Olika IP-kameror i en app på Android

Olika IP-kameror i en applikation

Olika IP-kameror i en applikation

Varje klockkamera tillverkare har sin applikation för att titta på levande bilder som sänds av den kameran eller övervakningskameror.

Problem uppstår när vi har övervakningskameror från olika tillverkare. Då måste du öppna en ansökan för varje rum.

Övervakningskameror måste kunna ses i en enda applikation.

TinyCam Monitor är en applikation som vi kan se alla kameror samtidigt på skärmen, och applikationsinställningarna tillåter oss att välja snabbare eller tydligare videoströmmar.

Den ursprungliga inställningen för TinyCam Monitor är inte för komplicerad, särskilt om du följer den här handledningen. Allt du behöver göra är att skanna nätverket och kamerorna visas omedelbart. De som är hårdare presenterar dem manuellt, vilket inte är en väldigt komplicerad process.

Varför måste du vara säker på dig?

 1. Installera appen TinyCam Övervaka Free
 2. Hitta IP / porten / användaren och lösenordet för övervakningskameror
 3. Se till att du är i samma nätverk som kamerorna

Vad gör jag om jag vill se fjärrkameror?

 1. Det första alternativet är att göra port vidarebefordran för varje kamera och sätta TinyCam Monitor offentlig IP tillsammans med porten för varje rum. (Jag rekommenderar inte denna metod av säkerhetsskäl)
 2. Den metod som jag rekommenderar för visning av fjärrkameror är lite annorlunda. Använd en VPN-server på det interna nätverket, var är kamerorna som säkrar din fjärranslutna säkra inloggning. Det kommer att finnas en anslutning genom vilken du kommer att vara i ditt hemnätverk och du kan se rummen utan portöverföring. Ett bra alternativ skulle vara Gör en VPN-server från en Raspberry PI.

Relaterade video handledning

 1. Hur man gör en öppen VPN-server på Raspberry PI
 2. Återställ Hikvision IP-kamera lösenord på distans
 3. Funktioner, inställningar och bildkvalitet Hikvision IP-kamera
 4. Hybrid NVR Hikvision, inspelning och hantera IP-kameror
 5. Inrätta ett videoövervakningssystem ljud, det 1, installation och konfiguration IP-kamera
 6. Inrätta ett övervakningssystem, det 2, ljudinspelning och videohantering

 

Olika IP-kameror i en applikation - videostudie

 

relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Daniel sade han

  Hej Cristi, jag tror att han inte har videon! Nej, du rör!

 2. Vasile sade han

  Hej Cristi. Vilken övervakningskamera för. exteriör med telefonanslutning, till ett bra pris, rekommendera? Multumec.O vacker dag.

 3. Asterix sade han

  Hej Cristi, jag vill placera en fjärrkamera på en fjärrdator, men kameran är wifi eller bluetooth så jag kan följa maskinens rutt från datorn.
  Var hittar jag PC-kameror med wifi eller bluetooth-funktionalitet?
  Tack.

  • Försök använda ett sportrum med wifi. Dessa rum är som GoPro, men de är billigare. Kameran måste också ha ett batteri.
   En PC-webbkamera går till USB och jag tycker att det är lite komplicerat att göra det bärbart.

 4. Nancy sade han

  Hej Cristi. Tja, du kommer tillbaka med det här nya materialet, lika intressant som någonsin. För några år sedan gjorde du en sistahandshandledning som en bra och säker lösenordschef. Nu vilken lösenordschef rekommenderar du? Förblir sista passet ett bra val eller tycker du att det skulle vara bättre? Tack.

  • Jag tror att finalpass är den bästa chefen.
   Ändå är en bättre lösning att hantera dina lokala lösenord (direkt på telefonen eller datorn). Lastpass lagrar lösenord på sina servrar.
   Jag ska försöka hitta en lokal förvaltnings lösning, att inte ha jobb och andra tjänster och att göra en handledning.

 5. Greklands historia sade han

  Vänligen få ett problem med min samsung j4 plus telfon och jag vet inte hur man hittar den och glömde lösenordet för e-post hur kan jag göra för att se var det är snälla kan du hjälpa mig

 6. Caesar sade han

  Vem vet en wifi IP-kamera på utsidan?

 7. adrian Gudus sade han

  Ingen kan hjälpa till i dessa omständigheter. Jag föreslår att du går till polisen och rapporterade förlorade eller stulna. Om det tas från alla operatörer i Rumänien (Orange, Vodafone, Telekom) gå till din mobiloperatör för att blockera den. Om det IMEI telefon, mobiltelefon företag (mobiloperatör) kan samarbeta med polisen i ett försök att lokalisera och återhämta sig.
  Det handlar om allt du kan göra!

 8. bogdan sade han

  När jag nådde gränsen för lösenord på LastPass gratis gick jag till Bitwarden, jag är nöjd.
  Finns det en lösning för att spåra rum på Linux Mint?

 9. cristian Popescu sade han

  välkommen
  Mycket bra tutorials.
  Jag har en fråga om Tinycam, jag har lagt till kamerorna men de startar inte, det står att användaren och lösenordet är felaktiga.
  Var kan jag hitta eller ta reda på deras lösenord och användaren skriva på dem eller?

Tala Your Mind

*