HD-skrivbordsupptagning för videohandledning + uppladdning på youtube HD på bara 5 minuter med CamStudio - videohandledning

Hej vänner, i denna video tutorial du kommer se hur man gör en kvalitets fånga eller en video tutorial och hur man klättra på youtube HD-upplösning, troligen många gånger har du ställde frågan: Hur man gör HD-video på YouTube?
För att göra en kvalitets fånga eller en video tutorial, behöver vi en mjuk fångst, är CamStudio perfekt för denna uppgift, med honom kommer vi att använda video-codec förlustfri allt från CamStudio, kommer det att hjälpa oss att få skott kvalitet utan förlust.
För att ha HD-filmer (high definition) på YouTube måste vi först ladda upp en videofil med HD-upplösning, många har intrycket av att YouTube kan göra HVGA-upplösning (240 × 320) till en Full HD-film, något liknande det är inte möjligt.
Många gånger har vi bett att lära sig att göra skott kvalitet handledning Nästa jag gjorde det mitt framför ögonen, från att sätta CamStudio att ladda upp på youtube gjordes direkt erkänna att jag stal lite off jag hade redan gjort YouTube-konto CamStudio förlustfri codec plus var redo installerat, men inställningarna vi gjort framför dig.
Du kommer att se hur enkelt det är, bör du inte använda Gud vet vilka verktyg komplicerat, är allt gratis, CamStudio codec och förlustfri är öppen källkod ännu, YouTube är en gratistjänst kommer inte att sluta någon och något att göra skärmdumpar och handledning videokvalitet.
I den första kommentaren kommer jag att lägga upp YouTube-videon som jag gjorde när jag gjorde denna videodutorial om att fånga med CamStudio och posta på YouTube med en mycket bra kvalitet och HD-upplösning, du kommer att se hur det kom ut, kom ihåg att det gjordes bråttom, kritisera mig inte ...
UPPMÄRKSAMHET
Inte sätta på YouTube material kan kränka upphovsrätten, försök att sätta, film, fånga belagda gjort, ursprungliga innehållet, annars kommer det att äventyra integriteten i din YouTube nyligen har stängt många konton på YouTube och Blogger konton kränker upphovsrätten, vara originell, Google och YouTube som du är intresserad, med rätta eller om du inte gillar du ge en sökning på Google och den första sidan du kan hitta samma ämnen på olika platser.
Tänk på att vi inte får, vi är människor och vi måste ha stolthet och personlighet, försöka vara originell 100%.
Gå till jobbet, bryter det verkliga munnen, lycka till!
Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
Mycket nöje!
av Cristian Cismarurelaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Provet uppnås även under handledning.
  Jag välja HD, han är på basis av låg kvalitet.

  [Youtube VrQ6MktEu-I http://www.youtube.com/watch?v=VrQ6MktEu-I youtube]

  • Bulgac sade han

   Mycket intressant, jag älskade mia.
   Men hur väljer kvalitet videoclipuli desto svårare incarca.De vad?

 2. chip sade han

  Cristi Hej! Jag brukade göra alla CamStudio tutorials?

  • Ibland använder vi CamStudio, ibland med hjälp av Camtasia.
   Oavsett vad du använder, resultatet räknas!

   • dragos_florin sade han

    Cristi-adminIbland folosimCamStudio ibland använda Camtasia.
    Oavsett vad du använder, resultatet räknas!

    Jag hämtade Cristi lilla studio och nedladdade codecs för det vill jag be er korrekt installerad måste du installera dem innan du installerar om studio.Si installera dem skulle vara ett problem som vissa codecs som jag gav dem till BS.Player hämtat? Jag frågar eftersom om jag minns väl som en handledning för riktigheten avinstallera codecs vi har på datorn och sedan installera codecs paket presenteras för dig i handledning (jag hoppas jag inte misstar mig) Vänta på raspuns.Toate bra.

 3. Alyn sade han

  Cool handledning men inte 7 om Camtasia Studio: D?

  • För nu har fel version av Camtasia Studio 7, förväntar sig en stabil version och vi kommer att göra tutorial, jag tror att det väntar en lång tid!

 4. andreidcn sade han

  Eller om JING

 5. RaduNebunu sade han

  Mycket bra handledning som alltid! Grattis!
  Kan du rekommendera mig ett program för att konvertera AVI till FLV för?

 6. Andrew sade han

  mycket framgångsrik lösning och claritatea.Pana långt så bra men du skulle kunna införa något som minskar videoklipp?

 7. Ange text här! [Youtube dLGaKLX9MbU http://www.youtube.com/watch?v=dLGaKLX9MbU youtube] Lite test 🙂 och från mig ...

 8. cornel sade han

  Strunt samma att video har 10 fps så länge hd. Fas hårt xD

  • Stäng meddelande Kommentar postat. Dela på Facebook eller stäng meddelande Jag pratade inte om actionfilmer med Bruce Lee eller om specialeffekter, det var en skrivbordsupptagning, om du vill göra det vid 80561774 FPS måste du bara.
   Filmer eller videor som tagits med kameran, saker är helt annorlunda, det rekommenderas en FPS bildhastighet på över 30
   Inte värt att konsumera resurser på annat håll, inte känner.
   Tro mig att jag vet också något om mig fånga skrivbordet!

