Vad är och hur man skapar ett HI5-konto - HD-videohandledning

Vad är hi5?

Väl hi5 är ett socialt nätverk (socialt nätverk) där har ett konto, kan du ladda upp bilder, acceptera vänner, kommentera dina bilder och dina vänner.

Du kan skriva dina tankar i kategorin "dagbok", du kan till och med ägna låtar till dina hi5-vänner, allt i en virtuell miljö, skapa ett konto på bara några minuter (högst 2 minuter) för att ställa in och anpassa det kommer att ta lite längre tid beroende på dina preferenser men låt oss se den här handledning !!

Medan jag skrev dessa rader redan har ett konto hi5 gör!

adrian Burlugeanu


relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Irinel sade han

  bra handledning

 2. Irinel sade han

  Adrian..Bv första handledning made man

 3. Adrian sade han

  @Irinel: men bara den första rätt att vara och mer !!! Tack!

 4. @IrinelOch jag gillade tusen, fokuserad och väl förklaras några frågor.
  Adrian super jobb.

 5. Adrian sade han

  @Cristi-admin: Tack så mycket farbror Admin: ”>:”> Jag rodnade :))

 6. bogdan sade han

  väl adrian

 7. @AdrianBravo man, jag gillade handledningen, du var mycket avslappnad, inte heller var din första tutorial.Sper kändes det gjorde och så här jag till exempel Jag föreslår två teman: om Google Chrome och en handledning om en mjuk som du väljer, som fungerade, blanda spår, uppgradera dem, etc.

 8. Adrian sade han

  @bl: Det noterades och jag noterade !!! Jag ska göra dem !!! Ja, jag måste argumentera med Cristi att han också ville göra med Google Chrome och nu ska vi se vem som har "uppgiften" =))

 9. måsar sade han

  trevlig Videotutorial bravo mycket avslappnad vara ärlig ffbine hoppas så många videotutoriale från och med nu jag trodde faktiskt att endast Kristus och boby kan förstås men se arbete som dök den tredje och jag vet ffbine hi5 jag gör och bara profiler men om inte jag visste att det var oki Videotutorial ytterligare framgång.

 10. måsar sade han

  Videotutorial sätt kan en sökmotor på safari jag bad dig en gång, men fick inget svar ms och återigen grattis.

 11. danezu sade han

  Adrian och trevlig handledning förklarar mycket väl, lycka till som mutli handledning.

 12. laurel sade han

  Hur sur du är ibland när du skriver har du en trevlig och lugn röst. Det är bra att du synkroniserar din röst bra med vad du faktiskt gör och att du inte sparar på förklaringarna till och med i till synes triviella detaljer. Jag gillar det i allmänhet på videotutorial.ro det finns människor och inte "robotmänniskor" som jag ser på några videohandledningar gjorda av utlänningar och till och med våra rumäner.

 13. @måsar:
  En video handledning om att göra safari webbläsare som är allt starkare och vi kan inte bortse från en kraftfull på videotutorial.ro.
  Tack för ditt förslag.

 14. Andrew sade han

  Bravo May Adriane hålla upp det goda arbetet! : -bd. Och saken är mycket bra chatt för han kommer inte att behöva vänta för att få svar på frågor.

 15. måsar sade han

  mersii än alla cristii

 16. dumitru32 sade han

  I vårt land är en annan social nätverkssajt mer populär i Moldavien: Odnoklassniki.ru, naturligtvis är det bra för dem som kan ryska ...

 17. Adrian sade han

  @dumitru32: Jag håller med dig, jag känner till webbplatsen, jag gick också in. Jag förstår bara ingenting för att det är på ryska, jag vet bara att webbplatsen i översättning skulle innebära att jag letade efter mina kollegor eller kollegor ... något i genren ... också har du fortfarande ansikten .md som jag också har ett konto, men det stöder också det rumänska språket!

 18. bogdan sade han

  respekt boss

 19. miky sade han

  Jag håller med er alla, handledningen är jättebra. But .. men jag förstod inte ... hur kunde jag göra det i min hi5 ... att när en person går in ... låten börjar sjunga på egen hand ... du har inget vb om det. I din handledning, men jag ber dig om det kunde göras.

 20. Adrian sade han

  @miky: Det kan inte vara, eller jag vet inte, jag har inte spelat mycket i hi5, det är inte min passion, jag lockas av andra som är viktigare än en trivial hi5 !! Jag vet att innan det var möjligt vet jag nu inte om det är möjligt eller vad som behöver göras ...

 21. Bordas marcel sade han

  måsar:
  mersii än alla cristii

 22. valoasa_val23 sade han

  ff bun; ';'

 23. det vill säga att ge namn utilizatolui

 24. bannatul sade han

  Be en administratör att debanneze nästa klass IP: 91.206.194.XXX

  Jag angett någon i din dator med hjälp av ett program (för att inte tala kodnamnet) medan jag var i toaletten, förbannade röran och gick online på flera platser, och det andra och när jag kommer på Videotutorial. ro berättade jag förbjöds.
  Jag var tvungen att gå till min kusin så att jag kunde skriva till dig ....

  • bannatul: Jag ber en administratör att debanneze nästa klass IP: 91.206.194.XXX någon jag in i datorn med hjälp av ett program (för att inte tala kodnamnet) medan jag var i toaletten, förbannade röran och gick online på mer många platser, och det andra och när jag kommer på videotutorial.ro berättade att jag var bannat.A var tvungen att gå till min kusin att jag kan skriva till dig ....  


   Sluta genom att skicka in kommentarer, vi inte häva förbudet, om du håller budskap och vi måste förbjuda ip av att nu skicka kommentarer.
   Som inte respekterar vissa regler för sunt förnuft kommer att förbjudas i allmänhet är förlåtande, men när mannen: hånar plats och / eller konsumera bandbredd genom att hämta tutorials och / eller är oanständigt språk och / eller skicka samma meddelanden etc. flera gånger, har vi inget annat val, måste vi vidta åtgärder.

 25. jb fläkt sade han

  Jag inte ladda upp videon !!
  plizz säga mig hur man gör mitt konto hi5 !!!
  kommer rogggg mer

 26. Doru sade han

  Bra tutorial!

 27. Biank sade han

  QM kan sätta videor hi5 q bilder?

 28. förklarade bra men jag är en nybörjare och förstår inte varför jag var tvungen att skriva att försvara formularu registrering skriv www och tillbaka som du säger, men jag vet inte hur man scrie.ms

  • Adrian sade han

   oana: Bäst förklaras men jag är en nybörjare och förstår inte varför jag var tvungen att skriva att försvara formularu registreringsskriv www och tillbaka som du säger, men jag vet inte hur man scrie.ms  

   Jo jag säga från munnen, men om man tittar på guiden och jag skriver inte sett?
   skriva hi5.com
   Det uttalas hifive, fem betyder 5 på engelska. om faiv uttalas, så det slutliga uttalet "haifaiv"

 29. KASSANDRA sade han

  DET ÄR ETT UNDER ………

 30. Tack så mycket pt.film jag var bra!

 31. bogdan sade han

  tack adimin

 32. frumusikandreea sade han

  andreea

 33. stefan sade han

  Sall Canad mig visar mig annars jag loggar jag på hi5 dc berätta vänligen

 34. ingen vet hur man gör en sida på hi5? av hi5.com/start.com

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.