BumpTop, en nästan overklig skrivbordet för Windows XP, Vista och 7 - video tutorial

Hej vänner, dagens handledning kommer vi att tala om programvara som tyvärr inte längre upprätthållas. Det köptes av Google för en tid sedan. Programvaran i dag är tänkt att roa oss och ge oss en ny och angenäm upplevelse i användningen av ikoner och filer på våra skrivbord. Vi har i grund och botten en plats 3D virtuell där vi kan ge papperskorgen av alla väggar, för att vända den upp och ned, tillbaka den upp och ner, för att limma ikoner på väggarna och ändå kommer att göra samma sak när vi fördubbla klicka förblir funktionell och kommer att lansera det som det gör på skrivbordet obsinuit, även om vi, slog vi i väggen, kastade jag dem och jag snurrade. För större effekt, placera några bilder placeras på skrivbordet kaotisk, företrädesvis i olika hörn, som på avstånd från varandra och sedan dubbelklicka på en av bilderna. Om du har en stor bildskärm när du gör detta, kommer du att bli mycket positivt överraskad och imponerad av de effekter som kommer att gå att titta på dessa bilder. Alla tillsammans utan en massa effekter som används av Google i sin nya sociala nätverk som vill avsätta Facebook. Det handlar om Google+ (Google Plus). Jag tenderar att tro att Google+ har planerats under lång tid och ansökan om köp BumpTop vi talat om i dag skulle kunna användas i projektet Google+ används samma effekter. Som sagt, jag inbjuder dig att titta på video läraren att se vad exakt är det och vad kan göra ansökan BumpTop

hämta BumpTop

Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
På lådan kommentarer försöka få något om ämnet så att andra besökare kan erbjuda en handledning + kommentarer relevanta kommentarer kan vara extra stöd för användarfel, eller lust att lära.
Innan du frågar en fråga kolla igenom kommentarerna äldsta, de flesta gånger det redan svarat på din fråga.
Använd flera kategorier på toppen av webbplatsen och sökmotorn från högra hörnet för att snabbt komma till vad du är intresserad, har vi över 500 tutorials som täcker nästan varje genre av mjukvara, har vi insett, jag du bara måste söka efter dem och titta på dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Sökmotor.
Om du till exempel har problem med Yahoo Messenger, kan du skriva in i vår sökmotor termer som Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess problem budbärare, budbärare fel, etc., kommer du se att du kommer att ha ett val.

Kategorier.
Om du använder kategori rullgardins tycker de att baren i Home kategorier: Office, grafisk design, hårdvara, Internet, multimedia, säkerhet, system, lagring, backup, under dessa kategorier är organiserade underkategorier och sub-sub -categorii, det är en mer noggrann filtrering. Att hitta något samband med Yahoo Messenger med hjälp av de kategorier som du kan leda kategori:InternetDet kommer att öppna andra underkategorier där du väljer Voice-ChatDärifrån kan du gå på underkategori YahooSlutligen, med dessa filter kommer att anlända på en sida där de enda punkter i samband med Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiv.
arkiv Du hittar alla våra tutorials organiserade vackra dagar saptameni, månader och år.
Allt är logiskt, bara följa logiken.
Mycket nöje!

adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro

Hämta Flash Player för att se videon.


relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. AdrianGudus sade han

  Några saker som jag glömde att nämna dem och visa dem. Om du är en Grid sedan vänsterklicka på den och vända den rullande mus du kommer att ha en intressant effekt, som om du vill ha en sida i en bok.
  Sen om du tar en bild och släppa widgeten till Facebook, kommer den att laddas automatiskt på ditt Facebook-konto utan några guider för att arbeta igenom eller behöva klicka OK länkar ...

 2. TKN sade han

  Vackert!
  Inbjudningar hittar på Google + konto google.Eu redan och jag kan säga att det är underbart.