  • Jag har inte talat om actionfilmer med Bruce Lee eller specialeffekter, var det en fånga skrivbordet om du vill göra för att du bara 60 FPS.
   Filmer eller videor som tagits med kameran, saker är helt annorlunda, det rekommenderas en FPS bildhastighet på över 30
   Inte värt att konsumera resurser på annat håll, inte känner.
   Tro mig att jag vet också något om mig fånga skrivbordet!

 9. marius sade han

  Hör mig jag rekommendera ett program för att fånga spel? Bortsett från Fraps inte filma HD! PLZ

  • Jag fångade med 1680 × 1050 upplösning med FRAPS, naturligtvis på kompetent hårdvara.
   Exetrem mycket oavsett vilken hårdvara du har, FX 5200 till exempel, kommer inte att göra mycket.
   Menen, när du kör ett spel, mest efterfrågade processor och grafikkort och en capture program, måste du ha en extremt kraftfull dator för att göra ett jobb.

   • Anca sade han

    Men på min dator .... vad är mina chanser?

    Processor: Intel (R) Core (TM) CPU 2Duo E7300 @ 2.66GHz 2.67

    Minne (RAM): 3.00 GB

    Grafikkort:
    ATI Readon Grafikprocessor (0x9598)
    ASUS EAH3650 SERIES
    Busstyp PCI Express 2.0
    512 MB Minnesstorlek
    DAC: Interna DAC (400MHz)
    Minnestyp DDR3
    MHz kärna Klocka i 725 MHz
    Minne Klocka i 700 MHZ MHZ
    .................................................................................... .. ???

 10. Daniel sade han

  Handledningen sköts, men då och då du gjorde handledning parallellt med alternativa program på Linux.
  Har du övergivit Linux-självstudier? Jag använder fortfarande XP i VirtualBox, och som OS använder jag LinuxMint baserat på Ubuntu och jag skulle vilja se en handledning om Linux då och då ...

 11. flo 13 sade han

  hej. Calum är mycket handledning. Jag har en fråga. Jag valde det från vad jag Realtek ljud men efter att ha sett filminspelning när inget ljud Piteti hjälpa mig / Tack så mycket och lycka

 12. flo 13 sade han

  Jag rezolvato redo ursäkta mig, jag rusade lite ljud

  • Har du sett staterna, hade du lite, och vi tog vadd
   En annan gång stopp rush, kan många saker vara annorlunda från vad du ser i datorn handledning skapare, titta noga handledning, även om du inte ut någonting, inte ge upp.
   Bravo, nu ta dig handledning!

 13. Joker sade han

  En anteckning 10 + handledning, tack. Du kan göra en handledning om Camtasia, Camtasia och den enda skillnaden mellan Camstudio: att Camtasia har lite fler alternativ. Tack igen och lycka till i allt du gör.

  • Vi kommer snart att göra en tutorial med Camtasia Studio, men har en version med några buggar, förväntar sig en stabil version och vi kommer att göra handledningen.
   Det är meningslöst att göra en äldre version!
   Fram till en annan, varför inte använda CamStudio, se resultaten….
   Varför betala en massa pengar på programvara de har en mycket bra gratis alternativ?

   • För det är så det är Romanu ... coca ... vi installerar Photoshop bara för att få röda ögon ... är det inte underbart? Installera Ner 9 professionell svit bara för att skapa startbara CD-skivor med Windows ... är det inte underbart igen?

 14. Xantes sade han

  På tal om denna underbara app!
  Finns det en möjlighet - i Windows XP och inte i Vista eller Win 7 - att när du spelar in bildtagningen kan du använda ljudet både från mikrofonen och från "Stereo Mix (aka What -U Hear)?
  Jag är säker på att du vet hur du gör det - vad är dessa apparater - för att du gjorde otaliga videohandledning som hörde både ljudet som hämtats av mikrofonen och andra ljud som spelas och som passerar genom ljudkortet och spelas av högtalare .

  Om CamStudio inte kan göra detta, så finns det en annan gratis program som kan fånga skärmbilder, video Tillsammans Sound of Stereo Mix och mikrofon båda samtidigt? :)

 15. Xantes sade han

  På tal om denna underbara app!
  Finns det en möjlighet - i Windows XP och inte i Vista eller Win 7 - att när du spelar in bildtagningen kan du använda ljudet både från mikrofonen och från "Stereo Mix (aka What -U Hear)?
  Jag är säker på att du vet hur du gör det - vad är dessa apparater - för att du gjorde otaliga videohandledning som hörde både ljudet som hämtats av mikrofonen och andra ljud som spelas och som passerar genom ljudkortet och spelas av högtalare .

  Om CamStudio inte kan göra detta, så finns det en annan gratis program som kan fånga skärmbilder, video Tillsammans Sound of Stereo Mix och mikrofon båda på samma gång?

 16. Om Auto skulle vara super att göra en tutorial: D: D

 17. florin sade han

  kan inte spara filmen jag ge räddnings inte vill helt enkelt rädda honom

  • flo 13 sade han

   Jag fick samma men om du byter namn spara "* avi" för att se att det fungerar .scz som jag svarade men jag fick samma och ännu en gång gratulerar till jobbet med allt du gör

 18. Alex sade han

  Låt oss Camtasia eller CamStudio bästa Auto 3.1

 19. mircea sade han

  HD som hd men 40 sek filmning har redan 100 MB högst 3 min eller 5 .... Varför?

