Alla Sänd snabb överföring av filer mellan telefonen och datorn via WiFi

Hej vänner, i dagens video läraren kommer att visa dig hur snabbt du kan överföra filer via WiFi med skicka ansökan, tillgänglig för Windows, Mac och Android.
Alla Skicka är en gratis applikation som en gång installerat på datorn och smartphone ger oss möjlighet att snabbt överföra filer mellan telefonen och datorn eller vice versa.
Jag beslutade att göra denna tutorial eftersom USB-kabeln håller oss telefon fångad på en plats när vi vill överföra filer från telefonen till datorn och det är inte bara till vår belåtenhet, särskilt eftersom nyligen vi alltmer mer acklimatiserad till rörlighet. Om det finns WiFi i hemnätverket ansluten till telefonen ändå, varför bry sig med en annan anslutning?
Skicka Under installationen kommer du att uppmanas att installera Bonjour SDK behövs denna ram för att köra skicka ansökan och måste godkänna installationen. Vid slutet av installationen av Windows brandvägg be om tillåtelse att skicka ansökan kurs skall ge det.
Efter installationen kommer programmet att köras i facket, där du skicka filer på vilken enhet du vill, förutsatt att den senare är ansluten till samma nätverk och har installerat Alla Skicka.
För mer information, jag inbjuder dig att titta på video tutorial.
Ladda ner Alla Skicka (Windows, Mac, Android)


 


relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. bogdan sade han

  Sal. när jag klickar på ikonen på telefonen trey förefaller mig inte vad jag ska göra ??. Nämn att vi installerade i telefonprogrammet och jag har en Samsung Galaxy Ace s5830.Iti tack.

 2. FaqYak sade han

  En individ måste se äldre två gånger den här guiden att du förstår vad du förklarade i den här guiden. Jag vet att för de flesta av oss att förstå vad du förklarade dig, men vissa kan inte ha en pre den inte förstår big deal i denna tutorial.
  Jag tror att den här guiden bättre passform ansökan AirDroid (2), vilket är mer förenklat, och erbjuder många fördelar.

 3. Andrew sade han

  Kan göra en handledning om hur göra ett nätverk mellan en bärbar dator och en dator där vi kan Sharu filer mappar utan åtkomst andra. Sharu mellan 2 att vara det datorer trådlöst eller trådbundet internet.

 4. Intressant applikation, men de som inte har trådlöst på PC finns det en annan metod? Ceva En sak till: är din huvudtelefon den du nämnde? Vilken version av Android använder du?

 5. claudiu sade han

  Hej alla !!!
  Allt bra och vackert, applikationerna har installerats på telefon och pc, men hur känner de igen varandra!?!?!?!? .... Det sa du inte !!!

 6. claudiu sade han

  Hej igen,
  .... Hur man parar ihop Tel. med PC och tvärtom!?!?!?!?
  Alla Skicka till Inställningar saknar alternativ !!!

 7. bogdanSal. när jag klickar på ikonen på telefonen trey förefaller mig inte vad jag ska göra ??. Nämn att vi installerade i telefonprogrammet och jag har en Samsung Galaxy Ace s5830.Iti tack.

  Kanske du inte har aktiverat PC-program för att komma åt det lokala nätverket.

 8. FaqYak: En individ måste se äldre två gånger den här guiden att du förstår vad du förklarade i den här guiden. Jag vet att för de flesta av oss att förstå vad du förklarade dig, men vissa kan inte ha en pre den inte förstår big deal i denna tutorial. Jag tror att den här guiden bättre passform ansökan AirDroid (2), vilket är mer förenklat, och erbjuder många fördelar.

  Jag är säker på att någon hotar handledning kommer att förstå vad det är och hur det fungerar filöverföring.
  Naturligtvis om vi talar om en person som aldrig har använt PC, säkert förstår hårdare.

 9. Andrew: Kan göra en handledning om hur göra ett nätverk mellan en bärbar dator och en dator där vi kan Sharu filer mappar utan åtkomst andra. Sharu mellan 2 att vara det datorer trådlöst eller trådbundet internet.

  För utbyte av filer mellan två datorer, kan du även använda det här programmet.

 10. speakURMind sade han

  Den IDENTISKA, cross-over-applikationen kallad "SendAnywhere" gör detsamma!

 11. andy: En intressant tillämpning, men de som inte har någon annan metod Wireless PC ... En annan sak: din primära telefon är en som du nämnde? Vilken version av Android du använder?