 3. marian ionescu sade han

  Väldigt cool desktop
  Jag vet att det var en stationär dinacesta 3d. Programvaran heter och den officiella sajten är 3DNA http://www.3dna.net/ . Skrivbordet omvandlas intro 3d hus och ikoner kan placeras runt huset. Du kan göra en tutorial?

 4. alex sade han

  avbryta handledning varför alla gör något nästan varje gång jag ser en tutorial på halv inkarnerar fin handledning om nota8

 5. AddyUFS sade han

  välkommen

 6. stef sade han

  ms kyla vänner

 7. Catalin sade han

  II-programmet udda och intressant men trevlig

 8. Tavy sade han

  Hej, vänligen än Adrian / Cristi / Alex att göra en Videotutorial: hur du aktiverar Kommandotolken TACK ÄN allt tack!

  • dan sade han

   Tavy:
   Hej, vänligen än Adrian / Cristi / Alex att göra en Videotutorial: hur du aktiverar Kommandotolken TACK ÄN allt tack!

   vad du menar genom aktivering sati på skrivbordet?

   • Tavy sade han

    dan: Vad du menar genom aktivering sati på skrivbordet?

    Jag menar det är att utse mer att säga "Kommandotolken har inaktiverats av administratören"

 9. LiviuFlorin sade han

  Interesant.Este typ av Compiz (från Linux) .. men för Windows.

 10. mittnamn sade han

  Ms handledning, mycket intressant

 11. marinescu77 sade han

  bra jobb så tack så mycket och lycka till alla tinetio

 12. dan sade han

  På tal om arkiv kit ... du i PC mapp där jag hålla mina kit som upptar 8 GB ... du tror att en zip-arkiv men 7-nivå ultra Kompressor gör sig gällande? (Mentionz mappen innehåller endast körbar exe, .iso bilder och några sprickor)

 13. raul Stefancu sade han

  Trevlig handledning!

 14. An0n1mu2 sade han

  Du kan göra en tutorial och om verkliga skrivbordet?

 15. adrian sade han

  sal
  Jag svarar för mig att vi prog installerat. BumpTop och gick perfekt som handledning och gav starta om datorn och alla skrivbord tycktes mig en svart bakgrund inte se något på skrivbordet och jag avinstallerade och PC återhämtat sig och jag har installerat det igen och alla så ser inte någon mapp

 16. dan sade han

  Från statistiken har vi sett på denna webbplats Jag ser att det mest använda operativsystemet Windows XP är fortfarande dock är högre 7 jag undrar varför?
  Och under de senaste månaderna 2 tar ungefär google chrome firefox.Mult tog flickans fortsatta framgång.
  Du kan göra en ny omröstning där användarna frågar oss vilken typ av handledning önskar och lägga den visas på alla sidor på webbplatsen och vara killen vi väljer ett alternativ och vi vi röstar.?

  • AdrianGudus sade han

   dan:
   Från statistiken har vi sett på denna webbplats Jag ser att det mest använda operativsystemet Windows XP är fortfarande dock är högre 7 jag undrar varför?
   Och under de senaste månaderna 2 tar ungefär google chrome firefox.Mult tog flickans fortsatta framgång.
   Du kan göra en ny omröstning där användarna frågar oss vilken typ av handledning önskar och lägga den visas på alla sidor på webbplatsen och vara killen vi väljer ett alternativ och vi vi röstar.?

   XP är den mest använda i Rumänien för människor som flyr igen
   Ett sekel 2 stor anledning är att levnadsstandarden är låg och människor kunde inte köra Windows hårdvara 7. Generation datorer var gamla pentium 3,4 etc.
   De head myten att konsumera mindre resurser än XP Windows 7
   Människor har något med dessa resurser ... en mani ...
   Programvaran kommer att "Megatron" för att göra alla utan att förbruka resurser
   Folk blir rädd när jag ser som sitter i 70% CPU när det är faktiskt något normalt som möjligt
   Så efter allt detta, undrar vi varför världen använder XP?

