Bandicam, skärmdump programvara och spel

Hej vänner, idag kommer jag att presentera programmet fånga Bandicam kan det ta bilder, ljud och rörelse både på skrivbordet och under spelets gång, förutom att under fånga kan börja webbkamera som visas i hörnet.
Resursförbrukning är Bandicam är ganska liten, detta är goda nyheter för spelare som vill fånga spel för din egen personliga samling eller Youtube eller Twitch kanal (fashionabla nu).
Bandicam kan användas kostnadsfritt om du inte bryr sig vattenstämpel företaget att fånga är det pris de måste betala för att använda programmet i den fria versionen.
Alternativen är tillräckligt för nästan alla användare. Vi har möjlighet att använda flera codecs, beroende på vilken codec du har installerat kommer att avslöja alternativ. Jag valde h264 kodning görs genom teknik QuickSync.
Alternativen liknar spel eller fånga i skärmdump, är den enda skillnaden i där vi har extra spel FPS alternativet krävs för att avskilja gameplay.
Bildkvaliteten är bra och här måste jag säga att allt beror på den codec som används för att komprimera video. Med h264 och QuickSync skärmdump går bra i spel men kan förekomma en del komprimeringsartefakter, eftersom den gör sitt jobb QuickSync för fort och hoppa detaljer områden. Om du inte bry brist detalj eller nedbrytning är ok, men vissa är absolut kvalitet. För att fånga den höga kvaliteten Jag rekommenderar att du prova andra mjuka komprimering codecs, men här ser att nackdelen är filstorleken, codec mycket högre om "mer" förlustfri.
Oavsett om vi tar skrivbordet eller spel, har vi möjlighet att stjäla bilden från webbkameran i ett hörn och använda ljudet av mikrofonen för kommentarer under spel eller förklaringar under fånga skrivbordet.
tips:
För att fånga skrivbordet rekommenderas inte att använda mer än 15 fps, det beror på att det inte är för mycket åtgärder på skrivbordet och 10-15 bildrutor per sekund är tillräckligt.
I spel är det bäst att göra under 25 fps fånga, där du kan även 60 fps, eftersom vi går mycket snabbt spel och detaljer som skulle gå förlorad i övergången mellan ramar med en bildhastighet för låg.
Sammantaget Bandicam är en mjukvara som imponerade på mig positivt är bra gjort, mycket liknar mycket Camtasia Studio och ger oss tillräckligt med alternativ för att anpassa sig till de minsta detaljerna. Visst, inte Camtasia Studio men inte har, det ger dig allt du behöver för att göra en god fångst.
Men om du tycker att det är komplicerat Bandicam eller om du är en anhängare av fri programvara, kan du prova CamStudioEn enkel och gratis programvara som du kan få lika goda resultat.
För spelare där FRAPSEtt mycket populärt program.
Download - Bandicamrelaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Costelina sade han

  Cristi välkomna
  som imponerade på mig och stod RAM endast 17 procent i datorn även om du 8GB
  super

  • Det beror på konfigurationen av varje dator, kan en del av du förbrukar mindre på andra mer.
   Om du har byggt PC-konfigurationer på grundval av min rekommenderas under de senaste åren, kommer säkert att konsumera mindre minne och mycket lite CPU-tid. Gamla konsumtion på datorer kommer att vara en annan.
   Mycket viktigt är den codec som används, kan vissa codecs knäböja och coolaste dator.
   Min rekommendation är att där det kan vara att använda Intel QuickSync.

   • sorin Chiran sade han

    Hej Cristi, för en liten stund jag fick ett nytt datasystem och har valts som ASRock moderkort B85 Pro4.Multi säger att det är ett bra kort ... .altii säga bättre plocka upp något annat :))). Vad är din åsikt i denna legautura platta?

 2. Anderson sade han

  Cristi Jag har ett moderkort ASRock Extreme Z87 4 som besviken mig helt. Fan Controller har ett problem, jag har en CPU-fläkt PWM Deepcooler 31 Twet och det håller mig i 1930rpm standardläge och göra ett ljud irriterande "fizzle air". Om jag loggar in på Tyst läge att jag håller 1092rpm och när jag spelar jag får CPU 60-65 ° revs i stället svalare inte alla i 1092rpm sitter normalt han var tvungen att växa oberoende av profilen så att inte bränna den måste rev. Vad tror du, är det normalt? din vilja? Och jag har en hel sak där jag gjorde en ny Haswell PC och jag tog en video Placcati GTX760 ASUS och full belastning "yla" fruktansvärt, särskilt om FurMark bag "tjut" och mycket mer. Jag tror att jag ska ta dem tillbaka till Emag, jag beklagar att jag inte ASUS moderkort, ASUS kommer att få min Z97-PRO, ASRock jag gör mina nerver. Innan gamla styrelsen var så tyst, det gör det inte Asrock.

  • Costelina sade han

   glömmer att berätta något Anderson
   och jag har dem fortfarande med spel faktiskt en (jag antar att du kontrollerat eller redigerat kylpasta
   Som jag skrev att förresten inte är nybörjare)
   Låt fläkten normal inställning, men lägga en före processorn huset att blåsa mot sin källa, på detta sätt skapar en variation av luft från framsidan till baksidan som vanligt
   tro mig det är skillnaden jag har gjort det, jag hoppade jag Flopy gamla och DVD stod för ingenting ändå, och hans nuvarande plugg jag sätta en fläkt

   • Anderson sade han

    Det har 5 kylare placeras på bostäder 120mm är inte det problemet, problemet är inte att veta plattan för att justera hastigheten bra, men om du ge det till 50 grader till exempel svalare i 0-10% teoretiskt skulle behöva börja efter att ha passerat de 50 grader och min bräda varvtal maximalt. Men som en ersättning för att ersätta är tyst, vinande säga att kylare är TITAN socket A 4000rpm. Och vad de säger är Noctua kylare och daia vi fick och vara tyst, men du tured dem, inte när du har varvtal. Tja, om det når 70 grader varvtal CPU fortfarande inte på Tyst och varken standardläge. Men jag ska ge dig en skillnad och du tar Z97-PRO ASUS. Men jag tänkte Cristi har också problem med ASROCK talet.