 20. han låg sade han

  Cristi.In mycket bra på sistone du sätter motorer på maxim.Multumim tusen gånger.

 21. mihai sade han

  Hej ... Jag föreslår en handledning med att skapa och aktivera ett Google Apps-konto ... tack

 22. vali sade han

  Jag följde stegen i handledningen. Jag har video, jag har ljud ... men en konstig sak dyker upp ... Det skapar ett gap mellan ljud och bild som överstiger 30 sekunder. Har det någonsin hänt någon? har någon en idé, ett förslag?
  Det verkar som om bilden förblir från.

 23. vali sade han

  Jag följde anvisningarna i handledningen. Jag föreställer jag låter, men det är en konstig sak. Detta skapar ett gap mellan ljud och bild som överstiger 30 sekunder?
  Har någon en idé eller förslag?
  Bilden förblir från.

 24. vali sade han

  Det verkar som om jag går till ljudalternativ - ljudalternativ för mikrofon och markerar alternativet "Använd MCI-inspelning", försvinner problemet.

  • Finns det synkroniseringsinställningar Desai ljud och bild, här beror på hårdvara som du använder, Idealet vore att inte använda andra program i bakgrunden som bevara resurser, vilket CamStudio henne att ha var att få resurser du behöver.
   Tro inte att en stationär capture är en enkel sak för hårdvara, är dator eftertraktad hela fångsten, försöka komma ihåg att med vissa SGB kommer inte att göra en ordentlig fångst.
   Hur många datorer så mycket problem.

   • vali sade han

    Det stämmer, jag vet inte riktigt vilken dator ... i slutändan markerade det alternativet, det fungerade.
    Tack för det här programmet. Från vad jag ser, är det enklare än Snagit 7.

    • Ja det är lätt att använda och det finns också gratis, bling-bling har inte många sådana platser kan ha andra program, men har den väsentliga, de flesta inte har.
     SnagIt är en bra fångst fortfarande alltför mjuk, har en mycket bra redaktör, har mer chicha som jag har nytta av.
     Modul videoinspelning Snagit är mer än fyllning är för stark, inte skulle ha varit normal, så länge samma företag säljer och Camtasia Studio, var det en kannibalism programvara i sin egen rätt om Snagit emot fungerar bättre video .

    • Ja det är lätt att använda och det finns också gratis, bling-bling har inte många sådana platser kan ha andra program, men har den väsentliga, de flesta inte har.
     SnagIt är ett mycket bra program för statiska bilder, har en mycket bra redaktör, har mer chicha som jag har nytta av.
     Modul videoinspelning Snagit är mer än fyllning är för stark, skulle det inte vara normalt så länge samma företag säljer och Camtasia Studio, var det en kannibalism programvara i sin egen rätt om Snagit emot fungerar bättre grafikprestanda.

 25. flavius sade han

  hej kan du rekommendera mig ett program med vilket en sång gjordes mindre storlek (sättas på telefonen) som är 5 3 att göra det mb mb: D.Multumesc mer!

 26. cristian vattenmelon sade han

  Jag skulle vilja ha en tutorial på den programmerade Logo Maker v.2.0

 27. cosmin sade han

  hälsar jag satte en tom CD i DVD-ROM miljoner inte och när en cd väska tryckt miljoner vede.Ce så för att kunna se och otryckta miljoner för att kunna göra skivor med Nero?

 28. marius sade han

  Bra! Jag har ett problem! Cristi snälla hjälp mig! Jag vill installera Windows XP på Stick! Väska pinne, når partitionering och där jag känner igen partition C. jag håller som SATA drivrutiner som ingår i Windows på minnet! Brand är AMIBIOS BIOS om jag inte misstar mig! Snälla hjälp mig! Tack!

 29. SysErr sade han

  Du kan göra en tutorial på FL STUDIO 9, skulle jag vara mycket användbar.

 30. Eller att presentera teman för Windows XP

 31. DanielM sade han

  Kära Cristi Jag har en begäran, det vill säga om du kan göra några fler tutorials på Windows 7 och säga varför 7 använda Windows XP istället för att se världen som han mycket bra det nya operativsystemet. Jag använde XP och Vista boot och nu har jag många intere dem och få dem endast på Windows 7 ännu bättre än de andra två. XP gav fel utan att berätta vad han led (80% av fallen) och Vista kompatibilitet var ett problem särskilt med spel utan att förbise spel, är Defragmenter i Vista under kritik, som jag Puran Defrag var tvungen att använda ett verktyg mycket bra enligt min åsikt och fri samtidigt (kan göra en handledning om det), så jag kan defragmentera din dator. Och i Windows 7 minst en timme om du använder Vista du ingen aning om allt och för dem som inte är säker 7 Jag rekommenderar att byta till en dual boot XP och 7 och långsamt en avgår från XP.
  Efter en sp inträffa i Windows 1 7 min åsikt kommer det att bli en mycket bra OS. Buba enda 7 från professionella till ultimata versionen är som inte kan installeras på en dator med mindre än 1gb RAM och processor 1ghz inrest men bara bättre! (Versioner mindre starter hem inte vet om du kan eller inte, jag har inte provat).
  Titta på handledning med Windows 7 och du kommer att se att allt är löst i det här fönstret.
  Tack och bra jobb gör det här. Håll upp det goda arbetet!

