som du vill - även med internet och sedan är det offline.

  • roflorin sade han

   Maps.me inte kräver internet under användning. Först när du ladda ner kartan du behöver. Det gjordes detta uttalande flera gånger i videon. Och det är gratis.
   Waze MANDATORY kräver inte internet under användning. Men om du har en anslutning ger den dig information om de faror du kan stöta på på vägen (gropar, poliser, slaktkroppar, ...), den kan konfigurera om din rutt om trafikstockningar uppstår på vägen ... Jag säger att det är en stor fördel med programmet att den vet hur man gör att stanna. Och allt genom att du använder Waze kanon kommer du att vara en del av ett community som kommer att tillhandahålla trafikinformation ... Och om du använder internet kommer det att förbruka några MB (1-2) var 100 km.
   Sammanfattningsvis använder Waze det dagligen och Maps me är där eftersom han vet hur man hittar vattenfallen i skogen, nycklarna till floderna ... och tar dig som fotgängare, på vägen dit.
   Alla de bästa!

 2. Cristi sade han

  Här WEGO ansökan och arbeta offline och tar även sång guide på Rumänska! På vandringsleder vet inte om det är bra.

  • Jag bekräftar vad CRISTI sa. Jag har använt HÄR i minst 5 år. Jag har aldrig varit besviken varken i landet eller utomlands (Europa). Det är offline, konfigurera om snabbt och det viktigaste "samtalet stannar"!

  • Whybal sade han

   Här Maps / WEGO här fungerar perfekt utan internet / offline. Är gamla eller gamla kartor från Nokia Maps Nokia ansökan Simbyan
   Du kan ladda ner nästan någon karta / land i världen. Samma språk / röstguidning. Vill till exempel. Turkiska? Inga problem!
   Problemet är med bergspår där det är lika "blindt" som google, men också med intressepunkter som är mycket lägre än google / waze. Men på gatunummer är det mycket bra, bättre än google eller waze.

  • FEL Whybal !!! Nu anlände jag från en resa till Serbien, Montenegro, Albanien, Grekland, Makedonien och jag litade på offline från Here WeGo som jag var i Ungern förra året och jag var stolt över dess verksamhet. På årets rutt missade jag och jag var tvungen att gå som på 90-talet efter kartan och skyltarna. Det var inte roligt alls. Jag träffade andra människor med denna ansökan som blev besvikna. Jag kunde bara använda kartan för att se vilken ort som var nästa. Det är därför jag öppnade den här guiden för att hitta en annan offlineapplikation som verkligen fungerar. Det roar mig att alla ger sin åsikt och tar vårt land som ett landmärke. Jag letar verkligen efter en offline som fungerar.

  • Rahan sade han

   Med tanke på att det inte alltid fungerar off-line, det här är det stora minus här, medan det på resten av linjen är det mest exakta antalet hus, uppmärksamhet, inte gator!

 3. adrian Gudus sade han

  Jag vet inte vad vissa säger på rumänska, men för mig är applikationsmenyn på rumänska. Endast röstguiden är på engelska. Användbar för mig även om jag hade rumänska använder jag den för "gångtrafik" för att ta reda på var företag X, butik Y eller andra byggnader är. Jag har inte något emot att titta på skärmen då och då för att se när jag är höger, vänster etc. Sångvägledningen irriterar mig verkligen och de omkring mig som hör det ser underliga ut.

 4. adrian Gudus sade han

  Jag glömde att nämna, jag använder en Android Nougat 7.1.1, 3 enhet OnePlus

 5. costi D sade han

  mi.a mig problem kartor gjorda i Danmark

 6. coco Moll sade han

  iGo. Det bästa. Resten är skvaller.

 7. Zebastian sade han

  Hello. Jag går ut och ganska mycket min favorit navigering app som Navigon. Det bästa av denna ansökan förutom att gå offline är som talar om var fasta kameror (något helt värdelös för Rumänien).