  Behöver inte vara trådlös, och kan överföra filer mellan datorer, telefoner och surfplattor är anslutna till tråd, är villkoret att enheterna som ska anslutas till samma nätverk (samma router)

 12. claudiu: Hej alla !!! Allt gott och väl, var installerade program på telefonen och datorn, men hur man känner igen varandra?!?!?!? ... .asta Inte du berätta !!!!

  Om allt är ok telefonen automatiskt se datorn och vice versa.
  Om så är fallet, innebär detta att brandväggen blockerar åtkomst till nätverk PC-program.

 13. claudiu sade han

  Hej Cristi frågade mer en gång !!!
  Hur mate dator till telefon enhet. LG-P880!?!?!?!?
  Bluetooth är redan parat, men inte av AnySend !!!
  Hur man gör parning!?!?!?!?

 14. claudiu sade han

  Ingen telefon eller dator inte sett varandra !!!
  Det är problemet !!!

 15. claudiu sade han

  Löst !!!
  Det krävs bara en omstart eller erkänt både nu !!!
  Allt är OK !!!

 16. Angelo sade han

  hello CRISTI
  skulle vara bra om du bryr sig om 2 gånger per år (till exempel i början av året och sedan halv det) många handledning setup / förvärv PC, Laptop, Tablet Smartphone som håller visar olika nya komponenter såsom: processorer, grafikkort, telefoner med olika funktioner etc. och liksom dessa inställningar vara för en genomsnittlig budget dvs en dator till exempel hela förvärvs kurs utan skärm, mus, tangentbord kosta någonstans i 1300-2000 lei och hittills
  Tack för att förstå

 17. bacila sade han

  Programmet är kompatibelt med HTC, eller så säger Google Play!

 18. Hackeristul sade han

  Cristi 2 år sedan du gjorde en tutorial på DD-WRT och du lovade att du skulle komma tillbaka med en ny handledning som kommer att förklara den förbättring som görs och mer information om gränssnittet DD-WRT.Vei göra det handledning?
  Om min router inte stöder IPv6, en uppgradering till DD-WRT gör dosponibil protokoll?

 19. Doru Dobre sade han

  Går perfekt, testade S2 SG finns flera ansökningar om överföring, men det är enkelt och snabbt.
  Da.ti apicatii starta om datorn och telefonen.

 20. Michael C sade han

  Det går perfekt med en hastighet långt över wirless USB eller direkt. Använd en Vaio laptop och en LG P990. De ser den första (de älskar) och allt går superlativ. Utmärkt transfer tillbaka till hastighet. Om du är försiktig och följ alla stegen i guiden, måste du gå! En användbar applikation som hjälper oss att få tid! Med mycket beundran för allt ni! Fortsätt så! Salut!

 21. Cornelius Padurariu sade han

  Hej Cristi, det fungerar inte på Windows XP, jag har SP3. (Det angivna programmet kräver en nyare version av Windows). Du har provat andra versioner ...

  • Det är normalt inte på XP för nya program som det överskred föråldrad stabilt system även om det är gamla. och ändå Microsft inte längre tillhandahåller uppdateringar för XP och 2014 inget stöd. heckari är ett bra mål för exploits. Jag rekommenderar att du uppgraderar till en överlägsen win7

 22. fungerar inte på XP

 23. användbar tillämpning. Jag satte telefonen på PC-filer 25 50 1 minuten mb och ingen överfördes och vice versa. sannerligen så mycket snabbare än USB. och även inte längre behöver installera drivrutiner för tel etc. tinetio så vidare med tutoralele om mobila och många fler användbara program för att presentera :).

 24. Uppmärksamhet !!!
  Bonjour SDK för att fungerar som ett virus, även om det kommer från en legitim utvecklare. Försök att avinstallera det och se vad som händer med din dator !!!

 25. För dem som inte får tillsammans med denna applikation, kan du prova AirDroid. Mer saker kan inte bara överföra filer via wi-fi.

 26. HackeristulCristi 2 år sedan du gjorde en tutorial på DD-WRT och du lovade att du skulle komma tillbaka med en ny handledning som kommer att förklara den förbättring som görs och mer information om gränssnittet DD-WRT.Vei göra det handledning? Om min router inte stöder IPv6, en uppgradering till DD-WRT gör dosponibil protokoll?

  Väntar på en mer stabil version av dd-wrt att presentera alla funktioner.
  Det är en skam att gå kort i menyer, bara sådär. Det finns många alternativ som kan vända routern.
  Tyvärr på min router är det inte så stabil.
  Även om det inte släppt en firmware mer stabil, kommer jag att ta en viss router från ASUS CPU-kraft och dess förenlighet med dd-wrt.