   • Alex sade han

    AdrianGudus: XP är den mest använda i Rumänien för människor som flyr igen
    Ett sekel 2 stor anledning är att levnadsstandarden är låg och människor kunde inte köra Windows hårdvara 7. Generation datorer var gamla pentium 3,4 etc.
    De head myten att konsumera mindre resurser än XP Windows 7
    Människor har något med dessa resurser ... en mani ...
    Software kommer "Megatron" som gör allt utan att förbruka resurser
    Folk blir rädd när jag ser som sitter i 70% CPU när det är faktiskt något normalt som möjligt
    Så efter allt detta, undrar vi varför världen använder XP?

    Jag vill inte få en att vinna 7 eftersom alla plats intrebari.videotutorial.ro se att det finns många problem att vinna xp 7 medan mindre .Och ja och resurser en person använder datorn för internet filem musik behöver inte vinna 7 + att företag använder olika aktiviteter PC drifts syst xp au.Si vi ärligt inte ser där är "superior" som du talar för en helhet har xp # 1.

   • rares sade han

    AdrianGudus: XP är den mest använda i Rumänien för människor som flyr igen
    Ett sekel 2 stor anledning är att levnadsstandarden är låg och människor kunde inte köra Windows hårdvara 7. Generation datorer var gamla pentium 3,4 etc.
    De head myten att konsumera mindre resurser än XP Windows 7
    Människor har något med dessa resurser ... en mani ...
    Software kommer "Megatron" som gör allt utan att förbruka resurser
    Folk blir rädd när jag ser som sitter i 70% CPU när det är faktiskt något normalt som möjligt
    Så efter allt detta, undrar vi varför världen använder XP?

    Jag skulle personligen använda men jag har svårt windows7 18 eller 20 GB RAM 256, 1.80 processor, dvd-rom jag, liksom Windows 7 inte får plats på en CD.
    Grattis på denna underbara plats.
    Gör ett bra jobb, jag gillar hur du förklara handledning, varför är han så varför inte du, om jag förstår, särskilt förklaringar Kristus sade Adrian, inte att jag ave något någon medlem av det här laget, jag ville betyda att vara än en minut ture 5 10 bättre att vara med förklaringar, till exempel, har jag inte hört talas om Google "plus" tills klargöra handledning, Jag uppskattar verkligen den här platsen och bilen människor har gjort detta möjligt. (Sp

   • Lazar sade han

    AdrianGudus: XP är den mest använda i Rumänien för människor som flyr igen
    Ett sekel 2 stor anledning är att levnadsstandarden är låg och människor kunde inte köra Windows hårdvara 7. Generation datorer var gamla pentium 3,4 etc.
    De head myten att konsumera mindre resurser än XP Windows 7
    Människor har något med dessa resurser ... en mani ...
    Software kommer "Megatron" som gör allt utan att förbruka resurser
    Folk blir rädd när jag ser som sitter i 70% CPU när det är faktiskt något normalt som möjligt
    Så efter allt detta, undrar vi varför världen använder XP?

    xp är den enda verkliga lösningen !!!

  • Silviu Popovici Marian sade han

   dan:
   Från statistiken har vi sett på denna webbplats Jag ser att det mest använda operativsystemet Windows XP är fortfarande dock är högre 7 jag undrar varför?
   Och under de senaste månaderna 2 tar ungefär google chrome firefox.Mult tog flickans fortsatta framgång.
   Du kan göra en ny omröstning där användarna frågar oss vilken typ av handledning önskar och lägga den visas på alla sidor på webbplatsen och vara killen vi väljer ett alternativ och vi vi röstar.?

   7 skillnaden mellan xp och hitta henne här: http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/products/compare

 17. BGD sade han

  Facieti Jag önskar er en handledning hur man gör dina egna bakgrunder!
  Vänligen mycket Adrian!