 32. Hur hämtar jag en Videotutorial på din webbplats?

 33. mircea sade han

  Jag hälsar dig vänligt berätta för mig och mig råd om ett problem: när du öppnar Windows (Windows 7) jag inte direkt öppna först efter lastning Windows innan de träder i mig lägger jag klicka på den jag föreställer att jag placerat den namnges ange sedan windows.As jag vill göra något för att låta mig gå rakt in windows.Dupa jag gillar jag gav starta logga ut med tanke på att endast när du loggar ut sätter du klicka på och efter att du får i windows

  • DanielM sade han

   Skriv in sökrutan på webbplatsen "windows 7" och leta efter handboken där han förklarar om viloläge och inställningar som utförs där säger om den här saken, men detta kan bara anges direkt om du bara har ett konto om du har minst två fungerar inte .

 34. ionsiatat sade han

  Hej Cristi-admin unpic hjälp jag behöver från dig är exakt vb HD-filmer om exicsta webbplatser som erbjuder filmer i detta format triler hela som vi redan har sett i dina tutorials.
  Tack för ajutoru given

 35. conan77 sade han

  hej cristi! snälla hjälp mig om möjligt, hur man kan bli av med det bakgrundsljudet när jag tar en bild med webbkameran 'Logitech-Eyeballed-formad STX-webbkamera'. tack.

 36. Xantes sade han

  En fråga - jag säger svårt att svara - ingen annanstans på Internet!

  Hur kan man fånga bilden med Cam Studio (och annan programvara) - typer av anfall som dig, videotutorial.ro, gör de mycket ofta - så att spela in både ljudet från mikrofonen, och passerar genom ljudkortet (dvs. annars känd som Stereo Mix eller vad-U-Hear)?

  Mer specifikt, jag hänvisar till de video fångar ljud och berättande, men även en låt som spelas upp på en tid i tutorials som vill demonstrera möjligheten att spela en mjuk spelare, till exempel?!

 37. bogdan sade han

  Med det här programmet kan du filma i HD-spel? Om inte, vad programmet kommer att skjuta HD-spel?

 38. Alex sade han

  Du kan göra en handledning om Camtasia Studio 7 och hur man klättrar YouTube en film gjord med Camtasia Studio 7?

 39. Xantes sade han

  Cristi-admin

  Är det så svårt att svara på problemet som du redan har att lösa, med tanke på att du har gjort den typen av videotutoriale?!
  Det är i grunden en situation redan är kända inte bara dig, men också strängt föremål videotutorialului och som jag är säker på att det finns andra som vill veta, men ändå inte inser nödvändigheten av situationen som tas upp av mig.

  Hur kan man fånga bilden med Cam Studio (och annan programvara) - typer av anfall som dig, videotutorial.ro, gör de mycket ofta - så att spela in både ljudet från mikrofonen, och passerar genom ljudkortet (dvs. annars känd som Stereo Mix eller vad-U-Hear)?

  Snälla, svara på ovanstående situation, desto mer så eftersom det inte existerar något Videotutorial uttryckligen er.

  • Xantes:

   Cristi-admin

   Är det så svårt att svara på problemet som du redan har att lösa, med tanke på att du har gjort den typen av videotutoriale?!
   Det är i grunden en situation redan är kända inte bara dig, men också strängt föremål videotutorialului och som jag är säker på att det finns andra som vill veta, men ändå inte inser nödvändigheten av situationen som tas upp av mig.

   Hur kan man fånga bilden med Cam Studio (och annan programvara) - typer av anfall som dig, videotutorial.ro, gör de mycket ofta - så att spela in både ljudet från mikrofonen, och passerar genom ljudkortet (dvs. annars känd som Stereo Mix eller vad-U-Hear)?

   Snälla, svara på ovanstående situation, desto mer så eftersom det inte existerar något Videotutorial uttryckligen er.


   Det är enkelt, du normalt fånga och låt högtalarna påslagna, ljudet av TV-högtalare och mikrofon fånga sedan registret igenom.

   • Xantes sade han

    Jag förväntade mig inte ett sådant svar från någon som du!
    Silly försöker vem du vill, med sådana svar !!!
    Har du gör och du c **** si väg!

  • Adrian sade han

   När jag har svarat på alla slips om jag inte misstar mig, och om du inte upprepa sig själv. Den metod som vi använder är strikt professionell !! Det är vår hemlighet. ingen hantverkare av denna värld kommer inte att sälja du binda alla sina affärshemligheter. Vi har ingen skyldighet att någon skrivit eller undertecknat i en notarie någon som kommer att besvara varje fråga Videotutorial oavsett ursprung! Är vi tvungna att svara dig? Det finns saker som kan sägas och saker som kan sägas. Vi har ingen skyldighet för alla och vi ber er inte att ta dig något ansvar gentemot oss!

   • Xantes besökare nekades rätten att besöka vår webbplats, ingen har rätt att förolämpa denna webbplats fungerar här, som inte hitta platsen användbar videotutorial.ro är inte skyldig att besöka.
    Xantes besökare kom till oss över tiden med olika användarnamn:
    Xantes
    NO NAME
    OBLIGATORISK
    inte nödvändigt
    xavier

    Aldrig in besökaren hade det goda omdömet att vidarebefordra kommentarerna formuläret och post verklig, inte som jag skulle ha bett oss, precis som i sunt förnuft.
    Varje gång denna besökare irriterade medlemmarna i teamet videotutorial.ro, vet jag inte vad någon kan vinna på dessa "barndomar".
    Tillgång till webbplatsen begränsades besökare.