 27. Octavianus sade han

  Jag tror att jag inte är 100% i ämnet men jag säger också till mig själv steget ... Jag kastade bort "windows" och blev Linuxist ... Jag tycker att det är mycket sagt men det här är på skrivbordet. Jag har bara Linux-lögn 15. Detta OS Jag gillar det verkligen, särskilt eftersom jag kom till det från wxp. Tillfredsställelse girla men du kan inte riktigt allt ... Jag har ett mål. samsung gt 9003 parca. Och mitt system känner inte igen det när jag ansluter det till usb ... en ikon visas, den ser den, men jag får ett meddelande om att den inte kan montera den och även om jag klickar på ... samma meddelande. Kies, det program som wxp ser det har ingen version för linux. Kulminationen är att i början, när jag testade linux mint 15 på ett startbart USB-minne, såg han det och jag kunde öppna det .... Jag tittade noggrant på din handledning, som vanligt trevlig och bara till punkten förstod jag att programmet som inte skickas inte det har stöd för linux, som nu, från den position jag befinner mig i, kan jag säga att det är lite diskriminerande ... Jag skickade också ett meddelande till samsung för att berätta för dem att om jag fortsätter att ringa över hela världen är det bra att ta hänsyn till alla. Nu kommer jag inte att installera om wxp ... berätta för mig om det finns en annan lösning ... Tack, jag lärde mig från en handledning för att skapa partitioner när jag installerade en Linux Jag förstår vad som är swap, nu vill jag installera en ubuntu med Olivia 13.04 Jag anser att enhet är en attraktiv fördelning. Och jag tar tillfället i akt att fråga dig något mer ... Jag upptäckte linux lite men de har inte unetbootin eller LiLi på sin lista och jag vet inte hur man bränner det till ett USB-minne. Jag hälsar dig och tack ...

  • Octavianus sade han

   Hej! ... Ikväll installerade jag ubuntu-enhet med LM Olivia. Jag hade en stor tillfredsställelse, det är en extraordinär Linux-distribution ... väldigt väldigt högt ... men överraskningen kom på morgonen, jag var med ubuntu, jag kopplade telefonen till datorn för att ladda batteriet och ... vad kan du se, jag installerade det direkt och jag kunde Jag öppnar den och laddar ner bilderna från telefonen .... Så nu är jag väldigt glad att jag gjorde vad jag gjorde och jag behandlar likgiltigt det fula svaret jag fick på min kommentar igår ... att du måste vara smart när du väljer en telefon ... när jag -Jag köpte Jag visste ingenting om Linux ... Jag skulle vara väldigt nyfiken på att några av dem som funderar på att köpa en telefon är så smarta att kontrollera om ett operativsystem kommer att installera den eller inte. Jag har haft samsung i 2 år och jag är väldigt nöjd med det desto mer nu när jag ser ubuntu enhet ... Jag älskar Linux .... Hej

 28. Visas att installera Mac OS? Berätta för oss om du övergav bäst kan projektplatsen vid denna tidpunkt.

 29. adrian Gudus sade han

  Octavianus: Jag är inte 100% i ämnet men jag säger till mig själv ... Jag kastade upp "fönster" och blev Linux-ist ... .cred det mycket sagt, men det är Desktop Linux Mint jag bara 15. SÅ är därför jag gillar f hårt särskilt eftersom jag kom till honom från w * p. Girla givande men jag kan inte ens ... Jag har ett mål. SAMSUNG GT 9003 park. Och det inte kände igen systemet när du ansluter USB ... en ikon visas, ser, men jag får ett meddelande om att det inte kan montera och även om jag klickar ... samma meddelande. Kies program som jag ser det har inte w * p version för Linux. Det ironiska är att i början, när vi testade Linux Mint 15 på en startbar USB, du se och jag kunde öppna den ... .Jag såg din handledning noggrant som vanligt trevligt och fokuserade bara har vi insett att inget program inte skicka någon linux har stöd för det som nu är i den position där jag kan säga att det är lite diskriminerande ... .I skickade ett meddelande och berätta för dem att om Samsung ger fortfarande telefoner över hela världen är det bättre att sätta dem alla hänsyn. Nu installera w * p nej ... tala om för mig om det skulle vara en annan lösning ... .MUltumesc, lärde jag mig att göra en handledning om hur man installerar en Linux-partition jag förstår vad är swap, nu vill jag installera en ubuntu med Olivia 13.04 överväga en distributions f enhet attraktiv. Och passa på att fråga en sak ... Jag upptäckte Linux UNetbootin eller LiLi lite men inte har det i sin lista och vet inte hur man bränner det på en USB. Jag hälsar er och tack ...