  • Constantin sade han

   Hej Anderson och jag har en plakett från Asrock H81M-GL som är definitivt svagare än vad man har men jag BIOS-inställningarna kan ge hastigheter fläkt som jag vill, det vill säga: är det verktyg där i bios för fans som du kan justera hastigheten beroende på CPU-temperaturen när det växer. Jag rekommenderar att du uppdaterar BIOS och detta om du inte är rädd för att förstöra det eller om du inte vet bättre du lämnar det.
   Nästa du utveckla inställningsfläkthastighet lägen:

   Anpassa: - genom att klicka här kan du ställa in hastigheten enligt CPU-temperaturen av 3-4 cugradele alternativ beroende på din CPU-fläkt hastighet ökar eller minskar.

   Tyst läge: - fläkt är tyst (inte ökar inte minskar).

   Standardläge: - gå till en specifik fläkthastighet (inte ökningen inte minskar).

   Perfomace Läge: - här fläkten snurrar ökar beroende på hur CPU-temperaturen ökar eller minskar när temperaturen sjunker fläkten.

   Full Mode: - fläkt går på max.

   Förutom Asrock moderkort eller om det finns andra modeller som har funktionen av fastboot aktiveras eller bara aktivera dem med hjälp av Windows operativsystem eller Windows 8 8.1.
   Jag kan säga att jag har inga problem med min styrelse från ASRock och jag ett år.

   Om du förväntar dig ett svar detta råd har varit bra om jag kunde berätta för honom så.

   • Constantin sade han

    Anderson tillbaka Anpassa funktion för att jag vill ge dig ett exempel på hur man ställer upp om du inte vet.

    ANPASSA exempel: - CPU-fläkt snurrar tempertura
    40 40% grader
    50 60% grader
    70 100% grader
    Detta är ett exempel du anger som de ser bättre men du vet, om du klättra till processorn temperaturen är bättre att kyla omedelbart och oavsett ljudet av fläktar.

 3. mörkt sade han

  Cristi om jag vill spela in en video med Bandicam, vilken kvalitet det?

 4. Constantin sade han

  Anderson tillbaka Anpassa funktion för att jag vill ge dig ett exempel på hur man ställer upp om du inte vet.

  ANPASSA exempel: - CPU-fläkt snurrar tempertura
  40 40% grader
  50 60% grader
  70 100% grader
  Detta är ett exempel du anger som de ser bättre men du vet, om du klättra till processorn temperaturen är bättre att kyla omedelbart och oavsett ljudet av fläktar.

  • Anderson sade han

   Återigen, jag läser vad du sa att du har gjort flera gånger att Anpassa, men inte gillar hur fansen bära dem till oss. Jag gjorde uppdatera bios från 2.30 från 3.00 och ingenting i alla fall, jag ibland fastna värden från sensorer på moderkortet kvar i viloläge i 49 grader jag ser och inte rör sig alls, gav jag och full belastning och fortfarande var 49 grader. En att gå tillbaka till maj chill out och ta det till ASUS som ASUS jag hade problem Fan Controller. Fabriksinställd på annat håll Daia justeras inte korrekt efter temperatur. Väl ASUS Hur många funktioner gör FanXpert 3, AI Suite 3, har detta ingenting Asrock, jag tog henne mer än hon var säker på ljudet ALC 1150 förstärkare som, men jag tar ASUS Z97 PRO är det 8 miljoner till EMAG, jag hoppas att ändra det.

 5. Cristi Hej! Ursäkter och jag vet att detta budskap är / off-topic, men ... .vreau fråga dig en sak ... Du kan utforma en handledning Understanding underhåll av en bärbar dator som är (som du ren), (ii hur man kan öka livslängden) (som ökar batteritid), (och tips förstå hur man använder en bärbar dator batteri om den förvaras permanent vid en konstant strömkälla) .Multumesc.

 6. välkommen
  Du tror att du kan göra en tutorial för android 4.4 PC. ?

 7. Cosmin sade han

  välkommen
  Cristi, kan du göra en handledning om hur man låser upp bootloader på en Lenovo tablett?

 8. Constantin sade han

  Hi guys en handledning om Hyper-V i Windows 8.1 skulle vara bra om du uppnå.

 9. Cristi Sall behöver en programvaruinstallation Allview tel P5Quad, eller någon vet ett sätt att starta med känsla.

 10. radu Irimia sade han

  hälsning
  vilket är max inspelningstid?

 11. Cristi. Jag Filez Bandicam och jag starta inspelningen. Allt bra så långt, men fruoms och börja filma om en minut och sparar 7 5 än Munut. vänligen ajutama

 12. Paul abrudan sade han

  Counter Strike 1.6 vill skjuta, och jag säger fortfarande "Klicka målfönstret"
  Hjälp

 13. cociuba nica sade han

  Cristian bra Mac-program fungerar på det?

 14. Acer s7 på någon skärmdump programvara inte spela in ljud, men bara en film markör Entry svag? Vad göra?

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.