    • Cristian N. Antonescu sade han

     Men han hade rätt. Det här är till exempel min fråga: kan jag fånga en film som körs utan att använda mikrofonen (eftersom den spelar in omgivningen - någon dörrslam, en telefon som ringer, en nysning)?
     Och i så fall hur.
     tack

     • adrian Gudus sade han

      Skriv upp i sökrutan uppe till höger ”Spela in ljud från valfri källa utan förlust med stereomix” tryck på Enter-tangenten så hittar du självstudien

 40. dragos_florin sade han

  Cristi ganska tala om för mig varför du inte hör väl fånga en liten studio (måste ge nära den maximala högtalare för att höra vad vi registreras) .Jag sökte ljudinställningarna genom att ställa in cam studio och jag insåg inte av orsaken.

  • Adrian sade han

   Ge mig ett e-postmeddelande med ditt mess-id på prom3t3u5 (@) gmail.com så hjälper jag dig på distans om du vill ... Se när du ger mig ett e-postmeddelande, lägg inte parenteserna framför och efter @ -tecknet.

   • Adrian sade han

    Korrekt, e-postadressen är prom3t3u51985 (@) gmail.com Jag ber om ursäkt för din ouppmärksamhet ...

 41. Alex sade han

  Jag har en fråga…
  Eftersom det rör sig efter fångsten mus
  Jag såg en film på youtube?
  http://www.youtube.com/watch?v=NYsP5qZiVxw

  • Adrian sade han

   Klicka på Alternativ och markera Aktivera Autopan och du har också Autopan Speed ​​härifrån ställer du in den hastighet som ska följas med musen ... Den pojken hade också visat i sin video på YouTube hur man gör det !!! Denna funktion är användbar när du har ett svagt grafikkort. Om grafikkortet är svagt är det ont för det att kunna fånga i helskärm, det blir svårare, det kommer att äta mer resurser eftersom upplösningen är hög men om du väljer en mindre skrivbordsdel och ger Aktivera Autopan blir inspelningen göra på en mindre del och automatiskt kommer grafikkortet att drabbas mindre, men upplösningen på klippet blir liten.

 42. conan77 sade han

  varför besvaras endast dem som förbanna dem som retar? Jag satte mig en fråga om bakgrundsljud när du spelar in med webbkameran bild och ljud, får jag inte ett svar.

  • Adrian sade han

   Det låter dåligt av den enkla anledningen att din mikrofon är av dålig kvalitet, eller att det antagligen är en på USB ... eller om du har något på USB inkopplat i datorn under inspelning ... skäl kan vara många .... Gammal drivrutin, fel inställningar på ljudkortet ...

   • conan77 sade han

    Tack du har betalat uppmärksamhet, jag tror att du är ett geni, hjälpte än tot.Da! Jag webbkamera med USB-ingång, påminna om att spela in bilder och du är webbkameran logitech i 2005, ljudkort ombord förare! Jag fann mig själv på nätet om det förflutna, + för webben, jag bort allt från USB, skrivare, jag drog ur pluggen ljudet, eftersom jag avsluta en uppgång, och så är brusbakgrundsinställningar i CamStudio vi liksom inte alltför många. Så? är ett problem som inte bara gör denna siffra ami mig, väntar på att någon till svars för detta problem .. tack

 43. Jag såg att du filmade med skjortan, precis som jag filmade med honom, men när jag ville ta ett tag när jag tittade på TV-stationer online spelade han in mig från mikrofonen, och när jag gick in i inställningarna valde han inte att spela in från "Speacker". . Måste jag ha ett ljudkort för att spela in från "högtalaren"? eller går det också ombord? vänta på svar

 44. say3er sade han

  Jag tror att det bästa Camtasia Studio 7.

  Kom ihåg hur det kom ut denna video: http://www.youtube.com/

  Det ser ut precis som en här http://www.youtube.com/

  kallast

 45. dan Scarlat sade han

  välkommen
  Du kan göra en tutorial hur man sätter på en hake
  Den bilden som skriver till dig

 46. dan Scarlat sade han

  vanessa:
  Här är hur du kan ansöka skriftligt med CamStudio fångster ..
  .klicka här.....  

  tack för hjälpen

 47. Ghidi44 sade han

  hej, kan du berätta hur man gör en Vdeo hd ett spel, ms

 48. bogdan sade han

  Med vilket program ska konvertera avi-fil och i vilket format att vara mindre?

  • Adrian sade han

   bogdan: Med vilket program ska konvertera avi-fil och i vilket format att vara mindre?  

   Du kan använda många program. Vi har flera tutorials på video konvertering. Jag inbjuder dig att använda sökrutan längst upp till höger på den svarta kanten. Du skriver: video konvertering, du anger och du hittar tutorials

 49. bogdan sade han

  OK programvara men jag vet vad format rekommenderar ni att konvertera till lägre min så att en capture 3 22 400 har Mb sek.
  Jag behöver bli mindre och att vara stilla bildkvalitet.