 18. Marian sade han

  Howdy laget videotutorial.ro

  Snälla, jag kan inte göra tutorials på Sony Vegas?

  tack

 19. Ionut sade han

  Slät, super videotutorialul !!! hädanefter kommer jag att använda det här programmet ständigt .. Jag gillar särskilt sak väggar grattis !! .. !! men jag har ett problem ..nu vet vad jag ställa in kontrollpanelen eller från odată..nu så om jag kan öppna en mapp än 4 Clik platser succesive..mare problem .. och inte ens vet hur man sätter înnapoi att göra Clik-uiesc den 2 eller öppna mappen ... men om jag inte skulle vilja clik-uiesc kan inte alls få fäste clik till ca ca. och en sekund för att öppna mitt fönster / mapp som ??? 2 utan clik .. !! bara ett tryck längre ..
  ..more 7.Sper att nämna att vi vinner obesvarade: D

 20. remus sade han

  Varför kan jag inte se handledningen?
  ge spela när ingenting hände, jag förstår inte

 21. Liviu sade han

  Jag ber dig mycket, kan du hjälpa mig? Miam Mozilla Firefox avin 4 mig och jag vill hämta Internet Explorer Mozilla Firefox med 5 8 och går och jag avinstallerade och Adobe Flash player.Nu jag kan titta på några filmer!
  Den enda webbläsare som jag har nu är Internet Explorer 8! Gå inte ladda ner något bakom honom eller att titta på en film när jag klickar på nedladdnings förefaller mig något som säger "De aktuella säkerhetsinställningarna tillåter inte den här filen laddas ned "det visar mig hela tiden.
  Vänligen Adrian, Alex Cristi eller kommentar som läser ajutatima snälla, använda Windows XP Professional.

  cite mig

 22. Liviu sade han

  Jag ber dig mycket, kan du hjälpa mig? Miam Mozilla Firefox avin 4 mig och jag vill hämta Internet Explorer Mozilla Firefox med 5 8 och går och jag avinstallerade och Adobe Flash player.Nu jag kan titta på några filmer!
  Den enda webbläsare som jag har nu är Internet Explorer 8! Gå inte ladda ner något bakom honom eller att titta på en film när jag klickar på nedladdnings förefaller mig något som säger "De aktuella säkerhetsinställningarna tillåter inte den här filen laddas ned "det visar mig hela tiden.
  Vänligen Adrian, Alex Cristi eller kommentar som läser ajutatima snälla, använda Windows XP Professional.

  • dan sade han

   Liviu:
   Jag ber dig mycket, kan du hjälpa mig? Miam Mozilla Firefox avin 4 mig och jag vill hämta Internet Explorer Mozilla Firefox med 5 8 och går och jag avinstallerade och Adobe Flash player.Nu jag kan titta på några filmer!
   Den enda webbläsare som jag har nu är Internet Explorer 8! Gå inte ladda ner något bakom honom eller att titta på en film när jag klickar på nedladdnings förefaller mig något som säger "De aktuella säkerhetsinställningarna tillåter inte den här filen laddas ned "det visar mig hela tiden. Vänligen Adrian, Alex Cristi eller kommentar som läser ajutatima snälla, använda Windows XP Professional.

   Du behöver göra är att gå till Internet-inställningar och ge det reglaget i mitten om du förstår mig bättre spun.Dar aduti en webbläsare från en vän som installeras på Internet och kastas överbord explorer.eu varje gång att bli av med det när jag installerar Windows 7.

  • AdrianGudus sade han

   Liviu:
   Jag ber dig mycket, kan du hjälpa mig? Miam Mozilla Firefox avin 4 mig och jag vill hämta Internet Explorer Mozilla Firefox med 5 8 och går och jag avinstallerade och Adobe Flash player.Nu jag kan titta på några filmer!
   Den enda webbläsare som jag har nu är Internet Explorer 8! Gå inte ladda ner något bakom honom eller att titta på en film när jag klickar på nedladdnings förefaller mig något som säger "De aktuella säkerhetsinställningarna tillåter inte den här filen laddas ned "det visar mig hela tiden. Vänligen Adrian, Alex Cristi eller kommentar som läser ajutatima snälla, använda Windows XP Professional.