  Samsung ger inte smartphones till hela världen. Aaa, att världen lägger "näsan" på den aggressiva reklam som förökas och finansieras av Samsung, detta är något helt annat. Ingen lägger någonting på någons nacke, du måste vara smart, öppna dina ögon och informera dig själv korrekt så att du vet vad du köper och varför ... saker som faller inom köparnas och inte Samsungs attribut.

 30. rccatalin sade han

  För Windows Mobile 7.8 har en plats som denna är ??????????

 31. Andrew sade han

  cristian Cismaru: För att dela filer mellan två datorer, kan du även använda det här programmet.

  Jag hänvisar i själva verket vara något annat mjukt eller fönster några inställningar du kan göra ett nätverk mellan två datorer eller PC och laptop där Sharu all min dator eller särskilda fördefinierade mappar du vill oss om det finns en sådan mjuk eller även fönstren, kan du göra en tutorial skulle vara mycket användbar

 32. portablesoftware sade han

  Android Radera konto utan återgång till fabriksinställningarna
  Om du återvänder till fabriksinställningarna förlorar mina inställningar, som jag skyndade sig att göra. Jag hade först att ta bort mitt konto (den som sålde mig telefonen har inte bort kontot). Nu vill jag ta bort det och låt mig tillägga mitt konto. Den säger att vissa applikationer kräver det konto du vill ta bort det kan radera ditt konto och att endast efter återkomsten till fabriksinställningarna. Jag vill inte gå tillbaka till dessa inställningar, men jag vill ta bort mitt konto. Det finns ett annat alternativ?

 33. dokocr sade han

  Hello Cristi,
  genom denna metod endast om vi kan router och båda enheterna är anslutna till det.
  Men om vi lämnar vi kan överföra bilder eller filer på en Android-telefon via WiFi till en tablett med WiFi-router eller om du inte har en Internet-anslutning? Det skapar ett virtuellt nätverk?
  Kan du hjälpa oss hur man gör?

 34. Vladutz sade han

  Hur hindrar jag det här programmet från att blockera min brandvägg? att på grund av detta kan jag inte skicka från telefon till dator, men från dator kan jag på telefon? Var slutar jag blockera brandväggen, först gav jag Public Network ??

 35. MERGE PERPEFCTTTTTTTTTTTTT
  MULTUMESCCCCCCCC

 36. CRISTI're de bästa master PCs

 37. dokocr sade han

  För dem som har Windows XP går med "Wifi File Transfer PC" kan laddas ner här: https://sites.google.com/site/antosdrproject/project-definition#TOC-Wifi-File-Transfer-PC

 38. bra
  Jag vill veta om du kan skicka flera filer på en gång. Jag vill överföra 1000 bild (Miami förlorade USB-kabel)

  • adrian Gudus sade han

   Om du vill överföra så många filer rekommenderar jag starkt att du använder BitTorrent Sync som vi redan har en handledning här på sajten. Du hittar den med sökrutan längst upp till höger, skriv "BitTorrent Sync" där, tryck på enter så hittar du självstudien.

 39. marian sade han

  Cristi ms mycket användbar app!

 40. BRA! CEVA PT WINDOWS PHONE NO? TACK!

 41. Nicholas sade han

  Hallå! Jag har också ett problem .... Jag installerade any-send på min telefon och på min pc ... på min pc vinner jag 7 64 och jag installerar any-send-version för 64 bitar och det fungerar att skicka från min pc till min telefon men det omvända fungerar inte ... adik att skicka från tel till pc .... när jag ger att skicka från tel till pc visas på pc pc felmeddelande ... .adik skriver mer exakt Error reciving file ... .. berätta hur jag kan lösa det! Tack på förhand!

 42. cata44 sade han

  Cristi är mycket goda applicerings ms

 43. anonym sade han

  Var ska jag installera programmet?

 44. sorin sade han

  Jag hyllar Cristi en Alcatel 6030 programmet går perfekt jag rugaminte bravo till dig att ringa mig en del 0732814775

 45. alexandra sade han

  Heeia !!
  Det visas inte för pop-up..pentru emot fil från telefonen till datorn.
  Du kan lösa det här?
  skicka ditt företag och snabbt.
  Tack.

Returlänkar

 1. […] Alla skicka, snabb filöverföring mellan telefon och PC via WI-FI [...]

Tala Your Mind

*