 50. MS än slutligen en handledning som förklarar allt om att skjuta k-world skrivbordet ms igen.

 51. zocoza sade han

  Jag kan inte fånga ljudet alls, jag spelade en sekvens från en film med både KM- och BS-spelare, även om jag försökte alla möjligheter i ljudinställningarna, och jag försökte också med SNAGIT, efter att ha sett den självstudien. Jag sa att det var från fönstren jag hade (professionell XP), REALTEK sound DRIVER, med uppdaterad uppdatering och ingenting !!! Efter det installerade jag Windows 7, 90 dagar version, med drivrutinerna uppdaterade, och det fungerar fortfarande inte !!! (Jag har en Intel Pentium DUAL CPU E2180 2.00 GHz processor, 2 GB RAM på 32-bitars och GeForce 9600 GT grafikkort - Jag gav denna information, kanske någon vet var problemet skulle vara?) Tack på förhand !!!

  • Adrian sade han

   zocoza: Inte hantera längre för att fånga ljudet, jag körde en sekvens u film och KM och BS-spelare, även om jag försökte alla möjligheter till ljudinställningar, och jag försökte haffa efter att jag sett och handledning. Jag sa att det från fönstren som jag hade (XP Professional), DRIVER Realtek Ljud, med dagliga uppdateringar och allt !!! Efter det installerade jag Windows 7 version 90 dagar, med förare under hela dagen, och fortfarande inte fungerar !!! (Jag har en Intel Pentium Dual CPU E2180 2.00 GHz, RAM 2GBpe 32 9600 -bitsi GeForce GT - Jag gav denna information kan någon vet var skulle vara problemet) Tack? i förväg !!!  

   Varför bry värdelös? Skriv upp i sökrutan till höger på den svarta kanten: Hur man extrahera ljudet eller scen eller ett klipp från en film, anger ja och du hittar handledning.

   • zocoza sade han

    Adrian:
    Varför bry värdelös? Skriv upp i sökrutan till höger på den svarta kanten: Hur man extrahera ljudet eller scen eller ett klipp från en film, anger ja och du hittar handledning.  

    ja, ok och tack för rådet, men jag specificerade inte "från, från" vad jag ville fånga videon, jag ville spela in ett avsnitt från en serie, sett live på nätet av en TV-station !!!

 52. Alexandru sade han

  välkommen
  Jag har ett problem när jag gör med mina microfonu hör ett surr och förstår inte varför, om det var musiken jag sätta stero och äpple Oky.
  Och när du hör surrande väska mikrofon och prata.
  Kan du hjälpa mig att få det att låta Oky och utan rosslar.

 53. Peter Robert sade han

  Bra jobbat! Jag lärde mig något bara när jag var redo att göra några skärm !!!

 54. dyrbar sade han

  Snälla hjälp mig, jag kan inte välja sami-inspelning från högtalarna. Jag får "waveo get select control 0 falise" Vad ska jag göra? som kan hjälpa mig kontakta mig på e-postadressen [e-postskyddad] snälla hjälp mig mer

 55. överlevande sade han

  Som någon att föreslå en handledning om camtazia Studi

 56. Tibyarad sade han

  Det är utmärkt program har bara ett minus mer, kanske inte känner honom väl, men till exempel jag vill fånga en sekvenser under en show på tv väska på nätet TV välja området och mikrofonen han tar webbkameran och inte på Windows avslutas comp, jag vill höra något som inte bara talar vad som finns i rutan aude.M jag intresserad av att se andra softulete och hittade något intressant det är Frapes http://www.fraps.com/ problemet är att jag spelade in ryckig, skriver på hemsidan att det är för spel och video kan vara och grafikkortet som är på bord.ajuta mig glädja mig slå min syster och spela in sekvenser under en respekt för telenovela.Numai sait!

  • Adrian sade han

   TibyaradDet är utmärkt program endast har ett minus mer, kanske inte känner honom väl, men till exempel jag vill fånga en sekvenser under en show på tv väska på nätet TV välja området och mikrofonen han tar webbkameran och inte på Windows kommer ut comp, jag vill höra något som inte bara talar vad som finns i rutan aude.M jag intresserad av att se andra softulete och hittade något intressant det är Frapes http://www.fraps.com/ problemet är att jag spelade in ryckig, skriver på hemsidan att det är för spel och video kan vara och grafikkortet som är på bord.ajuta mig glädja mig slå min syster och spela in sekvenser under en respekt för telenovela.Numai sait!  

   Generellt fånga programvara, vilka de än må vara antingen gratis eller kommersiell konsumera mer resurser och kräver ett grafikkort något bra, tills nyligen, till vissa program fånga inte starta om du hade en inbyggd grafikkort. Dessa program behöver mer resurser för att fånga, eller om du har ett chip integrerad grafik som gör de fattiga, hur man kan dela resurser och videouppspelning och mjukvara för att fånga realtid kodar vad du sätta dig att cptureze? En gratis video capture ramar du får med en dedikerad grafikkort kan många uppgifter går tillbaka (spelar en film.emisiune och samtidigt koda i farten därav) Eller du kanske har ställt in Programvaran fångar frekvens för ptine ramar. För en flytande och flyter videoinspelning framerate inställd på 30 eller mer, men jag är rädd att inte kommer att orsaka ditt ansikte så många, integrerade grafik FPS

 57. Vilken storlek gör vo fånga dig så bra?

  • Bobo: Vilken storlek gör vo fånga dig så bra?  

   Det är hemligheten bakom vår professionella och du vet aldrig det. åtminstone inte från oss. Varje hantverkare har sin defekt som hans hemliga och att han inte kommer att avslöja för vem som helst.