   I Internet Explorer gå till Verktyg sedan Internet-alternativ och sedan på fliken Säkerhet och klickar på Återställ alla zoner till standardnivån. Klicka på Verkställ sedan OK. Ja för att starta webbläsaren och se om du kan ladda ner nu

 23. raul Stefancu sade han

  Trevlig handledning!

 24. roxana sade han

  Du kan göra en tutorial och om GB-PVR

 25. dan sade han

  Tavy: Jag menar det är att tillsätta mer att säga, "Kommandotolken har inaktiverats av administratören"

  Men du måste köra det som administrator.Mie åtminstone inte aldrig berättade så.
  Du kanske kvar att göra tutorials på program som följer med Windows 7 instalat.Pana nu hittade jag bara en plats i sitt slag, det Snipping verktyg?

 26. Valy sade han

  Adrian som använder Windows? Vista eller 7?

  • dan sade han

   Valy:
   Adrian som använder Windows? Vista eller 7?

   I den här guiden Adrian har använt Windows Vista på VMware eller Virtual Box.

 27. Liviu sade han

  Multumtsc hjälpte kraftigt Adrian Gudus för Internet Explorer, nu kan jag ladda ner Adobe Flash Player och kan titta på handledning i din framtid! Gör en snö upp det goda arbetet !!! Tack så många hemligheter avslöjas i det, andra människor om de upptäcker något som de håller sig själva! hattar 2 dessa professionella människor och Cristi Adrian!
  Även om du är ett barn av 13 år så jag kommer att titta på med glädje och få dig att göra och du och du aldrig sagt fel sak och aldrig gör du fel! Tack igen och igen hatten!

 28. alexxx sade han

  Jag skulle vilja veta om du kan göra några tutorials på Photoshop cs5 ... .macar vill veta om ett svar är meningslöst att förvänta

 29. Paul Savitchi sade han

  Adrian Jag vill be en tutorial på: Hur kan vi allokera mer RAM från hårddisken i Windows 7. Liksom Ubuntu med Swap. Det kan uppnå något ???

 30. summer19 sade han

  Hej Jag har installerat programmet, gav honom fri. och förblir så i öppet lås. dc?

  • summer19 sade han

   summer19:
   Hej Jag har installerat programmet, gav honom fri. och förblir så i öppet lås. dc?

   VRO känner någon? null kan användas alls på lam XP installerat.

 31. adrian sade han

  Jag välkomnar detta BumpTop är mycket trevligt prog behöver bara installera det varje dag om jag starta om datorn kraschar s varför han togs från nätet
  varför inte göra tutorials börjar från noll alla tutorials gjordes i juni har haft program laddas ner och nästan alla tutorials görs säga att stoppa antivirus för att kunna installera program, men har inte sett någon handledning som du visar dig hur man kan stoppa en antivirus och jag tror att det finns många som upplever detta problem varje tittat på tutorials om du installerar bra men om inte precis som de gör ingenting
  att sätta paus om det tar lång tid att ladda ner PROG i handledning tror verkligen roll om det ser nedladdning prog, om du hämtade prog innan det precis som du skulle vara analfabeter dvs du letar 2 dagar tills du hittar Sitte plats där du kan ladda ner PROGRAM

 32. calipso1580 sade han

  Hej tuturor.Bump Top programvara som suger.
  Varför?
  1.Este konsument av resurser [RAM]
  2.Dupa du installerar programvaran, du obsserva dator som går hårt nog
  3.Dupa 2-3 återställer olika fel börjar dyka upp, PC öppnas så hårt och du undrar varför.
  Om du vill ha en helt underbar Desktop ändra ikoner, 3d effekter, låter riktigt bra försök: Winstep WINDOWBLIND.Si XTREME eller faktiskt konsumera dessa resurser men även 2 programvara är mycket bättre än detta fattiga själ BumpTop

 33. 8 gå och fönster. applikation är super hårt.

 34. 8 gå och fönster. applikation är super hårt. 0 har eftersläpning.

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.