 8. Ja MapFactor och jord Magi är bra berg rutten inte vet om det fungerar. Det finns andra ganska bra gratis bara testat och varje måste välja vad som är bäst. Här WEGO Som jag har testat utan internet kan inte välja destination. Med WEGO här om du aktiverar Internet kan du välja destinationen och sedan du slutar netul och gå offline. Alla program som detta, även om de är fria för första gången måste du använda Internet för att ladda ner kartor som du vill kan du använda offline. För att uppdatera kartor och även ansökan och har gjort det möjligt för Internet att leta efter nya uppdateringar. Med ett ord, är bra, men enligt min åsikt som vill ha en GPS hittar du EMAG eller på en annan webbplats eller i butiker ganska bra och kartuppdateringar för livet. Men alla väljer vad han vill, och killar gör dessa tutorials på PC, mobil, etc. är bra för att se så lära sig något

 9. Jag fick, en uppmuntrad av artiklarna som läses här, en oneplus 3t. Jag vill säga att GPS fungerar skarpt, utan anslutningar på nätet, förutsatt att du då och då laddar intresseområdet på google maps. Jag testade det i Rumänien och utomlands, på flera ställen. ur min synvinkel är det något av en dröm jämfört med vad vi har tidigare ...

 10. florian sade han

  Jag ser att du blir alltmer upp idéer för handledning. Jag ska ge er ett: Till exempel var jag tittar på en bärbar dator med integrerad grafikkortet. Det många alternativ Intel-grafik 500, 510, 520 etc. skillnaden mellan dem? Fördelar vs. nackdelar. God dag.

 11. Mihnea sade han

  Hello Cristi,
  Jag bad dig göra en handledning om den bästa brandväggen för innevarande år, många gånger, jag förstod att det beror på din tillgängliga tid, ja mina meddelanden var förgäves och obesvarade ... som om jag hade plågat och inte vill du röra ...: ((
  Kanske du vill göra en tutorial med extern uppgradering grafikkortet och ramma en äldre bärbar dator?
  Jag uppskattar något svar av er!
  Tack.
  Uppriktigt Mihnea.

 12. Mihnea sade han

  Hej igen
  Det kan ses att det stora problemet är för telefonen ... låt oss inte glömma var du kom ifrån ... inget brott (och andra kommentarer från vissa ... Jag vill inte komma in i kontroverser) ... min åsikt om en enkel anonym person som tittar på dig och njuter av handledningen från 2010 ... Jag skulle säga att göra 50% tutorials för telefoner och 50% för PC ... gör som du tror (utan att höra kritik för vad jag säger) ...
  Med vänliga hälsningar,
  Mihnea Popa.

  • Hello. Du har rätt när du säger som började med PC, men tiderna har förändrats, människor tillbringar mer på mobil än på PC och det är normalt att bli fler tutorials för mobilen. Problemet skulle vara om en användare vill tutorials på iOS-enheter med iOS :). fred

 13. Dumitru sade han

  Hello. Mycket användbart videotutoriale.multumim

 14. Jag installerade och jag blev förvånad över att se att Jvocea romana.Probabil erea språk med TTS-röst i iGO primo automatiskt android gå på turlista utan några inställningar.

 15. Costel sade han

  För offline-kartor använde jag osmand, det har också bergsrutter för kartan över Rumänien, vet också att routera offline. Det är baserat på openstreetmap kartor. Den fria versionen låter dig ladda ner ett begränsat antal kartor (max 10 hård), kartorna är väl uppdaterade.

 16. Ciprian B. sade han

  Att se hur det är att ta slut på vattenreserverna i bergen, att ha två - tre dagar till att gå på åsarna fram till nedstigningen från rutten och titta på Maps.ME och visa dig två källor i ditt område. JA, det visar till och med fjädrarna i bergen, inte alla. Eller lämna på kvällen, vara i skogen och vet inte var du ska övernatta - Maps.ME visar dig skydd, fåren, stugorna, avståndet till dem, om du måste gå upp, om du måste gå ner ... Jag rekommenderar Maps.ME från erfarenhet .

 17. För Ukraina och
  Offline kartor rekommenderar mig?
  Tack på förhand

  • för att se att hela kål är den rekommenderade placeringen för Berca mai vb platsen efter att du hittar sin plats ligger i buzau på mässingsvägen

Tala Your Mind

*