   • Adrian:
    Det är hemligheten bakom vår professionella och du vet aldrig det. åtminstone inte från oss. Varje hantverkare har sin defekt som hans hemliga och att han inte kommer att avslöja för vem som helst.  

    🙂 🙂 🙂

 58. Howdy vilken programvara du använder för att fånga videoskärmen?

 59. Jozepe sade han

  misslyckas med att göra en video capture perfekt ljud .. dvs gå vidare och stanna kvar här bilden observeras mer mot slutet av filmen vad ska jag inställd på att ha en sund och bildkvalitet?

 60. Kan någon berätta för mig vad jag behöver (mjukvara och hårdvara) för att spärren på ett program tv.Merci

  • adrian admin sade han

   Kits: Kan någon berätta för mig vad jag behöver (mjukvara och hårdvara) för att spärren på ett program tv.Merci  

   Du behöver en TV-tuner eller en TV-tuner med capture hårdvara kort. Jag föreslår att titta på handledning som vi redan har om detta ämne. Skriv upp i sökrutan på kanten svart: Installation inställning TV-tuner capture hårdvara från Leadtek, du anger och du hittar handledning. Det har fått veta att du behöver göra fångst kanaler

   • adrian admin:
    Du behöver en TV-tuner eller en TV-tuner med capture hårdvara kort. Jag föreslår att titta på handledning som vi redan har om detta ämne. Skriv upp i sökrutan på kanten svart: Installation inställning TV-tuner capture hårdvara från Leadtek, du anger och du hittar handledning. Det har fått veta att du behöver göra fångst kanaler  

    Du behöver inte nödvändigtvis använda och Tuner.Poti Tv-PBX, en programvara som gör din dator en TV, och du gör och rumänska TV-program.

 61. silviu sade han

  Hallå! Jag vill ta en video på en webbplats! och jag gjorde inställningarna så i videohandledningen och den visar min bild så med "loppor" 🙁 och det går av och på vad ska jag göra ??

 62. silviu sade han

  Vänligen ajutatu mig. Jag vill göra några fångar videor på vissa platser

 63. Jag gav dig bag 1280 upplösningen bara 1024 och apple vård vad jag gör på en videokamera Sony hi8 fånga HD I TV-tuner, men har en maximal upplösning fånga 768 med 576 kan göra på något sätt fånga 1280 med 720?

 64. den CamStudio jag menade att jag inte släppa taget om fångstpåsen med 1280 720
  Jag ber min enda 1024 1024 och sedan gå ändå om du sätter Camtasia bäst.

 65. pop Ilie sade han

  Jag har en fråga. om jag vill göra en videoinspelning från en film på en webbplats, kan det göra mig ljudinspelningar och filma det ??

 66. Burnescu sade han

  gå göra när jag spelar haken?

 67. Mr Cristi är en pojke att notera 10. Mig var mycket hjälpsamma och så jag tackar honom.

 68. dani säger sade han

  Berätta gärna vad kan jag göra för att Traba normal videoöverföring på youtube för alla filmer jag lämnar en svart styrelse vänster och höger
  som hur jag hittade den här killen:
  http://www.youtube.com/watch?v=XY_9DV-DqNo

 69. bogdan sade han

  Jag har ett litet problem med programmet. Jag filmade i helskärmsspel och efter komprimering när jag öppnar videon ser det liten ut, jag ställer också in den fasta regionupplösningen 1920 × 1080 och förgäves. Hur ska jag ställa in den så att jag kan se videon i helskärm?

 70. sorynel sade han

  Hej, jag har också en fråga ... om jag skjuter utan ljud, och jag vill sätta en låt på det klippet ,,,, hur skulle jag kunna göra det ???? Snälla hjälp mig

 71. Mihai IL Fenomeno sade han

  Det snälla hjälp mig och mig att berätta vilka problem vi har:
  Jag laddade ner och CamStudio20.exe och codecu CamStudioCodec14.exe, jag kan inte ge codecu jag gav väska alternativ, videoalternativ och när jag vill ge pilarna som codecu väska med en dröm och ja jag inte visas Cristi inte visas nedan istället det verkar för mig än så
  Cinepak Codec av Radius
  Intel Indeo® Video 4.5
  Intel codec IYUV
  Microsoft Video 1
  Techsmith Screen Capture Codec

  CamStudio ge Lossless codec v1.4 inte när vi inte fånga ljud och ser svart

  • AdrianGudus sade han

   Mihai IL FenomenoKommer vänligen hjälpa mig och jag ska berätta vilka problem vi har:
   Jag laddade ner och CamStudio20.exe och codecu CamStudioCodec14.exe, jag kan inte ge codecu jag gav väska alternativ, videoalternativ och när jag vill ge pilarna som codecu väska med en dröm och ja jag inte visas Cristi inte visas nedan istället det verkar för mig än så
   Cinepak Codec av Radius
   Intel Indeo® Video 4.5
   Intel codec IYUV
   Microsoft Video 1
   Techsmith Screen Capture Lossless codec Codecda Camstudio v1.4 inte när vi inte fånga ljud och ser svart  

   Du var tvungen att stänga under installationen CamStudio codec! Om du startat CamStudio och fortfarande inte ser det alternativet, använder Techsmith Screen Capture Codec

 72. Kosler sade han

  Jag skulle vilja veta hur jag kan placera en bild som du har, den längst ner till höger med "VIDEOTUTORIAL". Du har den med lägre OPACITY och under hela videon. Jag vill veta (om möjligt) vilken videoredigerare du använder och hur du placerar den där

 73. florin sade han

  Jag har ett problem med denna CamStudio: Jag kan inte fånga upp än i 15 minuter, resten är mycket nöjda med det här programmet. Jag trodde att det var på grund av utrymme eftersom jag bara 6 GB ledigt utrymme på C-enheten, jag raderade något jag gjorde 10 GB ledigt utrymme och samma prablema: om du kommer till 15 minuter när optrsc fånga mitt fönster verkar rädda henne och jag ger OK för att spara berättar att spela in video kan inte hittas där det borde sparas tillfälligt. Jag gick vidare till inställningarna men har inte hittat något att förlänga varaktigheten. Finns det någon lösning? Tack!

 74. tibyarad sade han

  Tack för handledningen är mycket bra handledning.
  Jag har en fråga? Hur gör jag till exempel video eller anteckningar skrivs på skriv ceva.Cand göra Videotutorial om videoredigering?

  Jag ser fram emot att svara!
  tack

  Tiby känsla Arad

 75. Mirco sade han

  sal och jag skulle vilja göra en fångst i ett spel och inte vet hur man gör och vad jag behöver för att

 76. Dragos sade han

  Tack Cristi handledning även efter det.

 77. is sade han

  Jag skjuter och sedan titta på videon när den ser upp och ner varför?

 78. Valy sade han

  Bra tutorial men jag har ett missförstånd, jag vill göra en fullscreen fånga ett program och vill veta om en knapp för att starta eller stoppa fånga inte tråka sitta youtuberii jag klickar montering.

  • AdrianGudus sade han

   Valy:
   Bra tutorial men jag har ett missförstånd, jag vill göra en fullscreen fånga ett program och vill veta om en knapp för att starta eller stoppa fånga inte tråka sitta youtuberii jag klickar montering.

   Du kan bara inte se att knappen svart CamStudio paus? Stoppa rullnings tutorials om du vill lära sig något. Inga fler skriva kommentarer om du inte står att titta på alla handledningen. Inga fler kommentarer skrin fylla med onödiga kommentarer.

 79. vlad sade han

  Jag såg dig fakut bra, men jag tycker att codec inte bara exe zip, arrogant, dak Sami kan ge en länk eller något där jag kan ta min ACEM codec, tack på förhand

 80. Samma problem som Vlad inte gå att hämta codec. Eller är vi okunniga, ge oss en hjälpande hand

 81. stefan sade han

  Har någon haft problem med att installera codec på en win7 64bit? Det installeras inte på mig ... Står det att det inte hittar dll ... även om jag visar det?

 82. toma sade han

  sall ... i min hand när jag spelar in andra trosor visas för mig (blå blir orange) och jag har ett annat problem, hur gör jag att mitt ljud hörs, jag sätter en låt och den spelar inte in. vad jag gör?

 83. LAS EU inte hitta vieoclipul och vet inte var sal hålla ute att datorn inte gradera mig och jag har inget utrymme pc
  och jag vill sal radera mycket om du kan hjälpa mig [e-postskyddad] eller 0761502181 tack

 84. anonym sade han

  Jag har ett problem som jag installerade CamStudio 1 dag då och då jag installeras gick windows'ul nu när jag försöker öppna det ger mig fel: Programmet har misslyckats med att starta Eftersom STI sida vid sida konfiguration är incorect.Please eller se programmets händelselogg använda kommandoradsverktyget för mer detail.Precizez Sxstrace.exe jag installerade och alla lafel jag installerade i c och d kan inte förstå vad som är fel. Vem vet vad jag ska säga och cuddle mig!

 85. AdrianGudus sade han

  anonym:
  Jag har ett problem som jag installerade CamStudio 1 dag då och då jag installeras gick windows'ul nu när jag försöker öppna det ger mig fel: Programmet har misslyckats med att starta Eftersom STI sida vid sida konfiguration är incorect.Please eller se programmets händelselogg använda kommandoradsverktyget för mer detail.Precizez Sxstrace.exe jag installerade och alla lafel jag installerade i c och d kan inte förstå vad som är fel. Vem vet vad jag ska säga och cuddle mig!

  Jag saknas vissa C ++ bibliotek. Du måste installera Microsoft Visual C ++ Redistributable Package 2010 här: http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?displaylang=en&FamilyID=a7b7a05e-6de6-4d3a-a423-37bf0912db84
  Om du har Windows-licensierade, inte alla uppdateringar genom Automatiska uppdateringar, och allt kommer att bli bra.

 86. marius sade han

  hej r, försök att skapa en mik-tutorial om "youtube" Jag såg att många youtubes under en tid nu börjar rycka .. och samma sak för mig 😛 .motiv: P andra grafikkort andra flasplayeru ms .ms för hjälp. .du är bäst… .;)

 87. CamStudio mig går mycket bra men storleken på handledningen är mycket hög.
  Tre minuter fångst når 500 mg.
  en tio minuters handledning nå 1,6 GB.
  Jag undrar hur länge väntetiden?
  Har yutube som acceptabelt?

 88. Sal
  Jag kan inte sätta mitt sound. Alternativ ange vad du hör något mycket svag och avbruten. Några förslag?

Returlänkar

Tala Your Mind

*